ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
το καταλαβα καλεκαλε........οταν εγω,χρησιμοποιω τετοιες εκφρασεις...σημαινει οτι υπαρχει ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!.........ρωτα την ιβαννα τι της εχω σουρει απο κασμιτικα επιθετα!!!!!!!!!
![]()
απλα βρηκα ευκαιρια να αρπαξω εγω τη τουρτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!:kiss::kiss::kiss:
να είσαι πάντα ευτυχισμένη και να σε χαίρονται όλοι όσοι αγαπάς!

όλη η μυρτωαροοικογένεια(τερτράποδοι και δίποδοι)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

..................καλα..........το τι γελια ριχνω οταν βλεπω τα πανο.........δεν περιγραφεται!!!!!!!!!!

ιβανα
Επιφανές μέλος
...ρωτα την ιβαννα τι της εχω σουρει απο κασμιτικα επιθετα!!!!!!!!!![]()
α ναι, με στολιζει διαρκως, δεν εχω παραπονο κανενα

ιβανα
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Νικη μου, ή αλλιως αρομυρτωμανα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ, με υγεια, χαρες κ οτι αλλο εσυ επιθυμεις !!!!!!!!!!!! να χαιρεσαι κ να σε χαιρονται τα ομορφα γατονια σου !!!!!!!!!!!!!!
πολλα φιλια κ ευχες απο τις τρεις μας κοπελουδες![]()
με προλαβες μαρη ρουφ.......να

με προλαβες παλιοπραγαμ...και ηθελα να ειμαι η πρωτη!!!!!!! ζωντοβολο

κουμπαρουλα μου γλυκια...ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ..ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.......οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις!! σε αγαπω πολυ....η .κουμβαρα...

ιβανα
Επιφανές μέλος
με προλαβες μαρη ρουφ.......ναμε προλαβες παλιοπραγαμ...και ηθελα να ειμαι η πρωτη!!!!!!! ζωντοβολο
![]()
παλι με στολισες ρε φουστη μου

αν δε μου χωσεις μπινελικια δε μπορεις ε ?

και το χειροτερο ειναι οτι μ'αρεσει

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ιβανάκι μου σε ευχαριστώ πολύ για την πορτοκαλογατοτούρτα!

Πολλά φιλιά στην λουλουδοπαρέα!:kiss:

Θέλω να πιστεύω ότι με χαίρονται τα γατοπαιδάκια μου!

Ζήνα ευχαριστώ για τις φωτό

Συνημμένα
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
με προλαβες μαρη ρουφ.......ναμε προλαβες παλιοπραγαμ...και ηθελα να ειμαι η πρωτη!!!!!!! ζωντοβολο
κουμπαρουλα μου γλυκια...ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ..ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.......οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις!! σε αγαπω πολυ....η .κουμβαρα...![]()
Κουμπαρούλα μου σε ευχαριστώ πολύ!!!:kiss:

stellak
Διάσημο μέλος
Νίνο, Μέλη και Στέλλα

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Νίκη μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα για τα γενέθλιά σου!
Νίνο, Μέλη και Στέλλα![]()
Ευχαριστώ πολύ Νινομελοοικογένεια!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

(...αν,και μεταξυ μας,καθολου δεν πιστευω στα ζωδια...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Χρόνια πολλά Νικάκι να σε χαίρονται όλοι όσοι αγαπάς και σε αγαπάνε

ria23
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
καλε.......ειμαστε και το ιδιο ζωδιο!!!
(...αν,και μεταξυ μας,καθολου δεν πιστευω στα ζωδια...)
Ούτε και εγώ!

Μα σε όλα βρε παιδί μου πιά, σε όλα!

Θεσσαλονικιά φίλη που διανύει την πιο όμορφη και πιο παραγωγική ηλικία της ζωής της.
Χρόνια πολλά Νικάκι να σε χαίρονται όλοι όσοι αγαπάς και σε αγαπάνε
Ράνια σε ευχαριστώ πολύ!

Αυτό με την δεκαετία των'40 πολύ μου άρεσε!!!

Ευχαριστώ Ρία μουΝικακι μου χρονια σου πολλα να σε χαιρονται τα ανηψουδακια μου..

,μουσουδοφιλάκια στην Ηρούλα
Υ.Γ Απο χθες τα γατοανηψούδια σου, ξανάρχισαν να φοράνε το λουράκι τους.
Προς το παρόν πάμε καλά...δεν το έβγαλαν ακόμη!

Ευχαριστώ πολύ Αλίκη!Χρόνια πολλά, Νίκη!!

elvenstar
Επιφανές μέλος

ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Χρόνια πολλά Νίκη πάντα χαρούμενη κ χαμογελαστή να είσαι όπως σε γνωρίσαμε στην έκθεση![]()
Ευχαριτώ Ελενα!

Μουσουδοφιλάκια στα γατόνια σου!:kiss::kiss::kiss:Χρόνια πολλά γουργουριστά και καλά Νίκη , να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατουλάκια σου![]()
Ευχαριστώ Ζήνα, άλλη μιά φορά!

elvenstar
Επιφανές μέλος
) από την εορτάζουσα Νίκη. 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool