katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 16:10 Η katerina10: #1.021 25-08-08 16:10 Χρόνια πολλά Almalibre!!!Έχεις ίδια γενέθλια με την μαμά μου!!Ξέρεις πόσο σημαντικό είναι αυτό για εμένα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:53 Η Raisa έγραψε: #1.022 01-09-08 22:53 Χρόνια πολλά Ραίσα...έστω και καθυστερημένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:14 Η Μυρτω4038: #1.023 01-09-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χρόνια πολλά Ραίσα...έστω και καθυστερημένα Click για ανάπτυξη... Εγω τωρα δεν καταλαβα.Η μεγαλη Ραισα λεει Χρονια Πολλα στην μικρη Ραισα?Οποια και να γιορταζε, απο εμας εδω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:22 Η Raisa έγραψε: #1.024 01-09-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω τωρα δεν καταλαβα.Η μεγαλη Ραισα λεει Χρονια Πολλα στην μικρη Ραισα?Οποια και να γιορταζε, απο εμας εδω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Click για ανάπτυξη... Η μεγάλη Ραίσα λέει στην μεγάλη Ραίσα.... αφού δεν της λέει κανένας άλλος:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:27 Η Μυρτω4038: #1.025 01-09-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η μεγάλη Ραίσα λέει στην μεγάλη Ραίσα.... αφού δεν της λέει κανένας άλλος:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Υ.Γ Aν κρινω σημερα και απο την Zbeebz, εχουμε ξαναρβει την παλια μας φορμα μετα τις διακοπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:30 Η Raisa έγραψε: #1.026 01-09-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από niki: Υ.Γ Aν κρινω σημερα και απο την Zbeebz, εχουμε ξαναρβει την παλια μας φορμα μετα τις διακοπες. Click για ανάπτυξη... Εεεεε....καιρός ήταν...ώρα να ξαναβρεθούμε έτσι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:31 Η elvenstar: #1.027 01-09-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η μεγάλη Ραίσα λέει στην μεγάλη Ραίσα.... αφού δεν της λέει κανένας άλλος:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλάαααααα!!!!!!!!! Ραισάκι Ποιός είπε τη Ραίσα μεγάλη να τον μαλώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:35 Η avtwvia έγραψε: #1.028 01-09-08 23:35 Μαλλον μεγαλη Ραισα δεν εχεις βαλει ημερομηνια γεννησης στο προφιλ σου και δεν σε δειχνει οτι εχεις γενεθλια!! Χρονια πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:43 Η Μυρτω4038: #1.029 01-09-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Χρόνια πολλάαααααα!!!!!!!!! Ραισάκι Ποιός είπε τη Ραίσα μεγάλη να τον μαλώσω Click για ανάπτυξη... Καλα μην βαρατε.Καπως επρεπε να τις ξεχωρισω Δεν εννοουσα την ηλικια αλλα το μεγεθος. Υ.Γ Μη μου πειτε τωρα οτι υπενοισομαι οτι η Ραισα ειναι λιγο ευσωμη Ραισα μου:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:45 Η Raisa έγραψε: #1.030 01-09-08 23:45 ΔΕΝ παίζεστε !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:51 Η elvenstar: #1.031 01-09-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλα μην βαρατε.Καπως επρεπε να τις ξεχωρισω Δεν εννοουσα την ηλικια αλλα το μεγεθος. Υ.Γ Μη μου πειτε τωρα οτι υπενοισομαι οτι η Ραισα ειναι λιγο ευσωμη Ραισα μου:kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:53 Η Raisa έγραψε: #1.032 01-09-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑχχαχαχαχαχ σταματήστε καλέεεεεε ....κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια..... και είναι και λίγο μεγάλη η άτιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:59 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.033 01-09-08 23:59 Καλέ ΜαμοRaisa να τα εκατοστήσεις να σε χαίρονται όλοι και μαζί και τα Raisakia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Μυρτω4038: #1.034 02-09-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα Click για ανάπτυξη... ΦΟΒΕΡΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:16 Η elvenstar: #1.035 02-09-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑχχαχαχαχαχ σταματήστε καλέεεεεε ....κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια..... και είναι και λίγο μεγάλη η άτιμη Click για ανάπτυξη... Μη σκέφτεσαι ότι έχεις μεγάλη κοιλιά να σκέφτεσαι ότι έχεις μικρά χέρια. Λοιπόν Ραίσα μου χρόνια πολλά και πάλι κ να τα εκατοστίσεις (και μη πει καμιά σας ότι εννοώ τα κιλά) Νομίζω οτι η Zbeez μας κόλλησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:02 Η NiaR έγραψε: #1.036 02-09-08 18:02 Raisa μου χρονια πολλα και καλα!!!! να εισαι παντα γερη και ν αχαιρεσαι την οικογενεια σου και τα γατονια σου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:11 Η Zbeebz έγραψε: #1.037 02-09-08 18:11 Να 'μαι κι εγώ σαν την ***** του Μωάμεθ! Raisa, εμείς τα είπαμε τηλεφωνικώς, αλλά... χρόνια πολλά και καλά κι από μένα! Λοιπόν, βρήκα τι πρέπει να κάνεις για να ΦΑΙΝΕΤΑΙ πότε έχεις γενέθλια. Πας: επεξεργασία προφίλ. Μετά από εκεί που λέει για την ημερομηνία γέννησης, σου ανοίγει ένα παραθυράκι με 4 επιλογές. Η μία είναι "εμφάνιση ηλικίας" και αυτήν πρέπει να έχεις διαλέξει διότι βγάζει μόνο την ηλικία και όχι πότε έχεις γενέθλια! Μπορείς να διαλέξεις είτε αυτό που λέει στα αγγλικά [δηλαδή να δείχνει μόνο τα γενέθλιά σου χωρίς την ηλικία], πράγμα βολικότατο για ένα πουρό όπως η υπογράφουσα! Ή μπορείς να διαλέξεις το 4ο, "εμφάνιση ηλικίας και ημερομηνίας γέννησης" οπότε βγαίνουν όλα φόρα παρτίδα και ανθιζόμαστε κι εμείς πότε έχεις γενέθλια για έγκαιρα "χρόνια πολλά"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:16 Η stellak έγραψε: #1.038 02-09-08 18:16 Άντε βρε Ραΐσα, ακολούθησε τις συμβουλές της ως άνω ***** του Μωάμεθ για να μη σε ξεχάσουμε του χρόνου! Χρόνια πολλά και καλά από το Νίνο, τη Μελίτσα και τη μαμά τους Poly, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:56 Η aretha έγραψε: #1.039 02-09-08 18:56 Χρόνια πολλά, Νικολέτα, και με πολλά γκριζόγατα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:22 Η Raisa έγραψε: #1.040 02-09-08 19:22 Ευχαριστώ πολύ βρε κορίτσια....να είστε καλά και σεις και τα γατόνια σας , τωρινά και μελλοντικά ***** του Μωάμεθ .....ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες....το έκανα, και τώρα θα περιμένω ένα χρόνο να δω τι θα γίνει (ακόμα με παίρνει να φαίνεται και η ηλικία και η ημερομηνία ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά Almalibre!!!Έχεις ίδια γενέθλια με την μαμά μου!!Ξέρεις πόσο σημαντικό είναι αυτό για εμένα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:53 Η Raisa έγραψε: #1.022 01-09-08 22:53 Χρόνια πολλά Ραίσα...έστω και καθυστερημένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:14 Η Μυρτω4038: #1.023 01-09-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χρόνια πολλά Ραίσα...έστω και καθυστερημένα Click για ανάπτυξη... Εγω τωρα δεν καταλαβα.Η μεγαλη Ραισα λεει Χρονια Πολλα στην μικρη Ραισα?Οποια και να γιορταζε, απο εμας εδω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:22 Η Raisa έγραψε: #1.024 01-09-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω τωρα δεν καταλαβα.Η μεγαλη Ραισα λεει Χρονια Πολλα στην μικρη Ραισα?Οποια και να γιορταζε, απο εμας εδω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Click για ανάπτυξη... Η μεγάλη Ραίσα λέει στην μεγάλη Ραίσα.... αφού δεν της λέει κανένας άλλος:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:27 Η Μυρτω4038: #1.025 01-09-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η μεγάλη Ραίσα λέει στην μεγάλη Ραίσα.... αφού δεν της λέει κανένας άλλος:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Υ.Γ Aν κρινω σημερα και απο την Zbeebz, εχουμε ξαναρβει την παλια μας φορμα μετα τις διακοπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:30 Η Raisa έγραψε: #1.026 01-09-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από niki: Υ.Γ Aν κρινω σημερα και απο την Zbeebz, εχουμε ξαναρβει την παλια μας φορμα μετα τις διακοπες. Click για ανάπτυξη... Εεεεε....καιρός ήταν...ώρα να ξαναβρεθούμε έτσι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:31 Η elvenstar: #1.027 01-09-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η μεγάλη Ραίσα λέει στην μεγάλη Ραίσα.... αφού δεν της λέει κανένας άλλος:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλάαααααα!!!!!!!!! Ραισάκι Ποιός είπε τη Ραίσα μεγάλη να τον μαλώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:35 Η avtwvia έγραψε: #1.028 01-09-08 23:35 Μαλλον μεγαλη Ραισα δεν εχεις βαλει ημερομηνια γεννησης στο προφιλ σου και δεν σε δειχνει οτι εχεις γενεθλια!! Χρονια πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:43 Η Μυρτω4038: #1.029 01-09-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Χρόνια πολλάαααααα!!!!!!!!! Ραισάκι Ποιός είπε τη Ραίσα μεγάλη να τον μαλώσω Click για ανάπτυξη... Καλα μην βαρατε.Καπως επρεπε να τις ξεχωρισω Δεν εννοουσα την ηλικια αλλα το μεγεθος. Υ.Γ Μη μου πειτε τωρα οτι υπενοισομαι οτι η Ραισα ειναι λιγο ευσωμη Ραισα μου:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:45 Η Raisa έγραψε: #1.030 01-09-08 23:45 ΔΕΝ παίζεστε !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:51 Η elvenstar: #1.031 01-09-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλα μην βαρατε.Καπως επρεπε να τις ξεχωρισω Δεν εννοουσα την ηλικια αλλα το μεγεθος. Υ.Γ Μη μου πειτε τωρα οτι υπενοισομαι οτι η Ραισα ειναι λιγο ευσωμη Ραισα μου:kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:53 Η Raisa έγραψε: #1.032 01-09-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑχχαχαχαχαχ σταματήστε καλέεεεεε ....κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια..... και είναι και λίγο μεγάλη η άτιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:59 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.033 01-09-08 23:59 Καλέ ΜαμοRaisa να τα εκατοστήσεις να σε χαίρονται όλοι και μαζί και τα Raisakia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Μυρτω4038: #1.034 02-09-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα Click για ανάπτυξη... ΦΟΒΕΡΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:16 Η elvenstar: #1.035 02-09-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑχχαχαχαχαχ σταματήστε καλέεεεεε ....κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια..... και είναι και λίγο μεγάλη η άτιμη Click για ανάπτυξη... Μη σκέφτεσαι ότι έχεις μεγάλη κοιλιά να σκέφτεσαι ότι έχεις μικρά χέρια. Λοιπόν Ραίσα μου χρόνια πολλά και πάλι κ να τα εκατοστίσεις (και μη πει καμιά σας ότι εννοώ τα κιλά) Νομίζω οτι η Zbeez μας κόλλησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:02 Η NiaR έγραψε: #1.036 02-09-08 18:02 Raisa μου χρονια πολλα και καλα!!!! να εισαι παντα γερη και ν αχαιρεσαι την οικογενεια σου και τα γατονια σου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:11 Η Zbeebz έγραψε: #1.037 02-09-08 18:11 Να 'μαι κι εγώ σαν την ***** του Μωάμεθ! Raisa, εμείς τα είπαμε τηλεφωνικώς, αλλά... χρόνια πολλά και καλά κι από μένα! Λοιπόν, βρήκα τι πρέπει να κάνεις για να ΦΑΙΝΕΤΑΙ πότε έχεις γενέθλια. Πας: επεξεργασία προφίλ. Μετά από εκεί που λέει για την ημερομηνία γέννησης, σου ανοίγει ένα παραθυράκι με 4 επιλογές. Η μία είναι "εμφάνιση ηλικίας" και αυτήν πρέπει να έχεις διαλέξει διότι βγάζει μόνο την ηλικία και όχι πότε έχεις γενέθλια! Μπορείς να διαλέξεις είτε αυτό που λέει στα αγγλικά [δηλαδή να δείχνει μόνο τα γενέθλιά σου χωρίς την ηλικία], πράγμα βολικότατο για ένα πουρό όπως η υπογράφουσα! Ή μπορείς να διαλέξεις το 4ο, "εμφάνιση ηλικίας και ημερομηνίας γέννησης" οπότε βγαίνουν όλα φόρα παρτίδα και ανθιζόμαστε κι εμείς πότε έχεις γενέθλια για έγκαιρα "χρόνια πολλά"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:16 Η stellak έγραψε: #1.038 02-09-08 18:16 Άντε βρε Ραΐσα, ακολούθησε τις συμβουλές της ως άνω ***** του Μωάμεθ για να μη σε ξεχάσουμε του χρόνου! Χρόνια πολλά και καλά από το Νίνο, τη Μελίτσα και τη μαμά τους Poly, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:56 Η aretha έγραψε: #1.039 02-09-08 18:56 Χρόνια πολλά, Νικολέτα, και με πολλά γκριζόγατα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:22 Η Raisa έγραψε: #1.040 02-09-08 19:22 Ευχαριστώ πολύ βρε κορίτσια....να είστε καλά και σεις και τα γατόνια σας , τωρινά και μελλοντικά ***** του Μωάμεθ .....ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες....το έκανα, και τώρα θα περιμένω ένα χρόνο να δω τι θα γίνει (ακόμα με παίρνει να φαίνεται και η ηλικία και η ημερομηνία ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά Ραίσα...έστω και καθυστερημένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:14 Η Μυρτω4038: #1.023 01-09-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χρόνια πολλά Ραίσα...έστω και καθυστερημένα Click για ανάπτυξη... Εγω τωρα δεν καταλαβα.Η μεγαλη Ραισα λεει Χρονια Πολλα στην μικρη Ραισα?Οποια και να γιορταζε, απο εμας εδω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:22 Η Raisa έγραψε: #1.024 01-09-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω τωρα δεν καταλαβα.Η μεγαλη Ραισα λεει Χρονια Πολλα στην μικρη Ραισα?Οποια και να γιορταζε, απο εμας εδω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Click για ανάπτυξη... Η μεγάλη Ραίσα λέει στην μεγάλη Ραίσα.... αφού δεν της λέει κανένας άλλος:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:27 Η Μυρτω4038: #1.025 01-09-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η μεγάλη Ραίσα λέει στην μεγάλη Ραίσα.... αφού δεν της λέει κανένας άλλος:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Υ.Γ Aν κρινω σημερα και απο την Zbeebz, εχουμε ξαναρβει την παλια μας φορμα μετα τις διακοπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:30 Η Raisa έγραψε: #1.026 01-09-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από niki: Υ.Γ Aν κρινω σημερα και απο την Zbeebz, εχουμε ξαναρβει την παλια μας φορμα μετα τις διακοπες. Click για ανάπτυξη... Εεεεε....καιρός ήταν...ώρα να ξαναβρεθούμε έτσι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:31 Η elvenstar: #1.027 01-09-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η μεγάλη Ραίσα λέει στην μεγάλη Ραίσα.... αφού δεν της λέει κανένας άλλος:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλάαααααα!!!!!!!!! Ραισάκι Ποιός είπε τη Ραίσα μεγάλη να τον μαλώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:35 Η avtwvia έγραψε: #1.028 01-09-08 23:35 Μαλλον μεγαλη Ραισα δεν εχεις βαλει ημερομηνια γεννησης στο προφιλ σου και δεν σε δειχνει οτι εχεις γενεθλια!! Χρονια πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:43 Η Μυρτω4038: #1.029 01-09-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Χρόνια πολλάαααααα!!!!!!!!! Ραισάκι Ποιός είπε τη Ραίσα μεγάλη να τον μαλώσω Click για ανάπτυξη... Καλα μην βαρατε.Καπως επρεπε να τις ξεχωρισω Δεν εννοουσα την ηλικια αλλα το μεγεθος. Υ.Γ Μη μου πειτε τωρα οτι υπενοισομαι οτι η Ραισα ειναι λιγο ευσωμη Ραισα μου:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:45 Η Raisa έγραψε: #1.030 01-09-08 23:45 ΔΕΝ παίζεστε !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:51 Η elvenstar: #1.031 01-09-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλα μην βαρατε.Καπως επρεπε να τις ξεχωρισω Δεν εννοουσα την ηλικια αλλα το μεγεθος. Υ.Γ Μη μου πειτε τωρα οτι υπενοισομαι οτι η Ραισα ειναι λιγο ευσωμη Ραισα μου:kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:53 Η Raisa έγραψε: #1.032 01-09-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑχχαχαχαχαχ σταματήστε καλέεεεεε ....κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια..... και είναι και λίγο μεγάλη η άτιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:59 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.033 01-09-08 23:59 Καλέ ΜαμοRaisa να τα εκατοστήσεις να σε χαίρονται όλοι και μαζί και τα Raisakia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Μυρτω4038: #1.034 02-09-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα Click για ανάπτυξη... ΦΟΒΕΡΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:16 Η elvenstar: #1.035 02-09-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑχχαχαχαχαχ σταματήστε καλέεεεεε ....κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια..... και είναι και λίγο μεγάλη η άτιμη Click για ανάπτυξη... Μη σκέφτεσαι ότι έχεις μεγάλη κοιλιά να σκέφτεσαι ότι έχεις μικρά χέρια. Λοιπόν Ραίσα μου χρόνια πολλά και πάλι κ να τα εκατοστίσεις (και μη πει καμιά σας ότι εννοώ τα κιλά) Νομίζω οτι η Zbeez μας κόλλησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:02 Η NiaR έγραψε: #1.036 02-09-08 18:02 Raisa μου χρονια πολλα και καλα!!!! να εισαι παντα γερη και ν αχαιρεσαι την οικογενεια σου και τα γατονια σου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:11 Η Zbeebz έγραψε: #1.037 02-09-08 18:11 Να 'μαι κι εγώ σαν την ***** του Μωάμεθ! Raisa, εμείς τα είπαμε τηλεφωνικώς, αλλά... χρόνια πολλά και καλά κι από μένα! Λοιπόν, βρήκα τι πρέπει να κάνεις για να ΦΑΙΝΕΤΑΙ πότε έχεις γενέθλια. Πας: επεξεργασία προφίλ. Μετά από εκεί που λέει για την ημερομηνία γέννησης, σου ανοίγει ένα παραθυράκι με 4 επιλογές. Η μία είναι "εμφάνιση ηλικίας" και αυτήν πρέπει να έχεις διαλέξει διότι βγάζει μόνο την ηλικία και όχι πότε έχεις γενέθλια! Μπορείς να διαλέξεις είτε αυτό που λέει στα αγγλικά [δηλαδή να δείχνει μόνο τα γενέθλιά σου χωρίς την ηλικία], πράγμα βολικότατο για ένα πουρό όπως η υπογράφουσα! Ή μπορείς να διαλέξεις το 4ο, "εμφάνιση ηλικίας και ημερομηνίας γέννησης" οπότε βγαίνουν όλα φόρα παρτίδα και ανθιζόμαστε κι εμείς πότε έχεις γενέθλια για έγκαιρα "χρόνια πολλά"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:16 Η stellak έγραψε: #1.038 02-09-08 18:16 Άντε βρε Ραΐσα, ακολούθησε τις συμβουλές της ως άνω ***** του Μωάμεθ για να μη σε ξεχάσουμε του χρόνου! Χρόνια πολλά και καλά από το Νίνο, τη Μελίτσα και τη μαμά τους Poly, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:56 Η aretha έγραψε: #1.039 02-09-08 18:56 Χρόνια πολλά, Νικολέτα, και με πολλά γκριζόγατα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:22 Η Raisa έγραψε: #1.040 02-09-08 19:22 Ευχαριστώ πολύ βρε κορίτσια....να είστε καλά και σεις και τα γατόνια σας , τωρινά και μελλοντικά ***** του Μωάμεθ .....ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες....το έκανα, και τώρα θα περιμένω ένα χρόνο να δω τι θα γίνει (ακόμα με παίρνει να φαίνεται και η ηλικία και η ημερομηνία ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χρόνια πολλά Ραίσα...έστω και καθυστερημένα Click για ανάπτυξη... Εγω τωρα δεν καταλαβα.Η μεγαλη Ραισα λεει Χρονια Πολλα στην μικρη Ραισα?