Χρήστης στο Facebook ανέβασε βίντεο κακοποίησης γάτας

Άσχετο.
Η Μ6 δεν είναι μηχανή αλλά αυτοκίνητο.
Είναι η BMW M6 δηλαδή ένα απίστευτα γρήγορα,ακριβό και προφανώς σπάνιο αυτοκίνητο.

Το λέω αυτό γιατί θα είναι πολύ εύκολο να εντοπιστεί και "τυχαία" κάποιος να περάσει με κελιδί την καλογυαλισμένη Μ6!:up::up:

Πάντως αν μένει στο Φοίνικα όπως γράφει και αν έχει BMW(που πολύ αμφιβάλλω) τότε είναι πολύ εύκολο να βρεθεί...Σ'ολόκληρο το Φοίνικα αλλά και στις γύρω περιοχές αποκλείεται να υπάρχει άλλη BMW...Για την ακρίβεια ούτε ζάντα από BMW δεν νομίζω να υπάρχει..
(Δεν το λέω υποτιμητικά για την περιοχή αλλά επειδή είμαι από Θεσσαλονίκη ξέρω ότι στο Φοίνικα είναι σχεδόν-μη φανώ και απόλυτη- αδύνατο να υπάρχει BMW)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:up::up::up:..........μονο αυτο?????????? και γκραφιτι με σπρευ σε ολο το καλογιαλυσμενο του αμαξι!!!!!!!!!!:up::up::up::up::up:
Μπράβο...που να λέει"είμαι μα..κας"αυτό θα του άξιζε..:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΕΛΕΟΣ πια με αυτήν την κατάσταση...κάνουν τις μ@λ@κιες τους και τα ανεβάζουν και στο ιντερνετ με τεράστιο καμάρι!
Μα γιατί σ'αυτήν την χώρα να μην υπάρχει η στοιχειώδης παιδεία και να βλέπουμε καθημερινώς τέτοιου είδους συμπεριφορές?Πονάει η καρδιά μου και κλαίω σαν παιδί όταν βλέπω τέτοια πράγματα...Το έβλεπα προχθές στις ειδήσεις το γεγονός και μου άρεσε πολύ αυτό που είπε κάποιο άτομο φιλοζωικής εταιρίας "Αν πιαστεί κάποιο ζώο να δαγκώνει άνθρωπο,του γίνεται ευθανασία...αν πιαστεί άνθρωπος να βασανίζει ζώο τι γίνεται???"

ΕΛΕΟΣ πρέπει να εφαρμοστεί κάποιος νόμος επιτέλους...και όχι με μια συγγνώμη να νομίζουν ότι όλα λύνονται
:mad::mad::mad::mad:

ηταν να μην βγει ο πρώτος ψυχανόμαλος τώρα θα έχει κ μιμητες όπως γίνεται σε όλες αυτές τις αρρωστημένες περιπτώσεις νομίζω ότι πρέπει να παρέμβει κάποιος από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, αυτό που γίνεται είναι τραγικό είναι τόσο αποβράσματα που προσπαθούν μ αυτό τον τρόπο να ασχοληθούν κάποια άτομα με την μίζερη κ ανύπαρκτη προσωπική τους ζωή

Ναι κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους...γιατί είδα προχθές ένα βιντεάκι με έναν βασανισμό σε μια ξένη χώρα(δεν κατάλαβα που είναι)...που αν το ανεβάσω εδώ θα φρίξετε όλοι!Είναι απίστευτα ψυχανώμαλα αυτά τα άτομα...από εκείνη τη μέρα που είδα αυτό βιντεάκι...όλο μου έρχεται η εικόνα του καημένου του γατιού στα μάτια μου...:mad::mad::mad:

ς "Αν πιαστεί κάποιο ζώο να δαγκώνει άνθρωπο,του γίνεται ευθανασία...αν πιαστεί άνθρωπος να βασανίζει ζώο τι γίνεται???":mad::mad::mad::mad:

Την ίδια απορία έχω και εγώ Ace.:hmm::hmm::mad::mad::mad:

Eλενα δυστυχώς έχεις δίκιο. Θα βρεθούν ανεγκέφαλοι που θα τον στναγωνιστούν στην κτηνωδία.:mad::mad::mad:

https://www.facebook.com/group.php?gid=72606609959

εδώ ένα group που φτιάξαν εναντίον του. απλά του εύχομε καρκίνο.

Δεν μπορούσα να το έχω στα χέρια μου, τότε ο καρκίνος γι αυτόν θα ήταν φυγή προς τον παράδεισο:mad::mad::mad:
Αλλά δεν μου φτάνει μόνο αυτός τα θέλω όλα αυτά τα σκουπίδια, ίσως θα έπρεπε να βγει κ κανένας τρελαμένος φιλόζωος να κόψει ένα τέτοιο καθίκι φέτες κ να το ανεβάσει στο ιντερνετ για να δούν κ την άλλη πλευρά του νομίσματος. Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι είμαι ανίσχυρη κ δεν μπορώ να τους βρω από κοντά:mad::mad::mad:
Την ίδια απορία έχω και εγώ Ace.:hmm::hmm::mad::mad::mad:

Eλενα δυστυχώς έχεις δίκιο. Θα βρεθούν ανεγκέφαλοι που θα τον στναγωνιστούν στην κτηνωδία.:mad::mad::mad:
Δυστυχώς Νίκη κ νομίζω ότι κάτι πρέπει να κάνουμε να σταματήσει αυτό που ξεκίνησε κ ο μόνος τρόπος που σκέπτομαι είναι να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο πρωταίτιος αυτής της κτηνωδίας (αν κ θα προτιμούσα ένα λαϊκό δικαστήριο κ μια επίσης λαϊκή ποινή για να μαθαίνουν κ οι επόμενοι από αυτόν)

Δεν μπορούσα να το έχω στα χέρια μου, τότε ο καρκίνος γι αυτόν θα ήταν φυγή προς τον παράδεισο:mad::mad::mad:
Αλλά δεν μου φτάνει μόνο αυτός τα θέλω όλα αυτά τα σκουπίδια, ίσως θα έπρεπε να βγει κ κανένας τρελαμένος φιλόζωος να κόψει ένα τέτοιο καθίκι φέτες κ να το ανεβάσει στο ιντερνετ για να δούν κ την άλλη πλευρά του νομίσματος. Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι είμαι ανίσχυρη κ δεν μπορώ να τους βρω από κοντά:mad::mad::mad:

Δυστυχώς Νίκη κ νομίζω ότι κάτι πρέπει να κάνουμε να σταματήσει αυτό που ξεκίνησε κ ο μόνος τρόπος που σκέπτομαι είναι να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο πρωταίτιος αυτής της κτηνωδίας (αν κ θα προτιμούσα ένα λαϊκό δικαστήριο κ μια επίσης λαϊκή ποινή για να μαθαίνουν κ οι επόμενοι από αυτόν)

ποσο μα ποσο με εκφραζουν αυτα που εγραψες.........πιο πολυ δεν θα γινοταν!!!!!!!!!!!!:)

μας βλέπω να ράβουμε στολές κ να βγαίνουμε έξω για να κυνηγήσουμε κακούς:lol::lol::lol:

Οι αλλοι θα βγαινουν να κυνηγαν περδικες και λαγους και εμεις αυτους τους "ανθρωπους" που θα κυνηγαν τις περδικες και τους λαγους......θα τους ριχνουμε καμποσες και θα λεμε "αααααχχχχ χιλια συγνωμη....πισω απο τους θαμνους μου εκανε περισσοτερο για "γουρουνι":lol:"

"Στο εισαγγελέα Χανίων κατέθεσε μήνυση ο φιλοζωικός σύλλογος της περιοχής «Η Προστασία Των Ζώων», εναντίον του νεαρού Γιάννη Καντίρου από τα Σφακιά, που έχει σαν «χόμπι» να κόβει τα αυτιά από κουτάβια ράτσας pit bull, να τα εκπαιδεύει με τον πιο βάναυσο τρόπο, και στην συνέχεια να τα πουλάει."
https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=62709&cid=4

μας βλέπω να ράβουμε στολές κ να βγαίνουμε έξω για να κυνηγήσουμε κακούς:lol::lol::lol:

Ειμαι μεσα!!!:up::up::up:

κακοποιηση γατας απο φανταρο

Δειτε το "κατορθωμα" ενος ηλιθιου φανταρου.Ντροπη
https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=62895&cid=4

Βρεχει μακακια...:mad:

Έτσι... σούργελο παντού να γίνει.. συγνώμη - ξε συγγνώμη...:D

Και ασκείτε και πίεση μήπως φάει και καμία τιμωρία.

Οι αλλοι θα βγαινουν να κυνηγαν περδικες και λαγους και εμεις αυτους τους "ανθρωπους" που θα κυνηγαν τις περδικες και τους λαγους......θα τους ριχνουμε καμποσες και θα λεμε "αααααχχχχ χιλια συγνωμη....πισω απο τους θαμνους μου εκανε περισσοτερο για "γουρουνι":lol:"
αλλα τώρα που σε κοιτάω κ από μπροστά από τον θάμνο πάλι για γουρούνι μου κάνεις:lol::lol:

Εδω υπαρχουν πληροφοριες για το που και το ποτε θα γινουν μηνυσεις. Θα γινει συγγεντρωση .. https://www.facebook.com/event.php?eid=167833927787&ref=mf#/ical/event.php?eid=167833927787
Ημερομηνία:
Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2009
Ώρα:
7:00 μ.μ. - 7:05 μ.μ.
Οδός:
ΑΘΗΝΑΣ - ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ (ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΠΛ. ΚΟΤΖΙΑ)
Τηλέφωνο:
6973056265
Περιγραφή
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ:

ΚΑΝΤΙΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
τηλ: 6984374145
e-mail destroyer-36@hotmail.com

Το φυλλαδιο

Συνημμένα

• 10420_146824274264_674079264_2403915_7040256_n.jpg
    10420_146824274264_674079264_2403915_7040256_n.jpg
    35,7 KB · Εμφανίσεις: 36

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back