Χρόνια Πολλά!!!

Δηλαδή εμάς μας αγαπάνε γιατί μας λιγουρεύονται για μεζεδάκι? (καθότι ψάρια):lol:

Ποτέ δεν ξέρεις:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρόνια πολλά μαγισσάκι,να σε χαιρόμαστε κι εμεις και τα γατουνια σου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρονια Πολλα!!!!!!!!!!!:up:

Χρονια πολλα, χρονια καλα !!!!! :D:D:D

Χρόνια Πολλά, Μάγισσα!:)

Χρόνια πολλά μαγισσάκι,να σε χαιρόμαστε κι εμεις και τα γατουνια σου!

Χρονια Πολλα!!!!!!!!!!!:up:

Χρονια πολλα, χρονια καλα !!!!! :D:D:D

Χρόνια Πολλά, Μάγισσα!:)

Σε όλα τα κορίτσια που μου ευχήθηκαν ένα μεγάλο ευχαριστω που με θυμηθήκατε!!!!!!

Αντζελάκι μας, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! :kiss::kiss::kiss:
Να είσαι πάντα υπέροχη. όπως σε γνώρισα και να μην αλλάξεις ΠΟΤΕ!;):cool::happy:
Να σε χαίρονται ο Δημήτρης και οι δυό κουκλίτσες σου και φυσικά η ΚΛειώ και ο Μορφέας!!!:D:D:D
Καλέ που σε χάσαμε!:(
Νίκη, Μυρτώ και Αρης

Xρόνια πολλά στην Θεσσαλονικιά σεξοβόμβα:D. Να σε χαίρεται ο Δημήτρης σου τα παιδάκια σου και τα όμορφα γατόνια σου.

Χρονια Πολλα
Happy Birthday
:up::up::up:

Χρόνια πολλά, Αντζελα, να σε χαιρόμαστε.:up::up::up:

Κατ'αρχήν χρόνια πολλά στην εορτάζουσα!:up:

:lol::up:
Ακουουουοσατε ακουουουσατε....:blink:
12 Αυγουστου σας θελω στα Internet cafe της Σαντορινης και της Παρου ή οπου αλλου βρισκεστε, να μου κανετε ενα αντιστοιχο "παρτυ" ε? :lol::lol::lol:
Λιονταράκι είσαι μαρή ;; :up: Ετσι έτσι... κι εγώ το'χω παράπονο που κανείς δε θυμάται τα γενέθλιά μου εν μέσω διακοπών (29 Ιουλίου). Ούτε ένα αξιοπρεπές πάρτυ δε μπορούσαν να μου κάνουν όταν ήμουν μικρή... όλοι οι φίλοι μου έλειπαν:(:lol:
Ουπς! Να τη κι η αλλη! 24 Ιουλιου εγω...μια απο τα ιδια...
Λιονταρινες του mycat ενωθειτε!!!!
Kι εγώ κι εγώ (7 Αυγούστου):P
Καλέ, είμαστε μεγάλη ομάδα τα λιοντάρια! Εγώ είμαι στις 30 Ιουλίου και με γιορτή ανήμερα τα Χριστούγεννα, ούτε ένα φυσιολογικό παιδικό πάρτυ δεν έχω να θυμάμαι, όλοι έλειπαν πάντα!:down:

Αντζελάκι μας, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! :kiss::kiss:
Να είσαι πάντα υπέροχη. όπως σε γνώρισα και να μην αλλάξεις ΠΟΤΕ!;):cool::happy:
Να σε χαίρονται ο Δημήτρης και οι δυό κουκλίτσες σου και φυσικά η ΚΛειώ και ο Μορφέας!!!:D:D
Καλέ που σε χάσαμε!:(
Νίκη, Μυρτώ και Αρης

Nίκη μου ευχαριστώ πολύ και εσύ ότι ποθείς!!!!

Xρόνια πολλά στην Θεσσαλονικιά σεξοβόμβα:D. Να σε χαίρεται ο Δημήτρης σου τα παιδάκια σου και τα όμορφα γατόνια σου.

Χρονια Πολλα
Happy Birthday
:up::up:

Πρέπει να ομολογίσω ότι πάντα μου φτιάχνεις το κέφι και ειδικα σημερα μου ανεβασες το ηθικο ακομα πιο πολυ να εισαι καλα και σε ευχαριστώ πολύ !!!!!! Σε περιμενω και απο κοντα να σε κεράσω για τα καλα σου λογια:up::up::lol::lol::lol::lol:

Χρόνια πολλά, Αντζελα, να σε χαιρόμαστε.:up::up:

Ζήνα μου σε ευχαιστω και εσένα παρα πολυ και να εισαι καλα!!!!!!

Κατ'αρχήν χρόνια πολλά στην εορτάζουσα!:up:

Σε ευχαριστώ καλη μου για τις ευχες σου και εσυ οτι ποθεις
:up::up:

Χρόνια πολλά Αντζελα!!! :D
Να σε χαιρονται όλοι όσοι σ΄αγαπουν!!!:up:
Να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι την ανθρωπο-γατο-οικογένειά σου!
Σε περιμένουμε και στη Νέα Σμύρνη να θυμηθεις τα παλιά σου!!!:up:
:up:

Χρόνια πολλά Αντζελα!!! :D
Να σε χαιρονται όλοι όσοι σ΄αγαπουν!!!:up:
Να είσαι πάντα γερή και να χαίρεσαι την ανθρωπο-γατο-οικογένειά σου!
Σε περιμένουμε και στη Νέα Σμύρνη να θυμηθεις τα παλιά σου!!!:up:
:up:

Να ηξερες ποσο θελω να ερθω αλλα δυστυχως δεν εχω κανεναν πια εκει εχουν φυγει και οι γονείς μου απο Αθηνα τι να κανουμε ομως ετσι ειναι ισως καποια μερα να τα καταφερω!!!!!:P:P:up::up::lol:

Να ηξερες ποσο θελω να ερθω αλλα δυστυχως δεν εχω κανεναν πια εκει εχουν φυγει και οι γονείς μου απο Αθηνα τι να κανουμε ομως ετσι ειναι ισως καποια μερα να τα καταφερω!!!!!:P:P:up::up::lol:
Μα τι μου λες τώρα!. Αποφάσισέ το και έλα εσύ και θα είμαστε παρεούλα. Θα συναντήσεις κι όλα τα άλλα κορίτσια εξ Αθηνών. Μια απόφαση είναι βρε.:):)
Δώσε πολλά φιλάκια στο Μορφεα σου και στην Κλειούλα την κουκλάρα. Θυμάμαι ήταν απο τις πρώτες γάτες οταν πρωτομπήκα στο φόρουμ που θαύμασα την ομορφιά της.:up:

Καλέ, είμαστε μεγάλη ομάδα τα λιοντάρια! Εγώ είμαι στις 30 Ιουλίου και με γιορτή ανήμερα τα Χριστούγεννα, ούτε ένα φυσιολογικό παιδικό πάρτυ δεν έχω να θυμάμαι, όλοι έλειπαν πάντα!:down:

Όταν λοιπόν θα μπει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα (στις 23 Ιουλίου) θα οργανώσουμε ένα πάρτυ για όλα τα Λιονταράκια του Φόρουμ, για να μας φύγει το ανεκπλήρωτο :lol: Εγώ βάζω την τούρτα!!!

Όταν λοιπόν θα μπει ο ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα (στις 23 Ιουλίου) θα οργανώσουμε ένα πάρτυ για όλα τα Λιονταράκια του Φόρουμ, για να μας φύγει το ανεκπλήρωτο :lol: Εγώ βάζω την τούρτα!!!

Εγώ να φέρω την Μυρτούλα που είναι λιονταρίνα!;):D:D
Αμα θέλετε φέρνω και κροκέτες και gourmet κονερβάκια!:blink::blink::lol::lol::lol:
Εγώ δυσυχώς, δεν θα συμετέχω γιατί είμαι άλλο ζώδιο.:(

Γατοφόρουμ Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλα τα ζωάκια σας. Συγνώμη που δεν σας τα είπα προσωπικά σε κάθε ένα ξεχωριστά αλλά φιλοξενώ ένα γατοσκατούλι και έχω το νού μου συνέχεια εκεί. Ταυτόχρονα έχω και τον Λίλο που δεν πρέπει να αισθανθεί παραμελημένος οπότε κάνω πλήρη γατοθεραπεία αυτό το Πάσχα. Φιλιά σε όλους και να είστε όλοι γεροί μαζί με τα ζωάκια σας:)

Χρονια πολλα σε ολους ! Χριστος Ανεστη!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back