ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.361 24-08-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε........οταν εγω,χρησιμοποιω τετοιες εκφρασεις...σημαινει οτι υπαρχει ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!.........ρωτα την ιβαννα τι της εχω σουρει απο κασμιτικα επιθετα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... το καταλαβα καλεαπλα βρηκα ευκαιρια να αρπαξω εγω τη τουρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:54 Η Μυρτω4038: #2.362 24-08-09 11:54 Πουπουλινοεφούλα μας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!:kiss::kiss::kiss: να είσαι πάντα ευτυχισμένη και να σε χαίρονται όλοι όσοι αγαπάς! όλη η μυρτωαροοικογένεια(τερτράποδοι και δίποδοι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:58 Η Πουπουλίνα: #2.363 24-08-09 11:58 σας ευχαριστουμε πολυ,πολυ,πολυ κουμπαρουλα μας γλυκια!!!!!!!..................καλα..........το τι γελια ριχνω οταν βλεπω τα πανο.........δεν περιγραφεται!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:06 Η ιβανα έγραψε: #2.364 24-08-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ...ρωτα την ιβαννα τι της εχω σουρει απο κασμιτικα επιθετα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... α ναι, με στολιζει διαρκως, δεν εχω παραπονο κανενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:02 Η ιβανα έγραψε: #2.365 06-09-09 00:02 Νικη μου, ή αλλιως αρομυρτωμανα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ, με υγεια, χαρες κ οτι αλλο εσυ επιθυμεις !!!!!!!!!!!! να χαιρεσαι κ να σε χαιρονται τα ομορφα γατονια σου !!!!!!!!!!!!!! πολλα φιλια κ ευχες απο τις τρεις μας κοπελουδες και μια γατισια τουρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:12 Η Πουπουλίνα: #2.366 06-09-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Νικη μου, ή αλλιως αρομυρτωμανα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ, με υγεια, χαρες κ οτι αλλο εσυ επιθυμεις !!!!!!!!!!!! να χαιρεσαι κ να σε χαιρονται τα ομορφα γατονια σου !!!!!!!!!!!!!! πολλα φιλια κ ευχες απο τις τρεις μας κοπελουδες Click για ανάπτυξη... με προλαβες μαρη ρουφ.......ναμε προλαβες παλιοπραγαμ...και ηθελα να ειμαι η πρωτη!!!!!!! ζωντοβολο κουμπαρουλα μου γλυκια...ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ..ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.......οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις!! σε αγαπω πολυ....η .κουμβαρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:17 Η ιβανα έγραψε: #2.367 06-09-09 00:17 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: με προλαβες μαρη ρουφ.......ναμε προλαβες παλιοπραγαμ...και ηθελα να ειμαι η πρωτη!!!!!!! ζωντοβολο Click για ανάπτυξη... παλι με στολισες ρε φουστη μου αν δε μου χωσεις μπινελικια δε μπορεις ε ? και το χειροτερο ειναι οτι μ'αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:55 Η Μυρτω4038: #2.368 06-09-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Νικη μου, ή αλλιως αρομυρτωμανα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ, με υγεια, χαρες κ οτι αλλο εσυ επιθυμεις !!!!!!!!!!!! να χαιρεσαι κ να σε χαιρονται τα ομορφα γατονια σου !!!!!!!!!!!!!! πολλα φιλια κ ευχες απο τις τρεις μας κοπελουδες και μια γατισια τουρτα Click για ανάπτυξη... Ιβανάκι μου σε ευχαριστώ πολύ για την πορτοκαλογατοτούρτα! Πολλά φιλιά στην λουλουδοπαρέα!:kiss: Θέλω να πιστεύω ότι με χαίρονται τα γατοπαιδάκια μου! Ζήνα ευχαριστώ για τις φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Ζήνα 1 β.jpg 133,6 KB · Εμφανίσεις: 14 Ζήνα 2 β.jpg 108,8 KB · Εμφανίσεις: 17 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η Μυρτω4038: #2.369 06-09-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: με προλαβες μαρη ρουφ.......ναμε προλαβες παλιοπραγαμ...και ηθελα να ειμαι η πρωτη!!!!!!! ζωντοβολο κουμπαρουλα μου γλυκια...ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ..ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.......οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις!! σε αγαπω πολυ....η .κουμβαρα... Click για ανάπτυξη... Κουμπαρούλα μου σε ευχαριστώ πολύ!!!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:33 Η stellak έγραψε: #2.370 06-09-09 10:33 Νίκη μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα για τα γενέθλιά σου! Νίνο, Μέλη και Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:35 Η Μυρτω4038: #2.371 06-09-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Νίκη μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα για τα γενέθλιά σου! Νίνο, Μέλη και Στέλλα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Νινομελοοικογένεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η Πουπουλίνα: #2.372 06-09-09 11:07 καλε.......ειμαστε και το ιδιο ζωδιο!!! (...αν,και μεταξυ μας,καθολου δεν πιστευω στα ζωδια...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.373 06-09-09 12:32 Xρόνια πολλά στα κορίτσια που δεν ευχήθηκα λόγω διακοπών (πουπουλίνα και bunny) και φυσικά στην Θεσσαλονικιά φίλη που διανύει την πιο όμορφη και πιο παραγωγική ηλικία της ζωής της. Χρόνια πολλά Νικάκι να σε χαίρονται όλοι όσοι αγαπάς και σε αγαπάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:37 Η ria23 έγραψε: #2.374 06-09-09 12:37 Νικακι μου χρονια σου πολλα να σε χαιρονται τα ανηψουδακια μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:39 Η aretha έγραψε: #2.375 06-09-09 12:39 Χρόνια πολλά, Νίκη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:27 Η Μυρτω4038: #2.376 06-09-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε.......ειμαστε και το ιδιο ζωδιο!!! (...αν,και μεταξυ μας,καθολου δεν πιστευω στα ζωδια...) Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ! Μα σε όλα βρε παιδί μου πιά, σε όλα! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θεσσαλονικιά φίλη που διανύει την πιο όμορφη και πιο παραγωγική ηλικία της ζωής της. Χρόνια πολλά Νικάκι να σε χαίρονται όλοι όσοι αγαπάς και σε αγαπάνε Click για ανάπτυξη... Ράνια σε ευχαριστώ πολύ! Αυτό με την δεκαετία των'40 πολύ μου άρεσε!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: Νικακι μου χρονια σου πολλα να σε χαιρονται τα ανηψουδακια μου.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ρία μου,μουσουδοφιλάκια στην Ηρούλα Υ.Γ Απο χθες τα γατοανηψούδια σου, ξανάρχισαν να φοράνε το λουράκι τους. Προς το παρόν πάμε καλά...δεν το έβγαλαν ακόμη! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά, Νίκη!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αλίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:33 Η elvenstar: #2.377 06-09-09 13:33 Χρόνια πολλά Νίκη πάντα χαρούμενη κ χαμογελαστή να είσαι όπως σε γνωρίσαμε στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:36 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #2.378 06-09-09 13:36 Χρόνια πολλά γουργουριστά και καλά Νίκη , να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατουλάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:05 Η Μυρτω4038: #2.379 06-09-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Χρόνια πολλά Νίκη πάντα χαρούμενη κ χαμογελαστή να είσαι όπως σε γνωρίσαμε στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ευχαριτώ Ελενα!Μουσουδοφιλάκια στα γατόνια σου!:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Χρόνια πολλά γουργουριστά και καλά Νίκη , να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατουλάκια σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ζήνα, άλλη μιά φορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η elvenstar: #2.380 06-09-09 14:36 Μόλις τους έδωσα δύο ρουφηχτά(επειδή εμείς έχουμε κ χορταστικές μουσούδες όπως ξέρεις ) από την εορτάζουσα Νίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε........οταν εγω,χρησιμοποιω τετοιες εκφρασεις...σημαινει οτι υπαρχει ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!.........ρωτα την ιβαννα τι της εχω σουρει απο κασμιτικα επιθετα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... το καταλαβα καλεαπλα βρηκα ευκαιρια να αρπαξω εγω τη τουρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:54 Η Μυρτω4038: #2.362 24-08-09 11:54 Πουπουλινοεφούλα μας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!:kiss::kiss::kiss: να είσαι πάντα ευτυχισμένη και να σε χαίρονται όλοι όσοι αγαπάς! όλη η μυρτωαροοικογένεια(τερτράποδοι και δίποδοι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:58 Η Πουπουλίνα: #2.363 24-08-09 11:58 σας ευχαριστουμε πολυ,πολυ,πολυ κουμπαρουλα μας γλυκια!!!!!!!..................καλα..........το τι γελια ριχνω οταν βλεπω τα πανο.........δεν περιγραφεται!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:06 Η ιβανα έγραψε: #2.364 24-08-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ...ρωτα την ιβαννα τι της εχω σουρει απο κασμιτικα επιθετα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... α ναι, με στολιζει διαρκως, δεν εχω παραπονο κανενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:02 Η ιβανα έγραψε: #2.365 06-09-09 00:02 Νικη μου, ή αλλιως αρομυρτωμανα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ, με υγεια, χαρες κ οτι αλλο εσυ επιθυμεις !!!!!!!!!!!! να χαιρεσαι κ να σε χαιρονται τα ομορφα γατονια σου !!!!!!!!!!!!!! πολλα φιλια κ ευχες απο τις τρεις μας κοπελουδες και μια γατισια τουρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:12 Η Πουπουλίνα: #2.366 06-09-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Νικη μου, ή αλλιως αρομυρτωμανα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ, με υγεια, χαρες κ οτι αλλο εσυ επιθυμεις !!!!!!!!!!!! να χαιρεσαι κ να σε χαιρονται τα ομορφα γατονια σου !!!!!!!!!!!!!! πολλα φιλια κ ευχες απο τις τρεις μας κοπελουδες Click για ανάπτυξη... με προλαβες μαρη ρουφ.......ναμε προλαβες παλιοπραγαμ...και ηθελα να ειμαι η πρωτη!!!!!!! ζωντοβολο κουμπαρουλα μου γλυκια...ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ..ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.......οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις!! σε αγαπω πολυ....η .κουμβαρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:17 Η ιβανα έγραψε: #2.367 06-09-09 00:17 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: με προλαβες μαρη ρουφ.......ναμε προλαβες παλιοπραγαμ...και ηθελα να ειμαι η πρωτη!!!!!!! ζωντοβολο Click για ανάπτυξη... παλι με στολισες ρε φουστη μου αν δε μου χωσεις μπινελικια δε μπορεις ε ? και το χειροτερο ειναι οτι μ'αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:55 Η Μυρτω4038: #2.368 06-09-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Νικη μου, ή αλλιως αρομυρτωμανα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ, με υγεια, χαρες κ οτι αλλο εσυ επιθυμεις !!!!!!!!!!!! να χαιρεσαι κ να σε χαιρονται τα ομορφα γατονια σου !!!!!!!!!!!!!! πολλα φιλια κ ευχες απο τις τρεις μας κοπελουδες και μια γατισια τουρτα Click για ανάπτυξη... Ιβανάκι μου σε ευχαριστώ πολύ για την πορτοκαλογατοτούρτα! Πολλά φιλιά στην λουλουδοπαρέα!:kiss: Θέλω να πιστεύω ότι με χαίρονται τα γατοπαιδάκια μου! Ζήνα ευχαριστώ για τις φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Ζήνα 1 β.jpg 133,6 KB · Εμφανίσεις: 14 Ζήνα 2 β.jpg 108,8 KB · Εμφανίσεις: 17 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η Μυρτω4038: #2.369 06-09-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: με προλαβες μαρη ρουφ.......ναμε προλαβες παλιοπραγαμ...και ηθελα να ειμαι η πρωτη!!!!!!! ζωντοβολο κουμπαρουλα μου γλυκια...ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ..ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.......οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις!! σε αγαπω πολυ....η .κουμβαρα... Click για ανάπτυξη... Κουμπαρούλα μου σε ευχαριστώ πολύ!!!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:33 Η stellak έγραψε: #2.370 06-09-09 10:33 Νίκη μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα για τα γενέθλιά σου! Νίνο, Μέλη και Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:35 Η Μυρτω4038: #2.371 06-09-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Νίκη μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα για τα γενέθλιά σου! Νίνο, Μέλη και Στέλλα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Νινομελοοικογένεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η Πουπουλίνα: #2.372 06-09-09 11:07 καλε.......ειμαστε και το ιδιο ζωδιο!!! (...αν,και μεταξυ μας,καθολου δεν πιστευω στα ζωδια...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.373 06-09-09 12:32 Xρόνια πολλά στα κορίτσια που δεν ευχήθηκα λόγω διακοπών (πουπουλίνα και bunny) και φυσικά στην Θεσσαλονικιά φίλη που διανύει την πιο όμορφη και πιο παραγωγική ηλικία της ζωής της. Χρόνια πολλά Νικάκι να σε χαίρονται όλοι όσοι αγαπάς και σε αγαπάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:37 Η ria23 έγραψε: #2.374 06-09-09 12:37 Νικακι μου χρονια σου πολλα να σε χαιρονται τα ανηψουδακια μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:39 Η aretha έγραψε: #2.375 06-09-09 12:39 Χρόνια πολλά, Νίκη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:27 Η Μυρτω4038: #2.376 06-09-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε.......ειμαστε και το ιδιο ζωδιο!!! (...αν,και μεταξυ μας,καθολου δεν πιστευω στα ζωδια...) Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ! Μα σε όλα βρε παιδί μου πιά, σε όλα! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θεσσαλονικιά φίλη που διανύει την πιο όμορφη και πιο παραγωγική ηλικία της ζωής της. Χρόνια πολλά Νικάκι να σε χαίρονται όλοι όσοι αγαπάς και σε αγαπάνε Click για ανάπτυξη... Ράνια σε ευχαριστώ πολύ! Αυτό με την δεκαετία των'40 πολύ μου άρεσε!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: Νικακι μου χρονια σου πολλα να σε χαιρονται τα ανηψουδακια μου.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ρία μου,μουσουδοφιλάκια στην Ηρούλα Υ.Γ Απο χθες τα γατοανηψούδια σου, ξανάρχισαν να φοράνε το λουράκι τους. Προς το παρόν πάμε καλά...δεν το έβγαλαν ακόμη! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά, Νίκη!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αλίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:33 Η elvenstar: #2.377 06-09-09 13:33 Χρόνια πολλά Νίκη πάντα χαρούμενη κ χαμογελαστή να είσαι όπως σε γνωρίσαμε στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:36 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #2.378 06-09-09 13:36 Χρόνια πολλά γουργουριστά και καλά Νίκη , να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατουλάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:05 Η Μυρτω4038: #2.379 06-09-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Χρόνια πολλά Νίκη πάντα χαρούμενη κ χαμογελαστή να είσαι όπως σε γνωρίσαμε στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ευχαριτώ Ελενα!Μουσουδοφιλάκια στα γατόνια σου!:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Χρόνια πολλά γουργουριστά και καλά Νίκη , να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατουλάκια σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ζήνα, άλλη μιά φορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η elvenstar: #2.380 06-09-09 14:36 Μόλις τους έδωσα δύο ρουφηχτά(επειδή εμείς έχουμε κ χορταστικές μουσούδες όπως ξέρεις ) από την εορτάζουσα Νίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πουπουλινοεφούλα μας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!:kiss::kiss::kiss: να είσαι πάντα ευτυχισμένη και να σε χαίρονται όλοι όσοι αγαπάς! όλη η μυρτωαροοικογένεια(τερτράποδοι και δίποδοι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 11:58 Η Πουπουλίνα: #2.363 24-08-09 11:58 σας ευχαριστουμε πολυ,πολυ,πολυ κουμπαρουλα μας γλυκια!!!!!!!..................καλα..........το τι γελια ριχνω οταν βλεπω τα πανο.........δεν περιγραφεται!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:06 Η ιβανα έγραψε: #2.364 24-08-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ...ρωτα την ιβαννα τι της εχω σουρει απο κασμιτικα επιθετα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... α ναι, με στολιζει διαρκως, δεν εχω παραπονο κανενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:02 Η ιβανα έγραψε: #2.365 06-09-09 00:02 Νικη μου, ή αλλιως αρομυρτωμανα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ, με υγεια, χαρες κ οτι αλλο εσυ επιθυμεις !!!!!!!!!!!! να χαιρεσαι κ να σε χαιρονται τα ομορφα γατονια σου !!!!!!!!!!!!!! πολλα φιλια κ ευχες απο τις τρεις μας κοπελουδες και μια γατισια τουρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:12 Η Πουπουλίνα: #2.366 06-09-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Νικη μου, ή αλλιως αρομυρτωμανα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ, με υγεια, χαρες κ οτι αλλο εσυ επιθυμεις !!!!!!!!!!!! να χαιρεσαι κ να σε χαιρονται τα ομορφα γατονια σου !!!!!!!!!!!!!! πολλα φιλια κ ευχες απο τις τρεις μας κοπελουδες Click για ανάπτυξη... με προλαβες μαρη ρουφ.......ναμε προλαβες παλιοπραγαμ...και ηθελα να ειμαι η πρωτη!!!!!!! ζωντοβολο κουμπαρουλα μου γλυκια...ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ..ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.......οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις!! σε αγαπω πολυ....η .κουμβαρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:17 Η ιβανα έγραψε: #2.367 06-09-09 00:17 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: με προλαβες μαρη ρουφ.......ναμε προλαβες παλιοπραγαμ...και ηθελα να ειμαι η πρωτη!!!!!!! ζωντοβολο Click για ανάπτυξη... παλι με στολισες ρε φουστη μου αν δε μου χωσεις μπινελικια δε μπορεις ε ? και το χειροτερο ειναι οτι μ'αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:55 Η Μυρτω4038: #2.368 06-09-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Νικη μου, ή αλλιως αρομυρτωμανα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ, με υγεια, χαρες κ οτι αλλο εσυ επιθυμεις !!!!!!!!!!!! να χαιρεσαι κ να σε χαιρονται τα ομορφα γατονια σου !!!!!!!!!!!!!! πολλα φιλια κ ευχες απο τις τρεις μας κοπελουδες και μια γατισια τουρτα Click για ανάπτυξη... Ιβανάκι μου σε ευχαριστώ πολύ για την πορτοκαλογατοτούρτα! Πολλά φιλιά στην λουλουδοπαρέα!:kiss: Θέλω να πιστεύω ότι με χαίρονται τα γατοπαιδάκια μου! Ζήνα ευχαριστώ για τις φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Ζήνα 1 β.jpg 133,6 KB · Εμφανίσεις: 14 Ζήνα 2 β.jpg 108,8 KB · Εμφανίσεις: 17 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η Μυρτω4038: #2.369 06-09-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: με προλαβες μαρη ρουφ.......ναμε προλαβες παλιοπραγαμ...και ηθελα να ειμαι η πρωτη!!!!!!! ζωντοβολο κουμπαρουλα μου γλυκια...ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ..ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.......οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις!! σε αγαπω πολυ....η .κουμβαρα... Click για ανάπτυξη... Κουμπαρούλα μου σε ευχαριστώ πολύ!!!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:33 Η stellak έγραψε: #2.370 06-09-09 10:33 Νίκη μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα για τα γενέθλιά σου! Νίνο, Μέλη και Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:35 Η Μυρτω4038: #2.371 06-09-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Νίκη μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα για τα γενέθλιά σου! Νίνο, Μέλη και Στέλλα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Νινομελοοικογένεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η Πουπουλίνα: #2.372 06-09-09 11:07 καλε.......ειμαστε και το ιδιο ζωδιο!!! (...αν,και μεταξυ μας,καθολου δεν πιστευω στα ζωδια...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.373 06-09-09 12:32 Xρόνια πολλά στα κορίτσια που δεν ευχήθηκα λόγω διακοπών (πουπουλίνα και bunny) και φυσικά στην Θεσσαλονικιά φίλη που διανύει την πιο όμορφη και πιο παραγωγική ηλικία της ζωής της. Χρόνια πολλά Νικάκι να σε χαίρονται όλοι όσοι αγαπάς και σε αγαπάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:37 Η ria23 έγραψε: #2.374 06-09-09 12:37 Νικακι μου χρονια σου πολλα να σε χαιρονται τα ανηψουδακια μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:39 Η aretha έγραψε: #2.375 06-09-09 12:39 Χρόνια πολλά, Νίκη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:27 Η Μυρτω4038: #2.376 06-09-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε.......ειμαστε και το ιδιο ζωδιο!!! (...αν,και μεταξυ μας,καθολου δεν πιστευω στα ζωδια...) Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ! Μα σε όλα βρε παιδί μου πιά, σε όλα! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θεσσαλονικιά φίλη που διανύει την πιο όμορφη και πιο παραγωγική ηλικία της ζωής της. Χρόνια πολλά Νικάκι να σε χαίρονται όλοι όσοι αγαπάς και σε αγαπάνε Click για ανάπτυξη... Ράνια σε ευχαριστώ πολύ! Αυτό με την δεκαετία των'40 πολύ μου άρεσε!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: Νικακι μου χρονια σου πολλα να σε χαιρονται τα ανηψουδακια μου.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ρία μου,μουσουδοφιλάκια στην Ηρούλα Υ.Γ Απο χθες τα γατοανηψούδια σου, ξανάρχισαν να φοράνε το λουράκι τους. Προς το παρόν πάμε καλά...δεν το έβγαλαν ακόμη! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά, Νίκη!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αλίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:33 Η elvenstar: #2.377 06-09-09 13:33 Χρόνια πολλά Νίκη πάντα χαρούμενη κ χαμογελαστή να είσαι όπως σε γνωρίσαμε στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:36 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #2.378 06-09-09 13:36 Χρόνια πολλά γουργουριστά και καλά Νίκη , να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατουλάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:05 Η Μυρτω4038: #2.379 06-09-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Χρόνια πολλά Νίκη πάντα χαρούμενη κ χαμογελαστή να είσαι όπως σε γνωρίσαμε στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ευχαριτώ Ελενα!Μουσουδοφιλάκια στα γατόνια σου!:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Χρόνια πολλά γουργουριστά και καλά Νίκη , να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατουλάκια σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ζήνα, άλλη μιά φορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η elvenstar: #2.380 06-09-09 14:36 Μόλις τους έδωσα δύο ρουφηχτά(επειδή εμείς έχουμε κ χορταστικές μουσούδες όπως ξέρεις ) από την εορτάζουσα Νίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σας ευχαριστουμε πολυ,πολυ,πολυ κουμπαρουλα μας γλυκια!!!!!!!..................καλα..........το τι γελια ριχνω οταν βλεπω τα πανο.........δεν περιγραφεται!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2009 στις 12:06 Η ιβανα έγραψε: #2.364 24-08-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ...ρωτα την ιβαννα τι της εχω σουρει απο κασμιτικα επιθετα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... α ναι, με στολιζει διαρκως, δεν εχω παραπονο κανενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:02 Η ιβανα έγραψε: #2.365 06-09-09 00:02 Νικη μου, ή αλλιως αρομυρτωμανα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ, με υγεια, χαρες κ οτι αλλο εσυ επιθυμεις !!!!!!!!!!!! να χαιρεσαι κ να σε χαιρονται τα ομορφα γατονια σου !!!!!!!!!!!!!! πολλα φιλια κ ευχες απο τις τρεις μας κοπελουδες και μια γατισια τουρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:12 Η Πουπουλίνα: #2.366 06-09-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Νικη μου, ή αλλιως αρομυρτωμανα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ, με υγεια, χαρες κ οτι αλλο εσυ επιθυμεις !!!!!!!!!!!! να χαιρεσαι κ να σε χαιρονται τα ομορφα γατονια σου !!!!!!!!!!!!!! πολλα φιλια κ ευχες απο τις τρεις μας κοπελουδες Click για ανάπτυξη... με προλαβες μαρη ρουφ.......ναμε προλαβες παλιοπραγαμ...και ηθελα να ειμαι η πρωτη!!!!!!! ζωντοβολο κουμπαρουλα μου γλυκια...ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ..ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.......οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις!! σε αγαπω πολυ....η .κουμβαρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:17 Η ιβανα έγραψε: #2.367 06-09-09 00:17 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: με προλαβες μαρη ρουφ.......ναμε προλαβες παλιοπραγαμ...και ηθελα να ειμαι η πρωτη!!!!!!! ζωντοβολο Click για ανάπτυξη... παλι με στολισες ρε φουστη μου αν δε μου χωσεις μπινελικια δε μπορεις ε ? και το χειροτερο ειναι οτι μ'αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:55 Η Μυρτω4038: #2.368 06-09-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Νικη μου, ή αλλιως αρομυρτωμανα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ, με υγεια, χαρες κ οτι αλλο εσυ επιθυμεις !!!!!!!!!!!! να χαιρεσαι κ να σε χαιρονται τα ομορφα γατονια σου !!!!!!!!!!!!!! πολλα φιλια κ ευχες απο τις τρεις μας κοπελουδες και μια γατισια τουρτα Click για ανάπτυξη... Ιβανάκι μου σε ευχαριστώ πολύ για την πορτοκαλογατοτούρτα! Πολλά φιλιά στην λουλουδοπαρέα!:kiss: Θέλω να πιστεύω ότι με χαίρονται τα γατοπαιδάκια μου! Ζήνα ευχαριστώ για τις φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Ζήνα 1 β.jpg 133,6 KB · Εμφανίσεις: 14 Ζήνα 2 β.jpg 108,8 KB · Εμφανίσεις: 17 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η Μυρτω4038: #2.369 06-09-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: με προλαβες μαρη ρουφ.......ναμε προλαβες παλιοπραγαμ...και ηθελα να ειμαι η πρωτη!!!!!!! ζωντοβολο κουμπαρουλα μου γλυκια...ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ..ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.......οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις!! σε αγαπω πολυ....η .κουμβαρα... Click για ανάπτυξη... Κουμπαρούλα μου σε ευχαριστώ πολύ!!!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:33 Η stellak έγραψε: #2.370 06-09-09 10:33 Νίκη μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα για τα γενέθλιά σου! Νίνο, Μέλη και Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:35 Η Μυρτω4038: #2.371 06-09-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Νίκη μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα για τα γενέθλιά σου! Νίνο, Μέλη και Στέλλα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Νινομελοοικογένεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η Πουπουλίνα: #2.372 06-09-09 11:07 καλε.......ειμαστε και το ιδιο ζωδιο!!! (...αν,και μεταξυ μας,καθολου δεν πιστευω στα ζωδια...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.373 06-09-09 12:32 Xρόνια πολλά στα κορίτσια που δεν ευχήθηκα λόγω διακοπών (πουπουλίνα και bunny) και φυσικά στην Θεσσαλονικιά φίλη που διανύει την πιο όμορφη και πιο παραγωγική ηλικία της ζωής της. Χρόνια πολλά Νικάκι να σε χαίρονται όλοι όσοι αγαπάς και σε αγαπάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:37 Η ria23 έγραψε: #2.374 06-09-09 12:37 Νικακι μου χρονια σου πολλα να σε χαιρονται τα ανηψουδακια μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:39 Η aretha έγραψε: #2.375 06-09-09 12:39 Χρόνια πολλά, Νίκη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:27 Η Μυρτω4038: #2.376 06-09-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε.......ειμαστε και το ιδιο ζωδιο!!! (...αν,και μεταξυ μας,καθολου δεν πιστευω στα ζωδια...) Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ! Μα σε όλα βρε παιδί μου πιά, σε όλα! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θεσσαλονικιά φίλη που διανύει την πιο όμορφη και πιο παραγωγική ηλικία της ζωής της. Χρόνια πολλά Νικάκι να σε χαίρονται όλοι όσοι αγαπάς και σε αγαπάνε Click για ανάπτυξη... Ράνια σε ευχαριστώ πολύ! Αυτό με την δεκαετία των'40 πολύ μου άρεσε!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: Νικακι μου χρονια σου πολλα να σε χαιρονται τα ανηψουδακια μου.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ρία μου,μουσουδοφιλάκια στην Ηρούλα Υ.Γ Απο χθες τα γατοανηψούδια σου, ξανάρχισαν να φοράνε το λουράκι τους. Προς το παρόν πάμε καλά...δεν το έβγαλαν ακόμη! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά, Νίκη!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αλίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:33 Η elvenstar: #2.377 06-09-09 13:33 Χρόνια πολλά Νίκη πάντα χαρούμενη κ χαμογελαστή να είσαι όπως σε γνωρίσαμε στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:36 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #2.378 06-09-09 13:36 Χρόνια πολλά γουργουριστά και καλά Νίκη , να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατουλάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:05 Η Μυρτω4038: #2.379 06-09-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Χρόνια πολλά Νίκη πάντα χαρούμενη κ χαμογελαστή να είσαι όπως σε γνωρίσαμε στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ευχαριτώ Ελενα!Μουσουδοφιλάκια στα γατόνια σου!:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Χρόνια πολλά γουργουριστά και καλά Νίκη , να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατουλάκια σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ζήνα, άλλη μιά φορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η elvenstar: #2.380 06-09-09 14:36 Μόλις τους έδωσα δύο ρουφηχτά(επειδή εμείς έχουμε κ χορταστικές μουσούδες όπως ξέρεις ) από την εορτάζουσα Νίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ...ρωτα την ιβαννα τι της εχω σουρει απο κασμιτικα επιθετα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... α ναι, με στολιζει διαρκως, δεν εχω παραπονο κανενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:02 Η ιβανα έγραψε: #2.365 06-09-09 00:02 Νικη μου, ή αλλιως αρομυρτωμανα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ, με υγεια, χαρες κ οτι αλλο εσυ επιθυμεις !!!!!!!!!!!! να χαιρεσαι κ να σε χαιρονται τα ομορφα γατονια σου !!!!!!!!!!!!!! πολλα φιλια κ ευχες απο τις τρεις μας κοπελουδες και μια γατισια τουρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:12 Η Πουπουλίνα: #2.366 06-09-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Νικη μου, ή αλλιως αρομυρτωμανα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ, με υγεια, χαρες κ οτι αλλο εσυ επιθυμεις !!!!!!!!!!!! να χαιρεσαι κ να σε χαιρονται τα ομορφα γατονια σου !!!!!!!!!!!!!! πολλα φιλια κ ευχες απο τις τρεις μας κοπελουδες Click για ανάπτυξη... με προλαβες μαρη ρουφ.......ναμε προλαβες παλιοπραγαμ...και ηθελα να ειμαι η πρωτη!!!!!!! ζωντοβολο κουμπαρουλα μου γλυκια...ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ..ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.......οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις!! σε αγαπω πολυ....η .κουμβαρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:17 Η ιβανα έγραψε: #2.367 06-09-09 00:17 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: με προλαβες μαρη ρουφ.......ναμε προλαβες παλιοπραγαμ...και ηθελα να ειμαι η πρωτη!!!!!!! ζωντοβολο Click για ανάπτυξη... παλι με στολισες ρε φουστη μου αν δε μου χωσεις μπινελικια δε μπορεις ε ? και το χειροτερο ειναι οτι μ'αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:55 Η Μυρτω4038: #2.368 06-09-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Νικη μου, ή αλλιως αρομυρτωμανα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ, με υγεια, χαρες κ οτι αλλο εσυ επιθυμεις !!!!!!!!!!!! να χαιρεσαι κ να σε χαιρονται τα ομορφα γατονια σου !!!!!!!!!!!!!! πολλα φιλια κ ευχες απο τις τρεις μας κοπελουδες και μια γατισια τουρτα Click για ανάπτυξη... Ιβανάκι μου σε ευχαριστώ πολύ για την πορτοκαλογατοτούρτα! Πολλά φιλιά στην λουλουδοπαρέα!:kiss: Θέλω να πιστεύω ότι με χαίρονται τα γατοπαιδάκια μου! Ζήνα ευχαριστώ για τις φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Ζήνα 1 β.jpg 133,6 KB · Εμφανίσεις: 14 Ζήνα 2 β.jpg 108,8 KB · Εμφανίσεις: 17 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η Μυρτω4038: #2.369 06-09-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: με προλαβες μαρη ρουφ.......ναμε προλαβες παλιοπραγαμ...και ηθελα να ειμαι η πρωτη!!!!!!! ζωντοβολο κουμπαρουλα μου γλυκια...ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ..ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.......οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις!! σε αγαπω πολυ....η .κουμβαρα... Click για ανάπτυξη... Κουμπαρούλα μου σε ευχαριστώ πολύ!!!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:33 Η stellak έγραψε: #2.370 06-09-09 10:33 Νίκη μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα για τα γενέθλιά σου! Νίνο, Μέλη και Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:35 Η Μυρτω4038: #2.371 06-09-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Νίκη μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα για τα γενέθλιά σου! Νίνο, Μέλη και Στέλλα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Νινομελοοικογένεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η Πουπουλίνα: #2.372 06-09-09 11:07 καλε.......ειμαστε και το ιδιο ζωδιο!!! (...αν,και μεταξυ μας,καθολου δεν πιστευω στα ζωδια...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.373 06-09-09 12:32 Xρόνια πολλά στα κορίτσια που δεν ευχήθηκα λόγω διακοπών (πουπουλίνα και bunny) και φυσικά στην Θεσσαλονικιά φίλη που διανύει την πιο όμορφη και πιο παραγωγική ηλικία της ζωής της. Χρόνια πολλά Νικάκι να σε χαίρονται όλοι όσοι αγαπάς και σε αγαπάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:37 Η ria23 έγραψε: #2.374 06-09-09 12:37 Νικακι μου χρονια σου πολλα να σε χαιρονται τα ανηψουδακια μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:39 Η aretha έγραψε: #2.375 06-09-09 12:39 Χρόνια πολλά, Νίκη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:27 Η Μυρτω4038: #2.376 06-09-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε.......ειμαστε και το ιδιο ζωδιο!!! (...αν,και μεταξυ μας,καθολου δεν πιστευω στα ζωδια...) Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ! Μα σε όλα βρε παιδί μου πιά, σε όλα! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θεσσαλονικιά φίλη που διανύει την πιο όμορφη και πιο παραγωγική ηλικία της ζωής της. Χρόνια πολλά Νικάκι να σε χαίρονται όλοι όσοι αγαπάς και σε αγαπάνε Click για ανάπτυξη... Ράνια σε ευχαριστώ πολύ! Αυτό με την δεκαετία των'40 πολύ μου άρεσε!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: Νικακι μου χρονια σου πολλα να σε χαιρονται τα ανηψουδακια μου.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ρία μου,μουσουδοφιλάκια στην Ηρούλα Υ.Γ Απο χθες τα γατοανηψούδια σου, ξανάρχισαν να φοράνε το λουράκι τους. Προς το παρόν πάμε καλά...δεν το έβγαλαν ακόμη! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά, Νίκη!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αλίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:33 Η elvenstar: #2.377 06-09-09 13:33 Χρόνια πολλά Νίκη πάντα χαρούμενη κ χαμογελαστή να είσαι όπως σε γνωρίσαμε στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:36 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #2.378 06-09-09 13:36 Χρόνια πολλά γουργουριστά και καλά Νίκη , να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατουλάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:05 Η Μυρτω4038: #2.379 06-09-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Χρόνια πολλά Νίκη πάντα χαρούμενη κ χαμογελαστή να είσαι όπως σε γνωρίσαμε στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ευχαριτώ Ελενα!Μουσουδοφιλάκια στα γατόνια σου!:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Χρόνια πολλά γουργουριστά και καλά Νίκη , να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατουλάκια σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ζήνα, άλλη μιά φορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η elvenstar: #2.380 06-09-09 14:36 Μόλις τους έδωσα δύο ρουφηχτά(επειδή εμείς έχουμε κ χορταστικές μουσούδες όπως ξέρεις ) από την εορτάζουσα Νίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νικη μου, ή αλλιως αρομυρτωμανα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ, με υγεια, χαρες κ οτι αλλο εσυ επιθυμεις !!!!!!!!!!!! να χαιρεσαι κ να σε χαιρονται τα ομορφα γατονια σου !!!!!!!!!!!!!! πολλα φιλια κ ευχες απο τις τρεις μας κοπελουδες και μια γατισια τουρτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:12 Η Πουπουλίνα: #2.366 06-09-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Νικη μου, ή αλλιως αρομυρτωμανα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ, με υγεια, χαρες κ οτι αλλο εσυ επιθυμεις !!!!!!!!!!!! να χαιρεσαι κ να σε χαιρονται τα ομορφα γατονια σου !!!!!!!!!!!!!! πολλα φιλια κ ευχες απο τις τρεις μας κοπελουδες Click για ανάπτυξη... με προλαβες μαρη ρουφ.......ναμε προλαβες παλιοπραγαμ...και ηθελα να ειμαι η πρωτη!!!!!!! ζωντοβολο κουμπαρουλα μου γλυκια...ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ..ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.......οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις!! σε αγαπω πολυ....η .κουμβαρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:17 Η ιβανα έγραψε: #2.367 06-09-09 00:17 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: με προλαβες μαρη ρουφ.......ναμε προλαβες παλιοπραγαμ...και ηθελα να ειμαι η πρωτη!!!!!!! ζωντοβολο Click για ανάπτυξη... παλι με στολισες ρε φουστη μου αν δε μου χωσεις μπινελικια δε μπορεις ε ? και το χειροτερο ειναι οτι μ'αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:55 Η Μυρτω4038: #2.368 06-09-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Νικη μου, ή αλλιως αρομυρτωμανα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ, με υγεια, χαρες κ οτι αλλο εσυ επιθυμεις !!!!!!!!!!!! να χαιρεσαι κ να σε χαιρονται τα ομορφα γατονια σου !!!!!!!!!!!!!! πολλα φιλια κ ευχες απο τις τρεις μας κοπελουδες και μια γατισια τουρτα Click για ανάπτυξη... Ιβανάκι μου σε ευχαριστώ πολύ για την πορτοκαλογατοτούρτα! Πολλά φιλιά στην λουλουδοπαρέα!:kiss: Θέλω να πιστεύω ότι με χαίρονται τα γατοπαιδάκια μου! Ζήνα ευχαριστώ για τις φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Ζήνα 1 β.jpg 133,6 KB · Εμφανίσεις: 14 Ζήνα 2 β.jpg 108,8 KB · Εμφανίσεις: 17 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η Μυρτω4038: #2.369 06-09-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: με προλαβες μαρη ρουφ.......ναμε προλαβες παλιοπραγαμ...και ηθελα να ειμαι η πρωτη!!!!!!! ζωντοβολο κουμπαρουλα μου γλυκια...ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ..ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.......οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις!! σε αγαπω πολυ....η .κουμβαρα... Click για ανάπτυξη... Κουμπαρούλα μου σε ευχαριστώ πολύ!!!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:33 Η stellak έγραψε: #2.370 06-09-09 10:33 Νίκη μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα για τα γενέθλιά σου! Νίνο, Μέλη και Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:35 Η Μυρτω4038: #2.371 06-09-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Νίκη μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα για τα γενέθλιά σου! Νίνο, Μέλη και Στέλλα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Νινομελοοικογένεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η Πουπουλίνα: #2.372 06-09-09 11:07 καλε.......ειμαστε και το ιδιο ζωδιο!!! (...αν,και μεταξυ μας,καθολου δεν πιστευω στα ζωδια...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.373 06-09-09 12:32 Xρόνια πολλά στα κορίτσια που δεν ευχήθηκα λόγω διακοπών (πουπουλίνα και bunny) και φυσικά στην Θεσσαλονικιά φίλη που διανύει την πιο όμορφη και πιο παραγωγική ηλικία της ζωής της. Χρόνια πολλά Νικάκι να σε χαίρονται όλοι όσοι αγαπάς και σε αγαπάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:37 Η ria23 έγραψε: #2.374 06-09-09 12:37 Νικακι μου χρονια σου πολλα να σε χαιρονται τα ανηψουδακια μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:39 Η aretha έγραψε: #2.375 06-09-09 12:39 Χρόνια πολλά, Νίκη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:27 Η Μυρτω4038: #2.376 06-09-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε.......ειμαστε και το ιδιο ζωδιο!!! (...αν,και μεταξυ μας,καθολου δεν πιστευω στα ζωδια...) Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ! Μα σε όλα βρε παιδί μου πιά, σε όλα! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θεσσαλονικιά φίλη που διανύει την πιο όμορφη και πιο παραγωγική ηλικία της ζωής της. Χρόνια πολλά Νικάκι να σε χαίρονται όλοι όσοι αγαπάς και σε αγαπάνε Click για ανάπτυξη... Ράνια σε ευχαριστώ πολύ! Αυτό με την δεκαετία των'40 πολύ μου άρεσε!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: Νικακι μου χρονια σου πολλα να σε χαιρονται τα ανηψουδακια μου.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ρία μου,μουσουδοφιλάκια στην Ηρούλα Υ.Γ Απο χθες τα γατοανηψούδια σου, ξανάρχισαν να φοράνε το λουράκι τους. Προς το παρόν πάμε καλά...δεν το έβγαλαν ακόμη! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά, Νίκη!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αλίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:33 Η elvenstar: #2.377 06-09-09 13:33 Χρόνια πολλά Νίκη πάντα χαρούμενη κ χαμογελαστή να είσαι όπως σε γνωρίσαμε στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:36 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #2.378 06-09-09 13:36 Χρόνια πολλά γουργουριστά και καλά Νίκη , να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατουλάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:05 Η Μυρτω4038: #2.379 06-09-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Χρόνια πολλά Νίκη πάντα χαρούμενη κ χαμογελαστή να είσαι όπως σε γνωρίσαμε στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ευχαριτώ Ελενα!Μουσουδοφιλάκια στα γατόνια σου!:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Χρόνια πολλά γουργουριστά και καλά Νίκη , να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατουλάκια σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ζήνα, άλλη μιά φορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η elvenstar: #2.380 06-09-09 14:36 Μόλις τους έδωσα δύο ρουφηχτά(επειδή εμείς έχουμε κ χορταστικές μουσούδες όπως ξέρεις ) από την εορτάζουσα Νίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Νικη μου, ή αλλιως αρομυρτωμανα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ, με υγεια, χαρες κ οτι αλλο εσυ επιθυμεις !!!!!!!!!!!! να χαιρεσαι κ να σε χαιρονται τα ομορφα γατονια σου !!!!!!!!!!!!!! πολλα φιλια κ ευχες απο τις τρεις μας κοπελουδες Click για ανάπτυξη... με προλαβες μαρη ρουφ.......ναμε προλαβες παλιοπραγαμ...και ηθελα να ειμαι η πρωτη!!!!!!! ζωντοβολο κουμπαρουλα μου γλυκια...ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ..ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.......οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις!! σε αγαπω πολυ....η .κουμβαρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:17 Η ιβανα έγραψε: #2.367 06-09-09 00:17 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: με προλαβες μαρη ρουφ.......ναμε προλαβες παλιοπραγαμ...και ηθελα να ειμαι η πρωτη!!!!!!! ζωντοβολο Click για ανάπτυξη... παλι με στολισες ρε φουστη μου αν δε μου χωσεις μπινελικια δε μπορεις ε ? και το χειροτερο ειναι οτι μ'αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:55 Η Μυρτω4038: #2.368 06-09-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Νικη μου, ή αλλιως αρομυρτωμανα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ, με υγεια, χαρες κ οτι αλλο εσυ επιθυμεις !!!!!!!!!!!! να χαιρεσαι κ να σε χαιρονται τα ομορφα γατονια σου !!!!!!!!!!!!!! πολλα φιλια κ ευχες απο τις τρεις μας κοπελουδες και μια γατισια τουρτα Click για ανάπτυξη... Ιβανάκι μου σε ευχαριστώ πολύ για την πορτοκαλογατοτούρτα! Πολλά φιλιά στην λουλουδοπαρέα!:kiss: Θέλω να πιστεύω ότι με χαίρονται τα γατοπαιδάκια μου! Ζήνα ευχαριστώ για τις φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Ζήνα 1 β.jpg 133,6 KB · Εμφανίσεις: 14 Ζήνα 2 β.jpg 108,8 KB · Εμφανίσεις: 17 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η Μυρτω4038: #2.369 06-09-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: με προλαβες μαρη ρουφ.......ναμε προλαβες παλιοπραγαμ...και ηθελα να ειμαι η πρωτη!!!!!!! ζωντοβολο κουμπαρουλα μου γλυκια...ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ..ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.......οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις!! σε αγαπω πολυ....η .κουμβαρα... Click για ανάπτυξη... Κουμπαρούλα μου σε ευχαριστώ πολύ!!!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:33 Η stellak έγραψε: #2.370 06-09-09 10:33 Νίκη μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα για τα γενέθλιά σου! Νίνο, Μέλη και Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:35 Η Μυρτω4038: #2.371 06-09-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Νίκη μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα για τα γενέθλιά σου! Νίνο, Μέλη και Στέλλα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Νινομελοοικογένεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η Πουπουλίνα: #2.372 06-09-09 11:07 καλε.......ειμαστε και το ιδιο ζωδιο!!! (...αν,και μεταξυ μας,καθολου δεν πιστευω στα ζωδια...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.373 06-09-09 12:32 Xρόνια πολλά στα κορίτσια που δεν ευχήθηκα λόγω διακοπών (πουπουλίνα και bunny) και φυσικά στην Θεσσαλονικιά φίλη που διανύει την πιο όμορφη και πιο παραγωγική ηλικία της ζωής της. Χρόνια πολλά Νικάκι να σε χαίρονται όλοι όσοι αγαπάς και σε αγαπάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:37 Η ria23 έγραψε: #2.374 06-09-09 12:37 Νικακι μου χρονια σου πολλα να σε χαιρονται τα ανηψουδακια μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:39 Η aretha έγραψε: #2.375 06-09-09 12:39 Χρόνια πολλά, Νίκη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:27 Η Μυρτω4038: #2.376 06-09-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε.......ειμαστε και το ιδιο ζωδιο!!! (...αν,και μεταξυ μας,καθολου δεν πιστευω στα ζωδια...) Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ! Μα σε όλα βρε παιδί μου πιά, σε όλα! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θεσσαλονικιά φίλη που διανύει την πιο όμορφη και πιο παραγωγική ηλικία της ζωής της. Χρόνια πολλά Νικάκι να σε χαίρονται όλοι όσοι αγαπάς και σε αγαπάνε Click για ανάπτυξη... Ράνια σε ευχαριστώ πολύ! Αυτό με την δεκαετία των'40 πολύ μου άρεσε!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: Νικακι μου χρονια σου πολλα να σε χαιρονται τα ανηψουδακια μου.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ρία μου,μουσουδοφιλάκια στην Ηρούλα Υ.Γ Απο χθες τα γατοανηψούδια σου, ξανάρχισαν να φοράνε το λουράκι τους. Προς το παρόν πάμε καλά...δεν το έβγαλαν ακόμη! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά, Νίκη!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αλίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:33 Η elvenstar: #2.377 06-09-09 13:33 Χρόνια πολλά Νίκη πάντα χαρούμενη κ χαμογελαστή να είσαι όπως σε γνωρίσαμε στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:36 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #2.378 06-09-09 13:36 Χρόνια πολλά γουργουριστά και καλά Νίκη , να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατουλάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:05 Η Μυρτω4038: #2.379 06-09-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Χρόνια πολλά Νίκη πάντα χαρούμενη κ χαμογελαστή να είσαι όπως σε γνωρίσαμε στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ευχαριτώ Ελενα!Μουσουδοφιλάκια στα γατόνια σου!:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Χρόνια πολλά γουργουριστά και καλά Νίκη , να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατουλάκια σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ζήνα, άλλη μιά φορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η elvenstar: #2.380 06-09-09 14:36 Μόλις τους έδωσα δύο ρουφηχτά(επειδή εμείς έχουμε κ χορταστικές μουσούδες όπως ξέρεις ) από την εορτάζουσα Νίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: με προλαβες μαρη ρουφ.......ναμε προλαβες παλιοπραγαμ...και ηθελα να ειμαι η πρωτη!!!!!!! ζωντοβολο Click για ανάπτυξη... παλι με στολισες ρε φουστη μου αν δε μου χωσεις μπινελικια δε μπορεις ε ? και το χειροτερο ειναι οτι μ'αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:55 Η Μυρτω4038: #2.368 06-09-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Νικη μου, ή αλλιως αρομυρτωμανα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ, με υγεια, χαρες κ οτι αλλο εσυ επιθυμεις !!!!!!!!!!!! να χαιρεσαι κ να σε χαιρονται τα ομορφα γατονια σου !!!!!!!!!!!!!! πολλα φιλια κ ευχες απο τις τρεις μας κοπελουδες και μια γατισια τουρτα Click για ανάπτυξη... Ιβανάκι μου σε ευχαριστώ πολύ για την πορτοκαλογατοτούρτα! Πολλά φιλιά στην λουλουδοπαρέα!:kiss: Θέλω να πιστεύω ότι με χαίρονται τα γατοπαιδάκια μου! Ζήνα ευχαριστώ για τις φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Ζήνα 1 β.jpg 133,6 KB · Εμφανίσεις: 14 Ζήνα 2 β.jpg 108,8 KB · Εμφανίσεις: 17 Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η Μυρτω4038: #2.369 06-09-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: με προλαβες μαρη ρουφ.......ναμε προλαβες παλιοπραγαμ...και ηθελα να ειμαι η πρωτη!!!!!!! ζωντοβολο κουμπαρουλα μου γλυκια...ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ..ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.......οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις!! σε αγαπω πολυ....η .κουμβαρα... Click για ανάπτυξη... Κουμπαρούλα μου σε ευχαριστώ πολύ!!!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:33 Η stellak έγραψε: #2.370 06-09-09 10:33 Νίκη μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα για τα γενέθλιά σου! Νίνο, Μέλη και Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:35 Η Μυρτω4038: #2.371 06-09-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Νίκη μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα για τα γενέθλιά σου! Νίνο, Μέλη και Στέλλα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Νινομελοοικογένεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η Πουπουλίνα: #2.372 06-09-09 11:07 καλε.......ειμαστε και το ιδιο ζωδιο!!! (...αν,και μεταξυ μας,καθολου δεν πιστευω στα ζωδια...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.373 06-09-09 12:32 Xρόνια πολλά στα κορίτσια που δεν ευχήθηκα λόγω διακοπών (πουπουλίνα και bunny) και φυσικά στην Θεσσαλονικιά φίλη που διανύει την πιο όμορφη και πιο παραγωγική ηλικία της ζωής της. Χρόνια πολλά Νικάκι να σε χαίρονται όλοι όσοι αγαπάς και σε αγαπάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:37 Η ria23 έγραψε: #2.374 06-09-09 12:37 Νικακι μου χρονια σου πολλα να σε χαιρονται τα ανηψουδακια μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:39 Η aretha έγραψε: #2.375 06-09-09 12:39 Χρόνια πολλά, Νίκη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:27 Η Μυρτω4038: #2.376 06-09-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε.......ειμαστε και το ιδιο ζωδιο!!! (...αν,και μεταξυ μας,καθολου δεν πιστευω στα ζωδια...) Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ! Μα σε όλα βρε παιδί μου πιά, σε όλα! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θεσσαλονικιά φίλη που διανύει την πιο όμορφη και πιο παραγωγική ηλικία της ζωής της. Χρόνια πολλά Νικάκι να σε χαίρονται όλοι όσοι αγαπάς και σε αγαπάνε Click για ανάπτυξη... Ράνια σε ευχαριστώ πολύ! Αυτό με την δεκαετία των'40 πολύ μου άρεσε!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: Νικακι μου χρονια σου πολλα να σε χαιρονται τα ανηψουδακια μου.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ρία μου,μουσουδοφιλάκια στην Ηρούλα Υ.Γ Απο χθες τα γατοανηψούδια σου, ξανάρχισαν να φοράνε το λουράκι τους. Προς το παρόν πάμε καλά...δεν το έβγαλαν ακόμη! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά, Νίκη!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αλίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:33 Η elvenstar: #2.377 06-09-09 13:33 Χρόνια πολλά Νίκη πάντα χαρούμενη κ χαμογελαστή να είσαι όπως σε γνωρίσαμε στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:36 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #2.378 06-09-09 13:36 Χρόνια πολλά γουργουριστά και καλά Νίκη , να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατουλάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:05 Η Μυρτω4038: #2.379 06-09-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Χρόνια πολλά Νίκη πάντα χαρούμενη κ χαμογελαστή να είσαι όπως σε γνωρίσαμε στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ευχαριτώ Ελενα!Μουσουδοφιλάκια στα γατόνια σου!:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Χρόνια πολλά γουργουριστά και καλά Νίκη , να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατουλάκια σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ζήνα, άλλη μιά φορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η elvenstar: #2.380 06-09-09 14:36 Μόλις τους έδωσα δύο ρουφηχτά(επειδή εμείς έχουμε κ χορταστικές μουσούδες όπως ξέρεις ) από την εορτάζουσα Νίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Νικη μου, ή αλλιως αρομυρτωμανα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ, με υγεια, χαρες κ οτι αλλο εσυ επιθυμεις !!!!!!!!!!!! να χαιρεσαι κ να σε χαιρονται τα ομορφα γατονια σου !!!!!!!!!!!!!! πολλα φιλια κ ευχες απο τις τρεις μας κοπελουδες και μια γατισια τουρτα Click για ανάπτυξη... Ιβανάκι μου σε ευχαριστώ πολύ για την πορτοκαλογατοτούρτα! Πολλά φιλιά στην λουλουδοπαρέα!:kiss: Θέλω να πιστεύω ότι με χαίρονται τα γατοπαιδάκια μου! Ζήνα ευχαριστώ για τις φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:56 Η Μυρτω4038: #2.369 06-09-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: με προλαβες μαρη ρουφ.......ναμε προλαβες παλιοπραγαμ...και ηθελα να ειμαι η πρωτη!!!!!!! ζωντοβολο κουμπαρουλα μου γλυκια...ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ..ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.......οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις!! σε αγαπω πολυ....η .κουμβαρα... Click για ανάπτυξη... Κουμπαρούλα μου σε ευχαριστώ πολύ!!!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:33 Η stellak έγραψε: #2.370 06-09-09 10:33 Νίκη μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα για τα γενέθλιά σου! Νίνο, Μέλη και Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:35 Η Μυρτω4038: #2.371 06-09-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Νίκη μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα για τα γενέθλιά σου! Νίνο, Μέλη και Στέλλα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Νινομελοοικογένεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η Πουπουλίνα: #2.372 06-09-09 11:07 καλε.......ειμαστε και το ιδιο ζωδιο!!! (...αν,και μεταξυ μας,καθολου δεν πιστευω στα ζωδια...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.373 06-09-09 12:32 Xρόνια πολλά στα κορίτσια που δεν ευχήθηκα λόγω διακοπών (πουπουλίνα και bunny) και φυσικά στην Θεσσαλονικιά φίλη που διανύει την πιο όμορφη και πιο παραγωγική ηλικία της ζωής της. Χρόνια πολλά Νικάκι να σε χαίρονται όλοι όσοι αγαπάς και σε αγαπάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:37 Η ria23 έγραψε: #2.374 06-09-09 12:37 Νικακι μου χρονια σου πολλα να σε χαιρονται τα ανηψουδακια μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:39 Η aretha έγραψε: #2.375 06-09-09 12:39 Χρόνια πολλά, Νίκη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:27 Η Μυρτω4038: #2.376 06-09-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε.......ειμαστε και το ιδιο ζωδιο!!! (...αν,και μεταξυ μας,καθολου δεν πιστευω στα ζωδια...) Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ! Μα σε όλα βρε παιδί μου πιά, σε όλα! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θεσσαλονικιά φίλη που διανύει την πιο όμορφη και πιο παραγωγική ηλικία της ζωής της. Χρόνια πολλά Νικάκι να σε χαίρονται όλοι όσοι αγαπάς και σε αγαπάνε Click για ανάπτυξη... Ράνια σε ευχαριστώ πολύ! Αυτό με την δεκαετία των'40 πολύ μου άρεσε!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: Νικακι μου χρονια σου πολλα να σε χαιρονται τα ανηψουδακια μου.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ρία μου,μουσουδοφιλάκια στην Ηρούλα Υ.Γ Απο χθες τα γατοανηψούδια σου, ξανάρχισαν να φοράνε το λουράκι τους. Προς το παρόν πάμε καλά...δεν το έβγαλαν ακόμη! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά, Νίκη!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αλίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:33 Η elvenstar: #2.377 06-09-09 13:33 Χρόνια πολλά Νίκη πάντα χαρούμενη κ χαμογελαστή να είσαι όπως σε γνωρίσαμε στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:36 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #2.378 06-09-09 13:36 Χρόνια πολλά γουργουριστά και καλά Νίκη , να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατουλάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:05 Η Μυρτω4038: #2.379 06-09-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Χρόνια πολλά Νίκη πάντα χαρούμενη κ χαμογελαστή να είσαι όπως σε γνωρίσαμε στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ευχαριτώ Ελενα!Μουσουδοφιλάκια στα γατόνια σου!:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Χρόνια πολλά γουργουριστά και καλά Νίκη , να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατουλάκια σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ζήνα, άλλη μιά φορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η elvenstar: #2.380 06-09-09 14:36 Μόλις τους έδωσα δύο ρουφηχτά(επειδή εμείς έχουμε κ χορταστικές μουσούδες όπως ξέρεις ) από την εορτάζουσα Νίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: με προλαβες μαρη ρουφ.......ναμε προλαβες παλιοπραγαμ...και ηθελα να ειμαι η πρωτη!!!!!!! ζωντοβολο κουμπαρουλα μου γλυκια...ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ..ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.......οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις!! σε αγαπω πολυ....η .κουμβαρα... Click για ανάπτυξη... Κουμπαρούλα μου σε ευχαριστώ πολύ!!!:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:33 Η stellak έγραψε: #2.370 06-09-09 10:33 Νίκη μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα για τα γενέθλιά σου! Νίνο, Μέλη και Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:35 Η Μυρτω4038: #2.371 06-09-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Νίκη μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα για τα γενέθλιά σου! Νίνο, Μέλη και Στέλλα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Νινομελοοικογένεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η Πουπουλίνα: #2.372 06-09-09 11:07 καλε.......ειμαστε και το ιδιο ζωδιο!!! (...αν,και μεταξυ μας,καθολου δεν πιστευω στα ζωδια...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.373 06-09-09 12:32 Xρόνια πολλά στα κορίτσια που δεν ευχήθηκα λόγω διακοπών (πουπουλίνα και bunny) και φυσικά στην Θεσσαλονικιά φίλη που διανύει την πιο όμορφη και πιο παραγωγική ηλικία της ζωής της. Χρόνια πολλά Νικάκι να σε χαίρονται όλοι όσοι αγαπάς και σε αγαπάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:37 Η ria23 έγραψε: #2.374 06-09-09 12:37 Νικακι μου χρονια σου πολλα να σε χαιρονται τα ανηψουδακια μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:39 Η aretha έγραψε: #2.375 06-09-09 12:39 Χρόνια πολλά, Νίκη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:27 Η Μυρτω4038: #2.376 06-09-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε.......ειμαστε και το ιδιο ζωδιο!!! (...αν,και μεταξυ μας,καθολου δεν πιστευω στα ζωδια...) Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ! Μα σε όλα βρε παιδί μου πιά, σε όλα! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θεσσαλονικιά φίλη που διανύει την πιο όμορφη και πιο παραγωγική ηλικία της ζωής της. Χρόνια πολλά Νικάκι να σε χαίρονται όλοι όσοι αγαπάς και σε αγαπάνε Click για ανάπτυξη... Ράνια σε ευχαριστώ πολύ! Αυτό με την δεκαετία των'40 πολύ μου άρεσε!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: Νικακι μου χρονια σου πολλα να σε χαιρονται τα ανηψουδακια μου.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ρία μου,μουσουδοφιλάκια στην Ηρούλα Υ.Γ Απο χθες τα γατοανηψούδια σου, ξανάρχισαν να φοράνε το λουράκι τους. Προς το παρόν πάμε καλά...δεν το έβγαλαν ακόμη! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά, Νίκη!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αλίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:33 Η elvenstar: #2.377 06-09-09 13:33 Χρόνια πολλά Νίκη πάντα χαρούμενη κ χαμογελαστή να είσαι όπως σε γνωρίσαμε στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:36 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #2.378 06-09-09 13:36 Χρόνια πολλά γουργουριστά και καλά Νίκη , να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατουλάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:05 Η Μυρτω4038: #2.379 06-09-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Χρόνια πολλά Νίκη πάντα χαρούμενη κ χαμογελαστή να είσαι όπως σε γνωρίσαμε στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ευχαριτώ Ελενα!Μουσουδοφιλάκια στα γατόνια σου!:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Χρόνια πολλά γουργουριστά και καλά Νίκη , να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατουλάκια σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ζήνα, άλλη μιά φορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η elvenstar: #2.380 06-09-09 14:36 Μόλις τους έδωσα δύο ρουφηχτά(επειδή εμείς έχουμε κ χορταστικές μουσούδες όπως ξέρεις ) από την εορτάζουσα Νίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νίκη μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα για τα γενέθλιά σου! Νίνο, Μέλη και Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:35 Η Μυρτω4038: #2.371 06-09-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Νίκη μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα για τα γενέθλιά σου! Νίνο, Μέλη και Στέλλα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Νινομελοοικογένεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η Πουπουλίνα: #2.372 06-09-09 11:07 καλε.......ειμαστε και το ιδιο ζωδιο!!! (...αν,και μεταξυ μας,καθολου δεν πιστευω στα ζωδια...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.373 06-09-09 12:32 Xρόνια πολλά στα κορίτσια που δεν ευχήθηκα λόγω διακοπών (πουπουλίνα και bunny) και φυσικά στην Θεσσαλονικιά φίλη που διανύει την πιο όμορφη και πιο παραγωγική ηλικία της ζωής της. Χρόνια πολλά Νικάκι να σε χαίρονται όλοι όσοι αγαπάς και σε αγαπάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:37 Η ria23 έγραψε: #2.374 06-09-09 12:37 Νικακι μου χρονια σου πολλα να σε χαιρονται τα ανηψουδακια μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:39 Η aretha έγραψε: #2.375 06-09-09 12:39 Χρόνια πολλά, Νίκη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:27 Η Μυρτω4038: #2.376 06-09-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε.......ειμαστε και το ιδιο ζωδιο!!! (...αν,και μεταξυ μας,καθολου δεν πιστευω στα ζωδια...) Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ! Μα σε όλα βρε παιδί μου πιά, σε όλα! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θεσσαλονικιά φίλη που διανύει την πιο όμορφη και πιο παραγωγική ηλικία της ζωής της. Χρόνια πολλά Νικάκι να σε χαίρονται όλοι όσοι αγαπάς και σε αγαπάνε Click για ανάπτυξη... Ράνια σε ευχαριστώ πολύ! Αυτό με την δεκαετία των'40 πολύ μου άρεσε!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: Νικακι μου χρονια σου πολλα να σε χαιρονται τα ανηψουδακια μου.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ρία μου,μουσουδοφιλάκια στην Ηρούλα Υ.Γ Απο χθες τα γατοανηψούδια σου, ξανάρχισαν να φοράνε το λουράκι τους. Προς το παρόν πάμε καλά...δεν το έβγαλαν ακόμη! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά, Νίκη!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αλίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:33 Η elvenstar: #2.377 06-09-09 13:33 Χρόνια πολλά Νίκη πάντα χαρούμενη κ χαμογελαστή να είσαι όπως σε γνωρίσαμε στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:36 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #2.378 06-09-09 13:36 Χρόνια πολλά γουργουριστά και καλά Νίκη , να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατουλάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:05 Η Μυρτω4038: #2.379 06-09-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Χρόνια πολλά Νίκη πάντα χαρούμενη κ χαμογελαστή να είσαι όπως σε γνωρίσαμε στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ευχαριτώ Ελενα!Μουσουδοφιλάκια στα γατόνια σου!:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Χρόνια πολλά γουργουριστά και καλά Νίκη , να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατουλάκια σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ζήνα, άλλη μιά φορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η elvenstar: #2.380 06-09-09 14:36 Μόλις τους έδωσα δύο ρουφηχτά(επειδή εμείς έχουμε κ χορταστικές μουσούδες όπως ξέρεις ) από την εορτάζουσα Νίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Νίκη μου, χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα για τα γενέθλιά σου! Νίνο, Μέλη και Στέλλα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Νινομελοοικογένεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.032 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η Πουπουλίνα: #2.372 06-09-09 11:07 καλε.......ειμαστε και το ιδιο ζωδιο!!! (...αν,και μεταξυ μας,καθολου δεν πιστευω στα ζωδια...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.373 06-09-09 12:32 Xρόνια πολλά στα κορίτσια που δεν ευχήθηκα λόγω διακοπών (πουπουλίνα και bunny) και φυσικά στην Θεσσαλονικιά φίλη που διανύει την πιο όμορφη και πιο παραγωγική ηλικία της ζωής της. Χρόνια πολλά Νικάκι να σε χαίρονται όλοι όσοι αγαπάς και σε αγαπάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:37 Η ria23 έγραψε: #2.374 06-09-09 12:37 Νικακι μου χρονια σου πολλα να σε χαιρονται τα ανηψουδακια μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:39 Η aretha έγραψε: #2.375 06-09-09 12:39 Χρόνια πολλά, Νίκη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:27 Η Μυρτω4038: #2.376 06-09-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε.......ειμαστε και το ιδιο ζωδιο!!! (...αν,και μεταξυ μας,καθολου δεν πιστευω στα ζωδια...) Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ! Μα σε όλα βρε παιδί μου πιά, σε όλα! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θεσσαλονικιά φίλη που διανύει την πιο όμορφη και πιο παραγωγική ηλικία της ζωής της. Χρόνια πολλά Νικάκι να σε χαίρονται όλοι όσοι αγαπάς και σε αγαπάνε Click για ανάπτυξη... Ράνια σε ευχαριστώ πολύ! Αυτό με την δεκαετία των'40 πολύ μου άρεσε!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: Νικακι μου χρονια σου πολλα να σε χαιρονται τα ανηψουδακια μου.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ρία μου,μουσουδοφιλάκια στην Ηρούλα Υ.Γ Απο χθες τα γατοανηψούδια σου, ξανάρχισαν να φοράνε το λουράκι τους. Προς το παρόν πάμε καλά...δεν το έβγαλαν ακόμη! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά, Νίκη!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αλίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:33 Η elvenstar: #2.377 06-09-09 13:33 Χρόνια πολλά Νίκη πάντα χαρούμενη κ χαμογελαστή να είσαι όπως σε γνωρίσαμε στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:36 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #2.378 06-09-09 13:36 Χρόνια πολλά γουργουριστά και καλά Νίκη , να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατουλάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:05 Η Μυρτω4038: #2.379 06-09-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Χρόνια πολλά Νίκη πάντα χαρούμενη κ χαμογελαστή να είσαι όπως σε γνωρίσαμε στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ευχαριτώ Ελενα!Μουσουδοφιλάκια στα γατόνια σου!:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Χρόνια πολλά γουργουριστά και καλά Νίκη , να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατουλάκια σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ζήνα, άλλη μιά φορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η elvenstar: #2.380 06-09-09 14:36 Μόλις τους έδωσα δύο ρουφηχτά(επειδή εμείς έχουμε κ χορταστικές μουσούδες όπως ξέρεις ) από την εορτάζουσα Νίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλε.......ειμαστε και το ιδιο ζωδιο!!! (...αν,και μεταξυ μας,καθολου δεν πιστευω στα ζωδια...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.373 06-09-09 12:32 Xρόνια πολλά στα κορίτσια που δεν ευχήθηκα λόγω διακοπών (πουπουλίνα και bunny) και φυσικά στην Θεσσαλονικιά φίλη που διανύει την πιο όμορφη και πιο παραγωγική ηλικία της ζωής της. Χρόνια πολλά Νικάκι να σε χαίρονται όλοι όσοι αγαπάς και σε αγαπάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:37 Η ria23 έγραψε: #2.374 06-09-09 12:37 Νικακι μου χρονια σου πολλα να σε χαιρονται τα ανηψουδακια μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:39 Η aretha έγραψε: #2.375 06-09-09 12:39 Χρόνια πολλά, Νίκη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:27 Η Μυρτω4038: #2.376 06-09-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε.......ειμαστε και το ιδιο ζωδιο!!! (...αν,και μεταξυ μας,καθολου δεν πιστευω στα ζωδια...) Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ! Μα σε όλα βρε παιδί μου πιά, σε όλα! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θεσσαλονικιά φίλη που διανύει την πιο όμορφη και πιο παραγωγική ηλικία της ζωής της. Χρόνια πολλά Νικάκι να σε χαίρονται όλοι όσοι αγαπάς και σε αγαπάνε Click για ανάπτυξη... Ράνια σε ευχαριστώ πολύ! Αυτό με την δεκαετία των'40 πολύ μου άρεσε!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: Νικακι μου χρονια σου πολλα να σε χαιρονται τα ανηψουδακια μου.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ρία μου,μουσουδοφιλάκια στην Ηρούλα Υ.Γ Απο χθες τα γατοανηψούδια σου, ξανάρχισαν να φοράνε το λουράκι τους. Προς το παρόν πάμε καλά...δεν το έβγαλαν ακόμη! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά, Νίκη!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αλίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:33 Η elvenstar: #2.377 06-09-09 13:33 Χρόνια πολλά Νίκη πάντα χαρούμενη κ χαμογελαστή να είσαι όπως σε γνωρίσαμε στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:36 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #2.378 06-09-09 13:36 Χρόνια πολλά γουργουριστά και καλά Νίκη , να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατουλάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:05 Η Μυρτω4038: #2.379 06-09-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Χρόνια πολλά Νίκη πάντα χαρούμενη κ χαμογελαστή να είσαι όπως σε γνωρίσαμε στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ευχαριτώ Ελενα!Μουσουδοφιλάκια στα γατόνια σου!:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Χρόνια πολλά γουργουριστά και καλά Νίκη , να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατουλάκια σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ζήνα, άλλη μιά φορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η elvenstar: #2.380 06-09-09 14:36 Μόλις τους έδωσα δύο ρουφηχτά(επειδή εμείς έχουμε κ χορταστικές μουσούδες όπως ξέρεις ) από την εορτάζουσα Νίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Xρόνια πολλά στα κορίτσια που δεν ευχήθηκα λόγω διακοπών (πουπουλίνα και bunny) και φυσικά στην Θεσσαλονικιά φίλη που διανύει την πιο όμορφη και πιο παραγωγική ηλικία της ζωής της. Χρόνια πολλά Νικάκι να σε χαίρονται όλοι όσοι αγαπάς και σε αγαπάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:37 Η ria23 έγραψε: #2.374 06-09-09 12:37 Νικακι μου χρονια σου πολλα να σε χαιρονται τα ανηψουδακια μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:39 Η aretha έγραψε: #2.375 06-09-09 12:39 Χρόνια πολλά, Νίκη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:27 Η Μυρτω4038: #2.376 06-09-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε.......ειμαστε και το ιδιο ζωδιο!!! (...αν,και μεταξυ μας,καθολου δεν πιστευω στα ζωδια...) Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ! Μα σε όλα βρε παιδί μου πιά, σε όλα! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θεσσαλονικιά φίλη που διανύει την πιο όμορφη και πιο παραγωγική ηλικία της ζωής της. Χρόνια πολλά Νικάκι να σε χαίρονται όλοι όσοι αγαπάς και σε αγαπάνε Click για ανάπτυξη... Ράνια σε ευχαριστώ πολύ! Αυτό με την δεκαετία των'40 πολύ μου άρεσε!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: Νικακι μου χρονια σου πολλα να σε χαιρονται τα ανηψουδακια μου.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ρία μου,μουσουδοφιλάκια στην Ηρούλα Υ.Γ Απο χθες τα γατοανηψούδια σου, ξανάρχισαν να φοράνε το λουράκι τους. Προς το παρόν πάμε καλά...δεν το έβγαλαν ακόμη! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά, Νίκη!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αλίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:33 Η elvenstar: #2.377 06-09-09 13:33 Χρόνια πολλά Νίκη πάντα χαρούμενη κ χαμογελαστή να είσαι όπως σε γνωρίσαμε στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:36 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #2.378 06-09-09 13:36 Χρόνια πολλά γουργουριστά και καλά Νίκη , να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατουλάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:05 Η Μυρτω4038: #2.379 06-09-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Χρόνια πολλά Νίκη πάντα χαρούμενη κ χαμογελαστή να είσαι όπως σε γνωρίσαμε στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ευχαριτώ Ελενα!