neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άσχετο.
Η Μ6 δεν είναι μηχανή αλλά αυτοκίνητο.
Είναι η BMW M6 δηλαδή ένα απίστευτα γρήγορα,ακριβό και προφανώς σπάνιο αυτοκίνητο.
Το λέω αυτό γιατί θα είναι πολύ εύκολο να εντοπιστεί και "τυχαία" κάποιος να περάσει με κελιδί την καλογυαλισμένη Μ6!![]()
Πάντως αν μένει στο Φοίνικα όπως γράφει και αν έχει BMW(που πολύ αμφιβάλλω) τότε είναι πολύ εύκολο να βρεθεί...Σ'ολόκληρο το Φοίνικα αλλά και στις γύρω περιοχές αποκλείεται να υπάρχει άλλη BMW...Για την ακρίβεια ούτε ζάντα από BMW δεν νομίζω να υπάρχει..
(Δεν το λέω υποτιμητικά για την περιοχή αλλά επειδή είμαι από Θεσσαλονίκη ξέρω ότι στο Φοίνικα είναι σχεδόν-μη φανώ και απόλυτη- αδύνατο να υπάρχει BMW)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Μπράβο...που να λέει"είμαι μα..κας"αυτό θα του άξιζε............μονο αυτο?????????? και γκραφιτι με σπρευ σε ολο το καλογιαλυσμενο του αμαξι!!!!!!!!!!
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ace
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μα γιατί σ'αυτήν την χώρα να μην υπάρχει η στοιχειώδης παιδεία και να βλέπουμε καθημερινώς τέτοιου είδους συμπεριφορές?Πονάει η καρδιά μου και κλαίω σαν παιδί όταν βλέπω τέτοια πράγματα...Το έβλεπα προχθές στις ειδήσεις το γεγονός και μου άρεσε πολύ αυτό που είπε κάποιο άτομο φιλοζωικής εταιρίας "Αν πιαστεί κάποιο ζώο να δαγκώνει άνθρωπο,του γίνεται ευθανασία...αν πιαστεί άνθρωπος να βασανίζει ζώο τι γίνεται???"
ΕΛΕΟΣ πρέπει να εφαρμοστεί κάποιος νόμος επιτέλους...και όχι με μια συγγνώμη να νομίζουν ότι όλα λύνονται

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ace
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
ς "Αν πιαστεί κάποιο ζώο να δαγκώνει άνθρωπο,του γίνεται ευθανασία...αν πιαστεί άνθρωπος να βασανίζει ζώο τι γίνεται???"![]()
Την ίδια απορία έχω και εγώ Ace.

Eλενα δυστυχώς έχεις δίκιο. Θα βρεθούν ανεγκέφαλοι που θα τον στναγωνιστούν στην κτηνωδία.

εδώ ένα group που φτιάξαν εναντίον του. απλά του εύχομε καρκίνο.
elvenstar
Επιφανές μέλος

Αλλά δεν μου φτάνει μόνο αυτός τα θέλω όλα αυτά τα σκουπίδια, ίσως θα έπρεπε να βγει κ κανένας τρελαμένος φιλόζωος να κόψει ένα τέτοιο καθίκι φέτες κ να το ανεβάσει στο ιντερνετ για να δούν κ την άλλη πλευρά του νομίσματος. Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι είμαι ανίσχυρη κ δεν μπορώ να τους βρω από κοντά

Δυστυχώς Νίκη κ νομίζω ότι κάτι πρέπει να κάνουμε να σταματήσει αυτό που ξεκίνησε κ ο μόνος τρόπος που σκέπτομαι είναι να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο πρωταίτιος αυτής της κτηνωδίας (αν κ θα προτιμούσα ένα λαϊκό δικαστήριο κ μια επίσης λαϊκή ποινή για να μαθαίνουν κ οι επόμενοι από αυτόν)Την ίδια απορία έχω και εγώ Ace.
Eλενα δυστυχώς έχεις δίκιο. Θα βρεθούν ανεγκέφαλοι που θα τον στναγωνιστούν στην κτηνωδία.![]()
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δεν μπορούσα να το έχω στα χέρια μου, τότε ο καρκίνος γι αυτόν θα ήταν φυγή προς τον παράδεισο
Αλλά δεν μου φτάνει μόνο αυτός τα θέλω όλα αυτά τα σκουπίδια, ίσως θα έπρεπε να βγει κ κανένας τρελαμένος φιλόζωος να κόψει ένα τέτοιο καθίκι φέτες κ να το ανεβάσει στο ιντερνετ για να δούν κ την άλλη πλευρά του νομίσματος. Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι είμαι ανίσχυρη κ δεν μπορώ να τους βρω από κοντά
Δυστυχώς Νίκη κ νομίζω ότι κάτι πρέπει να κάνουμε να σταματήσει αυτό που ξεκίνησε κ ο μόνος τρόπος που σκέπτομαι είναι να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο πρωταίτιος αυτής της κτηνωδίας (αν κ θα προτιμούσα ένα λαϊκό δικαστήριο κ μια επίσης λαϊκή ποινή για να μαθαίνουν κ οι επόμενοι από αυτόν)
ποσο μα ποσο με εκφραζουν αυτα που εγραψες.........πιο πολυ δεν θα γινοταν!!!!!!!!!!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος

shadowdancer
Δραστήριο μέλος
"Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=62709&cid=4
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
μας βλέπω να ράβουμε στολές κ να βγαίνουμε έξω για να κυνηγήσουμε κακούς![]()
Ειμαι μεσα!!!

george7771
Νεοφερμένο μέλος
Δειτε το "κατορθωμα" ενος ηλιθιου φανταρου.Ντροπη
https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=62895&cid=4
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Και ασκείτε και πίεση μήπως φάει και καμία τιμωρία.
julia
Διακεκριμένο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
αλλα τώρα που σε κοιτάω κ από μπροστά από τον θάμνο πάλι για γουρούνι μου κάνειςΟι αλλοι θα βγαινουν να κυνηγαν περδικες και λαγους και εμεις αυτους τους "ανθρωπους" που θα κυνηγαν τις περδικες και τους λαγους......θα τους ριχνουμε καμποσες και θα λεμε "αααααχχχχ χιλια συγνωμη....πισω απο τους θαμνους μου εκανε περισσοτερο για "γουρουνι""

emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ημερομηνία:
Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2009
Ώρα:
7:00 μ.μ. - 7:05 μ.μ.
Οδός:
ΑΘΗΝΑΣ - ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ (ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΠΛ. ΚΟΤΖΙΑ)
Τηλέφωνο:
6973056265
Περιγραφή
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ:
ΚΑΝΤΙΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
τηλ: 6984374145
e-mail destroyer-36@hotmail.com
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool