Χάθηκε γατούλα στην περιοχή του Κορυδαλλού

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Bάσω μου μέσα στο τρέξιμο της μέρας σε έχω και εσένα στο μυαλό μου!Δεν προλαβαίνω να μπαίνω συχνά στο φορουμ αλλά ρίχνω κλεφτές ματιές με την ελπίδα να έχει γυρίσει το Μελινάκι.

Πάντως όπως και να έχει μην απελπίζεσαι καθόλου.Ας έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι οι γάτες είναι απρόβλεπτες και μπορεί ακόμα ακόμα να περνάει καλά κάπου εκεί έξω βρίσκοντας νέα μέρη για εξερεύνηση.
Το σημαντικότερο πιά είναι όμως να μην παραμελείς εσένα ούτε τα άλλα 2 ψυχάκια που είναι εκεί δίπλα σου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σ' ευχαριστώ Ιωάννα μου.
Εγώ δυστυχώς δεν είμαι τόσο αισιόδοξη, πολύ φοβάμαι πως δεν θα το ξαναδώ το τόσο όμορφο και ιδιαίτερο γατί μου... Φοβάμαι πως κάτι της έχει συμβεί, δεν γίνεται τόσες μέρες και να μην την έχει δει ψυχή.:(
Συνεχίζω βέβαια το ψάξιμο αλλά δεν σου κρύβω πως δεν έχω ελπίδες πια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε καταλαβαίνω Βάσω μου,δν είναι και λίγο...
Να αφιερωθείς στα άλλα δύο γατούνια γλυκιά μου Βάσω.Αυτά έμειναν κ για εκείνα εσύ υπάρχεις!

Γλυκιά μας Μπέσσυ.... Μη λιποψυχάς γλυκιά μου... Να σκέφτεσαι πως το κορίτσι σου είναι κάπου, όπου κι αν είναι, κι είναι καλά... Αν δεν ήταν θα το μάθαινες όπως λες, θα την έβρισκες. Ίσως είναι "γραφτό" της να σουρτουκεύει. Ίσως ποτέ δεν ήταν γάτα σπιτιού. Αλλά μη βασανίζεσαι άλλο, θα τρελαθείς καλή μου....

Γλυκιά μας Μπέσσυ.... Μη λιποψυχάς γλυκιά μου... Να σκέφτεσαι πως το κορίτσι σου είναι κάπου, όπου κι αν είναι, κι είναι καλά... Αν δεν ήταν θα το μάθαινες όπως λες, θα την έβρισκες. Ίσως είναι "γραφτό" της να σουρτουκεύει. Ίσως ποτέ δεν ήταν γάτα σπιτιού. Αλλά μη βασανίζεσαι άλλο, θα τρελαθείς καλή μου....
Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα Φωτεινή μου. Πως να σκεφτώ πως είναι εκεί έξω την στιγμή που δεν την βρίσκω πουθενά;
Και δεν είναι καθόλου απίθανο, ούτε καν παράξενο να της έχει συμβεί κάτι και να μην το μάθω. Είναι τόσοι πολλοί οι δρόμοι και οι κίνδυνοι εδώ και είναι τόσο αποξενωμένοι οι άνθρωποι που θα ήταν όχι μόνο πιθανό αλλά ίσως και αναμενόμενο.:(

Γιατί να βρεθεί μπροστά μου αυτό το γατί, μπορεί να μου πει κάποιος; Να βρεθεί μπροστά μου, να γίνει μέρος της ζωής μου, να το αγαπήσω όσο δεν αγάπησα γατιά που έζησαν χρόνια και χρόνια μαζί μου και μετά να την χάσω ως δια μαγείας.
Δεν έχετε ιδέα πόσο ζηλεύω ανθρώπους που χάνουν τα ζώα τους από κάποια αρρώστεια ή από γηρατειά, δεν έχετε ιδέα πόσο ζηλεύω τον εαυτό μου του παρελθόντος όταν έχασα την Ριρή και την Γκριζούλα μου από νεφρική ανεπάρκεια και την Ζουζούκα και τον Κόκο μου από γηρατειά. Γιατί έτσι πονάς μεν αλλά δεν σε βασανίζει η ελπίδα που τελικά αποδεικνύεται φρούδα.
Αυτό το αμφιταλάντευμα ανάμεσα στην ελπίδα και την απελπισία είναι απλά αβάσταχτο. Να γυρίζω κάθε βράδυ στους δρόμους φωνάζοντας σαν την τρελλή το όνομα ενός γατιού που μπορεί να μην υπάρχει εδώ και καιρό, να ξυπνάω κάθε πρωί με την ελπίδα και να πέφτω να κοιμηθώ, μούσκεμα στα δάκρυα με την βεβαιότητα πως δεν θα την ξαναβρώ γιατί απλά δεν ζει.
Ειλικρινά αυτό που περνάω δεν το εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου, που δεν νομίζω να έχω κανέναν δηλαδή.:'(

Αχ γλυκούλα μου... Το ξέρω, το ξέρω... Ό,τι και να πούμε εδώ μέσα δεν αρκεί να σε παρηγορήσει, το μόνο που μπορεί να σε βγάλει από την απόγνωσή σου είναι η ίδια η Μελίνα... Δεν παύουμε να τη σκεφτόμαστε και να ευχόμαστε να βρει τον δρόμο για το σπίτι σας... Κουράγιο καλή μου... :(

Μελινα γυρνα.σπιτι σου ελα καλη μου μην φοβασαι βασω βγες και σημερα τωρα τα ξημερωματα Δεν το χα δει αλλα εχω καλο προαισθημα πως θα την βρεις