Μουσουδοφιλάκια στα γατόνια σου!:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Χρόνια πολλά γουργουριστά και καλά Νίκη , να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατουλάκια σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ζήνα, άλλη μιά φορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η elvenstar: #2.380 06-09-09 14:36 Μόλις τους έδωσα δύο ρουφηχτά(επειδή εμείς έχουμε κ χορταστικές μουσούδες όπως ξέρεις ) από την εορτάζουσα Νίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νικακι μου χρονια σου πολλα να σε χαιρονται τα ανηψουδακια μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:39 Η aretha έγραψε: #2.375 06-09-09 12:39 Χρόνια πολλά, Νίκη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:27 Η Μυρτω4038: #2.376 06-09-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε.......ειμαστε και το ιδιο ζωδιο!!! (...αν,και μεταξυ μας,καθολου δεν πιστευω στα ζωδια...) Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ! Μα σε όλα βρε παιδί μου πιά, σε όλα! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θεσσαλονικιά φίλη που διανύει την πιο όμορφη και πιο παραγωγική ηλικία της ζωής της. Χρόνια πολλά Νικάκι να σε χαίρονται όλοι όσοι αγαπάς και σε αγαπάνε Click για ανάπτυξη... Ράνια σε ευχαριστώ πολύ! Αυτό με την δεκαετία των'40 πολύ μου άρεσε!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: Νικακι μου χρονια σου πολλα να σε χαιρονται τα ανηψουδακια μου.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ρία μου,μουσουδοφιλάκια στην Ηρούλα Υ.Γ Απο χθες τα γατοανηψούδια σου, ξανάρχισαν να φοράνε το λουράκι τους. Προς το παρόν πάμε καλά...δεν το έβγαλαν ακόμη! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά, Νίκη!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αλίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:33 Η elvenstar: #2.377 06-09-09 13:33 Χρόνια πολλά Νίκη πάντα χαρούμενη κ χαμογελαστή να είσαι όπως σε γνωρίσαμε στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:36 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #2.378 06-09-09 13:36 Χρόνια πολλά γουργουριστά και καλά Νίκη , να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατουλάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:05 Η Μυρτω4038: #2.379 06-09-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Χρόνια πολλά Νίκη πάντα χαρούμενη κ χαμογελαστή να είσαι όπως σε γνωρίσαμε στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ευχαριτώ Ελενα!Μουσουδοφιλάκια στα γατόνια σου!:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Χρόνια πολλά γουργουριστά και καλά Νίκη , να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατουλάκια σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ζήνα, άλλη μιά φορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η elvenstar: #2.380 06-09-09 14:36 Μόλις τους έδωσα δύο ρουφηχτά(επειδή εμείς έχουμε κ χορταστικές μουσούδες όπως ξέρεις ) από την εορτάζουσα Νίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρόνια πολλά, Νίκη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:27 Η Μυρτω4038: #2.376 06-09-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε.......ειμαστε και το ιδιο ζωδιο!!! (...αν,και μεταξυ μας,καθολου δεν πιστευω στα ζωδια...) Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ! Μα σε όλα βρε παιδί μου πιά, σε όλα! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θεσσαλονικιά φίλη που διανύει την πιο όμορφη και πιο παραγωγική ηλικία της ζωής της. Χρόνια πολλά Νικάκι να σε χαίρονται όλοι όσοι αγαπάς και σε αγαπάνε Click για ανάπτυξη... Ράνια σε ευχαριστώ πολύ! Αυτό με την δεκαετία των'40 πολύ μου άρεσε!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: Νικακι μου χρονια σου πολλα να σε χαιρονται τα ανηψουδακια μου.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ρία μου,μουσουδοφιλάκια στην Ηρούλα Υ.Γ Απο χθες τα γατοανηψούδια σου, ξανάρχισαν να φοράνε το λουράκι τους. Προς το παρόν πάμε καλά...δεν το έβγαλαν ακόμη! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά, Νίκη!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αλίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:33 Η elvenstar: #2.377 06-09-09 13:33 Χρόνια πολλά Νίκη πάντα χαρούμενη κ χαμογελαστή να είσαι όπως σε γνωρίσαμε στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:36 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #2.378 06-09-09 13:36 Χρόνια πολλά γουργουριστά και καλά Νίκη , να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατουλάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:05 Η Μυρτω4038: #2.379 06-09-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Χρόνια πολλά Νίκη πάντα χαρούμενη κ χαμογελαστή να είσαι όπως σε γνωρίσαμε στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ευχαριτώ Ελενα!Μουσουδοφιλάκια στα γατόνια σου!:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Χρόνια πολλά γουργουριστά και καλά Νίκη , να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατουλάκια σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ζήνα, άλλη μιά φορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η elvenstar: #2.380 06-09-09 14:36 Μόλις τους έδωσα δύο ρουφηχτά(επειδή εμείς έχουμε κ χορταστικές μουσούδες όπως ξέρεις ) από την εορτάζουσα Νίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε.......ειμαστε και το ιδιο ζωδιο!!! (...αν,και μεταξυ μας,καθολου δεν πιστευω στα ζωδια...) Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ! Μα σε όλα βρε παιδί μου πιά, σε όλα! Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θεσσαλονικιά φίλη που διανύει την πιο όμορφη και πιο παραγωγική ηλικία της ζωής της. Χρόνια πολλά Νικάκι να σε χαίρονται όλοι όσοι αγαπάς και σε αγαπάνε Click για ανάπτυξη... Ράνια σε ευχαριστώ πολύ! Αυτό με την δεκαετία των'40 πολύ μου άρεσε!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: Νικακι μου χρονια σου πολλα να σε χαιρονται τα ανηψουδακια μου.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ρία μου,μουσουδοφιλάκια στην Ηρούλα Υ.Γ Απο χθες τα γατοανηψούδια σου, ξανάρχισαν να φοράνε το λουράκι τους. Προς το παρόν πάμε καλά...δεν το έβγαλαν ακόμη! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χρόνια πολλά, Νίκη!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Αλίκη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:33 Η elvenstar: #2.377 06-09-09 13:33 Χρόνια πολλά Νίκη πάντα χαρούμενη κ χαμογελαστή να είσαι όπως σε γνωρίσαμε στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:36 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #2.378 06-09-09 13:36 Χρόνια πολλά γουργουριστά και καλά Νίκη , να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατουλάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:05 Η Μυρτω4038: #2.379 06-09-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Χρόνια πολλά Νίκη πάντα χαρούμενη κ χαμογελαστή να είσαι όπως σε γνωρίσαμε στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ευχαριτώ Ελενα!Μουσουδοφιλάκια στα γατόνια σου!:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Χρόνια πολλά γουργουριστά και καλά Νίκη , να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατουλάκια σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ζήνα, άλλη μιά φορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η elvenstar: #2.380 06-09-09 14:36 Μόλις τους έδωσα δύο ρουφηχτά(επειδή εμείς έχουμε κ χορταστικές μουσούδες όπως ξέρεις ) από την εορτάζουσα Νίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρόνια πολλά Νίκη πάντα χαρούμενη κ χαμογελαστή να είσαι όπως σε γνωρίσαμε στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:36 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #2.378 06-09-09 13:36 Χρόνια πολλά γουργουριστά και καλά Νίκη , να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατουλάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:05 Η Μυρτω4038: #2.379 06-09-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Χρόνια πολλά Νίκη πάντα χαρούμενη κ χαμογελαστή να είσαι όπως σε γνωρίσαμε στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ευχαριτώ Ελενα!Μουσουδοφιλάκια στα γατόνια σου!:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Χρόνια πολλά γουργουριστά και καλά Νίκη , να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατουλάκια σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ζήνα, άλλη μιά φορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η elvenstar: #2.380 06-09-09 14:36 Μόλις τους έδωσα δύο ρουφηχτά(επειδή εμείς έχουμε κ χορταστικές μουσούδες όπως ξέρεις ) από την εορτάζουσα Νίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Angelique. pepper Claire Rentfield Agiyi rasputin Tsakoulinaki roccohooshie Nikos90 Nicole1987 tammy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρόνια πολλά γουργουριστά και καλά Νίκη , να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατουλάκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:05 Η Μυρτω4038: #2.379 06-09-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Χρόνια πολλά Νίκη πάντα χαρούμενη κ χαμογελαστή να είσαι όπως σε γνωρίσαμε στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ευχαριτώ Ελενα!Μουσουδοφιλάκια στα γατόνια σου!:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Χρόνια πολλά γουργουριστά και καλά Νίκη , να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατουλάκια σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ζήνα, άλλη μιά φορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η elvenstar: #2.380 06-09-09 14:36 Μόλις τους έδωσα δύο ρουφηχτά(επειδή εμείς έχουμε κ χορταστικές μουσούδες όπως ξέρεις ) από την εορτάζουσα Νίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 147 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Χρόνια πολλά Νίκη πάντα χαρούμενη κ χαμογελαστή να είσαι όπως σε γνωρίσαμε στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Ευχαριτώ Ελενα!Μουσουδοφιλάκια στα γατόνια σου!:kiss::kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από ΖΗΝΑ: Χρόνια πολλά γουργουριστά και καλά Νίκη , να σε χαίρονται οι δικοί σου και τα γατουλάκια σου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Ζήνα, άλλη μιά φορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:36 Η elvenstar: #2.380 06-09-09 14:36 Μόλις τους έδωσα δύο ρουφηχτά(επειδή εμείς έχουμε κ χορταστικές μουσούδες όπως ξέρεις ) από την εορτάζουσα Νίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μόλις τους έδωσα δύο ρουφηχτά(επειδή εμείς έχουμε κ χορταστικές μουσούδες όπως ξέρεις ) από την εορτάζουσα Νίκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.