Οποια και να γιορταζε, απο εμας εδω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:22 Η Raisa έγραψε: #1.024 01-09-08 23:22 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω τωρα δεν καταλαβα.Η μεγαλη Ραισα λεει Χρονια Πολλα στην μικρη Ραισα?Οποια και να γιορταζε, απο εμας εδω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Click για ανάπτυξη... Η μεγάλη Ραίσα λέει στην μεγάλη Ραίσα.... αφού δεν της λέει κανένας άλλος:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:27 Η Μυρτω4038: #1.025 01-09-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η μεγάλη Ραίσα λέει στην μεγάλη Ραίσα.... αφού δεν της λέει κανένας άλλος:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Υ.Γ Aν κρινω σημερα και απο την Zbeebz, εχουμε ξαναρβει την παλια μας φορμα μετα τις διακοπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:30 Η Raisa έγραψε: #1.026 01-09-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από niki: Υ.Γ Aν κρινω σημερα και απο την Zbeebz, εχουμε ξαναρβει την παλια μας φορμα μετα τις διακοπες. Click για ανάπτυξη... Εεεεε....καιρός ήταν...ώρα να ξαναβρεθούμε έτσι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:31 Η elvenstar: #1.027 01-09-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η μεγάλη Ραίσα λέει στην μεγάλη Ραίσα.... αφού δεν της λέει κανένας άλλος:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλάαααααα!!!!!!!!! Ραισάκι Ποιός είπε τη Ραίσα μεγάλη να τον μαλώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:35 Η avtwvia έγραψε: #1.028 01-09-08 23:35 Μαλλον μεγαλη Ραισα δεν εχεις βαλει ημερομηνια γεννησης στο προφιλ σου και δεν σε δειχνει οτι εχεις γενεθλια!! Χρονια πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:43 Η Μυρτω4038: #1.029 01-09-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Χρόνια πολλάαααααα!!!!!!!!! Ραισάκι Ποιός είπε τη Ραίσα μεγάλη να τον μαλώσω Click για ανάπτυξη... Καλα μην βαρατε.Καπως επρεπε να τις ξεχωρισω Δεν εννοουσα την ηλικια αλλα το μεγεθος. Υ.Γ Μη μου πειτε τωρα οτι υπενοισομαι οτι η Ραισα ειναι λιγο ευσωμη Ραισα μου:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:45 Η Raisa έγραψε: #1.030 01-09-08 23:45 ΔΕΝ παίζεστε !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:51 Η elvenstar: #1.031 01-09-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλα μην βαρατε.Καπως επρεπε να τις ξεχωρισω Δεν εννοουσα την ηλικια αλλα το μεγεθος. Υ.Γ Μη μου πειτε τωρα οτι υπενοισομαι οτι η Ραισα ειναι λιγο ευσωμη Ραισα μου:kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:53 Η Raisa έγραψε: #1.032 01-09-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑχχαχαχαχαχ σταματήστε καλέεεεεε ....κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια..... και είναι και λίγο μεγάλη η άτιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:59 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.033 01-09-08 23:59 Καλέ ΜαμοRaisa να τα εκατοστήσεις να σε χαίρονται όλοι και μαζί και τα Raisakia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Μυρτω4038: #1.034 02-09-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα Click για ανάπτυξη... ΦΟΒΕΡΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:16 Η elvenstar: #1.035 02-09-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑχχαχαχαχαχ σταματήστε καλέεεεεε ....κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια..... και είναι και λίγο μεγάλη η άτιμη Click για ανάπτυξη... Μη σκέφτεσαι ότι έχεις μεγάλη κοιλιά να σκέφτεσαι ότι έχεις μικρά χέρια. Λοιπόν Ραίσα μου χρόνια πολλά και πάλι κ να τα εκατοστίσεις (και μη πει καμιά σας ότι εννοώ τα κιλά) Νομίζω οτι η Zbeez μας κόλλησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:02 Η NiaR έγραψε: #1.036 02-09-08 18:02 Raisa μου χρονια πολλα και καλα!!!! να εισαι παντα γερη και ν αχαιρεσαι την οικογενεια σου και τα γατονια σου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:11 Η Zbeebz έγραψε: #1.037 02-09-08 18:11 Να 'μαι κι εγώ σαν την ***** του Μωάμεθ! Raisa, εμείς τα είπαμε τηλεφωνικώς, αλλά... χρόνια πολλά και καλά κι από μένα! Λοιπόν, βρήκα τι πρέπει να κάνεις για να ΦΑΙΝΕΤΑΙ πότε έχεις γενέθλια. Πας: επεξεργασία προφίλ. Μετά από εκεί που λέει για την ημερομηνία γέννησης, σου ανοίγει ένα παραθυράκι με 4 επιλογές. Η μία είναι "εμφάνιση ηλικίας" και αυτήν πρέπει να έχεις διαλέξει διότι βγάζει μόνο την ηλικία και όχι πότε έχεις γενέθλια! Μπορείς να διαλέξεις είτε αυτό που λέει στα αγγλικά [δηλαδή να δείχνει μόνο τα γενέθλιά σου χωρίς την ηλικία], πράγμα βολικότατο για ένα πουρό όπως η υπογράφουσα! Ή μπορείς να διαλέξεις το 4ο, "εμφάνιση ηλικίας και ημερομηνίας γέννησης" οπότε βγαίνουν όλα φόρα παρτίδα και ανθιζόμαστε κι εμείς πότε έχεις γενέθλια για έγκαιρα "χρόνια πολλά"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:16 Η stellak έγραψε: #1.038 02-09-08 18:16 Άντε βρε Ραΐσα, ακολούθησε τις συμβουλές της ως άνω ***** του Μωάμεθ για να μη σε ξεχάσουμε του χρόνου! Χρόνια πολλά και καλά από το Νίνο, τη Μελίτσα και τη μαμά τους Poly, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:56 Η aretha έγραψε: #1.039 02-09-08 18:56 Χρόνια πολλά, Νικολέτα, και με πολλά γκριζόγατα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:22 Η Raisa έγραψε: #1.040 02-09-08 19:22 Ευχαριστώ πολύ βρε κορίτσια....να είστε καλά και σεις και τα γατόνια σας , τωρινά και μελλοντικά ***** του Μωάμεθ .....ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες....το έκανα, και τώρα θα περιμένω ένα χρόνο να δω τι θα γίνει (ακόμα με παίρνει να φαίνεται και η ηλικία και η ημερομηνία ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω τωρα δεν καταλαβα.Η μεγαλη Ραισα λεει Χρονια Πολλα στην μικρη Ραισα?Οποια και να γιορταζε, απο εμας εδω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Click για ανάπτυξη... Η μεγάλη Ραίσα λέει στην μεγάλη Ραίσα.... αφού δεν της λέει κανένας άλλος:cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:27 Η Μυρτω4038: #1.025 01-09-08 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η μεγάλη Ραίσα λέει στην μεγάλη Ραίσα.... αφού δεν της λέει κανένας άλλος:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Υ.Γ Aν κρινω σημερα και απο την Zbeebz, εχουμε ξαναρβει την παλια μας φορμα μετα τις διακοπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:30 Η Raisa έγραψε: #1.026 01-09-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από niki: Υ.Γ Aν κρινω σημερα και απο την Zbeebz, εχουμε ξαναρβει την παλια μας φορμα μετα τις διακοπες. Click για ανάπτυξη... Εεεεε....καιρός ήταν...ώρα να ξαναβρεθούμε έτσι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:31 Η elvenstar: #1.027 01-09-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η μεγάλη Ραίσα λέει στην μεγάλη Ραίσα.... αφού δεν της λέει κανένας άλλος:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλάαααααα!!!!!!!!! Ραισάκι Ποιός είπε τη Ραίσα μεγάλη να τον μαλώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:35 Η avtwvia έγραψε: #1.028 01-09-08 23:35 Μαλλον μεγαλη Ραισα δεν εχεις βαλει ημερομηνια γεννησης στο προφιλ σου και δεν σε δειχνει οτι εχεις γενεθλια!! Χρονια πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:43 Η Μυρτω4038: #1.029 01-09-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Χρόνια πολλάαααααα!!!!!!!!! Ραισάκι Ποιός είπε τη Ραίσα μεγάλη να τον μαλώσω Click για ανάπτυξη... Καλα μην βαρατε.Καπως επρεπε να τις ξεχωρισω Δεν εννοουσα την ηλικια αλλα το μεγεθος. Υ.Γ Μη μου πειτε τωρα οτι υπενοισομαι οτι η Ραισα ειναι λιγο ευσωμη Ραισα μου:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:45 Η Raisa έγραψε: #1.030 01-09-08 23:45 ΔΕΝ παίζεστε !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:51 Η elvenstar: #1.031 01-09-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλα μην βαρατε.Καπως επρεπε να τις ξεχωρισω Δεν εννοουσα την ηλικια αλλα το μεγεθος. Υ.Γ Μη μου πειτε τωρα οτι υπενοισομαι οτι η Ραισα ειναι λιγο ευσωμη Ραισα μου:kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:53 Η Raisa έγραψε: #1.032 01-09-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑχχαχαχαχαχ σταματήστε καλέεεεεε ....κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια..... και είναι και λίγο μεγάλη η άτιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:59 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.033 01-09-08 23:59 Καλέ ΜαμοRaisa να τα εκατοστήσεις να σε χαίρονται όλοι και μαζί και τα Raisakia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Μυρτω4038: #1.034 02-09-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα Click για ανάπτυξη... ΦΟΒΕΡΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:16 Η elvenstar: #1.035 02-09-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑχχαχαχαχαχ σταματήστε καλέεεεεε ....κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια..... και είναι και λίγο μεγάλη η άτιμη Click για ανάπτυξη... Μη σκέφτεσαι ότι έχεις μεγάλη κοιλιά να σκέφτεσαι ότι έχεις μικρά χέρια. Λοιπόν Ραίσα μου χρόνια πολλά και πάλι κ να τα εκατοστίσεις (και μη πει καμιά σας ότι εννοώ τα κιλά) Νομίζω οτι η Zbeez μας κόλλησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:02 Η NiaR έγραψε: #1.036 02-09-08 18:02 Raisa μου χρονια πολλα και καλα!!!! να εισαι παντα γερη και ν αχαιρεσαι την οικογενεια σου και τα γατονια σου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:11 Η Zbeebz έγραψε: #1.037 02-09-08 18:11 Να 'μαι κι εγώ σαν την ***** του Μωάμεθ! Raisa, εμείς τα είπαμε τηλεφωνικώς, αλλά... χρόνια πολλά και καλά κι από μένα! Λοιπόν, βρήκα τι πρέπει να κάνεις για να ΦΑΙΝΕΤΑΙ πότε έχεις γενέθλια. Πας: επεξεργασία προφίλ. Μετά από εκεί που λέει για την ημερομηνία γέννησης, σου ανοίγει ένα παραθυράκι με 4 επιλογές. Η μία είναι "εμφάνιση ηλικίας" και αυτήν πρέπει να έχεις διαλέξει διότι βγάζει μόνο την ηλικία και όχι πότε έχεις γενέθλια! Μπορείς να διαλέξεις είτε αυτό που λέει στα αγγλικά [δηλαδή να δείχνει μόνο τα γενέθλιά σου χωρίς την ηλικία], πράγμα βολικότατο για ένα πουρό όπως η υπογράφουσα! Ή μπορείς να διαλέξεις το 4ο, "εμφάνιση ηλικίας και ημερομηνίας γέννησης" οπότε βγαίνουν όλα φόρα παρτίδα και ανθιζόμαστε κι εμείς πότε έχεις γενέθλια για έγκαιρα "χρόνια πολλά"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:16 Η stellak έγραψε: #1.038 02-09-08 18:16 Άντε βρε Ραΐσα, ακολούθησε τις συμβουλές της ως άνω ***** του Μωάμεθ για να μη σε ξεχάσουμε του χρόνου! Χρόνια πολλά και καλά από το Νίνο, τη Μελίτσα και τη μαμά τους Poly, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:56 Η aretha έγραψε: #1.039 02-09-08 18:56 Χρόνια πολλά, Νικολέτα, και με πολλά γκριζόγατα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:22 Η Raisa έγραψε: #1.040 02-09-08 19:22 Ευχαριστώ πολύ βρε κορίτσια....να είστε καλά και σεις και τα γατόνια σας , τωρινά και μελλοντικά ***** του Μωάμεθ .....ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες....το έκανα, και τώρα θα περιμένω ένα χρόνο να δω τι θα γίνει (ακόμα με παίρνει να φαίνεται και η ηλικία και η ημερομηνία ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η μεγάλη Ραίσα λέει στην μεγάλη Ραίσα.... αφού δεν της λέει κανένας άλλος:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Υ.Γ Aν κρινω σημερα και απο την Zbeebz, εχουμε ξαναρβει την παλια μας φορμα μετα τις διακοπες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:30 Η Raisa έγραψε: #1.026 01-09-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από niki: Υ.Γ Aν κρινω σημερα και απο την Zbeebz, εχουμε ξαναρβει την παλια μας φορμα μετα τις διακοπες. Click για ανάπτυξη... Εεεεε....καιρός ήταν...ώρα να ξαναβρεθούμε έτσι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:31 Η elvenstar: #1.027 01-09-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η μεγάλη Ραίσα λέει στην μεγάλη Ραίσα.... αφού δεν της λέει κανένας άλλος:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλάαααααα!!!!!!!!! Ραισάκι Ποιός είπε τη Ραίσα μεγάλη να τον μαλώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:35 Η avtwvia έγραψε: #1.028 01-09-08 23:35 Μαλλον μεγαλη Ραισα δεν εχεις βαλει ημερομηνια γεννησης στο προφιλ σου και δεν σε δειχνει οτι εχεις γενεθλια!! Χρονια πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:43 Η Μυρτω4038: #1.029 01-09-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Χρόνια πολλάαααααα!!!!!!!!! Ραισάκι Ποιός είπε τη Ραίσα μεγάλη να τον μαλώσω Click για ανάπτυξη... Καλα μην βαρατε.Καπως επρεπε να τις ξεχωρισω Δεν εννοουσα την ηλικια αλλα το μεγεθος. Υ.Γ Μη μου πειτε τωρα οτι υπενοισομαι οτι η Ραισα ειναι λιγο ευσωμη Ραισα μου:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:45 Η Raisa έγραψε: #1.030 01-09-08 23:45 ΔΕΝ παίζεστε !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:51 Η elvenstar: #1.031 01-09-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλα μην βαρατε.Καπως επρεπε να τις ξεχωρισω Δεν εννοουσα την ηλικια αλλα το μεγεθος. Υ.Γ Μη μου πειτε τωρα οτι υπενοισομαι οτι η Ραισα ειναι λιγο ευσωμη Ραισα μου:kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:53 Η Raisa έγραψε: #1.032 01-09-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑχχαχαχαχαχ σταματήστε καλέεεεεε ....κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια..... και είναι και λίγο μεγάλη η άτιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:59 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.033 01-09-08 23:59 Καλέ ΜαμοRaisa να τα εκατοστήσεις να σε χαίρονται όλοι και μαζί και τα Raisakia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Μυρτω4038: #1.034 02-09-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα Click για ανάπτυξη... ΦΟΒΕΡΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:16 Η elvenstar: #1.035 02-09-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑχχαχαχαχαχ σταματήστε καλέεεεεε ....κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια..... και είναι και λίγο μεγάλη η άτιμη Click για ανάπτυξη... Μη σκέφτεσαι ότι έχεις μεγάλη κοιλιά να σκέφτεσαι ότι έχεις μικρά χέρια. Λοιπόν Ραίσα μου χρόνια πολλά και πάλι κ να τα εκατοστίσεις (και μη πει καμιά σας ότι εννοώ τα κιλά) Νομίζω οτι η Zbeez μας κόλλησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:02 Η NiaR έγραψε: #1.036 02-09-08 18:02 Raisa μου χρονια πολλα και καλα!!!! να εισαι παντα γερη και ν αχαιρεσαι την οικογενεια σου και τα γατονια σου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:11 Η Zbeebz έγραψε: #1.037 02-09-08 18:11 Να 'μαι κι εγώ σαν την ***** του Μωάμεθ! Raisa, εμείς τα είπαμε τηλεφωνικώς, αλλά... χρόνια πολλά και καλά κι από μένα! Λοιπόν, βρήκα τι πρέπει να κάνεις για να ΦΑΙΝΕΤΑΙ πότε έχεις γενέθλια. Πας: επεξεργασία προφίλ. Μετά από εκεί που λέει για την ημερομηνία γέννησης, σου ανοίγει ένα παραθυράκι με 4 επιλογές. Η μία είναι "εμφάνιση ηλικίας" και αυτήν πρέπει να έχεις διαλέξει διότι βγάζει μόνο την ηλικία και όχι πότε έχεις γενέθλια! Μπορείς να διαλέξεις είτε αυτό που λέει στα αγγλικά [δηλαδή να δείχνει μόνο τα γενέθλιά σου χωρίς την ηλικία], πράγμα βολικότατο για ένα πουρό όπως η υπογράφουσα! Ή μπορείς να διαλέξεις το 4ο, "εμφάνιση ηλικίας και ημερομηνίας γέννησης" οπότε βγαίνουν όλα φόρα παρτίδα και ανθιζόμαστε κι εμείς πότε έχεις γενέθλια για έγκαιρα "χρόνια πολλά"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:16 Η stellak έγραψε: #1.038 02-09-08 18:16 Άντε βρε Ραΐσα, ακολούθησε τις συμβουλές της ως άνω ***** του Μωάμεθ για να μη σε ξεχάσουμε του χρόνου! Χρόνια πολλά και καλά από το Νίνο, τη Μελίτσα και τη μαμά τους Poly, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:56 Η aretha έγραψε: #1.039 02-09-08 18:56 Χρόνια πολλά, Νικολέτα, και με πολλά γκριζόγατα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:22 Η Raisa έγραψε: #1.040 02-09-08 19:22 Ευχαριστώ πολύ βρε κορίτσια....να είστε καλά και σεις και τα γατόνια σας , τωρινά και μελλοντικά ***** του Μωάμεθ .....ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες....το έκανα, και τώρα θα περιμένω ένα χρόνο να δω τι θα γίνει (ακόμα με παίρνει να φαίνεται και η ηλικία και η ημερομηνία ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Υ.Γ Aν κρινω σημερα και απο την Zbeebz, εχουμε ξαναρβει την παλια μας φορμα μετα τις διακοπες. Click για ανάπτυξη... Εεεεε....καιρός ήταν...ώρα να ξαναβρεθούμε έτσι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:31 Η elvenstar: #1.027 01-09-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η μεγάλη Ραίσα λέει στην μεγάλη Ραίσα.... αφού δεν της λέει κανένας άλλος:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλάαααααα!!!!!!!!! Ραισάκι Ποιός είπε τη Ραίσα μεγάλη να τον μαλώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:35 Η avtwvia έγραψε: #1.028 01-09-08 23:35 Μαλλον μεγαλη Ραισα δεν εχεις βαλει ημερομηνια γεννησης στο προφιλ σου και δεν σε δειχνει οτι εχεις γενεθλια!! Χρονια πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:43 Η Μυρτω4038: #1.029 01-09-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Χρόνια πολλάαααααα!!!!!!!!! Ραισάκι Ποιός είπε τη Ραίσα μεγάλη να τον μαλώσω Click για ανάπτυξη... Καλα μην βαρατε.Καπως επρεπε να τις ξεχωρισω Δεν εννοουσα την ηλικια αλλα το μεγεθος. Υ.Γ Μη μου πειτε τωρα οτι υπενοισομαι οτι η Ραισα ειναι λιγο ευσωμη Ραισα μου:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:45 Η Raisa έγραψε: #1.030 01-09-08 23:45 ΔΕΝ παίζεστε !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:51 Η elvenstar: #1.031 01-09-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλα μην βαρατε.Καπως επρεπε να τις ξεχωρισω Δεν εννοουσα την ηλικια αλλα το μεγεθος. Υ.Γ Μη μου πειτε τωρα οτι υπενοισομαι οτι η Ραισα ειναι λιγο ευσωμη Ραισα μου:kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:53 Η Raisa έγραψε: #1.032 01-09-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑχχαχαχαχαχ σταματήστε καλέεεεεε ....κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια..... και είναι και λίγο μεγάλη η άτιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:59 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.033 01-09-08 23:59 Καλέ ΜαμοRaisa να τα εκατοστήσεις να σε χαίρονται όλοι και μαζί και τα Raisakia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Μυρτω4038: #1.034 02-09-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα Click για ανάπτυξη... ΦΟΒΕΡΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:16 Η elvenstar: #1.035 02-09-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑχχαχαχαχαχ σταματήστε καλέεεεεε ....κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια..... και είναι και λίγο μεγάλη η άτιμη Click για ανάπτυξη... Μη σκέφτεσαι ότι έχεις μεγάλη κοιλιά να σκέφτεσαι ότι έχεις μικρά χέρια. Λοιπόν Ραίσα μου χρόνια πολλά και πάλι κ να τα εκατοστίσεις (και μη πει καμιά σας ότι εννοώ τα κιλά) Νομίζω οτι η Zbeez μας κόλλησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:02 Η NiaR έγραψε: #1.036 02-09-08 18:02 Raisa μου χρονια πολλα και καλα!!!! να εισαι παντα γερη και ν αχαιρεσαι την οικογενεια σου και τα γατονια σου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:11 Η Zbeebz έγραψε: #1.037 02-09-08 18:11 Να 'μαι κι εγώ σαν την ***** του Μωάμεθ! Raisa, εμείς τα είπαμε τηλεφωνικώς, αλλά... χρόνια πολλά και καλά κι από μένα! Λοιπόν, βρήκα τι πρέπει να κάνεις για να ΦΑΙΝΕΤΑΙ πότε έχεις γενέθλια. Πας: επεξεργασία προφίλ. Μετά από εκεί που λέει για την ημερομηνία γέννησης, σου ανοίγει ένα παραθυράκι με 4 επιλογές. Η μία είναι "εμφάνιση ηλικίας" και αυτήν πρέπει να έχεις διαλέξει διότι βγάζει μόνο την ηλικία και όχι πότε έχεις γενέθλια! Μπορείς να διαλέξεις είτε αυτό που λέει στα αγγλικά [δηλαδή να δείχνει μόνο τα γενέθλιά σου χωρίς την ηλικία], πράγμα βολικότατο για ένα πουρό όπως η υπογράφουσα! Ή μπορείς να διαλέξεις το 4ο, "εμφάνιση ηλικίας και ημερομηνίας γέννησης" οπότε βγαίνουν όλα φόρα παρτίδα και ανθιζόμαστε κι εμείς πότε έχεις γενέθλια για έγκαιρα "χρόνια πολλά"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:16 Η stellak έγραψε: #1.038 02-09-08 18:16 Άντε βρε Ραΐσα, ακολούθησε τις συμβουλές της ως άνω ***** του Μωάμεθ για να μη σε ξεχάσουμε του χρόνου! Χρόνια πολλά και καλά από το Νίνο, τη Μελίτσα και τη μαμά τους Poly, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:56 Η aretha έγραψε: #1.039 02-09-08 18:56 Χρόνια πολλά, Νικολέτα, και με πολλά γκριζόγατα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:22 Η Raisa έγραψε: #1.040 02-09-08 19:22 Ευχαριστώ πολύ βρε κορίτσια....να είστε καλά και σεις και τα γατόνια σας , τωρινά και μελλοντικά ***** του Μωάμεθ .....ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες....το έκανα, και τώρα θα περιμένω ένα χρόνο να δω τι θα γίνει (ακόμα με παίρνει να φαίνεται και η ηλικία και η ημερομηνία ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η μεγάλη Ραίσα λέει στην μεγάλη Ραίσα.... αφού δεν της λέει κανένας άλλος:cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλάαααααα!!!!!!!!! Ραισάκι Ποιός είπε τη Ραίσα μεγάλη να τον μαλώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:35 Η avtwvia έγραψε: #1.028 01-09-08 23:35 Μαλλον μεγαλη Ραισα δεν εχεις βαλει ημερομηνια γεννησης στο προφιλ σου και δεν σε δειχνει οτι εχεις γενεθλια!! Χρονια πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:43 Η Μυρτω4038: #1.029 01-09-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Χρόνια πολλάαααααα!!!!!!!!! Ραισάκι Ποιός είπε τη Ραίσα μεγάλη να τον μαλώσω Click για ανάπτυξη... Καλα μην βαρατε.Καπως επρεπε να τις ξεχωρισω Δεν εννοουσα την ηλικια αλλα το μεγεθος. Υ.Γ Μη μου πειτε τωρα οτι υπενοισομαι οτι η Ραισα ειναι λιγο ευσωμη Ραισα μου:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:45 Η Raisa έγραψε: #1.030 01-09-08 23:45 ΔΕΝ παίζεστε !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:51 Η elvenstar: #1.031 01-09-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλα μην βαρατε.Καπως επρεπε να τις ξεχωρισω Δεν εννοουσα την ηλικια αλλα το μεγεθος. Υ.Γ Μη μου πειτε τωρα οτι υπενοισομαι οτι η Ραισα ειναι λιγο ευσωμη Ραισα μου:kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:53 Η Raisa έγραψε: #1.032 01-09-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑχχαχαχαχαχ σταματήστε καλέεεεεε ....κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια..... και είναι και λίγο μεγάλη η άτιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:59 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.033 01-09-08 23:59 Καλέ ΜαμοRaisa να τα εκατοστήσεις να σε χαίρονται όλοι και μαζί και τα Raisakia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Μυρτω4038: #1.034 02-09-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα Click για ανάπτυξη... ΦΟΒΕΡΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:16 Η elvenstar: #1.035 02-09-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑχχαχαχαχαχ σταματήστε καλέεεεεε ....κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια..... και είναι και λίγο μεγάλη η άτιμη Click για ανάπτυξη... Μη σκέφτεσαι ότι έχεις μεγάλη κοιλιά να σκέφτεσαι ότι έχεις μικρά χέρια. Λοιπόν Ραίσα μου χρόνια πολλά και πάλι κ να τα εκατοστίσεις (και μη πει καμιά σας ότι εννοώ τα κιλά) Νομίζω οτι η Zbeez μας κόλλησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:02 Η NiaR έγραψε: #1.036 02-09-08 18:02 Raisa μου χρονια πολλα και καλα!!!! να εισαι παντα γερη και ν αχαιρεσαι την οικογενεια σου και τα γατονια σου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:11 Η Zbeebz έγραψε: #1.037 02-09-08 18:11 Να 'μαι κι εγώ σαν την ***** του Μωάμεθ! Raisa, εμείς τα είπαμε τηλεφωνικώς, αλλά... χρόνια πολλά και καλά κι από μένα! Λοιπόν, βρήκα τι πρέπει να κάνεις για να ΦΑΙΝΕΤΑΙ πότε έχεις γενέθλια. Πας: επεξεργασία προφίλ. Μετά από εκεί που λέει για την ημερομηνία γέννησης, σου ανοίγει ένα παραθυράκι με 4 επιλογές. Η μία είναι "εμφάνιση ηλικίας" και αυτήν πρέπει να έχεις διαλέξει διότι βγάζει μόνο την ηλικία και όχι πότε έχεις γενέθλια! Μπορείς να διαλέξεις είτε αυτό που λέει στα αγγλικά [δηλαδή να δείχνει μόνο τα γενέθλιά σου χωρίς την ηλικία], πράγμα βολικότατο για ένα πουρό όπως η υπογράφουσα! Ή μπορείς να διαλέξεις το 4ο, "εμφάνιση ηλικίας και ημερομηνίας γέννησης" οπότε βγαίνουν όλα φόρα παρτίδα και ανθιζόμαστε κι εμείς πότε έχεις γενέθλια για έγκαιρα "χρόνια πολλά"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:16 Η stellak έγραψε: #1.038 02-09-08 18:16 Άντε βρε Ραΐσα, ακολούθησε τις συμβουλές της ως άνω ***** του Μωάμεθ για να μη σε ξεχάσουμε του χρόνου! Χρόνια πολλά και καλά από το Νίνο, τη Μελίτσα και τη μαμά τους Poly, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:56 Η aretha έγραψε: #1.039 02-09-08 18:56 Χρόνια πολλά, Νικολέτα, και με πολλά γκριζόγατα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:22 Η Raisa έγραψε: #1.040 02-09-08 19:22 Ευχαριστώ πολύ βρε κορίτσια....να είστε καλά και σεις και τα γατόνια σας , τωρινά και μελλοντικά ***** του Μωάμεθ .....ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες....το έκανα, και τώρα θα περιμένω ένα χρόνο να δω τι θα γίνει (ακόμα με παίρνει να φαίνεται και η ηλικία και η ημερομηνία ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαλλον μεγαλη Ραισα δεν εχεις βαλει ημερομηνια γεννησης στο προφιλ σου και δεν σε δειχνει οτι εχεις γενεθλια!! Χρονια πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:43 Η Μυρτω4038: #1.029 01-09-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Χρόνια πολλάαααααα!!!!!!!!! Ραισάκι Ποιός είπε τη Ραίσα μεγάλη να τον μαλώσω Click για ανάπτυξη... Καλα μην βαρατε.Καπως επρεπε να τις ξεχωρισω Δεν εννοουσα την ηλικια αλλα το μεγεθος. Υ.Γ Μη μου πειτε τωρα οτι υπενοισομαι οτι η Ραισα ειναι λιγο ευσωμη Ραισα μου:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:45 Η Raisa έγραψε: #1.030 01-09-08 23:45 ΔΕΝ παίζεστε !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:51 Η elvenstar: #1.031 01-09-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλα μην βαρατε.Καπως επρεπε να τις ξεχωρισω Δεν εννοουσα την ηλικια αλλα το μεγεθος. Υ.Γ Μη μου πειτε τωρα οτι υπενοισομαι οτι η Ραισα ειναι λιγο ευσωμη Ραισα μου:kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:53 Η Raisa έγραψε: #1.032 01-09-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑχχαχαχαχαχ σταματήστε καλέεεεεε ....κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια..... και είναι και λίγο μεγάλη η άτιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:59 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.033 01-09-08 23:59 Καλέ ΜαμοRaisa να τα εκατοστήσεις να σε χαίρονται όλοι και μαζί και τα Raisakia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Μυρτω4038: #1.034 02-09-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα Click για ανάπτυξη... ΦΟΒΕΡΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:16 Η elvenstar: #1.035 02-09-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑχχαχαχαχαχ σταματήστε καλέεεεεε ....κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια..... και είναι και λίγο μεγάλη η άτιμη Click για ανάπτυξη... Μη σκέφτεσαι ότι έχεις μεγάλη κοιλιά να σκέφτεσαι ότι έχεις μικρά χέρια. Λοιπόν Ραίσα μου χρόνια πολλά και πάλι κ να τα εκατοστίσεις (και μη πει καμιά σας ότι εννοώ τα κιλά) Νομίζω οτι η Zbeez μας κόλλησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:02 Η NiaR έγραψε: #1.036 02-09-08 18:02 Raisa μου χρονια πολλα και καλα!!!! να εισαι παντα γερη και ν αχαιρεσαι την οικογενεια σου και τα γατονια σου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:11 Η Zbeebz έγραψε: #1.037 02-09-08 18:11 Να 'μαι κι εγώ σαν την ***** του Μωάμεθ! Raisa, εμείς τα είπαμε τηλεφωνικώς, αλλά... χρόνια πολλά και καλά κι από μένα! Λοιπόν, βρήκα τι πρέπει να κάνεις για να ΦΑΙΝΕΤΑΙ πότε έχεις γενέθλια. Πας: επεξεργασία προφίλ. Μετά από εκεί που λέει για την ημερομηνία γέννησης, σου ανοίγει ένα παραθυράκι με 4 επιλογές. Η μία είναι "εμφάνιση ηλικίας" και αυτήν πρέπει να έχεις διαλέξει διότι βγάζει μόνο την ηλικία και όχι πότε έχεις γενέθλια! Μπορείς να διαλέξεις είτε αυτό που λέει στα αγγλικά [δηλαδή να δείχνει μόνο τα γενέθλιά σου χωρίς την ηλικία], πράγμα βολικότατο για ένα πουρό όπως η υπογράφουσα! Ή μπορείς να διαλέξεις το 4ο, "εμφάνιση ηλικίας και ημερομηνίας γέννησης" οπότε βγαίνουν όλα φόρα παρτίδα και ανθιζόμαστε κι εμείς πότε έχεις γενέθλια για έγκαιρα "χρόνια πολλά"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:16 Η stellak έγραψε: #1.038 02-09-08 18:16 Άντε βρε Ραΐσα, ακολούθησε τις συμβουλές της ως άνω ***** του Μωάμεθ για να μη σε ξεχάσουμε του χρόνου! Χρόνια πολλά και καλά από το Νίνο, τη Μελίτσα και τη μαμά τους Poly, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:56 Η aretha έγραψε: #1.039 02-09-08 18:56 Χρόνια πολλά, Νικολέτα, και με πολλά γκριζόγατα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:22 Η Raisa έγραψε: #1.040 02-09-08 19:22 Ευχαριστώ πολύ βρε κορίτσια....να είστε καλά και σεις και τα γατόνια σας , τωρινά και μελλοντικά ***** του Μωάμεθ .....ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες....το έκανα, και τώρα θα περιμένω ένα χρόνο να δω τι θα γίνει (ακόμα με παίρνει να φαίνεται και η ηλικία και η ημερομηνία ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Χρόνια πολλάαααααα!!!!!!!!! Ραισάκι Ποιός είπε τη Ραίσα μεγάλη να τον μαλώσω Click για ανάπτυξη... Καλα μην βαρατε.Καπως επρεπε να τις ξεχωρισω Δεν εννοουσα την ηλικια αλλα το μεγεθος. Υ.Γ Μη μου πειτε τωρα οτι υπενοισομαι οτι η Ραισα ειναι λιγο ευσωμη Ραισα μου:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:45 Η Raisa έγραψε: #1.030 01-09-08 23:45 ΔΕΝ παίζεστε !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:51 Η elvenstar: #1.031 01-09-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλα μην βαρατε.Καπως επρεπε να τις ξεχωρισω Δεν εννοουσα την ηλικια αλλα το μεγεθος. Υ.Γ Μη μου πειτε τωρα οτι υπενοισομαι οτι η Ραισα ειναι λιγο ευσωμη Ραισα μου:kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:53 Η Raisa έγραψε: #1.032 01-09-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑχχαχαχαχαχ σταματήστε καλέεεεεε ....κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια..... και είναι και λίγο μεγάλη η άτιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:59 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.033 01-09-08 23:59 Καλέ ΜαμοRaisa να τα εκατοστήσεις να σε χαίρονται όλοι και μαζί και τα Raisakia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Μυρτω4038: #1.034 02-09-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα Click για ανάπτυξη... ΦΟΒΕΡΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:16 Η elvenstar: #1.035 02-09-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑχχαχαχαχαχ σταματήστε καλέεεεεε ....κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια..... και είναι και λίγο μεγάλη η άτιμη Click για ανάπτυξη... Μη σκέφτεσαι ότι έχεις μεγάλη κοιλιά να σκέφτεσαι ότι έχεις μικρά χέρια. Λοιπόν Ραίσα μου χρόνια πολλά και πάλι κ να τα εκατοστίσεις (και μη πει καμιά σας ότι εννοώ τα κιλά) Νομίζω οτι η Zbeez μας κόλλησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:02 Η NiaR έγραψε: #1.036 02-09-08 18:02 Raisa μου χρονια πολλα και καλα!!!! να εισαι παντα γερη και ν αχαιρεσαι την οικογενεια σου και τα γατονια σου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:11 Η Zbeebz έγραψε: #1.037 02-09-08 18:11 Να 'μαι κι εγώ σαν την ***** του Μωάμεθ! Raisa, εμείς τα είπαμε τηλεφωνικώς, αλλά... χρόνια πολλά και καλά κι από μένα! Λοιπόν, βρήκα τι πρέπει να κάνεις για να ΦΑΙΝΕΤΑΙ πότε έχεις γενέθλια. Πας: επεξεργασία προφίλ. Μετά από εκεί που λέει για την ημερομηνία γέννησης, σου ανοίγει ένα παραθυράκι με 4 επιλογές. Η μία είναι "εμφάνιση ηλικίας" και αυτήν πρέπει να έχεις διαλέξει διότι βγάζει μόνο την ηλικία και όχι πότε έχεις γενέθλια! Μπορείς να διαλέξεις είτε αυτό που λέει στα αγγλικά [δηλαδή να δείχνει μόνο τα γενέθλιά σου χωρίς την ηλικία], πράγμα βολικότατο για ένα πουρό όπως η υπογράφουσα! Ή μπορείς να διαλέξεις το 4ο, "εμφάνιση ηλικίας και ημερομηνίας γέννησης" οπότε βγαίνουν όλα φόρα παρτίδα και ανθιζόμαστε κι εμείς πότε έχεις γενέθλια για έγκαιρα "χρόνια πολλά"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:16 Η stellak έγραψε: #1.038 02-09-08 18:16 Άντε βρε Ραΐσα, ακολούθησε τις συμβουλές της ως άνω ***** του Μωάμεθ για να μη σε ξεχάσουμε του χρόνου! Χρόνια πολλά και καλά από το Νίνο, τη Μελίτσα και τη μαμά τους Poly, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:56 Η aretha έγραψε: #1.039 02-09-08 18:56 Χρόνια πολλά, Νικολέτα, και με πολλά γκριζόγατα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:22 Η Raisa έγραψε: #1.040 02-09-08 19:22 Ευχαριστώ πολύ βρε κορίτσια....να είστε καλά και σεις και τα γατόνια σας , τωρινά και μελλοντικά ***** του Μωάμεθ .....ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες....το έκανα, και τώρα θα περιμένω ένα χρόνο να δω τι θα γίνει (ακόμα με παίρνει να φαίνεται και η ηλικία και η ημερομηνία ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΔΕΝ παίζεστε !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:51 Η elvenstar: #1.031 01-09-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλα μην βαρατε.Καπως επρεπε να τις ξεχωρισω Δεν εννοουσα την ηλικια αλλα το μεγεθος. Υ.Γ Μη μου πειτε τωρα οτι υπενοισομαι οτι η Ραισα ειναι λιγο ευσωμη Ραισα μου:kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:53 Η Raisa έγραψε: #1.032 01-09-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑχχαχαχαχαχ σταματήστε καλέεεεεε ....κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια..... και είναι και λίγο μεγάλη η άτιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:59 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.033 01-09-08 23:59 Καλέ ΜαμοRaisa να τα εκατοστήσεις να σε χαίρονται όλοι και μαζί και τα Raisakia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Μυρτω4038: #1.034 02-09-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα Click για ανάπτυξη... ΦΟΒΕΡΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:16 Η elvenstar: #1.035 02-09-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑχχαχαχαχαχ σταματήστε καλέεεεεε ....κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια..... και είναι και λίγο μεγάλη η άτιμη Click για ανάπτυξη... Μη σκέφτεσαι ότι έχεις μεγάλη κοιλιά να σκέφτεσαι ότι έχεις μικρά χέρια. Λοιπόν Ραίσα μου χρόνια πολλά και πάλι κ να τα εκατοστίσεις (και μη πει καμιά σας ότι εννοώ τα κιλά) Νομίζω οτι η Zbeez μας κόλλησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:02 Η NiaR έγραψε: #1.036 02-09-08 18:02 Raisa μου χρονια πολλα και καλα!!!! να εισαι παντα γερη και ν αχαιρεσαι την οικογενεια σου και τα γατονια σου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:11 Η Zbeebz έγραψε: #1.037 02-09-08 18:11 Να 'μαι κι εγώ σαν την ***** του Μωάμεθ! Raisa, εμείς τα είπαμε τηλεφωνικώς, αλλά... χρόνια πολλά και καλά κι από μένα! Λοιπόν, βρήκα τι πρέπει να κάνεις για να ΦΑΙΝΕΤΑΙ πότε έχεις γενέθλια. Πας: επεξεργασία προφίλ. Μετά από εκεί που λέει για την ημερομηνία γέννησης, σου ανοίγει ένα παραθυράκι με 4 επιλογές. Η μία είναι "εμφάνιση ηλικίας" και αυτήν πρέπει να έχεις διαλέξει διότι βγάζει μόνο την ηλικία και όχι πότε έχεις γενέθλια! Μπορείς να διαλέξεις είτε αυτό που λέει στα αγγλικά [δηλαδή να δείχνει μόνο τα γενέθλιά σου χωρίς την ηλικία], πράγμα βολικότατο για ένα πουρό όπως η υπογράφουσα! Ή μπορείς να διαλέξεις το 4ο, "εμφάνιση ηλικίας και ημερομηνίας γέννησης" οπότε βγαίνουν όλα φόρα παρτίδα και ανθιζόμαστε κι εμείς πότε έχεις γενέθλια για έγκαιρα "χρόνια πολλά"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:16 Η stellak έγραψε: #1.038 02-09-08 18:16 Άντε βρε Ραΐσα, ακολούθησε τις συμβουλές της ως άνω ***** του Μωάμεθ για να μη σε ξεχάσουμε του χρόνου! Χρόνια πολλά και καλά από το Νίνο, τη Μελίτσα και τη μαμά τους Poly, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:56 Η aretha έγραψε: #1.039 02-09-08 18:56 Χρόνια πολλά, Νικολέτα, και με πολλά γκριζόγατα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:22 Η Raisa έγραψε: #1.040 02-09-08 19:22 Ευχαριστώ πολύ βρε κορίτσια....να είστε καλά και σεις και τα γατόνια σας , τωρινά και μελλοντικά ***** του Μωάμεθ .....ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες....το έκανα, και τώρα θα περιμένω ένα χρόνο να δω τι θα γίνει (ακόμα με παίρνει να φαίνεται και η ηλικία και η ημερομηνία ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλα μην βαρατε.Καπως επρεπε να τις ξεχωρισω Δεν εννοουσα την ηλικια αλλα το μεγεθος. Υ.Γ Μη μου πειτε τωρα οτι υπενοισομαι οτι η Ραισα ειναι λιγο ευσωμη Ραισα μου:kiss: Click για ανάπτυξη... Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:53 Η Raisa έγραψε: #1.032 01-09-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑχχαχαχαχαχ σταματήστε καλέεεεεε ....κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια..... και είναι και λίγο μεγάλη η άτιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:59 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.033 01-09-08 23:59 Καλέ ΜαμοRaisa να τα εκατοστήσεις να σε χαίρονται όλοι και μαζί και τα Raisakia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Μυρτω4038: #1.034 02-09-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα Click για ανάπτυξη... ΦΟΒΕΡΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:16 Η elvenstar: #1.035 02-09-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑχχαχαχαχαχ σταματήστε καλέεεεεε ....κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια..... και είναι και λίγο μεγάλη η άτιμη Click για ανάπτυξη... Μη σκέφτεσαι ότι έχεις μεγάλη κοιλιά να σκέφτεσαι ότι έχεις μικρά χέρια. Λοιπόν Ραίσα μου χρόνια πολλά και πάλι κ να τα εκατοστίσεις (και μη πει καμιά σας ότι εννοώ τα κιλά) Νομίζω οτι η Zbeez μας κόλλησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:02 Η NiaR έγραψε: #1.036 02-09-08 18:02 Raisa μου χρονια πολλα και καλα!!!! να εισαι παντα γερη και ν αχαιρεσαι την οικογενεια σου και τα γατονια σου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:11 Η Zbeebz έγραψε: #1.037 02-09-08 18:11 Να 'μαι κι εγώ σαν την ***** του Μωάμεθ! Raisa, εμείς τα είπαμε τηλεφωνικώς, αλλά... χρόνια πολλά και καλά κι από μένα! Λοιπόν, βρήκα τι πρέπει να κάνεις για να ΦΑΙΝΕΤΑΙ πότε έχεις γενέθλια. Πας: επεξεργασία προφίλ. Μετά από εκεί που λέει για την ημερομηνία γέννησης, σου ανοίγει ένα παραθυράκι με 4 επιλογές. Η μία είναι "εμφάνιση ηλικίας" και αυτήν πρέπει να έχεις διαλέξει διότι βγάζει μόνο την ηλικία και όχι πότε έχεις γενέθλια! Μπορείς να διαλέξεις είτε αυτό που λέει στα αγγλικά [δηλαδή να δείχνει μόνο τα γενέθλιά σου χωρίς την ηλικία], πράγμα βολικότατο για ένα πουρό όπως η υπογράφουσα! Ή μπορείς να διαλέξεις το 4ο, "εμφάνιση ηλικίας και ημερομηνίας γέννησης" οπότε βγαίνουν όλα φόρα παρτίδα και ανθιζόμαστε κι εμείς πότε έχεις γενέθλια για έγκαιρα "χρόνια πολλά"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:16 Η stellak έγραψε: #1.038 02-09-08 18:16 Άντε βρε Ραΐσα, ακολούθησε τις συμβουλές της ως άνω ***** του Μωάμεθ για να μη σε ξεχάσουμε του χρόνου! Χρόνια πολλά και καλά από το Νίνο, τη Μελίτσα και τη μαμά τους Poly, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:56 Η aretha έγραψε: #1.039 02-09-08 18:56 Χρόνια πολλά, Νικολέτα, και με πολλά γκριζόγατα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:22 Η Raisa έγραψε: #1.040 02-09-08 19:22 Ευχαριστώ πολύ βρε κορίτσια....να είστε καλά και σεις και τα γατόνια σας , τωρινά και μελλοντικά ***** του Μωάμεθ .....ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες....το έκανα, και τώρα θα περιμένω ένα χρόνο να δω τι θα γίνει (ακόμα με παίρνει να φαίνεται και η ηλικία και η ημερομηνία ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑχχαχαχαχαχ σταματήστε καλέεεεεε ....κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια..... και είναι και λίγο μεγάλη η άτιμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:59 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.033 01-09-08 23:59 Καλέ ΜαμοRaisa να τα εκατοστήσεις να σε χαίρονται όλοι και μαζί και τα Raisakia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Μυρτω4038: #1.034 02-09-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα Click για ανάπτυξη... ΦΟΒΕΡΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:16 Η elvenstar: #1.035 02-09-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑχχαχαχαχαχ σταματήστε καλέεεεεε ....κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια..... και είναι και λίγο μεγάλη η άτιμη Click για ανάπτυξη... Μη σκέφτεσαι ότι έχεις μεγάλη κοιλιά να σκέφτεσαι ότι έχεις μικρά χέρια. Λοιπόν Ραίσα μου χρόνια πολλά και πάλι κ να τα εκατοστίσεις (και μη πει καμιά σας ότι εννοώ τα κιλά) Νομίζω οτι η Zbeez μας κόλλησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:02 Η NiaR έγραψε: #1.036 02-09-08 18:02 Raisa μου χρονια πολλα και καλα!!!! να εισαι παντα γερη και ν αχαιρεσαι την οικογενεια σου και τα γατονια σου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:11 Η Zbeebz έγραψε: #1.037 02-09-08 18:11 Να 'μαι κι εγώ σαν την ***** του Μωάμεθ! Raisa, εμείς τα είπαμε τηλεφωνικώς, αλλά... χρόνια πολλά και καλά κι από μένα! Λοιπόν, βρήκα τι πρέπει να κάνεις για να ΦΑΙΝΕΤΑΙ πότε έχεις γενέθλια. Πας: επεξεργασία προφίλ. Μετά από εκεί που λέει για την ημερομηνία γέννησης, σου ανοίγει ένα παραθυράκι με 4 επιλογές. Η μία είναι "εμφάνιση ηλικίας" και αυτήν πρέπει να έχεις διαλέξει διότι βγάζει μόνο την ηλικία και όχι πότε έχεις γενέθλια! Μπορείς να διαλέξεις είτε αυτό που λέει στα αγγλικά [δηλαδή να δείχνει μόνο τα γενέθλιά σου χωρίς την ηλικία], πράγμα βολικότατο για ένα πουρό όπως η υπογράφουσα! Ή μπορείς να διαλέξεις το 4ο, "εμφάνιση ηλικίας και ημερομηνίας γέννησης" οπότε βγαίνουν όλα φόρα παρτίδα και ανθιζόμαστε κι εμείς πότε έχεις γενέθλια για έγκαιρα "χρόνια πολλά"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:16 Η stellak έγραψε: #1.038 02-09-08 18:16 Άντε βρε Ραΐσα, ακολούθησε τις συμβουλές της ως άνω ***** του Μωάμεθ για να μη σε ξεχάσουμε του χρόνου! Χρόνια πολλά και καλά από το Νίνο, τη Μελίτσα και τη μαμά τους Poly, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:56 Η aretha έγραψε: #1.039 02-09-08 18:56 Χρόνια πολλά, Νικολέτα, και με πολλά γκριζόγατα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:22 Η Raisa έγραψε: #1.040 02-09-08 19:22 Ευχαριστώ πολύ βρε κορίτσια....να είστε καλά και σεις και τα γατόνια σας , τωρινά και μελλοντικά ***** του Μωάμεθ .....ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες....το έκανα, και τώρα θα περιμένω ένα χρόνο να δω τι θα γίνει (ακόμα με παίρνει να φαίνεται και η ηλικία και η ημερομηνία ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλέ ΜαμοRaisa να τα εκατοστήσεις να σε χαίρονται όλοι και μαζί και τα Raisakia Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:00 Η Μυρτω4038: #1.034 02-09-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα Click για ανάπτυξη... ΦΟΒΕΡΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:16 Η elvenstar: #1.035 02-09-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑχχαχαχαχαχ σταματήστε καλέεεεεε ....κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια..... και είναι και λίγο μεγάλη η άτιμη Click για ανάπτυξη... Μη σκέφτεσαι ότι έχεις μεγάλη κοιλιά να σκέφτεσαι ότι έχεις μικρά χέρια. Λοιπόν Ραίσα μου χρόνια πολλά και πάλι κ να τα εκατοστίσεις (και μη πει καμιά σας ότι εννοώ τα κιλά) Νομίζω οτι η Zbeez μας κόλλησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:02 Η NiaR έγραψε: #1.036 02-09-08 18:02 Raisa μου χρονια πολλα και καλα!!!! να εισαι παντα γερη και ν αχαιρεσαι την οικογενεια σου και τα γατονια σου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:11 Η Zbeebz έγραψε: #1.037 02-09-08 18:11 Να 'μαι κι εγώ σαν την ***** του Μωάμεθ! Raisa, εμείς τα είπαμε τηλεφωνικώς, αλλά... χρόνια πολλά και καλά κι από μένα! Λοιπόν, βρήκα τι πρέπει να κάνεις για να ΦΑΙΝΕΤΑΙ πότε έχεις γενέθλια. Πας: επεξεργασία προφίλ. Μετά από εκεί που λέει για την ημερομηνία γέννησης, σου ανοίγει ένα παραθυράκι με 4 επιλογές. Η μία είναι "εμφάνιση ηλικίας" και αυτήν πρέπει να έχεις διαλέξει διότι βγάζει μόνο την ηλικία και όχι πότε έχεις γενέθλια! Μπορείς να διαλέξεις είτε αυτό που λέει στα αγγλικά [δηλαδή να δείχνει μόνο τα γενέθλιά σου χωρίς την ηλικία], πράγμα βολικότατο για ένα πουρό όπως η υπογράφουσα! Ή μπορείς να διαλέξεις το 4ο, "εμφάνιση ηλικίας και ημερομηνίας γέννησης" οπότε βγαίνουν όλα φόρα παρτίδα και ανθιζόμαστε κι εμείς πότε έχεις γενέθλια για έγκαιρα "χρόνια πολλά"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:16 Η stellak έγραψε: #1.038 02-09-08 18:16 Άντε βρε Ραΐσα, ακολούθησε τις συμβουλές της ως άνω ***** του Μωάμεθ για να μη σε ξεχάσουμε του χρόνου! Χρόνια πολλά και καλά από το Νίνο, τη Μελίτσα και τη μαμά τους Poly, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:56 Η aretha έγραψε: #1.039 02-09-08 18:56 Χρόνια πολλά, Νικολέτα, και με πολλά γκριζόγατα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:22 Η Raisa έγραψε: #1.040 02-09-08 19:22 Ευχαριστώ πολύ βρε κορίτσια....να είστε καλά και σεις και τα γατόνια σας , τωρινά και μελλοντικά ***** του Μωάμεθ .....ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες....το έκανα, και τώρα θα περιμένω ένα χρόνο να δω τι θα γίνει (ακόμα με παίρνει να φαίνεται και η ηλικία και η ημερομηνία ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα Click για ανάπτυξη... ΦΟΒΕΡΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:16 Η elvenstar: #1.035 02-09-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑχχαχαχαχαχ σταματήστε καλέεεεεε ....κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια..... και είναι και λίγο μεγάλη η άτιμη Click για ανάπτυξη... Μη σκέφτεσαι ότι έχεις μεγάλη κοιλιά να σκέφτεσαι ότι έχεις μικρά χέρια. Λοιπόν Ραίσα μου χρόνια πολλά και πάλι κ να τα εκατοστίσεις (και μη πει καμιά σας ότι εννοώ τα κιλά) Νομίζω οτι η Zbeez μας κόλλησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:02 Η NiaR έγραψε: #1.036 02-09-08 18:02 Raisa μου χρονια πολλα και καλα!!!! να εισαι παντα γερη και ν αχαιρεσαι την οικογενεια σου και τα γατονια σου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:11 Η Zbeebz έγραψε: #1.037 02-09-08 18:11 Να 'μαι κι εγώ σαν την ***** του Μωάμεθ! Raisa, εμείς τα είπαμε τηλεφωνικώς, αλλά... χρόνια πολλά και καλά κι από μένα! Λοιπόν, βρήκα τι πρέπει να κάνεις για να ΦΑΙΝΕΤΑΙ πότε έχεις γενέθλια. Πας: επεξεργασία προφίλ. Μετά από εκεί που λέει για την ημερομηνία γέννησης, σου ανοίγει ένα παραθυράκι με 4 επιλογές. Η μία είναι "εμφάνιση ηλικίας" και αυτήν πρέπει να έχεις διαλέξει διότι βγάζει μόνο την ηλικία και όχι πότε έχεις γενέθλια! Μπορείς να διαλέξεις είτε αυτό που λέει στα αγγλικά [δηλαδή να δείχνει μόνο τα γενέθλιά σου χωρίς την ηλικία], πράγμα βολικότατο για ένα πουρό όπως η υπογράφουσα! Ή μπορείς να διαλέξεις το 4ο, "εμφάνιση ηλικίας και ημερομηνίας γέννησης" οπότε βγαίνουν όλα φόρα παρτίδα και ανθιζόμαστε κι εμείς πότε έχεις γενέθλια για έγκαιρα "χρόνια πολλά"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:16 Η stellak έγραψε: #1.038 02-09-08 18:16 Άντε βρε Ραΐσα, ακολούθησε τις συμβουλές της ως άνω ***** του Μωάμεθ για να μη σε ξεχάσουμε του χρόνου! Χρόνια πολλά και καλά από το Νίνο, τη Μελίτσα και τη μαμά τους Poly, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:56 Η aretha έγραψε: #1.039 02-09-08 18:56 Χρόνια πολλά, Νικολέτα, και με πολλά γκριζόγατα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:22 Η Raisa έγραψε: #1.040 02-09-08 19:22 Ευχαριστώ πολύ βρε κορίτσια....να είστε καλά και σεις και τα γατόνια σας , τωρινά και μελλοντικά ***** του Μωάμεθ .....ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες....το έκανα, και τώρα θα περιμένω ένα χρόνο να δω τι θα γίνει (ακόμα με παίρνει να φαίνεται και η ηλικία και η ημερομηνία ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΑΑΑΑχχαχαχαχαχ σταματήστε καλέεεεεε ....κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια..... και είναι και λίγο μεγάλη η άτιμη Click για ανάπτυξη... Μη σκέφτεσαι ότι έχεις μεγάλη κοιλιά να σκέφτεσαι ότι έχεις μικρά χέρια. Λοιπόν Ραίσα μου χρόνια πολλά και πάλι κ να τα εκατοστίσεις (και μη πει καμιά σας ότι εννοώ τα κιλά) Νομίζω οτι η Zbeez μας κόλλησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:02 Η NiaR έγραψε: #1.036 02-09-08 18:02 Raisa μου χρονια πολλα και καλα!!!! να εισαι παντα γερη και ν αχαιρεσαι την οικογενεια σου και τα γατονια σου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:11 Η Zbeebz έγραψε: #1.037 02-09-08 18:11 Να 'μαι κι εγώ σαν την ***** του Μωάμεθ! Raisa, εμείς τα είπαμε τηλεφωνικώς, αλλά... χρόνια πολλά και καλά κι από μένα! Λοιπόν, βρήκα τι πρέπει να κάνεις για να ΦΑΙΝΕΤΑΙ πότε έχεις γενέθλια. Πας: επεξεργασία προφίλ. Μετά από εκεί που λέει για την ημερομηνία γέννησης, σου ανοίγει ένα παραθυράκι με 4 επιλογές. Η μία είναι "εμφάνιση ηλικίας" και αυτήν πρέπει να έχεις διαλέξει διότι βγάζει μόνο την ηλικία και όχι πότε έχεις γενέθλια! Μπορείς να διαλέξεις είτε αυτό που λέει στα αγγλικά [δηλαδή να δείχνει μόνο τα γενέθλιά σου χωρίς την ηλικία], πράγμα βολικότατο για ένα πουρό όπως η υπογράφουσα! Ή μπορείς να διαλέξεις το 4ο, "εμφάνιση ηλικίας και ημερομηνίας γέννησης" οπότε βγαίνουν όλα φόρα παρτίδα και ανθιζόμαστε κι εμείς πότε έχεις γενέθλια για έγκαιρα "χρόνια πολλά"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:16 Η stellak έγραψε: #1.038 02-09-08 18:16 Άντε βρε Ραΐσα, ακολούθησε τις συμβουλές της ως άνω ***** του Μωάμεθ για να μη σε ξεχάσουμε του χρόνου! Χρόνια πολλά και καλά από το Νίνο, τη Μελίτσα και τη μαμά τους Poly, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:56 Η aretha έγραψε: #1.039 02-09-08 18:56 Χρόνια πολλά, Νικολέτα, και με πολλά γκριζόγατα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:22 Η Raisa έγραψε: #1.040 02-09-08 19:22 Ευχαριστώ πολύ βρε κορίτσια....να είστε καλά και σεις και τα γατόνια σας , τωρινά και μελλοντικά ***** του Μωάμεθ .....ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες....το έκανα, και τώρα θα περιμένω ένα χρόνο να δω τι θα γίνει (ακόμα με παίρνει να φαίνεται και η ηλικία και η ημερομηνία ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Raisa μου χρονια πολλα και καλα!!!! να εισαι παντα γερη και ν αχαιρεσαι την οικογενεια σου και τα γατονια σου !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:11 Η Zbeebz έγραψε: #1.037 02-09-08 18:11 Να 'μαι κι εγώ σαν την ***** του Μωάμεθ! Raisa, εμείς τα είπαμε τηλεφωνικώς, αλλά... χρόνια πολλά και καλά κι από μένα! Λοιπόν, βρήκα τι πρέπει να κάνεις για να ΦΑΙΝΕΤΑΙ πότε έχεις γενέθλια. Πας: επεξεργασία προφίλ. Μετά από εκεί που λέει για την ημερομηνία γέννησης, σου ανοίγει ένα παραθυράκι με 4 επιλογές. Η μία είναι "εμφάνιση ηλικίας" και αυτήν πρέπει να έχεις διαλέξει διότι βγάζει μόνο την ηλικία και όχι πότε έχεις γενέθλια! Μπορείς να διαλέξεις είτε αυτό που λέει στα αγγλικά [δηλαδή να δείχνει μόνο τα γενέθλιά σου χωρίς την ηλικία], πράγμα βολικότατο για ένα πουρό όπως η υπογράφουσα! Ή μπορείς να διαλέξεις το 4ο, "εμφάνιση ηλικίας και ημερομηνίας γέννησης" οπότε βγαίνουν όλα φόρα παρτίδα και ανθιζόμαστε κι εμείς πότε έχεις γενέθλια για έγκαιρα "χρόνια πολλά"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:16 Η stellak έγραψε: #1.038 02-09-08 18:16 Άντε βρε Ραΐσα, ακολούθησε τις συμβουλές της ως άνω ***** του Μωάμεθ για να μη σε ξεχάσουμε του χρόνου! Χρόνια πολλά και καλά από το Νίνο, τη Μελίτσα και τη μαμά τους Poly, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:56 Η aretha έγραψε: #1.039 02-09-08 18:56 Χρόνια πολλά, Νικολέτα, και με πολλά γκριζόγατα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:22 Η Raisa έγραψε: #1.040 02-09-08 19:22 Ευχαριστώ πολύ βρε κορίτσια....να είστε καλά και σεις και τα γατόνια σας , τωρινά και μελλοντικά ***** του Μωάμεθ .....ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες....το έκανα, και τώρα θα περιμένω ένα χρόνο να δω τι θα γίνει (ακόμα με παίρνει να φαίνεται και η ηλικία και η ημερομηνία ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να 'μαι κι εγώ σαν την ***** του Μωάμεθ! Raisa, εμείς τα είπαμε τηλεφωνικώς, αλλά... χρόνια πολλά και καλά κι από μένα! Λοιπόν, βρήκα τι πρέπει να κάνεις για να ΦΑΙΝΕΤΑΙ πότε έχεις γενέθλια. Πας: επεξεργασία προφίλ. Μετά από εκεί που λέει για την ημερομηνία γέννησης, σου ανοίγει ένα παραθυράκι με 4 επιλογές. Η μία είναι "εμφάνιση ηλικίας" και αυτήν πρέπει να έχεις διαλέξει διότι βγάζει μόνο την ηλικία και όχι πότε έχεις γενέθλια! Μπορείς να διαλέξεις είτε αυτό που λέει στα αγγλικά [δηλαδή να δείχνει μόνο τα γενέθλιά σου χωρίς την ηλικία], πράγμα βολικότατο για ένα πουρό όπως η υπογράφουσα! Ή μπορείς να διαλέξεις το 4ο, "εμφάνιση ηλικίας και ημερομηνίας γέννησης" οπότε βγαίνουν όλα φόρα παρτίδα και ανθιζόμαστε κι εμείς πότε έχεις γενέθλια για έγκαιρα "χρόνια πολλά"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:16 Η stellak έγραψε: #1.038 02-09-08 18:16 Άντε βρε Ραΐσα, ακολούθησε τις συμβουλές της ως άνω ***** του Μωάμεθ για να μη σε ξεχάσουμε του χρόνου! Χρόνια πολλά και καλά από το Νίνο, τη Μελίτσα και τη μαμά τους Poly, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:56 Η aretha έγραψε: #1.039 02-09-08 18:56 Χρόνια πολλά, Νικολέτα, και με πολλά γκριζόγατα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:22 Η Raisa έγραψε: #1.040 02-09-08 19:22 Ευχαριστώ πολύ βρε κορίτσια....να είστε καλά και σεις και τα γατόνια σας , τωρινά και μελλοντικά ***** του Μωάμεθ .....ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες....το έκανα, και τώρα θα περιμένω ένα χρόνο να δω τι θα γίνει (ακόμα με παίρνει να φαίνεται και η ηλικία και η ημερομηνία ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άντε βρε Ραΐσα, ακολούθησε τις συμβουλές της ως άνω ***** του Μωάμεθ για να μη σε ξεχάσουμε του χρόνου! Χρόνια πολλά και καλά από το Νίνο, τη Μελίτσα και τη μαμά τους Poly, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα και σε σένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:56 Η aretha έγραψε: #1.039 02-09-08 18:56 Χρόνια πολλά, Νικολέτα, και με πολλά γκριζόγατα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:22 Η Raisa έγραψε: #1.040 02-09-08 19:22 Ευχαριστώ πολύ βρε κορίτσια....να είστε καλά και σεις και τα γατόνια σας , τωρινά και μελλοντικά ***** του Μωάμεθ .....ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες....το έκανα, και τώρα θα περιμένω ένα χρόνο να δω τι θα γίνει (ακόμα με παίρνει να φαίνεται και η ηλικία και η ημερομηνία ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Χρόνια πολλά, Νικολέτα, και με πολλά γκριζόγατα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:22 Η Raisa έγραψε: #1.040 02-09-08 19:22 Ευχαριστώ πολύ βρε κορίτσια....να είστε καλά και σεις και τα γατόνια σας , τωρινά και μελλοντικά ***** του Μωάμεθ .....ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες....το έκανα, και τώρα θα περιμένω ένα χρόνο να δω τι θα γίνει (ακόμα με παίρνει να φαίνεται και η ηλικία και η ημερομηνία ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ευχαριστώ πολύ βρε κορίτσια....να είστε καλά και σεις και τα γατόνια σας , τωρινά και μελλοντικά ***** του Μωάμεθ .....ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες....το έκανα, και τώρα θα περιμένω ένα χρόνο να δω τι θα γίνει (ακόμα με παίρνει να φαίνεται και η ηλικία και η ημερομηνία ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.