Χρόνια Πολλά!!!

heart.gif
Μελινάκι μου, χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, με πολλή πολλή αγάπη και βέβαια υγεια.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μελίνα, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα! Να σε χαίρεται ο καλός σου, τα γατόνια σου και όσοι σε αγαπούν :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να ζησεις Μελινα
και Χρονια Πολλα,
Μαζωξεις να κανεις
με μελη πολλα :P

:rolleyes:

Χρονια Πολλα κι Ευτυχισμενα
μωρο μου:D

Μελινάκι χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα.Η ζωή σου να είναι τόσο γλυκιά όσο εσύ,και να είσαι πάντα χαμογελαστή και χαρούμενη όπως όταν σε γνωρίσαμε.

Μελίνα χρόνια πολλά.Εύχομαι κάθε μέρα που ξυπνάς να αντικρύζεις χαμόγελα αγαπημένων προσώπων και κάθε βράδυ μια ζεστή αγκαλιά να κάνει τα όνειρα σου αληθινά.

heart.gif
Μελινάκι μου, χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, με πολλή πολλή αγάπη και βέβαια υγεια.:D

Ευχαριστώ Κάτια μου :D αγάπη και υγεία και για σένα, κι ό,τι λαχταράμε να γίνει πραγματικότητα :)

Μελίνα, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα! Να σε χαίρεται ο καλός σου, τα γατόνια σου και όσοι σε αγαπούν :)

Ευχαριστώ πολύ Όλγα μου :D

Να ζησεις Μελινα
και Χρονια Πολλα,
Μαζωξεις να κανεις
με μελη πολλα :P

:rolleyes:

Χρονια Πολλα κι Ευτυχισμενα
μωρο μου:D

Μωρό μου ατέλειωτο, σ'ευχαριστώ :D Ευχόμαι τα καλύτερα και για σένα, τα γατόνια και το γιόκα σου.
Όσο για το δώρο μου... σε περιμένω το απόγευμα ;);):rolleyes::rolleyes:

Μελινάκι χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα.Η ζωή σου να είναι τόσο γλυκιά όσο εσύ,και να είσαι πάντα χαμογελαστή και χαρούμενη όπως όταν σε γνωρίσαμε.

Ευχαριστώ Δωράκι μου. Κι εσύ πάντα γλυκειά και χαμογελαστή, να μας φτιάχνεις τη μέρα :D

Μελίνα χρόνια πολλά.Εύχομαι κάθε μέρα που ξυπνάς να αντικρύζεις χαμόγελα αγαπημένων προσώπων και κάθε βράδυ μια ζεστή αγκαλιά να κάνει τα όνειρα σου αληθινά.

Ιιιιιιιιιιι, τι ωραίο που είναι αυτό που έγραψες Βιβή μου; :D Συγκινήθηκα:redface:
Σ'ευχαριστώ πολύ γλυκειά ποιήτρια :D

Το είχα από μικρή η ρουφιάνα αλλά... με φάγαν τα κυκλώματα:lol:

Μελίνα μας, χρόνια σου πολλά, να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι πάντα καλά, σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς και πάνω απ'όλα υγεία, αγάπη και γάτες!!!:)

Επίσης, χρόνια πολλά με καθυστέρηση σε όλες τις εορτάζουσες που δεν ευχήθηκα όσο ήμουν εκτός...:redface::redface::redface:

Μελίνα μας, χρόνια σου πολλά, να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι πάντα καλά, σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς και πάνω απ'όλα υγεία, αγάπη και γάτες!!!:)

Επίσης, χρόνια πολλά με καθυστέρηση σε όλες τις εορτάζουσες που δεν ευχήθηκα όσο ήμουν εκτός...:redface::redface::redface:

Σε ευχαριστώ πολύ Χρυσάκι μου :D και σε σένα ευχομαι να πάνε όλα καλά, για όσο καιρό έμεινε, και να γεννήσεις με ευκολία και να κρατήσεις σύντομα το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου, δυνατό και υγιές :up:

Bρε τρελοΜελινάκι μου έχουμε μιλήσει τόσες φορές από το πρωϊ και δεν πήρα είδηση ότι έχεις γενέθλεια. Να τα κατοστήσεις βρε. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και πολύχρονη:up:

Χρόνια πολλά Μελίνα να τα 100στήσεις :up:
main.php

Μελινάκη μου γλυκο ,ναζήσεις χίλια χρυσά χαρούμενα χρόνιαμε υγεία ναείσαι πάντα ευτυχισμένη κι αυτό τογλυκό χαμόγελο να μη σβήσει ποτέ απο το όμορφο προσωπάκι σου:):)βιργ.

Bρε τρελοΜελινάκι μου έχουμε μιλήσει τόσες φορές από το πρωϊ και δεν πήρα είδηση ότι έχεις γενέθλεια. Να τα κατοστήσεις βρε. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και πολύχρονη:up:

Ευχαριστώ ωρή κοπέλα :D

Χρόνια πολλά Μελίνα να τα 100στήσεις :up:
main.php

Ευχαριστώ πολύ οχτρίνα :rolleyes: Σλιθ :D Και σε σένα εύχομαι πάντα τα καλύτερα.

Μελινάκη μου γλυκο ,ναζήσεις χίλια χρυσά χαρούμενα χρόνιαμε υγεία ναείσαι πάντα ευτυχισμένη κι αυτό τογλυκό χαμόγελο να μη σβήσει ποτέ απο το όμορφο προσωπάκι σου:):)βιργ.

Ευχαριστώ πολύ γλυκειά μου Βιργινία :)

Ευχαριστώ πολύ οχτρίνα :rolleyes: Σλιθ :D Και σε σένα εύχομαι πάντα τα καλύτερα.
Δηλαδή τα χειρότερα:lol::P

Δηλαδή τα χειρότερα:lol::P

Σου εύχομαι ν'αλλάξεις μυαλά αγάπη μου, να έρθεις στο σωστό δρόμο :rolleyes::rolleyes:

Να ζήσεις Μελίνα και χρόνια πολλά.:up::up:
Ευτυχισμένη να είσαι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και να περιστοιχίζεσαι απο ανθρώπους που σε αγαπούν και αγαπάς. Σωστούς και αγαπημένους φίλους και αγαπημένα τετράποδα....
bday_fireworks.gif

... σήμερα στέλνουμε τις ευχές μας στη μανούλα - λιονταρίνα Χρύσα!
Χρυσάκι, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα κι ό,τι επιθυμείς έρχεται πολύ σύντομα;)

Στέλλα με τρομάζεις ώρες-ώρες.:P
Όλα τα ξέρεις παιδί μου;:blink:
Χρόνια πολλά Χρύσσα, όλα να πάνε καλά και να έχεις σύντομα κοντά σου τον ανυπόμονο Παρθένο!

Χτες η μελινα, σημερα η χρυσα? τι εγινε παιδια? :lol:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κοριτσακι, να τα εκατοστησεις !!!!!
σου ευχομαι μια ευτυχισμενη οικογενεια, οι επιθυμιες σου να γινουν πραγματικοτητα :up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back