Χαρίζεται η Ζουζούνα, καθαρόαιμη Σιάμ και Ιμαλαΐων

• Thread starter Thread starter Voula
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά με την προώθηση μέσω γατο-ομάδας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οσοι θελετε να τη βοηθησετε πιο ενεργα να βρει σπιτακι κολληστε τα αφισσάκια της παντου και αυτα του μικυ ναζι που φιλοξενει η αννα, ευχαριστουμε, αυτα τα ανελαβα εγω σαν ελεγχο απο δω και περα θα αναλαβει ο συντονιστης μας.
https://psychanimal.com/xarietaizouzouna.doc
https://psychanimal.com/xarizetaimikynazi.doc

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ ωραία τα αφισάκια το μόνο ίσως που θα μπορούσα να πω , εκτός των μικρών και ασήμαντων ορθογραφικών λαθών , στο αφισάκι της Ζουζούνας ναι μεν στην αρχή αναφέρει ότι είναι στειρωμένη αλλά παρακάτω λέει ότι θα υιοθετηθεί μόνο αν στειρωθεί στην κατάλληλη ηλικία. Εντάξει είναι λίγο κάπως , αλλά μικρό το κακό...;) Κατα τ' άλλα ελπίζω να βοηθήσουν , πάντως αναρωτιέμαι πώς ακόμα δεν την έχει πάρει κανείς , αφού είναι Βιρμανίας :hmm::confused:

Φοβερή γάτα...:) και πανέμορφη. Εγώ την κάνω για ράγκντολ κολορποιντ αλλά δεν νομίζω αν ήταν καθαρόαιμη να ταν στον δρόμο.:/
Καλή της τύχηη..

Τι ωραία τα αφισάκια...

Φοβερή γάτα...:) και πανέμορφη. Εγώ την κάνω για ράγκντολ κολορποιντ αλλά δεν νομίζω αν ήταν καθαρόαιμη να ταν στον δρόμο.:/
Καλή της τύχηη..

Μπα μην το λες αυτοι που αφηνουν μια ψυχη στον δρομο δεν σκεφτονται πολλα, μπορει να μην το ηξεραν κιολας...
Δεν εχουμε δει κ λιγα

Νομιζω ειναι θεμα περιοδου γατομωρων δεν ξερω φατος βρεχει μωρα 5-8 ημερων σε μας γινεται χαμος.Ολα τα αφισσακια μας λενε αυτο με το εφοσον συμφωνουν με την στειρωση εστω και για τα στειρωμενα. θεωρουμε οτι οσοι συμφωνουν θα τη φροντισουν καλυτερα

Ναι , τώρα που το σκέφτομαι έχεις δίκιο , γιατί υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι οι στειρώσεις είναι βάναυσες και άχρηστες... Τι να πει κανείς...

Σε οσους εχω πει για στειρωση μου λενε οχι τ ειναι αυτα που λεσ κτλ
τις προαλλες που ειχα βγαλει τ σκυλο βολτα μου ελεγε μια γυναικα εχω και γατο το βρηκα στ δρομο(καλα μεχρι εδω)
αλλα τωρα θελει να τον ζευγαρωσω
και τσ λεω γτ να γινει αυτο?υπαρχουν τοσα γατακια ειναι και καλα και για την υγεια του
το σκεφτοταν αλλα δεν νομιζω να τ κανει..

να τον ζευγαρώσει; :confused::mad: Γιατί κυρία μου; Δεν υπάρχουν ήδη πάρα πολλά γατιά στο δρόμο; Εκτροφείο θα κάνεις; Συγνώμη για την άσχημη αντίδραση και το οφ....αλλά τι να πει κανείς!!!:mad::mad::mad:

Oταν μου τ ειπε συνηδιτοποιησα ποσο σημαντικη ειναι η στερωση για την ακριβεια ποσο πολυ νευριασα που δεν θελουν τις στειρωσεις

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back