ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 12:58 Η ELENIP έγραψε: #1.761 16-03-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Nota: παιδια σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας..(επιτελους μπαίνω στα 20..) φιλιά σε όλους και χρονια πολλά στη Ράνια Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά 20χρονη Moderator!Να τα εκατοστήσεις!!!Να έχεις χρονια πολλά και καλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:27 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.762 16-03-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... και η σειρά του Λίλου να χαίρεται τη μαμά του σήμερα Ράνια, χρόνια πολλά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: χρονια πολλα ρανια μας με υγεια και χαρα !!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Voula: Νότα, Ράνια σας εύχομαι Χρόνια σας Πολλά. Να τα εκατοστήσετε και να είσαστε πάντα χαρούμενες, γελαστές, με υγεία και χαρά. Τσέης, Φαλντί και Λιλούκο να χαιρόσαστε τις μητέρες σας ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρανια χρονια πολλα και καλα,να σε χαιρεται ο Λιλουκος σου! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: χρονια πολλα και ευτυχισμενα ρανια και μακρια απο γατοαρρωστιες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από alice: Χρονια πολλα Ρανια!!! Να χαιρεσαι το μωρο σου και αυτο εσενα για πολλα χρονια ακομα!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ράνια μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και καλά. Να τα χιλιάσεις καλή μου και να΄σαι πάντα καλά και έτσι γελαστή και χαρουμενη όπως σε γνώρισα!!! Πολλά ανθρωπο γατοφιλάκια από εμάς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από konstans: Χρόνια πολλά Ράνια!!!!:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Χρόνια πολλά κυρία Ουρανία! Να είσαστε πάντα καλά!! Να σας χαίρεται ο Αιμιλιάκος σας και τα αγαπημένα σας δίποδα Νόρα-Σίσσυ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ράνια χρόνια σου πολλά και ευτιχισμένα:kiss:. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nota: φιλιά σε όλους και χρονια πολλά στη Ράνια Click για ανάπτυξη... Κοριτσάκια μου γλυκά και αγαπημένες φιλεναδίτσες σας ευχαριστώ όλες πολύ πολύ πολύ για τις ευχές σας. Πιο πολύ δεν γίνεται. Είναι από τις πιο χαρούμενες στιγμές της ημέρας μου σήμερα.:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.763 16-03-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Χρόνια πολλά μαμα! Με υγεία και χαρά!!Να δώσετε πολλά φιλάκια στον αρραβωνιαστικό μου τον κουκλο!!!Να σας χαίρεται! Ελβίρα(Σας στέλνω φωτογραφίες που ημουνα μωράκι) Click για ανάπτυξη... Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην γατονυφούλα μου την Ελβιρίτσα:kiss: και την ευχαριστώ για τις γλυκές της φωτογραφίες. Φιλάκια από το Λιλάκι της:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 14:07 Η alice έγραψε: #1.764 16-03-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κοριτσάκια μου γλυκά και αγαπημένες φιλεναδίτσες σας ευχαριστώ όλες πολύ πολύ πολύ για τις ευχές σας. Πιο πολύ δεν γίνεται. Είναι από τις πιο χαρούμενες στιγμές της ημέρας μου σήμερα.:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Να χαιρεσαι τον Αιμιλιακο σου... Σαν χτες δεν τον βρηκες? Η σαν αυριο? Εχουμε μνημη αλλα οχι και τοσο δυνατη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 14:18 Η RedCat έγραψε: #1.765 16-03-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Χρόνια πολλά 20χρονη Moderator!Να τα εκατοστήσεις!!!Να έχεις χρονια πολλά και καλά!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ελενάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.766 16-03-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Nota: παιδια σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας..(επιτελους μπαίνω στα 20..) φιλιά σε όλους και χρονια πολλά στη Ράνια Click για ανάπτυξη... α...σε περναω ενα χρονο...κλεινω τα 21 τον Αυγουστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 14:37 Η Μυρτω4038: #1.767 16-03-09 14:37 Νότα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!:kiss::kiss::kiss:(έστω και καθυστερημένα) άντε βρε, ενηλικιώθηκες και εσύ!!! Φαλντοτσέια, να χαίρεστε την μαμά σας! Ράνιουσκα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!:kiss::kiss::kiss: Να σε χαίρονται οι δικοί σου, η Σάρα και ο μπατζανάκης μας!(ο Λίλος καλέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 15:47 Η ruko έγραψε: #1.768 16-03-09 15:47 Ράνια, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 15:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.769 16-03-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από alice: Να χαιρεσαι τον Αιμιλιακο σου... Σαν χτες δεν τον βρηκες? Η σαν αυριο? Εχουμε μνημη αλλα οχι και τοσο δυνατη... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Αλίκη μου ναι αύριο κλείνουμε ένα χρόνο αυτοκολητάκια με τον μικρούλη μου. Περισινό δώρο για τα γενέθλειά μου εγώ πιστεύω από το Νινάκι μου που με άφησε. Αρχική Δημοσίευση από niki: Ράνιουσκα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!:kiss::kiss::kiss: Να σε χαίρονται οι δικοί σου, η Σάρα και ο μπατζανάκης μας!(ο Λίλος καλέ) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Νικάκι μου να είσαι καλά. Θα τα πούμε το Σάββατο πρώτα ο Θεός Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ράνια, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!:kiss: Click για ανάπτυξη... Σε υπέρ ευχαριστώ Ρούλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 16:52 Η aretha έγραψε: #1.770 16-03-09 16:52 Χρόνια πολλά, Ράνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 16:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.771 16-03-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά, Ράνια!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αλίκη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 18:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.772 16-03-09 18:46 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 00:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.773 17-03-09 00:37 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δαφούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #1.774 17-03-09 00:49 Νότα Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!! Να σε χαίρονται τα γατόνια σου κι όσοι σ΄αγαπουν!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 08:37 Η RedCat έγραψε: #1.775 17-03-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νότα Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!! Να σε χαίρονται τα γατόνια σου κι όσοι σ΄αγαπουν!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, αντε να δουμε ποτε θα τα πουμε και απο κοντά!! πολλα φιλια σε ολα τα μουσούδια του σπιτιού.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 07:36 Η moukelis έγραψε: #1.776 19-03-09 07:36 Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 07:53 Η alice έγραψε: #1.777 19-03-09 07:53 Καλημερα! Χρονια πολλα Βικυ!!! Να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου και οσους αγαπας, ο,τι επιθυμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:14 Η konstans έγραψε: #1.778 19-03-09 08:14 Χρόνια πολλάάάάάάάάά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 19-03-09 08:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Click για ανάπτυξη... Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:35 Η moukelis έγραψε: #1.780 19-03-09 08:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Click για ανάπτυξη... Κατσε μωρε Γιουλη,θα με φερει με τον Σειριο στην Αθηνα και θα με γυρισει πισω,θα με παει σπιτι μου το Πασχα με δυο γατια,και θα με στειλει και Σκωτια το καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nota: παιδια σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας..(επιτελους μπαίνω στα 20..) φιλιά σε όλους και χρονια πολλά στη Ράνια Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά 20χρονη Moderator!Να τα εκατοστήσεις!!!Να έχεις χρονια πολλά και καλά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:27 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.762 16-03-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... και η σειρά του Λίλου να χαίρεται τη μαμά του σήμερα Ράνια, χρόνια πολλά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: χρονια πολλα ρανια μας με υγεια και χαρα !!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Voula: Νότα, Ράνια σας εύχομαι Χρόνια σας Πολλά. Να τα εκατοστήσετε και να είσαστε πάντα χαρούμενες, γελαστές, με υγεία και χαρά. Τσέης, Φαλντί και Λιλούκο να χαιρόσαστε τις μητέρες σας ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρανια χρονια πολλα και καλα,να σε χαιρεται ο Λιλουκος σου! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: χρονια πολλα και ευτυχισμενα ρανια και μακρια απο γατοαρρωστιες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από alice: Χρονια πολλα Ρανια!!! Να χαιρεσαι το μωρο σου και αυτο εσενα για πολλα χρονια ακομα!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ράνια μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και καλά. Να τα χιλιάσεις καλή μου και να΄σαι πάντα καλά και έτσι γελαστή και χαρουμενη όπως σε γνώρισα!!! Πολλά ανθρωπο γατοφιλάκια από εμάς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από konstans: Χρόνια πολλά Ράνια!!!!:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Χρόνια πολλά κυρία Ουρανία! Να είσαστε πάντα καλά!! Να σας χαίρεται ο Αιμιλιάκος σας και τα αγαπημένα σας δίποδα Νόρα-Σίσσυ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ράνια χρόνια σου πολλά και ευτιχισμένα:kiss:. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nota: φιλιά σε όλους και χρονια πολλά στη Ράνια Click για ανάπτυξη... Κοριτσάκια μου γλυκά και αγαπημένες φιλεναδίτσες σας ευχαριστώ όλες πολύ πολύ πολύ για τις ευχές σας. Πιο πολύ δεν γίνεται. Είναι από τις πιο χαρούμενες στιγμές της ημέρας μου σήμερα.:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.763 16-03-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Χρόνια πολλά μαμα! Με υγεία και χαρά!!Να δώσετε πολλά φιλάκια στον αρραβωνιαστικό μου τον κουκλο!!!Να σας χαίρεται! Ελβίρα(Σας στέλνω φωτογραφίες που ημουνα μωράκι) Click για ανάπτυξη... Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην γατονυφούλα μου την Ελβιρίτσα:kiss: και την ευχαριστώ για τις γλυκές της φωτογραφίες. Φιλάκια από το Λιλάκι της:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 14:07 Η alice έγραψε: #1.764 16-03-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κοριτσάκια μου γλυκά και αγαπημένες φιλεναδίτσες σας ευχαριστώ όλες πολύ πολύ πολύ για τις ευχές σας. Πιο πολύ δεν γίνεται. Είναι από τις πιο χαρούμενες στιγμές της ημέρας μου σήμερα.:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Να χαιρεσαι τον Αιμιλιακο σου... Σαν χτες δεν τον βρηκες? Η σαν αυριο? Εχουμε μνημη αλλα οχι και τοσο δυνατη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 14:18 Η RedCat έγραψε: #1.765 16-03-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Χρόνια πολλά 20χρονη Moderator!Να τα εκατοστήσεις!!!Να έχεις χρονια πολλά και καλά!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ελενάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.766 16-03-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Nota: παιδια σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας..(επιτελους μπαίνω στα 20..) φιλιά σε όλους και χρονια πολλά στη Ράνια Click για ανάπτυξη... α...σε περναω ενα χρονο...κλεινω τα 21 τον Αυγουστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 14:37 Η Μυρτω4038: #1.767 16-03-09 14:37 Νότα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!:kiss::kiss::kiss:(έστω και καθυστερημένα) άντε βρε, ενηλικιώθηκες και εσύ!!! Φαλντοτσέια, να χαίρεστε την μαμά σας! Ράνιουσκα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!:kiss::kiss::kiss: Να σε χαίρονται οι δικοί σου, η Σάρα και ο μπατζανάκης μας!(ο Λίλος καλέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 15:47 Η ruko έγραψε: #1.768 16-03-09 15:47 Ράνια, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 15:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.769 16-03-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από alice: Να χαιρεσαι τον Αιμιλιακο σου... Σαν χτες δεν τον βρηκες? Η σαν αυριο? Εχουμε μνημη αλλα οχι και τοσο δυνατη... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Αλίκη μου ναι αύριο κλείνουμε ένα χρόνο αυτοκολητάκια με τον μικρούλη μου. Περισινό δώρο για τα γενέθλειά μου εγώ πιστεύω από το Νινάκι μου που με άφησε. Αρχική Δημοσίευση από niki: Ράνιουσκα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!:kiss::kiss::kiss: Να σε χαίρονται οι δικοί σου, η Σάρα και ο μπατζανάκης μας!(ο Λίλος καλέ) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Νικάκι μου να είσαι καλά. Θα τα πούμε το Σάββατο πρώτα ο Θεός Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ράνια, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!:kiss: Click για ανάπτυξη... Σε υπέρ ευχαριστώ Ρούλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 16:52 Η aretha έγραψε: #1.770 16-03-09 16:52 Χρόνια πολλά, Ράνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 16:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.771 16-03-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά, Ράνια!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αλίκη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 18:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.772 16-03-09 18:46 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 00:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.773 17-03-09 00:37 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δαφούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #1.774 17-03-09 00:49 Νότα Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!! Να σε χαίρονται τα γατόνια σου κι όσοι σ΄αγαπουν!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 08:37 Η RedCat έγραψε: #1.775 17-03-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νότα Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!! Να σε χαίρονται τα γατόνια σου κι όσοι σ΄αγαπουν!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, αντε να δουμε ποτε θα τα πουμε και απο κοντά!! πολλα φιλια σε ολα τα μουσούδια του σπιτιού.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 07:36 Η moukelis έγραψε: #1.776 19-03-09 07:36 Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 07:53 Η alice έγραψε: #1.777 19-03-09 07:53 Καλημερα! Χρονια πολλα Βικυ!!! Να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου και οσους αγαπας, ο,τι επιθυμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:14 Η konstans έγραψε: #1.778 19-03-09 08:14 Χρόνια πολλάάάάάάάάά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 19-03-09 08:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Click για ανάπτυξη... Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:35 Η moukelis έγραψε: #1.780 19-03-09 08:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Click για ανάπτυξη... Κατσε μωρε Γιουλη,θα με φερει με τον Σειριο στην Αθηνα και θα με γυρισει πισω,θα με παει σπιτι μου το Πασχα με δυο γατια,και θα με στειλει και Σκωτια το καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... και η σειρά του Λίλου να χαίρεται τη μαμά του σήμερα Ράνια, χρόνια πολλά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: χρονια πολλα ρανια μας με υγεια και χαρα !!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Voula: Νότα, Ράνια σας εύχομαι Χρόνια σας Πολλά. Να τα εκατοστήσετε και να είσαστε πάντα χαρούμενες, γελαστές, με υγεία και χαρά. Τσέης, Φαλντί και Λιλούκο να χαιρόσαστε τις μητέρες σας ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ρανια χρονια πολλα και καλα,να σε χαιρεται ο Λιλουκος σου! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: χρονια πολλα και ευτυχισμενα ρανια και μακρια απο γατοαρρωστιες Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από alice: Χρονια πολλα Ρανια!!! Να χαιρεσαι το μωρο σου και αυτο εσενα για πολλα χρονια ακομα!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ράνια μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και καλά. Να τα χιλιάσεις καλή μου και να΄σαι πάντα καλά και έτσι γελαστή και χαρουμενη όπως σε γνώρισα!!! Πολλά ανθρωπο γατοφιλάκια από εμάς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από konstans: Χρόνια πολλά Ράνια!!!!:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Χρόνια πολλά κυρία Ουρανία! Να είσαστε πάντα καλά!! Να σας χαίρεται ο Αιμιλιάκος σας και τα αγαπημένα σας δίποδα Νόρα-Σίσσυ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ράνια χρόνια σου πολλά και ευτιχισμένα:kiss:. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nota: φιλιά σε όλους και χρονια πολλά στη Ράνια Click για ανάπτυξη... Κοριτσάκια μου γλυκά και αγαπημένες φιλεναδίτσες σας ευχαριστώ όλες πολύ πολύ πολύ για τις ευχές σας. Πιο πολύ δεν γίνεται. Είναι από τις πιο χαρούμενες στιγμές της ημέρας μου σήμερα.:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 13:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.763 16-03-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Χρόνια πολλά μαμα! Με υγεία και χαρά!!Να δώσετε πολλά φιλάκια στον αρραβωνιαστικό μου τον κουκλο!!!Να σας χαίρεται! Ελβίρα(Σας στέλνω φωτογραφίες που ημουνα μωράκι) Click για ανάπτυξη... Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην γατονυφούλα μου την Ελβιρίτσα:kiss: και την ευχαριστώ για τις γλυκές της φωτογραφίες. Φιλάκια από το Λιλάκι της:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 14:07 Η alice έγραψε: #1.764 16-03-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κοριτσάκια μου γλυκά και αγαπημένες φιλεναδίτσες σας ευχαριστώ όλες πολύ πολύ πολύ για τις ευχές σας. Πιο πολύ δεν γίνεται. Είναι από τις πιο χαρούμενες στιγμές της ημέρας μου σήμερα.:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Να χαιρεσαι τον Αιμιλιακο σου... Σαν χτες δεν τον βρηκες? Η σαν αυριο? Εχουμε μνημη αλλα οχι και τοσο δυνατη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 14:18 Η RedCat έγραψε: #1.765 16-03-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Χρόνια πολλά 20χρονη Moderator!Να τα εκατοστήσεις!!!Να έχεις χρονια πολλά και καλά!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ελενάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.766 16-03-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Nota: παιδια σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας..(επιτελους μπαίνω στα 20..) φιλιά σε όλους και χρονια πολλά στη Ράνια Click για ανάπτυξη... α...σε περναω ενα χρονο...κλεινω τα 21 τον Αυγουστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 14:37 Η Μυρτω4038: #1.767 16-03-09 14:37 Νότα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!:kiss::kiss::kiss:(έστω και καθυστερημένα) άντε βρε, ενηλικιώθηκες και εσύ!!! Φαλντοτσέια, να χαίρεστε την μαμά σας! Ράνιουσκα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!:kiss::kiss::kiss: Να σε χαίρονται οι δικοί σου, η Σάρα και ο μπατζανάκης μας!(ο Λίλος καλέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 15:47 Η ruko έγραψε: #1.768 16-03-09 15:47 Ράνια, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 15:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.769 16-03-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από alice: Να χαιρεσαι τον Αιμιλιακο σου... Σαν χτες δεν τον βρηκες? Η σαν αυριο? Εχουμε μνημη αλλα οχι και τοσο δυνατη... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Αλίκη μου ναι αύριο κλείνουμε ένα χρόνο αυτοκολητάκια με τον μικρούλη μου. Περισινό δώρο για τα γενέθλειά μου εγώ πιστεύω από το Νινάκι μου που με άφησε. Αρχική Δημοσίευση από niki: Ράνιουσκα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!:kiss::kiss::kiss: Να σε χαίρονται οι δικοί σου, η Σάρα και ο μπατζανάκης μας!(ο Λίλος καλέ) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Νικάκι μου να είσαι καλά. Θα τα πούμε το Σάββατο πρώτα ο Θεός Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ράνια, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!:kiss: Click για ανάπτυξη... Σε υπέρ ευχαριστώ Ρούλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 16:52 Η aretha έγραψε: #1.770 16-03-09 16:52 Χρόνια πολλά, Ράνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 16:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.771 16-03-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά, Ράνια!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αλίκη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 18:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.772 16-03-09 18:46 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 00:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.773 17-03-09 00:37 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δαφούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #1.774 17-03-09 00:49 Νότα Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!! Να σε χαίρονται τα γατόνια σου κι όσοι σ΄αγαπουν!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 08:37 Η RedCat έγραψε: #1.775 17-03-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νότα Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!! Να σε χαίρονται τα γατόνια σου κι όσοι σ΄αγαπουν!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, αντε να δουμε ποτε θα τα πουμε και απο κοντά!! πολλα φιλια σε ολα τα μουσούδια του σπιτιού.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 07:36 Η moukelis έγραψε: #1.776 19-03-09 07:36 Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 07:53 Η alice έγραψε: #1.777 19-03-09 07:53 Καλημερα! Χρονια πολλα Βικυ!!! Να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου και οσους αγαπας, ο,τι επιθυμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:14 Η konstans έγραψε: #1.778 19-03-09 08:14 Χρόνια πολλάάάάάάάάά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 19-03-09 08:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Click για ανάπτυξη... Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:35 Η moukelis έγραψε: #1.780 19-03-09 08:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Click για ανάπτυξη... Κατσε μωρε Γιουλη,θα με φερει με τον Σειριο στην Αθηνα και θα με γυρισει πισω,θα με παει σπιτι μου το Πασχα με δυο γατια,και θα με στειλει και Σκωτια το καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Χρόνια πολλά μαμα! Με υγεία και χαρά!!Να δώσετε πολλά φιλάκια στον αρραβωνιαστικό μου τον κουκλο!!!Να σας χαίρεται! Ελβίρα(Σας στέλνω φωτογραφίες που ημουνα μωράκι) Click για ανάπτυξη... Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην γατονυφούλα μου την Ελβιρίτσα:kiss: και την ευχαριστώ για τις γλυκές της φωτογραφίες. Φιλάκια από το Λιλάκι της:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 14:07 Η alice έγραψε: #1.764 16-03-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κοριτσάκια μου γλυκά και αγαπημένες φιλεναδίτσες σας ευχαριστώ όλες πολύ πολύ πολύ για τις ευχές σας. Πιο πολύ δεν γίνεται. Είναι από τις πιο χαρούμενες στιγμές της ημέρας μου σήμερα.:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Να χαιρεσαι τον Αιμιλιακο σου... Σαν χτες δεν τον βρηκες? Η σαν αυριο? Εχουμε μνημη αλλα οχι και τοσο δυνατη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 14:18 Η RedCat έγραψε: #1.765 16-03-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Χρόνια πολλά 20χρονη Moderator!Να τα εκατοστήσεις!!!Να έχεις χρονια πολλά και καλά!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ελενάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.766 16-03-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Nota: παιδια σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας..(επιτελους μπαίνω στα 20..) φιλιά σε όλους και χρονια πολλά στη Ράνια Click για ανάπτυξη... α...σε περναω ενα χρονο...κλεινω τα 21 τον Αυγουστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 14:37 Η Μυρτω4038: #1.767 16-03-09 14:37 Νότα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!:kiss::kiss::kiss:(έστω και καθυστερημένα) άντε βρε, ενηλικιώθηκες και εσύ!!! Φαλντοτσέια, να χαίρεστε την μαμά σας! Ράνιουσκα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!:kiss::kiss::kiss: Να σε χαίρονται οι δικοί σου, η Σάρα και ο μπατζανάκης μας!(ο Λίλος καλέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 15:47 Η ruko έγραψε: #1.768 16-03-09 15:47 Ράνια, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 15:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.769 16-03-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από alice: Να χαιρεσαι τον Αιμιλιακο σου... Σαν χτες δεν τον βρηκες? Η σαν αυριο? Εχουμε μνημη αλλα οχι και τοσο δυνατη... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Αλίκη μου ναι αύριο κλείνουμε ένα χρόνο αυτοκολητάκια με τον μικρούλη μου. Περισινό δώρο για τα γενέθλειά μου εγώ πιστεύω από το Νινάκι μου που με άφησε. Αρχική Δημοσίευση από niki: Ράνιουσκα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!:kiss::kiss::kiss: Να σε χαίρονται οι δικοί σου, η Σάρα και ο μπατζανάκης μας!(ο Λίλος καλέ) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Νικάκι μου να είσαι καλά. Θα τα πούμε το Σάββατο πρώτα ο Θεός Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ράνια, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!:kiss: Click για ανάπτυξη... Σε υπέρ ευχαριστώ Ρούλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 16:52 Η aretha έγραψε: #1.770 16-03-09 16:52 Χρόνια πολλά, Ράνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 16:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.771 16-03-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά, Ράνια!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αλίκη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 18:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.772 16-03-09 18:46 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 00:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.773 17-03-09 00:37 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δαφούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #1.774 17-03-09 00:49 Νότα Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!! Να σε χαίρονται τα γατόνια σου κι όσοι σ΄αγαπουν!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 08:37 Η RedCat έγραψε: #1.775 17-03-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νότα Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!! Να σε χαίρονται τα γατόνια σου κι όσοι σ΄αγαπουν!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, αντε να δουμε ποτε θα τα πουμε και απο κοντά!! πολλα φιλια σε ολα τα μουσούδια του σπιτιού.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 07:36 Η moukelis έγραψε: #1.776 19-03-09 07:36 Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 07:53 Η alice έγραψε: #1.777 19-03-09 07:53 Καλημερα! Χρονια πολλα Βικυ!!! Να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου και οσους αγαπας, ο,τι επιθυμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:14 Η konstans έγραψε: #1.778 19-03-09 08:14 Χρόνια πολλάάάάάάάάά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 19-03-09 08:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Click για ανάπτυξη... Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:35 Η moukelis έγραψε: #1.780 19-03-09 08:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Click για ανάπτυξη... Κατσε μωρε Γιουλη,θα με φερει με τον Σειριο στην Αθηνα και θα με γυρισει πισω,θα με παει σπιτι μου το Πασχα με δυο γατια,και θα με στειλει και Σκωτια το καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Κοριτσάκια μου γλυκά και αγαπημένες φιλεναδίτσες σας ευχαριστώ όλες πολύ πολύ πολύ για τις ευχές σας. Πιο πολύ δεν γίνεται. Είναι από τις πιο χαρούμενες στιγμές της ημέρας μου σήμερα.:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Να χαιρεσαι τον Αιμιλιακο σου... Σαν χτες δεν τον βρηκες? Η σαν αυριο? Εχουμε μνημη αλλα οχι και τοσο δυνατη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 14:18 Η RedCat έγραψε: #1.765 16-03-09 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Χρόνια πολλά 20χρονη Moderator!Να τα εκατοστήσεις!!!Να έχεις χρονια πολλά και καλά!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ελενάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.766 16-03-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Nota: παιδια σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας..(επιτελους μπαίνω στα 20..) φιλιά σε όλους και χρονια πολλά στη Ράνια Click για ανάπτυξη... α...σε περναω ενα χρονο...κλεινω τα 21 τον Αυγουστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 14:37 Η Μυρτω4038: #1.767 16-03-09 14:37 Νότα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!:kiss::kiss::kiss:(έστω και καθυστερημένα) άντε βρε, ενηλικιώθηκες και εσύ!!! Φαλντοτσέια, να χαίρεστε την μαμά σας! Ράνιουσκα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!:kiss::kiss::kiss: Να σε χαίρονται οι δικοί σου, η Σάρα και ο μπατζανάκης μας!(ο Λίλος καλέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 15:47 Η ruko έγραψε: #1.768 16-03-09 15:47 Ράνια, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 15:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.769 16-03-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από alice: Να χαιρεσαι τον Αιμιλιακο σου... Σαν χτες δεν τον βρηκες? Η σαν αυριο? Εχουμε μνημη αλλα οχι και τοσο δυνατη... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Αλίκη μου ναι αύριο κλείνουμε ένα χρόνο αυτοκολητάκια με τον μικρούλη μου. Περισινό δώρο για τα γενέθλειά μου εγώ πιστεύω από το Νινάκι μου που με άφησε. Αρχική Δημοσίευση από niki: Ράνιουσκα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!:kiss::kiss::kiss: Να σε χαίρονται οι δικοί σου, η Σάρα και ο μπατζανάκης μας!(ο Λίλος καλέ) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Νικάκι μου να είσαι καλά. Θα τα πούμε το Σάββατο πρώτα ο Θεός Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ράνια, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!:kiss: Click για ανάπτυξη... Σε υπέρ ευχαριστώ Ρούλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 16:52 Η aretha έγραψε: #1.770 16-03-09 16:52 Χρόνια πολλά, Ράνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 16:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.771 16-03-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά, Ράνια!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αλίκη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 18:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.772 16-03-09 18:46 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 00:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.773 17-03-09 00:37 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δαφούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #1.774 17-03-09 00:49 Νότα Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!! Να σε χαίρονται τα γατόνια σου κι όσοι σ΄αγαπουν!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 08:37 Η RedCat έγραψε: #1.775 17-03-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νότα Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!! Να σε χαίρονται τα γατόνια σου κι όσοι σ΄αγαπουν!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, αντε να δουμε ποτε θα τα πουμε και απο κοντά!! πολλα φιλια σε ολα τα μουσούδια του σπιτιού.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 07:36 Η moukelis έγραψε: #1.776 19-03-09 07:36 Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 07:53 Η alice έγραψε: #1.777 19-03-09 07:53 Καλημερα! Χρονια πολλα Βικυ!!! Να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου και οσους αγαπας, ο,τι επιθυμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:14 Η konstans έγραψε: #1.778 19-03-09 08:14 Χρόνια πολλάάάάάάάάά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 19-03-09 08:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Click για ανάπτυξη... Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:35 Η moukelis έγραψε: #1.780 19-03-09 08:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Click για ανάπτυξη... Κατσε μωρε Γιουλη,θα με φερει με τον Σειριο στην Αθηνα και θα με γυρισει πισω,θα με παει σπιτι μου το Πασχα με δυο γατια,και θα με στειλει και Σκωτια το καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Χρόνια πολλά 20χρονη Moderator!Να τα εκατοστήσεις!!!Να έχεις χρονια πολλά και καλά!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ελενάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.766 16-03-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Nota: παιδια σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας..(επιτελους μπαίνω στα 20..) φιλιά σε όλους και χρονια πολλά στη Ράνια Click για ανάπτυξη... α...σε περναω ενα χρονο...κλεινω τα 21 τον Αυγουστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 14:37 Η Μυρτω4038: #1.767 16-03-09 14:37 Νότα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!:kiss::kiss::kiss:(έστω και καθυστερημένα) άντε βρε, ενηλικιώθηκες και εσύ!!! Φαλντοτσέια, να χαίρεστε την μαμά σας! Ράνιουσκα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!:kiss::kiss::kiss: Να σε χαίρονται οι δικοί σου, η Σάρα και ο μπατζανάκης μας!(ο Λίλος καλέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 15:47 Η ruko έγραψε: #1.768 16-03-09 15:47 Ράνια, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 15:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.769 16-03-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από alice: Να χαιρεσαι τον Αιμιλιακο σου... Σαν χτες δεν τον βρηκες? Η σαν αυριο? Εχουμε μνημη αλλα οχι και τοσο δυνατη... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Αλίκη μου ναι αύριο κλείνουμε ένα χρόνο αυτοκολητάκια με τον μικρούλη μου. Περισινό δώρο για τα γενέθλειά μου εγώ πιστεύω από το Νινάκι μου που με άφησε. Αρχική Δημοσίευση από niki: Ράνιουσκα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!:kiss::kiss::kiss: Να σε χαίρονται οι δικοί σου, η Σάρα και ο μπατζανάκης μας!(ο Λίλος καλέ) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Νικάκι μου να είσαι καλά. Θα τα πούμε το Σάββατο πρώτα ο Θεός Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ράνια, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!:kiss: Click για ανάπτυξη... Σε υπέρ ευχαριστώ Ρούλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 16:52 Η aretha έγραψε: #1.770 16-03-09 16:52 Χρόνια πολλά, Ράνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 16:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.771 16-03-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά, Ράνια!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αλίκη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 18:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.772 16-03-09 18:46 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 00:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.773 17-03-09 00:37 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δαφούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #1.774 17-03-09 00:49 Νότα Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!! Να σε χαίρονται τα γατόνια σου κι όσοι σ΄αγαπουν!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 08:37 Η RedCat έγραψε: #1.775 17-03-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νότα Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!! Να σε χαίρονται τα γατόνια σου κι όσοι σ΄αγαπουν!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, αντε να δουμε ποτε θα τα πουμε και απο κοντά!! πολλα φιλια σε ολα τα μουσούδια του σπιτιού.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 07:36 Η moukelis έγραψε: #1.776 19-03-09 07:36 Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 07:53 Η alice έγραψε: #1.777 19-03-09 07:53 Καλημερα! Χρονια πολλα Βικυ!!! Να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου και οσους αγαπας, ο,τι επιθυμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:14 Η konstans έγραψε: #1.778 19-03-09 08:14 Χρόνια πολλάάάάάάάάά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 19-03-09 08:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Click για ανάπτυξη... Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:35 Η moukelis έγραψε: #1.780 19-03-09 08:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Click για ανάπτυξη... Κατσε μωρε Γιουλη,θα με φερει με τον Σειριο στην Αθηνα και θα με γυρισει πισω,θα με παει σπιτι μου το Πασχα με δυο γατια,και θα με στειλει και Σκωτια το καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nota: παιδια σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας..(επιτελους μπαίνω στα 20..) φιλιά σε όλους και χρονια πολλά στη Ράνια Click για ανάπτυξη... α...σε περναω ενα χρονο...κλεινω τα 21 τον Αυγουστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 14:37 Η Μυρτω4038: #1.767 16-03-09 14:37 Νότα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!:kiss::kiss::kiss:(έστω και καθυστερημένα) άντε βρε, ενηλικιώθηκες και εσύ!!! Φαλντοτσέια, να χαίρεστε την μαμά σας! Ράνιουσκα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!:kiss::kiss::kiss: Να σε χαίρονται οι δικοί σου, η Σάρα και ο μπατζανάκης μας!(ο Λίλος καλέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 15:47 Η ruko έγραψε: #1.768 16-03-09 15:47 Ράνια, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 15:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.769 16-03-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από alice: Να χαιρεσαι τον Αιμιλιακο σου... Σαν χτες δεν τον βρηκες? Η σαν αυριο? Εχουμε μνημη αλλα οχι και τοσο δυνατη... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Αλίκη μου ναι αύριο κλείνουμε ένα χρόνο αυτοκολητάκια με τον μικρούλη μου. Περισινό δώρο για τα γενέθλειά μου εγώ πιστεύω από το Νινάκι μου που με άφησε. Αρχική Δημοσίευση από niki: Ράνιουσκα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!:kiss::kiss::kiss: Να σε χαίρονται οι δικοί σου, η Σάρα και ο μπατζανάκης μας!(ο Λίλος καλέ) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Νικάκι μου να είσαι καλά. Θα τα πούμε το Σάββατο πρώτα ο Θεός Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ράνια, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!:kiss: Click για ανάπτυξη... Σε υπέρ ευχαριστώ Ρούλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 16:52 Η aretha έγραψε: #1.770 16-03-09 16:52 Χρόνια πολλά, Ράνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 16:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.771 16-03-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά, Ράνια!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αλίκη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 18:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.772 16-03-09 18:46 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 00:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.773 17-03-09 00:37 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δαφούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #1.774 17-03-09 00:49 Νότα Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!! Να σε χαίρονται τα γατόνια σου κι όσοι σ΄αγαπουν!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 08:37 Η RedCat έγραψε: #1.775 17-03-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νότα Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!! Να σε χαίρονται τα γατόνια σου κι όσοι σ΄αγαπουν!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, αντε να δουμε ποτε θα τα πουμε και απο κοντά!! πολλα φιλια σε ολα τα μουσούδια του σπιτιού.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 07:36 Η moukelis έγραψε: #1.776 19-03-09 07:36 Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 07:53 Η alice έγραψε: #1.777 19-03-09 07:53 Καλημερα! Χρονια πολλα Βικυ!!! Να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου και οσους αγαπας, ο,τι επιθυμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:14 Η konstans έγραψε: #1.778 19-03-09 08:14 Χρόνια πολλάάάάάάάάά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 19-03-09 08:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Click για ανάπτυξη... Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:35 Η moukelis έγραψε: #1.780 19-03-09 08:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Click για ανάπτυξη... Κατσε μωρε Γιουλη,θα με φερει με τον Σειριο στην Αθηνα και θα με γυρισει πισω,θα με παει σπιτι μου το Πασχα με δυο γατια,και θα με στειλει και Σκωτια το καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νότα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!:kiss::kiss::kiss:(έστω και καθυστερημένα) άντε βρε, ενηλικιώθηκες και εσύ!!! Φαλντοτσέια, να χαίρεστε την μαμά σας! Ράνιουσκα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!:kiss::kiss::kiss: Να σε χαίρονται οι δικοί σου, η Σάρα και ο μπατζανάκης μας!(ο Λίλος καλέ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 15:47 Η ruko έγραψε: #1.768 16-03-09 15:47 Ράνια, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 15:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.769 16-03-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από alice: Να χαιρεσαι τον Αιμιλιακο σου... Σαν χτες δεν τον βρηκες? Η σαν αυριο? Εχουμε μνημη αλλα οχι και τοσο δυνατη... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Αλίκη μου ναι αύριο κλείνουμε ένα χρόνο αυτοκολητάκια με τον μικρούλη μου. Περισινό δώρο για τα γενέθλειά μου εγώ πιστεύω από το Νινάκι μου που με άφησε. Αρχική Δημοσίευση από niki: Ράνιουσκα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!:kiss::kiss::kiss: Να σε χαίρονται οι δικοί σου, η Σάρα και ο μπατζανάκης μας!(ο Λίλος καλέ) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Νικάκι μου να είσαι καλά. Θα τα πούμε το Σάββατο πρώτα ο Θεός Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ράνια, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!:kiss: Click για ανάπτυξη... Σε υπέρ ευχαριστώ Ρούλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 16:52 Η aretha έγραψε: #1.770 16-03-09 16:52 Χρόνια πολλά, Ράνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 16:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.771 16-03-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά, Ράνια!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αλίκη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 18:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.772 16-03-09 18:46 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 00:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.773 17-03-09 00:37 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δαφούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #1.774 17-03-09 00:49 Νότα Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!! Να σε χαίρονται τα γατόνια σου κι όσοι σ΄αγαπουν!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 08:37 Η RedCat έγραψε: #1.775 17-03-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νότα Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!! Να σε χαίρονται τα γατόνια σου κι όσοι σ΄αγαπουν!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, αντε να δουμε ποτε θα τα πουμε και απο κοντά!! πολλα φιλια σε ολα τα μουσούδια του σπιτιού.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 07:36 Η moukelis έγραψε: #1.776 19-03-09 07:36 Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 07:53 Η alice έγραψε: #1.777 19-03-09 07:53 Καλημερα! Χρονια πολλα Βικυ!!! Να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου και οσους αγαπας, ο,τι επιθυμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:14 Η konstans έγραψε: #1.778 19-03-09 08:14 Χρόνια πολλάάάάάάάάά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 19-03-09 08:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Click για ανάπτυξη... Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:35 Η moukelis έγραψε: #1.780 19-03-09 08:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Click για ανάπτυξη... Κατσε μωρε Γιουλη,θα με φερει με τον Σειριο στην Αθηνα και θα με γυρισει πισω,θα με παει σπιτι μου το Πασχα με δυο γατια,και θα με στειλει και Σκωτια το καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ράνια, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 15:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.769 16-03-09 15:58 Αρχική Δημοσίευση από alice: Να χαιρεσαι τον Αιμιλιακο σου... Σαν χτες δεν τον βρηκες? Η σαν αυριο? Εχουμε μνημη αλλα οχι και τοσο δυνατη... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Αλίκη μου ναι αύριο κλείνουμε ένα χρόνο αυτοκολητάκια με τον μικρούλη μου. Περισινό δώρο για τα γενέθλειά μου εγώ πιστεύω από το Νινάκι μου που με άφησε. Αρχική Δημοσίευση από niki: Ράνιουσκα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!:kiss::kiss::kiss: Να σε χαίρονται οι δικοί σου, η Σάρα και ο μπατζανάκης μας!(ο Λίλος καλέ) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Νικάκι μου να είσαι καλά. Θα τα πούμε το Σάββατο πρώτα ο Θεός Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ράνια, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!:kiss: Click για ανάπτυξη... Σε υπέρ ευχαριστώ Ρούλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 16:52 Η aretha έγραψε: #1.770 16-03-09 16:52 Χρόνια πολλά, Ράνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 16:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.771 16-03-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά, Ράνια!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αλίκη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 18:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.772 16-03-09 18:46 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 00:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.773 17-03-09 00:37 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δαφούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #1.774 17-03-09 00:49 Νότα Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!! Να σε χαίρονται τα γατόνια σου κι όσοι σ΄αγαπουν!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 08:37 Η RedCat έγραψε: #1.775 17-03-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νότα Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!! Να σε χαίρονται τα γατόνια σου κι όσοι σ΄αγαπουν!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, αντε να δουμε ποτε θα τα πουμε και απο κοντά!! πολλα φιλια σε ολα τα μουσούδια του σπιτιού.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 07:36 Η moukelis έγραψε: #1.776 19-03-09 07:36 Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 07:53 Η alice έγραψε: #1.777 19-03-09 07:53 Καλημερα! Χρονια πολλα Βικυ!!! Να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου και οσους αγαπας, ο,τι επιθυμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:14 Η konstans έγραψε: #1.778 19-03-09 08:14 Χρόνια πολλάάάάάάάάά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 19-03-09 08:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Click για ανάπτυξη... Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:35 Η moukelis έγραψε: #1.780 19-03-09 08:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Click για ανάπτυξη... Κατσε μωρε Γιουλη,θα με φερει με τον Σειριο στην Αθηνα και θα με γυρισει πισω,θα με παει σπιτι μου το Πασχα με δυο γατια,και θα με στειλει και Σκωτια το καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alice: Να χαιρεσαι τον Αιμιλιακο σου... Σαν χτες δεν τον βρηκες? Η σαν αυριο? Εχουμε μνημη αλλα οχι και τοσο δυνατη... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Αλίκη μου ναι αύριο κλείνουμε ένα χρόνο αυτοκολητάκια με τον μικρούλη μου. Περισινό δώρο για τα γενέθλειά μου εγώ πιστεύω από το Νινάκι μου που με άφησε. Αρχική Δημοσίευση από niki: Ράνιουσκα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!:kiss::kiss::kiss: Να σε χαίρονται οι δικοί σου, η Σάρα και ο μπατζανάκης μας!(ο Λίλος καλέ) Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Νικάκι μου να είσαι καλά. Θα τα πούμε το Σάββατο πρώτα ο Θεός Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ράνια, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!:kiss: Click για ανάπτυξη... Σε υπέρ ευχαριστώ Ρούλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 16:52 Η aretha έγραψε: #1.770 16-03-09 16:52 Χρόνια πολλά, Ράνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 16:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.771 16-03-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά, Ράνια!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αλίκη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 18:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.772 16-03-09 18:46 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 00:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.773 17-03-09 00:37 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δαφούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #1.774 17-03-09 00:49 Νότα Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!! Να σε χαίρονται τα γατόνια σου κι όσοι σ΄αγαπουν!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 08:37 Η RedCat έγραψε: #1.775 17-03-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νότα Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!! Να σε χαίρονται τα γατόνια σου κι όσοι σ΄αγαπουν!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, αντε να δουμε ποτε θα τα πουμε και απο κοντά!! πολλα φιλια σε ολα τα μουσούδια του σπιτιού.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 07:36 Η moukelis έγραψε: #1.776 19-03-09 07:36 Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 07:53 Η alice έγραψε: #1.777 19-03-09 07:53 Καλημερα! Χρονια πολλα Βικυ!!! Να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου και οσους αγαπας, ο,τι επιθυμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:14 Η konstans έγραψε: #1.778 19-03-09 08:14 Χρόνια πολλάάάάάάάάά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 19-03-09 08:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Click για ανάπτυξη... Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:35 Η moukelis έγραψε: #1.780 19-03-09 08:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Click για ανάπτυξη... Κατσε μωρε Γιουλη,θα με φερει με τον Σειριο στην Αθηνα και θα με γυρισει πισω,θα με παει σπιτι μου το Πασχα με δυο γατια,και θα με στειλει και Σκωτια το καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά, Ράνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 16:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.771 16-03-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά, Ράνια!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αλίκη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 18:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.772 16-03-09 18:46 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 00:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.773 17-03-09 00:37 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δαφούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #1.774 17-03-09 00:49 Νότα Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!! Να σε χαίρονται τα γατόνια σου κι όσοι σ΄αγαπουν!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 08:37 Η RedCat έγραψε: #1.775 17-03-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νότα Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!! Να σε χαίρονται τα γατόνια σου κι όσοι σ΄αγαπουν!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, αντε να δουμε ποτε θα τα πουμε και απο κοντά!! πολλα φιλια σε ολα τα μουσούδια του σπιτιού.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 07:36 Η moukelis έγραψε: #1.776 19-03-09 07:36 Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 07:53 Η alice έγραψε: #1.777 19-03-09 07:53 Καλημερα! Χρονια πολλα Βικυ!!! Να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου και οσους αγαπας, ο,τι επιθυμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:14 Η konstans έγραψε: #1.778 19-03-09 08:14 Χρόνια πολλάάάάάάάάά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 19-03-09 08:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Click για ανάπτυξη... Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:35 Η moukelis έγραψε: #1.780 19-03-09 08:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Click για ανάπτυξη... Κατσε μωρε Γιουλη,θα με φερει με τον Σειριο στην Αθηνα και θα με γυρισει πισω,θα με παει σπιτι μου το Πασχα με δυο γατια,και θα με στειλει και Σκωτια το καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά, Ράνια!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αλίκη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2009 στις 18:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.772 16-03-09 18:46 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 00:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.773 17-03-09 00:37 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δαφούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #1.774 17-03-09 00:49 Νότα Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!! Να σε χαίρονται τα γατόνια σου κι όσοι σ΄αγαπουν!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 08:37 Η RedCat έγραψε: #1.775 17-03-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νότα Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!! Να σε χαίρονται τα γατόνια σου κι όσοι σ΄αγαπουν!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, αντε να δουμε ποτε θα τα πουμε και απο κοντά!! πολλα φιλια σε ολα τα μουσούδια του σπιτιού.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 07:36 Η moukelis έγραψε: #1.776 19-03-09 07:36 Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 07:53 Η alice έγραψε: #1.777 19-03-09 07:53 Καλημερα! Χρονια πολλα Βικυ!!! Να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου και οσους αγαπας, ο,τι επιθυμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:14 Η konstans έγραψε: #1.778 19-03-09 08:14 Χρόνια πολλάάάάάάάάά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 19-03-09 08:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Click για ανάπτυξη... Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:35 Η moukelis έγραψε: #1.780 19-03-09 08:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Click για ανάπτυξη... Κατσε μωρε Γιουλη,θα με φερει με τον Σειριο στην Αθηνα και θα με γυρισει πισω,θα με παει σπιτι μου το Πασχα με δυο γατια,και θα με στειλει και Σκωτια το καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 00:37 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.773 17-03-09 00:37 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δαφούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #1.774 17-03-09 00:49 Νότα Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!! Να σε χαίρονται τα γατόνια σου κι όσοι σ΄αγαπουν!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 08:37 Η RedCat έγραψε: #1.775 17-03-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νότα Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!! Να σε χαίρονται τα γατόνια σου κι όσοι σ΄αγαπουν!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, αντε να δουμε ποτε θα τα πουμε και απο κοντά!! πολλα φιλια σε ολα τα μουσούδια του σπιτιού.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 07:36 Η moukelis έγραψε: #1.776 19-03-09 07:36 Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 07:53 Η alice έγραψε: #1.777 19-03-09 07:53 Καλημερα! Χρονια πολλα Βικυ!!! Να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου και οσους αγαπας, ο,τι επιθυμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:14 Η konstans έγραψε: #1.778 19-03-09 08:14 Χρόνια πολλάάάάάάάάά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 19-03-09 08:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Click για ανάπτυξη... Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:35 Η moukelis έγραψε: #1.780 19-03-09 08:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Click για ανάπτυξη... Κατσε μωρε Γιουλη,θα με φερει με τον Σειριο στην Αθηνα και θα με γυρισει πισω,θα με παει σπιτι μου το Πασχα με δυο γατια,και θα με στειλει και Σκωτια το καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δαφούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 00:49 Η staman2 έγραψε: #1.774 17-03-09 00:49 Νότα Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!! Να σε χαίρονται τα γατόνια σου κι όσοι σ΄αγαπουν!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 08:37 Η RedCat έγραψε: #1.775 17-03-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νότα Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!! Να σε χαίρονται τα γατόνια σου κι όσοι σ΄αγαπουν!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, αντε να δουμε ποτε θα τα πουμε και απο κοντά!! πολλα φιλια σε ολα τα μουσούδια του σπιτιού.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 07:36 Η moukelis έγραψε: #1.776 19-03-09 07:36 Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 07:53 Η alice έγραψε: #1.777 19-03-09 07:53 Καλημερα! Χρονια πολλα Βικυ!!! Να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου και οσους αγαπας, ο,τι επιθυμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:14 Η konstans έγραψε: #1.778 19-03-09 08:14 Χρόνια πολλάάάάάάάάά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 19-03-09 08:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Click για ανάπτυξη... Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:35 Η moukelis έγραψε: #1.780 19-03-09 08:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Click για ανάπτυξη... Κατσε μωρε Γιουλη,θα με φερει με τον Σειριο στην Αθηνα και θα με γυρισει πισω,θα με παει σπιτι μου το Πασχα με δυο γατια,και θα με στειλει και Σκωτια το καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νότα Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!! Να σε χαίρονται τα γατόνια σου κι όσοι σ΄αγαπουν!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2009 στις 08:37 Η RedCat έγραψε: #1.775 17-03-09 08:37 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νότα Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!! Να σε χαίρονται τα γατόνια σου κι όσοι σ΄αγαπουν!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, αντε να δουμε ποτε θα τα πουμε και απο κοντά!! πολλα φιλια σε ολα τα μουσούδια του σπιτιού.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 07:36 Η moukelis έγραψε: #1.776 19-03-09 07:36 Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 07:53 Η alice έγραψε: #1.777 19-03-09 07:53 Καλημερα! Χρονια πολλα Βικυ!!! Να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου και οσους αγαπας, ο,τι επιθυμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:14 Η konstans έγραψε: #1.778 19-03-09 08:14 Χρόνια πολλάάάάάάάάά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 19-03-09 08:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Click για ανάπτυξη... Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:35 Η moukelis έγραψε: #1.780 19-03-09 08:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Click για ανάπτυξη... Κατσε μωρε Γιουλη,θα με φερει με τον Σειριο στην Αθηνα και θα με γυρισει πισω,θα με παει σπιτι μου το Πασχα με δυο γατια,και θα με στειλει και Σκωτια το καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νότα Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!! Να σε χαίρονται τα γατόνια σου κι όσοι σ΄αγαπουν!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, αντε να δουμε ποτε θα τα πουμε και απο κοντά!! πολλα φιλια σε ολα τα μουσούδια του σπιτιού.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 07:36 Η moukelis έγραψε: #1.776 19-03-09 07:36 Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 07:53 Η alice έγραψε: #1.777 19-03-09 07:53 Καλημερα! Χρονια πολλα Βικυ!!! Να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου και οσους αγαπας, ο,τι επιθυμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:14 Η konstans έγραψε: #1.778 19-03-09 08:14 Χρόνια πολλάάάάάάάάά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 19-03-09 08:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Click για ανάπτυξη... Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:35 Η moukelis έγραψε: #1.780 19-03-09 08:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Click για ανάπτυξη... Κατσε μωρε Γιουλη,θα με φερει με τον Σειριο στην Αθηνα και θα με γυρισει πισω,θα με παει σπιτι μου το Πασχα με δυο γατια,και θα με στειλει και Σκωτια το καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 07:53 Η alice έγραψε: #1.777 19-03-09 07:53 Καλημερα! Χρονια πολλα Βικυ!!! Να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου και οσους αγαπας, ο,τι επιθυμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:14 Η konstans έγραψε: #1.778 19-03-09 08:14 Χρόνια πολλάάάάάάάάά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 19-03-09 08:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Click για ανάπτυξη... Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:35 Η moukelis έγραψε: #1.780 19-03-09 08:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Click για ανάπτυξη... Κατσε μωρε Γιουλη,θα με φερει με τον Σειριο στην Αθηνα και θα με γυρισει πισω,θα με παει σπιτι μου το Πασχα με δυο γατια,και θα με στειλει και Σκωτια το καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα! Χρονια πολλα Βικυ!!! Να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου και οσους αγαπας, ο,τι επιθυμεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:14 Η konstans έγραψε: #1.778 19-03-09 08:14 Χρόνια πολλάάάάάάάάά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 19-03-09 08:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Click για ανάπτυξη... Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:35 Η moukelis έγραψε: #1.780 19-03-09 08:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Click για ανάπτυξη... Κατσε μωρε Γιουλη,θα με φερει με τον Σειριο στην Αθηνα και θα με γυρισει πισω,θα με παει σπιτι μου το Πασχα με δυο γατια,και θα με στειλει και Σκωτια το καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρόνια πολλάάάάάάάάά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 19-03-09 08:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Click για ανάπτυξη... Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:35 Η moukelis έγραψε: #1.780 19-03-09 08:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Click για ανάπτυξη... Κατσε μωρε Γιουλη,θα με φερει με τον Σειριο στην Αθηνα και θα με γυρισει πισω,θα με παει σπιτι μου το Πασχα με δυο γατια,και θα με στειλει και Σκωτια το καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά Βίκυ,εθνική μας γατομεταφορέα(και γατομαμαμεταφορέα)! Click για ανάπτυξη... Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:35 Η moukelis έγραψε: #1.780 19-03-09 08:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Click για ανάπτυξη... Κατσε μωρε Γιουλη,θα με φερει με τον Σειριο στην Αθηνα και θα με γυρισει πισω,θα με παει σπιτι μου το Πασχα με δυο γατια,και θα με στειλει και Σκωτια το καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α ωστε ετσι ε? Δωσαμε αλλου το τιτλο?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ MYCAT Σου στελνω ενα γλωσσοφιλο με πολλη αγαπη Click για ανάπτυξη... Κατσε μωρε Γιουλη,θα με φερει με τον Σειριο στην Αθηνα και θα με γυρισει πισω,θα με παει σπιτι μου το Πασχα με δυο γατια,και θα με στειλει και Σκωτια το καλοκαιρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.