vickymoon
Διάσημο μέλος

επισης ρουλα βροχοπουλου, τζουλια αλεξανδρατου, μικρουτσικος

εφη θωδη, προσωπικοτητες με τεραστια προσφορα και προπαντων χαμηλο προφιλ

αφου μπηκε ο αγνωστος στρατιωτης δεν επρεπε να μπει και ο συνταξιουχος του ΟΓΑ??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Τον Τσώρτσιλ; Το Δαρβίνο;![]()
Ναι Ολγα, το βρήκες.
Τον Ουίστον Τσώρτσιλ.
Σιγά μην ψηφιζαν τον Δαρβίνο,εδώ ακόμη και σήμερα από πολλούς(και στην Ελλάδα) αμφισβητείται η θεωρία της εξέλιξης.

Εγώ πίστευα ότι θα ψήφιζαν τον Σαίξπηρ.

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
ενα ενδιαφέρον link.

Δείτε τι ψηφίσαν για την ιστορία τους οι άλλες χώρες.

https://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_1_04/05/2008_268617
Και μη μου πείτε οτι η επιλογή των Αμερικανών δεν είναι φοβερή(για γέλια)!

Και μετά φταιν οι άλλοι που τους λεν αμερικανάκια!

Εγώ μόνο με τους Νοτιοαφρικανούς συμφώνησα!

Desdemona
Διάσημο μέλος
Δεν είμαστε καλά...

vickymoon
Διάσημο μέλος
γιατι το λες αυτο??Μα καλά, τον Ρήγκαν; Δεν βρήκαν κανέναν άλλο;
Δεν είμαστε καλά...![]()

ο αλλος επιλαχων για τους αμερικανους ηταν ο ντοναλτ ντακ 

Desdemona
Διάσημο μέλος
Καλέ γιατί το γελάς, είναι ο ντόναλντ υποδεέστερος του Ρήγκαν; Ανέθρεψε γενιές και γενιέςγιατι το λες αυτο??ο αλλος επιλαχων για τους αμερικανους ηταν ο ντοναλτ ντακ
![]()

Ria2008
Δραστήριο μέλος
Πολύ γέλιο σας λέω με τον Ντόναλντ Ντακ! Κι εγώ ψήφισα και στις αρχές κ τώρα. Στις αρχές είχα ψηφίσει Πλάτων, Μ.Αλέξανδρο, Περικλή και δεν θυμάμαι ποιον άλλο. Και τώρα ψήφισα Αριστοτέλη, Πλάτων και Περικλή.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
εκτος απο τον ντολαντ ντακ αλλοι επικρατεστεροι ηταν η μονικα λεβινσκι και η παρις χιλτον![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πολύ γέλιο σας λέω με τον Ντόναλντ Ντακ! Κι εγώ ψήφισα και στις αρχές κ τώρα. Στις αρχές είχα ψηφίσει Πλάτων, Μ.Αλέξανδρο, Περικλή και δεν θυμάμαι ποιον άλλο. Και τώρα ψήφισα Αριστοτέλη, Πλάτων και Περικλή.

α... ξεχασα και ο μπομπ ο σφουγγαρακης.εγω θα ψηφισω και τον παπανικολαου γιατι οπως και να το κανεις μια φορα τον χρονο τον θυμαμαι.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Η Ελλαδιτσα πουθενα...μια ακροπολη, μια Σαντορινη...τιποτα...
Συγνωμη για το off topic αλλα εδω μου 'ρθε να ρωτησω

vickymoon
Διάσημο μέλος
δεν την ειδα. ελληνικη ηταν ή ξενη? απιστευτο να μην εχει καθολου ελλαδα φτου τους.Ειδατε προχθες μια εκπομπη στο ΣΚΑΙ τα 50 μερη που πρεπει να επισκεφτει κανεις πριν πεθανει?
Συγνωμη για το off topic αλλα εδω μου 'ρθε να ρωτησω![]()
γιουλη με παρασερνεις στα off topic, εσυ φταις οχι εγω

ιβανα
Επιφανές μέλος
Ειδατε προχθες μια εκπομπη στο ΣΚΑΙ τα 50 μερη που πρεπει να επισκεφτει κανεις πριν πεθανει?
Συγνωμη για το off topic αλλα εδω μου 'ρθε να ρωτησω![]()
για να σε κανω να χαρεις, εγω εχω δει το ηλιοβασιλεμα της σαντορινης σαν προορισμο, σε εφημεριδα ! και μαλιστα ηταν αναμεσα στα 10 πραγματα που πρεπει να κανει κανεις πριν φυγει απο τον ματαιο τουτο κοσμο..

