Voula
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
https://psychanimal.com/xarietaizouzouna.doc
https://psychanimal.com/xarizetaimikynazi.doc
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατα τ' άλλα ελπίζω να βοηθήσουν , πάντως αναρωτιέμαι πώς ακόμα δεν την έχει πάρει κανείς , αφού είναι Βιρμανίας 

Hello_Kitty
Εκκολαπτόμενο μέλος
και πανέμορφη. Εγώ την κάνω για ράγκντολ κολορποιντ αλλά δεν νομίζω αν ήταν καθαρόαιμη να ταν στον δρόμο.:/Καλή της τύχηη..
Hello_Kitty
Εκκολαπτόμενο μέλος
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Φοβερή γάτα...και πανέμορφη. Εγώ την κάνω για ράγκντολ κολορποιντ αλλά δεν νομίζω αν ήταν καθαρόαιμη να ταν στον δρόμο.:/
Καλή της τύχηη..
Μπα μην το λες αυτοι που αφηνουν μια ψυχη στον δρομο δεν σκεφτονται πολλα, μπορει να μην το ηξεραν κιολας...
Δεν εχουμε δει κ λιγα
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
τις προαλλες που ειχα βγαλει τ σκυλο βολτα μου ελεγε μια γυναικα εχω και γατο το βρηκα στ δρομο(καλα μεχρι εδω)
αλλα τωρα θελει να τον ζευγαρωσω
και τσ λεω γτ να γινει αυτο?υπαρχουν τοσα γατακια ειναι και καλα και για την υγεια του
το σκεφτοταν αλλα δεν νομιζω να τ κανει..
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατί κυρία μου; Δεν υπάρχουν ήδη πάρα πολλά γατιά στο δρόμο; Εκτροφείο θα κάνεις; Συγνώμη για την άσχημη αντίδραση και το οφ....αλλά τι να πει κανείς!!!

kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool