staman2
Περιβόητο μέλος
Και ξαφνικά μου μύρισε κάτι ομορφο και λιχούδικο... Δεν ήταν γαλατάκι απ΄τη μαμα αλλα ήταν κάτι άλλο απαλό και μαλακό και ειπα να κατέβω απ την μηχανή του αυτοκινητου και να το δοκιμάσω.... Μετά ξανακρύφτηκα σε άλλο αυτοκίνητο μέχρι να με πάρει ένα χέρι κάποιου κυρίου, σε μια στιγμή που ξανακατέβηκα φωνάζοντας και ψάχνοντας για τη μαμα μου ...
Ειμαι η Μινού και με φιλοξενει μια καλή κυρία για λίγο, μέχρι να βρω ένα σπιτάκι να μείνω και καλούς γατογονεις.... Εμαι δυο μηνών γατούλα υγιέστατη και παιχνιδιάρα, πανέξυπνη και γλυκεια, και εχω αποπαρασιτωθει εσωτερικά και εξωτερικά καθώς μου έκαναν και τα πρώτα μου εμβόλια....
Δυστυχως δεν μπορω να μείνω για πολύ στην κυρία καθότι θα φύγει για αρκετό καιρό στο εξωτερικό και δεν θέλει να δεσμευτει λέει με εμένα.
Αν λοιπόν ψάχνετε για μια όμορφη και χουρχούρικη παρεούλα, για δυο ματάκια που θα σας κοιτούν όλο αγάπη και έκφραση και για μια πιστή συντροφιά σ΄όλες τις στιγμές σας, χαρούμενες και δύσκολες, ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Η ΜΙΚΡΗ Μινού, η χουρχούρα και η ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ
Θα ήθελα να μένω μόνον μέσα στο σπιτι γιατι φοβάμαι πολύ έξω...
Θα δοθω και με προικούλα. (Αμμολεκάνη και κρεβατάκι και παιχνιδάκια)... Και αναλαμβάνουν να μου κάνουν και την στειρωσή μου οταν έρθει η στιγμή.

Υ.Γ. Οποιος ενδιαφέρεται ας στείλει προσωπικό μήνυμα στον χρήστη staman2 ή μέιλ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
-
DSC03731.JPG881,9 KB · Εμφανίσεις: 48 -
DSC03796.JPG702,6 KB · Εμφανίσεις: 38 -
DSC03798.JPG610,7 KB · Εμφανίσεις: 38 -
DSC03799.JPG726,3 KB · Εμφανίσεις: 48 -
DSC03790.JPG738,3 KB · Εμφανίσεις: 42 -
DSC03785.JPG714,8 KB · Εμφανίσεις: 39 -
DSC03766.JPG716,4 KB · Εμφανίσεις: 42 -
DSC03762.JPG815,9 KB · Εμφανίσεις: 48 -
DSC03735.JPG684 KB · Εμφανίσεις: 54 -
DSC03732.JPG712,6 KB · Εμφανίσεις: 39 -
DSC03800.JPG884,5 KB · Εμφανίσεις: 49 -
DSC03801.JPG719,2 KB · Εμφανίσεις: 48
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

..γλυκο μου ζουζουνακι..σου ευχομαι να βρεις το καλυτερο σπιτακι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

......εχει απο τα πιο γλυκα ματακια που εχω δει!!
staman2
Περιβόητο μέλος
Εφη δεν παίζεται το γατάκι αυτό!! Ειναι σκέτος έρωτας ... τι να πω... αφού η γιατρος που την πήγα την περασμένη Τετάρτη για το εμβόλιο, την έβλεπε έτσι όπως κοιτούσε μέσα απο τη γατοφόρο (απο εκει ειναι και η φωτο που φαίνεται να κοιτάζει μέσα απ τα κάγκελα της φυλακήςτι κανει η κουκλιτσα μας;;;;;;....μα ποσο ομορφη και ζουζουνιαρα φαινεται!!!!......εχει απο τα πιο γλυκα ματακια που εχω δει!!
![]()
και μου ειπε: Μα τι γατάκι πανέμορφο ειναι αυτό!! Τι βλέμμα και τι χαρακτήρας υπέροχος φαίνεται!!! Τι να σου πω. Κάθε φορά που πήγαινα να την ταϊσω στο σπίτι που φιλοξενειται (γιατι έλειπε μερικές μέρες η κυρία) μου μιλούσε μόλις άκουγε το κλειδι στην πόρτα. Μακάρι να βρει ενα καλο σπιτάκι ... μακάρι το μωράκι μου...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Απο το στόμα σου και στου Θεού τ΄αφτί!!!!!!!!!μακαρι αναστασια μου!!! .θα το εβρει..δεν μπορει...τοσο κουκλακι..και με τετοιο βλεμμα!!!![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Να την κι εδώ η κουκλίτσα...
αμαααααααααν..γιατι μου το κανεις αυτο βραδυατικα!!!!!!!

.πειναω...θελω να φαω αυτη την μπουκιτσα!!!!!!!

staman2
Περιβόητο μέλος
Οκ φάτην!!! Την κερνάμε με συνοδευτικές φραουλίτσες και μέλι με σαντιγί!!!!!!!αμαααααααααν..γιατι μου το κανεις αυτο βραδυατικα!!!!!!!.πειναω...θελω να φαω αυτη την μπουκιτσα!!!!!!!
![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
με κολαζεις ακαρδη γυναικα!!!!Οκ φάτην!!! Την κερνάμε με συνοδευτικές φραουλίτσες και μέλι με σαντιγί!!!!!!!![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
με κολαζεις ακαρδη γυναικα!!!!![]()

Με αγάπη πολλή στ΄αφιερώνωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Της εύχομαι σύντομα το καλύτερο σπιτάκι!

staman2
Περιβόητο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Καλη της τυχη,ειναι πολυ ομορφη!
staman2
Περιβόητο μέλος
Στείλτε μας θετική σκέψη όπως και όλοι οι φίλοι μας και θα την βρούμε την άκρη!!!

staman2
Περιβόητο μέλος

Η Μινού μεγάλωσε κι έγινε μια κουκλάρα ακόμη περισσότερο!!! Και παιχνιδιάρα πιο πολύ!!!! Πανέξυπνη όπως πάντα και τρυφερούλα και σκερτσόζα ακόμη περιμένει για ένα καλό σπιτάκι με καλούς γατογονεις... Μας την ζητησανε κάποιοι αλλα ήταν ακατάλληλοι κι έτσι ακόμα περιμένει κι ονειρεύεται

Συνημμένα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool