ιβανα
Επιφανές μέλος
Ιωάννα χρόνια σου πολλά να τα εκατοστήσεις και να σε χαίρεται η γλυκιά Πασχαλίτσα σου![]()
ευχαριστω παρα πολυ ρανια μου !!! να σαι καλα !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lilian
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ιβανα
Επιφανές μέλος
ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ να είσαι πάντα χαρούμενη με υγεία να σε χαίρεται η οικογένεια σου και η Πασχαλίτσα σου (και με ενα καλό γαμπρό)
ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σου ομορφη λιλη μου, να εισαι παντα καλα !!!!!!!!!!!

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
να γίνεις ίσα με κει πάνω,με μια γλώσσα να και μια τεράστια αγκαλιά που να χωράει όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Προσοχή, ακολουθεί μήνυμα που απευθύνεται προσωπικά στην Πασχαλιά:
Πειρατίνα μας όμορφη, σήμερα η μανούλα σου γιορτάζει κ εσύ πρέπει να της κάνεις το καλύτερο δώρο...Σούρε, λοιπόν, τα πατουσίνια σου κ σκαρφάλωσε στην αγκαλιά της κ κάν'της πολλές έξτρα μουσουδιές κ χαδάκια κ φιλάκια!!! Κ μην ξεχάσεις να της κάνεις πολλά κ παρατεταμένα χουρχουρητά σε ρυθμό "happy birthday"...
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
happy birthday to you..you belong to the zooνα γίνεις ίσα με κει πάνω,με μια γλώσσα να και μια τεράστια αγκαλιά που να χωράει όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
![]()
Χρόνια σου πολλά κ ευτυχισμένα!!!
Προσοχή, ακολουθεί μήνυμα που απευθύνεται προσωπικά στην Πασχαλιά:
Πειρατίνα μας όμορφη, σήμερα η μανούλα σου γιορτάζει κ εσύ πρέπει να της κάνεις το καλύτερο δώρο...Σούρε, λοιπόν, τα πατουσίνια σου κ σκαρφάλωσε στην αγκαλιά της κ κάν'της πολλές έξτρα μουσουδιές κ χαδάκια κ φιλάκια!!! Κ μην ξεχάσεις να της κάνεις πολλά κ παρατεταμένα χουρχουρητά σε ρυθμό "happy birthday"...
Χρονια πολλα σε ολους και χτες και σημερα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και ΟΧΙ πολλα ψεματακια ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?![]()
ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας, να ειστε καλα !

Melini
Διάσημο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
Χρόνια πολλά κι από εμάς... έστω και καθυστερημένα![]()
ευχαριστω μελινι...φιλακια στο γκανταλφινι...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Α...τι θα γινει....ακομα συνεχιζονται τα χρονια πολλα?ευχαριστω μελινι...φιλακια στο γκανταλφινι...![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος
Α...τι θα γινει....ακομα συνεχιζονται τα χρονια πολλα?![]()
εχω κοσμο πολυ εγω κυρια γιουλη μου, δε μου φτανουν μιας μερας ευχες !

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εχω κοσμο πολυ εγω κυρια γιουλη μου, δε μου φτανουν μιας μερας ευχες !![]()

Ακουουουοσατε ακουουουσατε....

12 Αυγουστου σας θελω στα Internet cafe της Σαντορινης και της Παρου ή οπου αλλου βρισκεστε, να μου κανετε ενα αντιστοιχο "παρτυ" ε?

ιβανα
Επιφανές μέλος
12 Αυγουστου σας θελω στα Internet cafe της Σαντορινης και της Παρου ή οπου αλλου βρισκεστε, να μου κανετε ενα αντιστοιχο "παρτυ" ε?![]()
πουλακι μου καλοκαιρινη εισαι ? θα το καψουμε στις 12 λοιπον !

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Beach party με φωτια και κιθαρεςπουλακι μου καλοκαιρινη εισαι ? θα το καψουμε στις 12 λοιπον !![]()

Melini
Διάσημο μέλος
12 Αυγουστου σας θελω στα Internet cafe της Σαντορινης και της Παρου ή οπου αλλου βρισκεστε, να μου κανετε ενα αντιστοιχο "παρτυ" ε?![]()
Λιονταράκι είσαι μαρή ;;
Ετσι έτσι... κι εγώ το'χω παράπονο που κανείς δε θυμάται τα γενέθλιά μου εν μέσω διακοπών (29 Ιουλίου). Ούτε ένα αξιοπρεπές πάρτυ δε μπορούσαν να μου κάνουν όταν ήμουν μικρή... όλοι οι φίλοι μου έλειπαν

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Πουλακι μου....λιονταρινα κι εσυ????
Εεεε τι αλλο θα ησουνα?
Αναγνωρισες αμεσως το μεγαλειο μου....

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Λιονταράκι είσαι μαρή ;;Ετσι έτσι... κι εγώ το'χω παράπονο που κανείς δε θυμάται τα γενέθλιά μου εν μέσω διακοπών (29 Ιουλίου). Ούτε ένα αξιοπρεπές πάρτυ δε μπορούσαν να μου κάνουν όταν ήμουν μικρή... όλοι οι φίλοι μου έλειπαν
![]()
Ουπς! Να τη κι η αλλη! 24 Ιουλιου εγω...μια απο τα ιδια...
Λιονταρινες του mycat ενωθειτε!!!!
Melini
Διάσημο μέλος
Ουπς! Να τη κι η αλλη! 24 Ιουλιου εγω...μια απο τα ιδια...
Λιονταρινες του mycat ενωθειτε!!!!
Χεχεχε, γι'αυτό μας αγαπάνε οι γάτες... βλέπουν σε 'μας κάτι από αιλουριειδές

konstans
Περιβόητο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Χεχεχε, γι'αυτό μας αγαπάνε οι γάτες... βλέπουν σε 'μας κάτι από αιλουριειδές![]()
Δηλαδή εμάς μας αγαπάνε γιατί μας λιγουρεύονται για μεζεδάκι? (καθότι ψάρια)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool