Χαρίζεται η μικρή Μινού... πανέξυπνη και χουρχουρίτσα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

staman2

Περιβόητο μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα.
Ηταν 17 Ιουλίου οταν με βρήκαν να ειμαι εξουθενωμένη απο το κλάμα και τη ζέστη, μέσα σε μια μηχανή αυτοκινήτου.... Η μαμα μου για κάποιον λόγο εξαφανίστηκε απο κοντά μου....και έμεινα μόνη χωρίς αγκαλιά, χωρίς μια παρηγοριά να σκάω και να διψώ να πεινάω και να φοβάμαι αυτους τους δυνατούς θορύβους γύρω μου...
Και ξαφνικά μου μύρισε κάτι ομορφο και λιχούδικο... Δεν ήταν γαλατάκι απ΄τη μαμα αλλα ήταν κάτι άλλο απαλό και μαλακό και ειπα να κατέβω απ την μηχανή του αυτοκινητου και να το δοκιμάσω.... Μετά ξανακρύφτηκα σε άλλο αυτοκίνητο μέχρι να με πάρει
ένα χέρι κάποιου κυρίου, σε μια στιγμή που ξανακατέβηκα φωνάζοντας και ψάχνοντας για τη μαμα μου ...
Ειμαι η Μινού και με φιλοξενει μια καλή κυρία για λίγο, μέχρι να βρω ένα σπιτάκι να μείνω και καλούς γατογονεις.... Εμαι δυο μηνών γατούλα υγιέστατη και παιχνιδιάρα, πανέξυπνη και γλυκεια, και εχω αποπαρασιτωθει εσωτερικά και εξωτερικά καθώς μου έκαναν και τα πρώτα μου εμβόλια....
Δυστυχως δεν μπορω να μείνω για πολύ στην κυρία καθότι θα φύγει για αρκετό καιρό στο εξωτερικό και δεν θέλει να δεσμευτει λέει με εμένα.
Αν λοιπόν ψάχνετε για μια όμορφη και χουρχούρικη παρεούλα, για δυο ματάκια που θα σας κοιτούν όλο αγάπη και έκφραση και για μια πιστή συντροφιά σ΄όλες τις στιγμές σας, χαρούμενες και δύσκολες, ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Η ΜΙΚΡΗ Μινού, η χουρχούρα και η ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ
Θα ήθελα να μένω μόνον μέσα στο σπιτι γιατι φοβάμαι πολύ έξω...
Θα δοθω και με προικούλα. (Αμμολεκάνη και κρεβατάκι και παιχνιδάκια)... Και αναλαμβάνουν να μου κάνουν και την στειρωσή μου οταν έρθει η στιγμή.:):)

Υ.Γ. Οποιος ενδιαφέρεται ας στείλει προσωπικό μήνυμα στον χρήστη staman2 ή μέιλ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC03731.JPG
    DSC03731.JPG
    881,9 KB · Εμφανίσεις: 48
  • DSC03796.JPG
    DSC03796.JPG
    702,6 KB · Εμφανίσεις: 38
  • DSC03798.JPG
    DSC03798.JPG
    610,7 KB · Εμφανίσεις: 38
  • DSC03799.JPG
    DSC03799.JPG
    726,3 KB · Εμφανίσεις: 48
  • DSC03790.JPG
    DSC03790.JPG
    738,3 KB · Εμφανίσεις: 42
  • DSC03785.JPG
    DSC03785.JPG
    714,8 KB · Εμφανίσεις: 39
  • DSC03766.JPG
    DSC03766.JPG
    716,4 KB · Εμφανίσεις: 42
  • DSC03762.JPG
    DSC03762.JPG
    815,9 KB · Εμφανίσεις: 48
  • DSC03735.JPG
    DSC03735.JPG
    684 KB · Εμφανίσεις: 54
  • DSC03732.JPG
    DSC03732.JPG
    712,6 KB · Εμφανίσεις: 39
  • DSC03800.JPG
    DSC03800.JPG
    884,5 KB · Εμφανίσεις: 49
  • DSC03801.JPG
    DSC03801.JPG
    719,2 KB · Εμφανίσεις: 48
αχου μωρε..τι πανεμορφο ζουζουνακι ειναι αυτο;;;:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:..γλυκο μου ζουζουνακι..σου ευχομαι να βρεις το καλυτερο σπιτακι...:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακαρι Εφη μου γιατι πραγματικά ειναι πολυ γλυκιά με εξαιρετικό χαρακτήρα. Καθόλου πεισματάρα και γενικώς ένα αγγελουδάκι οπως όλα τα ζωάκια... Φιλησέ μου τα δικά σου τα υπέροχα ζουζουνια.:):)

τι κανει η κουκλιτσα μας;;;;;;....μα ποσο ομορφη και ζουζουνιαρα φαινεται!!!!:D:D:D......εχει απο τα πιο γλυκα ματακια που εχω δει!!:D

τι κανει η κουκλιτσα μας;;;;;;....μα ποσο ομορφη και ζουζουνιαρα φαινεται!!!!:D:D:D......εχει απο τα πιο γλυκα ματακια που εχω δει!!:D
Εφη δεν παίζεται το γατάκι αυτό!! Ειναι σκέτος έρωτας ... τι να πω... αφού η γιατρος που την πήγα την περασμένη Τετάρτη για το εμβόλιο, την έβλεπε έτσι όπως κοιτούσε μέσα απο τη γατοφόρο (απο εκει ειναι και η φωτο που φαίνεται να κοιτάζει μέσα απ τα κάγκελα της φυλακής:lol:και μου ειπε: Μα τι γατάκι πανέμορφο ειναι αυτό!! Τι βλέμμα και τι χαρακτήρας υπέροχος φαίνεται!!! Τι να σου πω. Κάθε φορά που πήγαινα να την ταϊσω στο σπίτι που φιλοξενειται (γιατι έλειπε μερικές μέρες η κυρία) μου μιλούσε μόλις άκουγε το κλειδι στην πόρτα.
Μακάρι να βρει ενα καλο σπιτάκι ... μακάρι το μωράκι μου...:)

μακαρι αναστασια μου!!! .θα το εβρει..δεν μπορει...τοσο κουκλακι..και με τετοιο βλεμμα!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Να την κι εδώ η κουκλίτσα...

Συνημμένα

• DSC03731.JPG
    DSC03731.JPG
    881,9 KB · Εμφανίσεις: 39
  • DSC03797.JPG
    DSC03797.JPG
    815,5 KB · Εμφανίσεις: 45
μακαρι αναστασια μου!!! .θα το εβρει..δεν μπορει...τοσο κουκλακι..και με τετοιο βλεμμα!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Απο το στόμα σου και στου Θεού τ΄αφτί!!!!!!!!!:clapup:

Να την κι εδώ η κουκλίτσα...

αμαααααααααν..γιατι μου το κανεις αυτο βραδυατικα!!!!!!!:slourp::slourp::slourp::slourp::slourp::slourp::slourp::slourp:.πειναω...θελω να φαω αυτη την μπουκιτσα!!!!!!!:popcorn::popcorn::popcorn:

αμαααααααααν..γιατι μου το κανεις αυτο βραδυατικα!!!!!!!:slourp::slourp::slourp::slourp::slourp::slourp::slourp::slourp:.πειναω...θελω να φαω αυτη την μπουκιτσα!!!!!!!:popcorn::popcorn::popcorn:
Οκ φάτην!!! Την κερνάμε με συνοδευτικές φραουλίτσες και μέλι με σαντιγί!!!!!!!:D

Οκ φάτην!!! Την κερνάμε με συνοδευτικές φραουλίτσες και μέλι με σαντιγί!!!!!!!:D
με κολαζεις ακαρδη γυναικα!!!!:devil::devil::devil:

Είναι πολύ όμορφη η μικρή Αναστασία, εύχομαι πολύ γρήγορα να είναι στο δικό της σπιτάκι!:)

Kαλή τύχη Αναστασάκο στην μικρούλα και μπράβο που δεν την άφησες στην τύχη της:)

Πω,πω τι κουκλίτσα είναι αυτή!:inlove::inlove::inlove::inlove:
Της εύχομαι σύντομα το καλύτερο σπιτάκι!:D:D:D

Κορίτσια ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμπαράσταση στο νινάκι.... Ναι κι εγώ το ελπίζω να βρεθει το καλλίτερο σπιτάκι και έχω ένα προαίσθημα πως θα βρεθει... Μακάρι...:)

τι κανει η πανεμορφη κουκλιτσα μας;;;;...:D:D

Μωγιοοοοο μου!
Καλη της τυχη,ειναι πολυ ομορφη!

ευχαριστούμε θεία Δωρα!!!!
Στείλτε μας θετική σκέψη όπως και όλοι οι φίλοι μας και θα την βρούμε την άκρη!!!:)

Να΄μαστε κι εμεις!!!!!!!!!:D
Η Μινού μεγάλωσε κι έγινε μια κουκλάρα ακόμη περισσότερο!!! Και παιχνιδιάρα πιο πολύ!!!! Πανέξυπνη όπως πάντα και τρυφερούλα και σκερτσόζα ακόμη περιμένει για ένα καλό σπιτάκι με καλούς γατογονεις... Μας την ζητησανε κάποιοι αλλα ήταν ακατάλληλοι κι έτσι ακόμα περιμένει κι ονειρεύεται:)

Συνημμένα

• IMGA0088.JPG
    IMGA0088.JPG
    122,2 KB · Εμφανίσεις: 47
  • IMGA0089.JPG
    IMGA0089.JPG
    127 KB · Εμφανίσεις: 45
  • Γατάκι.wmv
    Γατάκι.wmv
    5,3 MB · Εμφανίσεις: 44
  • IMGA0093.JPG
    IMGA0093.JPG
    109,3 KB · Εμφανίσεις: 51
  • IMGA0094.JPG
    IMGA0094.JPG
    127,2 KB · Εμφανίσεις: 42
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back