Τι να σου πει κανεις να σε κανει να νιωσεις καλυτερα...μάταιο ειναι. Πονας και υποφέρεις. Απο τη μια σου λέμε να ελπίζεις και απο την αλλη δεν πιστευεις στις ελπίδες αυτες. Παντως δεν σημαινει οτι αναλογα με τις μερες ειναι και οι ελπίδες που εχεις να την βρεις, αν καπου βρηκε και τρωει και κανει τη ζωη της δεν της έλειψε το φαγητο για να επιστρέψει κοντα σου. Κακά τα ψέματα δεν ξέρουμε και πως ακριβως σκέφτονται. Πρεπει να φροντισεις τον εαυτο σου ομως γιατι και τα αλλα σου γατια θα νιώθουν παραμελημένα. Παντως οπως ειπε και η Ριάνα πιστευω πως ειναι πιο πιθανο να έρθει πισω μονη της απο το να την βρεις εσυ ψάχνοντας. Δεν ξερω αν πιστευεις στο Θεό και ποσο αλλα να προσεύχεσαι και θα έρθει κοντα σου πισω

΄Ηρθε η ώρα να βγω κι απόψε στην γύρα για το Μελινόνι μου. 26 μέρες σήμερα που την έχω χάσει.:(
Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία ή έστω μια λοβοτομή να μην νοιώθω τίποτα...:/:

Σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία Βάσω μας..:)
Είθε να τελειώσει απόψε αυτή η περιπέτεια και να τη βρεις επιτέλους!
Αλλά ακόμη κι έτσι να μη γίνει, μην ξεχνάς ότι το Μελινόνι μπορεί να 'χει σταθεί τυχερό και να είναι καλά εκεί όπου βρίσκεται..

Καλή τύχη και καλή δύναμη Βάσω μου

Καλή τύχη Βάσω μου!
Ας είναι οι τελευταίες ώρες αγωνίας που περνάς!

Τι να πω Βάσω μου...όχι μόνο καλή τύχη, εύχομαι πραγματικά να γίνει ένα θαύμα και να εμφανιστεί ξαφνικά μπροστά σου η σουσουράδα! :(

Μελινάκι

γύρνα τώωωωωωωωωωωωωωωωωραα!!!!!!!!!!!!!

Έλα, ρε Μελινάκι πια το παρατράβηξες!!!!
Τί θες πια; Να φτιάξει ο καθένας από εμάς και από μία φανουρόπιτα για να γυρίσεις;
Άντε ρε κοριτσάκι...

Σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία Βάσω μας..:)
Είθε να τελειώσει απόψε αυτή η περιπέτεια και να τη βρεις επιτέλους!
Αλλά ακόμη κι έτσι να μη γίνει, μην ξεχνάς ότι το Μελινόνι μπορεί να 'χει σταθεί τυχερό και να είναι καλά εκεί όπου βρίσκεται..

Καλή τύχη και καλή δύναμη Βάσω μου

Καλή τύχη Βάσω μου!
Ας είναι οι τελευταίες ώρες αγωνίας που περνάς!

Μελινάκι

γύρνα τώωωωωωωωωωωωωωωωωραα!!!!!!!!!!!!!

Έλα, ρε Μελινάκι πια το παρατράβηξες!!!!
Τί θες πια; Να φτιάξει ο καθένας από εμάς και από μία φανουρόπιτα για να γυρίσεις;
Άντε ρε κοριτσάκι...
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και για την θετική σκέψη.

Τι να πω Βάσω μου...όχι μόνο καλή τύχη, εύχομαι πραγματικά να γίνει ένα θαύμα και να εμφανιστεί ξαφνικά μπροστά σου η σουσουράδα! :(
Αυτό ακριβώς είναι που φοβάμαι Λία μου, πως δυστυχώς μόνο ένα θαύμα θα μου την φέρει πίσω. :(

Ευχομαι ολόψυχα, όπως έχω εγω μετά απο 4 μέρες τον δικό μου τον πανύβλακα, πίσω, που μου γουργουρίζει δίπλα στο λαπτοπ και μου χει φουντωσει την αλλεργία, να γυρίσει το σουρτουκόγατό σου πίσω και να μη ξεκολλήσει απο πάνω σου πάλι!! 4 βράδυα καθόμουν στο μπαλκόνι για να ακουσω νιαουριτά, και αυτός τίποτα! Μην απογοητευεσαι ποτέ!

Τελευταία επεξεργασία:
Κλείνουμε μήνα σήμερα... :(
Ευχομαι ολόψυχα, όπως έχω εγω μετά απο 4 μέρες τον δικό μου τον πανύβλακα, πίσω, που μου γουργουρίζει δίπλα στο λαπτοπ και μου χει φουντωσει την αλλεργία, να γυρίσει το σουρτουκόγατό σου πίσω και να μη ξεκολλήσει απο πάνω σου πάλι!! 4 βράδυα καθόμουν στο μπαλκόνι για να ακουσω νιαουριτά, και αυτός τίποτα! Μην απογοητευεσαι ποτέ!
dimiandr μου για σκέψου, 4 βράδυα καθόσουν εσύ στο μπαλκόνι για να ακούσεις νιαουριτά και εγώ είμαι εδώ και 30 βράδυα, το μισό βράδυ στους δρόμους να ψάχνω και το υπόλοιπο όπως εσύ στο μπαλκόνι.
Εσύ δεν θα απογοητευόσουν;

Το πρώτο και τελευταίο της βιντεάκι.

Τελευταία επεξεργασία:
:/:Αχ βρε Βάσω μου...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back