katerina10
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Χρόνια πολλά Ραίσα...έστω και καθυστερημένα
![]()
Εγω τωρα δεν καταλαβα.
Η μεγαλη Ραισα λεει Χρονια Πολλα στην μικρη Ραισα?

Οποια και να γιορταζε, απο εμας εδωΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Raisa
Περιβόητο μέλος
Εγω τωρα δεν καταλαβα.Η μεγαλη Ραισα λεει Χρονια Πολλα στην μικρη Ραισα?
Οποια και να γιορταζε, απο εμας εδω
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ![]()

Η μεγάλη Ραίσα λέει στην μεγάλη Ραίσα....

αφού δεν της λέει κανένας άλλος:cry::cry::cry::cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
αφού δεν της λέει κανένας άλλος:cry::cry::cry::cry:

Υ.Γ Aν κρινω σημερα και απο την Zbeebz, εχουμε ξαναρβει την παλια μας φορμα μετα τις διακοπες.

Raisa
Περιβόητο μέλος
Υ.Γ Aν κρινω σημερα και απο την Zbeebz, εχουμε ξαναρβει την παλια μας φορμα μετα τις διακοπες.![]()
Εεεεε....καιρός ήταν
...ώρα να ξαναβρεθούμε έτσι????
elvenstar
Επιφανές μέλος
Χρόνια πολλάαααααα!!!!!!!!! Ραισάκι
αφού δεν της λέει κανένας άλλος:cry::cry::cry::cry:
Ποιός είπε τη Ραίσα μεγάλη να τον μαλώσω

avtwvia
Διάσημο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Χρόνια πολλάαααααα!!!!!!!!! Ραισάκι
Ποιός είπε τη Ραίσα μεγάλη να τον μαλώσω![]()

Καλα μην βαρατε
.Καπως επρεπε να τις ξεχωρισω
Δεν εννοουσα την ηλικια αλλα το μεγεθος.

Υ.Γ Μη μου πειτε τωρα οτι υπενοισομαι οτι η Ραισα ειναι λιγο ευσωμη

Ραισα μου:kiss:
Raisa
Περιβόητο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλαΚαλα μην βαρατε
.Καπως επρεπε να τις ξεχωρισω
Δεν εννοουσα την ηλικια αλλα το μεγεθος.
Υ.Γ Μη μου πειτε τωρα οτι υπενοισομαι οτι η Ραισα ειναι λιγο ευσωμη
Ραισα μου:kiss:

Raisa
Περιβόητο μέλος
ΑΑΑΑχχαχαχαχαχΚαλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα![]()

σταματήστε καλέεεεεε ....κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια.....
και είναι και λίγο μεγάλη η άτιμη

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
να σε χαίρονται όλοι και μαζί και τα RaisakiaΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Καλά τώρα το έκανες χειρότερο. Θέλεις μια τσίχλα![]()

ΦΟΒΕΡΟ!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Μη σκέφτεσαι ότι έχεις μεγάλη κοιλιά να σκέφτεσαι ότι έχεις μικρά χέρια.ΑΑΑΑχχαχαχαχαχ
σταματήστε καλέεεεεε ....κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια.....
και είναι και λίγο μεγάλη η άτιμη![]()

Λοιπόν Ραίσα μου χρόνια πολλά και πάλι κ να τα εκατοστίσεις (και μη πει καμιά σας ότι εννοώ τα κιλά
)Νομίζω οτι η Zbeez μας κόλλησε

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
να εισαι παντα γερη και ν αχαιρεσαι την οικογενεια σου και τα γατονια σου !!!
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Raisa, εμείς τα είπαμε τηλεφωνικώς, αλλά... χρόνια πολλά και καλά κι από μένα!
Λοιπόν, βρήκα τι πρέπει να κάνεις για να ΦΑΙΝΕΤΑΙ πότε έχεις γενέθλια. Πας: επεξεργασία προφίλ. Μετά από εκεί που λέει για την ημερομηνία γέννησης, σου ανοίγει ένα παραθυράκι με 4 επιλογές. Η μία είναι "εμφάνιση ηλικίας" και αυτήν πρέπει να έχεις διαλέξει διότι βγάζει μόνο την ηλικία και όχι πότε έχεις γενέθλια!
Μπορείς να διαλέξεις είτε αυτό που λέει στα αγγλικά [δηλαδή να δείχνει μόνο τα γενέθλιά σου χωρίς την ηλικία], πράγμα βολικότατο για ένα πουρό όπως η υπογράφουσα!

Ή μπορείς να διαλέξεις το 4ο, "εμφάνιση ηλικίας και ημερομηνίας γέννησης" οπότε βγαίνουν όλα φόρα παρτίδα και ανθιζόμαστε κι εμείς πότε έχεις γενέθλια για έγκαιρα "χρόνια πολλά"!

stellak
Διάσημο μέλος

για να μη σε ξεχάσουμε του χρόνου! Χρόνια πολλά και καλά από το Νίνο, τη Μελίτσα και τη μαμά τους
Poly, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα και σε σένα!!!
aretha
Περιβόητο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος

***** του Μωάμεθ
.....ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες....το έκανα, και τώρα θα περιμένω ένα χρόνο να δω τι θα γίνει

(ακόμα με παίρνει να φαίνεται και η ηλικία και η ημερομηνία )

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool