vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 09:20 Η vickymoon: #41 03-03-09 09:20 οντως λειπουν ολοι αυτοι κριμα πολυ στεναχωρηθηκα επισης ρουλα βροχοπουλου, τζουλια αλεξανδρατου, μικρουτσικος εφη θωδη, προσωπικοτητες με τεραστια προσφορα και προπαντων χαμηλο προφιλ αφου μπηκε ο αγνωστος στρατιωτης δεν επρεπε να μπει και ο συνταξιουχος του ΟΓΑ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 09:23 Η Ceres Victoria: #42 03-03-09 09:23 η αγνοια στο μεγαλειο της. Ειδα τους 10 πρωτους και πονεσαν τα ματακια μου. Οχι ρε παιδια ο κολοκοτρωνης 4ος. Ελεος δηλαδη! Ο περικλης αξιζει πολυ καλυτερη θεση απο αυτη που εχει. Μη πω για βενιζελο και καραμανλη...ελεος παλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 09:52 Η Μυρτω4038: #43 03-03-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Τον Τσώρτσιλ; Το Δαρβίνο; Click για ανάπτυξη... Ναι Ολγα, το βρήκες. Τον Ουίστον Τσώρτσιλ. Σιγά μην ψηφιζαν τον Δαρβίνο,εδώ ακόμη και σήμερα από πολλούς(και στην Ελλάδα) αμφισβητείται η θεωρία της εξέλιξης. Εγώ πίστευα ότι θα ψήφιζαν τον Σαίξπηρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 19:27 Η Μυρτω4038: #44 03-03-09 19:27 Θα ξαναανασκαλέψω αυτό το θέμα, γιατί βρήκα(κατά την γνώμη μου) ενα ενδιαφέρον link. Δείτε τι ψηφίσαν για την ιστορία τους οι άλλες χώρες. https://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_1_04/05/2008_268617 Και μη μου πείτε οτι η επιλογή των Αμερικανών δεν είναι φοβερή(για γέλια)! Και μετά φταιν οι άλλοι που τους λεν αμερικανάκια! Εγώ μόνο με τους Νοτιοαφρικανούς συμφώνησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 19:30 Η Desdemona: #45 03-03-09 19:30 Μα καλά, τον Ρήγκαν; Δεν βρήκαν κανέναν άλλο; Δεν είμαστε καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 21:06 Η vickymoon: #46 03-03-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μα καλά, τον Ρήγκαν; Δεν βρήκαν κανέναν άλλο; Δεν είμαστε καλά... Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο?? ο αλλος επιλαχων για τους αμερικανους ηταν ο ντοναλτ ντακ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 07:59 Η Desdemona: #47 04-03-09 07:59 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: γιατι το λες αυτο?? ο αλλος επιλαχων για τους αμερικανους ηταν ο ντοναλτ ντακ Click για ανάπτυξη... Καλέ γιατί το γελάς, είναι ο ντόναλντ υποδεέστερος του Ρήγκαν; Ανέθρεψε γενιές και γενιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria2008 Δραστήριο μέλος Η Ελευθερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:06 Η Ria2008 έγραψε: #48 04-03-09 11:06 Πολύ γέλιο σας λέω με τον Ντόναλντ Ντακ! Κι εγώ ψήφισα και στις αρχές κ τώρα. Στις αρχές είχα ψηφίσει Πλάτων, Μ.Αλέξανδρο, Περικλή και δεν θυμάμαι ποιον άλλο. Και τώρα ψήφισα Αριστοτέλη, Πλάτων και Περικλή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:22 Η vickymoon: #49 04-03-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Ria2008: Πολύ γέλιο σας λέω με τον Ντόναλντ Ντακ! Κι εγώ ψήφισα και στις αρχές κ τώρα. Στις αρχές είχα ψηφίσει Πλάτων, Μ.Αλέξανδρο, Περικλή και δεν θυμάμαι ποιον άλλο. Και τώρα ψήφισα Αριστοτέλη, Πλάτων και Περικλή. Click για ανάπτυξη... εκτος απο τον ντολαντ ντακ αλλοι επικρατεστεροι ηταν η μονικα λεβινσκι και η παρις χιλτον α... ξεχασα και ο μπομπ ο σφουγγαρακης. εγω θα ψηφισω και τον παπανικολαου γιατι οπως και να το κανεις μια φορα τον χρονο τον θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #50 04-03-09 11:32 Ειδατε προχθες μια εκπομπη στο ΣΚΑΙ τα 50 μερη που πρεπει να επισκεφτει κανεις πριν πεθανει? Η Ελλαδιτσα πουθενα...μια ακροπολη, μια Σαντορινη...τιποτα... Συγνωμη για το off topic αλλα εδω μου 'ρθε να ρωτησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η vickymoon: #51 04-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδατε προχθες μια εκπομπη στο ΣΚΑΙ τα 50 μερη που πρεπει να επισκεφτει κανεις πριν πεθανει? Η Ελλαδιτσα πουθενα...μια ακροπολη, μια Σαντορινη...τιποτα... Συγνωμη για το off topic αλλα εδω μου 'ρθε να ρωτησω Click για ανάπτυξη... δεν την ειδα. ελληνικη ηταν ή ξενη? απιστευτο να μην εχει καθολου ελλαδα φτου τους. γιουλη με παρασερνεις στα off topic, εσυ φταις οχι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:37 Η ιβανα έγραψε: #52 04-03-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδατε προχθες μια εκπομπη στο ΣΚΑΙ τα 50 μερη που πρεπει να επισκεφτει κανεις πριν πεθανει? Η Ελλαδιτσα πουθενα...μια ακροπολη, μια Σαντορινη...τιποτα... Συγνωμη για το off topic αλλα εδω μου 'ρθε να ρωτησω Click για ανάπτυξη... για να σε κανω να χαρεις, εγω εχω δει το ηλιοβασιλεμα της σαντορινης σαν προορισμο, σε εφημεριδα ! και μαλιστα ηταν αναμεσα στα 10 πραγματα που πρεπει να κανει κανεις πριν φυγει απο τον ματαιο τουτο κοσμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #53 04-03-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εκτος απο τον ντολαντ ντακ αλλοι επικρατεστεροι ηταν η μονικα λεβινσκι και η παρις χιλτον α... ξεχασα και ο μπομπ ο σφουγγαρακης. εγω θα ψηφισω και τον παπανικολαου γιατι οπως και να το κανεις μια φορα τον χρονο τον θυμαμαι. Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτον Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δεν την ειδα. ελληνικη ηταν ή ξενη? απιστευτο να μην εχει καθολου ελλαδα φτου τους. γιουλη με παρασερνεις στα off topic, εσυ φταις οχι εγω Click για ανάπτυξη... ξενη νομιζω ΑγγλικηΠολυ Αμερικη...και παρα πολυ Ινδια ψηφιστηκε... Το Gran Canyon βγηκε ο Νο 1 προορισμος... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: για να σε κανω να χαρεις, εγω εχω δει το ηλιοβασιλεμα της σαντορινης σαν προορισμο, σε εφημεριδα ! και μαλιστα ηταν αναμεσα στα 10 πραγματα που πρεπει να κανει κανεις πριν φυγει απο τον ματαιο τουτο κοσμο.. Click για ανάπτυξη... αντε...γιατι μου λειψαν τα χαμογελα σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria2008 Δραστήριο μέλος Η Ελευθερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:55 Η Ria2008 έγραψε: #54 04-03-09 11:55 Ε όχι και το Grand Canyon!! Έλεος πια! Οκ είναι ομολογουμένως κάτι πολύ όμορφο, είναι η απόδειξη του τι μπορεί να κάνει η φύση αν θυμώσει, αλλά όχι και Νο1! Μάλλον αναφέρονταν στα μέρη που πρέπει να δεις αν ζεις στον πλανήτη Αμερική. Πάντως να ξέρετε πάρα πολλοί Αμερικάνοι έχουν σαν όνειρο ζωής ένα ταξίδι στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #55 04-03-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Ria2008: Ε όχι και το Grand Canyon!! Έλεος πια! Οκ είναι ομολογουμένως κάτι πολύ όμορφο, είναι η απόδειξη του τι μπορεί να κάνει η φύση αν θυμώσει, αλλά όχι και Νο1! Μάλλον αναφέρονταν στα μέρη που πρέπει να δεις αν ζεις στον πλανήτη Αμερική. Πάντως να ξέρετε πάρα πολλοί Αμερικάνοι έχουν σαν όνειρο ζωής ένα ταξίδι στην Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Καλοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:08 Η ιβανα έγραψε: #56 04-03-09 12:08 εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #57 04-03-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Click για ανάπτυξη... φοβαμαι μη σ΄αρεσει Ιωαννα και μας μεινεις εκει ομως...γιατι ετσι οπως παμε...ολοι διαπλανητικοι μεταναστες θα γινουμε τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #58 04-03-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φοβαμαι μη σ΄αρεσει Ιωαννα και μας μεινεις εκει ομως...γιατι ετσι οπως παμε...ολοι διαπλανητικοι μεταναστες θα γινουμε τελικα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η Μυρτω4038: #59 04-03-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Click για ανάπτυξη... Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!! Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιοΑλλά δεν το πιστεύω. Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία. Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:20 Η ιβανα έγραψε: #60 04-03-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!! Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιοΑλλά δεν το πιστεύω. Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία. Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ Click για ανάπτυξη... και μενα μου αρεσει. και καποια στιγμη θα παρω και τηλεσκοπιο ! αλλα ξερω εκ των προτερων οτι δεν θα δω αυτα που θελω, τι να κανουμε.. σορυ και γω για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οντως λειπουν ολοι αυτοι κριμα πολυ στεναχωρηθηκα επισης ρουλα βροχοπουλου, τζουλια αλεξανδρατου, μικρουτσικος εφη θωδη, προσωπικοτητες με τεραστια προσφορα και προπαντων χαμηλο προφιλ αφου μπηκε ο αγνωστος στρατιωτης δεν επρεπε να μπει και ο συνταξιουχος του ΟΓΑ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 09:23 Η Ceres Victoria: #42 03-03-09 09:23 η αγνοια στο μεγαλειο της. Ειδα τους 10 πρωτους και πονεσαν τα ματακια μου. Οχι ρε παιδια ο κολοκοτρωνης 4ος. Ελεος δηλαδη! Ο περικλης αξιζει πολυ καλυτερη θεση απο αυτη που εχει. Μη πω για βενιζελο και καραμανλη...ελεος παλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 09:52 Η Μυρτω4038: #43 03-03-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Τον Τσώρτσιλ; Το Δαρβίνο; Click για ανάπτυξη... Ναι Ολγα, το βρήκες. Τον Ουίστον Τσώρτσιλ. Σιγά μην ψηφιζαν τον Δαρβίνο,εδώ ακόμη και σήμερα από πολλούς(και στην Ελλάδα) αμφισβητείται η θεωρία της εξέλιξης. Εγώ πίστευα ότι θα ψήφιζαν τον Σαίξπηρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 19:27 Η Μυρτω4038: #44 03-03-09 19:27 Θα ξαναανασκαλέψω αυτό το θέμα, γιατί βρήκα(κατά την γνώμη μου) ενα ενδιαφέρον link. Δείτε τι ψηφίσαν για την ιστορία τους οι άλλες χώρες. https://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_1_04/05/2008_268617 Και μη μου πείτε οτι η επιλογή των Αμερικανών δεν είναι φοβερή(για γέλια)! Και μετά φταιν οι άλλοι που τους λεν αμερικανάκια! Εγώ μόνο με τους Νοτιοαφρικανούς συμφώνησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 19:30 Η Desdemona: #45 03-03-09 19:30 Μα καλά, τον Ρήγκαν; Δεν βρήκαν κανέναν άλλο; Δεν είμαστε καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 21:06 Η vickymoon: #46 03-03-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μα καλά, τον Ρήγκαν; Δεν βρήκαν κανέναν άλλο; Δεν είμαστε καλά... Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο?? ο αλλος επιλαχων για τους αμερικανους ηταν ο ντοναλτ ντακ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 07:59 Η Desdemona: #47 04-03-09 07:59 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: γιατι το λες αυτο?? ο αλλος επιλαχων για τους αμερικανους ηταν ο ντοναλτ ντακ Click για ανάπτυξη... Καλέ γιατί το γελάς, είναι ο ντόναλντ υποδεέστερος του Ρήγκαν; Ανέθρεψε γενιές και γενιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria2008 Δραστήριο μέλος Η Ελευθερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:06 Η Ria2008 έγραψε: #48 04-03-09 11:06 Πολύ γέλιο σας λέω με τον Ντόναλντ Ντακ! Κι εγώ ψήφισα και στις αρχές κ τώρα. Στις αρχές είχα ψηφίσει Πλάτων, Μ.Αλέξανδρο, Περικλή και δεν θυμάμαι ποιον άλλο. Και τώρα ψήφισα Αριστοτέλη, Πλάτων και Περικλή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:22 Η vickymoon: #49 04-03-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Ria2008: Πολύ γέλιο σας λέω με τον Ντόναλντ Ντακ! Κι εγώ ψήφισα και στις αρχές κ τώρα. Στις αρχές είχα ψηφίσει Πλάτων, Μ.Αλέξανδρο, Περικλή και δεν θυμάμαι ποιον άλλο. Και τώρα ψήφισα Αριστοτέλη, Πλάτων και Περικλή. Click για ανάπτυξη... εκτος απο τον ντολαντ ντακ αλλοι επικρατεστεροι ηταν η μονικα λεβινσκι και η παρις χιλτον α... ξεχασα και ο μπομπ ο σφουγγαρακης. εγω θα ψηφισω και τον παπανικολαου γιατι οπως και να το κανεις μια φορα τον χρονο τον θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #50 04-03-09 11:32 Ειδατε προχθες μια εκπομπη στο ΣΚΑΙ τα 50 μερη που πρεπει να επισκεφτει κανεις πριν πεθανει? Η Ελλαδιτσα πουθενα...μια ακροπολη, μια Σαντορινη...τιποτα... Συγνωμη για το off topic αλλα εδω μου 'ρθε να ρωτησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η vickymoon: #51 04-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδατε προχθες μια εκπομπη στο ΣΚΑΙ τα 50 μερη που πρεπει να επισκεφτει κανεις πριν πεθανει? Η Ελλαδιτσα πουθενα...μια ακροπολη, μια Σαντορινη...τιποτα... Συγνωμη για το off topic αλλα εδω μου 'ρθε να ρωτησω Click για ανάπτυξη... δεν την ειδα. ελληνικη ηταν ή ξενη? απιστευτο να μην εχει καθολου ελλαδα φτου τους. γιουλη με παρασερνεις στα off topic, εσυ φταις οχι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:37 Η ιβανα έγραψε: #52 04-03-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδατε προχθες μια εκπομπη στο ΣΚΑΙ τα 50 μερη που πρεπει να επισκεφτει κανεις πριν πεθανει? Η Ελλαδιτσα πουθενα...μια ακροπολη, μια Σαντορινη...τιποτα... Συγνωμη για το off topic αλλα εδω μου 'ρθε να ρωτησω Click για ανάπτυξη... για να σε κανω να χαρεις, εγω εχω δει το ηλιοβασιλεμα της σαντορινης σαν προορισμο, σε εφημεριδα ! και μαλιστα ηταν αναμεσα στα 10 πραγματα που πρεπει να κανει κανεις πριν φυγει απο τον ματαιο τουτο κοσμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #53 04-03-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εκτος απο τον ντολαντ ντακ αλλοι επικρατεστεροι ηταν η μονικα λεβινσκι και η παρις χιλτον α... ξεχασα και ο μπομπ ο σφουγγαρακης. εγω θα ψηφισω και τον παπανικολαου γιατι οπως και να το κανεις μια φορα τον χρονο τον θυμαμαι. Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτον Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δεν την ειδα. ελληνικη ηταν ή ξενη? απιστευτο να μην εχει καθολου ελλαδα φτου τους. γιουλη με παρασερνεις στα off topic, εσυ φταις οχι εγω Click για ανάπτυξη... ξενη νομιζω ΑγγλικηΠολυ Αμερικη...και παρα πολυ Ινδια ψηφιστηκε... Το Gran Canyon βγηκε ο Νο 1 προορισμος... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: για να σε κανω να χαρεις, εγω εχω δει το ηλιοβασιλεμα της σαντορινης σαν προορισμο, σε εφημεριδα ! και μαλιστα ηταν αναμεσα στα 10 πραγματα που πρεπει να κανει κανεις πριν φυγει απο τον ματαιο τουτο κοσμο.. Click για ανάπτυξη... αντε...γιατι μου λειψαν τα χαμογελα σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria2008 Δραστήριο μέλος Η Ελευθερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:55 Η Ria2008 έγραψε: #54 04-03-09 11:55 Ε όχι και το Grand Canyon!! Έλεος πια! Οκ είναι ομολογουμένως κάτι πολύ όμορφο, είναι η απόδειξη του τι μπορεί να κάνει η φύση αν θυμώσει, αλλά όχι και Νο1! Μάλλον αναφέρονταν στα μέρη που πρέπει να δεις αν ζεις στον πλανήτη Αμερική. Πάντως να ξέρετε πάρα πολλοί Αμερικάνοι έχουν σαν όνειρο ζωής ένα ταξίδι στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #55 04-03-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Ria2008: Ε όχι και το Grand Canyon!! Έλεος πια! Οκ είναι ομολογουμένως κάτι πολύ όμορφο, είναι η απόδειξη του τι μπορεί να κάνει η φύση αν θυμώσει, αλλά όχι και Νο1! Μάλλον αναφέρονταν στα μέρη που πρέπει να δεις αν ζεις στον πλανήτη Αμερική. Πάντως να ξέρετε πάρα πολλοί Αμερικάνοι έχουν σαν όνειρο ζωής ένα ταξίδι στην Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Καλοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:08 Η ιβανα έγραψε: #56 04-03-09 12:08 εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #57 04-03-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Click για ανάπτυξη... φοβαμαι μη σ΄αρεσει Ιωαννα και μας μεινεις εκει ομως...γιατι ετσι οπως παμε...ολοι διαπλανητικοι μεταναστες θα γινουμε τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #58 04-03-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φοβαμαι μη σ΄αρεσει Ιωαννα και μας μεινεις εκει ομως...γιατι ετσι οπως παμε...ολοι διαπλανητικοι μεταναστες θα γινουμε τελικα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η Μυρτω4038: #59 04-03-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Click για ανάπτυξη... Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!! Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιοΑλλά δεν το πιστεύω. Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία. Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:20 Η ιβανα έγραψε: #60 04-03-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!! Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιοΑλλά δεν το πιστεύω. Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία. Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ Click για ανάπτυξη... και μενα μου αρεσει. και καποια στιγμη θα παρω και τηλεσκοπιο ! αλλα ξερω εκ των προτερων οτι δεν θα δω αυτα που θελω, τι να κανουμε.. σορυ και γω για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η αγνοια στο μεγαλειο της. Ειδα τους 10 πρωτους και πονεσαν τα ματακια μου. Οχι ρε παιδια ο κολοκοτρωνης 4ος. Ελεος δηλαδη! Ο περικλης αξιζει πολυ καλυτερη θεση απο αυτη που εχει. Μη πω για βενιζελο και καραμανλη...ελεος παλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 09:52 Η Μυρτω4038: #43 03-03-09 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Τον Τσώρτσιλ; Το Δαρβίνο; Click για ανάπτυξη... Ναι Ολγα, το βρήκες. Τον Ουίστον Τσώρτσιλ. Σιγά μην ψηφιζαν τον Δαρβίνο,εδώ ακόμη και σήμερα από πολλούς(και στην Ελλάδα) αμφισβητείται η θεωρία της εξέλιξης. Εγώ πίστευα ότι θα ψήφιζαν τον Σαίξπηρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 19:27 Η Μυρτω4038: #44 03-03-09 19:27 Θα ξαναανασκαλέψω αυτό το θέμα, γιατί βρήκα(κατά την γνώμη μου) ενα ενδιαφέρον link. Δείτε τι ψηφίσαν για την ιστορία τους οι άλλες χώρες. https://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_1_04/05/2008_268617 Και μη μου πείτε οτι η επιλογή των Αμερικανών δεν είναι φοβερή(για γέλια)! Και μετά φταιν οι άλλοι που τους λεν αμερικανάκια! Εγώ μόνο με τους Νοτιοαφρικανούς συμφώνησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 19:30 Η Desdemona: #45 03-03-09 19:30 Μα καλά, τον Ρήγκαν; Δεν βρήκαν κανέναν άλλο; Δεν είμαστε καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 21:06 Η vickymoon: #46 03-03-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μα καλά, τον Ρήγκαν; Δεν βρήκαν κανέναν άλλο; Δεν είμαστε καλά... Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο?? ο αλλος επιλαχων για τους αμερικανους ηταν ο ντοναλτ ντακ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 07:59 Η Desdemona: #47 04-03-09 07:59 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: γιατι το λες αυτο?? ο αλλος επιλαχων για τους αμερικανους ηταν ο ντοναλτ ντακ Click για ανάπτυξη... Καλέ γιατί το γελάς, είναι ο ντόναλντ υποδεέστερος του Ρήγκαν; Ανέθρεψε γενιές και γενιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria2008 Δραστήριο μέλος Η Ελευθερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:06 Η Ria2008 έγραψε: #48 04-03-09 11:06 Πολύ γέλιο σας λέω με τον Ντόναλντ Ντακ! Κι εγώ ψήφισα και στις αρχές κ τώρα. Στις αρχές είχα ψηφίσει Πλάτων, Μ.Αλέξανδρο, Περικλή και δεν θυμάμαι ποιον άλλο. Και τώρα ψήφισα Αριστοτέλη, Πλάτων και Περικλή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:22 Η vickymoon: #49 04-03-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Ria2008: Πολύ γέλιο σας λέω με τον Ντόναλντ Ντακ! Κι εγώ ψήφισα και στις αρχές κ τώρα. Στις αρχές είχα ψηφίσει Πλάτων, Μ.Αλέξανδρο, Περικλή και δεν θυμάμαι ποιον άλλο. Και τώρα ψήφισα Αριστοτέλη, Πλάτων και Περικλή. Click για ανάπτυξη... εκτος απο τον ντολαντ ντακ αλλοι επικρατεστεροι ηταν η μονικα λεβινσκι και η παρις χιλτον α... ξεχασα και ο μπομπ ο σφουγγαρακης. εγω θα ψηφισω και τον παπανικολαου γιατι οπως και να το κανεις μια φορα τον χρονο τον θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #50 04-03-09 11:32 Ειδατε προχθες μια εκπομπη στο ΣΚΑΙ τα 50 μερη που πρεπει να επισκεφτει κανεις πριν πεθανει? Η Ελλαδιτσα πουθενα...μια ακροπολη, μια Σαντορινη...τιποτα... Συγνωμη για το off topic αλλα εδω μου 'ρθε να ρωτησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η vickymoon: #51 04-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδατε προχθες μια εκπομπη στο ΣΚΑΙ τα 50 μερη που πρεπει να επισκεφτει κανεις πριν πεθανει? Η Ελλαδιτσα πουθενα...μια ακροπολη, μια Σαντορινη...τιποτα... Συγνωμη για το off topic αλλα εδω μου 'ρθε να ρωτησω Click για ανάπτυξη... δεν την ειδα. ελληνικη ηταν ή ξενη? απιστευτο να μην εχει καθολου ελλαδα φτου τους. γιουλη με παρασερνεις στα off topic, εσυ φταις οχι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:37 Η ιβανα έγραψε: #52 04-03-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδατε προχθες μια εκπομπη στο ΣΚΑΙ τα 50 μερη που πρεπει να επισκεφτει κανεις πριν πεθανει? Η Ελλαδιτσα πουθενα...μια ακροπολη, μια Σαντορινη...τιποτα... Συγνωμη για το off topic αλλα εδω μου 'ρθε να ρωτησω Click για ανάπτυξη... για να σε κανω να χαρεις, εγω εχω δει το ηλιοβασιλεμα της σαντορινης σαν προορισμο, σε εφημεριδα ! και μαλιστα ηταν αναμεσα στα 10 πραγματα που πρεπει να κανει κανεις πριν φυγει απο τον ματαιο τουτο κοσμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #53 04-03-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εκτος απο τον ντολαντ ντακ αλλοι επικρατεστεροι ηταν η μονικα λεβινσκι και η παρις χιλτον α... ξεχασα και ο μπομπ ο σφουγγαρακης. εγω θα ψηφισω και τον παπανικολαου γιατι οπως και να το κανεις μια φορα τον χρονο τον θυμαμαι. Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτον Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δεν την ειδα. ελληνικη ηταν ή ξενη? απιστευτο να μην εχει καθολου ελλαδα φτου τους. γιουλη με παρασερνεις στα off topic, εσυ φταις οχι εγω Click για ανάπτυξη... ξενη νομιζω ΑγγλικηΠολυ Αμερικη...και παρα πολυ Ινδια ψηφιστηκε... Το Gran Canyon βγηκε ο Νο 1 προορισμος... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: για να σε κανω να χαρεις, εγω εχω δει το ηλιοβασιλεμα της σαντορινης σαν προορισμο, σε εφημεριδα ! και μαλιστα ηταν αναμεσα στα 10 πραγματα που πρεπει να κανει κανεις πριν φυγει απο τον ματαιο τουτο κοσμο.. Click για ανάπτυξη... αντε...γιατι μου λειψαν τα χαμογελα σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria2008 Δραστήριο μέλος Η Ελευθερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:55 Η Ria2008 έγραψε: #54 04-03-09 11:55 Ε όχι και το Grand Canyon!! Έλεος πια! Οκ είναι ομολογουμένως κάτι πολύ όμορφο, είναι η απόδειξη του τι μπορεί να κάνει η φύση αν θυμώσει, αλλά όχι και Νο1! Μάλλον αναφέρονταν στα μέρη που πρέπει να δεις αν ζεις στον πλανήτη Αμερική. Πάντως να ξέρετε πάρα πολλοί Αμερικάνοι έχουν σαν όνειρο ζωής ένα ταξίδι στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #55 04-03-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Ria2008: Ε όχι και το Grand Canyon!! Έλεος πια! Οκ είναι ομολογουμένως κάτι πολύ όμορφο, είναι η απόδειξη του τι μπορεί να κάνει η φύση αν θυμώσει, αλλά όχι και Νο1! Μάλλον αναφέρονταν στα μέρη που πρέπει να δεις αν ζεις στον πλανήτη Αμερική. Πάντως να ξέρετε πάρα πολλοί Αμερικάνοι έχουν σαν όνειρο ζωής ένα ταξίδι στην Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Καλοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:08 Η ιβανα έγραψε: #56 04-03-09 12:08 εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #57 04-03-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Click για ανάπτυξη... φοβαμαι μη σ΄αρεσει Ιωαννα και μας μεινεις εκει ομως...γιατι ετσι οπως παμε...ολοι διαπλανητικοι μεταναστες θα γινουμε τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #58 04-03-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φοβαμαι μη σ΄αρεσει Ιωαννα και μας μεινεις εκει ομως...γιατι ετσι οπως παμε...ολοι διαπλανητικοι μεταναστες θα γινουμε τελικα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η Μυρτω4038: #59 04-03-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Click για ανάπτυξη... Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!! Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιοΑλλά δεν το πιστεύω. Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία. Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:20 Η ιβανα έγραψε: #60 04-03-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!! Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιοΑλλά δεν το πιστεύω. Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία. Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ Click για ανάπτυξη... και μενα μου αρεσει. και καποια στιγμη θα παρω και τηλεσκοπιο ! αλλα ξερω εκ των προτερων οτι δεν θα δω αυτα που θελω, τι να κανουμε.. σορυ και γω για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Τον Τσώρτσιλ; Το Δαρβίνο; Click για ανάπτυξη... Ναι Ολγα, το βρήκες. Τον Ουίστον Τσώρτσιλ. Σιγά μην ψηφιζαν τον Δαρβίνο,εδώ ακόμη και σήμερα από πολλούς(και στην Ελλάδα) αμφισβητείται η θεωρία της εξέλιξης. Εγώ πίστευα ότι θα ψήφιζαν τον Σαίξπηρ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 19:27 Η Μυρτω4038: #44 03-03-09 19:27 Θα ξαναανασκαλέψω αυτό το θέμα, γιατί βρήκα(κατά την γνώμη μου) ενα ενδιαφέρον link. Δείτε τι ψηφίσαν για την ιστορία τους οι άλλες χώρες. https://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_1_04/05/2008_268617 Και μη μου πείτε οτι η επιλογή των Αμερικανών δεν είναι φοβερή(για γέλια)! Και μετά φταιν οι άλλοι που τους λεν αμερικανάκια! Εγώ μόνο με τους Νοτιοαφρικανούς συμφώνησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 19:30 Η Desdemona: #45 03-03-09 19:30 Μα καλά, τον Ρήγκαν; Δεν βρήκαν κανέναν άλλο; Δεν είμαστε καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 21:06 Η vickymoon: #46 03-03-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μα καλά, τον Ρήγκαν; Δεν βρήκαν κανέναν άλλο; Δεν είμαστε καλά... Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο?? ο αλλος επιλαχων για τους αμερικανους ηταν ο ντοναλτ ντακ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 07:59 Η Desdemona: #47 04-03-09 07:59 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: γιατι το λες αυτο?? ο αλλος επιλαχων για τους αμερικανους ηταν ο ντοναλτ ντακ Click για ανάπτυξη... Καλέ γιατί το γελάς, είναι ο ντόναλντ υποδεέστερος του Ρήγκαν; Ανέθρεψε γενιές και γενιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria2008 Δραστήριο μέλος Η Ελευθερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:06 Η Ria2008 έγραψε: #48 04-03-09 11:06 Πολύ γέλιο σας λέω με τον Ντόναλντ Ντακ! Κι εγώ ψήφισα και στις αρχές κ τώρα. Στις αρχές είχα ψηφίσει Πλάτων, Μ.Αλέξανδρο, Περικλή και δεν θυμάμαι ποιον άλλο. Και τώρα ψήφισα Αριστοτέλη, Πλάτων και Περικλή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:22 Η vickymoon: #49 04-03-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Ria2008: Πολύ γέλιο σας λέω με τον Ντόναλντ Ντακ! Κι εγώ ψήφισα και στις αρχές κ τώρα. Στις αρχές είχα ψηφίσει Πλάτων, Μ.Αλέξανδρο, Περικλή και δεν θυμάμαι ποιον άλλο. Και τώρα ψήφισα Αριστοτέλη, Πλάτων και Περικλή. Click για ανάπτυξη... εκτος απο τον ντολαντ ντακ αλλοι επικρατεστεροι ηταν η μονικα λεβινσκι και η παρις χιλτον α... ξεχασα και ο μπομπ ο σφουγγαρακης. εγω θα ψηφισω και τον παπανικολαου γιατι οπως και να το κανεις μια φορα τον χρονο τον θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #50 04-03-09 11:32 Ειδατε προχθες μια εκπομπη στο ΣΚΑΙ τα 50 μερη που πρεπει να επισκεφτει κανεις πριν πεθανει? Η Ελλαδιτσα πουθενα...μια ακροπολη, μια Σαντορινη...τιποτα... Συγνωμη για το off topic αλλα εδω μου 'ρθε να ρωτησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η vickymoon: #51 04-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδατε προχθες μια εκπομπη στο ΣΚΑΙ τα 50 μερη που πρεπει να επισκεφτει κανεις πριν πεθανει? Η Ελλαδιτσα πουθενα...μια ακροπολη, μια Σαντορινη...τιποτα... Συγνωμη για το off topic αλλα εδω μου 'ρθε να ρωτησω Click για ανάπτυξη... δεν την ειδα. ελληνικη ηταν ή ξενη? απιστευτο να μην εχει καθολου ελλαδα φτου τους. γιουλη με παρασερνεις στα off topic, εσυ φταις οχι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:37 Η ιβανα έγραψε: #52 04-03-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδατε προχθες μια εκπομπη στο ΣΚΑΙ τα 50 μερη που πρεπει να επισκεφτει κανεις πριν πεθανει? Η Ελλαδιτσα πουθενα...μια ακροπολη, μια Σαντορινη...τιποτα... Συγνωμη για το off topic αλλα εδω μου 'ρθε να ρωτησω Click για ανάπτυξη... για να σε κανω να χαρεις, εγω εχω δει το ηλιοβασιλεμα της σαντορινης σαν προορισμο, σε εφημεριδα ! και μαλιστα ηταν αναμεσα στα 10 πραγματα που πρεπει να κανει κανεις πριν φυγει απο τον ματαιο τουτο κοσμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #53 04-03-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εκτος απο τον ντολαντ ντακ αλλοι επικρατεστεροι ηταν η μονικα λεβινσκι και η παρις χιλτον α... ξεχασα και ο μπομπ ο σφουγγαρακης. εγω θα ψηφισω και τον παπανικολαου γιατι οπως και να το κανεις μια φορα τον χρονο τον θυμαμαι. Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτον Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δεν την ειδα. ελληνικη ηταν ή ξενη? απιστευτο να μην εχει καθολου ελλαδα φτου τους. γιουλη με παρασερνεις στα off topic, εσυ φταις οχι εγω Click για ανάπτυξη... ξενη νομιζω ΑγγλικηΠολυ Αμερικη...και παρα πολυ Ινδια ψηφιστηκε... Το Gran Canyon βγηκε ο Νο 1 προορισμος... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: για να σε κανω να χαρεις, εγω εχω δει το ηλιοβασιλεμα της σαντορινης σαν προορισμο, σε εφημεριδα ! και μαλιστα ηταν αναμεσα στα 10 πραγματα που πρεπει να κανει κανεις πριν φυγει απο τον ματαιο τουτο κοσμο.. Click για ανάπτυξη... αντε...γιατι μου λειψαν τα χαμογελα σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria2008 Δραστήριο μέλος Η Ελευθερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:55 Η Ria2008 έγραψε: #54 04-03-09 11:55 Ε όχι και το Grand Canyon!! Έλεος πια! Οκ είναι ομολογουμένως κάτι πολύ όμορφο, είναι η απόδειξη του τι μπορεί να κάνει η φύση αν θυμώσει, αλλά όχι και Νο1! Μάλλον αναφέρονταν στα μέρη που πρέπει να δεις αν ζεις στον πλανήτη Αμερική. Πάντως να ξέρετε πάρα πολλοί Αμερικάνοι έχουν σαν όνειρο ζωής ένα ταξίδι στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #55 04-03-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Ria2008: Ε όχι και το Grand Canyon!! Έλεος πια! Οκ είναι ομολογουμένως κάτι πολύ όμορφο, είναι η απόδειξη του τι μπορεί να κάνει η φύση αν θυμώσει, αλλά όχι και Νο1! Μάλλον αναφέρονταν στα μέρη που πρέπει να δεις αν ζεις στον πλανήτη Αμερική. Πάντως να ξέρετε πάρα πολλοί Αμερικάνοι έχουν σαν όνειρο ζωής ένα ταξίδι στην Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Καλοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:08 Η ιβανα έγραψε: #56 04-03-09 12:08 εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #57 04-03-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Click για ανάπτυξη... φοβαμαι μη σ΄αρεσει Ιωαννα και μας μεινεις εκει ομως...γιατι ετσι οπως παμε...ολοι διαπλανητικοι μεταναστες θα γινουμε τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #58 04-03-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φοβαμαι μη σ΄αρεσει Ιωαννα και μας μεινεις εκει ομως...γιατι ετσι οπως παμε...ολοι διαπλανητικοι μεταναστες θα γινουμε τελικα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η Μυρτω4038: #59 04-03-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Click για ανάπτυξη... Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!! Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιοΑλλά δεν το πιστεύω. Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία. Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:20 Η ιβανα έγραψε: #60 04-03-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!! Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιοΑλλά δεν το πιστεύω. Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία. Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ Click για ανάπτυξη... και μενα μου αρεσει. και καποια στιγμη θα παρω και τηλεσκοπιο ! αλλα ξερω εκ των προτερων οτι δεν θα δω αυτα που θελω, τι να κανουμε.. σορυ και γω για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα ξαναανασκαλέψω αυτό το θέμα, γιατί βρήκα(κατά την γνώμη μου) ενα ενδιαφέρον link. Δείτε τι ψηφίσαν για την ιστορία τους οι άλλες χώρες. https://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_1_04/05/2008_268617 Και μη μου πείτε οτι η επιλογή των Αμερικανών δεν είναι φοβερή(για γέλια)! Και μετά φταιν οι άλλοι που τους λεν αμερικανάκια! Εγώ μόνο με τους Νοτιοαφρικανούς συμφώνησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 19:30 Η Desdemona: #45 03-03-09 19:30 Μα καλά, τον Ρήγκαν; Δεν βρήκαν κανέναν άλλο; Δεν είμαστε καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 21:06 Η vickymoon: #46 03-03-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μα καλά, τον Ρήγκαν; Δεν βρήκαν κανέναν άλλο; Δεν είμαστε καλά... Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο?? ο αλλος επιλαχων για τους αμερικανους ηταν ο ντοναλτ ντακ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 07:59 Η Desdemona: #47 04-03-09 07:59 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: γιατι το λες αυτο?? ο αλλος επιλαχων για τους αμερικανους ηταν ο ντοναλτ ντακ Click για ανάπτυξη... Καλέ γιατί το γελάς, είναι ο ντόναλντ υποδεέστερος του Ρήγκαν; Ανέθρεψε γενιές και γενιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria2008 Δραστήριο μέλος Η Ελευθερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:06 Η Ria2008 έγραψε: #48 04-03-09 11:06 Πολύ γέλιο σας λέω με τον Ντόναλντ Ντακ! Κι εγώ ψήφισα και στις αρχές κ τώρα. Στις αρχές είχα ψηφίσει Πλάτων, Μ.Αλέξανδρο, Περικλή και δεν θυμάμαι ποιον άλλο. Και τώρα ψήφισα Αριστοτέλη, Πλάτων και Περικλή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:22 Η vickymoon: #49 04-03-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Ria2008: Πολύ γέλιο σας λέω με τον Ντόναλντ Ντακ! Κι εγώ ψήφισα και στις αρχές κ τώρα. Στις αρχές είχα ψηφίσει Πλάτων, Μ.Αλέξανδρο, Περικλή και δεν θυμάμαι ποιον άλλο. Και τώρα ψήφισα Αριστοτέλη, Πλάτων και Περικλή. Click για ανάπτυξη... εκτος απο τον ντολαντ ντακ αλλοι επικρατεστεροι ηταν η μονικα λεβινσκι και η παρις χιλτον α... ξεχασα και ο μπομπ ο σφουγγαρακης. εγω θα ψηφισω και τον παπανικολαου γιατι οπως και να το κανεις μια φορα τον χρονο τον θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #50 04-03-09 11:32 Ειδατε προχθες μια εκπομπη στο ΣΚΑΙ τα 50 μερη που πρεπει να επισκεφτει κανεις πριν πεθανει? Η Ελλαδιτσα πουθενα...μια ακροπολη, μια Σαντορινη...τιποτα... Συγνωμη για το off topic αλλα εδω μου 'ρθε να ρωτησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η vickymoon: #51 04-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδατε προχθες μια εκπομπη στο ΣΚΑΙ τα 50 μερη που πρεπει να επισκεφτει κανεις πριν πεθανει? Η Ελλαδιτσα πουθενα...μια ακροπολη, μια Σαντορινη...τιποτα... Συγνωμη για το off topic αλλα εδω μου 'ρθε να ρωτησω Click για ανάπτυξη... δεν την ειδα. ελληνικη ηταν ή ξενη? απιστευτο να μην εχει καθολου ελλαδα φτου τους. γιουλη με παρασερνεις στα off topic, εσυ φταις οχι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:37 Η ιβανα έγραψε: #52 04-03-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδατε προχθες μια εκπομπη στο ΣΚΑΙ τα 50 μερη που πρεπει να επισκεφτει κανεις πριν πεθανει? Η Ελλαδιτσα πουθενα...μια ακροπολη, μια Σαντορινη...τιποτα... Συγνωμη για το off topic αλλα εδω μου 'ρθε να ρωτησω Click για ανάπτυξη... για να σε κανω να χαρεις, εγω εχω δει το ηλιοβασιλεμα της σαντορινης σαν προορισμο, σε εφημεριδα ! και μαλιστα ηταν αναμεσα στα 10 πραγματα που πρεπει να κανει κανεις πριν φυγει απο τον ματαιο τουτο κοσμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #53 04-03-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εκτος απο τον ντολαντ ντακ αλλοι επικρατεστεροι ηταν η μονικα λεβινσκι και η παρις χιλτον α... ξεχασα και ο μπομπ ο σφουγγαρακης. εγω θα ψηφισω και τον παπανικολαου γιατι οπως και να το κανεις μια φορα τον χρονο τον θυμαμαι. Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτον Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δεν την ειδα. ελληνικη ηταν ή ξενη? απιστευτο να μην εχει καθολου ελλαδα φτου τους. γιουλη με παρασερνεις στα off topic, εσυ φταις οχι εγω Click για ανάπτυξη... ξενη νομιζω ΑγγλικηΠολυ Αμερικη...και παρα πολυ Ινδια ψηφιστηκε... Το Gran Canyon βγηκε ο Νο 1 προορισμος... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: για να σε κανω να χαρεις, εγω εχω δει το ηλιοβασιλεμα της σαντορινης σαν προορισμο, σε εφημεριδα ! και μαλιστα ηταν αναμεσα στα 10 πραγματα που πρεπει να κανει κανεις πριν φυγει απο τον ματαιο τουτο κοσμο.. Click για ανάπτυξη... αντε...γιατι μου λειψαν τα χαμογελα σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria2008 Δραστήριο μέλος Η Ελευθερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:55 Η Ria2008 έγραψε: #54 04-03-09 11:55 Ε όχι και το Grand Canyon!! Έλεος πια! Οκ είναι ομολογουμένως κάτι πολύ όμορφο, είναι η απόδειξη του τι μπορεί να κάνει η φύση αν θυμώσει, αλλά όχι και Νο1! Μάλλον αναφέρονταν στα μέρη που πρέπει να δεις αν ζεις στον πλανήτη Αμερική. Πάντως να ξέρετε πάρα πολλοί Αμερικάνοι έχουν σαν όνειρο ζωής ένα ταξίδι στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #55 04-03-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Ria2008: Ε όχι και το Grand Canyon!! Έλεος πια! Οκ είναι ομολογουμένως κάτι πολύ όμορφο, είναι η απόδειξη του τι μπορεί να κάνει η φύση αν θυμώσει, αλλά όχι και Νο1! Μάλλον αναφέρονταν στα μέρη που πρέπει να δεις αν ζεις στον πλανήτη Αμερική. Πάντως να ξέρετε πάρα πολλοί Αμερικάνοι έχουν σαν όνειρο ζωής ένα ταξίδι στην Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Καλοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:08 Η ιβανα έγραψε: #56 04-03-09 12:08 εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #57 04-03-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Click για ανάπτυξη... φοβαμαι μη σ΄αρεσει Ιωαννα και μας μεινεις εκει ομως...γιατι ετσι οπως παμε...ολοι διαπλανητικοι μεταναστες θα γινουμε τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #58 04-03-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φοβαμαι μη σ΄αρεσει Ιωαννα και μας μεινεις εκει ομως...γιατι ετσι οπως παμε...ολοι διαπλανητικοι μεταναστες θα γινουμε τελικα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η Μυρτω4038: #59 04-03-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Click για ανάπτυξη... Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!! Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιοΑλλά δεν το πιστεύω. Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία. Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:20 Η ιβανα έγραψε: #60 04-03-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!! Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιοΑλλά δεν το πιστεύω. Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία. Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ Click για ανάπτυξη... και μενα μου αρεσει. και καποια στιγμη θα παρω και τηλεσκοπιο ! αλλα ξερω εκ των προτερων οτι δεν θα δω αυτα που θελω, τι να κανουμε.. σορυ και γω για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μα καλά, τον Ρήγκαν; Δεν βρήκαν κανέναν άλλο; Δεν είμαστε καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2009 στις 21:06 Η vickymoon: #46 03-03-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μα καλά, τον Ρήγκαν; Δεν βρήκαν κανέναν άλλο; Δεν είμαστε καλά... Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο?? ο αλλος επιλαχων για τους αμερικανους ηταν ο ντοναλτ ντακ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 07:59 Η Desdemona: #47 04-03-09 07:59 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: γιατι το λες αυτο?? ο αλλος επιλαχων για τους αμερικανους ηταν ο ντοναλτ ντακ Click για ανάπτυξη... Καλέ γιατί το γελάς, είναι ο ντόναλντ υποδεέστερος του Ρήγκαν; Ανέθρεψε γενιές και γενιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria2008 Δραστήριο μέλος Η Ελευθερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:06 Η Ria2008 έγραψε: #48 04-03-09 11:06 Πολύ γέλιο σας λέω με τον Ντόναλντ Ντακ! Κι εγώ ψήφισα και στις αρχές κ τώρα. Στις αρχές είχα ψηφίσει Πλάτων, Μ.Αλέξανδρο, Περικλή και δεν θυμάμαι ποιον άλλο. Και τώρα ψήφισα Αριστοτέλη, Πλάτων και Περικλή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:22 Η vickymoon: #49 04-03-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Ria2008: Πολύ γέλιο σας λέω με τον Ντόναλντ Ντακ! Κι εγώ ψήφισα και στις αρχές κ τώρα. Στις αρχές είχα ψηφίσει Πλάτων, Μ.Αλέξανδρο, Περικλή και δεν θυμάμαι ποιον άλλο. Και τώρα ψήφισα Αριστοτέλη, Πλάτων και Περικλή. Click για ανάπτυξη... εκτος απο τον ντολαντ ντακ αλλοι επικρατεστεροι ηταν η μονικα λεβινσκι και η παρις χιλτον α... ξεχασα και ο μπομπ ο σφουγγαρακης. εγω θα ψηφισω και τον παπανικολαου γιατι οπως και να το κανεις μια φορα τον χρονο τον θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #50 04-03-09 11:32 Ειδατε προχθες μια εκπομπη στο ΣΚΑΙ τα 50 μερη που πρεπει να επισκεφτει κανεις πριν πεθανει? Η Ελλαδιτσα πουθενα...μια ακροπολη, μια Σαντορινη...τιποτα... Συγνωμη για το off topic αλλα εδω μου 'ρθε να ρωτησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η vickymoon: #51 04-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδατε προχθες μια εκπομπη στο ΣΚΑΙ τα 50 μερη που πρεπει να επισκεφτει κανεις πριν πεθανει? Η Ελλαδιτσα πουθενα...μια ακροπολη, μια Σαντορινη...τιποτα... Συγνωμη για το off topic αλλα εδω μου 'ρθε να ρωτησω Click για ανάπτυξη... δεν την ειδα. ελληνικη ηταν ή ξενη? απιστευτο να μην εχει καθολου ελλαδα φτου τους. γιουλη με παρασερνεις στα off topic, εσυ φταις οχι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:37 Η ιβανα έγραψε: #52 04-03-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδατε προχθες μια εκπομπη στο ΣΚΑΙ τα 50 μερη που πρεπει να επισκεφτει κανεις πριν πεθανει? Η Ελλαδιτσα πουθενα...μια ακροπολη, μια Σαντορινη...τιποτα... Συγνωμη για το off topic αλλα εδω μου 'ρθε να ρωτησω Click για ανάπτυξη... για να σε κανω να χαρεις, εγω εχω δει το ηλιοβασιλεμα της σαντορινης σαν προορισμο, σε εφημεριδα ! και μαλιστα ηταν αναμεσα στα 10 πραγματα που πρεπει να κανει κανεις πριν φυγει απο τον ματαιο τουτο κοσμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #53 04-03-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εκτος απο τον ντολαντ ντακ αλλοι επικρατεστεροι ηταν η μονικα λεβινσκι και η παρις χιλτον α... ξεχασα και ο μπομπ ο σφουγγαρακης. εγω θα ψηφισω και τον παπανικολαου γιατι οπως και να το κανεις μια φορα τον χρονο τον θυμαμαι. Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτον Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δεν την ειδα. ελληνικη ηταν ή ξενη? απιστευτο να μην εχει καθολου ελλαδα φτου τους. γιουλη με παρασερνεις στα off topic, εσυ φταις οχι εγω Click για ανάπτυξη... ξενη νομιζω ΑγγλικηΠολυ Αμερικη...και παρα πολυ Ινδια ψηφιστηκε... Το Gran Canyon βγηκε ο Νο 1 προορισμος... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: για να σε κανω να χαρεις, εγω εχω δει το ηλιοβασιλεμα της σαντορινης σαν προορισμο, σε εφημεριδα ! και μαλιστα ηταν αναμεσα στα 10 πραγματα που πρεπει να κανει κανεις πριν φυγει απο τον ματαιο τουτο κοσμο.. Click για ανάπτυξη... αντε...γιατι μου λειψαν τα χαμογελα σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria2008 Δραστήριο μέλος Η Ελευθερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:55 Η Ria2008 έγραψε: #54 04-03-09 11:55 Ε όχι και το Grand Canyon!! Έλεος πια! Οκ είναι ομολογουμένως κάτι πολύ όμορφο, είναι η απόδειξη του τι μπορεί να κάνει η φύση αν θυμώσει, αλλά όχι και Νο1! Μάλλον αναφέρονταν στα μέρη που πρέπει να δεις αν ζεις στον πλανήτη Αμερική. Πάντως να ξέρετε πάρα πολλοί Αμερικάνοι έχουν σαν όνειρο ζωής ένα ταξίδι στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #55 04-03-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Ria2008: Ε όχι και το Grand Canyon!! Έλεος πια! Οκ είναι ομολογουμένως κάτι πολύ όμορφο, είναι η απόδειξη του τι μπορεί να κάνει η φύση αν θυμώσει, αλλά όχι και Νο1! Μάλλον αναφέρονταν στα μέρη που πρέπει να δεις αν ζεις στον πλανήτη Αμερική. Πάντως να ξέρετε πάρα πολλοί Αμερικάνοι έχουν σαν όνειρο ζωής ένα ταξίδι στην Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Καλοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:08 Η ιβανα έγραψε: #56 04-03-09 12:08 εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #57 04-03-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Click για ανάπτυξη... φοβαμαι μη σ΄αρεσει Ιωαννα και μας μεινεις εκει ομως...γιατι ετσι οπως παμε...ολοι διαπλανητικοι μεταναστες θα γινουμε τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #58 04-03-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φοβαμαι μη σ΄αρεσει Ιωαννα και μας μεινεις εκει ομως...γιατι ετσι οπως παμε...ολοι διαπλανητικοι μεταναστες θα γινουμε τελικα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η Μυρτω4038: #59 04-03-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Click για ανάπτυξη... Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!! Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιοΑλλά δεν το πιστεύω. Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία. Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:20 Η ιβανα έγραψε: #60 04-03-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!! Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιοΑλλά δεν το πιστεύω. Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία. Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ Click για ανάπτυξη... και μενα μου αρεσει. και καποια στιγμη θα παρω και τηλεσκοπιο ! αλλα ξερω εκ των προτερων οτι δεν θα δω αυτα που θελω, τι να κανουμε.. σορυ και γω για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μα καλά, τον Ρήγκαν; Δεν βρήκαν κανέναν άλλο; Δεν είμαστε καλά... Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο?? ο αλλος επιλαχων για τους αμερικανους ηταν ο ντοναλτ ντακ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 07:59 Η Desdemona: #47 04-03-09 07:59 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: γιατι το λες αυτο?? ο αλλος επιλαχων για τους αμερικανους ηταν ο ντοναλτ ντακ Click για ανάπτυξη... Καλέ γιατί το γελάς, είναι ο ντόναλντ υποδεέστερος του Ρήγκαν; Ανέθρεψε γενιές και γενιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria2008 Δραστήριο μέλος Η Ελευθερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:06 Η Ria2008 έγραψε: #48 04-03-09 11:06 Πολύ γέλιο σας λέω με τον Ντόναλντ Ντακ! Κι εγώ ψήφισα και στις αρχές κ τώρα. Στις αρχές είχα ψηφίσει Πλάτων, Μ.Αλέξανδρο, Περικλή και δεν θυμάμαι ποιον άλλο. Και τώρα ψήφισα Αριστοτέλη, Πλάτων και Περικλή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:22 Η vickymoon: #49 04-03-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Ria2008: Πολύ γέλιο σας λέω με τον Ντόναλντ Ντακ! Κι εγώ ψήφισα και στις αρχές κ τώρα. Στις αρχές είχα ψηφίσει Πλάτων, Μ.Αλέξανδρο, Περικλή και δεν θυμάμαι ποιον άλλο. Και τώρα ψήφισα Αριστοτέλη, Πλάτων και Περικλή. Click για ανάπτυξη... εκτος απο τον ντολαντ ντακ αλλοι επικρατεστεροι ηταν η μονικα λεβινσκι και η παρις χιλτον α... ξεχασα και ο μπομπ ο σφουγγαρακης. εγω θα ψηφισω και τον παπανικολαου γιατι οπως και να το κανεις μια φορα τον χρονο τον θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #50 04-03-09 11:32 Ειδατε προχθες μια εκπομπη στο ΣΚΑΙ τα 50 μερη που πρεπει να επισκεφτει κανεις πριν πεθανει? Η Ελλαδιτσα πουθενα...μια ακροπολη, μια Σαντορινη...τιποτα... Συγνωμη για το off topic αλλα εδω μου 'ρθε να ρωτησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η vickymoon: #51 04-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδατε προχθες μια εκπομπη στο ΣΚΑΙ τα 50 μερη που πρεπει να επισκεφτει κανεις πριν πεθανει? Η Ελλαδιτσα πουθενα...μια ακροπολη, μια Σαντορινη...τιποτα... Συγνωμη για το off topic αλλα εδω μου 'ρθε να ρωτησω Click για ανάπτυξη... δεν την ειδα. ελληνικη ηταν ή ξενη? απιστευτο να μην εχει καθολου ελλαδα φτου τους. γιουλη με παρασερνεις στα off topic, εσυ φταις οχι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:37 Η ιβανα έγραψε: #52 04-03-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδατε προχθες μια εκπομπη στο ΣΚΑΙ τα 50 μερη που πρεπει να επισκεφτει κανεις πριν πεθανει? Η Ελλαδιτσα πουθενα...μια ακροπολη, μια Σαντορινη...τιποτα... Συγνωμη για το off topic αλλα εδω μου 'ρθε να ρωτησω Click για ανάπτυξη... για να σε κανω να χαρεις, εγω εχω δει το ηλιοβασιλεμα της σαντορινης σαν προορισμο, σε εφημεριδα ! και μαλιστα ηταν αναμεσα στα 10 πραγματα που πρεπει να κανει κανεις πριν φυγει απο τον ματαιο τουτο κοσμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #53 04-03-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εκτος απο τον ντολαντ ντακ αλλοι επικρατεστεροι ηταν η μονικα λεβινσκι και η παρις χιλτον α... ξεχασα και ο μπομπ ο σφουγγαρακης. εγω θα ψηφισω και τον παπανικολαου γιατι οπως και να το κανεις μια φορα τον χρονο τον θυμαμαι. Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτον Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δεν την ειδα. ελληνικη ηταν ή ξενη? απιστευτο να μην εχει καθολου ελλαδα φτου τους. γιουλη με παρασερνεις στα off topic, εσυ φταις οχι εγω Click για ανάπτυξη... ξενη νομιζω ΑγγλικηΠολυ Αμερικη...και παρα πολυ Ινδια ψηφιστηκε... Το Gran Canyon βγηκε ο Νο 1 προορισμος... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: για να σε κανω να χαρεις, εγω εχω δει το ηλιοβασιλεμα της σαντορινης σαν προορισμο, σε εφημεριδα ! και μαλιστα ηταν αναμεσα στα 10 πραγματα που πρεπει να κανει κανεις πριν φυγει απο τον ματαιο τουτο κοσμο.. Click για ανάπτυξη... αντε...γιατι μου λειψαν τα χαμογελα σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria2008 Δραστήριο μέλος Η Ελευθερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:55 Η Ria2008 έγραψε: #54 04-03-09 11:55 Ε όχι και το Grand Canyon!! Έλεος πια! Οκ είναι ομολογουμένως κάτι πολύ όμορφο, είναι η απόδειξη του τι μπορεί να κάνει η φύση αν θυμώσει, αλλά όχι και Νο1! Μάλλον αναφέρονταν στα μέρη που πρέπει να δεις αν ζεις στον πλανήτη Αμερική. Πάντως να ξέρετε πάρα πολλοί Αμερικάνοι έχουν σαν όνειρο ζωής ένα ταξίδι στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #55 04-03-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Ria2008: Ε όχι και το Grand Canyon!! Έλεος πια! Οκ είναι ομολογουμένως κάτι πολύ όμορφο, είναι η απόδειξη του τι μπορεί να κάνει η φύση αν θυμώσει, αλλά όχι και Νο1! Μάλλον αναφέρονταν στα μέρη που πρέπει να δεις αν ζεις στον πλανήτη Αμερική. Πάντως να ξέρετε πάρα πολλοί Αμερικάνοι έχουν σαν όνειρο ζωής ένα ταξίδι στην Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Καλοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:08 Η ιβανα έγραψε: #56 04-03-09 12:08 εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #57 04-03-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Click για ανάπτυξη... φοβαμαι μη σ΄αρεσει Ιωαννα και μας μεινεις εκει ομως...γιατι ετσι οπως παμε...ολοι διαπλανητικοι μεταναστες θα γινουμε τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #58 04-03-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φοβαμαι μη σ΄αρεσει Ιωαννα και μας μεινεις εκει ομως...γιατι ετσι οπως παμε...ολοι διαπλανητικοι μεταναστες θα γινουμε τελικα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η Μυρτω4038: #59 04-03-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Click για ανάπτυξη... Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!! Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιοΑλλά δεν το πιστεύω. Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία. Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:20 Η ιβανα έγραψε: #60 04-03-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!! Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιοΑλλά δεν το πιστεύω. Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία. Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ Click για ανάπτυξη... και μενα μου αρεσει. και καποια στιγμη θα παρω και τηλεσκοπιο ! αλλα ξερω εκ των προτερων οτι δεν θα δω αυτα που θελω, τι να κανουμε.. σορυ και γω για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: γιατι το λες αυτο?? ο αλλος επιλαχων για τους αμερικανους ηταν ο ντοναλτ ντακ Click για ανάπτυξη... Καλέ γιατί το γελάς, είναι ο ντόναλντ υποδεέστερος του Ρήγκαν; Ανέθρεψε γενιές και γενιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ria2008 Δραστήριο μέλος Η Ελευθερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:06 Η Ria2008 έγραψε: #48 04-03-09 11:06 Πολύ γέλιο σας λέω με τον Ντόναλντ Ντακ! Κι εγώ ψήφισα και στις αρχές κ τώρα. Στις αρχές είχα ψηφίσει Πλάτων, Μ.Αλέξανδρο, Περικλή και δεν θυμάμαι ποιον άλλο. Και τώρα ψήφισα Αριστοτέλη, Πλάτων και Περικλή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:22 Η vickymoon: #49 04-03-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Ria2008: Πολύ γέλιο σας λέω με τον Ντόναλντ Ντακ! Κι εγώ ψήφισα και στις αρχές κ τώρα. Στις αρχές είχα ψηφίσει Πλάτων, Μ.Αλέξανδρο, Περικλή και δεν θυμάμαι ποιον άλλο. Και τώρα ψήφισα Αριστοτέλη, Πλάτων και Περικλή. Click για ανάπτυξη... εκτος απο τον ντολαντ ντακ αλλοι επικρατεστεροι ηταν η μονικα λεβινσκι και η παρις χιλτον α... ξεχασα και ο μπομπ ο σφουγγαρακης. εγω θα ψηφισω και τον παπανικολαου γιατι οπως και να το κανεις μια φορα τον χρονο τον θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #50 04-03-09 11:32 Ειδατε προχθες μια εκπομπη στο ΣΚΑΙ τα 50 μερη που πρεπει να επισκεφτει κανεις πριν πεθανει? Η Ελλαδιτσα πουθενα...μια ακροπολη, μια Σαντορινη...τιποτα... Συγνωμη για το off topic αλλα εδω μου 'ρθε να ρωτησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η vickymoon: #51 04-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδατε προχθες μια εκπομπη στο ΣΚΑΙ τα 50 μερη που πρεπει να επισκεφτει κανεις πριν πεθανει? Η Ελλαδιτσα πουθενα...μια ακροπολη, μια Σαντορινη...τιποτα... Συγνωμη για το off topic αλλα εδω μου 'ρθε να ρωτησω Click για ανάπτυξη... δεν την ειδα. ελληνικη ηταν ή ξενη? απιστευτο να μην εχει καθολου ελλαδα φτου τους. γιουλη με παρασερνεις στα off topic, εσυ φταις οχι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:37 Η ιβανα έγραψε: #52 04-03-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδατε προχθες μια εκπομπη στο ΣΚΑΙ τα 50 μερη που πρεπει να επισκεφτει κανεις πριν πεθανει? Η Ελλαδιτσα πουθενα...μια ακροπολη, μια Σαντορινη...τιποτα... Συγνωμη για το off topic αλλα εδω μου 'ρθε να ρωτησω Click για ανάπτυξη... για να σε κανω να χαρεις, εγω εχω δει το ηλιοβασιλεμα της σαντορινης σαν προορισμο, σε εφημεριδα ! και μαλιστα ηταν αναμεσα στα 10 πραγματα που πρεπει να κανει κανεις πριν φυγει απο τον ματαιο τουτο κοσμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #53 04-03-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εκτος απο τον ντολαντ ντακ αλλοι επικρατεστεροι ηταν η μονικα λεβινσκι και η παρις χιλτον α... ξεχασα και ο μπομπ ο σφουγγαρακης. εγω θα ψηφισω και τον παπανικολαου γιατι οπως και να το κανεις μια φορα τον χρονο τον θυμαμαι. Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτον Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δεν την ειδα. ελληνικη ηταν ή ξενη? απιστευτο να μην εχει καθολου ελλαδα φτου τους. γιουλη με παρασερνεις στα off topic, εσυ φταις οχι εγω Click για ανάπτυξη... ξενη νομιζω ΑγγλικηΠολυ Αμερικη...και παρα πολυ Ινδια ψηφιστηκε... Το Gran Canyon βγηκε ο Νο 1 προορισμος... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: για να σε κανω να χαρεις, εγω εχω δει το ηλιοβασιλεμα της σαντορινης σαν προορισμο, σε εφημεριδα ! και μαλιστα ηταν αναμεσα στα 10 πραγματα που πρεπει να κανει κανεις πριν φυγει απο τον ματαιο τουτο κοσμο.. Click για ανάπτυξη... αντε...γιατι μου λειψαν τα χαμογελα σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria2008 Δραστήριο μέλος Η Ελευθερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:55 Η Ria2008 έγραψε: #54 04-03-09 11:55 Ε όχι και το Grand Canyon!! Έλεος πια! Οκ είναι ομολογουμένως κάτι πολύ όμορφο, είναι η απόδειξη του τι μπορεί να κάνει η φύση αν θυμώσει, αλλά όχι και Νο1! Μάλλον αναφέρονταν στα μέρη που πρέπει να δεις αν ζεις στον πλανήτη Αμερική. Πάντως να ξέρετε πάρα πολλοί Αμερικάνοι έχουν σαν όνειρο ζωής ένα ταξίδι στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #55 04-03-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Ria2008: Ε όχι και το Grand Canyon!! Έλεος πια! Οκ είναι ομολογουμένως κάτι πολύ όμορφο, είναι η απόδειξη του τι μπορεί να κάνει η φύση αν θυμώσει, αλλά όχι και Νο1! Μάλλον αναφέρονταν στα μέρη που πρέπει να δεις αν ζεις στον πλανήτη Αμερική. Πάντως να ξέρετε πάρα πολλοί Αμερικάνοι έχουν σαν όνειρο ζωής ένα ταξίδι στην Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Καλοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:08 Η ιβανα έγραψε: #56 04-03-09 12:08 εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #57 04-03-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Click για ανάπτυξη... φοβαμαι μη σ΄αρεσει Ιωαννα και μας μεινεις εκει ομως...γιατι ετσι οπως παμε...ολοι διαπλανητικοι μεταναστες θα γινουμε τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #58 04-03-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φοβαμαι μη σ΄αρεσει Ιωαννα και μας μεινεις εκει ομως...γιατι ετσι οπως παμε...ολοι διαπλανητικοι μεταναστες θα γινουμε τελικα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η Μυρτω4038: #59 04-03-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Click για ανάπτυξη... Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!! Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιοΑλλά δεν το πιστεύω. Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία. Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:20 Η ιβανα έγραψε: #60 04-03-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!! Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιοΑλλά δεν το πιστεύω. Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία. Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ Click για ανάπτυξη... και μενα μου αρεσει. και καποια στιγμη θα παρω και τηλεσκοπιο ! αλλα ξερω εκ των προτερων οτι δεν θα δω αυτα που θελω, τι να κανουμε.. σορυ και γω για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολύ γέλιο σας λέω με τον Ντόναλντ Ντακ! Κι εγώ ψήφισα και στις αρχές κ τώρα. Στις αρχές είχα ψηφίσει Πλάτων, Μ.Αλέξανδρο, Περικλή και δεν θυμάμαι ποιον άλλο. Και τώρα ψήφισα Αριστοτέλη, Πλάτων και Περικλή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:22 Η vickymoon: #49 04-03-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από Ria2008: Πολύ γέλιο σας λέω με τον Ντόναλντ Ντακ! Κι εγώ ψήφισα και στις αρχές κ τώρα. Στις αρχές είχα ψηφίσει Πλάτων, Μ.Αλέξανδρο, Περικλή και δεν θυμάμαι ποιον άλλο. Και τώρα ψήφισα Αριστοτέλη, Πλάτων και Περικλή. Click για ανάπτυξη... εκτος απο τον ντολαντ ντακ αλλοι επικρατεστεροι ηταν η μονικα λεβινσκι και η παρις χιλτον α... ξεχασα και ο μπομπ ο σφουγγαρακης. εγω θα ψηφισω και τον παπανικολαου γιατι οπως και να το κανεις μια φορα τον χρονο τον θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #50 04-03-09 11:32 Ειδατε προχθες μια εκπομπη στο ΣΚΑΙ τα 50 μερη που πρεπει να επισκεφτει κανεις πριν πεθανει? Η Ελλαδιτσα πουθενα...μια ακροπολη, μια Σαντορινη...τιποτα... Συγνωμη για το off topic αλλα εδω μου 'ρθε να ρωτησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η vickymoon: #51 04-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδατε προχθες μια εκπομπη στο ΣΚΑΙ τα 50 μερη που πρεπει να επισκεφτει κανεις πριν πεθανει? Η Ελλαδιτσα πουθενα...μια ακροπολη, μια Σαντορινη...τιποτα... Συγνωμη για το off topic αλλα εδω μου 'ρθε να ρωτησω Click για ανάπτυξη... δεν την ειδα. ελληνικη ηταν ή ξενη? απιστευτο να μην εχει καθολου ελλαδα φτου τους. γιουλη με παρασερνεις στα off topic, εσυ φταις οχι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:37 Η ιβανα έγραψε: #52 04-03-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδατε προχθες μια εκπομπη στο ΣΚΑΙ τα 50 μερη που πρεπει να επισκεφτει κανεις πριν πεθανει? Η Ελλαδιτσα πουθενα...μια ακροπολη, μια Σαντορινη...τιποτα... Συγνωμη για το off topic αλλα εδω μου 'ρθε να ρωτησω Click για ανάπτυξη... για να σε κανω να χαρεις, εγω εχω δει το ηλιοβασιλεμα της σαντορινης σαν προορισμο, σε εφημεριδα ! και μαλιστα ηταν αναμεσα στα 10 πραγματα που πρεπει να κανει κανεις πριν φυγει απο τον ματαιο τουτο κοσμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #53 04-03-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εκτος απο τον ντολαντ ντακ αλλοι επικρατεστεροι ηταν η μονικα λεβινσκι και η παρις χιλτον α... ξεχασα και ο μπομπ ο σφουγγαρακης. εγω θα ψηφισω και τον παπανικολαου γιατι οπως και να το κανεις μια φορα τον χρονο τον θυμαμαι. Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτον Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δεν την ειδα. ελληνικη ηταν ή ξενη? απιστευτο να μην εχει καθολου ελλαδα φτου τους. γιουλη με παρασερνεις στα off topic, εσυ φταις οχι εγω Click για ανάπτυξη... ξενη νομιζω ΑγγλικηΠολυ Αμερικη...και παρα πολυ Ινδια ψηφιστηκε... Το Gran Canyon βγηκε ο Νο 1 προορισμος... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: για να σε κανω να χαρεις, εγω εχω δει το ηλιοβασιλεμα της σαντορινης σαν προορισμο, σε εφημεριδα ! και μαλιστα ηταν αναμεσα στα 10 πραγματα που πρεπει να κανει κανεις πριν φυγει απο τον ματαιο τουτο κοσμο.. Click για ανάπτυξη... αντε...γιατι μου λειψαν τα χαμογελα σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria2008 Δραστήριο μέλος Η Ελευθερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:55 Η Ria2008 έγραψε: #54 04-03-09 11:55 Ε όχι και το Grand Canyon!! Έλεος πια! Οκ είναι ομολογουμένως κάτι πολύ όμορφο, είναι η απόδειξη του τι μπορεί να κάνει η φύση αν θυμώσει, αλλά όχι και Νο1! Μάλλον αναφέρονταν στα μέρη που πρέπει να δεις αν ζεις στον πλανήτη Αμερική. Πάντως να ξέρετε πάρα πολλοί Αμερικάνοι έχουν σαν όνειρο ζωής ένα ταξίδι στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #55 04-03-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Ria2008: Ε όχι και το Grand Canyon!! Έλεος πια! Οκ είναι ομολογουμένως κάτι πολύ όμορφο, είναι η απόδειξη του τι μπορεί να κάνει η φύση αν θυμώσει, αλλά όχι και Νο1! Μάλλον αναφέρονταν στα μέρη που πρέπει να δεις αν ζεις στον πλανήτη Αμερική. Πάντως να ξέρετε πάρα πολλοί Αμερικάνοι έχουν σαν όνειρο ζωής ένα ταξίδι στην Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Καλοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:08 Η ιβανα έγραψε: #56 04-03-09 12:08 εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #57 04-03-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Click για ανάπτυξη... φοβαμαι μη σ΄αρεσει Ιωαννα και μας μεινεις εκει ομως...γιατι ετσι οπως παμε...ολοι διαπλανητικοι μεταναστες θα γινουμε τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #58 04-03-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φοβαμαι μη σ΄αρεσει Ιωαννα και μας μεινεις εκει ομως...γιατι ετσι οπως παμε...ολοι διαπλανητικοι μεταναστες θα γινουμε τελικα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η Μυρτω4038: #59 04-03-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Click για ανάπτυξη... Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!! Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιοΑλλά δεν το πιστεύω. Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία. Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:20 Η ιβανα έγραψε: #60 04-03-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!! Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιοΑλλά δεν το πιστεύω. Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία. Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ Click για ανάπτυξη... και μενα μου αρεσει. και καποια στιγμη θα παρω και τηλεσκοπιο ! αλλα ξερω εκ των προτερων οτι δεν θα δω αυτα που θελω, τι να κανουμε.. σορυ και γω για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ria2008: Πολύ γέλιο σας λέω με τον Ντόναλντ Ντακ! Κι εγώ ψήφισα και στις αρχές κ τώρα. Στις αρχές είχα ψηφίσει Πλάτων, Μ.Αλέξανδρο, Περικλή και δεν θυμάμαι ποιον άλλο. Και τώρα ψήφισα Αριστοτέλη, Πλάτων και Περικλή. Click για ανάπτυξη... εκτος απο τον ντολαντ ντακ αλλοι επικρατεστεροι ηταν η μονικα λεβινσκι και η παρις χιλτον α... ξεχασα και ο μπομπ ο σφουγγαρακης. εγω θα ψηφισω και τον παπανικολαου γιατι οπως και να το κανεις μια φορα τον χρονο τον θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #50 04-03-09 11:32 Ειδατε προχθες μια εκπομπη στο ΣΚΑΙ τα 50 μερη που πρεπει να επισκεφτει κανεις πριν πεθανει? Η Ελλαδιτσα πουθενα...μια ακροπολη, μια Σαντορινη...τιποτα... Συγνωμη για το off topic αλλα εδω μου 'ρθε να ρωτησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η vickymoon: #51 04-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδατε προχθες μια εκπομπη στο ΣΚΑΙ τα 50 μερη που πρεπει να επισκεφτει κανεις πριν πεθανει? Η Ελλαδιτσα πουθενα...μια ακροπολη, μια Σαντορινη...τιποτα... Συγνωμη για το off topic αλλα εδω μου 'ρθε να ρωτησω Click για ανάπτυξη... δεν την ειδα. ελληνικη ηταν ή ξενη? απιστευτο να μην εχει καθολου ελλαδα φτου τους. γιουλη με παρασερνεις στα off topic, εσυ φταις οχι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:37 Η ιβανα έγραψε: #52 04-03-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδατε προχθες μια εκπομπη στο ΣΚΑΙ τα 50 μερη που πρεπει να επισκεφτει κανεις πριν πεθανει? Η Ελλαδιτσα πουθενα...μια ακροπολη, μια Σαντορινη...τιποτα... Συγνωμη για το off topic αλλα εδω μου 'ρθε να ρωτησω Click για ανάπτυξη... για να σε κανω να χαρεις, εγω εχω δει το ηλιοβασιλεμα της σαντορινης σαν προορισμο, σε εφημεριδα ! και μαλιστα ηταν αναμεσα στα 10 πραγματα που πρεπει να κανει κανεις πριν φυγει απο τον ματαιο τουτο κοσμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #53 04-03-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εκτος απο τον ντολαντ ντακ αλλοι επικρατεστεροι ηταν η μονικα λεβινσκι και η παρις χιλτον α... ξεχασα και ο μπομπ ο σφουγγαρακης. εγω θα ψηφισω και τον παπανικολαου γιατι οπως και να το κανεις μια φορα τον χρονο τον θυμαμαι. Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτον Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δεν την ειδα. ελληνικη ηταν ή ξενη? απιστευτο να μην εχει καθολου ελλαδα φτου τους. γιουλη με παρασερνεις στα off topic, εσυ φταις οχι εγω Click για ανάπτυξη... ξενη νομιζω ΑγγλικηΠολυ Αμερικη...και παρα πολυ Ινδια ψηφιστηκε... Το Gran Canyon βγηκε ο Νο 1 προορισμος... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: για να σε κανω να χαρεις, εγω εχω δει το ηλιοβασιλεμα της σαντορινης σαν προορισμο, σε εφημεριδα ! και μαλιστα ηταν αναμεσα στα 10 πραγματα που πρεπει να κανει κανεις πριν φυγει απο τον ματαιο τουτο κοσμο.. Click για ανάπτυξη... αντε...γιατι μου λειψαν τα χαμογελα σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria2008 Δραστήριο μέλος Η Ελευθερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:55 Η Ria2008 έγραψε: #54 04-03-09 11:55 Ε όχι και το Grand Canyon!! Έλεος πια! Οκ είναι ομολογουμένως κάτι πολύ όμορφο, είναι η απόδειξη του τι μπορεί να κάνει η φύση αν θυμώσει, αλλά όχι και Νο1! Μάλλον αναφέρονταν στα μέρη που πρέπει να δεις αν ζεις στον πλανήτη Αμερική. Πάντως να ξέρετε πάρα πολλοί Αμερικάνοι έχουν σαν όνειρο ζωής ένα ταξίδι στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #55 04-03-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Ria2008: Ε όχι και το Grand Canyon!! Έλεος πια! Οκ είναι ομολογουμένως κάτι πολύ όμορφο, είναι η απόδειξη του τι μπορεί να κάνει η φύση αν θυμώσει, αλλά όχι και Νο1! Μάλλον αναφέρονταν στα μέρη που πρέπει να δεις αν ζεις στον πλανήτη Αμερική. Πάντως να ξέρετε πάρα πολλοί Αμερικάνοι έχουν σαν όνειρο ζωής ένα ταξίδι στην Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Καλοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:08 Η ιβανα έγραψε: #56 04-03-09 12:08 εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #57 04-03-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Click για ανάπτυξη... φοβαμαι μη σ΄αρεσει Ιωαννα και μας μεινεις εκει ομως...γιατι ετσι οπως παμε...ολοι διαπλανητικοι μεταναστες θα γινουμε τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #58 04-03-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φοβαμαι μη σ΄αρεσει Ιωαννα και μας μεινεις εκει ομως...γιατι ετσι οπως παμε...ολοι διαπλανητικοι μεταναστες θα γινουμε τελικα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η Μυρτω4038: #59 04-03-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Click για ανάπτυξη... Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!! Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιοΑλλά δεν το πιστεύω. Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία. Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:20 Η ιβανα έγραψε: #60 04-03-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!! Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιοΑλλά δεν το πιστεύω. Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία. Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ Click για ανάπτυξη... και μενα μου αρεσει. και καποια στιγμη θα παρω και τηλεσκοπιο ! αλλα ξερω εκ των προτερων οτι δεν θα δω αυτα που θελω, τι να κανουμε.. σορυ και γω για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειδατε προχθες μια εκπομπη στο ΣΚΑΙ τα 50 μερη που πρεπει να επισκεφτει κανεις πριν πεθανει? Η Ελλαδιτσα πουθενα...μια ακροπολη, μια Σαντορινη...τιποτα... Συγνωμη για το off topic αλλα εδω μου 'ρθε να ρωτησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:36 Η vickymoon: #51 04-03-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδατε προχθες μια εκπομπη στο ΣΚΑΙ τα 50 μερη που πρεπει να επισκεφτει κανεις πριν πεθανει? Η Ελλαδιτσα πουθενα...μια ακροπολη, μια Σαντορινη...τιποτα... Συγνωμη για το off topic αλλα εδω μου 'ρθε να ρωτησω Click για ανάπτυξη... δεν την ειδα. ελληνικη ηταν ή ξενη? απιστευτο να μην εχει καθολου ελλαδα φτου τους. γιουλη με παρασερνεις στα off topic, εσυ φταις οχι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:37 Η ιβανα έγραψε: #52 04-03-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδατε προχθες μια εκπομπη στο ΣΚΑΙ τα 50 μερη που πρεπει να επισκεφτει κανεις πριν πεθανει? Η Ελλαδιτσα πουθενα...μια ακροπολη, μια Σαντορινη...τιποτα... Συγνωμη για το off topic αλλα εδω μου 'ρθε να ρωτησω Click για ανάπτυξη... για να σε κανω να χαρεις, εγω εχω δει το ηλιοβασιλεμα της σαντορινης σαν προορισμο, σε εφημεριδα ! και μαλιστα ηταν αναμεσα στα 10 πραγματα που πρεπει να κανει κανεις πριν φυγει απο τον ματαιο τουτο κοσμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #53 04-03-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εκτος απο τον ντολαντ ντακ αλλοι επικρατεστεροι ηταν η μονικα λεβινσκι και η παρις χιλτον α... ξεχασα και ο μπομπ ο σφουγγαρακης. εγω θα ψηφισω και τον παπανικολαου γιατι οπως και να το κανεις μια φορα τον χρονο τον θυμαμαι. Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτον Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δεν την ειδα. ελληνικη ηταν ή ξενη? απιστευτο να μην εχει καθολου ελλαδα φτου τους. γιουλη με παρασερνεις στα off topic, εσυ φταις οχι εγω Click για ανάπτυξη... ξενη νομιζω ΑγγλικηΠολυ Αμερικη...και παρα πολυ Ινδια ψηφιστηκε... Το Gran Canyon βγηκε ο Νο 1 προορισμος... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: για να σε κανω να χαρεις, εγω εχω δει το ηλιοβασιλεμα της σαντορινης σαν προορισμο, σε εφημεριδα ! και μαλιστα ηταν αναμεσα στα 10 πραγματα που πρεπει να κανει κανεις πριν φυγει απο τον ματαιο τουτο κοσμο.. Click για ανάπτυξη... αντε...γιατι μου λειψαν τα χαμογελα σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria2008 Δραστήριο μέλος Η Ελευθερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:55 Η Ria2008 έγραψε: #54 04-03-09 11:55 Ε όχι και το Grand Canyon!! Έλεος πια! Οκ είναι ομολογουμένως κάτι πολύ όμορφο, είναι η απόδειξη του τι μπορεί να κάνει η φύση αν θυμώσει, αλλά όχι και Νο1! Μάλλον αναφέρονταν στα μέρη που πρέπει να δεις αν ζεις στον πλανήτη Αμερική. Πάντως να ξέρετε πάρα πολλοί Αμερικάνοι έχουν σαν όνειρο ζωής ένα ταξίδι στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #55 04-03-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Ria2008: Ε όχι και το Grand Canyon!! Έλεος πια! Οκ είναι ομολογουμένως κάτι πολύ όμορφο, είναι η απόδειξη του τι μπορεί να κάνει η φύση αν θυμώσει, αλλά όχι και Νο1! Μάλλον αναφέρονταν στα μέρη που πρέπει να δεις αν ζεις στον πλανήτη Αμερική. Πάντως να ξέρετε πάρα πολλοί Αμερικάνοι έχουν σαν όνειρο ζωής ένα ταξίδι στην Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Καλοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:08 Η ιβανα έγραψε: #56 04-03-09 12:08 εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #57 04-03-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Click για ανάπτυξη... φοβαμαι μη σ΄αρεσει Ιωαννα και μας μεινεις εκει ομως...γιατι ετσι οπως παμε...ολοι διαπλανητικοι μεταναστες θα γινουμε τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #58 04-03-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φοβαμαι μη σ΄αρεσει Ιωαννα και μας μεινεις εκει ομως...γιατι ετσι οπως παμε...ολοι διαπλανητικοι μεταναστες θα γινουμε τελικα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η Μυρτω4038: #59 04-03-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Click για ανάπτυξη... Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!! Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιοΑλλά δεν το πιστεύω. Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία. Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:20 Η ιβανα έγραψε: #60 04-03-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!! Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιοΑλλά δεν το πιστεύω. Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία. Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ Click για ανάπτυξη... και μενα μου αρεσει. και καποια στιγμη θα παρω και τηλεσκοπιο ! αλλα ξερω εκ των προτερων οτι δεν θα δω αυτα που θελω, τι να κανουμε.. σορυ και γω για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδατε προχθες μια εκπομπη στο ΣΚΑΙ τα 50 μερη που πρεπει να επισκεφτει κανεις πριν πεθανει? Η Ελλαδιτσα πουθενα...μια ακροπολη, μια Σαντορινη...τιποτα... Συγνωμη για το off topic αλλα εδω μου 'ρθε να ρωτησω Click για ανάπτυξη... δεν την ειδα. ελληνικη ηταν ή ξενη? απιστευτο να μην εχει καθολου ελλαδα φτου τους. γιουλη με παρασερνεις στα off topic, εσυ φταις οχι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:37 Η ιβανα έγραψε: #52 04-03-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδατε προχθες μια εκπομπη στο ΣΚΑΙ τα 50 μερη που πρεπει να επισκεφτει κανεις πριν πεθανει? Η Ελλαδιτσα πουθενα...μια ακροπολη, μια Σαντορινη...τιποτα... Συγνωμη για το off topic αλλα εδω μου 'ρθε να ρωτησω Click για ανάπτυξη... για να σε κανω να χαρεις, εγω εχω δει το ηλιοβασιλεμα της σαντορινης σαν προορισμο, σε εφημεριδα ! και μαλιστα ηταν αναμεσα στα 10 πραγματα που πρεπει να κανει κανεις πριν φυγει απο τον ματαιο τουτο κοσμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #53 04-03-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εκτος απο τον ντολαντ ντακ αλλοι επικρατεστεροι ηταν η μονικα λεβινσκι και η παρις χιλτον α... ξεχασα και ο μπομπ ο σφουγγαρακης. εγω θα ψηφισω και τον παπανικολαου γιατι οπως και να το κανεις μια φορα τον χρονο τον θυμαμαι. Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτον Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δεν την ειδα. ελληνικη ηταν ή ξενη? απιστευτο να μην εχει καθολου ελλαδα φτου τους. γιουλη με παρασερνεις στα off topic, εσυ φταις οχι εγω Click για ανάπτυξη... ξενη νομιζω ΑγγλικηΠολυ Αμερικη...και παρα πολυ Ινδια ψηφιστηκε... Το Gran Canyon βγηκε ο Νο 1 προορισμος... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: για να σε κανω να χαρεις, εγω εχω δει το ηλιοβασιλεμα της σαντορινης σαν προορισμο, σε εφημεριδα ! και μαλιστα ηταν αναμεσα στα 10 πραγματα που πρεπει να κανει κανεις πριν φυγει απο τον ματαιο τουτο κοσμο.. Click για ανάπτυξη... αντε...γιατι μου λειψαν τα χαμογελα σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria2008 Δραστήριο μέλος Η Ελευθερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:55 Η Ria2008 έγραψε: #54 04-03-09 11:55 Ε όχι και το Grand Canyon!! Έλεος πια! Οκ είναι ομολογουμένως κάτι πολύ όμορφο, είναι η απόδειξη του τι μπορεί να κάνει η φύση αν θυμώσει, αλλά όχι και Νο1! Μάλλον αναφέρονταν στα μέρη που πρέπει να δεις αν ζεις στον πλανήτη Αμερική. Πάντως να ξέρετε πάρα πολλοί Αμερικάνοι έχουν σαν όνειρο ζωής ένα ταξίδι στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #55 04-03-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Ria2008: Ε όχι και το Grand Canyon!! Έλεος πια! Οκ είναι ομολογουμένως κάτι πολύ όμορφο, είναι η απόδειξη του τι μπορεί να κάνει η φύση αν θυμώσει, αλλά όχι και Νο1! Μάλλον αναφέρονταν στα μέρη που πρέπει να δεις αν ζεις στον πλανήτη Αμερική. Πάντως να ξέρετε πάρα πολλοί Αμερικάνοι έχουν σαν όνειρο ζωής ένα ταξίδι στην Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Καλοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:08 Η ιβανα έγραψε: #56 04-03-09 12:08 εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #57 04-03-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Click για ανάπτυξη... φοβαμαι μη σ΄αρεσει Ιωαννα και μας μεινεις εκει ομως...γιατι ετσι οπως παμε...ολοι διαπλανητικοι μεταναστες θα γινουμε τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #58 04-03-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φοβαμαι μη σ΄αρεσει Ιωαννα και μας μεινεις εκει ομως...γιατι ετσι οπως παμε...ολοι διαπλανητικοι μεταναστες θα γινουμε τελικα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η Μυρτω4038: #59 04-03-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Click για ανάπτυξη... Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!! Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιοΑλλά δεν το πιστεύω. Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία. Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:20 Η ιβανα έγραψε: #60 04-03-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!! Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιοΑλλά δεν το πιστεύω. Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία. Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ Click για ανάπτυξη... και μενα μου αρεσει. και καποια στιγμη θα παρω και τηλεσκοπιο ! αλλα ξερω εκ των προτερων οτι δεν θα δω αυτα που θελω, τι να κανουμε.. σορυ και γω για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειδατε προχθες μια εκπομπη στο ΣΚΑΙ τα 50 μερη που πρεπει να επισκεφτει κανεις πριν πεθανει? Η Ελλαδιτσα πουθενα...μια ακροπολη, μια Σαντορινη...τιποτα... Συγνωμη για το off topic αλλα εδω μου 'ρθε να ρωτησω Click για ανάπτυξη... για να σε κανω να χαρεις, εγω εχω δει το ηλιοβασιλεμα της σαντορινης σαν προορισμο, σε εφημεριδα ! και μαλιστα ηταν αναμεσα στα 10 πραγματα που πρεπει να κανει κανεις πριν φυγει απο τον ματαιο τουτο κοσμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #53 04-03-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εκτος απο τον ντολαντ ντακ αλλοι επικρατεστεροι ηταν η μονικα λεβινσκι και η παρις χιλτον α... ξεχασα και ο μπομπ ο σφουγγαρακης. εγω θα ψηφισω και τον παπανικολαου γιατι οπως και να το κανεις μια φορα τον χρονο τον θυμαμαι. Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτον Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δεν την ειδα. ελληνικη ηταν ή ξενη? απιστευτο να μην εχει καθολου ελλαδα φτου τους. γιουλη με παρασερνεις στα off topic, εσυ φταις οχι εγω Click για ανάπτυξη... ξενη νομιζω ΑγγλικηΠολυ Αμερικη...και παρα πολυ Ινδια ψηφιστηκε... Το Gran Canyon βγηκε ο Νο 1 προορισμος... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: για να σε κανω να χαρεις, εγω εχω δει το ηλιοβασιλεμα της σαντορινης σαν προορισμο, σε εφημεριδα ! και μαλιστα ηταν αναμεσα στα 10 πραγματα που πρεπει να κανει κανεις πριν φυγει απο τον ματαιο τουτο κοσμο.. Click για ανάπτυξη... αντε...γιατι μου λειψαν τα χαμογελα σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria2008 Δραστήριο μέλος Η Ελευθερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:55 Η Ria2008 έγραψε: #54 04-03-09 11:55 Ε όχι και το Grand Canyon!! Έλεος πια! Οκ είναι ομολογουμένως κάτι πολύ όμορφο, είναι η απόδειξη του τι μπορεί να κάνει η φύση αν θυμώσει, αλλά όχι και Νο1! Μάλλον αναφέρονταν στα μέρη που πρέπει να δεις αν ζεις στον πλανήτη Αμερική. Πάντως να ξέρετε πάρα πολλοί Αμερικάνοι έχουν σαν όνειρο ζωής ένα ταξίδι στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #55 04-03-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Ria2008: Ε όχι και το Grand Canyon!! Έλεος πια! Οκ είναι ομολογουμένως κάτι πολύ όμορφο, είναι η απόδειξη του τι μπορεί να κάνει η φύση αν θυμώσει, αλλά όχι και Νο1! Μάλλον αναφέρονταν στα μέρη που πρέπει να δεις αν ζεις στον πλανήτη Αμερική. Πάντως να ξέρετε πάρα πολλοί Αμερικάνοι έχουν σαν όνειρο ζωής ένα ταξίδι στην Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Καλοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:08 Η ιβανα έγραψε: #56 04-03-09 12:08 εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #57 04-03-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Click για ανάπτυξη... φοβαμαι μη σ΄αρεσει Ιωαννα και μας μεινεις εκει ομως...γιατι ετσι οπως παμε...ολοι διαπλανητικοι μεταναστες θα γινουμε τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #58 04-03-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φοβαμαι μη σ΄αρεσει Ιωαννα και μας μεινεις εκει ομως...γιατι ετσι οπως παμε...ολοι διαπλανητικοι μεταναστες θα γινουμε τελικα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η Μυρτω4038: #59 04-03-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Click για ανάπτυξη... Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!! Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιοΑλλά δεν το πιστεύω. Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία. Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:20 Η ιβανα έγραψε: #60 04-03-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!! Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιοΑλλά δεν το πιστεύω. Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία. Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ Click για ανάπτυξη... και μενα μου αρεσει. και καποια στιγμη θα παρω και τηλεσκοπιο ! αλλα ξερω εκ των προτερων οτι δεν θα δω αυτα που θελω, τι να κανουμε.. σορυ και γω για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εκτος απο τον ντολαντ ντακ αλλοι επικρατεστεροι ηταν η μονικα λεβινσκι και η παρις χιλτον α... ξεχασα και ο μπομπ ο σφουγγαρακης. εγω θα ψηφισω και τον παπανικολαου γιατι οπως και να το κανεις μια φορα τον χρονο τον θυμαμαι. Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτον Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: δεν την ειδα. ελληνικη ηταν ή ξενη? απιστευτο να μην εχει καθολου ελλαδα φτου τους. γιουλη με παρασερνεις στα off topic, εσυ φταις οχι εγω Click για ανάπτυξη... ξενη νομιζω ΑγγλικηΠολυ Αμερικη...και παρα πολυ Ινδια ψηφιστηκε... Το Gran Canyon βγηκε ο Νο 1 προορισμος... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: για να σε κανω να χαρεις, εγω εχω δει το ηλιοβασιλεμα της σαντορινης σαν προορισμο, σε εφημεριδα ! και μαλιστα ηταν αναμεσα στα 10 πραγματα που πρεπει να κανει κανεις πριν φυγει απο τον ματαιο τουτο κοσμο.. Click για ανάπτυξη... αντε...γιατι μου λειψαν τα χαμογελα σημερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ria2008 Δραστήριο μέλος Η Ελευθερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:55 Η Ria2008 έγραψε: #54 04-03-09 11:55 Ε όχι και το Grand Canyon!! Έλεος πια! Οκ είναι ομολογουμένως κάτι πολύ όμορφο, είναι η απόδειξη του τι μπορεί να κάνει η φύση αν θυμώσει, αλλά όχι και Νο1! Μάλλον αναφέρονταν στα μέρη που πρέπει να δεις αν ζεις στον πλανήτη Αμερική. Πάντως να ξέρετε πάρα πολλοί Αμερικάνοι έχουν σαν όνειρο ζωής ένα ταξίδι στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #55 04-03-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Ria2008: Ε όχι και το Grand Canyon!! Έλεος πια! Οκ είναι ομολογουμένως κάτι πολύ όμορφο, είναι η απόδειξη του τι μπορεί να κάνει η φύση αν θυμώσει, αλλά όχι και Νο1! Μάλλον αναφέρονταν στα μέρη που πρέπει να δεις αν ζεις στον πλανήτη Αμερική. Πάντως να ξέρετε πάρα πολλοί Αμερικάνοι έχουν σαν όνειρο ζωής ένα ταξίδι στην Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Καλοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:08 Η ιβανα έγραψε: #56 04-03-09 12:08 εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #57 04-03-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Click για ανάπτυξη... φοβαμαι μη σ΄αρεσει Ιωαννα και μας μεινεις εκει ομως...γιατι ετσι οπως παμε...ολοι διαπλανητικοι μεταναστες θα γινουμε τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #58 04-03-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φοβαμαι μη σ΄αρεσει Ιωαννα και μας μεινεις εκει ομως...γιατι ετσι οπως παμε...ολοι διαπλανητικοι μεταναστες θα γινουμε τελικα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η Μυρτω4038: #59 04-03-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Click για ανάπτυξη... Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!! Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιοΑλλά δεν το πιστεύω. Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία. Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:20 Η ιβανα έγραψε: #60 04-03-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!! Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιοΑλλά δεν το πιστεύω. Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία. Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ Click για ανάπτυξη... και μενα μου αρεσει. και καποια στιγμη θα παρω και τηλεσκοπιο ! αλλα ξερω εκ των προτερων οτι δεν θα δω αυτα που θελω, τι να κανουμε.. σορυ και γω για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε όχι και το Grand Canyon!! Έλεος πια! Οκ είναι ομολογουμένως κάτι πολύ όμορφο, είναι η απόδειξη του τι μπορεί να κάνει η φύση αν θυμώσει, αλλά όχι και Νο1! Μάλλον αναφέρονταν στα μέρη που πρέπει να δεις αν ζεις στον πλανήτη Αμερική. Πάντως να ξέρετε πάρα πολλοί Αμερικάνοι έχουν σαν όνειρο ζωής ένα ταξίδι στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #55 04-03-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Ria2008: Ε όχι και το Grand Canyon!! Έλεος πια! Οκ είναι ομολογουμένως κάτι πολύ όμορφο, είναι η απόδειξη του τι μπορεί να κάνει η φύση αν θυμώσει, αλλά όχι και Νο1! Μάλλον αναφέρονταν στα μέρη που πρέπει να δεις αν ζεις στον πλανήτη Αμερική. Πάντως να ξέρετε πάρα πολλοί Αμερικάνοι έχουν σαν όνειρο ζωής ένα ταξίδι στην Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Καλοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:08 Η ιβανα έγραψε: #56 04-03-09 12:08 εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #57 04-03-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Click για ανάπτυξη... φοβαμαι μη σ΄αρεσει Ιωαννα και μας μεινεις εκει ομως...γιατι ετσι οπως παμε...ολοι διαπλανητικοι μεταναστες θα γινουμε τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #58 04-03-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φοβαμαι μη σ΄αρεσει Ιωαννα και μας μεινεις εκει ομως...γιατι ετσι οπως παμε...ολοι διαπλανητικοι μεταναστες θα γινουμε τελικα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η Μυρτω4038: #59 04-03-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Click για ανάπτυξη... Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!! Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιοΑλλά δεν το πιστεύω. Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία. Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:20 Η ιβανα έγραψε: #60 04-03-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!! Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιοΑλλά δεν το πιστεύω. Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία. Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ Click για ανάπτυξη... και μενα μου αρεσει. και καποια στιγμη θα παρω και τηλεσκοπιο ! αλλα ξερω εκ των προτερων οτι δεν θα δω αυτα που θελω, τι να κανουμε.. σορυ και γω για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ria2008: Ε όχι και το Grand Canyon!! Έλεος πια! Οκ είναι ομολογουμένως κάτι πολύ όμορφο, είναι η απόδειξη του τι μπορεί να κάνει η φύση αν θυμώσει, αλλά όχι και Νο1! Μάλλον αναφέρονταν στα μέρη που πρέπει να δεις αν ζεις στον πλανήτη Αμερική. Πάντως να ξέρετε πάρα πολλοί Αμερικάνοι έχουν σαν όνειρο ζωής ένα ταξίδι στην Ελλάδα. Click για ανάπτυξη... Καλοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:08 Η ιβανα έγραψε: #56 04-03-09 12:08 εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #57 04-03-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Click για ανάπτυξη... φοβαμαι μη σ΄αρεσει Ιωαννα και μας μεινεις εκει ομως...γιατι ετσι οπως παμε...ολοι διαπλανητικοι μεταναστες θα γινουμε τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #58 04-03-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φοβαμαι μη σ΄αρεσει Ιωαννα και μας μεινεις εκει ομως...γιατι ετσι οπως παμε...ολοι διαπλανητικοι μεταναστες θα γινουμε τελικα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η Μυρτω4038: #59 04-03-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Click για ανάπτυξη... Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!! Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιοΑλλά δεν το πιστεύω. Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία. Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:20 Η ιβανα έγραψε: #60 04-03-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!! Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιοΑλλά δεν το πιστεύω. Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία. Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ Click για ανάπτυξη... και μενα μου αρεσει. και καποια στιγμη θα παρω και τηλεσκοπιο ! αλλα ξερω εκ των προτερων οτι δεν θα δω αυτα που θελω, τι να κανουμε.. σορυ και γω για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #57 04-03-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Click για ανάπτυξη... φοβαμαι μη σ΄αρεσει Ιωαννα και μας μεινεις εκει ομως...γιατι ετσι οπως παμε...ολοι διαπλανητικοι μεταναστες θα γινουμε τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #58 04-03-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φοβαμαι μη σ΄αρεσει Ιωαννα και μας μεινεις εκει ομως...γιατι ετσι οπως παμε...ολοι διαπλανητικοι μεταναστες θα γινουμε τελικα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η Μυρτω4038: #59 04-03-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Click για ανάπτυξη... Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!! Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιοΑλλά δεν το πιστεύω. Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία. Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:20 Η ιβανα έγραψε: #60 04-03-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!! Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιοΑλλά δεν το πιστεύω. Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία. Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ Click για ανάπτυξη... και μενα μου αρεσει. και καποια στιγμη θα παρω και τηλεσκοπιο ! αλλα ξερω εκ των προτερων οτι δεν θα δω αυτα που θελω, τι να κανουμε.. σορυ και γω για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Click για ανάπτυξη... φοβαμαι μη σ΄αρεσει Ιωαννα και μας μεινεις εκει ομως...γιατι ετσι οπως παμε...ολοι διαπλανητικοι μεταναστες θα γινουμε τελικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #58 04-03-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φοβαμαι μη σ΄αρεσει Ιωαννα και μας μεινεις εκει ομως...γιατι ετσι οπως παμε...ολοι διαπλανητικοι μεταναστες θα γινουμε τελικα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η Μυρτω4038: #59 04-03-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Click για ανάπτυξη... Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!! Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιοΑλλά δεν το πιστεύω. Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία. Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:20 Η ιβανα έγραψε: #60 04-03-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!! Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιοΑλλά δεν το πιστεύω. Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία. Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ Click για ανάπτυξη... και μενα μου αρεσει. και καποια στιγμη θα παρω και τηλεσκοπιο ! αλλα ξερω εκ των προτερων οτι δεν θα δω αυτα που θελω, τι να κανουμε.. σορυ και γω για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φοβαμαι μη σ΄αρεσει Ιωαννα και μας μεινεις εκει ομως...γιατι ετσι οπως παμε...ολοι διαπλανητικοι μεταναστες θα γινουμε τελικα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:19 Η Μυρτω4038: #59 04-03-09 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Click για ανάπτυξη... Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!! Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιοΑλλά δεν το πιστεύω. Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία. Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:20 Η ιβανα έγραψε: #60 04-03-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!! Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιοΑλλά δεν το πιστεύω. Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία. Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ Click για ανάπτυξη... και μενα μου αρεσει. και καποια στιγμη θα παρω και τηλεσκοπιο ! αλλα ξερω εκ των προτερων οτι δεν θα δω αυτα που θελω, τι να κανουμε.. σορυ και γω για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμο ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. Click για ανάπτυξη... Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!! Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιοΑλλά δεν το πιστεύω. Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία. Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2009 στις 12:20 Η ιβανα έγραψε: #60 04-03-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!! Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιοΑλλά δεν το πιστεύω. Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία. Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ Click για ανάπτυξη... και μενα μου αρεσει. και καποια στιγμη θα παρω και τηλεσκοπιο ! αλλα ξερω εκ των προτερων οτι δεν θα δω αυτα που θελω, τι να κανουμε.. σορυ και γω για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!! Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιοΑλλά δεν το πιστεύω. Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία. Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ Click για ανάπτυξη... και μενα μου αρεσει. και καποια στιγμη θα παρω και τηλεσκοπιο ! αλλα ξερω εκ των προτερων οτι δεν θα δω αυτα που θελω, τι να κανουμε.. σορυ και γω για το οφ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.