Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 2 Απριλίου 2009 στις 12:31 Η Melini έγραψε: #1.881 02-04-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Δηλαδή εμάς μας αγαπάνε γιατί μας λιγουρεύονται για μεζεδάκι? (καθότι ψάρια) Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν ξέρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 02:08 Η moukelis έγραψε: #1.882 05-04-09 02:08 Χρόνια πολλά μαγισσάκι,να σε χαιρόμαστε κι εμεις και τα γατουνια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 09:25 Η whity έγραψε: #1.883 05-04-09 09:25 Χρονια Πολλα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 10:42 Η ιβανα έγραψε: #1.884 05-04-09 10:42 Χρονια πολλα, χρονια καλα !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η stellak έγραψε: #1.885 05-04-09 10:43 Χρόνια Πολλά, Μάγισσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 11:29 Η μαγισσα έγραψε: #1.886 05-04-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά μαγισσάκι,να σε χαιρόμαστε κι εμεις και τα γατουνια σου! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από whity: Χρονια Πολλα!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Χρονια πολλα, χρονια καλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χρόνια Πολλά, Μάγισσα! Click για ανάπτυξη... Σε όλα τα κορίτσια που μου ευχήθηκαν ένα μεγάλο ευχαριστω που με θυμηθήκατε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 11:36 Η Μυρτω4038: #1.887 05-04-09 11:36 Αντζελάκι μας, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! :kiss::kiss::kiss: Να είσαι πάντα υπέροχη. όπως σε γνώρισα και να μην αλλάξεις ΠΟΤΕ! Να σε χαίρονται ο Δημήτρης και οι δυό κουκλίτσες σου και φυσικά η ΚΛειώ και ο Μορφέας!!! Καλέ που σε χάσαμε! Νίκη, Μυρτώ και Αρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:30 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.888 05-04-09 13:30 Xρόνια πολλά στην Θεσσαλονικιά σεξοβόμβα. Να σε χαίρεται ο Δημήτρης σου τα παιδάκια σου και τα όμορφα γατόνια σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 14:14 Η Ntontini έγραψε: #1.889 05-04-09 14:14 Χρονια Πολλα Happy Birthday Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 19:26 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.890 05-04-09 19:26 Χρόνια πολλά, Αντζελα, να σε χαιρόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 19:42 Η chryssa έγραψε: #1.891 05-04-09 19:42 Κατ'αρχήν χρόνια πολλά στην εορτάζουσα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακουουουοσατε ακουουουσατε.... 12 Αυγουστου σας θελω στα Internet cafe της Σαντορινης και της Παρου ή οπου αλλου βρισκεστε, να μου κανετε ενα αντιστοιχο "παρτυ" ε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λιονταράκι είσαι μαρή ;; Ετσι έτσι... κι εγώ το'χω παράπονο που κανείς δε θυμάται τα γενέθλιά μου εν μέσω διακοπών (29 Ιουλίου). Ούτε ένα αξιοπρεπές πάρτυ δε μπορούσαν να μου κάνουν όταν ήμουν μικρή... όλοι οι φίλοι μου έλειπαν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από alice: Ουπς! Να τη κι η αλλη! 24 Ιουλιου εγω...μια απο τα ιδια... Λιονταρινες του mycat ενωθειτε!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kι εγώ κι εγώ (7 Αυγούστου) Click για ανάπτυξη... Καλέ, είμαστε μεγάλη ομάδα τα λιοντάρια! Εγώ είμαι στις 30 Ιουλίου και με γιορτή ανήμερα τα Χριστούγεννα, ούτε ένα φυσιολογικό παιδικό πάρτυ δεν έχω να θυμάμαι, όλοι έλειπαν πάντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:40 Η μαγισσα έγραψε: #1.892 05-04-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αντζελάκι μας, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! :kiss::kiss: Να είσαι πάντα υπέροχη. όπως σε γνώρισα και να μην αλλάξεις ΠΟΤΕ! Να σε χαίρονται ο Δημήτρης και οι δυό κουκλίτσες σου και φυσικά η ΚΛειώ και ο Μορφέας!!! Καλέ που σε χάσαμε! Νίκη, Μυρτώ και Αρης Click για ανάπτυξη... Nίκη μου ευχαριστώ πολύ και εσύ ότι ποθείς!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Xρόνια πολλά στην Θεσσαλονικιά σεξοβόμβα. Να σε χαίρεται ο Δημήτρης σου τα παιδάκια σου και τα όμορφα γατόνια σου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Χρονια Πολλα Happy Birthday Click για ανάπτυξη... Πρέπει να ομολογίσω ότι πάντα μου φτιάχνεις το κέφι και ειδικα σημερα μου ανεβασες το ηθικο ακομα πιο πολυ να εισαι καλα και σε ευχαριστώ πολύ !!!!!! Σε περιμενω και απο κοντα να σε κεράσω για τα καλα σου λογια Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Χρόνια πολλά, Αντζελα, να σε χαιρόμαστε. Click για ανάπτυξη... Ζήνα μου σε ευχαιστω και εσένα παρα πολυ και να εισαι καλα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:41 Η μαγισσα έγραψε: #1.893 05-04-09 23:41 Κατ'αρχήν χρόνια πολλά στην εορτάζουσα! Σε ευχαριστώ καλη μου για τις ευχες σου και εσυ οτι ποθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:50 Η staman2 έγραψε: #1.894 05-04-09 23:50 Χρόνια πολλά Αντζελα!!! Να σε χαιρονται όλοι όσοι σ΄αγαπουν!!! Να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι την ανθρωπο-γατο-οικογένειά σου! Σε περιμένουμε και στη Νέα Σμύρνη να θυμηθεις τα παλιά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:52 Η μαγισσα έγραψε: #1.895 05-04-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χρόνια πολλά Αντζελα!!! Να σε χαιρονται όλοι όσοι σ΄αγαπουν!!! Να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι την ανθρωπο-γατο-οικογένειά σου! Σε περιμένουμε και στη Νέα Σμύρνη να θυμηθεις τα παλιά σου!!! Click για ανάπτυξη... Να ηξερες ποσο θελω να ερθω αλλα δυστυχως δεν εχω κανεναν πια εκει εχουν φυγει και οι γονείς μου απο Αθηνα τι να κανουμε ομως ετσι ειναι ισως καποια μερα να τα καταφερω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 00:05 Η staman2 έγραψε: #1.896 06-04-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Να ηξερες ποσο θελω να ερθω αλλα δυστυχως δεν εχω κανεναν πια εκει εχουν φυγει και οι γονείς μου απο Αθηνα τι να κανουμε ομως ετσι ειναι ισως καποια μερα να τα καταφερω!!!!! Click για ανάπτυξη... Μα τι μου λες τώρα!. Αποφάσισέ το και έλα εσύ και θα είμαστε παρεούλα. Θα συναντήσεις κι όλα τα άλλα κορίτσια εξ Αθηνών. Μια απόφαση είναι βρε. Δώσε πολλά φιλάκια στο Μορφεα σου και στην Κλειούλα την κουκλάρα. Θυμάμαι ήταν απο τις πρώτες γάτες οταν πρωτομπήκα στο φόρουμ που θαύμασα την ομορφιά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 11:55 Η Melini έγραψε: #1.897 06-04-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλέ, είμαστε μεγάλη ομάδα τα λιοντάρια! Εγώ είμαι στις 30 Ιουλίου και με γιορτή ανήμερα τα Χριστούγεννα, ούτε ένα φυσιολογικό παιδικό πάρτυ δεν έχω να θυμάμαι, όλοι έλειπαν πάντα! Click για ανάπτυξη... Όταν λοιπόν θα μπει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα (στις 23 Ιουλίου) θα οργανώσουμε ένα πάρτυ για όλα τα Λιονταράκια του Φόρουμ, για να μας φύγει το ανεκπλήρωτο Εγώ βάζω την τούρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 13:48 Η Μυρτω4038: #1.898 06-04-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όταν λοιπόν θα μπει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα (στις 23 Ιουλίου) θα οργανώσουμε ένα πάρτυ για όλα τα Λιονταράκια του Φόρουμ, για να μας φύγει το ανεκπλήρωτο Εγώ βάζω την τούρτα!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ να φέρω την Μυρτούλα που είναι λιονταρίνα! Αμα θέλετε φέρνω και κροκέτες και gourmet κονερβάκια! Εγώ δυσυχώς, δεν θα συμετέχω γιατί είμαι άλλο ζώδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.899 20-04-09 00:57 Γατοφόρουμ Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλα τα ζωάκια σας. Συγνώμη που δεν σας τα είπα προσωπικά σε κάθε ένα ξεχωριστά αλλά φιλοξενώ ένα γατοσκατούλι και έχω το νού μου συνέχεια εκεί. Ταυτόχρονα έχω και τον Λίλο που δεν πρέπει να αισθανθεί παραμελημένος οπότε κάνω πλήρη γατοθεραπεία αυτό το Πάσχα. Φιλιά σε όλους και να είστε όλοι γεροί μαζί με τα ζωάκια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 11:10 Η whity έγραψε: #1.900 20-04-09 11:10 Χρονια πολλα σε ολους ! Χριστος Ανεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Δηλαδή εμάς μας αγαπάνε γιατί μας λιγουρεύονται για μεζεδάκι? (καθότι ψάρια) Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν ξέρεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 02:08 Η moukelis έγραψε: #1.882 05-04-09 02:08 Χρόνια πολλά μαγισσάκι,να σε χαιρόμαστε κι εμεις και τα γατουνια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 09:25 Η whity έγραψε: #1.883 05-04-09 09:25 Χρονια Πολλα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 10:42 Η ιβανα έγραψε: #1.884 05-04-09 10:42 Χρονια πολλα, χρονια καλα !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η stellak έγραψε: #1.885 05-04-09 10:43 Χρόνια Πολλά, Μάγισσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 11:29 Η μαγισσα έγραψε: #1.886 05-04-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά μαγισσάκι,να σε χαιρόμαστε κι εμεις και τα γατουνια σου! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από whity: Χρονια Πολλα!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Χρονια πολλα, χρονια καλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χρόνια Πολλά, Μάγισσα! Click για ανάπτυξη... Σε όλα τα κορίτσια που μου ευχήθηκαν ένα μεγάλο ευχαριστω που με θυμηθήκατε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 11:36 Η Μυρτω4038: #1.887 05-04-09 11:36 Αντζελάκι μας, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! :kiss::kiss::kiss: Να είσαι πάντα υπέροχη. όπως σε γνώρισα και να μην αλλάξεις ΠΟΤΕ! Να σε χαίρονται ο Δημήτρης και οι δυό κουκλίτσες σου και φυσικά η ΚΛειώ και ο Μορφέας!!! Καλέ που σε χάσαμε! Νίκη, Μυρτώ και Αρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:30 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.888 05-04-09 13:30 Xρόνια πολλά στην Θεσσαλονικιά σεξοβόμβα. Να σε χαίρεται ο Δημήτρης σου τα παιδάκια σου και τα όμορφα γατόνια σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 14:14 Η Ntontini έγραψε: #1.889 05-04-09 14:14 Χρονια Πολλα Happy Birthday Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 19:26 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.890 05-04-09 19:26 Χρόνια πολλά, Αντζελα, να σε χαιρόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 19:42 Η chryssa έγραψε: #1.891 05-04-09 19:42 Κατ'αρχήν χρόνια πολλά στην εορτάζουσα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακουουουοσατε ακουουουσατε.... 12 Αυγουστου σας θελω στα Internet cafe της Σαντορινης και της Παρου ή οπου αλλου βρισκεστε, να μου κανετε ενα αντιστοιχο "παρτυ" ε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λιονταράκι είσαι μαρή ;; Ετσι έτσι... κι εγώ το'χω παράπονο που κανείς δε θυμάται τα γενέθλιά μου εν μέσω διακοπών (29 Ιουλίου). Ούτε ένα αξιοπρεπές πάρτυ δε μπορούσαν να μου κάνουν όταν ήμουν μικρή... όλοι οι φίλοι μου έλειπαν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από alice: Ουπς! Να τη κι η αλλη! 24 Ιουλιου εγω...μια απο τα ιδια... Λιονταρινες του mycat ενωθειτε!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kι εγώ κι εγώ (7 Αυγούστου) Click για ανάπτυξη... Καλέ, είμαστε μεγάλη ομάδα τα λιοντάρια! Εγώ είμαι στις 30 Ιουλίου και με γιορτή ανήμερα τα Χριστούγεννα, ούτε ένα φυσιολογικό παιδικό πάρτυ δεν έχω να θυμάμαι, όλοι έλειπαν πάντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:40 Η μαγισσα έγραψε: #1.892 05-04-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αντζελάκι μας, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! :kiss::kiss: Να είσαι πάντα υπέροχη. όπως σε γνώρισα και να μην αλλάξεις ΠΟΤΕ! Να σε χαίρονται ο Δημήτρης και οι δυό κουκλίτσες σου και φυσικά η ΚΛειώ και ο Μορφέας!!! Καλέ που σε χάσαμε! Νίκη, Μυρτώ και Αρης Click για ανάπτυξη... Nίκη μου ευχαριστώ πολύ και εσύ ότι ποθείς!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Xρόνια πολλά στην Θεσσαλονικιά σεξοβόμβα. Να σε χαίρεται ο Δημήτρης σου τα παιδάκια σου και τα όμορφα γατόνια σου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Χρονια Πολλα Happy Birthday Click για ανάπτυξη... Πρέπει να ομολογίσω ότι πάντα μου φτιάχνεις το κέφι και ειδικα σημερα μου ανεβασες το ηθικο ακομα πιο πολυ να εισαι καλα και σε ευχαριστώ πολύ !!!!!! Σε περιμενω και απο κοντα να σε κεράσω για τα καλα σου λογια Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Χρόνια πολλά, Αντζελα, να σε χαιρόμαστε. Click για ανάπτυξη... Ζήνα μου σε ευχαιστω και εσένα παρα πολυ και να εισαι καλα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:41 Η μαγισσα έγραψε: #1.893 05-04-09 23:41 Κατ'αρχήν χρόνια πολλά στην εορτάζουσα! Σε ευχαριστώ καλη μου για τις ευχες σου και εσυ οτι ποθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:50 Η staman2 έγραψε: #1.894 05-04-09 23:50 Χρόνια πολλά Αντζελα!!! Να σε χαιρονται όλοι όσοι σ΄αγαπουν!!! Να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι την ανθρωπο-γατο-οικογένειά σου! Σε περιμένουμε και στη Νέα Σμύρνη να θυμηθεις τα παλιά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:52 Η μαγισσα έγραψε: #1.895 05-04-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χρόνια πολλά Αντζελα!!! Να σε χαιρονται όλοι όσοι σ΄αγαπουν!!! Να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι την ανθρωπο-γατο-οικογένειά σου! Σε περιμένουμε και στη Νέα Σμύρνη να θυμηθεις τα παλιά σου!!! Click για ανάπτυξη... Να ηξερες ποσο θελω να ερθω αλλα δυστυχως δεν εχω κανεναν πια εκει εχουν φυγει και οι γονείς μου απο Αθηνα τι να κανουμε ομως ετσι ειναι ισως καποια μερα να τα καταφερω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 00:05 Η staman2 έγραψε: #1.896 06-04-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Να ηξερες ποσο θελω να ερθω αλλα δυστυχως δεν εχω κανεναν πια εκει εχουν φυγει και οι γονείς μου απο Αθηνα τι να κανουμε ομως ετσι ειναι ισως καποια μερα να τα καταφερω!!!!! Click για ανάπτυξη... Μα τι μου λες τώρα!. Αποφάσισέ το και έλα εσύ και θα είμαστε παρεούλα. Θα συναντήσεις κι όλα τα άλλα κορίτσια εξ Αθηνών. Μια απόφαση είναι βρε. Δώσε πολλά φιλάκια στο Μορφεα σου και στην Κλειούλα την κουκλάρα. Θυμάμαι ήταν απο τις πρώτες γάτες οταν πρωτομπήκα στο φόρουμ που θαύμασα την ομορφιά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 11:55 Η Melini έγραψε: #1.897 06-04-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλέ, είμαστε μεγάλη ομάδα τα λιοντάρια! Εγώ είμαι στις 30 Ιουλίου και με γιορτή ανήμερα τα Χριστούγεννα, ούτε ένα φυσιολογικό παιδικό πάρτυ δεν έχω να θυμάμαι, όλοι έλειπαν πάντα! Click για ανάπτυξη... Όταν λοιπόν θα μπει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα (στις 23 Ιουλίου) θα οργανώσουμε ένα πάρτυ για όλα τα Λιονταράκια του Φόρουμ, για να μας φύγει το ανεκπλήρωτο Εγώ βάζω την τούρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 13:48 Η Μυρτω4038: #1.898 06-04-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όταν λοιπόν θα μπει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα (στις 23 Ιουλίου) θα οργανώσουμε ένα πάρτυ για όλα τα Λιονταράκια του Φόρουμ, για να μας φύγει το ανεκπλήρωτο Εγώ βάζω την τούρτα!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ να φέρω την Μυρτούλα που είναι λιονταρίνα! Αμα θέλετε φέρνω και κροκέτες και gourmet κονερβάκια! Εγώ δυσυχώς, δεν θα συμετέχω γιατί είμαι άλλο ζώδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.899 20-04-09 00:57 Γατοφόρουμ Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλα τα ζωάκια σας. Συγνώμη που δεν σας τα είπα προσωπικά σε κάθε ένα ξεχωριστά αλλά φιλοξενώ ένα γατοσκατούλι και έχω το νού μου συνέχεια εκεί. Ταυτόχρονα έχω και τον Λίλο που δεν πρέπει να αισθανθεί παραμελημένος οπότε κάνω πλήρη γατοθεραπεία αυτό το Πάσχα. Φιλιά σε όλους και να είστε όλοι γεροί μαζί με τα ζωάκια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 11:10 Η whity έγραψε: #1.900 20-04-09 11:10 Χρονια πολλα σε ολους ! Χριστος Ανεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά μαγισσάκι,να σε χαιρόμαστε κι εμεις και τα γατουνια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 09:25 Η whity έγραψε: #1.883 05-04-09 09:25 Χρονια Πολλα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 10:42 Η ιβανα έγραψε: #1.884 05-04-09 10:42 Χρονια πολλα, χρονια καλα !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η stellak έγραψε: #1.885 05-04-09 10:43 Χρόνια Πολλά, Μάγισσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 11:29 Η μαγισσα έγραψε: #1.886 05-04-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά μαγισσάκι,να σε χαιρόμαστε κι εμεις και τα γατουνια σου! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από whity: Χρονια Πολλα!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Χρονια πολλα, χρονια καλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χρόνια Πολλά, Μάγισσα! Click για ανάπτυξη... Σε όλα τα κορίτσια που μου ευχήθηκαν ένα μεγάλο ευχαριστω που με θυμηθήκατε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 11:36 Η Μυρτω4038: #1.887 05-04-09 11:36 Αντζελάκι μας, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! :kiss::kiss::kiss: Να είσαι πάντα υπέροχη. όπως σε γνώρισα και να μην αλλάξεις ΠΟΤΕ! Να σε χαίρονται ο Δημήτρης και οι δυό κουκλίτσες σου και φυσικά η ΚΛειώ και ο Μορφέας!!! Καλέ που σε χάσαμε! Νίκη, Μυρτώ και Αρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:30 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.888 05-04-09 13:30 Xρόνια πολλά στην Θεσσαλονικιά σεξοβόμβα. Να σε χαίρεται ο Δημήτρης σου τα παιδάκια σου και τα όμορφα γατόνια σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 14:14 Η Ntontini έγραψε: #1.889 05-04-09 14:14 Χρονια Πολλα Happy Birthday Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 19:26 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.890 05-04-09 19:26 Χρόνια πολλά, Αντζελα, να σε χαιρόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 19:42 Η chryssa έγραψε: #1.891 05-04-09 19:42 Κατ'αρχήν χρόνια πολλά στην εορτάζουσα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακουουουοσατε ακουουουσατε.... 12 Αυγουστου σας θελω στα Internet cafe της Σαντορινης και της Παρου ή οπου αλλου βρισκεστε, να μου κανετε ενα αντιστοιχο "παρτυ" ε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λιονταράκι είσαι μαρή ;; Ετσι έτσι... κι εγώ το'χω παράπονο που κανείς δε θυμάται τα γενέθλιά μου εν μέσω διακοπών (29 Ιουλίου). Ούτε ένα αξιοπρεπές πάρτυ δε μπορούσαν να μου κάνουν όταν ήμουν μικρή... όλοι οι φίλοι μου έλειπαν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από alice: Ουπς! Να τη κι η αλλη! 24 Ιουλιου εγω...μια απο τα ιδια... Λιονταρινες του mycat ενωθειτε!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kι εγώ κι εγώ (7 Αυγούστου) Click για ανάπτυξη... Καλέ, είμαστε μεγάλη ομάδα τα λιοντάρια! Εγώ είμαι στις 30 Ιουλίου και με γιορτή ανήμερα τα Χριστούγεννα, ούτε ένα φυσιολογικό παιδικό πάρτυ δεν έχω να θυμάμαι, όλοι έλειπαν πάντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:40 Η μαγισσα έγραψε: #1.892 05-04-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αντζελάκι μας, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! :kiss::kiss: Να είσαι πάντα υπέροχη. όπως σε γνώρισα και να μην αλλάξεις ΠΟΤΕ! Να σε χαίρονται ο Δημήτρης και οι δυό κουκλίτσες σου και φυσικά η ΚΛειώ και ο Μορφέας!!! Καλέ που σε χάσαμε! Νίκη, Μυρτώ και Αρης Click για ανάπτυξη... Nίκη μου ευχαριστώ πολύ και εσύ ότι ποθείς!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Xρόνια πολλά στην Θεσσαλονικιά σεξοβόμβα. Να σε χαίρεται ο Δημήτρης σου τα παιδάκια σου και τα όμορφα γατόνια σου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Χρονια Πολλα Happy Birthday Click για ανάπτυξη... Πρέπει να ομολογίσω ότι πάντα μου φτιάχνεις το κέφι και ειδικα σημερα μου ανεβασες το ηθικο ακομα πιο πολυ να εισαι καλα και σε ευχαριστώ πολύ !!!!!! Σε περιμενω και απο κοντα να σε κεράσω για τα καλα σου λογια Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Χρόνια πολλά, Αντζελα, να σε χαιρόμαστε. Click για ανάπτυξη... Ζήνα μου σε ευχαιστω και εσένα παρα πολυ και να εισαι καλα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:41 Η μαγισσα έγραψε: #1.893 05-04-09 23:41 Κατ'αρχήν χρόνια πολλά στην εορτάζουσα! Σε ευχαριστώ καλη μου για τις ευχες σου και εσυ οτι ποθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:50 Η staman2 έγραψε: #1.894 05-04-09 23:50 Χρόνια πολλά Αντζελα!!! Να σε χαιρονται όλοι όσοι σ΄αγαπουν!!! Να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι την ανθρωπο-γατο-οικογένειά σου! Σε περιμένουμε και στη Νέα Σμύρνη να θυμηθεις τα παλιά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:52 Η μαγισσα έγραψε: #1.895 05-04-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χρόνια πολλά Αντζελα!!! Να σε χαιρονται όλοι όσοι σ΄αγαπουν!!! Να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι την ανθρωπο-γατο-οικογένειά σου! Σε περιμένουμε και στη Νέα Σμύρνη να θυμηθεις τα παλιά σου!!! Click για ανάπτυξη... Να ηξερες ποσο θελω να ερθω αλλα δυστυχως δεν εχω κανεναν πια εκει εχουν φυγει και οι γονείς μου απο Αθηνα τι να κανουμε ομως ετσι ειναι ισως καποια μερα να τα καταφερω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 00:05 Η staman2 έγραψε: #1.896 06-04-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Να ηξερες ποσο θελω να ερθω αλλα δυστυχως δεν εχω κανεναν πια εκει εχουν φυγει και οι γονείς μου απο Αθηνα τι να κανουμε ομως ετσι ειναι ισως καποια μερα να τα καταφερω!!!!! Click για ανάπτυξη... Μα τι μου λες τώρα!. Αποφάσισέ το και έλα εσύ και θα είμαστε παρεούλα. Θα συναντήσεις κι όλα τα άλλα κορίτσια εξ Αθηνών. Μια απόφαση είναι βρε. Δώσε πολλά φιλάκια στο Μορφεα σου και στην Κλειούλα την κουκλάρα. Θυμάμαι ήταν απο τις πρώτες γάτες οταν πρωτομπήκα στο φόρουμ που θαύμασα την ομορφιά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 11:55 Η Melini έγραψε: #1.897 06-04-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλέ, είμαστε μεγάλη ομάδα τα λιοντάρια! Εγώ είμαι στις 30 Ιουλίου και με γιορτή ανήμερα τα Χριστούγεννα, ούτε ένα φυσιολογικό παιδικό πάρτυ δεν έχω να θυμάμαι, όλοι έλειπαν πάντα! Click για ανάπτυξη... Όταν λοιπόν θα μπει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα (στις 23 Ιουλίου) θα οργανώσουμε ένα πάρτυ για όλα τα Λιονταράκια του Φόρουμ, για να μας φύγει το ανεκπλήρωτο Εγώ βάζω την τούρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 13:48 Η Μυρτω4038: #1.898 06-04-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όταν λοιπόν θα μπει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα (στις 23 Ιουλίου) θα οργανώσουμε ένα πάρτυ για όλα τα Λιονταράκια του Φόρουμ, για να μας φύγει το ανεκπλήρωτο Εγώ βάζω την τούρτα!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ να φέρω την Μυρτούλα που είναι λιονταρίνα! Αμα θέλετε φέρνω και κροκέτες και gourmet κονερβάκια! Εγώ δυσυχώς, δεν θα συμετέχω γιατί είμαι άλλο ζώδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.899 20-04-09 00:57 Γατοφόρουμ Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλα τα ζωάκια σας. Συγνώμη που δεν σας τα είπα προσωπικά σε κάθε ένα ξεχωριστά αλλά φιλοξενώ ένα γατοσκατούλι και έχω το νού μου συνέχεια εκεί. Ταυτόχρονα έχω και τον Λίλο που δεν πρέπει να αισθανθεί παραμελημένος οπότε κάνω πλήρη γατοθεραπεία αυτό το Πάσχα. Φιλιά σε όλους και να είστε όλοι γεροί μαζί με τα ζωάκια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 11:10 Η whity έγραψε: #1.900 20-04-09 11:10 Χρονια πολλα σε ολους ! Χριστος Ανεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρονια Πολλα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 10:42 Η ιβανα έγραψε: #1.884 05-04-09 10:42 Χρονια πολλα, χρονια καλα !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η stellak έγραψε: #1.885 05-04-09 10:43 Χρόνια Πολλά, Μάγισσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 11:29 Η μαγισσα έγραψε: #1.886 05-04-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά μαγισσάκι,να σε χαιρόμαστε κι εμεις και τα γατουνια σου! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από whity: Χρονια Πολλα!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Χρονια πολλα, χρονια καλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χρόνια Πολλά, Μάγισσα! Click για ανάπτυξη... Σε όλα τα κορίτσια που μου ευχήθηκαν ένα μεγάλο ευχαριστω που με θυμηθήκατε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 11:36 Η Μυρτω4038: #1.887 05-04-09 11:36 Αντζελάκι μας, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! :kiss::kiss::kiss: Να είσαι πάντα υπέροχη. όπως σε γνώρισα και να μην αλλάξεις ΠΟΤΕ! Να σε χαίρονται ο Δημήτρης και οι δυό κουκλίτσες σου και φυσικά η ΚΛειώ και ο Μορφέας!!! Καλέ που σε χάσαμε! Νίκη, Μυρτώ και Αρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:30 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.888 05-04-09 13:30 Xρόνια πολλά στην Θεσσαλονικιά σεξοβόμβα. Να σε χαίρεται ο Δημήτρης σου τα παιδάκια σου και τα όμορφα γατόνια σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 14:14 Η Ntontini έγραψε: #1.889 05-04-09 14:14 Χρονια Πολλα Happy Birthday Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 19:26 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.890 05-04-09 19:26 Χρόνια πολλά, Αντζελα, να σε χαιρόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 19:42 Η chryssa έγραψε: #1.891 05-04-09 19:42 Κατ'αρχήν χρόνια πολλά στην εορτάζουσα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακουουουοσατε ακουουουσατε.... 12 Αυγουστου σας θελω στα Internet cafe της Σαντορινης και της Παρου ή οπου αλλου βρισκεστε, να μου κανετε ενα αντιστοιχο "παρτυ" ε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λιονταράκι είσαι μαρή ;; Ετσι έτσι... κι εγώ το'χω παράπονο που κανείς δε θυμάται τα γενέθλιά μου εν μέσω διακοπών (29 Ιουλίου). Ούτε ένα αξιοπρεπές πάρτυ δε μπορούσαν να μου κάνουν όταν ήμουν μικρή... όλοι οι φίλοι μου έλειπαν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από alice: Ουπς! Να τη κι η αλλη! 24 Ιουλιου εγω...μια απο τα ιδια... Λιονταρινες του mycat ενωθειτε!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kι εγώ κι εγώ (7 Αυγούστου) Click για ανάπτυξη... Καλέ, είμαστε μεγάλη ομάδα τα λιοντάρια! Εγώ είμαι στις 30 Ιουλίου και με γιορτή ανήμερα τα Χριστούγεννα, ούτε ένα φυσιολογικό παιδικό πάρτυ δεν έχω να θυμάμαι, όλοι έλειπαν πάντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:40 Η μαγισσα έγραψε: #1.892 05-04-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αντζελάκι μας, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! :kiss::kiss: Να είσαι πάντα υπέροχη. όπως σε γνώρισα και να μην αλλάξεις ΠΟΤΕ! Να σε χαίρονται ο Δημήτρης και οι δυό κουκλίτσες σου και φυσικά η ΚΛειώ και ο Μορφέας!!! Καλέ που σε χάσαμε! Νίκη, Μυρτώ και Αρης Click για ανάπτυξη... Nίκη μου ευχαριστώ πολύ και εσύ ότι ποθείς!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Xρόνια πολλά στην Θεσσαλονικιά σεξοβόμβα. Να σε χαίρεται ο Δημήτρης σου τα παιδάκια σου και τα όμορφα γατόνια σου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Χρονια Πολλα Happy Birthday Click για ανάπτυξη... Πρέπει να ομολογίσω ότι πάντα μου φτιάχνεις το κέφι και ειδικα σημερα μου ανεβασες το ηθικο ακομα πιο πολυ να εισαι καλα και σε ευχαριστώ πολύ !!!!!! Σε περιμενω και απο κοντα να σε κεράσω για τα καλα σου λογια Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Χρόνια πολλά, Αντζελα, να σε χαιρόμαστε. Click για ανάπτυξη... Ζήνα μου σε ευχαιστω και εσένα παρα πολυ και να εισαι καλα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:41 Η μαγισσα έγραψε: #1.893 05-04-09 23:41 Κατ'αρχήν χρόνια πολλά στην εορτάζουσα! Σε ευχαριστώ καλη μου για τις ευχες σου και εσυ οτι ποθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:50 Η staman2 έγραψε: #1.894 05-04-09 23:50 Χρόνια πολλά Αντζελα!!! Να σε χαιρονται όλοι όσοι σ΄αγαπουν!!! Να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι την ανθρωπο-γατο-οικογένειά σου! Σε περιμένουμε και στη Νέα Σμύρνη να θυμηθεις τα παλιά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:52 Η μαγισσα έγραψε: #1.895 05-04-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χρόνια πολλά Αντζελα!!! Να σε χαιρονται όλοι όσοι σ΄αγαπουν!!! Να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι την ανθρωπο-γατο-οικογένειά σου! Σε περιμένουμε και στη Νέα Σμύρνη να θυμηθεις τα παλιά σου!!! Click για ανάπτυξη... Να ηξερες ποσο θελω να ερθω αλλα δυστυχως δεν εχω κανεναν πια εκει εχουν φυγει και οι γονείς μου απο Αθηνα τι να κανουμε ομως ετσι ειναι ισως καποια μερα να τα καταφερω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 00:05 Η staman2 έγραψε: #1.896 06-04-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Να ηξερες ποσο θελω να ερθω αλλα δυστυχως δεν εχω κανεναν πια εκει εχουν φυγει και οι γονείς μου απο Αθηνα τι να κανουμε ομως ετσι ειναι ισως καποια μερα να τα καταφερω!!!!! Click για ανάπτυξη... Μα τι μου λες τώρα!. Αποφάσισέ το και έλα εσύ και θα είμαστε παρεούλα. Θα συναντήσεις κι όλα τα άλλα κορίτσια εξ Αθηνών. Μια απόφαση είναι βρε. Δώσε πολλά φιλάκια στο Μορφεα σου και στην Κλειούλα την κουκλάρα. Θυμάμαι ήταν απο τις πρώτες γάτες οταν πρωτομπήκα στο φόρουμ που θαύμασα την ομορφιά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 11:55 Η Melini έγραψε: #1.897 06-04-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλέ, είμαστε μεγάλη ομάδα τα λιοντάρια! Εγώ είμαι στις 30 Ιουλίου και με γιορτή ανήμερα τα Χριστούγεννα, ούτε ένα φυσιολογικό παιδικό πάρτυ δεν έχω να θυμάμαι, όλοι έλειπαν πάντα! Click για ανάπτυξη... Όταν λοιπόν θα μπει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα (στις 23 Ιουλίου) θα οργανώσουμε ένα πάρτυ για όλα τα Λιονταράκια του Φόρουμ, για να μας φύγει το ανεκπλήρωτο Εγώ βάζω την τούρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 13:48 Η Μυρτω4038: #1.898 06-04-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όταν λοιπόν θα μπει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα (στις 23 Ιουλίου) θα οργανώσουμε ένα πάρτυ για όλα τα Λιονταράκια του Φόρουμ, για να μας φύγει το ανεκπλήρωτο Εγώ βάζω την τούρτα!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ να φέρω την Μυρτούλα που είναι λιονταρίνα! Αμα θέλετε φέρνω και κροκέτες και gourmet κονερβάκια! Εγώ δυσυχώς, δεν θα συμετέχω γιατί είμαι άλλο ζώδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.899 20-04-09 00:57 Γατοφόρουμ Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλα τα ζωάκια σας. Συγνώμη που δεν σας τα είπα προσωπικά σε κάθε ένα ξεχωριστά αλλά φιλοξενώ ένα γατοσκατούλι και έχω το νού μου συνέχεια εκεί. Ταυτόχρονα έχω και τον Λίλο που δεν πρέπει να αισθανθεί παραμελημένος οπότε κάνω πλήρη γατοθεραπεία αυτό το Πάσχα. Φιλιά σε όλους και να είστε όλοι γεροί μαζί με τα ζωάκια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 11:10 Η whity έγραψε: #1.900 20-04-09 11:10 Χρονια πολλα σε ολους ! Χριστος Ανεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρονια πολλα, χρονια καλα !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η stellak έγραψε: #1.885 05-04-09 10:43 Χρόνια Πολλά, Μάγισσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 11:29 Η μαγισσα έγραψε: #1.886 05-04-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά μαγισσάκι,να σε χαιρόμαστε κι εμεις και τα γατουνια σου! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από whity: Χρονια Πολλα!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Χρονια πολλα, χρονια καλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χρόνια Πολλά, Μάγισσα! Click για ανάπτυξη... Σε όλα τα κορίτσια που μου ευχήθηκαν ένα μεγάλο ευχαριστω που με θυμηθήκατε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 11:36 Η Μυρτω4038: #1.887 05-04-09 11:36 Αντζελάκι μας, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! :kiss::kiss::kiss: Να είσαι πάντα υπέροχη. όπως σε γνώρισα και να μην αλλάξεις ΠΟΤΕ! Να σε χαίρονται ο Δημήτρης και οι δυό κουκλίτσες σου και φυσικά η ΚΛειώ και ο Μορφέας!!! Καλέ που σε χάσαμε! Νίκη, Μυρτώ και Αρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:30 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.888 05-04-09 13:30 Xρόνια πολλά στην Θεσσαλονικιά σεξοβόμβα. Να σε χαίρεται ο Δημήτρης σου τα παιδάκια σου και τα όμορφα γατόνια σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 14:14 Η Ntontini έγραψε: #1.889 05-04-09 14:14 Χρονια Πολλα Happy Birthday Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 19:26 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.890 05-04-09 19:26 Χρόνια πολλά, Αντζελα, να σε χαιρόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 19:42 Η chryssa έγραψε: #1.891 05-04-09 19:42 Κατ'αρχήν χρόνια πολλά στην εορτάζουσα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακουουουοσατε ακουουουσατε.... 12 Αυγουστου σας θελω στα Internet cafe της Σαντορινης και της Παρου ή οπου αλλου βρισκεστε, να μου κανετε ενα αντιστοιχο "παρτυ" ε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λιονταράκι είσαι μαρή ;; Ετσι έτσι... κι εγώ το'χω παράπονο που κανείς δε θυμάται τα γενέθλιά μου εν μέσω διακοπών (29 Ιουλίου). Ούτε ένα αξιοπρεπές πάρτυ δε μπορούσαν να μου κάνουν όταν ήμουν μικρή... όλοι οι φίλοι μου έλειπαν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από alice: Ουπς! Να τη κι η αλλη! 24 Ιουλιου εγω...μια απο τα ιδια... Λιονταρινες του mycat ενωθειτε!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kι εγώ κι εγώ (7 Αυγούστου) Click για ανάπτυξη... Καλέ, είμαστε μεγάλη ομάδα τα λιοντάρια! Εγώ είμαι στις 30 Ιουλίου και με γιορτή ανήμερα τα Χριστούγεννα, ούτε ένα φυσιολογικό παιδικό πάρτυ δεν έχω να θυμάμαι, όλοι έλειπαν πάντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:40 Η μαγισσα έγραψε: #1.892 05-04-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αντζελάκι μας, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! :kiss::kiss: Να είσαι πάντα υπέροχη. όπως σε γνώρισα και να μην αλλάξεις ΠΟΤΕ! Να σε χαίρονται ο Δημήτρης και οι δυό κουκλίτσες σου και φυσικά η ΚΛειώ και ο Μορφέας!!! Καλέ που σε χάσαμε! Νίκη, Μυρτώ και Αρης Click για ανάπτυξη... Nίκη μου ευχαριστώ πολύ και εσύ ότι ποθείς!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Xρόνια πολλά στην Θεσσαλονικιά σεξοβόμβα. Να σε χαίρεται ο Δημήτρης σου τα παιδάκια σου και τα όμορφα γατόνια σου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Χρονια Πολλα Happy Birthday Click για ανάπτυξη... Πρέπει να ομολογίσω ότι πάντα μου φτιάχνεις το κέφι και ειδικα σημερα μου ανεβασες το ηθικο ακομα πιο πολυ να εισαι καλα και σε ευχαριστώ πολύ !!!!!! Σε περιμενω και απο κοντα να σε κεράσω για τα καλα σου λογια Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Χρόνια πολλά, Αντζελα, να σε χαιρόμαστε. Click για ανάπτυξη... Ζήνα μου σε ευχαιστω και εσένα παρα πολυ και να εισαι καλα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:41 Η μαγισσα έγραψε: #1.893 05-04-09 23:41 Κατ'αρχήν χρόνια πολλά στην εορτάζουσα! Σε ευχαριστώ καλη μου για τις ευχες σου και εσυ οτι ποθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:50 Η staman2 έγραψε: #1.894 05-04-09 23:50 Χρόνια πολλά Αντζελα!!! Να σε χαιρονται όλοι όσοι σ΄αγαπουν!!! Να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι την ανθρωπο-γατο-οικογένειά σου! Σε περιμένουμε και στη Νέα Σμύρνη να θυμηθεις τα παλιά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:52 Η μαγισσα έγραψε: #1.895 05-04-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χρόνια πολλά Αντζελα!!! Να σε χαιρονται όλοι όσοι σ΄αγαπουν!!! Να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι την ανθρωπο-γατο-οικογένειά σου! Σε περιμένουμε και στη Νέα Σμύρνη να θυμηθεις τα παλιά σου!!! Click για ανάπτυξη... Να ηξερες ποσο θελω να ερθω αλλα δυστυχως δεν εχω κανεναν πια εκει εχουν φυγει και οι γονείς μου απο Αθηνα τι να κανουμε ομως ετσι ειναι ισως καποια μερα να τα καταφερω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 00:05 Η staman2 έγραψε: #1.896 06-04-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Να ηξερες ποσο θελω να ερθω αλλα δυστυχως δεν εχω κανεναν πια εκει εχουν φυγει και οι γονείς μου απο Αθηνα τι να κανουμε ομως ετσι ειναι ισως καποια μερα να τα καταφερω!!!!! Click για ανάπτυξη... Μα τι μου λες τώρα!. Αποφάσισέ το και έλα εσύ και θα είμαστε παρεούλα. Θα συναντήσεις κι όλα τα άλλα κορίτσια εξ Αθηνών. Μια απόφαση είναι βρε. Δώσε πολλά φιλάκια στο Μορφεα σου και στην Κλειούλα την κουκλάρα. Θυμάμαι ήταν απο τις πρώτες γάτες οταν πρωτομπήκα στο φόρουμ που θαύμασα την ομορφιά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 11:55 Η Melini έγραψε: #1.897 06-04-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλέ, είμαστε μεγάλη ομάδα τα λιοντάρια! Εγώ είμαι στις 30 Ιουλίου και με γιορτή ανήμερα τα Χριστούγεννα, ούτε ένα φυσιολογικό παιδικό πάρτυ δεν έχω να θυμάμαι, όλοι έλειπαν πάντα! Click για ανάπτυξη... Όταν λοιπόν θα μπει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα (στις 23 Ιουλίου) θα οργανώσουμε ένα πάρτυ για όλα τα Λιονταράκια του Φόρουμ, για να μας φύγει το ανεκπλήρωτο Εγώ βάζω την τούρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 13:48 Η Μυρτω4038: #1.898 06-04-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όταν λοιπόν θα μπει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα (στις 23 Ιουλίου) θα οργανώσουμε ένα πάρτυ για όλα τα Λιονταράκια του Φόρουμ, για να μας φύγει το ανεκπλήρωτο Εγώ βάζω την τούρτα!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ να φέρω την Μυρτούλα που είναι λιονταρίνα! Αμα θέλετε φέρνω και κροκέτες και gourmet κονερβάκια! Εγώ δυσυχώς, δεν θα συμετέχω γιατί είμαι άλλο ζώδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.899 20-04-09 00:57 Γατοφόρουμ Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλα τα ζωάκια σας. Συγνώμη που δεν σας τα είπα προσωπικά σε κάθε ένα ξεχωριστά αλλά φιλοξενώ ένα γατοσκατούλι και έχω το νού μου συνέχεια εκεί. Ταυτόχρονα έχω και τον Λίλο που δεν πρέπει να αισθανθεί παραμελημένος οπότε κάνω πλήρη γατοθεραπεία αυτό το Πάσχα. Φιλιά σε όλους και να είστε όλοι γεροί μαζί με τα ζωάκια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 11:10 Η whity έγραψε: #1.900 20-04-09 11:10 Χρονια πολλα σε ολους ! Χριστος Ανεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια Πολλά, Μάγισσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 11:29 Η μαγισσα έγραψε: #1.886 05-04-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά μαγισσάκι,να σε χαιρόμαστε κι εμεις και τα γατουνια σου! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από whity: Χρονια Πολλα!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Χρονια πολλα, χρονια καλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χρόνια Πολλά, Μάγισσα! Click για ανάπτυξη... Σε όλα τα κορίτσια που μου ευχήθηκαν ένα μεγάλο ευχαριστω που με θυμηθήκατε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 11:36 Η Μυρτω4038: #1.887 05-04-09 11:36 Αντζελάκι μας, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! :kiss::kiss::kiss: Να είσαι πάντα υπέροχη. όπως σε γνώρισα και να μην αλλάξεις ΠΟΤΕ! Να σε χαίρονται ο Δημήτρης και οι δυό κουκλίτσες σου και φυσικά η ΚΛειώ και ο Μορφέας!!! Καλέ που σε χάσαμε! Νίκη, Μυρτώ και Αρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:30 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.888 05-04-09 13:30 Xρόνια πολλά στην Θεσσαλονικιά σεξοβόμβα. Να σε χαίρεται ο Δημήτρης σου τα παιδάκια σου και τα όμορφα γατόνια σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 14:14 Η Ntontini έγραψε: #1.889 05-04-09 14:14 Χρονια Πολλα Happy Birthday Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 19:26 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.890 05-04-09 19:26 Χρόνια πολλά, Αντζελα, να σε χαιρόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 19:42 Η chryssa έγραψε: #1.891 05-04-09 19:42 Κατ'αρχήν χρόνια πολλά στην εορτάζουσα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακουουουοσατε ακουουουσατε.... 12 Αυγουστου σας θελω στα Internet cafe της Σαντορινης και της Παρου ή οπου αλλου βρισκεστε, να μου κανετε ενα αντιστοιχο "παρτυ" ε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λιονταράκι είσαι μαρή ;; Ετσι έτσι... κι εγώ το'χω παράπονο που κανείς δε θυμάται τα γενέθλιά μου εν μέσω διακοπών (29 Ιουλίου). Ούτε ένα αξιοπρεπές πάρτυ δε μπορούσαν να μου κάνουν όταν ήμουν μικρή... όλοι οι φίλοι μου έλειπαν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από alice: Ουπς! Να τη κι η αλλη! 24 Ιουλιου εγω...μια απο τα ιδια... Λιονταρινες του mycat ενωθειτε!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kι εγώ κι εγώ (7 Αυγούστου) Click για ανάπτυξη... Καλέ, είμαστε μεγάλη ομάδα τα λιοντάρια! Εγώ είμαι στις 30 Ιουλίου και με γιορτή ανήμερα τα Χριστούγεννα, ούτε ένα φυσιολογικό παιδικό πάρτυ δεν έχω να θυμάμαι, όλοι έλειπαν πάντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:40 Η μαγισσα έγραψε: #1.892 05-04-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αντζελάκι μας, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! :kiss::kiss: Να είσαι πάντα υπέροχη. όπως σε γνώρισα και να μην αλλάξεις ΠΟΤΕ! Να σε χαίρονται ο Δημήτρης και οι δυό κουκλίτσες σου και φυσικά η ΚΛειώ και ο Μορφέας!!! Καλέ που σε χάσαμε! Νίκη, Μυρτώ και Αρης Click για ανάπτυξη... Nίκη μου ευχαριστώ πολύ και εσύ ότι ποθείς!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Xρόνια πολλά στην Θεσσαλονικιά σεξοβόμβα. Να σε χαίρεται ο Δημήτρης σου τα παιδάκια σου και τα όμορφα γατόνια σου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Χρονια Πολλα Happy Birthday Click για ανάπτυξη... Πρέπει να ομολογίσω ότι πάντα μου φτιάχνεις το κέφι και ειδικα σημερα μου ανεβασες το ηθικο ακομα πιο πολυ να εισαι καλα και σε ευχαριστώ πολύ !!!!!! Σε περιμενω και απο κοντα να σε κεράσω για τα καλα σου λογια Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Χρόνια πολλά, Αντζελα, να σε χαιρόμαστε. Click για ανάπτυξη... Ζήνα μου σε ευχαιστω και εσένα παρα πολυ και να εισαι καλα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:41 Η μαγισσα έγραψε: #1.893 05-04-09 23:41 Κατ'αρχήν χρόνια πολλά στην εορτάζουσα! Σε ευχαριστώ καλη μου για τις ευχες σου και εσυ οτι ποθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:50 Η staman2 έγραψε: #1.894 05-04-09 23:50 Χρόνια πολλά Αντζελα!!! Να σε χαιρονται όλοι όσοι σ΄αγαπουν!!! Να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι την ανθρωπο-γατο-οικογένειά σου! Σε περιμένουμε και στη Νέα Σμύρνη να θυμηθεις τα παλιά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:52 Η μαγισσα έγραψε: #1.895 05-04-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χρόνια πολλά Αντζελα!!! Να σε χαιρονται όλοι όσοι σ΄αγαπουν!!! Να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι την ανθρωπο-γατο-οικογένειά σου! Σε περιμένουμε και στη Νέα Σμύρνη να θυμηθεις τα παλιά σου!!! Click για ανάπτυξη... Να ηξερες ποσο θελω να ερθω αλλα δυστυχως δεν εχω κανεναν πια εκει εχουν φυγει και οι γονείς μου απο Αθηνα τι να κανουμε ομως ετσι ειναι ισως καποια μερα να τα καταφερω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 00:05 Η staman2 έγραψε: #1.896 06-04-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Να ηξερες ποσο θελω να ερθω αλλα δυστυχως δεν εχω κανεναν πια εκει εχουν φυγει και οι γονείς μου απο Αθηνα τι να κανουμε ομως ετσι ειναι ισως καποια μερα να τα καταφερω!!!!! Click για ανάπτυξη... Μα τι μου λες τώρα!. Αποφάσισέ το και έλα εσύ και θα είμαστε παρεούλα. Θα συναντήσεις κι όλα τα άλλα κορίτσια εξ Αθηνών. Μια απόφαση είναι βρε. Δώσε πολλά φιλάκια στο Μορφεα σου και στην Κλειούλα την κουκλάρα. Θυμάμαι ήταν απο τις πρώτες γάτες οταν πρωτομπήκα στο φόρουμ που θαύμασα την ομορφιά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 11:55 Η Melini έγραψε: #1.897 06-04-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλέ, είμαστε μεγάλη ομάδα τα λιοντάρια! Εγώ είμαι στις 30 Ιουλίου και με γιορτή ανήμερα τα Χριστούγεννα, ούτε ένα φυσιολογικό παιδικό πάρτυ δεν έχω να θυμάμαι, όλοι έλειπαν πάντα! Click για ανάπτυξη... Όταν λοιπόν θα μπει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα (στις 23 Ιουλίου) θα οργανώσουμε ένα πάρτυ για όλα τα Λιονταράκια του Φόρουμ, για να μας φύγει το ανεκπλήρωτο Εγώ βάζω την τούρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 13:48 Η Μυρτω4038: #1.898 06-04-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όταν λοιπόν θα μπει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα (στις 23 Ιουλίου) θα οργανώσουμε ένα πάρτυ για όλα τα Λιονταράκια του Φόρουμ, για να μας φύγει το ανεκπλήρωτο Εγώ βάζω την τούρτα!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ να φέρω την Μυρτούλα που είναι λιονταρίνα! Αμα θέλετε φέρνω και κροκέτες και gourmet κονερβάκια! Εγώ δυσυχώς, δεν θα συμετέχω γιατί είμαι άλλο ζώδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.899 20-04-09 00:57 Γατοφόρουμ Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλα τα ζωάκια σας. Συγνώμη που δεν σας τα είπα προσωπικά σε κάθε ένα ξεχωριστά αλλά φιλοξενώ ένα γατοσκατούλι και έχω το νού μου συνέχεια εκεί. Ταυτόχρονα έχω και τον Λίλο που δεν πρέπει να αισθανθεί παραμελημένος οπότε κάνω πλήρη γατοθεραπεία αυτό το Πάσχα. Φιλιά σε όλους και να είστε όλοι γεροί μαζί με τα ζωάκια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 11:10 Η whity έγραψε: #1.900 20-04-09 11:10 Χρονια πολλα σε ολους ! Χριστος Ανεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά μαγισσάκι,να σε χαιρόμαστε κι εμεις και τα γατουνια σου! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από whity: Χρονια Πολλα!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Χρονια πολλα, χρονια καλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Χρόνια Πολλά, Μάγισσα! Click για ανάπτυξη... Σε όλα τα κορίτσια που μου ευχήθηκαν ένα μεγάλο ευχαριστω που με θυμηθήκατε!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 11:36 Η Μυρτω4038: #1.887 05-04-09 11:36 Αντζελάκι μας, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! :kiss::kiss::kiss: Να είσαι πάντα υπέροχη. όπως σε γνώρισα και να μην αλλάξεις ΠΟΤΕ! Να σε χαίρονται ο Δημήτρης και οι δυό κουκλίτσες σου και φυσικά η ΚΛειώ και ο Μορφέας!!! Καλέ που σε χάσαμε! Νίκη, Μυρτώ και Αρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:30 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.888 05-04-09 13:30 Xρόνια πολλά στην Θεσσαλονικιά σεξοβόμβα. Να σε χαίρεται ο Δημήτρης σου τα παιδάκια σου και τα όμορφα γατόνια σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 14:14 Η Ntontini έγραψε: #1.889 05-04-09 14:14 Χρονια Πολλα Happy Birthday Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 19:26 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.890 05-04-09 19:26 Χρόνια πολλά, Αντζελα, να σε χαιρόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 19:42 Η chryssa έγραψε: #1.891 05-04-09 19:42 Κατ'αρχήν χρόνια πολλά στην εορτάζουσα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακουουουοσατε ακουουουσατε.... 12 Αυγουστου σας θελω στα Internet cafe της Σαντορινης και της Παρου ή οπου αλλου βρισκεστε, να μου κανετε ενα αντιστοιχο "παρτυ" ε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λιονταράκι είσαι μαρή ;; Ετσι έτσι... κι εγώ το'χω παράπονο που κανείς δε θυμάται τα γενέθλιά μου εν μέσω διακοπών (29 Ιουλίου). Ούτε ένα αξιοπρεπές πάρτυ δε μπορούσαν να μου κάνουν όταν ήμουν μικρή... όλοι οι φίλοι μου έλειπαν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από alice: Ουπς! Να τη κι η αλλη! 24 Ιουλιου εγω...μια απο τα ιδια... Λιονταρινες του mycat ενωθειτε!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kι εγώ κι εγώ (7 Αυγούστου) Click για ανάπτυξη... Καλέ, είμαστε μεγάλη ομάδα τα λιοντάρια! Εγώ είμαι στις 30 Ιουλίου και με γιορτή ανήμερα τα Χριστούγεννα, ούτε ένα φυσιολογικό παιδικό πάρτυ δεν έχω να θυμάμαι, όλοι έλειπαν πάντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:40 Η μαγισσα έγραψε: #1.892 05-04-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αντζελάκι μας, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! :kiss::kiss: Να είσαι πάντα υπέροχη. όπως σε γνώρισα και να μην αλλάξεις ΠΟΤΕ! Να σε χαίρονται ο Δημήτρης και οι δυό κουκλίτσες σου και φυσικά η ΚΛειώ και ο Μορφέας!!! Καλέ που σε χάσαμε! Νίκη, Μυρτώ και Αρης Click για ανάπτυξη... Nίκη μου ευχαριστώ πολύ και εσύ ότι ποθείς!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Xρόνια πολλά στην Θεσσαλονικιά σεξοβόμβα. Να σε χαίρεται ο Δημήτρης σου τα παιδάκια σου και τα όμορφα γατόνια σου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Χρονια Πολλα Happy Birthday Click για ανάπτυξη... Πρέπει να ομολογίσω ότι πάντα μου φτιάχνεις το κέφι και ειδικα σημερα μου ανεβασες το ηθικο ακομα πιο πολυ να εισαι καλα και σε ευχαριστώ πολύ !!!!!! Σε περιμενω και απο κοντα να σε κεράσω για τα καλα σου λογια Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Χρόνια πολλά, Αντζελα, να σε χαιρόμαστε. Click για ανάπτυξη... Ζήνα μου σε ευχαιστω και εσένα παρα πολυ και να εισαι καλα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:41 Η μαγισσα έγραψε: #1.893 05-04-09 23:41 Κατ'αρχήν χρόνια πολλά στην εορτάζουσα! Σε ευχαριστώ καλη μου για τις ευχες σου και εσυ οτι ποθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:50 Η staman2 έγραψε: #1.894 05-04-09 23:50 Χρόνια πολλά Αντζελα!!! Να σε χαιρονται όλοι όσοι σ΄αγαπουν!!! Να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι την ανθρωπο-γατο-οικογένειά σου! Σε περιμένουμε και στη Νέα Σμύρνη να θυμηθεις τα παλιά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:52 Η μαγισσα έγραψε: #1.895 05-04-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χρόνια πολλά Αντζελα!!! Να σε χαιρονται όλοι όσοι σ΄αγαπουν!!! Να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι την ανθρωπο-γατο-οικογένειά σου! Σε περιμένουμε και στη Νέα Σμύρνη να θυμηθεις τα παλιά σου!!! Click για ανάπτυξη... Να ηξερες ποσο θελω να ερθω αλλα δυστυχως δεν εχω κανεναν πια εκει εχουν φυγει και οι γονείς μου απο Αθηνα τι να κανουμε ομως ετσι ειναι ισως καποια μερα να τα καταφερω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 00:05 Η staman2 έγραψε: #1.896 06-04-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Να ηξερες ποσο θελω να ερθω αλλα δυστυχως δεν εχω κανεναν πια εκει εχουν φυγει και οι γονείς μου απο Αθηνα τι να κανουμε ομως ετσι ειναι ισως καποια μερα να τα καταφερω!!!!! Click για ανάπτυξη... Μα τι μου λες τώρα!. Αποφάσισέ το και έλα εσύ και θα είμαστε παρεούλα. Θα συναντήσεις κι όλα τα άλλα κορίτσια εξ Αθηνών. Μια απόφαση είναι βρε. Δώσε πολλά φιλάκια στο Μορφεα σου και στην Κλειούλα την κουκλάρα. Θυμάμαι ήταν απο τις πρώτες γάτες οταν πρωτομπήκα στο φόρουμ που θαύμασα την ομορφιά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 11:55 Η Melini έγραψε: #1.897 06-04-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλέ, είμαστε μεγάλη ομάδα τα λιοντάρια! Εγώ είμαι στις 30 Ιουλίου και με γιορτή ανήμερα τα Χριστούγεννα, ούτε ένα φυσιολογικό παιδικό πάρτυ δεν έχω να θυμάμαι, όλοι έλειπαν πάντα! Click για ανάπτυξη... Όταν λοιπόν θα μπει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα (στις 23 Ιουλίου) θα οργανώσουμε ένα πάρτυ για όλα τα Λιονταράκια του Φόρουμ, για να μας φύγει το ανεκπλήρωτο Εγώ βάζω την τούρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 13:48 Η Μυρτω4038: #1.898 06-04-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όταν λοιπόν θα μπει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα (στις 23 Ιουλίου) θα οργανώσουμε ένα πάρτυ για όλα τα Λιονταράκια του Φόρουμ, για να μας φύγει το ανεκπλήρωτο Εγώ βάζω την τούρτα!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ να φέρω την Μυρτούλα που είναι λιονταρίνα! Αμα θέλετε φέρνω και κροκέτες και gourmet κονερβάκια! Εγώ δυσυχώς, δεν θα συμετέχω γιατί είμαι άλλο ζώδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.899 20-04-09 00:57 Γατοφόρουμ Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλα τα ζωάκια σας. Συγνώμη που δεν σας τα είπα προσωπικά σε κάθε ένα ξεχωριστά αλλά φιλοξενώ ένα γατοσκατούλι και έχω το νού μου συνέχεια εκεί. Ταυτόχρονα έχω και τον Λίλο που δεν πρέπει να αισθανθεί παραμελημένος οπότε κάνω πλήρη γατοθεραπεία αυτό το Πάσχα. Φιλιά σε όλους και να είστε όλοι γεροί μαζί με τα ζωάκια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 11:10 Η whity έγραψε: #1.900 20-04-09 11:10 Χρονια πολλα σε ολους ! Χριστος Ανεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αντζελάκι μας, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! :kiss::kiss::kiss: Να είσαι πάντα υπέροχη. όπως σε γνώρισα και να μην αλλάξεις ΠΟΤΕ! Να σε χαίρονται ο Δημήτρης και οι δυό κουκλίτσες σου και φυσικά η ΚΛειώ και ο Μορφέας!!! Καλέ που σε χάσαμε! Νίκη, Μυρτώ και Αρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 13:30 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.888 05-04-09 13:30 Xρόνια πολλά στην Θεσσαλονικιά σεξοβόμβα. Να σε χαίρεται ο Δημήτρης σου τα παιδάκια σου και τα όμορφα γατόνια σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 14:14 Η Ntontini έγραψε: #1.889 05-04-09 14:14 Χρονια Πολλα Happy Birthday Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 19:26 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.890 05-04-09 19:26 Χρόνια πολλά, Αντζελα, να σε χαιρόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 19:42 Η chryssa έγραψε: #1.891 05-04-09 19:42 Κατ'αρχήν χρόνια πολλά στην εορτάζουσα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακουουουοσατε ακουουουσατε.... 12 Αυγουστου σας θελω στα Internet cafe της Σαντορινης και της Παρου ή οπου αλλου βρισκεστε, να μου κανετε ενα αντιστοιχο "παρτυ" ε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λιονταράκι είσαι μαρή ;; Ετσι έτσι... κι εγώ το'χω παράπονο που κανείς δε θυμάται τα γενέθλιά μου εν μέσω διακοπών (29 Ιουλίου). Ούτε ένα αξιοπρεπές πάρτυ δε μπορούσαν να μου κάνουν όταν ήμουν μικρή... όλοι οι φίλοι μου έλειπαν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από alice: Ουπς! Να τη κι η αλλη! 24 Ιουλιου εγω...μια απο τα ιδια... Λιονταρινες του mycat ενωθειτε!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kι εγώ κι εγώ (7 Αυγούστου) Click για ανάπτυξη... Καλέ, είμαστε μεγάλη ομάδα τα λιοντάρια! Εγώ είμαι στις 30 Ιουλίου και με γιορτή ανήμερα τα Χριστούγεννα, ούτε ένα φυσιολογικό παιδικό πάρτυ δεν έχω να θυμάμαι, όλοι έλειπαν πάντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:40 Η μαγισσα έγραψε: #1.892 05-04-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αντζελάκι μας, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! :kiss::kiss: Να είσαι πάντα υπέροχη. όπως σε γνώρισα και να μην αλλάξεις ΠΟΤΕ! Να σε χαίρονται ο Δημήτρης και οι δυό κουκλίτσες σου και φυσικά η ΚΛειώ και ο Μορφέας!!! Καλέ που σε χάσαμε! Νίκη, Μυρτώ και Αρης Click για ανάπτυξη... Nίκη μου ευχαριστώ πολύ και εσύ ότι ποθείς!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Xρόνια πολλά στην Θεσσαλονικιά σεξοβόμβα. Να σε χαίρεται ο Δημήτρης σου τα παιδάκια σου και τα όμορφα γατόνια σου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Χρονια Πολλα Happy Birthday Click για ανάπτυξη... Πρέπει να ομολογίσω ότι πάντα μου φτιάχνεις το κέφι και ειδικα σημερα μου ανεβασες το ηθικο ακομα πιο πολυ να εισαι καλα και σε ευχαριστώ πολύ !!!!!! Σε περιμενω και απο κοντα να σε κεράσω για τα καλα σου λογια Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Χρόνια πολλά, Αντζελα, να σε χαιρόμαστε. Click για ανάπτυξη... Ζήνα μου σε ευχαιστω και εσένα παρα πολυ και να εισαι καλα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:41 Η μαγισσα έγραψε: #1.893 05-04-09 23:41 Κατ'αρχήν χρόνια πολλά στην εορτάζουσα! Σε ευχαριστώ καλη μου για τις ευχες σου και εσυ οτι ποθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:50 Η staman2 έγραψε: #1.894 05-04-09 23:50 Χρόνια πολλά Αντζελα!!! Να σε χαιρονται όλοι όσοι σ΄αγαπουν!!! Να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι την ανθρωπο-γατο-οικογένειά σου! Σε περιμένουμε και στη Νέα Σμύρνη να θυμηθεις τα παλιά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:52 Η μαγισσα έγραψε: #1.895 05-04-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χρόνια πολλά Αντζελα!!! Να σε χαιρονται όλοι όσοι σ΄αγαπουν!!! Να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι την ανθρωπο-γατο-οικογένειά σου! Σε περιμένουμε και στη Νέα Σμύρνη να θυμηθεις τα παλιά σου!!! Click για ανάπτυξη... Να ηξερες ποσο θελω να ερθω αλλα δυστυχως δεν εχω κανεναν πια εκει εχουν φυγει και οι γονείς μου απο Αθηνα τι να κανουμε ομως ετσι ειναι ισως καποια μερα να τα καταφερω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 00:05 Η staman2 έγραψε: #1.896 06-04-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Να ηξερες ποσο θελω να ερθω αλλα δυστυχως δεν εχω κανεναν πια εκει εχουν φυγει και οι γονείς μου απο Αθηνα τι να κανουμε ομως ετσι ειναι ισως καποια μερα να τα καταφερω!!!!! Click για ανάπτυξη... Μα τι μου λες τώρα!. Αποφάσισέ το και έλα εσύ και θα είμαστε παρεούλα. Θα συναντήσεις κι όλα τα άλλα κορίτσια εξ Αθηνών. Μια απόφαση είναι βρε. Δώσε πολλά φιλάκια στο Μορφεα σου και στην Κλειούλα την κουκλάρα. Θυμάμαι ήταν απο τις πρώτες γάτες οταν πρωτομπήκα στο φόρουμ που θαύμασα την ομορφιά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 11:55 Η Melini έγραψε: #1.897 06-04-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλέ, είμαστε μεγάλη ομάδα τα λιοντάρια! Εγώ είμαι στις 30 Ιουλίου και με γιορτή ανήμερα τα Χριστούγεννα, ούτε ένα φυσιολογικό παιδικό πάρτυ δεν έχω να θυμάμαι, όλοι έλειπαν πάντα! Click για ανάπτυξη... Όταν λοιπόν θα μπει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα (στις 23 Ιουλίου) θα οργανώσουμε ένα πάρτυ για όλα τα Λιονταράκια του Φόρουμ, για να μας φύγει το ανεκπλήρωτο Εγώ βάζω την τούρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 13:48 Η Μυρτω4038: #1.898 06-04-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όταν λοιπόν θα μπει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα (στις 23 Ιουλίου) θα οργανώσουμε ένα πάρτυ για όλα τα Λιονταράκια του Φόρουμ, για να μας φύγει το ανεκπλήρωτο Εγώ βάζω την τούρτα!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ να φέρω την Μυρτούλα που είναι λιονταρίνα! Αμα θέλετε φέρνω και κροκέτες και gourmet κονερβάκια! Εγώ δυσυχώς, δεν θα συμετέχω γιατί είμαι άλλο ζώδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.899 20-04-09 00:57 Γατοφόρουμ Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλα τα ζωάκια σας. Συγνώμη που δεν σας τα είπα προσωπικά σε κάθε ένα ξεχωριστά αλλά φιλοξενώ ένα γατοσκατούλι και έχω το νού μου συνέχεια εκεί. Ταυτόχρονα έχω και τον Λίλο που δεν πρέπει να αισθανθεί παραμελημένος οπότε κάνω πλήρη γατοθεραπεία αυτό το Πάσχα. Φιλιά σε όλους και να είστε όλοι γεροί μαζί με τα ζωάκια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 11:10 Η whity έγραψε: #1.900 20-04-09 11:10 Χρονια πολλα σε ολους ! Χριστος Ανεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Xρόνια πολλά στην Θεσσαλονικιά σεξοβόμβα. Να σε χαίρεται ο Δημήτρης σου τα παιδάκια σου και τα όμορφα γατόνια σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 14:14 Η Ntontini έγραψε: #1.889 05-04-09 14:14 Χρονια Πολλα Happy Birthday Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 19:26 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.890 05-04-09 19:26 Χρόνια πολλά, Αντζελα, να σε χαιρόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 19:42 Η chryssa έγραψε: #1.891 05-04-09 19:42 Κατ'αρχήν χρόνια πολλά στην εορτάζουσα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακουουουοσατε ακουουουσατε.... 12 Αυγουστου σας θελω στα Internet cafe της Σαντορινης και της Παρου ή οπου αλλου βρισκεστε, να μου κανετε ενα αντιστοιχο "παρτυ" ε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λιονταράκι είσαι μαρή ;; Ετσι έτσι... κι εγώ το'χω παράπονο που κανείς δε θυμάται τα γενέθλιά μου εν μέσω διακοπών (29 Ιουλίου). Ούτε ένα αξιοπρεπές πάρτυ δε μπορούσαν να μου κάνουν όταν ήμουν μικρή... όλοι οι φίλοι μου έλειπαν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από alice: Ουπς! Να τη κι η αλλη! 24 Ιουλιου εγω...μια απο τα ιδια... Λιονταρινες του mycat ενωθειτε!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kι εγώ κι εγώ (7 Αυγούστου) Click για ανάπτυξη... Καλέ, είμαστε μεγάλη ομάδα τα λιοντάρια! Εγώ είμαι στις 30 Ιουλίου και με γιορτή ανήμερα τα Χριστούγεννα, ούτε ένα φυσιολογικό παιδικό πάρτυ δεν έχω να θυμάμαι, όλοι έλειπαν πάντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:40 Η μαγισσα έγραψε: #1.892 05-04-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αντζελάκι μας, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! :kiss::kiss: Να είσαι πάντα υπέροχη. όπως σε γνώρισα και να μην αλλάξεις ΠΟΤΕ! Να σε χαίρονται ο Δημήτρης και οι δυό κουκλίτσες σου και φυσικά η ΚΛειώ και ο Μορφέας!!! Καλέ που σε χάσαμε! Νίκη, Μυρτώ και Αρης Click για ανάπτυξη... Nίκη μου ευχαριστώ πολύ και εσύ ότι ποθείς!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Xρόνια πολλά στην Θεσσαλονικιά σεξοβόμβα. Να σε χαίρεται ο Δημήτρης σου τα παιδάκια σου και τα όμορφα γατόνια σου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Χρονια Πολλα Happy Birthday Click για ανάπτυξη... Πρέπει να ομολογίσω ότι πάντα μου φτιάχνεις το κέφι και ειδικα σημερα μου ανεβασες το ηθικο ακομα πιο πολυ να εισαι καλα και σε ευχαριστώ πολύ !!!!!! Σε περιμενω και απο κοντα να σε κεράσω για τα καλα σου λογια Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Χρόνια πολλά, Αντζελα, να σε χαιρόμαστε. Click για ανάπτυξη... Ζήνα μου σε ευχαιστω και εσένα παρα πολυ και να εισαι καλα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:41 Η μαγισσα έγραψε: #1.893 05-04-09 23:41 Κατ'αρχήν χρόνια πολλά στην εορτάζουσα! Σε ευχαριστώ καλη μου για τις ευχες σου και εσυ οτι ποθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:50 Η staman2 έγραψε: #1.894 05-04-09 23:50 Χρόνια πολλά Αντζελα!!! Να σε χαιρονται όλοι όσοι σ΄αγαπουν!!! Να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι την ανθρωπο-γατο-οικογένειά σου! Σε περιμένουμε και στη Νέα Σμύρνη να θυμηθεις τα παλιά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:52 Η μαγισσα έγραψε: #1.895 05-04-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χρόνια πολλά Αντζελα!!! Να σε χαιρονται όλοι όσοι σ΄αγαπουν!!! Να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι την ανθρωπο-γατο-οικογένειά σου! Σε περιμένουμε και στη Νέα Σμύρνη να θυμηθεις τα παλιά σου!!! Click για ανάπτυξη... Να ηξερες ποσο θελω να ερθω αλλα δυστυχως δεν εχω κανεναν πια εκει εχουν φυγει και οι γονείς μου απο Αθηνα τι να κανουμε ομως ετσι ειναι ισως καποια μερα να τα καταφερω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 00:05 Η staman2 έγραψε: #1.896 06-04-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Να ηξερες ποσο θελω να ερθω αλλα δυστυχως δεν εχω κανεναν πια εκει εχουν φυγει και οι γονείς μου απο Αθηνα τι να κανουμε ομως ετσι ειναι ισως καποια μερα να τα καταφερω!!!!! Click για ανάπτυξη... Μα τι μου λες τώρα!. Αποφάσισέ το και έλα εσύ και θα είμαστε παρεούλα. Θα συναντήσεις κι όλα τα άλλα κορίτσια εξ Αθηνών. Μια απόφαση είναι βρε. Δώσε πολλά φιλάκια στο Μορφεα σου και στην Κλειούλα την κουκλάρα. Θυμάμαι ήταν απο τις πρώτες γάτες οταν πρωτομπήκα στο φόρουμ που θαύμασα την ομορφιά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 11:55 Η Melini έγραψε: #1.897 06-04-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλέ, είμαστε μεγάλη ομάδα τα λιοντάρια! Εγώ είμαι στις 30 Ιουλίου και με γιορτή ανήμερα τα Χριστούγεννα, ούτε ένα φυσιολογικό παιδικό πάρτυ δεν έχω να θυμάμαι, όλοι έλειπαν πάντα! Click για ανάπτυξη... Όταν λοιπόν θα μπει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα (στις 23 Ιουλίου) θα οργανώσουμε ένα πάρτυ για όλα τα Λιονταράκια του Φόρουμ, για να μας φύγει το ανεκπλήρωτο Εγώ βάζω την τούρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 13:48 Η Μυρτω4038: #1.898 06-04-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όταν λοιπόν θα μπει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα (στις 23 Ιουλίου) θα οργανώσουμε ένα πάρτυ για όλα τα Λιονταράκια του Φόρουμ, για να μας φύγει το ανεκπλήρωτο Εγώ βάζω την τούρτα!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ να φέρω την Μυρτούλα που είναι λιονταρίνα! Αμα θέλετε φέρνω και κροκέτες και gourmet κονερβάκια! Εγώ δυσυχώς, δεν θα συμετέχω γιατί είμαι άλλο ζώδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.899 20-04-09 00:57 Γατοφόρουμ Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλα τα ζωάκια σας. Συγνώμη που δεν σας τα είπα προσωπικά σε κάθε ένα ξεχωριστά αλλά φιλοξενώ ένα γατοσκατούλι και έχω το νού μου συνέχεια εκεί. Ταυτόχρονα έχω και τον Λίλο που δεν πρέπει να αισθανθεί παραμελημένος οπότε κάνω πλήρη γατοθεραπεία αυτό το Πάσχα. Φιλιά σε όλους και να είστε όλοι γεροί μαζί με τα ζωάκια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 11:10 Η whity έγραψε: #1.900 20-04-09 11:10 Χρονια πολλα σε ολους ! Χριστος Ανεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρονια Πολλα Happy Birthday Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 19:26 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #1.890 05-04-09 19:26 Χρόνια πολλά, Αντζελα, να σε χαιρόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 19:42 Η chryssa έγραψε: #1.891 05-04-09 19:42 Κατ'αρχήν χρόνια πολλά στην εορτάζουσα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακουουουοσατε ακουουουσατε.... 12 Αυγουστου σας θελω στα Internet cafe της Σαντορινης και της Παρου ή οπου αλλου βρισκεστε, να μου κανετε ενα αντιστοιχο "παρτυ" ε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λιονταράκι είσαι μαρή ;; Ετσι έτσι... κι εγώ το'χω παράπονο που κανείς δε θυμάται τα γενέθλιά μου εν μέσω διακοπών (29 Ιουλίου). Ούτε ένα αξιοπρεπές πάρτυ δε μπορούσαν να μου κάνουν όταν ήμουν μικρή... όλοι οι φίλοι μου έλειπαν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από alice: Ουπς! Να τη κι η αλλη! 24 Ιουλιου εγω...μια απο τα ιδια... Λιονταρινες του mycat ενωθειτε!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kι εγώ κι εγώ (7 Αυγούστου) Click για ανάπτυξη... Καλέ, είμαστε μεγάλη ομάδα τα λιοντάρια! Εγώ είμαι στις 30 Ιουλίου και με γιορτή ανήμερα τα Χριστούγεννα, ούτε ένα φυσιολογικό παιδικό πάρτυ δεν έχω να θυμάμαι, όλοι έλειπαν πάντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:40 Η μαγισσα έγραψε: #1.892 05-04-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αντζελάκι μας, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! :kiss::kiss: Να είσαι πάντα υπέροχη. όπως σε γνώρισα και να μην αλλάξεις ΠΟΤΕ! Να σε χαίρονται ο Δημήτρης και οι δυό κουκλίτσες σου και φυσικά η ΚΛειώ και ο Μορφέας!!! Καλέ που σε χάσαμε! Νίκη, Μυρτώ και Αρης Click για ανάπτυξη... Nίκη μου ευχαριστώ πολύ και εσύ ότι ποθείς!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Xρόνια πολλά στην Θεσσαλονικιά σεξοβόμβα. Να σε χαίρεται ο Δημήτρης σου τα παιδάκια σου και τα όμορφα γατόνια σου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Χρονια Πολλα Happy Birthday Click για ανάπτυξη... Πρέπει να ομολογίσω ότι πάντα μου φτιάχνεις το κέφι και ειδικα σημερα μου ανεβασες το ηθικο ακομα πιο πολυ να εισαι καλα και σε ευχαριστώ πολύ !!!!!! Σε περιμενω και απο κοντα να σε κεράσω για τα καλα σου λογια Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Χρόνια πολλά, Αντζελα, να σε χαιρόμαστε. Click για ανάπτυξη... Ζήνα μου σε ευχαιστω και εσένα παρα πολυ και να εισαι καλα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:41 Η μαγισσα έγραψε: #1.893 05-04-09 23:41 Κατ'αρχήν χρόνια πολλά στην εορτάζουσα! Σε ευχαριστώ καλη μου για τις ευχες σου και εσυ οτι ποθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:50 Η staman2 έγραψε: #1.894 05-04-09 23:50 Χρόνια πολλά Αντζελα!!! Να σε χαιρονται όλοι όσοι σ΄αγαπουν!!! Να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι την ανθρωπο-γατο-οικογένειά σου! Σε περιμένουμε και στη Νέα Σμύρνη να θυμηθεις τα παλιά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:52 Η μαγισσα έγραψε: #1.895 05-04-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χρόνια πολλά Αντζελα!!! Να σε χαιρονται όλοι όσοι σ΄αγαπουν!!! Να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι την ανθρωπο-γατο-οικογένειά σου! Σε περιμένουμε και στη Νέα Σμύρνη να θυμηθεις τα παλιά σου!!! Click για ανάπτυξη... Να ηξερες ποσο θελω να ερθω αλλα δυστυχως δεν εχω κανεναν πια εκει εχουν φυγει και οι γονείς μου απο Αθηνα τι να κανουμε ομως ετσι ειναι ισως καποια μερα να τα καταφερω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 00:05 Η staman2 έγραψε: #1.896 06-04-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Να ηξερες ποσο θελω να ερθω αλλα δυστυχως δεν εχω κανεναν πια εκει εχουν φυγει και οι γονείς μου απο Αθηνα τι να κανουμε ομως ετσι ειναι ισως καποια μερα να τα καταφερω!!!!! Click για ανάπτυξη... Μα τι μου λες τώρα!. Αποφάσισέ το και έλα εσύ και θα είμαστε παρεούλα. Θα συναντήσεις κι όλα τα άλλα κορίτσια εξ Αθηνών. Μια απόφαση είναι βρε. Δώσε πολλά φιλάκια στο Μορφεα σου και στην Κλειούλα την κουκλάρα. Θυμάμαι ήταν απο τις πρώτες γάτες οταν πρωτομπήκα στο φόρουμ που θαύμασα την ομορφιά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 11:55 Η Melini έγραψε: #1.897 06-04-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλέ, είμαστε μεγάλη ομάδα τα λιοντάρια! Εγώ είμαι στις 30 Ιουλίου και με γιορτή ανήμερα τα Χριστούγεννα, ούτε ένα φυσιολογικό παιδικό πάρτυ δεν έχω να θυμάμαι, όλοι έλειπαν πάντα! Click για ανάπτυξη... Όταν λοιπόν θα μπει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα (στις 23 Ιουλίου) θα οργανώσουμε ένα πάρτυ για όλα τα Λιονταράκια του Φόρουμ, για να μας φύγει το ανεκπλήρωτο Εγώ βάζω την τούρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 13:48 Η Μυρτω4038: #1.898 06-04-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όταν λοιπόν θα μπει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα (στις 23 Ιουλίου) θα οργανώσουμε ένα πάρτυ για όλα τα Λιονταράκια του Φόρουμ, για να μας φύγει το ανεκπλήρωτο Εγώ βάζω την τούρτα!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ να φέρω την Μυρτούλα που είναι λιονταρίνα! Αμα θέλετε φέρνω και κροκέτες και gourmet κονερβάκια! Εγώ δυσυχώς, δεν θα συμετέχω γιατί είμαι άλλο ζώδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.899 20-04-09 00:57 Γατοφόρουμ Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλα τα ζωάκια σας. Συγνώμη που δεν σας τα είπα προσωπικά σε κάθε ένα ξεχωριστά αλλά φιλοξενώ ένα γατοσκατούλι και έχω το νού μου συνέχεια εκεί. Ταυτόχρονα έχω και τον Λίλο που δεν πρέπει να αισθανθεί παραμελημένος οπότε κάνω πλήρη γατοθεραπεία αυτό το Πάσχα. Φιλιά σε όλους και να είστε όλοι γεροί μαζί με τα ζωάκια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 11:10 Η whity έγραψε: #1.900 20-04-09 11:10 Χρονια πολλα σε ολους ! Χριστος Ανεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά, Αντζελα, να σε χαιρόμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 19:42 Η chryssa έγραψε: #1.891 05-04-09 19:42 Κατ'αρχήν χρόνια πολλά στην εορτάζουσα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακουουουοσατε ακουουουσατε.... 12 Αυγουστου σας θελω στα Internet cafe της Σαντορινης και της Παρου ή οπου αλλου βρισκεστε, να μου κανετε ενα αντιστοιχο "παρτυ" ε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λιονταράκι είσαι μαρή ;; Ετσι έτσι... κι εγώ το'χω παράπονο που κανείς δε θυμάται τα γενέθλιά μου εν μέσω διακοπών (29 Ιουλίου). Ούτε ένα αξιοπρεπές πάρτυ δε μπορούσαν να μου κάνουν όταν ήμουν μικρή... όλοι οι φίλοι μου έλειπαν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από alice: Ουπς! Να τη κι η αλλη! 24 Ιουλιου εγω...μια απο τα ιδια... Λιονταρινες του mycat ενωθειτε!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kι εγώ κι εγώ (7 Αυγούστου) Click για ανάπτυξη... Καλέ, είμαστε μεγάλη ομάδα τα λιοντάρια! Εγώ είμαι στις 30 Ιουλίου και με γιορτή ανήμερα τα Χριστούγεννα, ούτε ένα φυσιολογικό παιδικό πάρτυ δεν έχω να θυμάμαι, όλοι έλειπαν πάντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:40 Η μαγισσα έγραψε: #1.892 05-04-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αντζελάκι μας, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! :kiss::kiss: Να είσαι πάντα υπέροχη. όπως σε γνώρισα και να μην αλλάξεις ΠΟΤΕ! Να σε χαίρονται ο Δημήτρης και οι δυό κουκλίτσες σου και φυσικά η ΚΛειώ και ο Μορφέας!!! Καλέ που σε χάσαμε! Νίκη, Μυρτώ και Αρης Click για ανάπτυξη... Nίκη μου ευχαριστώ πολύ και εσύ ότι ποθείς!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Xρόνια πολλά στην Θεσσαλονικιά σεξοβόμβα. Να σε χαίρεται ο Δημήτρης σου τα παιδάκια σου και τα όμορφα γατόνια σου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Χρονια Πολλα Happy Birthday Click για ανάπτυξη... Πρέπει να ομολογίσω ότι πάντα μου φτιάχνεις το κέφι και ειδικα σημερα μου ανεβασες το ηθικο ακομα πιο πολυ να εισαι καλα και σε ευχαριστώ πολύ !!!!!! Σε περιμενω και απο κοντα να σε κεράσω για τα καλα σου λογια Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Χρόνια πολλά, Αντζελα, να σε χαιρόμαστε. Click για ανάπτυξη... Ζήνα μου σε ευχαιστω και εσένα παρα πολυ και να εισαι καλα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:41 Η μαγισσα έγραψε: #1.893 05-04-09 23:41 Κατ'αρχήν χρόνια πολλά στην εορτάζουσα! Σε ευχαριστώ καλη μου για τις ευχες σου και εσυ οτι ποθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:50 Η staman2 έγραψε: #1.894 05-04-09 23:50 Χρόνια πολλά Αντζελα!!! Να σε χαιρονται όλοι όσοι σ΄αγαπουν!!! Να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι την ανθρωπο-γατο-οικογένειά σου! Σε περιμένουμε και στη Νέα Σμύρνη να θυμηθεις τα παλιά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:52 Η μαγισσα έγραψε: #1.895 05-04-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χρόνια πολλά Αντζελα!!! Να σε χαιρονται όλοι όσοι σ΄αγαπουν!!! Να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι την ανθρωπο-γατο-οικογένειά σου! Σε περιμένουμε και στη Νέα Σμύρνη να θυμηθεις τα παλιά σου!!! Click για ανάπτυξη... Να ηξερες ποσο θελω να ερθω αλλα δυστυχως δεν εχω κανεναν πια εκει εχουν φυγει και οι γονείς μου απο Αθηνα τι να κανουμε ομως ετσι ειναι ισως καποια μερα να τα καταφερω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 00:05 Η staman2 έγραψε: #1.896 06-04-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Να ηξερες ποσο θελω να ερθω αλλα δυστυχως δεν εχω κανεναν πια εκει εχουν φυγει και οι γονείς μου απο Αθηνα τι να κανουμε ομως ετσι ειναι ισως καποια μερα να τα καταφερω!!!!! Click για ανάπτυξη... Μα τι μου λες τώρα!. Αποφάσισέ το και έλα εσύ και θα είμαστε παρεούλα. Θα συναντήσεις κι όλα τα άλλα κορίτσια εξ Αθηνών. Μια απόφαση είναι βρε. Δώσε πολλά φιλάκια στο Μορφεα σου και στην Κλειούλα την κουκλάρα. Θυμάμαι ήταν απο τις πρώτες γάτες οταν πρωτομπήκα στο φόρουμ που θαύμασα την ομορφιά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 11:55 Η Melini έγραψε: #1.897 06-04-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλέ, είμαστε μεγάλη ομάδα τα λιοντάρια! Εγώ είμαι στις 30 Ιουλίου και με γιορτή ανήμερα τα Χριστούγεννα, ούτε ένα φυσιολογικό παιδικό πάρτυ δεν έχω να θυμάμαι, όλοι έλειπαν πάντα! Click για ανάπτυξη... Όταν λοιπόν θα μπει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα (στις 23 Ιουλίου) θα οργανώσουμε ένα πάρτυ για όλα τα Λιονταράκια του Φόρουμ, για να μας φύγει το ανεκπλήρωτο Εγώ βάζω την τούρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 13:48 Η Μυρτω4038: #1.898 06-04-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όταν λοιπόν θα μπει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα (στις 23 Ιουλίου) θα οργανώσουμε ένα πάρτυ για όλα τα Λιονταράκια του Φόρουμ, για να μας φύγει το ανεκπλήρωτο Εγώ βάζω την τούρτα!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ να φέρω την Μυρτούλα που είναι λιονταρίνα! Αμα θέλετε φέρνω και κροκέτες και gourmet κονερβάκια! Εγώ δυσυχώς, δεν θα συμετέχω γιατί είμαι άλλο ζώδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.899 20-04-09 00:57 Γατοφόρουμ Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλα τα ζωάκια σας. Συγνώμη που δεν σας τα είπα προσωπικά σε κάθε ένα ξεχωριστά αλλά φιλοξενώ ένα γατοσκατούλι και έχω το νού μου συνέχεια εκεί. Ταυτόχρονα έχω και τον Λίλο που δεν πρέπει να αισθανθεί παραμελημένος οπότε κάνω πλήρη γατοθεραπεία αυτό το Πάσχα. Φιλιά σε όλους και να είστε όλοι γεροί μαζί με τα ζωάκια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 11:10 Η whity έγραψε: #1.900 20-04-09 11:10 Χρονια πολλα σε ολους ! Χριστος Ανεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατ'αρχήν χρόνια πολλά στην εορτάζουσα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακουουουοσατε ακουουουσατε.... 12 Αυγουστου σας θελω στα Internet cafe της Σαντορινης και της Παρου ή οπου αλλου βρισκεστε, να μου κανετε ενα αντιστοιχο "παρτυ" ε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Λιονταράκι είσαι μαρή ;; Ετσι έτσι... κι εγώ το'χω παράπονο που κανείς δε θυμάται τα γενέθλιά μου εν μέσω διακοπών (29 Ιουλίου). Ούτε ένα αξιοπρεπές πάρτυ δε μπορούσαν να μου κάνουν όταν ήμουν μικρή... όλοι οι φίλοι μου έλειπαν Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από alice: Ουπς! Να τη κι η αλλη! 24 Ιουλιου εγω...μια απο τα ιδια... Λιονταρινες του mycat ενωθειτε!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από konstans: Kι εγώ κι εγώ (7 Αυγούστου) Click για ανάπτυξη... Καλέ, είμαστε μεγάλη ομάδα τα λιοντάρια! Εγώ είμαι στις 30 Ιουλίου και με γιορτή ανήμερα τα Χριστούγεννα, ούτε ένα φυσιολογικό παιδικό πάρτυ δεν έχω να θυμάμαι, όλοι έλειπαν πάντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:40 Η μαγισσα έγραψε: #1.892 05-04-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αντζελάκι μας, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! :kiss::kiss: Να είσαι πάντα υπέροχη. όπως σε γνώρισα και να μην αλλάξεις ΠΟΤΕ! Να σε χαίρονται ο Δημήτρης και οι δυό κουκλίτσες σου και φυσικά η ΚΛειώ και ο Μορφέας!!! Καλέ που σε χάσαμε! Νίκη, Μυρτώ και Αρης Click για ανάπτυξη... Nίκη μου ευχαριστώ πολύ και εσύ ότι ποθείς!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Xρόνια πολλά στην Θεσσαλονικιά σεξοβόμβα. Να σε χαίρεται ο Δημήτρης σου τα παιδάκια σου και τα όμορφα γατόνια σου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Χρονια Πολλα Happy Birthday Click για ανάπτυξη... Πρέπει να ομολογίσω ότι πάντα μου φτιάχνεις το κέφι και ειδικα σημερα μου ανεβασες το ηθικο ακομα πιο πολυ να εισαι καλα και σε ευχαριστώ πολύ !!!!!! Σε περιμενω και απο κοντα να σε κεράσω για τα καλα σου λογια Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Χρόνια πολλά, Αντζελα, να σε χαιρόμαστε. Click για ανάπτυξη... Ζήνα μου σε ευχαιστω και εσένα παρα πολυ και να εισαι καλα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:41 Η μαγισσα έγραψε: #1.893 05-04-09 23:41 Κατ'αρχήν χρόνια πολλά στην εορτάζουσα! Σε ευχαριστώ καλη μου για τις ευχες σου και εσυ οτι ποθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:50 Η staman2 έγραψε: #1.894 05-04-09 23:50 Χρόνια πολλά Αντζελα!!! Να σε χαιρονται όλοι όσοι σ΄αγαπουν!!! Να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι την ανθρωπο-γατο-οικογένειά σου! Σε περιμένουμε και στη Νέα Σμύρνη να θυμηθεις τα παλιά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:52 Η μαγισσα έγραψε: #1.895 05-04-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χρόνια πολλά Αντζελα!!! Να σε χαιρονται όλοι όσοι σ΄αγαπουν!!! Να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι την ανθρωπο-γατο-οικογένειά σου! Σε περιμένουμε και στη Νέα Σμύρνη να θυμηθεις τα παλιά σου!!! Click για ανάπτυξη... Να ηξερες ποσο θελω να ερθω αλλα δυστυχως δεν εχω κανεναν πια εκει εχουν φυγει και οι γονείς μου απο Αθηνα τι να κανουμε ομως ετσι ειναι ισως καποια μερα να τα καταφερω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 00:05 Η staman2 έγραψε: #1.896 06-04-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Να ηξερες ποσο θελω να ερθω αλλα δυστυχως δεν εχω κανεναν πια εκει εχουν φυγει και οι γονείς μου απο Αθηνα τι να κανουμε ομως ετσι ειναι ισως καποια μερα να τα καταφερω!!!!! Click για ανάπτυξη... Μα τι μου λες τώρα!. Αποφάσισέ το και έλα εσύ και θα είμαστε παρεούλα. Θα συναντήσεις κι όλα τα άλλα κορίτσια εξ Αθηνών. Μια απόφαση είναι βρε. Δώσε πολλά φιλάκια στο Μορφεα σου και στην Κλειούλα την κουκλάρα. Θυμάμαι ήταν απο τις πρώτες γάτες οταν πρωτομπήκα στο φόρουμ που θαύμασα την ομορφιά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 11:55 Η Melini έγραψε: #1.897 06-04-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλέ, είμαστε μεγάλη ομάδα τα λιοντάρια! Εγώ είμαι στις 30 Ιουλίου και με γιορτή ανήμερα τα Χριστούγεννα, ούτε ένα φυσιολογικό παιδικό πάρτυ δεν έχω να θυμάμαι, όλοι έλειπαν πάντα! Click για ανάπτυξη... Όταν λοιπόν θα μπει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα (στις 23 Ιουλίου) θα οργανώσουμε ένα πάρτυ για όλα τα Λιονταράκια του Φόρουμ, για να μας φύγει το ανεκπλήρωτο Εγώ βάζω την τούρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 13:48 Η Μυρτω4038: #1.898 06-04-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όταν λοιπόν θα μπει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα (στις 23 Ιουλίου) θα οργανώσουμε ένα πάρτυ για όλα τα Λιονταράκια του Φόρουμ, για να μας φύγει το ανεκπλήρωτο Εγώ βάζω την τούρτα!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ να φέρω την Μυρτούλα που είναι λιονταρίνα! Αμα θέλετε φέρνω και κροκέτες και gourmet κονερβάκια! Εγώ δυσυχώς, δεν θα συμετέχω γιατί είμαι άλλο ζώδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.899 20-04-09 00:57 Γατοφόρουμ Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλα τα ζωάκια σας. Συγνώμη που δεν σας τα είπα προσωπικά σε κάθε ένα ξεχωριστά αλλά φιλοξενώ ένα γατοσκατούλι και έχω το νού μου συνέχεια εκεί. Ταυτόχρονα έχω και τον Λίλο που δεν πρέπει να αισθανθεί παραμελημένος οπότε κάνω πλήρη γατοθεραπεία αυτό το Πάσχα. Φιλιά σε όλους και να είστε όλοι γεροί μαζί με τα ζωάκια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 11:10 Η whity έγραψε: #1.900 20-04-09 11:10 Χρονια πολλα σε ολους ! Χριστος Ανεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Αντζελάκι μας, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! :kiss::kiss: Να είσαι πάντα υπέροχη. όπως σε γνώρισα και να μην αλλάξεις ΠΟΤΕ! Να σε χαίρονται ο Δημήτρης και οι δυό κουκλίτσες σου και φυσικά η ΚΛειώ και ο Μορφέας!!! Καλέ που σε χάσαμε! Νίκη, Μυρτώ και Αρης Click για ανάπτυξη... Nίκη μου ευχαριστώ πολύ και εσύ ότι ποθείς!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Xρόνια πολλά στην Θεσσαλονικιά σεξοβόμβα. Να σε χαίρεται ο Δημήτρης σου τα παιδάκια σου και τα όμορφα γατόνια σου. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Χρονια Πολλα Happy Birthday Click για ανάπτυξη... Πρέπει να ομολογίσω ότι πάντα μου φτιάχνεις το κέφι και ειδικα σημερα μου ανεβασες το ηθικο ακομα πιο πολυ να εισαι καλα και σε ευχαριστώ πολύ !!!!!! Σε περιμενω και απο κοντα να σε κεράσω για τα καλα σου λογια Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Χρόνια πολλά, Αντζελα, να σε χαιρόμαστε. Click για ανάπτυξη... Ζήνα μου σε ευχαιστω και εσένα παρα πολυ και να εισαι καλα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:41 Η μαγισσα έγραψε: #1.893 05-04-09 23:41 Κατ'αρχήν χρόνια πολλά στην εορτάζουσα! Σε ευχαριστώ καλη μου για τις ευχες σου και εσυ οτι ποθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:50 Η staman2 έγραψε: #1.894 05-04-09 23:50 Χρόνια πολλά Αντζελα!!! Να σε χαιρονται όλοι όσοι σ΄αγαπουν!!! Να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι την ανθρωπο-γατο-οικογένειά σου! Σε περιμένουμε και στη Νέα Σμύρνη να θυμηθεις τα παλιά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:52 Η μαγισσα έγραψε: #1.895 05-04-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χρόνια πολλά Αντζελα!!! Να σε χαιρονται όλοι όσοι σ΄αγαπουν!!! Να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι την ανθρωπο-γατο-οικογένειά σου! Σε περιμένουμε και στη Νέα Σμύρνη να θυμηθεις τα παλιά σου!!! Click για ανάπτυξη... Να ηξερες ποσο θελω να ερθω αλλα δυστυχως δεν εχω κανεναν πια εκει εχουν φυγει και οι γονείς μου απο Αθηνα τι να κανουμε ομως ετσι ειναι ισως καποια μερα να τα καταφερω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 00:05 Η staman2 έγραψε: #1.896 06-04-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Να ηξερες ποσο θελω να ερθω αλλα δυστυχως δεν εχω κανεναν πια εκει εχουν φυγει και οι γονείς μου απο Αθηνα τι να κανουμε ομως ετσι ειναι ισως καποια μερα να τα καταφερω!!!!! Click για ανάπτυξη... Μα τι μου λες τώρα!. Αποφάσισέ το και έλα εσύ και θα είμαστε παρεούλα. Θα συναντήσεις κι όλα τα άλλα κορίτσια εξ Αθηνών. Μια απόφαση είναι βρε. Δώσε πολλά φιλάκια στο Μορφεα σου και στην Κλειούλα την κουκλάρα. Θυμάμαι ήταν απο τις πρώτες γάτες οταν πρωτομπήκα στο φόρουμ που θαύμασα την ομορφιά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 11:55 Η Melini έγραψε: #1.897 06-04-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλέ, είμαστε μεγάλη ομάδα τα λιοντάρια! Εγώ είμαι στις 30 Ιουλίου και με γιορτή ανήμερα τα Χριστούγεννα, ούτε ένα φυσιολογικό παιδικό πάρτυ δεν έχω να θυμάμαι, όλοι έλειπαν πάντα! Click για ανάπτυξη... Όταν λοιπόν θα μπει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα (στις 23 Ιουλίου) θα οργανώσουμε ένα πάρτυ για όλα τα Λιονταράκια του Φόρουμ, για να μας φύγει το ανεκπλήρωτο Εγώ βάζω την τούρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 13:48 Η Μυρτω4038: #1.898 06-04-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όταν λοιπόν θα μπει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα (στις 23 Ιουλίου) θα οργανώσουμε ένα πάρτυ για όλα τα Λιονταράκια του Φόρουμ, για να μας φύγει το ανεκπλήρωτο Εγώ βάζω την τούρτα!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ να φέρω την Μυρτούλα που είναι λιονταρίνα! Αμα θέλετε φέρνω και κροκέτες και gourmet κονερβάκια! Εγώ δυσυχώς, δεν θα συμετέχω γιατί είμαι άλλο ζώδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.899 20-04-09 00:57 Γατοφόρουμ Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλα τα ζωάκια σας. Συγνώμη που δεν σας τα είπα προσωπικά σε κάθε ένα ξεχωριστά αλλά φιλοξενώ ένα γατοσκατούλι και έχω το νού μου συνέχεια εκεί. Ταυτόχρονα έχω και τον Λίλο που δεν πρέπει να αισθανθεί παραμελημένος οπότε κάνω πλήρη γατοθεραπεία αυτό το Πάσχα. Φιλιά σε όλους και να είστε όλοι γεροί μαζί με τα ζωάκια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 11:10 Η whity έγραψε: #1.900 20-04-09 11:10 Χρονια πολλα σε ολους ! Χριστος Ανεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κατ'αρχήν χρόνια πολλά στην εορτάζουσα! Σε ευχαριστώ καλη μου για τις ευχες σου και εσυ οτι ποθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:50 Η staman2 έγραψε: #1.894 05-04-09 23:50 Χρόνια πολλά Αντζελα!!! Να σε χαιρονται όλοι όσοι σ΄αγαπουν!!! Να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι την ανθρωπο-γατο-οικογένειά σου! Σε περιμένουμε και στη Νέα Σμύρνη να θυμηθεις τα παλιά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:52 Η μαγισσα έγραψε: #1.895 05-04-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χρόνια πολλά Αντζελα!!! Να σε χαιρονται όλοι όσοι σ΄αγαπουν!!! Να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι την ανθρωπο-γατο-οικογένειά σου! Σε περιμένουμε και στη Νέα Σμύρνη να θυμηθεις τα παλιά σου!!! Click για ανάπτυξη... Να ηξερες ποσο θελω να ερθω αλλα δυστυχως δεν εχω κανεναν πια εκει εχουν φυγει και οι γονείς μου απο Αθηνα τι να κανουμε ομως ετσι ειναι ισως καποια μερα να τα καταφερω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 00:05 Η staman2 έγραψε: #1.896 06-04-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Να ηξερες ποσο θελω να ερθω αλλα δυστυχως δεν εχω κανεναν πια εκει εχουν φυγει και οι γονείς μου απο Αθηνα τι να κανουμε ομως ετσι ειναι ισως καποια μερα να τα καταφερω!!!!! Click για ανάπτυξη... Μα τι μου λες τώρα!. Αποφάσισέ το και έλα εσύ και θα είμαστε παρεούλα. Θα συναντήσεις κι όλα τα άλλα κορίτσια εξ Αθηνών. Μια απόφαση είναι βρε. Δώσε πολλά φιλάκια στο Μορφεα σου και στην Κλειούλα την κουκλάρα. Θυμάμαι ήταν απο τις πρώτες γάτες οταν πρωτομπήκα στο φόρουμ που θαύμασα την ομορφιά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 11:55 Η Melini έγραψε: #1.897 06-04-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλέ, είμαστε μεγάλη ομάδα τα λιοντάρια! Εγώ είμαι στις 30 Ιουλίου και με γιορτή ανήμερα τα Χριστούγεννα, ούτε ένα φυσιολογικό παιδικό πάρτυ δεν έχω να θυμάμαι, όλοι έλειπαν πάντα! Click για ανάπτυξη... Όταν λοιπόν θα μπει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα (στις 23 Ιουλίου) θα οργανώσουμε ένα πάρτυ για όλα τα Λιονταράκια του Φόρουμ, για να μας φύγει το ανεκπλήρωτο Εγώ βάζω την τούρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 13:48 Η Μυρτω4038: #1.898 06-04-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όταν λοιπόν θα μπει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα (στις 23 Ιουλίου) θα οργανώσουμε ένα πάρτυ για όλα τα Λιονταράκια του Φόρουμ, για να μας φύγει το ανεκπλήρωτο Εγώ βάζω την τούρτα!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ να φέρω την Μυρτούλα που είναι λιονταρίνα! Αμα θέλετε φέρνω και κροκέτες και gourmet κονερβάκια! Εγώ δυσυχώς, δεν θα συμετέχω γιατί είμαι άλλο ζώδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.899 20-04-09 00:57 Γατοφόρουμ Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλα τα ζωάκια σας. Συγνώμη που δεν σας τα είπα προσωπικά σε κάθε ένα ξεχωριστά αλλά φιλοξενώ ένα γατοσκατούλι και έχω το νού μου συνέχεια εκεί. Ταυτόχρονα έχω και τον Λίλο που δεν πρέπει να αισθανθεί παραμελημένος οπότε κάνω πλήρη γατοθεραπεία αυτό το Πάσχα. Φιλιά σε όλους και να είστε όλοι γεροί μαζί με τα ζωάκια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 11:10 Η whity έγραψε: #1.900 20-04-09 11:10 Χρονια πολλα σε ολους ! Χριστος Ανεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρόνια πολλά Αντζελα!!! Να σε χαιρονται όλοι όσοι σ΄αγαπουν!!! Να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι την ανθρωπο-γατο-οικογένειά σου! Σε περιμένουμε και στη Νέα Σμύρνη να θυμηθεις τα παλιά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Απριλίου 2009 στις 23:52 Η μαγισσα έγραψε: #1.895 05-04-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χρόνια πολλά Αντζελα!!! Να σε χαιρονται όλοι όσοι σ΄αγαπουν!!! Να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι την ανθρωπο-γατο-οικογένειά σου! Σε περιμένουμε και στη Νέα Σμύρνη να θυμηθεις τα παλιά σου!!! Click για ανάπτυξη... Να ηξερες ποσο θελω να ερθω αλλα δυστυχως δεν εχω κανεναν πια εκει εχουν φυγει και οι γονείς μου απο Αθηνα τι να κανουμε ομως ετσι ειναι ισως καποια μερα να τα καταφερω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 00:05 Η staman2 έγραψε: #1.896 06-04-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Να ηξερες ποσο θελω να ερθω αλλα δυστυχως δεν εχω κανεναν πια εκει εχουν φυγει και οι γονείς μου απο Αθηνα τι να κανουμε ομως ετσι ειναι ισως καποια μερα να τα καταφερω!!!!! Click για ανάπτυξη... Μα τι μου λες τώρα!. Αποφάσισέ το και έλα εσύ και θα είμαστε παρεούλα. Θα συναντήσεις κι όλα τα άλλα κορίτσια εξ Αθηνών. Μια απόφαση είναι βρε. Δώσε πολλά φιλάκια στο Μορφεα σου και στην Κλειούλα την κουκλάρα. Θυμάμαι ήταν απο τις πρώτες γάτες οταν πρωτομπήκα στο φόρουμ που θαύμασα την ομορφιά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 11:55 Η Melini έγραψε: #1.897 06-04-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλέ, είμαστε μεγάλη ομάδα τα λιοντάρια! Εγώ είμαι στις 30 Ιουλίου και με γιορτή ανήμερα τα Χριστούγεννα, ούτε ένα φυσιολογικό παιδικό πάρτυ δεν έχω να θυμάμαι, όλοι έλειπαν πάντα! Click για ανάπτυξη... Όταν λοιπόν θα μπει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα (στις 23 Ιουλίου) θα οργανώσουμε ένα πάρτυ για όλα τα Λιονταράκια του Φόρουμ, για να μας φύγει το ανεκπλήρωτο Εγώ βάζω την τούρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 13:48 Η Μυρτω4038: #1.898 06-04-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όταν λοιπόν θα μπει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα (στις 23 Ιουλίου) θα οργανώσουμε ένα πάρτυ για όλα τα Λιονταράκια του Φόρουμ, για να μας φύγει το ανεκπλήρωτο Εγώ βάζω την τούρτα!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ να φέρω την Μυρτούλα που είναι λιονταρίνα! Αμα θέλετε φέρνω και κροκέτες και gourmet κονερβάκια! Εγώ δυσυχώς, δεν θα συμετέχω γιατί είμαι άλλο ζώδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.899 20-04-09 00:57 Γατοφόρουμ Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλα τα ζωάκια σας. Συγνώμη που δεν σας τα είπα προσωπικά σε κάθε ένα ξεχωριστά αλλά φιλοξενώ ένα γατοσκατούλι και έχω το νού μου συνέχεια εκεί. Ταυτόχρονα έχω και τον Λίλο που δεν πρέπει να αισθανθεί παραμελημένος οπότε κάνω πλήρη γατοθεραπεία αυτό το Πάσχα. Φιλιά σε όλους και να είστε όλοι γεροί μαζί με τα ζωάκια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 11:10 Η whity έγραψε: #1.900 20-04-09 11:10 Χρονια πολλα σε ολους ! Χριστος Ανεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χρόνια πολλά Αντζελα!!! Να σε χαιρονται όλοι όσοι σ΄αγαπουν!!! Να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι την ανθρωπο-γατο-οικογένειά σου! Σε περιμένουμε και στη Νέα Σμύρνη να θυμηθεις τα παλιά σου!!! Click για ανάπτυξη... Να ηξερες ποσο θελω να ερθω αλλα δυστυχως δεν εχω κανεναν πια εκει εχουν φυγει και οι γονείς μου απο Αθηνα τι να κανουμε ομως ετσι ειναι ισως καποια μερα να τα καταφερω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 00:05 Η staman2 έγραψε: #1.896 06-04-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Να ηξερες ποσο θελω να ερθω αλλα δυστυχως δεν εχω κανεναν πια εκει εχουν φυγει και οι γονείς μου απο Αθηνα τι να κανουμε ομως ετσι ειναι ισως καποια μερα να τα καταφερω!!!!! Click για ανάπτυξη... Μα τι μου λες τώρα!. Αποφάσισέ το και έλα εσύ και θα είμαστε παρεούλα. Θα συναντήσεις κι όλα τα άλλα κορίτσια εξ Αθηνών. Μια απόφαση είναι βρε. Δώσε πολλά φιλάκια στο Μορφεα σου και στην Κλειούλα την κουκλάρα. Θυμάμαι ήταν απο τις πρώτες γάτες οταν πρωτομπήκα στο φόρουμ που θαύμασα την ομορφιά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 11:55 Η Melini έγραψε: #1.897 06-04-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλέ, είμαστε μεγάλη ομάδα τα λιοντάρια! Εγώ είμαι στις 30 Ιουλίου και με γιορτή ανήμερα τα Χριστούγεννα, ούτε ένα φυσιολογικό παιδικό πάρτυ δεν έχω να θυμάμαι, όλοι έλειπαν πάντα! Click για ανάπτυξη... Όταν λοιπόν θα μπει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα (στις 23 Ιουλίου) θα οργανώσουμε ένα πάρτυ για όλα τα Λιονταράκια του Φόρουμ, για να μας φύγει το ανεκπλήρωτο Εγώ βάζω την τούρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 13:48 Η Μυρτω4038: #1.898 06-04-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όταν λοιπόν θα μπει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα (στις 23 Ιουλίου) θα οργανώσουμε ένα πάρτυ για όλα τα Λιονταράκια του Φόρουμ, για να μας φύγει το ανεκπλήρωτο Εγώ βάζω την τούρτα!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ να φέρω την Μυρτούλα που είναι λιονταρίνα! Αμα θέλετε φέρνω και κροκέτες και gourmet κονερβάκια! Εγώ δυσυχώς, δεν θα συμετέχω γιατί είμαι άλλο ζώδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.899 20-04-09 00:57 Γατοφόρουμ Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλα τα ζωάκια σας. Συγνώμη που δεν σας τα είπα προσωπικά σε κάθε ένα ξεχωριστά αλλά φιλοξενώ ένα γατοσκατούλι και έχω το νού μου συνέχεια εκεί. Ταυτόχρονα έχω και τον Λίλο που δεν πρέπει να αισθανθεί παραμελημένος οπότε κάνω πλήρη γατοθεραπεία αυτό το Πάσχα. Φιλιά σε όλους και να είστε όλοι γεροί μαζί με τα ζωάκια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 11:10 Η whity έγραψε: #1.900 20-04-09 11:10 Χρονια πολλα σε ολους ! Χριστος Ανεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Να ηξερες ποσο θελω να ερθω αλλα δυστυχως δεν εχω κανεναν πια εκει εχουν φυγει και οι γονείς μου απο Αθηνα τι να κανουμε ομως ετσι ειναι ισως καποια μερα να τα καταφερω!!!!! Click για ανάπτυξη... Μα τι μου λες τώρα!. Αποφάσισέ το και έλα εσύ και θα είμαστε παρεούλα. Θα συναντήσεις κι όλα τα άλλα κορίτσια εξ Αθηνών. Μια απόφαση είναι βρε. Δώσε πολλά φιλάκια στο Μορφεα σου και στην Κλειούλα την κουκλάρα. Θυμάμαι ήταν απο τις πρώτες γάτες οταν πρωτομπήκα στο φόρουμ που θαύμασα την ομορφιά της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 11:55 Η Melini έγραψε: #1.897 06-04-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλέ, είμαστε μεγάλη ομάδα τα λιοντάρια! Εγώ είμαι στις 30 Ιουλίου και με γιορτή ανήμερα τα Χριστούγεννα, ούτε ένα φυσιολογικό παιδικό πάρτυ δεν έχω να θυμάμαι, όλοι έλειπαν πάντα! Click για ανάπτυξη... Όταν λοιπόν θα μπει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα (στις 23 Ιουλίου) θα οργανώσουμε ένα πάρτυ για όλα τα Λιονταράκια του Φόρουμ, για να μας φύγει το ανεκπλήρωτο Εγώ βάζω την τούρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 13:48 Η Μυρτω4038: #1.898 06-04-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όταν λοιπόν θα μπει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα (στις 23 Ιουλίου) θα οργανώσουμε ένα πάρτυ για όλα τα Λιονταράκια του Φόρουμ, για να μας φύγει το ανεκπλήρωτο Εγώ βάζω την τούρτα!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ να φέρω την Μυρτούλα που είναι λιονταρίνα! Αμα θέλετε φέρνω και κροκέτες και gourmet κονερβάκια! Εγώ δυσυχώς, δεν θα συμετέχω γιατί είμαι άλλο ζώδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.899 20-04-09 00:57 Γατοφόρουμ Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλα τα ζωάκια σας. Συγνώμη που δεν σας τα είπα προσωπικά σε κάθε ένα ξεχωριστά αλλά φιλοξενώ ένα γατοσκατούλι και έχω το νού μου συνέχεια εκεί. Ταυτόχρονα έχω και τον Λίλο που δεν πρέπει να αισθανθεί παραμελημένος οπότε κάνω πλήρη γατοθεραπεία αυτό το Πάσχα. Φιλιά σε όλους και να είστε όλοι γεροί μαζί με τα ζωάκια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 11:10 Η whity έγραψε: #1.900 20-04-09 11:10 Χρονια πολλα σε ολους ! Χριστος Ανεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλέ, είμαστε μεγάλη ομάδα τα λιοντάρια! Εγώ είμαι στις 30 Ιουλίου και με γιορτή ανήμερα τα Χριστούγεννα, ούτε ένα φυσιολογικό παιδικό πάρτυ δεν έχω να θυμάμαι, όλοι έλειπαν πάντα! Click για ανάπτυξη... Όταν λοιπόν θα μπει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα (στις 23 Ιουλίου) θα οργανώσουμε ένα πάρτυ για όλα τα Λιονταράκια του Φόρουμ, για να μας φύγει το ανεκπλήρωτο Εγώ βάζω την τούρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Απριλίου 2009 στις 13:48 Η Μυρτω4038: #1.898 06-04-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όταν λοιπόν θα μπει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα (στις 23 Ιουλίου) θα οργανώσουμε ένα πάρτυ για όλα τα Λιονταράκια του Φόρουμ, για να μας φύγει το ανεκπλήρωτο Εγώ βάζω την τούρτα!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ να φέρω την Μυρτούλα που είναι λιονταρίνα! Αμα θέλετε φέρνω και κροκέτες και gourmet κονερβάκια! Εγώ δυσυχώς, δεν θα συμετέχω γιατί είμαι άλλο ζώδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.899 20-04-09 00:57 Γατοφόρουμ Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλα τα ζωάκια σας. Συγνώμη που δεν σας τα είπα προσωπικά σε κάθε ένα ξεχωριστά αλλά φιλοξενώ ένα γατοσκατούλι και έχω το νού μου συνέχεια εκεί. Ταυτόχρονα έχω και τον Λίλο που δεν πρέπει να αισθανθεί παραμελημένος οπότε κάνω πλήρη γατοθεραπεία αυτό το Πάσχα. Φιλιά σε όλους και να είστε όλοι γεροί μαζί με τα ζωάκια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 11:10 Η whity έγραψε: #1.900 20-04-09 11:10 Χρονια πολλα σε ολους ! Χριστος Ανεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όταν λοιπόν θα μπει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα (στις 23 Ιουλίου) θα οργανώσουμε ένα πάρτυ για όλα τα Λιονταράκια του Φόρουμ, για να μας φύγει το ανεκπλήρωτο Εγώ βάζω την τούρτα!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ να φέρω την Μυρτούλα που είναι λιονταρίνα! Αμα θέλετε φέρνω και κροκέτες και gourmet κονερβάκια! Εγώ δυσυχώς, δεν θα συμετέχω γιατί είμαι άλλο ζώδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 00:57 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.899 20-04-09 00:57 Γατοφόρουμ Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλα τα ζωάκια σας. Συγνώμη που δεν σας τα είπα προσωπικά σε κάθε ένα ξεχωριστά αλλά φιλοξενώ ένα γατοσκατούλι και έχω το νού μου συνέχεια εκεί. Ταυτόχρονα έχω και τον Λίλο που δεν πρέπει να αισθανθεί παραμελημένος οπότε κάνω πλήρη γατοθεραπεία αυτό το Πάσχα. Φιλιά σε όλους και να είστε όλοι γεροί μαζί με τα ζωάκια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 11:10 Η whity έγραψε: #1.900 20-04-09 11:10 Χρονια πολλα σε ολους ! Χριστος Ανεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 94 95 96 97 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 95 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 95 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γατοφόρουμ Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλα τα ζωάκια σας. Συγνώμη που δεν σας τα είπα προσωπικά σε κάθε ένα ξεχωριστά αλλά φιλοξενώ ένα γατοσκατούλι και έχω το νού μου συνέχεια εκεί. Ταυτόχρονα έχω και τον Λίλο που δεν πρέπει να αισθανθεί παραμελημένος οπότε κάνω πλήρη γατοθεραπεία αυτό το Πάσχα. Φιλιά σε όλους και να είστε όλοι γεροί μαζί με τα ζωάκια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 20 Απριλίου 2009 στις 11:10 Η whity έγραψε: #1.900 20-04-09 11:10 Χρονια πολλα σε ολους ! Χριστος Ανεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρονια πολλα σε ολους ! Χριστος Ανεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.