Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 09:37 Η Raktia έγραψε: #2.221 29-07-09 09:37 Μελινάκι μου, χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, με πολλή πολλή αγάπη και βέβαια υγεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 09:41 Η Desdemona: #2.222 29-07-09 09:41 Μελίνα, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα! Να σε χαίρεται ο καλός σου, τα γατόνια σου και όσοι σε αγαπούν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.223 29-07-09 09:50 Να ζησεις Μελινα και Χρονια Πολλα, Μαζωξεις να κανεις με μελη πολλα Χρονια Πολλα κι Ευτυχισμενα μωρο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #2.224 29-07-09 09:52 Μελινάκι χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα.Η ζωή σου να είναι τόσο γλυκιά όσο εσύ,και να είσαι πάντα χαμογελαστή και χαρούμενη όπως όταν σε γνωρίσαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 10:07 Η vi2ka έγραψε: #2.225 29-07-09 10:07 Μελίνα χρόνια πολλά.Εύχομαι κάθε μέρα που ξυπνάς να αντικρύζεις χαμόγελα αγαπημένων προσώπων και κάθε βράδυ μια ζεστή αγκαλιά να κάνει τα όνειρα σου αληθινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 10:27 Η Melini έγραψε: #2.226 29-07-09 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μελινάκι μου, χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, με πολλή πολλή αγάπη και βέβαια υγεια. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Κάτια μου αγάπη και υγεία και για σένα, κι ό,τι λαχταράμε να γίνει πραγματικότητα Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μελίνα, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα! Να σε χαίρεται ο καλός σου, τα γατόνια σου και όσοι σε αγαπούν Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Όλγα μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ζησεις Μελινα και Χρονια Πολλα, Μαζωξεις να κανεις με μελη πολλα Χρονια Πολλα κι Ευτυχισμενα μωρο μου Click για ανάπτυξη... Μωρό μου ατέλειωτο, σ'ευχαριστώ Ευχόμαι τα καλύτερα και για σένα, τα γατόνια και το γιόκα σου. Όσο για το δώρο μου... σε περιμένω το απόγευμα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μελινάκι χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα.Η ζωή σου να είναι τόσο γλυκιά όσο εσύ,και να είσαι πάντα χαμογελαστή και χαρούμενη όπως όταν σε γνωρίσαμε. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι μου. Κι εσύ πάντα γλυκειά και χαμογελαστή, να μας φτιάχνεις τη μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 10:34 Η Melini έγραψε: #2.227 29-07-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Μελίνα χρόνια πολλά.Εύχομαι κάθε μέρα που ξυπνάς να αντικρύζεις χαμόγελα αγαπημένων προσώπων και κάθε βράδυ μια ζεστή αγκαλιά να κάνει τα όνειρα σου αληθινά. Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιι, τι ωραίο που είναι αυτό που έγραψες Βιβή μου; Συγκινήθηκα Σ'ευχαριστώ πολύ γλυκειά ποιήτρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 10:43 Η vi2ka έγραψε: #2.228 29-07-09 10:43 Το είχα από μικρή η ρουφιάνα αλλά... με φάγαν τα κυκλώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η chryssa έγραψε: #2.229 29-07-09 13:50 Μελίνα μας, χρόνια σου πολλά, να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι πάντα καλά, σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς και πάνω απ'όλα υγεία, αγάπη και γάτες!!! Επίσης, χρόνια πολλά με καθυστέρηση σε όλες τις εορτάζουσες που δεν ευχήθηκα όσο ήμουν εκτός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:32 Η Melini έγραψε: #2.230 29-07-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Μελίνα μας, χρόνια σου πολλά, να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι πάντα καλά, σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς και πάνω απ'όλα υγεία, αγάπη και γάτες!!! Επίσης, χρόνια πολλά με καθυστέρηση σε όλες τις εορτάζουσες που δεν ευχήθηκα όσο ήμουν εκτός... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Χρυσάκι μου και σε σένα ευχομαι να πάνε όλα καλά, για όσο καιρό έμεινε, και να γεννήσεις με ευκολία και να κρατήσεις σύντομα το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου, δυνατό και υγιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 16:03 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.231 29-07-09 16:03 Bρε τρελοΜελινάκι μου έχουμε μιλήσει τόσες φορές από το πρωϊ και δεν πήρα είδηση ότι έχεις γενέθλεια. Να τα κατοστήσεις βρε. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και πολύχρονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 16:29 Η elvenstar: #2.232 29-07-09 16:29 Χρόνια πολλά Μελίνα να τα 100στήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 16:35 Η lilian έγραψε: #2.233 29-07-09 16:35 Μελινάκη μου γλυκο ,ναζήσεις χίλια χρυσά χαρούμενα χρόνιαμε υγεία ναείσαι πάντα ευτυχισμένη κι αυτό τογλυκό χαμόγελο να μη σβήσει ποτέ απο το όμορφο προσωπάκι σουβιργ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:28 Η Melini έγραψε: #2.234 29-07-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Bρε τρελοΜελινάκι μου έχουμε μιλήσει τόσες φορές από το πρωϊ και δεν πήρα είδηση ότι έχεις γενέθλεια. Να τα κατοστήσεις βρε. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και πολύχρονη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ωρή κοπέλα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Χρόνια πολλά Μελίνα να τα 100στήσεις Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ οχτρίνα Σλιθ Και σε σένα εύχομαι πάντα τα καλύτερα. Αρχική Δημοσίευση από lilian: Μελινάκη μου γλυκο ,ναζήσεις χίλια χρυσά χαρούμενα χρόνιαμε υγεία ναείσαι πάντα ευτυχισμένη κι αυτό τογλυκό χαμόγελο να μη σβήσει ποτέ απο το όμορφο προσωπάκι σουβιργ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ γλυκειά μου Βιργινία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:50 Η elvenstar: #2.235 29-07-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ευχαριστώ πολύ οχτρίνα Σλιθ Και σε σένα εύχομαι πάντα τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τα χειρότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:51 Η Melini έγραψε: #2.236 29-07-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή τα χειρότερα Click για ανάπτυξη... Σου εύχομαι ν'αλλάξεις μυαλά αγάπη μου, να έρθεις στο σωστό δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η staman2 έγραψε: #2.237 29-07-09 21:46 Να ζήσεις Μελίνα και χρόνια πολλά. Ευτυχισμένη να είσαι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και να περιστοιχίζεσαι απο ανθρώπους που σε αγαπούν και αγαπάς. Σωστούς και αγαπημένους φίλους και αγαπημένα τετράποδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:27 Η stellak έγραψε: #2.238 30-07-09 08:27 ... σήμερα στέλνουμε τις ευχές μας στη μανούλα - λιονταρίνα Χρύσα! Χρυσάκι, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα κι ό,τι επιθυμείς έρχεται πολύ σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:54 Η konstans έγραψε: #2.239 30-07-09 08:54 Στέλλα με τρομάζεις ώρες-ώρες. Όλα τα ξέρεις παιδί μου; Χρόνια πολλά Χρύσσα, όλα να πάνε καλά και να έχεις σύντομα κοντά σου τον ανυπόμονο Παρθένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:57 Η ιβανα έγραψε: #2.240 30-07-09 08:57 Χτες η μελινα, σημερα η χρυσα? τι εγινε παιδια? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κοριτσακι, να τα εκατοστησεις !!!!! σου ευχομαι μια ευτυχισμενη οικογενεια, οι επιθυμιες σου να γινουν πραγματικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μελινάκι μου, χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, με πολλή πολλή αγάπη και βέβαια υγεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 09:41 Η Desdemona: #2.222 29-07-09 09:41 Μελίνα, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα! Να σε χαίρεται ο καλός σου, τα γατόνια σου και όσοι σε αγαπούν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.223 29-07-09 09:50 Να ζησεις Μελινα και Χρονια Πολλα, Μαζωξεις να κανεις με μελη πολλα Χρονια Πολλα κι Ευτυχισμενα μωρο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #2.224 29-07-09 09:52 Μελινάκι χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα.Η ζωή σου να είναι τόσο γλυκιά όσο εσύ,και να είσαι πάντα χαμογελαστή και χαρούμενη όπως όταν σε γνωρίσαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 10:07 Η vi2ka έγραψε: #2.225 29-07-09 10:07 Μελίνα χρόνια πολλά.Εύχομαι κάθε μέρα που ξυπνάς να αντικρύζεις χαμόγελα αγαπημένων προσώπων και κάθε βράδυ μια ζεστή αγκαλιά να κάνει τα όνειρα σου αληθινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 10:27 Η Melini έγραψε: #2.226 29-07-09 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μελινάκι μου, χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, με πολλή πολλή αγάπη και βέβαια υγεια. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Κάτια μου αγάπη και υγεία και για σένα, κι ό,τι λαχταράμε να γίνει πραγματικότητα Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μελίνα, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα! Να σε χαίρεται ο καλός σου, τα γατόνια σου και όσοι σε αγαπούν Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Όλγα μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ζησεις Μελινα και Χρονια Πολλα, Μαζωξεις να κανεις με μελη πολλα Χρονια Πολλα κι Ευτυχισμενα μωρο μου Click για ανάπτυξη... Μωρό μου ατέλειωτο, σ'ευχαριστώ Ευχόμαι τα καλύτερα και για σένα, τα γατόνια και το γιόκα σου. Όσο για το δώρο μου... σε περιμένω το απόγευμα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μελινάκι χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα.Η ζωή σου να είναι τόσο γλυκιά όσο εσύ,και να είσαι πάντα χαμογελαστή και χαρούμενη όπως όταν σε γνωρίσαμε. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι μου. Κι εσύ πάντα γλυκειά και χαμογελαστή, να μας φτιάχνεις τη μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 10:34 Η Melini έγραψε: #2.227 29-07-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Μελίνα χρόνια πολλά.Εύχομαι κάθε μέρα που ξυπνάς να αντικρύζεις χαμόγελα αγαπημένων προσώπων και κάθε βράδυ μια ζεστή αγκαλιά να κάνει τα όνειρα σου αληθινά. Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιι, τι ωραίο που είναι αυτό που έγραψες Βιβή μου; Συγκινήθηκα Σ'ευχαριστώ πολύ γλυκειά ποιήτρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 10:43 Η vi2ka έγραψε: #2.228 29-07-09 10:43 Το είχα από μικρή η ρουφιάνα αλλά... με φάγαν τα κυκλώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η chryssa έγραψε: #2.229 29-07-09 13:50 Μελίνα μας, χρόνια σου πολλά, να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι πάντα καλά, σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς και πάνω απ'όλα υγεία, αγάπη και γάτες!!! Επίσης, χρόνια πολλά με καθυστέρηση σε όλες τις εορτάζουσες που δεν ευχήθηκα όσο ήμουν εκτός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:32 Η Melini έγραψε: #2.230 29-07-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Μελίνα μας, χρόνια σου πολλά, να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι πάντα καλά, σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς και πάνω απ'όλα υγεία, αγάπη και γάτες!!! Επίσης, χρόνια πολλά με καθυστέρηση σε όλες τις εορτάζουσες που δεν ευχήθηκα όσο ήμουν εκτός... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Χρυσάκι μου και σε σένα ευχομαι να πάνε όλα καλά, για όσο καιρό έμεινε, και να γεννήσεις με ευκολία και να κρατήσεις σύντομα το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου, δυνατό και υγιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 16:03 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.231 29-07-09 16:03 Bρε τρελοΜελινάκι μου έχουμε μιλήσει τόσες φορές από το πρωϊ και δεν πήρα είδηση ότι έχεις γενέθλεια. Να τα κατοστήσεις βρε. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και πολύχρονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 16:29 Η elvenstar: #2.232 29-07-09 16:29 Χρόνια πολλά Μελίνα να τα 100στήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 16:35 Η lilian έγραψε: #2.233 29-07-09 16:35 Μελινάκη μου γλυκο ,ναζήσεις χίλια χρυσά χαρούμενα χρόνιαμε υγεία ναείσαι πάντα ευτυχισμένη κι αυτό τογλυκό χαμόγελο να μη σβήσει ποτέ απο το όμορφο προσωπάκι σουβιργ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:28 Η Melini έγραψε: #2.234 29-07-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Bρε τρελοΜελινάκι μου έχουμε μιλήσει τόσες φορές από το πρωϊ και δεν πήρα είδηση ότι έχεις γενέθλεια. Να τα κατοστήσεις βρε. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και πολύχρονη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ωρή κοπέλα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Χρόνια πολλά Μελίνα να τα 100στήσεις Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ οχτρίνα Σλιθ Και σε σένα εύχομαι πάντα τα καλύτερα. Αρχική Δημοσίευση από lilian: Μελινάκη μου γλυκο ,ναζήσεις χίλια χρυσά χαρούμενα χρόνιαμε υγεία ναείσαι πάντα ευτυχισμένη κι αυτό τογλυκό χαμόγελο να μη σβήσει ποτέ απο το όμορφο προσωπάκι σουβιργ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ γλυκειά μου Βιργινία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:50 Η elvenstar: #2.235 29-07-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ευχαριστώ πολύ οχτρίνα Σλιθ Και σε σένα εύχομαι πάντα τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τα χειρότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:51 Η Melini έγραψε: #2.236 29-07-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή τα χειρότερα Click για ανάπτυξη... Σου εύχομαι ν'αλλάξεις μυαλά αγάπη μου, να έρθεις στο σωστό δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η staman2 έγραψε: #2.237 29-07-09 21:46 Να ζήσεις Μελίνα και χρόνια πολλά. Ευτυχισμένη να είσαι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και να περιστοιχίζεσαι απο ανθρώπους που σε αγαπούν και αγαπάς. Σωστούς και αγαπημένους φίλους και αγαπημένα τετράποδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:27 Η stellak έγραψε: #2.238 30-07-09 08:27 ... σήμερα στέλνουμε τις ευχές μας στη μανούλα - λιονταρίνα Χρύσα! Χρυσάκι, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα κι ό,τι επιθυμείς έρχεται πολύ σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:54 Η konstans έγραψε: #2.239 30-07-09 08:54 Στέλλα με τρομάζεις ώρες-ώρες. Όλα τα ξέρεις παιδί μου; Χρόνια πολλά Χρύσσα, όλα να πάνε καλά και να έχεις σύντομα κοντά σου τον ανυπόμονο Παρθένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:57 Η ιβανα έγραψε: #2.240 30-07-09 08:57 Χτες η μελινα, σημερα η χρυσα? τι εγινε παιδια? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κοριτσακι, να τα εκατοστησεις !!!!! σου ευχομαι μια ευτυχισμενη οικογενεια, οι επιθυμιες σου να γινουν πραγματικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μελίνα, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα! Να σε χαίρεται ο καλός σου, τα γατόνια σου και όσοι σε αγαπούν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 09:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.223 29-07-09 09:50 Να ζησεις Μελινα και Χρονια Πολλα, Μαζωξεις να κανεις με μελη πολλα Χρονια Πολλα κι Ευτυχισμενα μωρο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #2.224 29-07-09 09:52 Μελινάκι χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα.Η ζωή σου να είναι τόσο γλυκιά όσο εσύ,και να είσαι πάντα χαμογελαστή και χαρούμενη όπως όταν σε γνωρίσαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 10:07 Η vi2ka έγραψε: #2.225 29-07-09 10:07 Μελίνα χρόνια πολλά.Εύχομαι κάθε μέρα που ξυπνάς να αντικρύζεις χαμόγελα αγαπημένων προσώπων και κάθε βράδυ μια ζεστή αγκαλιά να κάνει τα όνειρα σου αληθινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 10:27 Η Melini έγραψε: #2.226 29-07-09 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μελινάκι μου, χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, με πολλή πολλή αγάπη και βέβαια υγεια. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Κάτια μου αγάπη και υγεία και για σένα, κι ό,τι λαχταράμε να γίνει πραγματικότητα Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μελίνα, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα! Να σε χαίρεται ο καλός σου, τα γατόνια σου και όσοι σε αγαπούν Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Όλγα μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ζησεις Μελινα και Χρονια Πολλα, Μαζωξεις να κανεις με μελη πολλα Χρονια Πολλα κι Ευτυχισμενα μωρο μου Click για ανάπτυξη... Μωρό μου ατέλειωτο, σ'ευχαριστώ Ευχόμαι τα καλύτερα και για σένα, τα γατόνια και το γιόκα σου. Όσο για το δώρο μου... σε περιμένω το απόγευμα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μελινάκι χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα.Η ζωή σου να είναι τόσο γλυκιά όσο εσύ,και να είσαι πάντα χαμογελαστή και χαρούμενη όπως όταν σε γνωρίσαμε. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι μου. Κι εσύ πάντα γλυκειά και χαμογελαστή, να μας φτιάχνεις τη μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 10:34 Η Melini έγραψε: #2.227 29-07-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Μελίνα χρόνια πολλά.Εύχομαι κάθε μέρα που ξυπνάς να αντικρύζεις χαμόγελα αγαπημένων προσώπων και κάθε βράδυ μια ζεστή αγκαλιά να κάνει τα όνειρα σου αληθινά. Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιι, τι ωραίο που είναι αυτό που έγραψες Βιβή μου; Συγκινήθηκα Σ'ευχαριστώ πολύ γλυκειά ποιήτρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 10:43 Η vi2ka έγραψε: #2.228 29-07-09 10:43 Το είχα από μικρή η ρουφιάνα αλλά... με φάγαν τα κυκλώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η chryssa έγραψε: #2.229 29-07-09 13:50 Μελίνα μας, χρόνια σου πολλά, να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι πάντα καλά, σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς και πάνω απ'όλα υγεία, αγάπη και γάτες!!! Επίσης, χρόνια πολλά με καθυστέρηση σε όλες τις εορτάζουσες που δεν ευχήθηκα όσο ήμουν εκτός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:32 Η Melini έγραψε: #2.230 29-07-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Μελίνα μας, χρόνια σου πολλά, να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι πάντα καλά, σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς και πάνω απ'όλα υγεία, αγάπη και γάτες!!! Επίσης, χρόνια πολλά με καθυστέρηση σε όλες τις εορτάζουσες που δεν ευχήθηκα όσο ήμουν εκτός... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Χρυσάκι μου και σε σένα ευχομαι να πάνε όλα καλά, για όσο καιρό έμεινε, και να γεννήσεις με ευκολία και να κρατήσεις σύντομα το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου, δυνατό και υγιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 16:03 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.231 29-07-09 16:03 Bρε τρελοΜελινάκι μου έχουμε μιλήσει τόσες φορές από το πρωϊ και δεν πήρα είδηση ότι έχεις γενέθλεια. Να τα κατοστήσεις βρε. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και πολύχρονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 16:29 Η elvenstar: #2.232 29-07-09 16:29 Χρόνια πολλά Μελίνα να τα 100στήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 16:35 Η lilian έγραψε: #2.233 29-07-09 16:35 Μελινάκη μου γλυκο ,ναζήσεις χίλια χρυσά χαρούμενα χρόνιαμε υγεία ναείσαι πάντα ευτυχισμένη κι αυτό τογλυκό χαμόγελο να μη σβήσει ποτέ απο το όμορφο προσωπάκι σουβιργ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:28 Η Melini έγραψε: #2.234 29-07-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Bρε τρελοΜελινάκι μου έχουμε μιλήσει τόσες φορές από το πρωϊ και δεν πήρα είδηση ότι έχεις γενέθλεια. Να τα κατοστήσεις βρε. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και πολύχρονη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ωρή κοπέλα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Χρόνια πολλά Μελίνα να τα 100στήσεις Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ οχτρίνα Σλιθ Και σε σένα εύχομαι πάντα τα καλύτερα. Αρχική Δημοσίευση από lilian: Μελινάκη μου γλυκο ,ναζήσεις χίλια χρυσά χαρούμενα χρόνιαμε υγεία ναείσαι πάντα ευτυχισμένη κι αυτό τογλυκό χαμόγελο να μη σβήσει ποτέ απο το όμορφο προσωπάκι σουβιργ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ γλυκειά μου Βιργινία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:50 Η elvenstar: #2.235 29-07-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ευχαριστώ πολύ οχτρίνα Σλιθ Και σε σένα εύχομαι πάντα τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τα χειρότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:51 Η Melini έγραψε: #2.236 29-07-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή τα χειρότερα Click για ανάπτυξη... Σου εύχομαι ν'αλλάξεις μυαλά αγάπη μου, να έρθεις στο σωστό δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η staman2 έγραψε: #2.237 29-07-09 21:46 Να ζήσεις Μελίνα και χρόνια πολλά. Ευτυχισμένη να είσαι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και να περιστοιχίζεσαι απο ανθρώπους που σε αγαπούν και αγαπάς. Σωστούς και αγαπημένους φίλους και αγαπημένα τετράποδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:27 Η stellak έγραψε: #2.238 30-07-09 08:27 ... σήμερα στέλνουμε τις ευχές μας στη μανούλα - λιονταρίνα Χρύσα! Χρυσάκι, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα κι ό,τι επιθυμείς έρχεται πολύ σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:54 Η konstans έγραψε: #2.239 30-07-09 08:54 Στέλλα με τρομάζεις ώρες-ώρες. Όλα τα ξέρεις παιδί μου; Χρόνια πολλά Χρύσσα, όλα να πάνε καλά και να έχεις σύντομα κοντά σου τον ανυπόμονο Παρθένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:57 Η ιβανα έγραψε: #2.240 30-07-09 08:57 Χτες η μελινα, σημερα η χρυσα? τι εγινε παιδια? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κοριτσακι, να τα εκατοστησεις !!!!! σου ευχομαι μια ευτυχισμενη οικογενεια, οι επιθυμιες σου να γινουν πραγματικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να ζησεις Μελινα και Χρονια Πολλα, Μαζωξεις να κανεις με μελη πολλα Χρονια Πολλα κι Ευτυχισμενα μωρο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #2.224 29-07-09 09:52 Μελινάκι χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα.Η ζωή σου να είναι τόσο γλυκιά όσο εσύ,και να είσαι πάντα χαμογελαστή και χαρούμενη όπως όταν σε γνωρίσαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 10:07 Η vi2ka έγραψε: #2.225 29-07-09 10:07 Μελίνα χρόνια πολλά.Εύχομαι κάθε μέρα που ξυπνάς να αντικρύζεις χαμόγελα αγαπημένων προσώπων και κάθε βράδυ μια ζεστή αγκαλιά να κάνει τα όνειρα σου αληθινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 10:27 Η Melini έγραψε: #2.226 29-07-09 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μελινάκι μου, χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, με πολλή πολλή αγάπη και βέβαια υγεια. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Κάτια μου αγάπη και υγεία και για σένα, κι ό,τι λαχταράμε να γίνει πραγματικότητα Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μελίνα, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα! Να σε χαίρεται ο καλός σου, τα γατόνια σου και όσοι σε αγαπούν Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Όλγα μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ζησεις Μελινα και Χρονια Πολλα, Μαζωξεις να κανεις με μελη πολλα Χρονια Πολλα κι Ευτυχισμενα μωρο μου Click για ανάπτυξη... Μωρό μου ατέλειωτο, σ'ευχαριστώ Ευχόμαι τα καλύτερα και για σένα, τα γατόνια και το γιόκα σου. Όσο για το δώρο μου... σε περιμένω το απόγευμα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μελινάκι χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα.Η ζωή σου να είναι τόσο γλυκιά όσο εσύ,και να είσαι πάντα χαμογελαστή και χαρούμενη όπως όταν σε γνωρίσαμε. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι μου. Κι εσύ πάντα γλυκειά και χαμογελαστή, να μας φτιάχνεις τη μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 10:34 Η Melini έγραψε: #2.227 29-07-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Μελίνα χρόνια πολλά.Εύχομαι κάθε μέρα που ξυπνάς να αντικρύζεις χαμόγελα αγαπημένων προσώπων και κάθε βράδυ μια ζεστή αγκαλιά να κάνει τα όνειρα σου αληθινά. Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιι, τι ωραίο που είναι αυτό που έγραψες Βιβή μου; Συγκινήθηκα Σ'ευχαριστώ πολύ γλυκειά ποιήτρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 10:43 Η vi2ka έγραψε: #2.228 29-07-09 10:43 Το είχα από μικρή η ρουφιάνα αλλά... με φάγαν τα κυκλώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η chryssa έγραψε: #2.229 29-07-09 13:50 Μελίνα μας, χρόνια σου πολλά, να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι πάντα καλά, σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς και πάνω απ'όλα υγεία, αγάπη και γάτες!!! Επίσης, χρόνια πολλά με καθυστέρηση σε όλες τις εορτάζουσες που δεν ευχήθηκα όσο ήμουν εκτός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:32 Η Melini έγραψε: #2.230 29-07-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Μελίνα μας, χρόνια σου πολλά, να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι πάντα καλά, σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς και πάνω απ'όλα υγεία, αγάπη και γάτες!!! Επίσης, χρόνια πολλά με καθυστέρηση σε όλες τις εορτάζουσες που δεν ευχήθηκα όσο ήμουν εκτός... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Χρυσάκι μου και σε σένα ευχομαι να πάνε όλα καλά, για όσο καιρό έμεινε, και να γεννήσεις με ευκολία και να κρατήσεις σύντομα το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου, δυνατό και υγιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 16:03 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.231 29-07-09 16:03 Bρε τρελοΜελινάκι μου έχουμε μιλήσει τόσες φορές από το πρωϊ και δεν πήρα είδηση ότι έχεις γενέθλεια. Να τα κατοστήσεις βρε. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και πολύχρονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 16:29 Η elvenstar: #2.232 29-07-09 16:29 Χρόνια πολλά Μελίνα να τα 100στήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 16:35 Η lilian έγραψε: #2.233 29-07-09 16:35 Μελινάκη μου γλυκο ,ναζήσεις χίλια χρυσά χαρούμενα χρόνιαμε υγεία ναείσαι πάντα ευτυχισμένη κι αυτό τογλυκό χαμόγελο να μη σβήσει ποτέ απο το όμορφο προσωπάκι σουβιργ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:28 Η Melini έγραψε: #2.234 29-07-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Bρε τρελοΜελινάκι μου έχουμε μιλήσει τόσες φορές από το πρωϊ και δεν πήρα είδηση ότι έχεις γενέθλεια. Να τα κατοστήσεις βρε. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και πολύχρονη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ωρή κοπέλα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Χρόνια πολλά Μελίνα να τα 100στήσεις Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ οχτρίνα Σλιθ Και σε σένα εύχομαι πάντα τα καλύτερα. Αρχική Δημοσίευση από lilian: Μελινάκη μου γλυκο ,ναζήσεις χίλια χρυσά χαρούμενα χρόνιαμε υγεία ναείσαι πάντα ευτυχισμένη κι αυτό τογλυκό χαμόγελο να μη σβήσει ποτέ απο το όμορφο προσωπάκι σουβιργ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ γλυκειά μου Βιργινία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:50 Η elvenstar: #2.235 29-07-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ευχαριστώ πολύ οχτρίνα Σλιθ Και σε σένα εύχομαι πάντα τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τα χειρότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:51 Η Melini έγραψε: #2.236 29-07-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή τα χειρότερα Click για ανάπτυξη... Σου εύχομαι ν'αλλάξεις μυαλά αγάπη μου, να έρθεις στο σωστό δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η staman2 έγραψε: #2.237 29-07-09 21:46 Να ζήσεις Μελίνα και χρόνια πολλά. Ευτυχισμένη να είσαι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και να περιστοιχίζεσαι απο ανθρώπους που σε αγαπούν και αγαπάς. Σωστούς και αγαπημένους φίλους και αγαπημένα τετράποδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:27 Η stellak έγραψε: #2.238 30-07-09 08:27 ... σήμερα στέλνουμε τις ευχές μας στη μανούλα - λιονταρίνα Χρύσα! Χρυσάκι, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα κι ό,τι επιθυμείς έρχεται πολύ σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:54 Η konstans έγραψε: #2.239 30-07-09 08:54 Στέλλα με τρομάζεις ώρες-ώρες. Όλα τα ξέρεις παιδί μου; Χρόνια πολλά Χρύσσα, όλα να πάνε καλά και να έχεις σύντομα κοντά σου τον ανυπόμονο Παρθένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:57 Η ιβανα έγραψε: #2.240 30-07-09 08:57 Χτες η μελινα, σημερα η χρυσα? τι εγινε παιδια? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κοριτσακι, να τα εκατοστησεις !!!!! σου ευχομαι μια ευτυχισμενη οικογενεια, οι επιθυμιες σου να γινουν πραγματικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μελινάκι χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα.Η ζωή σου να είναι τόσο γλυκιά όσο εσύ,και να είσαι πάντα χαμογελαστή και χαρούμενη όπως όταν σε γνωρίσαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 10:07 Η vi2ka έγραψε: #2.225 29-07-09 10:07 Μελίνα χρόνια πολλά.Εύχομαι κάθε μέρα που ξυπνάς να αντικρύζεις χαμόγελα αγαπημένων προσώπων και κάθε βράδυ μια ζεστή αγκαλιά να κάνει τα όνειρα σου αληθινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 10:27 Η Melini έγραψε: #2.226 29-07-09 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μελινάκι μου, χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, με πολλή πολλή αγάπη και βέβαια υγεια. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Κάτια μου αγάπη και υγεία και για σένα, κι ό,τι λαχταράμε να γίνει πραγματικότητα Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μελίνα, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα! Να σε χαίρεται ο καλός σου, τα γατόνια σου και όσοι σε αγαπούν Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Όλγα μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ζησεις Μελινα και Χρονια Πολλα, Μαζωξεις να κανεις με μελη πολλα Χρονια Πολλα κι Ευτυχισμενα μωρο μου Click για ανάπτυξη... Μωρό μου ατέλειωτο, σ'ευχαριστώ Ευχόμαι τα καλύτερα και για σένα, τα γατόνια και το γιόκα σου. Όσο για το δώρο μου... σε περιμένω το απόγευμα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μελινάκι χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα.Η ζωή σου να είναι τόσο γλυκιά όσο εσύ,και να είσαι πάντα χαμογελαστή και χαρούμενη όπως όταν σε γνωρίσαμε. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι μου. Κι εσύ πάντα γλυκειά και χαμογελαστή, να μας φτιάχνεις τη μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 10:34 Η Melini έγραψε: #2.227 29-07-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Μελίνα χρόνια πολλά.Εύχομαι κάθε μέρα που ξυπνάς να αντικρύζεις χαμόγελα αγαπημένων προσώπων και κάθε βράδυ μια ζεστή αγκαλιά να κάνει τα όνειρα σου αληθινά. Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιι, τι ωραίο που είναι αυτό που έγραψες Βιβή μου; Συγκινήθηκα Σ'ευχαριστώ πολύ γλυκειά ποιήτρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 10:43 Η vi2ka έγραψε: #2.228 29-07-09 10:43 Το είχα από μικρή η ρουφιάνα αλλά... με φάγαν τα κυκλώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η chryssa έγραψε: #2.229 29-07-09 13:50 Μελίνα μας, χρόνια σου πολλά, να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι πάντα καλά, σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς και πάνω απ'όλα υγεία, αγάπη και γάτες!!! Επίσης, χρόνια πολλά με καθυστέρηση σε όλες τις εορτάζουσες που δεν ευχήθηκα όσο ήμουν εκτός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:32 Η Melini έγραψε: #2.230 29-07-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Μελίνα μας, χρόνια σου πολλά, να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι πάντα καλά, σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς και πάνω απ'όλα υγεία, αγάπη και γάτες!!! Επίσης, χρόνια πολλά με καθυστέρηση σε όλες τις εορτάζουσες που δεν ευχήθηκα όσο ήμουν εκτός... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Χρυσάκι μου και σε σένα ευχομαι να πάνε όλα καλά, για όσο καιρό έμεινε, και να γεννήσεις με ευκολία και να κρατήσεις σύντομα το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου, δυνατό και υγιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 16:03 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.231 29-07-09 16:03 Bρε τρελοΜελινάκι μου έχουμε μιλήσει τόσες φορές από το πρωϊ και δεν πήρα είδηση ότι έχεις γενέθλεια. Να τα κατοστήσεις βρε. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και πολύχρονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 16:29 Η elvenstar: #2.232 29-07-09 16:29 Χρόνια πολλά Μελίνα να τα 100στήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 16:35 Η lilian έγραψε: #2.233 29-07-09 16:35 Μελινάκη μου γλυκο ,ναζήσεις χίλια χρυσά χαρούμενα χρόνιαμε υγεία ναείσαι πάντα ευτυχισμένη κι αυτό τογλυκό χαμόγελο να μη σβήσει ποτέ απο το όμορφο προσωπάκι σουβιργ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:28 Η Melini έγραψε: #2.234 29-07-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Bρε τρελοΜελινάκι μου έχουμε μιλήσει τόσες φορές από το πρωϊ και δεν πήρα είδηση ότι έχεις γενέθλεια. Να τα κατοστήσεις βρε. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και πολύχρονη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ωρή κοπέλα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Χρόνια πολλά Μελίνα να τα 100στήσεις Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ οχτρίνα Σλιθ Και σε σένα εύχομαι πάντα τα καλύτερα. Αρχική Δημοσίευση από lilian: Μελινάκη μου γλυκο ,ναζήσεις χίλια χρυσά χαρούμενα χρόνιαμε υγεία ναείσαι πάντα ευτυχισμένη κι αυτό τογλυκό χαμόγελο να μη σβήσει ποτέ απο το όμορφο προσωπάκι σουβιργ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ γλυκειά μου Βιργινία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:50 Η elvenstar: #2.235 29-07-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ευχαριστώ πολύ οχτρίνα Σλιθ Και σε σένα εύχομαι πάντα τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τα χειρότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:51 Η Melini έγραψε: #2.236 29-07-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή τα χειρότερα Click για ανάπτυξη... Σου εύχομαι ν'αλλάξεις μυαλά αγάπη μου, να έρθεις στο σωστό δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η staman2 έγραψε: #2.237 29-07-09 21:46 Να ζήσεις Μελίνα και χρόνια πολλά. Ευτυχισμένη να είσαι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και να περιστοιχίζεσαι απο ανθρώπους που σε αγαπούν και αγαπάς. Σωστούς και αγαπημένους φίλους και αγαπημένα τετράποδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:27 Η stellak έγραψε: #2.238 30-07-09 08:27 ... σήμερα στέλνουμε τις ευχές μας στη μανούλα - λιονταρίνα Χρύσα! Χρυσάκι, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα κι ό,τι επιθυμείς έρχεται πολύ σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:54 Η konstans έγραψε: #2.239 30-07-09 08:54 Στέλλα με τρομάζεις ώρες-ώρες. Όλα τα ξέρεις παιδί μου; Χρόνια πολλά Χρύσσα, όλα να πάνε καλά και να έχεις σύντομα κοντά σου τον ανυπόμονο Παρθένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:57 Η ιβανα έγραψε: #2.240 30-07-09 08:57 Χτες η μελινα, σημερα η χρυσα? τι εγινε παιδια? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κοριτσακι, να τα εκατοστησεις !!!!! σου ευχομαι μια ευτυχισμενη οικογενεια, οι επιθυμιες σου να γινουν πραγματικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μελίνα χρόνια πολλά.Εύχομαι κάθε μέρα που ξυπνάς να αντικρύζεις χαμόγελα αγαπημένων προσώπων και κάθε βράδυ μια ζεστή αγκαλιά να κάνει τα όνειρα σου αληθινά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 10:27 Η Melini έγραψε: #2.226 29-07-09 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μελινάκι μου, χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, με πολλή πολλή αγάπη και βέβαια υγεια. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Κάτια μου αγάπη και υγεία και για σένα, κι ό,τι λαχταράμε να γίνει πραγματικότητα Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μελίνα, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα! Να σε χαίρεται ο καλός σου, τα γατόνια σου και όσοι σε αγαπούν Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Όλγα μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ζησεις Μελινα και Χρονια Πολλα, Μαζωξεις να κανεις με μελη πολλα Χρονια Πολλα κι Ευτυχισμενα μωρο μου Click για ανάπτυξη... Μωρό μου ατέλειωτο, σ'ευχαριστώ Ευχόμαι τα καλύτερα και για σένα, τα γατόνια και το γιόκα σου. Όσο για το δώρο μου... σε περιμένω το απόγευμα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μελινάκι χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα.Η ζωή σου να είναι τόσο γλυκιά όσο εσύ,και να είσαι πάντα χαμογελαστή και χαρούμενη όπως όταν σε γνωρίσαμε. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι μου. Κι εσύ πάντα γλυκειά και χαμογελαστή, να μας φτιάχνεις τη μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 10:34 Η Melini έγραψε: #2.227 29-07-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Μελίνα χρόνια πολλά.Εύχομαι κάθε μέρα που ξυπνάς να αντικρύζεις χαμόγελα αγαπημένων προσώπων και κάθε βράδυ μια ζεστή αγκαλιά να κάνει τα όνειρα σου αληθινά. Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιι, τι ωραίο που είναι αυτό που έγραψες Βιβή μου; Συγκινήθηκα Σ'ευχαριστώ πολύ γλυκειά ποιήτρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 10:43 Η vi2ka έγραψε: #2.228 29-07-09 10:43 Το είχα από μικρή η ρουφιάνα αλλά... με φάγαν τα κυκλώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η chryssa έγραψε: #2.229 29-07-09 13:50 Μελίνα μας, χρόνια σου πολλά, να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι πάντα καλά, σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς και πάνω απ'όλα υγεία, αγάπη και γάτες!!! Επίσης, χρόνια πολλά με καθυστέρηση σε όλες τις εορτάζουσες που δεν ευχήθηκα όσο ήμουν εκτός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:32 Η Melini έγραψε: #2.230 29-07-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Μελίνα μας, χρόνια σου πολλά, να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι πάντα καλά, σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς και πάνω απ'όλα υγεία, αγάπη και γάτες!!! Επίσης, χρόνια πολλά με καθυστέρηση σε όλες τις εορτάζουσες που δεν ευχήθηκα όσο ήμουν εκτός... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Χρυσάκι μου και σε σένα ευχομαι να πάνε όλα καλά, για όσο καιρό έμεινε, και να γεννήσεις με ευκολία και να κρατήσεις σύντομα το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου, δυνατό και υγιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 16:03 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.231 29-07-09 16:03 Bρε τρελοΜελινάκι μου έχουμε μιλήσει τόσες φορές από το πρωϊ και δεν πήρα είδηση ότι έχεις γενέθλεια. Να τα κατοστήσεις βρε. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και πολύχρονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 16:29 Η elvenstar: #2.232 29-07-09 16:29 Χρόνια πολλά Μελίνα να τα 100στήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 16:35 Η lilian έγραψε: #2.233 29-07-09 16:35 Μελινάκη μου γλυκο ,ναζήσεις χίλια χρυσά χαρούμενα χρόνιαμε υγεία ναείσαι πάντα ευτυχισμένη κι αυτό τογλυκό χαμόγελο να μη σβήσει ποτέ απο το όμορφο προσωπάκι σουβιργ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:28 Η Melini έγραψε: #2.234 29-07-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Bρε τρελοΜελινάκι μου έχουμε μιλήσει τόσες φορές από το πρωϊ και δεν πήρα είδηση ότι έχεις γενέθλεια. Να τα κατοστήσεις βρε. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και πολύχρονη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ωρή κοπέλα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Χρόνια πολλά Μελίνα να τα 100στήσεις Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ οχτρίνα Σλιθ Και σε σένα εύχομαι πάντα τα καλύτερα. Αρχική Δημοσίευση από lilian: Μελινάκη μου γλυκο ,ναζήσεις χίλια χρυσά χαρούμενα χρόνιαμε υγεία ναείσαι πάντα ευτυχισμένη κι αυτό τογλυκό χαμόγελο να μη σβήσει ποτέ απο το όμορφο προσωπάκι σουβιργ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ γλυκειά μου Βιργινία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:50 Η elvenstar: #2.235 29-07-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ευχαριστώ πολύ οχτρίνα Σλιθ Και σε σένα εύχομαι πάντα τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τα χειρότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:51 Η Melini έγραψε: #2.236 29-07-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή τα χειρότερα Click για ανάπτυξη... Σου εύχομαι ν'αλλάξεις μυαλά αγάπη μου, να έρθεις στο σωστό δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η staman2 έγραψε: #2.237 29-07-09 21:46 Να ζήσεις Μελίνα και χρόνια πολλά. Ευτυχισμένη να είσαι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και να περιστοιχίζεσαι απο ανθρώπους που σε αγαπούν και αγαπάς. Σωστούς και αγαπημένους φίλους και αγαπημένα τετράποδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:27 Η stellak έγραψε: #2.238 30-07-09 08:27 ... σήμερα στέλνουμε τις ευχές μας στη μανούλα - λιονταρίνα Χρύσα! Χρυσάκι, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα κι ό,τι επιθυμείς έρχεται πολύ σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:54 Η konstans έγραψε: #2.239 30-07-09 08:54 Στέλλα με τρομάζεις ώρες-ώρες. Όλα τα ξέρεις παιδί μου; Χρόνια πολλά Χρύσσα, όλα να πάνε καλά και να έχεις σύντομα κοντά σου τον ανυπόμονο Παρθένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:57 Η ιβανα έγραψε: #2.240 30-07-09 08:57 Χτες η μελινα, σημερα η χρυσα? τι εγινε παιδια? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κοριτσακι, να τα εκατοστησεις !!!!! σου ευχομαι μια ευτυχισμενη οικογενεια, οι επιθυμιες σου να γινουν πραγματικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μελινάκι μου, χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, με πολλή πολλή αγάπη και βέβαια υγεια. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Κάτια μου αγάπη και υγεία και για σένα, κι ό,τι λαχταράμε να γίνει πραγματικότητα Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μελίνα, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα! Να σε χαίρεται ο καλός σου, τα γατόνια σου και όσοι σε αγαπούν Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Όλγα μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ζησεις Μελινα και Χρονια Πολλα, Μαζωξεις να κανεις με μελη πολλα Χρονια Πολλα κι Ευτυχισμενα μωρο μου Click για ανάπτυξη... Μωρό μου ατέλειωτο, σ'ευχαριστώ Ευχόμαι τα καλύτερα και για σένα, τα γατόνια και το γιόκα σου. Όσο για το δώρο μου... σε περιμένω το απόγευμα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μελινάκι χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα.Η ζωή σου να είναι τόσο γλυκιά όσο εσύ,και να είσαι πάντα χαμογελαστή και χαρούμενη όπως όταν σε γνωρίσαμε. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι μου. Κι εσύ πάντα γλυκειά και χαμογελαστή, να μας φτιάχνεις τη μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 10:34 Η Melini έγραψε: #2.227 29-07-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Μελίνα χρόνια πολλά.Εύχομαι κάθε μέρα που ξυπνάς να αντικρύζεις χαμόγελα αγαπημένων προσώπων και κάθε βράδυ μια ζεστή αγκαλιά να κάνει τα όνειρα σου αληθινά. Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιι, τι ωραίο που είναι αυτό που έγραψες Βιβή μου; Συγκινήθηκα Σ'ευχαριστώ πολύ γλυκειά ποιήτρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 10:43 Η vi2ka έγραψε: #2.228 29-07-09 10:43 Το είχα από μικρή η ρουφιάνα αλλά... με φάγαν τα κυκλώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η chryssa έγραψε: #2.229 29-07-09 13:50 Μελίνα μας, χρόνια σου πολλά, να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι πάντα καλά, σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς και πάνω απ'όλα υγεία, αγάπη και γάτες!!! Επίσης, χρόνια πολλά με καθυστέρηση σε όλες τις εορτάζουσες που δεν ευχήθηκα όσο ήμουν εκτός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:32 Η Melini έγραψε: #2.230 29-07-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Μελίνα μας, χρόνια σου πολλά, να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι πάντα καλά, σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς και πάνω απ'όλα υγεία, αγάπη και γάτες!!! Επίσης, χρόνια πολλά με καθυστέρηση σε όλες τις εορτάζουσες που δεν ευχήθηκα όσο ήμουν εκτός... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Χρυσάκι μου και σε σένα ευχομαι να πάνε όλα καλά, για όσο καιρό έμεινε, και να γεννήσεις με ευκολία και να κρατήσεις σύντομα το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου, δυνατό και υγιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 16:03 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.231 29-07-09 16:03 Bρε τρελοΜελινάκι μου έχουμε μιλήσει τόσες φορές από το πρωϊ και δεν πήρα είδηση ότι έχεις γενέθλεια. Να τα κατοστήσεις βρε. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και πολύχρονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 16:29 Η elvenstar: #2.232 29-07-09 16:29 Χρόνια πολλά Μελίνα να τα 100στήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 16:35 Η lilian έγραψε: #2.233 29-07-09 16:35 Μελινάκη μου γλυκο ,ναζήσεις χίλια χρυσά χαρούμενα χρόνιαμε υγεία ναείσαι πάντα ευτυχισμένη κι αυτό τογλυκό χαμόγελο να μη σβήσει ποτέ απο το όμορφο προσωπάκι σουβιργ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:28 Η Melini έγραψε: #2.234 29-07-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Bρε τρελοΜελινάκι μου έχουμε μιλήσει τόσες φορές από το πρωϊ και δεν πήρα είδηση ότι έχεις γενέθλεια. Να τα κατοστήσεις βρε. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και πολύχρονη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ωρή κοπέλα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Χρόνια πολλά Μελίνα να τα 100στήσεις Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ οχτρίνα Σλιθ Και σε σένα εύχομαι πάντα τα καλύτερα. Αρχική Δημοσίευση από lilian: Μελινάκη μου γλυκο ,ναζήσεις χίλια χρυσά χαρούμενα χρόνιαμε υγεία ναείσαι πάντα ευτυχισμένη κι αυτό τογλυκό χαμόγελο να μη σβήσει ποτέ απο το όμορφο προσωπάκι σουβιργ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ γλυκειά μου Βιργινία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:50 Η elvenstar: #2.235 29-07-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ευχαριστώ πολύ οχτρίνα Σλιθ Και σε σένα εύχομαι πάντα τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τα χειρότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:51 Η Melini έγραψε: #2.236 29-07-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή τα χειρότερα Click για ανάπτυξη... Σου εύχομαι ν'αλλάξεις μυαλά αγάπη μου, να έρθεις στο σωστό δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η staman2 έγραψε: #2.237 29-07-09 21:46 Να ζήσεις Μελίνα και χρόνια πολλά. Ευτυχισμένη να είσαι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και να περιστοιχίζεσαι απο ανθρώπους που σε αγαπούν και αγαπάς. Σωστούς και αγαπημένους φίλους και αγαπημένα τετράποδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:27 Η stellak έγραψε: #2.238 30-07-09 08:27 ... σήμερα στέλνουμε τις ευχές μας στη μανούλα - λιονταρίνα Χρύσα! Χρυσάκι, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα κι ό,τι επιθυμείς έρχεται πολύ σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:54 Η konstans έγραψε: #2.239 30-07-09 08:54 Στέλλα με τρομάζεις ώρες-ώρες. Όλα τα ξέρεις παιδί μου; Χρόνια πολλά Χρύσσα, όλα να πάνε καλά και να έχεις σύντομα κοντά σου τον ανυπόμονο Παρθένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:57 Η ιβανα έγραψε: #2.240 30-07-09 08:57 Χτες η μελινα, σημερα η χρυσα? τι εγινε παιδια? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κοριτσακι, να τα εκατοστησεις !!!!! σου ευχομαι μια ευτυχισμενη οικογενεια, οι επιθυμιες σου να γινουν πραγματικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Μελίνα χρόνια πολλά.Εύχομαι κάθε μέρα που ξυπνάς να αντικρύζεις χαμόγελα αγαπημένων προσώπων και κάθε βράδυ μια ζεστή αγκαλιά να κάνει τα όνειρα σου αληθινά. Click για ανάπτυξη... Ιιιιιιιιιιι, τι ωραίο που είναι αυτό που έγραψες Βιβή μου; Συγκινήθηκα Σ'ευχαριστώ πολύ γλυκειά ποιήτρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 10:43 Η vi2ka έγραψε: #2.228 29-07-09 10:43 Το είχα από μικρή η ρουφιάνα αλλά... με φάγαν τα κυκλώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η chryssa έγραψε: #2.229 29-07-09 13:50 Μελίνα μας, χρόνια σου πολλά, να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι πάντα καλά, σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς και πάνω απ'όλα υγεία, αγάπη και γάτες!!! Επίσης, χρόνια πολλά με καθυστέρηση σε όλες τις εορτάζουσες που δεν ευχήθηκα όσο ήμουν εκτός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:32 Η Melini έγραψε: #2.230 29-07-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Μελίνα μας, χρόνια σου πολλά, να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι πάντα καλά, σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς και πάνω απ'όλα υγεία, αγάπη και γάτες!!! Επίσης, χρόνια πολλά με καθυστέρηση σε όλες τις εορτάζουσες που δεν ευχήθηκα όσο ήμουν εκτός... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Χρυσάκι μου και σε σένα ευχομαι να πάνε όλα καλά, για όσο καιρό έμεινε, και να γεννήσεις με ευκολία και να κρατήσεις σύντομα το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου, δυνατό και υγιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 16:03 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.231 29-07-09 16:03 Bρε τρελοΜελινάκι μου έχουμε μιλήσει τόσες φορές από το πρωϊ και δεν πήρα είδηση ότι έχεις γενέθλεια. Να τα κατοστήσεις βρε. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και πολύχρονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 16:29 Η elvenstar: #2.232 29-07-09 16:29 Χρόνια πολλά Μελίνα να τα 100στήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 16:35 Η lilian έγραψε: #2.233 29-07-09 16:35 Μελινάκη μου γλυκο ,ναζήσεις χίλια χρυσά χαρούμενα χρόνιαμε υγεία ναείσαι πάντα ευτυχισμένη κι αυτό τογλυκό χαμόγελο να μη σβήσει ποτέ απο το όμορφο προσωπάκι σουβιργ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:28 Η Melini έγραψε: #2.234 29-07-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Bρε τρελοΜελινάκι μου έχουμε μιλήσει τόσες φορές από το πρωϊ και δεν πήρα είδηση ότι έχεις γενέθλεια. Να τα κατοστήσεις βρε. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και πολύχρονη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ωρή κοπέλα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Χρόνια πολλά Μελίνα να τα 100στήσεις Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ οχτρίνα Σλιθ Και σε σένα εύχομαι πάντα τα καλύτερα. Αρχική Δημοσίευση από lilian: Μελινάκη μου γλυκο ,ναζήσεις χίλια χρυσά χαρούμενα χρόνιαμε υγεία ναείσαι πάντα ευτυχισμένη κι αυτό τογλυκό χαμόγελο να μη σβήσει ποτέ απο το όμορφο προσωπάκι σουβιργ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ γλυκειά μου Βιργινία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:50 Η elvenstar: #2.235 29-07-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ευχαριστώ πολύ οχτρίνα Σλιθ Και σε σένα εύχομαι πάντα τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τα χειρότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:51 Η Melini έγραψε: #2.236 29-07-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή τα χειρότερα Click για ανάπτυξη... Σου εύχομαι ν'αλλάξεις μυαλά αγάπη μου, να έρθεις στο σωστό δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η staman2 έγραψε: #2.237 29-07-09 21:46 Να ζήσεις Μελίνα και χρόνια πολλά. Ευτυχισμένη να είσαι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και να περιστοιχίζεσαι απο ανθρώπους που σε αγαπούν και αγαπάς. Σωστούς και αγαπημένους φίλους και αγαπημένα τετράποδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:27 Η stellak έγραψε: #2.238 30-07-09 08:27 ... σήμερα στέλνουμε τις ευχές μας στη μανούλα - λιονταρίνα Χρύσα! Χρυσάκι, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα κι ό,τι επιθυμείς έρχεται πολύ σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:54 Η konstans έγραψε: #2.239 30-07-09 08:54 Στέλλα με τρομάζεις ώρες-ώρες. Όλα τα ξέρεις παιδί μου; Χρόνια πολλά Χρύσσα, όλα να πάνε καλά και να έχεις σύντομα κοντά σου τον ανυπόμονο Παρθένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:57 Η ιβανα έγραψε: #2.240 30-07-09 08:57 Χτες η μελινα, σημερα η χρυσα? τι εγινε παιδια? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κοριτσακι, να τα εκατοστησεις !!!!! σου ευχομαι μια ευτυχισμενη οικογενεια, οι επιθυμιες σου να γινουν πραγματικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το είχα από μικρή η ρουφιάνα αλλά... με φάγαν τα κυκλώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 13:50 Η chryssa έγραψε: #2.229 29-07-09 13:50 Μελίνα μας, χρόνια σου πολλά, να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι πάντα καλά, σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς και πάνω απ'όλα υγεία, αγάπη και γάτες!!! Επίσης, χρόνια πολλά με καθυστέρηση σε όλες τις εορτάζουσες που δεν ευχήθηκα όσο ήμουν εκτός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:32 Η Melini έγραψε: #2.230 29-07-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Μελίνα μας, χρόνια σου πολλά, να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι πάντα καλά, σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς και πάνω απ'όλα υγεία, αγάπη και γάτες!!! Επίσης, χρόνια πολλά με καθυστέρηση σε όλες τις εορτάζουσες που δεν ευχήθηκα όσο ήμουν εκτός... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Χρυσάκι μου και σε σένα ευχομαι να πάνε όλα καλά, για όσο καιρό έμεινε, και να γεννήσεις με ευκολία και να κρατήσεις σύντομα το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου, δυνατό και υγιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 16:03 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.231 29-07-09 16:03 Bρε τρελοΜελινάκι μου έχουμε μιλήσει τόσες φορές από το πρωϊ και δεν πήρα είδηση ότι έχεις γενέθλεια. Να τα κατοστήσεις βρε. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και πολύχρονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 16:29 Η elvenstar: #2.232 29-07-09 16:29 Χρόνια πολλά Μελίνα να τα 100στήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 16:35 Η lilian έγραψε: #2.233 29-07-09 16:35 Μελινάκη μου γλυκο ,ναζήσεις χίλια χρυσά χαρούμενα χρόνιαμε υγεία ναείσαι πάντα ευτυχισμένη κι αυτό τογλυκό χαμόγελο να μη σβήσει ποτέ απο το όμορφο προσωπάκι σουβιργ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:28 Η Melini έγραψε: #2.234 29-07-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Bρε τρελοΜελινάκι μου έχουμε μιλήσει τόσες φορές από το πρωϊ και δεν πήρα είδηση ότι έχεις γενέθλεια. Να τα κατοστήσεις βρε. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και πολύχρονη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ωρή κοπέλα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Χρόνια πολλά Μελίνα να τα 100στήσεις Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ οχτρίνα Σλιθ Και σε σένα εύχομαι πάντα τα καλύτερα. Αρχική Δημοσίευση από lilian: Μελινάκη μου γλυκο ,ναζήσεις χίλια χρυσά χαρούμενα χρόνιαμε υγεία ναείσαι πάντα ευτυχισμένη κι αυτό τογλυκό χαμόγελο να μη σβήσει ποτέ απο το όμορφο προσωπάκι σουβιργ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ γλυκειά μου Βιργινία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:50 Η elvenstar: #2.235 29-07-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ευχαριστώ πολύ οχτρίνα Σλιθ Και σε σένα εύχομαι πάντα τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τα χειρότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:51 Η Melini έγραψε: #2.236 29-07-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή τα χειρότερα Click για ανάπτυξη... Σου εύχομαι ν'αλλάξεις μυαλά αγάπη μου, να έρθεις στο σωστό δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η staman2 έγραψε: #2.237 29-07-09 21:46 Να ζήσεις Μελίνα και χρόνια πολλά. Ευτυχισμένη να είσαι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και να περιστοιχίζεσαι απο ανθρώπους που σε αγαπούν και αγαπάς. Σωστούς και αγαπημένους φίλους και αγαπημένα τετράποδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:27 Η stellak έγραψε: #2.238 30-07-09 08:27 ... σήμερα στέλνουμε τις ευχές μας στη μανούλα - λιονταρίνα Χρύσα! Χρυσάκι, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα κι ό,τι επιθυμείς έρχεται πολύ σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:54 Η konstans έγραψε: #2.239 30-07-09 08:54 Στέλλα με τρομάζεις ώρες-ώρες. Όλα τα ξέρεις παιδί μου; Χρόνια πολλά Χρύσσα, όλα να πάνε καλά και να έχεις σύντομα κοντά σου τον ανυπόμονο Παρθένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:57 Η ιβανα έγραψε: #2.240 30-07-09 08:57 Χτες η μελινα, σημερα η χρυσα? τι εγινε παιδια? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κοριτσακι, να τα εκατοστησεις !!!!! σου ευχομαι μια ευτυχισμενη οικογενεια, οι επιθυμιες σου να γινουν πραγματικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μελίνα μας, χρόνια σου πολλά, να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι πάντα καλά, σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς και πάνω απ'όλα υγεία, αγάπη και γάτες!!! Επίσης, χρόνια πολλά με καθυστέρηση σε όλες τις εορτάζουσες που δεν ευχήθηκα όσο ήμουν εκτός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 14:32 Η Melini έγραψε: #2.230 29-07-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Μελίνα μας, χρόνια σου πολλά, να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι πάντα καλά, σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς και πάνω απ'όλα υγεία, αγάπη και γάτες!!! Επίσης, χρόνια πολλά με καθυστέρηση σε όλες τις εορτάζουσες που δεν ευχήθηκα όσο ήμουν εκτός... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Χρυσάκι μου και σε σένα ευχομαι να πάνε όλα καλά, για όσο καιρό έμεινε, και να γεννήσεις με ευκολία και να κρατήσεις σύντομα το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου, δυνατό και υγιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 16:03 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.231 29-07-09 16:03 Bρε τρελοΜελινάκι μου έχουμε μιλήσει τόσες φορές από το πρωϊ και δεν πήρα είδηση ότι έχεις γενέθλεια. Να τα κατοστήσεις βρε. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και πολύχρονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 16:29 Η elvenstar: #2.232 29-07-09 16:29 Χρόνια πολλά Μελίνα να τα 100στήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 16:35 Η lilian έγραψε: #2.233 29-07-09 16:35 Μελινάκη μου γλυκο ,ναζήσεις χίλια χρυσά χαρούμενα χρόνιαμε υγεία ναείσαι πάντα ευτυχισμένη κι αυτό τογλυκό χαμόγελο να μη σβήσει ποτέ απο το όμορφο προσωπάκι σουβιργ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:28 Η Melini έγραψε: #2.234 29-07-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Bρε τρελοΜελινάκι μου έχουμε μιλήσει τόσες φορές από το πρωϊ και δεν πήρα είδηση ότι έχεις γενέθλεια. Να τα κατοστήσεις βρε. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και πολύχρονη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ωρή κοπέλα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Χρόνια πολλά Μελίνα να τα 100στήσεις Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ οχτρίνα Σλιθ Και σε σένα εύχομαι πάντα τα καλύτερα. Αρχική Δημοσίευση από lilian: Μελινάκη μου γλυκο ,ναζήσεις χίλια χρυσά χαρούμενα χρόνιαμε υγεία ναείσαι πάντα ευτυχισμένη κι αυτό τογλυκό χαμόγελο να μη σβήσει ποτέ απο το όμορφο προσωπάκι σουβιργ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ γλυκειά μου Βιργινία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:50 Η elvenstar: #2.235 29-07-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ευχαριστώ πολύ οχτρίνα Σλιθ Και σε σένα εύχομαι πάντα τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τα χειρότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:51 Η Melini έγραψε: #2.236 29-07-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή τα χειρότερα Click για ανάπτυξη... Σου εύχομαι ν'αλλάξεις μυαλά αγάπη μου, να έρθεις στο σωστό δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η staman2 έγραψε: #2.237 29-07-09 21:46 Να ζήσεις Μελίνα και χρόνια πολλά. Ευτυχισμένη να είσαι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και να περιστοιχίζεσαι απο ανθρώπους που σε αγαπούν και αγαπάς. Σωστούς και αγαπημένους φίλους και αγαπημένα τετράποδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:27 Η stellak έγραψε: #2.238 30-07-09 08:27 ... σήμερα στέλνουμε τις ευχές μας στη μανούλα - λιονταρίνα Χρύσα! Χρυσάκι, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα κι ό,τι επιθυμείς έρχεται πολύ σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:54 Η konstans έγραψε: #2.239 30-07-09 08:54 Στέλλα με τρομάζεις ώρες-ώρες. Όλα τα ξέρεις παιδί μου; Χρόνια πολλά Χρύσσα, όλα να πάνε καλά και να έχεις σύντομα κοντά σου τον ανυπόμονο Παρθένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:57 Η ιβανα έγραψε: #2.240 30-07-09 08:57 Χτες η μελινα, σημερα η χρυσα? τι εγινε παιδια? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κοριτσακι, να τα εκατοστησεις !!!!! σου ευχομαι μια ευτυχισμενη οικογενεια, οι επιθυμιες σου να γινουν πραγματικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Μελίνα μας, χρόνια σου πολλά, να τα εκατοστήσεις!!! Να είσαι πάντα καλά, σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς και πάνω απ'όλα υγεία, αγάπη και γάτες!!! Επίσης, χρόνια πολλά με καθυστέρηση σε όλες τις εορτάζουσες που δεν ευχήθηκα όσο ήμουν εκτός... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Χρυσάκι μου και σε σένα ευχομαι να πάνε όλα καλά, για όσο καιρό έμεινε, και να γεννήσεις με ευκολία και να κρατήσεις σύντομα το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου, δυνατό και υγιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 16:03 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.231 29-07-09 16:03 Bρε τρελοΜελινάκι μου έχουμε μιλήσει τόσες φορές από το πρωϊ και δεν πήρα είδηση ότι έχεις γενέθλεια. Να τα κατοστήσεις βρε. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και πολύχρονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 16:29 Η elvenstar: #2.232 29-07-09 16:29 Χρόνια πολλά Μελίνα να τα 100στήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 16:35 Η lilian έγραψε: #2.233 29-07-09 16:35 Μελινάκη μου γλυκο ,ναζήσεις χίλια χρυσά χαρούμενα χρόνιαμε υγεία ναείσαι πάντα ευτυχισμένη κι αυτό τογλυκό χαμόγελο να μη σβήσει ποτέ απο το όμορφο προσωπάκι σουβιργ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:28 Η Melini έγραψε: #2.234 29-07-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Bρε τρελοΜελινάκι μου έχουμε μιλήσει τόσες φορές από το πρωϊ και δεν πήρα είδηση ότι έχεις γενέθλεια. Να τα κατοστήσεις βρε. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και πολύχρονη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ωρή κοπέλα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Χρόνια πολλά Μελίνα να τα 100στήσεις Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ οχτρίνα Σλιθ Και σε σένα εύχομαι πάντα τα καλύτερα. Αρχική Δημοσίευση από lilian: Μελινάκη μου γλυκο ,ναζήσεις χίλια χρυσά χαρούμενα χρόνιαμε υγεία ναείσαι πάντα ευτυχισμένη κι αυτό τογλυκό χαμόγελο να μη σβήσει ποτέ απο το όμορφο προσωπάκι σουβιργ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ γλυκειά μου Βιργινία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:50 Η elvenstar: #2.235 29-07-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ευχαριστώ πολύ οχτρίνα Σλιθ Και σε σένα εύχομαι πάντα τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τα χειρότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:51 Η Melini έγραψε: #2.236 29-07-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή τα χειρότερα Click για ανάπτυξη... Σου εύχομαι ν'αλλάξεις μυαλά αγάπη μου, να έρθεις στο σωστό δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η staman2 έγραψε: #2.237 29-07-09 21:46 Να ζήσεις Μελίνα και χρόνια πολλά. Ευτυχισμένη να είσαι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και να περιστοιχίζεσαι απο ανθρώπους που σε αγαπούν και αγαπάς. Σωστούς και αγαπημένους φίλους και αγαπημένα τετράποδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:27 Η stellak έγραψε: #2.238 30-07-09 08:27 ... σήμερα στέλνουμε τις ευχές μας στη μανούλα - λιονταρίνα Χρύσα! Χρυσάκι, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα κι ό,τι επιθυμείς έρχεται πολύ σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:54 Η konstans έγραψε: #2.239 30-07-09 08:54 Στέλλα με τρομάζεις ώρες-ώρες. Όλα τα ξέρεις παιδί μου; Χρόνια πολλά Χρύσσα, όλα να πάνε καλά και να έχεις σύντομα κοντά σου τον ανυπόμονο Παρθένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:57 Η ιβανα έγραψε: #2.240 30-07-09 08:57 Χτες η μελινα, σημερα η χρυσα? τι εγινε παιδια? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κοριτσακι, να τα εκατοστησεις !!!!! σου ευχομαι μια ευτυχισμενη οικογενεια, οι επιθυμιες σου να γινουν πραγματικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Bρε τρελοΜελινάκι μου έχουμε μιλήσει τόσες φορές από το πρωϊ και δεν πήρα είδηση ότι έχεις γενέθλεια. Να τα κατοστήσεις βρε. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και πολύχρονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 16:29 Η elvenstar: #2.232 29-07-09 16:29 Χρόνια πολλά Μελίνα να τα 100στήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 16:35 Η lilian έγραψε: #2.233 29-07-09 16:35 Μελινάκη μου γλυκο ,ναζήσεις χίλια χρυσά χαρούμενα χρόνιαμε υγεία ναείσαι πάντα ευτυχισμένη κι αυτό τογλυκό χαμόγελο να μη σβήσει ποτέ απο το όμορφο προσωπάκι σουβιργ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:28 Η Melini έγραψε: #2.234 29-07-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Bρε τρελοΜελινάκι μου έχουμε μιλήσει τόσες φορές από το πρωϊ και δεν πήρα είδηση ότι έχεις γενέθλεια. Να τα κατοστήσεις βρε. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και πολύχρονη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ωρή κοπέλα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Χρόνια πολλά Μελίνα να τα 100στήσεις Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ οχτρίνα Σλιθ Και σε σένα εύχομαι πάντα τα καλύτερα. Αρχική Δημοσίευση από lilian: Μελινάκη μου γλυκο ,ναζήσεις χίλια χρυσά χαρούμενα χρόνιαμε υγεία ναείσαι πάντα ευτυχισμένη κι αυτό τογλυκό χαμόγελο να μη σβήσει ποτέ απο το όμορφο προσωπάκι σουβιργ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ γλυκειά μου Βιργινία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:50 Η elvenstar: #2.235 29-07-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ευχαριστώ πολύ οχτρίνα Σλιθ Και σε σένα εύχομαι πάντα τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τα χειρότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:51 Η Melini έγραψε: #2.236 29-07-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή τα χειρότερα Click για ανάπτυξη... Σου εύχομαι ν'αλλάξεις μυαλά αγάπη μου, να έρθεις στο σωστό δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η staman2 έγραψε: #2.237 29-07-09 21:46 Να ζήσεις Μελίνα και χρόνια πολλά. Ευτυχισμένη να είσαι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και να περιστοιχίζεσαι απο ανθρώπους που σε αγαπούν και αγαπάς. Σωστούς και αγαπημένους φίλους και αγαπημένα τετράποδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:27 Η stellak έγραψε: #2.238 30-07-09 08:27 ... σήμερα στέλνουμε τις ευχές μας στη μανούλα - λιονταρίνα Χρύσα! Χρυσάκι, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα κι ό,τι επιθυμείς έρχεται πολύ σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:54 Η konstans έγραψε: #2.239 30-07-09 08:54 Στέλλα με τρομάζεις ώρες-ώρες. Όλα τα ξέρεις παιδί μου; Χρόνια πολλά Χρύσσα, όλα να πάνε καλά και να έχεις σύντομα κοντά σου τον ανυπόμονο Παρθένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:57 Η ιβανα έγραψε: #2.240 30-07-09 08:57 Χτες η μελινα, σημερα η χρυσα? τι εγινε παιδια? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κοριτσακι, να τα εκατοστησεις !!!!! σου ευχομαι μια ευτυχισμενη οικογενεια, οι επιθυμιες σου να γινουν πραγματικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά Μελίνα να τα 100στήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lilian Δραστήριο μέλος Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 16:35 Η lilian έγραψε: #2.233 29-07-09 16:35 Μελινάκη μου γλυκο ,ναζήσεις χίλια χρυσά χαρούμενα χρόνιαμε υγεία ναείσαι πάντα ευτυχισμένη κι αυτό τογλυκό χαμόγελο να μη σβήσει ποτέ απο το όμορφο προσωπάκι σουβιργ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:28 Η Melini έγραψε: #2.234 29-07-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Bρε τρελοΜελινάκι μου έχουμε μιλήσει τόσες φορές από το πρωϊ και δεν πήρα είδηση ότι έχεις γενέθλεια. Να τα κατοστήσεις βρε. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και πολύχρονη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ωρή κοπέλα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Χρόνια πολλά Μελίνα να τα 100στήσεις Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ οχτρίνα Σλιθ Και σε σένα εύχομαι πάντα τα καλύτερα. Αρχική Δημοσίευση από lilian: Μελινάκη μου γλυκο ,ναζήσεις χίλια χρυσά χαρούμενα χρόνιαμε υγεία ναείσαι πάντα ευτυχισμένη κι αυτό τογλυκό χαμόγελο να μη σβήσει ποτέ απο το όμορφο προσωπάκι σουβιργ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ γλυκειά μου Βιργινία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:50 Η elvenstar: #2.235 29-07-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ευχαριστώ πολύ οχτρίνα Σλιθ Και σε σένα εύχομαι πάντα τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τα χειρότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:51 Η Melini έγραψε: #2.236 29-07-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή τα χειρότερα Click για ανάπτυξη... Σου εύχομαι ν'αλλάξεις μυαλά αγάπη μου, να έρθεις στο σωστό δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η staman2 έγραψε: #2.237 29-07-09 21:46 Να ζήσεις Μελίνα και χρόνια πολλά. Ευτυχισμένη να είσαι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και να περιστοιχίζεσαι απο ανθρώπους που σε αγαπούν και αγαπάς. Σωστούς και αγαπημένους φίλους και αγαπημένα τετράποδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:27 Η stellak έγραψε: #2.238 30-07-09 08:27 ... σήμερα στέλνουμε τις ευχές μας στη μανούλα - λιονταρίνα Χρύσα! Χρυσάκι, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα κι ό,τι επιθυμείς έρχεται πολύ σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:54 Η konstans έγραψε: #2.239 30-07-09 08:54 Στέλλα με τρομάζεις ώρες-ώρες. Όλα τα ξέρεις παιδί μου; Χρόνια πολλά Χρύσσα, όλα να πάνε καλά και να έχεις σύντομα κοντά σου τον ανυπόμονο Παρθένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:57 Η ιβανα έγραψε: #2.240 30-07-09 08:57 Χτες η μελινα, σημερα η χρυσα? τι εγινε παιδια? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κοριτσακι, να τα εκατοστησεις !!!!! σου ευχομαι μια ευτυχισμενη οικογενεια, οι επιθυμιες σου να γινουν πραγματικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μελινάκη μου γλυκο ,ναζήσεις χίλια χρυσά χαρούμενα χρόνιαμε υγεία ναείσαι πάντα ευτυχισμένη κι αυτό τογλυκό χαμόγελο να μη σβήσει ποτέ απο το όμορφο προσωπάκι σουβιργ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:28 Η Melini έγραψε: #2.234 29-07-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Bρε τρελοΜελινάκι μου έχουμε μιλήσει τόσες φορές από το πρωϊ και δεν πήρα είδηση ότι έχεις γενέθλεια. Να τα κατοστήσεις βρε. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και πολύχρονη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ωρή κοπέλα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Χρόνια πολλά Μελίνα να τα 100στήσεις Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ οχτρίνα Σλιθ Και σε σένα εύχομαι πάντα τα καλύτερα. Αρχική Δημοσίευση από lilian: Μελινάκη μου γλυκο ,ναζήσεις χίλια χρυσά χαρούμενα χρόνιαμε υγεία ναείσαι πάντα ευτυχισμένη κι αυτό τογλυκό χαμόγελο να μη σβήσει ποτέ απο το όμορφο προσωπάκι σουβιργ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ γλυκειά μου Βιργινία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:50 Η elvenstar: #2.235 29-07-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ευχαριστώ πολύ οχτρίνα Σλιθ Και σε σένα εύχομαι πάντα τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τα χειρότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:51 Η Melini έγραψε: #2.236 29-07-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή τα χειρότερα Click για ανάπτυξη... Σου εύχομαι ν'αλλάξεις μυαλά αγάπη μου, να έρθεις στο σωστό δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η staman2 έγραψε: #2.237 29-07-09 21:46 Να ζήσεις Μελίνα και χρόνια πολλά. Ευτυχισμένη να είσαι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και να περιστοιχίζεσαι απο ανθρώπους που σε αγαπούν και αγαπάς. Σωστούς και αγαπημένους φίλους και αγαπημένα τετράποδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:27 Η stellak έγραψε: #2.238 30-07-09 08:27 ... σήμερα στέλνουμε τις ευχές μας στη μανούλα - λιονταρίνα Χρύσα! Χρυσάκι, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα κι ό,τι επιθυμείς έρχεται πολύ σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:54 Η konstans έγραψε: #2.239 30-07-09 08:54 Στέλλα με τρομάζεις ώρες-ώρες. Όλα τα ξέρεις παιδί μου; Χρόνια πολλά Χρύσσα, όλα να πάνε καλά και να έχεις σύντομα κοντά σου τον ανυπόμονο Παρθένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:57 Η ιβανα έγραψε: #2.240 30-07-09 08:57 Χτες η μελινα, σημερα η χρυσα? τι εγινε παιδια? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κοριτσακι, να τα εκατοστησεις !!!!! σου ευχομαι μια ευτυχισμενη οικογενεια, οι επιθυμιες σου να γινουν πραγματικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Bρε τρελοΜελινάκι μου έχουμε μιλήσει τόσες φορές από το πρωϊ και δεν πήρα είδηση ότι έχεις γενέθλεια. Να τα κατοστήσεις βρε. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και πολύχρονη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ωρή κοπέλα Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Χρόνια πολλά Μελίνα να τα 100στήσεις Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ οχτρίνα Σλιθ Και σε σένα εύχομαι πάντα τα καλύτερα. Αρχική Δημοσίευση από lilian: Μελινάκη μου γλυκο ,ναζήσεις χίλια χρυσά χαρούμενα χρόνιαμε υγεία ναείσαι πάντα ευτυχισμένη κι αυτό τογλυκό χαμόγελο να μη σβήσει ποτέ απο το όμορφο προσωπάκι σουβιργ. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ γλυκειά μου Βιργινία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:50 Η elvenstar: #2.235 29-07-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ευχαριστώ πολύ οχτρίνα Σλιθ Και σε σένα εύχομαι πάντα τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τα χειρότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:51 Η Melini έγραψε: #2.236 29-07-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή τα χειρότερα Click για ανάπτυξη... Σου εύχομαι ν'αλλάξεις μυαλά αγάπη μου, να έρθεις στο σωστό δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η staman2 έγραψε: #2.237 29-07-09 21:46 Να ζήσεις Μελίνα και χρόνια πολλά. Ευτυχισμένη να είσαι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και να περιστοιχίζεσαι απο ανθρώπους που σε αγαπούν και αγαπάς. Σωστούς και αγαπημένους φίλους και αγαπημένα τετράποδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:27 Η stellak έγραψε: #2.238 30-07-09 08:27 ... σήμερα στέλνουμε τις ευχές μας στη μανούλα - λιονταρίνα Χρύσα! Χρυσάκι, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα κι ό,τι επιθυμείς έρχεται πολύ σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:54 Η konstans έγραψε: #2.239 30-07-09 08:54 Στέλλα με τρομάζεις ώρες-ώρες. Όλα τα ξέρεις παιδί μου; Χρόνια πολλά Χρύσσα, όλα να πάνε καλά και να έχεις σύντομα κοντά σου τον ανυπόμονο Παρθένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:57 Η ιβανα έγραψε: #2.240 30-07-09 08:57 Χτες η μελινα, σημερα η χρυσα? τι εγινε παιδια? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κοριτσακι, να τα εκατοστησεις !!!!! σου ευχομαι μια ευτυχισμενη οικογενεια, οι επιθυμιες σου να γινουν πραγματικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ευχαριστώ πολύ οχτρίνα Σλιθ Και σε σένα εύχομαι πάντα τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή τα χειρότερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 20:51 Η Melini έγραψε: #2.236 29-07-09 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή τα χειρότερα Click για ανάπτυξη... Σου εύχομαι ν'αλλάξεις μυαλά αγάπη μου, να έρθεις στο σωστό δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η staman2 έγραψε: #2.237 29-07-09 21:46 Να ζήσεις Μελίνα και χρόνια πολλά. Ευτυχισμένη να είσαι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και να περιστοιχίζεσαι απο ανθρώπους που σε αγαπούν και αγαπάς. Σωστούς και αγαπημένους φίλους και αγαπημένα τετράποδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:27 Η stellak έγραψε: #2.238 30-07-09 08:27 ... σήμερα στέλνουμε τις ευχές μας στη μανούλα - λιονταρίνα Χρύσα! Χρυσάκι, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα κι ό,τι επιθυμείς έρχεται πολύ σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:54 Η konstans έγραψε: #2.239 30-07-09 08:54 Στέλλα με τρομάζεις ώρες-ώρες. Όλα τα ξέρεις παιδί μου; Χρόνια πολλά Χρύσσα, όλα να πάνε καλά και να έχεις σύντομα κοντά σου τον ανυπόμονο Παρθένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:57 Η ιβανα έγραψε: #2.240 30-07-09 08:57 Χτες η μελινα, σημερα η χρυσα? τι εγινε παιδια? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κοριτσακι, να τα εκατοστησεις !!!!! σου ευχομαι μια ευτυχισμενη οικογενεια, οι επιθυμιες σου να γινουν πραγματικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή τα χειρότερα Click για ανάπτυξη... Σου εύχομαι ν'αλλάξεις μυαλά αγάπη μου, να έρθεις στο σωστό δρόμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2009 στις 21:46 Η staman2 έγραψε: #2.237 29-07-09 21:46 Να ζήσεις Μελίνα και χρόνια πολλά. Ευτυχισμένη να είσαι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και να περιστοιχίζεσαι απο ανθρώπους που σε αγαπούν και αγαπάς. Σωστούς και αγαπημένους φίλους και αγαπημένα τετράποδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:27 Η stellak έγραψε: #2.238 30-07-09 08:27 ... σήμερα στέλνουμε τις ευχές μας στη μανούλα - λιονταρίνα Χρύσα! Χρυσάκι, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα κι ό,τι επιθυμείς έρχεται πολύ σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:54 Η konstans έγραψε: #2.239 30-07-09 08:54 Στέλλα με τρομάζεις ώρες-ώρες. Όλα τα ξέρεις παιδί μου; Χρόνια πολλά Χρύσσα, όλα να πάνε καλά και να έχεις σύντομα κοντά σου τον ανυπόμονο Παρθένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:57 Η ιβανα έγραψε: #2.240 30-07-09 08:57 Χτες η μελινα, σημερα η χρυσα? τι εγινε παιδια? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κοριτσακι, να τα εκατοστησεις !!!!! σου ευχομαι μια ευτυχισμενη οικογενεια, οι επιθυμιες σου να γινουν πραγματικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να ζήσεις Μελίνα και χρόνια πολλά. Ευτυχισμένη να είσαι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και να περιστοιχίζεσαι απο ανθρώπους που σε αγαπούν και αγαπάς. Σωστούς και αγαπημένους φίλους και αγαπημένα τετράποδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:27 Η stellak έγραψε: #2.238 30-07-09 08:27 ... σήμερα στέλνουμε τις ευχές μας στη μανούλα - λιονταρίνα Χρύσα! Χρυσάκι, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα κι ό,τι επιθυμείς έρχεται πολύ σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:54 Η konstans έγραψε: #2.239 30-07-09 08:54 Στέλλα με τρομάζεις ώρες-ώρες. Όλα τα ξέρεις παιδί μου; Χρόνια πολλά Χρύσσα, όλα να πάνε καλά και να έχεις σύντομα κοντά σου τον ανυπόμονο Παρθένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:57 Η ιβανα έγραψε: #2.240 30-07-09 08:57 Χτες η μελινα, σημερα η χρυσα? τι εγινε παιδια? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κοριτσακι, να τα εκατοστησεις !!!!! σου ευχομαι μια ευτυχισμενη οικογενεια, οι επιθυμιες σου να γινουν πραγματικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
... σήμερα στέλνουμε τις ευχές μας στη μανούλα - λιονταρίνα Χρύσα! Χρυσάκι, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα κι ό,τι επιθυμείς έρχεται πολύ σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:54 Η konstans έγραψε: #2.239 30-07-09 08:54 Στέλλα με τρομάζεις ώρες-ώρες. Όλα τα ξέρεις παιδί μου; Χρόνια πολλά Χρύσσα, όλα να πάνε καλά και να έχεις σύντομα κοντά σου τον ανυπόμονο Παρθένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:57 Η ιβανα έγραψε: #2.240 30-07-09 08:57 Χτες η μελινα, σημερα η χρυσα? τι εγινε παιδια? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κοριτσακι, να τα εκατοστησεις !!!!! σου ευχομαι μια ευτυχισμενη οικογενεια, οι επιθυμιες σου να γινουν πραγματικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Στέλλα με τρομάζεις ώρες-ώρες. Όλα τα ξέρεις παιδί μου; Χρόνια πολλά Χρύσσα, όλα να πάνε καλά και να έχεις σύντομα κοντά σου τον ανυπόμονο Παρθένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 08:57 Η ιβανα έγραψε: #2.240 30-07-09 08:57 Χτες η μελινα, σημερα η χρυσα? τι εγινε παιδια? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κοριτσακι, να τα εκατοστησεις !!!!! σου ευχομαι μια ευτυχισμενη οικογενεια, οι επιθυμιες σου να γινουν πραγματικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χτες η μελινα, σημερα η χρυσα? τι εγινε παιδια? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κοριτσακι, να τα εκατοστησεις !!!!! σου ευχομαι μια ευτυχισμενη οικογενεια, οι επιθυμιες σου να γινουν πραγματικοτητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.