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κι εγω αυτονεκτος απο τον ντολαντ ντακ αλλοι επικρατεστεροι ηταν η μονικα λεβινσκι και η παρις χιλτονα... ξεχασα και ο μπομπ ο σφουγγαρακης.
εγω θα ψηφισω και τον παπανικολαου γιατι οπως και να το κανεις μια φορα τον χρονο τον θυμαμαι.

ξενη νομιζω Αγγλικηδεν την ειδα. ελληνικη ηταν ή ξενη? απιστευτο να μην εχει καθολου ελλαδα φτου τους.
γιουλη με παρασερνεις στα off topic, εσυ φταις οχι εγω![]()
Πολυ Αμερικη...και παρα πολυ Ινδια ψηφιστηκε...Το Gran Canyon βγηκε ο Νο 1 προορισμος...

για να σε κανω να χαρεις, εγω εχω δει το ηλιοβασιλεμα της σαντορινης σαν προορισμο, σε εφημεριδα ! και μαλιστα ηταν αναμεσα στα 10 πραγματα που πρεπει να κανει κανεις πριν φυγει απο τον ματαιο τουτο κοσμο..![]()

αντε...γιατι μου λειψαν τα χαμογελα σημερα...
Ria2008
Δραστήριο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ε όχι και το Grand Canyon!! Έλεος πια! Οκ είναι ομολογουμένως κάτι πολύ όμορφο, είναι η απόδειξη του τι μπορεί να κάνει η φύση αν θυμώσει, αλλά όχι και Νο1! Μάλλον αναφέρονταν στα μέρη που πρέπει να δεις αν ζεις στον πλανήτη Αμερική. Πάντως να ξέρετε πάρα πολλοί Αμερικάνοι έχουν σαν όνειρο ζωής ένα ταξίδι στην Ελλάδα.

Καλοοοο

ιβανα
Επιφανές μέλος
ειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη. 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
φοβαμαι μη σ΄αρεσει Ιωαννα και μας μεινεις εκει ομωςεγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμοειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη.
![]()
...γιατι ετσι οπως παμε...ολοι διαπλανητικοι μεταναστες θα γινουμε τελικα...
ιβανα
Επιφανές μέλος
φοβαμαι μη σ΄αρεσει Ιωαννα και μας μεινεις εκει ομως...γιατι ετσι οπως παμε...ολοι διαπλανητικοι μεταναστες θα γινουμε τελικα...
![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
εγω παντως αυτο που θα ηθελα να δω - οπωσδηποτε -πριν φυγω, αλλα ειναι πολυ χλωμοειναι αλλος πλανητης. και γενικα το διαστημα. τον αρη, τη σεληνη.
![]()
Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!!

Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.

Αλλά δεν το πιστεύω.
Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία.

Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ

ιβανα
Επιφανές μέλος
Και εγώ Ιωάννα μου, πολύ θα το ήθελα!!!
Αλλά φυσικά πολύ χλωμό-εώς ανύπαρκτο.Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ (στον ΣΚΑΙ νομίζω) ότι και το ταξίδι στην σελήνη(1969) γυρίστηκε σε στούντιο
Αλλά δεν το πιστεύω.
Γενικά μου αρέσει πολύ η αστρονομία.
Α και να ζητήσω συγνώμη από....τον εαυτό μου για το οφφ-τόπικ![]()
και μενα μου αρεσει. και καποια στιγμη θα παρω και τηλεσκοπιο !

αλλα ξερω εκ των προτερων οτι δεν θα δω αυτα που θελω, τι να κανουμε..σορυ και γω για το οφ..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool