emma
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ποιανού προφίλ είναι αυτό;;;
elvenstar
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
έχει ακυρώσει πλέον τον λογαριασμό του, και εξαφανίστηκε μετά το κράξιμο.
emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
" Βρηκα χθες μια γατα να αραζει με θρασσος στη καλογιαλισμανη Μ6 μου .. Μαλλον δεν ηξερε οτι την περιμενε τραγικος θανατος απο το μηχανημα της ηλεκτροκολλησης"
Ο τυπος ειναι πολυ μαγκας... να τον χερομαστε..
elvenstar
Επιφανές μέλος
emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνήθως στα περιστατικά κακοποίησης ποτέ δε σκέφτομαι να του κάνω τα ίδια γιατί δεν είμαι εξίσου υπάνθρωπος. Από την άλλη μετά από τόσα περιστατικά αρχίζω και θέλω απλά να τον απειλήσω και να τον κάνω να νοιώθει την ανασφάλεια ότι κάποιοι σκέφτονται να τον πετύχουν και να του κάνουν τα ίδια, με τον ίδιο τρόπο στα δικά του αυτιά. Έτσι για να ζει με τον φόβο και να καταλάβει πόσο ωραία είναι η πράξη του.
mixalakis
Νεοφερμένο μέλος
Ναι, έχει σχόλια στον τοίχο του ότι τον ενόχλησε μια γάτα που ανέβηκε στην μηχανή του και την έκαψε με την οξυγονοκόλληση...
έχει ακυρώσει πλέον τον λογαριασμό του, και εξαφανίστηκε μετά το κράξιμο.
Άσχετο.
Η Μ6 δεν είναι μηχανή αλλά αυτοκίνητο.
Είναι η BMW M6 δηλαδή ένα απίστευτα γρήγορα,ακριβό και προφανώς σπάνιο αυτοκίνητο.
Το λέω αυτό γιατί θα είναι πολύ εύκολο να εντοπιστεί και "τυχαία" κάποιος να περάσει με κελιδί την καλογυαλισμένη Μ6!

kounelaki
Περιβόητο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Άσχετο.
Είναι η BMW M6 δηλαδή ένα απίστευτα γρήγορα,ακριβό και προφανώς σπάνιο αυτοκίνητο.
Το λέω αυτό γιατί θα είναι πολύ εύκολο να εντοπιστεί και "τυχαία" κάποιος να περάσει με κελιδί την καλογυαλισμένη Μ6!![]()
Σωστά...
ναι την γνωρίζω, πως μου έκατσε ότι είναι μηχανή...

Βρήκα τυχαία μια μαύρου χρώματος.....αντε και μια σε κάμπριο...

... Χάλια πάντως, ούτε θέση για την Λου δεν έχει... τστσ...
Συνημμένα
bunny
Περιβόητο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Eπισης στο προφιλ του αριστερα κατω απο τη φωτο γραφει οτι εκνευριζετε ευκολα κτλ! Σωπα ρε μαγκα σε φοβηθηκαμε!!![]()
οχι ρε... πλάκα κάνεις...:cry::cry::cry:
θα βάλω ΟΛΑ μου τα γατιά ΚΑΙ την σκύλα, αλλά ΚΑΙ τα 5 χελωνάκια + την μάνα τους να κλαίνε σπαρακτικά και με λυγμούς....:cry::cry::cry:
μή σου πώ και τις κατσαρίδες ΟΛΕΣ μαζί χορωδία...

ποπο.....

emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σωστά...ναι την γνωρίζω, πως μου έκατσε ότι είναι μηχανή...
Βρήκα τυχαία μια μαύρου χρώματος.....αντε και μια σε κάμπριο...
... Χάλια πάντως, ούτε θέση για την Λου δεν έχει... τστσ...
Τι να το κανεις αμαξι που δεν εχει θεση για τα ζωακια σου? Μου λες?
Πντως αυτο που ειπε ο mixalakis μου αρεσε ιδιαιτερα... Που μενει το παλικαρι ειπαμε?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Άσχετο.
Το λέω αυτό γιατί θα είναι πολύ εύκολο να εντοπιστεί και "τυχαία" κάποιος να περάσει με κελιδί την καλογυαλισμένη Μ6!![]()

..........μονο αυτο?????????? και γκραφιτι με σπρευ σε ολο το καλογιαλυσμενο του αμαξι!!!!!!!!!!

bunny
Περιβόητο μέλος
Να φέρω τον Αλκηβιάδη;..........μονο αυτο?????????? και γκραφιτι με σπρευ σε ολο το καλογιαλυσμενο του αμαξι!!!!!!!!!!
![]()

3lbereth
Νεοφερμένο μέλος
Να φέρω τον Αλκηβιάδη;![]()
Όχι! Καλύτερα φέρε τον Elvis να τον βάλουμε να του ροκανίσει τα δερμάτινα καθίσματα!

Ο Simba επιστρατεύεται για την κουκούλα!!!
Hratch... chomp chomp chomp...mmmmm
bunny
Περιβόητο μέλος
Ο Έλβις δεν ροκανίζει απλώς!Όχι! Καλύτερα φέρε τον Elvis να τον βάλουμε να του ροκανίσει τα δερμάτινα καθίσματα!
Ο Simba επιστρατεύεται για την κουκούλα!!!
Hratch... chomp chomp chomp...mmmmm
Γρατζουνάει(προσπαθεί να σκάψει δηλαδη...),και κάνει και την ανάγκη του(και ψιλό και μπίλιες
)....Θα του το κάνουμε το άμάξι κούκλα!

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Καλά αν τον ξέραμε..φωτιά θα του βάζαμε Ράνια μου..στάχτη να μην μείνει από την παλιομηχανή του.E ρε και να ξερα τον αριθμό της μηχανής του.![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool