vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν εννοείς τον δικό σου περιμένω με ανοιχτές αγκάλες.Τον άλλο τον παίρνω και γω όπου βρεθώ δεν έχω πρόβλημα.Τώρα που έχω και ενσωματωμένο μαξιλάρι στο λαιμό ιχαΓινεται! Διευθυνση δωσε μου, να σου στειλω το Μορφεα![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
θα βαλω τα δυνατα μουΒικάκι, μετά τον ... τριήμερο εορτασμό (γκουχχχ - γκουχχχ), μήπως θα μας αναγγείλεις κι εσύ κανένα... μαντάτο... σαν αυτό της Χρύσας μας;![]()

διαβαζα μια στατιστικη που ελεγε οτι οι περισσοτερες συλληψεις (οχι κουκουλοφορων) γινονται το μαρτιο

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Βικυυυυυυθα βαλω τα δυνατα μουδιαβαζα μια στατιστικη που ελεγε οτι οι περισσοτερες συλληψεις (οχι κουκουλοφορων) γινονται το μαρτιο
![]()

Να ζησει και το OFF TOPIC!

παλι το καναμε το θαυμα μας

staman2
Περιβόητο μέλος

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΣΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΤΟΥΝΙΑ ΣΟΥ! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΓΕΛΑΣΤΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ!

vickymoon
Διάσημο μέλος
παλια μου τεχνη κοσκινοΒικυυυυυυ
Να ζησει και το OFF TOPIC!
παλι το καναμε το θαυμα μας![]()

ειμαστε οι θεες του off topicΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Χρονια σου πολλά Βιβή!και συ γεννέθλια?χρόνια μας πολλά λοιπόν![]()

ΜΕ χαρά και υγεία!!! να χαιρεσαι ό,τι αγαπάς και να σε χαίρονται δύποδα και τετράποδα!

vickymoon
Διάσημο μέλος
αναστασια μου σ ευχαριστω πολυ. εισαι παντα μια ευχαριστη νοτα στο mycat και εχεις και τον καλυτερο γατη του κοσμου. ΤΟΝ ΤΙΜΥΒΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!
ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΣΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΤΟΥΝΙΑ ΣΟΥ! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΓΕΛΑΣΤΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ!![]()

ria23
Διάσημο μέλος
Υ.Σ: Βικυ τι ειναι αυτα που ακουω!!!!!!( αν και πιστευω ενα bebe ειναι το καλυτερο δωρο) οποτε καλο βολι!

ruko
Διάσημο μέλος

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Εμείς τα ψαράκια έχουμε ενεργό συμμετοχή στο my cat

vickymoon
Διάσημο μέλος
Βίκυ και Βιβή, χρόνια πολλά!![]()
ποσο μου αρεσουν οι ευχεςΒίκυ και Βιβή Χρόναι σας πολλά και ευτιχισμένα.

vickymoon
Διάσημο μέλος
ρανια σε ευχαριστω πολυ και εσενα και το γατο σουΒιβή και Βίκυ να τα εκατοστήσετε καλέ και να σας χαίρονται τα γατόνια σας.
Εμείς τα ψαράκια έχουμε ενεργό συμμετοχή στο my cat![]()

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Βιβή, το ίδιο εύχομαι και σε σένα, αν και δεν κατάλαβα σε ποιο nick αντιστοιχείς...

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
vi2ka speaking σας μερσώVickymoon, χρόνια πολλά και καλά και να σε χαίρονται δίποδα και γατούμπες!
Βιβή, το ίδιο εύχομαι και σε σένα, αν και δεν κατάλαβα σε ποιο nick αντιστοιχείς...![]()
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Να'στε πάντα ευτυχισμένες και να σας χαίρονται τα γατόνια σας!

vickymoon
Διάσημο μέλος
Vickymoon, χρόνια πολλά και καλά και να σε χαίρονται δίποδα και γατούμπες!![]()

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool