Χρήστης στο Facebook ανέβασε βίντεο κακοποίησης γάτας

Του εστειλα και e-mail. Δεν κρατηθηκα. :down::mad::mad::mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι μάλλον ενός άλλου καραγκιόζης που είπε ότι σκότωσε μία γάτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, έχει σχόλια στον τοίχο του ότι τον ενόχλησε μια γάτα που ανέβηκε στην μηχανή του και την έκαψε με την οξυγονοκόλληση...
έχει ακυρώσει πλέον τον λογαριασμό του, και εξαφανίστηκε μετά το κράξιμο.

Ακριβως. Αν προσεξεις γραφει
" Βρηκα χθες μια γατα να αραζει με θρασσος στη καλογιαλισμανη Μ6 μου .. Μαλλον δεν ηξερε οτι την περιμενε τραγικος θανατος απο το μηχανημα της ηλεκτροκολλησης"

Ο τυπος ειναι πολυ μαγκας... να τον χερομαστε..

Ε όχι κ μάγκας πολύ ήπιος ο χαρακτηρισμός ένας ξεφτιλισμένος ψυχάκιας είναι, κ το κακό είναι οτι κάτι τέτοια ανδρείκελα τα βάζουν με πλάσματα που ξέρουν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να αντεπιτεθούν δεν διαλέγουν ποτέ κανέναν στο μέγεθός τους για να δούμε τι ιστορίες θα ανέβαζαν στο ιντερνετ;

Δεν εχω αλλο κουραγιο να βριζω.. Απο χθες το βραδυ που το ειδα εχω τρελαθει. Δεν ειναι μονο αυτοι οι δυο ειναι και ο αλλος που εκοψε τα αυτια του σκυλιου. (Του οποιου βρηκα την αγγελια οπου πουλαει το σκυλακι 350 ?. Εκει ειχε και το e-mail του.. εγραψα στις 2 το πρωι ενα ωραιο μαιλ και του το εστειλα για να θυμαται ολους εμας... )

Αυτός που πουλάει τον κακομοίρη το σκύλο έχει και τηλέφωνο στην αγγελία. Εγώ σκέφτομαι σοβαρά να τον πάρω από κανένα καρτοτηλέφωνο.
Συνήθως στα περιστατικά κακοποίησης ποτέ δε σκέφτομαι να του κάνω τα ίδια γιατί δεν είμαι εξίσου υπάνθρωπος. Από την άλλη μετά από τόσα περιστατικά αρχίζω και θέλω απλά να τον απειλήσω και να τον κάνω να νοιώθει την ανασφάλεια ότι κάποιοι σκέφτονται να τον πετύχουν και να του κάνουν τα ίδια, με τον ίδιο τρόπο στα δικά του αυτιά. Έτσι για να ζει με τον φόβο και να καταλάβει πόσο ωραία είναι η πράξη του.

Ναι, έχει σχόλια στον τοίχο του ότι τον ενόχλησε μια γάτα που ανέβηκε στην μηχανή του και την έκαψε με την οξυγονοκόλληση...
έχει ακυρώσει πλέον τον λογαριασμό του, και εξαφανίστηκε μετά το κράξιμο.

Άσχετο.
Η Μ6 δεν είναι μηχανή αλλά αυτοκίνητο.
Είναι η BMW M6 δηλαδή ένα απίστευτα γρήγορα,ακριβό και προφανώς σπάνιο αυτοκίνητο.

Το λέω αυτό γιατί θα είναι πολύ εύκολο να εντοπιστεί και "τυχαία" κάποιος να περάσει με κελιδί την καλογυαλισμένη Μ6!:up::up:

Eπισης στο προφιλ του αριστερα κατω απο τη φωτο γραφει οτι εκνευριζετε ευκολα κτλ! Σωπα ρε μαγκα σε φοβηθηκαμε!!:mad:

Άσχετο.
Είναι η BMW M6 δηλαδή ένα απίστευτα γρήγορα,ακριβό και προφανώς σπάνιο αυτοκίνητο.

Το λέω αυτό γιατί θα είναι πολύ εύκολο να εντοπιστεί και "τυχαία" κάποιος να περάσει με κελιδί την καλογυαλισμένη Μ6!:up::up:

Σωστά...:rolleyes: ναι την γνωρίζω, πως μου έκατσε ότι είναι μηχανή...:rolleyes::hmm:

Βρήκα τυχαία μια μαύρου χρώματος.....αντε και μια σε κάμπριο...:D:D
... Χάλια πάντως, ούτε θέση για την Λου δεν έχει... τστσ...

Συνημμένα

• BMW-M6-Lumma-clr.jpg
    BMW-M6-Lumma-clr.jpg
    61,3 KB · Εμφανίσεις: 32
  • 2007_BMW_M6_conv.JPG
    2007_BMW_M6_conv.JPG
    57,2 KB · Εμφανίσεις: 31
m6-2.jpg

Eπισης στο προφιλ του αριστερα κατω απο τη φωτο γραφει οτι εκνευριζετε ευκολα κτλ! Σωπα ρε μαγκα σε φοβηθηκαμε!!:mad:

οχι ρε... πλάκα κάνεις...:cry::cry::cry:
θα βάλω ΟΛΑ μου τα γατιά ΚΑΙ την σκύλα, αλλά ΚΑΙ τα 5 χελωνάκια + την μάνα τους να κλαίνε σπαρακτικά και με λυγμούς....:cry::cry::cry:

μή σου πώ και τις κατσαρίδες ΟΛΕΣ μαζί χορωδία...:|

ποπο.....:blink:

Σωστά...:rolleyes: ναι την γνωρίζω, πως μου έκατσε ότι είναι μηχανή...:rolleyes::hmm:

Βρήκα τυχαία μια μαύρου χρώματος.....αντε και μια σε κάμπριο...:D:D
... Χάλια πάντως, ούτε θέση για την Λου δεν έχει... τστσ...

Τι να το κανεις αμαξι που δεν εχει θεση για τα ζωακια σου? Μου λες?
Πντως αυτο που ειπε ο mixalakis μου αρεσε ιδιαιτερα... Που μενει το παλικαρι ειπαμε?

Άσχετο.

:up::up::up:..........μονο αυτο?????????? και γκραφιτι με σπρευ σε ολο το καλογιαλυσμενο του αμαξι!!!!!!!!!!:up::up::up::up::up:

:up::up::up:..........μονο αυτο?????????? και γκραφιτι με σπρευ σε ολο το καλογιαλυσμενο του αμαξι!!!!!!!!!!:up::up::up::up::up:
Να φέρω τον Αλκηβιάδη;:rolleyes::lol:

Να φέρω τον Αλκηβιάδη;:rolleyes::lol:

Όχι! Καλύτερα φέρε τον Elvis να τον βάλουμε να του ροκανίσει τα δερμάτινα καθίσματα! :happy:
Ο Simba επιστρατεύεται για την κουκούλα!!!
Hratch... chomp chomp chomp...mmmmm

Όχι! Καλύτερα φέρε τον Elvis να τον βάλουμε να του ροκανίσει τα δερμάτινα καθίσματα! :happy:
Ο Simba επιστρατεύεται για την κουκούλα!!!
Hratch... chomp chomp chomp...mmmmm
Ο Έλβις δεν ροκανίζει απλώς!:lol: Γρατζουνάει(προσπαθεί να σκάψει δηλαδη...),και κάνει και την ανάγκη του(και ψιλό και μπίλιες:lol:)....

Θα του το κάνουμε το άμάξι κούκλα!:lol:

E ρε και να ξερα τον αριθμό της μηχανής του.:mad:
Καλά αν τον ξέραμε..φωτιά θα του βάζαμε Ράνια μου..στάχτη να μην μείνει από την παλιομηχανή του.:mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back