Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ελπιζω....να μην πεσει και τι τριχωμα της γατας σου..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elenidn
Νεοφερμένο μέλος
ξύνεται αλλα όχι με την ίδια ένταση που ξυνότανε πριν και οχι τόσο συχνά..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Αγορασες το σπρει που ειναι για ψυλλους?? κανει τρομερη δουλεια απο οτι ξερω.
elenidn
Νεοφερμένο μέλος
σήμερα πέσανε κπ ψύλλοι στο πάτωμα και χθές αλλα είμαι σίγουρη πως πάνω της είδα και αλλον... τι θα κάνω??? και ΄πότε θα εξοντωθούνε ????
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
δεν καταλαβαινω τον προβληματισμο σου.και το τοσο αγχος σου....θα σκοτωθουνε...σε μια..δυο μερες;;; παντως κανεις μας ποτε..δεν εμεινε με την γατα του να εχει ψυλλους...

elenidn
Νεοφερμένο μέλος
εν τα3ει εχετε δικαιο .... απλα στα 3μισι χρονια που έχω τη μικρή μου δεν εχει κολλήσει ποτε κάτι ... ειναι η πρώτη μας φορα ... και κάπως νιώθω ....
απο τη μία που της εχουνε κανει πληγούλες , απο την άλλη επειδή τα σιχαίνομαι να τα βλέπω να περπατάνε στο σώμα της .....
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Εγω ειχα βρει 2 γατακια στο δρομο με παρα πολλους ψυλλους. Αγορασα ενα σαμπουαν για γατες που ειναι κατα των ψυλλων και οταν τα εκανα μπανιο εφυγαν οι ψυλλοι... Μετα για να μην ξαναπιασουν ψυλλους, τους ειχα αμπουλες. Ευχομαι να πανε ολα καλα με την γατουλα σου

elenidn
Νεοφερμένο μέλος

ελπιζω
να πανε ολα καλα .... σε ευχαριστουυυυμεεεεεε ....
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Δεν θυμαμαι ποιο ηταν
Μπορεις να ζητησει αντιπαρασιτικο σαμπουαν. Τετοιο σαμπουαν εχω και στο σκυλο μου
zouzounela
Εκκολαπτόμενο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Κανε λιγο υπομονη και αμα δεις οτι δεν φευγουν οι ψυλλοι, ρωτα ξανα τον κτηνιατρο.
elenidn
Νεοφερμένο μέλος
δε ξέρω τι γίνεται ... σήμερα θα δώ πως θα πάει και με την αμπόυλα και αν δε δώ βελτίωση τοτε θα τη ξαναπάω να τη δει κτηνίατροσ ...
χθές πάντως πέσανε αλλοι δυο μισοζώντανοι .... ωστόσο έχω μια απορία ... τον ρώτησα αν πρεπει να επαναλάβω την αμπούλα μεσα σε 20 μέρες και μ ειπε οχι γτ ειναι υπερβολή ... λεει σε εναμιση με δυο μήνες επαναληψη ....
επίσης να σας πω πως σήμερα και χθές 3ύνεται ελάχιστα σε σχέση με τις άλλες μέρες ...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ακου..τα μαυραδακια αυτα...δεν σημαινει οτι ειναι ζωντανα..τα αυγα ειναι..και θα σκοτωθουν,ή εχουν ήδη σκοτωθει.Αλλα...πως περιμενεις να εξαφανιστουν;;; δια μαγειας;; Αυτα απλα..θα φυγουν με το καθαρισμα του.
ΥΓ...πολλες φορες απο την υστερια μας..μπορτουμε να προκαλεσουμε ανεπανορθωτη ζημια.Τ φαρμακα ΔΕΝ ειναι αθωα...ήδη το οτι τον ψεκασες.χτες...και θα του βαλεις και αμπουλα(παρολο που ο γιατρος σου ΔΕΝ ηθελε να τον ψεκασει.) ,ειναι too much..εγω,δεν θα το εκανα..

filippe
Νεοφερμένο μέλος
Εμένα μου φαίνεται πολύ απλή η λύση στο πρόβλημα των ψύλων... και απορώ γιατί όχι και σε σας. Σ' εμάς, ο κτηνίατρος μάς έχει δώσει ένα σπρέυ και ψεκάζουμε στο σημείο με τους ψύλους (ευτυχώς ο Άρης μου δεν αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα). Αυτό είναι όλο, οπότε, που είναι το δύσκολο;
elenidn
Νεοφερμένο μέλος
δεν είναι όλα τόσο απλά ... διότι οκ δέχομαι αυτο που λέτε οτι μπορει να πάθει κατι απο τα φάρμακα αλλα το ίδιο κατι μπορεί να πάθει και απο το τσίμπιμα των ψύλλων ....
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ναι..χαλαρα το πηραμε..καναμε αυτο που μας ειπε ο γιατρος..και τελέιωσε η υποθεση..

οι ψυλλοι θα φυγουν..ειναι δεδομενο..τωρα αν προτιμας να πεθανει η γατα σου απο τα φαρμακα...επειδη εσενα σε πιανει σιχαμαρα..τι να πω...
elenidn
Νεοφερμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
καλά μην με μαλώνετε .... δεν έχω εμπειρία ..![]()
οχι βρε καρδουλα μου..δεν σε μαλλωνουμε..
..απλα..προσπαθω να σου εξηγησω οτι απο το αγχος σου..θα κανεις μεγαλυτερο κακο στη γατουλα σου...
απλα..το τελευταιο..το εγραψα αργοτερα με επεξεργασια..και δεν μπορουσαν να μπουν εμοτικον..
χαλαρωσε...να ξερεις οτι το πρωτο πραγμα που αντιμετωπισαμε ολοι εμεις που βαλαμε αδεσποτακια μεσα..ηταν αυτο..οι ψυλλοι..και κανεις δεν επαθε τιποτα,και σε ολους εφυγαν!! δεν μπορει σε εσενα να υπαρξει η εξαιρεση..
..απλα..προσεχτε τον σκυλο...αν εχει αυτος..θα κολλαει και η γατα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elenidn
Νεοφερμένο μέλος
ναι δίκαιο έχετε .... απλα της κάνανε κ δερματοπάθειες ...δε μπορώ να τη βλέπω έτσι ...

πιστεύω ομως θα μας περάσει σύντομα ... σκεφτομαι θετικάααα ....
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
και πολυ καλα κανεις..ετσι ειναι καλε..αυτο..ειναι το πιο απλο προβλημα...ΟΛΟΙ το εχουμε αντιμετωπισει..

αληθεια..για την πληγη..εδωσε κατι ο γιατρος;;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool