ELENIP
Διάσημο μέλος
παιδια σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας..(επιτελους μπαίνω στα 20..)
φιλιά σε όλους και χρονια πολλά στη Ράνια
Χρόνια πολλά 20χρονη Moderator!Να τα εκατοστήσεις!!!Να έχεις χρονια πολλά και καλά!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
... και η σειρά του Λίλου να χαίρεται τη μαμά του σήμερα
Ράνια, χρόνια πολλά!
χρονια πολλα ρανια μας με υγεια και χαρα !!!!!!!!!![]()
Νότα, Ράνια σας εύχομαι Χρόνια σας Πολλά. Να τα εκατοστήσετε και να είσαστε πάντα χαρούμενες, γελαστές, με υγεία και χαρά.
Τσέης, Φαλντί και Λιλούκο να χαιρόσαστε τις μητέρες σας !
Ρανια χρονια πολλα και καλα,να σε χαιρεται ο Λιλουκος σου!
χρονια πολλα και ευτυχισμενα ρανια και μακρια απο γατοαρρωστιες![]()
Χρονια πολλα Ρανια!!! Να χαιρεσαι το μωρο σου και αυτο εσενα για πολλα χρονια ακομα!!!![]()
Ράνια μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και καλά.
Να τα χιλιάσεις καλή μου και να΄σαι πάντα καλά και έτσι γελαστή και χαρουμενη όπως σε γνώρισα!!!
Πολλά ανθρωπο γατοφιλάκια από εμάς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χρόνια πολλά Ράνια!!!!:kiss::kiss::kiss:
Χρόνια πολλά κυρία Ουρανία! Να είσαστε πάντα καλά!! Να σας χαίρεται ο Αιμιλιάκος σας και τα αγαπημένα σας δίποδα
Νόρα-Σίσσυ
Ράνια χρόνια σου πολλά και ευτιχισμένα:kiss:.
Κοριτσάκια μου γλυκά και αγαπημένες φιλεναδίτσες σας ευχαριστώ όλες πολύ πολύ πολύ για τις ευχές σας. Πιο πολύ δεν γίνεται. Είναι από τις πιο χαρούμενες στιγμές της ημέρας μου σήμερα.:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Χρόνια πολλά μαμα!
Με υγεία και χαρά!!Να δώσετε πολλά φιλάκια στον αρραβωνιαστικό μου τον κουκλο!!!Να σας χαίρεται!
Ελβίρα(Σας στέλνω φωτογραφίες που ημουνα μωράκι)
Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην γατονυφούλα μου την Ελβιρίτσα
:kiss: και την ευχαριστώ για τις γλυκές της φωτογραφίες. Φιλάκια από το Λιλάκι της:kiss::kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοριτσάκια μου γλυκά και αγαπημένες φιλεναδίτσες σας ευχαριστώ όλες πολύ πολύ πολύ για τις ευχές σας. Πιο πολύ δεν γίνεται. Είναι από τις πιο χαρούμενες στιγμές της ημέρας μου σήμερα.:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:
Να χαιρεσαι τον Αιμιλιακο σου... Σαν χτες δεν τον βρηκες? Η σαν αυριο?
Εχουμε μνημη αλλα οχι και τοσο δυνατη...

RedCat
Διάσημο μέλος
Χρόνια πολλά 20χρονη Moderator!Να τα εκατοστήσεις!!!Να έχεις χρονια πολλά και καλά!!![]()
Ευχαριστώ Ελενάκι!!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
απαιδια σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας..(επιτελους μπαίνω στα 20..)
...σε περναω ενα χρονο...κλεινω τα 21 τον Αυγουστο

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
)άντε βρε, ενηλικιώθηκες και εσύ!!!

Φαλντοτσέια, να χαίρεστε την μαμά σας!

Ράνιουσκα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!:kiss::kiss::kiss:
Να σε χαίρονται οι δικοί σου, η Σάρα και ο μπατζανάκης μας!

(ο Λίλος καλέ
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Να χαιρεσαι τον Αιμιλιακο σου... Σαν χτες δεν τον βρηκες? Η σαν αυριο?
Εχουμε μνημη αλλα οχι και τοσο δυνατη...![]()
Σε ευχαριστώ Αλίκη μου ναι αύριο κλείνουμε ένα χρόνο αυτοκολητάκια με τον μικρούλη μου. Περισινό δώρο για τα γενέθλειά μου εγώ πιστεύω από το Νινάκι μου που με άφησε.
Ράνιουσκα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!:kiss::kiss::kiss:
Να σε χαίρονται οι δικοί σου, η Σάρα και ο μπατζανάκης μας!(ο Λίλος καλέ
)
Ευχαριστώ Νικάκι μου να είσαι καλά. Θα τα πούμε το Σάββατο πρώτα ο Θεός

Ράνια, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!:kiss:
Σε υπέρ ευχαριστώ Ρούλα μου

aretha
Περιβόητο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑ!!!!!!!
Ευχαριστώ Δαφούλα

staman2
Περιβόητο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
Νότα Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!! Να σε χαίρονται τα γατόνια σου κι όσοι σ΄αγαπουν!!!!!!!!!!!![]()
Ευχαριστώ πολύ, αντε να δουμε ποτε θα τα πουμε και απο κοντά!!

πολλα φιλια σε ολα τα μουσούδια του σπιτιού..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο??Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)!![]()

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT

Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη

moukelis
Επιφανές μέλος
Κατσε μωρε Γιουλη,θα με φερει με τον Σειριο στην Αθηνα και θα με γυρισει πισω,θα με παει σπιτι μου το Πασχα με δυο γατια,και θα με στειλει και Σκωτια το καλοκαιρι!Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο??
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT
Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
)