10η και 11η Έκθεση Γάτας

Καλημερα και καλο μηνα σε ολους:)Μη μου ζητατε τπτ (διαστασεις) τωρα,ειμαι φοβερα αγχωμενη που φευγω και με τα ζωα που αφηνω πισω μου.Δεν εχω ετοιμαστει,δεν τα εχω κανει μπανια,δεν εχω βαλει τπτ στις βαλιτσες:confused:Οι δουλειες δεν εχουν τελειωσει..η Παναγια να με βοηθησει να τα καταφερω και η LR με το colostrum:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αναστασω μου, ολη την ωρα τρωει? θελω να συμβουλευτω τις καταλινες:/:παει για 4 κιλα:P
και σκουρηνε πολυ το μουτρι της...σα σοκοφρετα εγινε:P:lol:
:up::up::up::up::up:Μανάρι μου!!! Αμα την φάω θα παχύνω πολυ ε???Ας κάνω δίαιτα καλλιτερα:)

Ο Σειριος περσι τη χρησιμοποιησε εις διπλουν.Τελος παντων,μαλλον θα του τη βαλω εκτος κλουβιου,για να ειναι πιο ανετα.Οποτε εχεις διαστασεις Νεκταρινι πες μας να ξερουμε να προμηθευτουμε συνεργα.
Καλά ο Σειριος περσι ειχε ειδικό λόγο που του έφερε χ#$@μο και κατουρημα γιατι αλλιώς θα έκανε άλλα πράγματα οπότε το ζωάκι έπρεπε κάπως να ξελαφρώσει.:lol::hmm::/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα και καλο μηνα σε ολους:)Μη μου ζητατε τπτ (διαστασεις) τωρα,ειμαι φοβερα αγχωμενη που φευγω και με τα ζωα που αφηνω πισω μου.Δεν εχω ετοιμαστει,δεν τα εχω κανει μπανια,δεν εχω βαλει τπτ στις βαλιτσες:confused:Οι δουλειες δεν εχουν τελειωσει..η Παναγια να με βοηθησει να τα καταφερω και η LR με το colostrum:lol:
εγω παντως ειμαι καθ'ολα ετοιμη να ερθω μαζι σου Νεκταρινι:cool::lol:

Οκ δεν σε ρωτάμε τωρα Νεκταρία μου. Θα σε ρωτήσουμε απο την επόμενη Τρίτη τότε. :)
Με το καλό να πάτε στην έκθεση και ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!! :up:Καλή επιτυχία στα υπέροχα γατόνια σου!!! Απο τωρα σκέφτομαι τον Έλβιν να καμαρώνει και την Ice!! Αυτά δεν θα πάρεις????

Αναστασια εγραψες!
Νεκταρια καλη επιτυχια!Ποια θα παρεις μαζι;

Αναστασια εγραψες!
καλε ειπαμε εμενα:lol::lol::lol:

Μαρη απο γατες λεω.:PΣοβαρα θα πας κι εσυ;Αχ θα εχει σιγουρα και νορβηγακια,κι εχουν κατι τελεια εκτροφεια εκει...Γιουλη απο εκει ειναι και το τριχρωμο μωρο που σου αρεσε.

Καλό ταξίδι, κορίτσια! Και καλή επιστροφή με τις νίκες! Δώστε πολλά χαιρετίσματα από μένα στην Eva και στον Alfred (ρωτήστε τι έγινε με τα εισητήριά του!). Νεκταρία μου, ξέχνα όλα τα προβλήματα και απόλαυσε την έκθεση!

Μαρη απο γατες λεω.:PΣοβαρα θα πας κι εσυ;Αχ θα εχει σιγουρα και νορβηγακια,κι εχουν κατι τελεια εκτροφεια εκει...Γιουλη απο εκει ειναι και το τριχρωμο μωρο που σου αρεσε.
σιγα μη με αφησει ο γερος μου να παω:/::Pπανε αυτα...τωρα φοραω φακιολι και κραταω swiffer:lol:
Νεκταρ θα γυρισεις και μ'ένα Νορβηγοκοριτσο ε? :D

εγω παντως ειμαι καθ'ολα ετοιμη να ερθω μαζι σου Νεκταρινι:cool::lol:[/quo
Μακαρι να το εκανες:)

Καλό ταξίδι, κορίτσια! Και καλή επιστροφή με τις νίκες! Δώστε πολλά χαιρετίσματα από μένα στην Eva και στον Alfred (ρωτήστε τι έγινε με τα εισητήριά του!). Νεκταρία μου, ξέχνα όλα τα προβλήματα και απόλαυσε την έκθεση!
Καλα δεν εχουμε ακομα νεα του?
Ευχαριστω για τις ευχες Φωτεινουλα μου:)

Αχ ναι,Νεκταρια παρε το αμα το δεις το μωρο,δε θα το καταλαβει κανεις.:lol:

Οκ δεν σε ρωτάμε τωρα Νεκταρία μου. Θα σε ρωτήσουμε απο την επόμενη Τρίτη τότε. :)
Με το καλό να πάτε στην έκθεση και ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!! :up:Καλή επιτυχία στα υπέροχα γατόνια σου!!! Απο τωρα σκέφτομαι τον Έλβιν να καμαρώνει και την Ice!! Αυτά δεν θα πάρεις????
Ευχαριστω Αναστασακο μου.Εχω αγωνια για τον Ελβιν:hmm:Αραγε τι θα πουν οι κριτες γι`αυτον?Εγω τον βλεπω καλον,ειναι?:hmm:

Αναστασια εγραψες!
Ice,Elvin:up:

καλε ειπαμε εμενα:lol::lol::lol:
Η γατοφορος σου εχει ροδακια η θα ξε μεσιαστω?:happy:

Ευχαριστω Αναστασακο μου.Εχω αγωνια για τον Ελβιν:hmm:Αραγε τι θα πουν οι κριτες γι`αυτον?Εγω τον βλεπω καλον,ειναι?:hmm:

Ice,Elvin:up:

Η γατοφορος σου εχει ροδακια η θα ξε μεσιαστω?:happy:
Ειπαμε - 7;):cool::D:up:

αστο μωρε Νεκταρινι εχω οιστρο και θα εχουμε θεμα στην εκθεση:lol::lol::lol:

ο Ελβιν θα σκισει:D

Αχ ναι,Νεκταρια παρε το αμα το δεις το μωρο,δε θα το καταλαβει κανεις.:lol:
βαλτη μωρε Δωρα εδω:redface:να παθω παλι εγκεφαλικο :redface:

Βαλε λινκ του εκτροφειου να παρω μια γευση των αντιπαλων μας;)

Βγαινω ,θα τα πουμε οταν γυρισω:rolleyes:

Να Νεκταρινι,παρε τις φωτο μαζι σου,αν τη δεις να τη βουτηξεις!
5-1.jpg
7.jpg
ciquala-1.jpg
ciquala17-1.jpg
ciquala32.jpg
ciquala5-1.jpg

κι αυτη πανεμορφη, αλλα εγω γιατι θυμαμαι μια με γεματο το προσωπο κανελα? :hmm:

Μηπως λες αυτη;
20-1.jpg
30-2.jpg
32-1.jpg
47-1.jpg

Ναι,κι αυτη ειναι μια κουκλα...Τους εχω στα λινκς μου,οταν με το καλο παρουμε κι αλλο κοριτσακι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back