staman2
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα ξαναπαρετε μερος ελπιζουμε ετσι???Γεια σου αδερφουλη!!!!! Με το καλό να σε δουμε στην έκθεση!!!
Λοιπον το μπανάκι θα πρέπει να το κάνεις σίγουρα κανένα 20ήμερο πριν την έκθεση γιατι το τρίχωμά τους ειναι τέτοιο που δεν θέλει μπάνια. Αν θες και λεπτομέρειες στείλε πμ στη Φωτεινή να σου πει που ξέρει απο τα βρετανικά.... Εγω τον Σεβάχ ευτυχώς τον έκανα εβδομάδες μπάνιο πριν την περασμένη έκθεση και λέω ευτυχως γιατι δεν ήξερα και το τρίχωμά του κάθισε και κάτσιασε και χρειάστηκε τόσες μέρες για να επανέλθει. Επίσης να μην τον στεγνώσεις με σεσουάρ. Δεν το ήξερα. Εμένα μου το ειπε η Φωτεινή πως γι αυτο του επιρρέασα την υφή του τριχώματος. Το τριχωμα στα βρετανικά πρεπει να ειναι τραχύ οσο το δυνατόν περισσότερο και να το στεγνώνουμε μετα το μπανιο με πετσέτες πολλες και να το βάλεις σε δωμάτιο με αερόθερμο ή ζεστό κλιματισμό. Οσο για τα νυχάκια ειναι απαραιτητο να του τα κόψεις. Φιλάκιααααααααα
πωπω...μου φαινονται τοσο δυσκολα αυτα.....!!!!να σας τον στειλω να μου τον ετοιμασετε για την έκθεση???!!!

και κουβερτούλα για το κλουβάκι χρειαζόμαστε δηλαδή...Ηδη έχω αγχωθεί!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
αυτά θα υπάρχουν στην έκθεση ή θα τα αγοράσουμε εμείς?
Συγγνώμη για τις πολλές χαζούλες ερωτήσεις...αλλά...από εκθέσεις δεν γνωρίζω τπτ!!
Αυτα ειναι τα κλουβια του ομιλου
Εσεις απλα θα βαλετε μεσα τα γατονια σας
Κανονικα θα πρεπει να γινει κατι σαν παραρτημα του ομιλου εκει.Ειναι πολυ νωρις για τετοια εδω στην Ελλαδα.Για να κανουμε εκθεση εκει θα ειναι πολυ δυσκολο για μενα αφου κατοικω εδω.Δεν ειναι προσωπικη πρωτοβουλια (προσωπικο στοιχημα αναβαθμησης του ομιλου,ναι).στη Θεσσαλονίκη κορίτσια γιατί δεν γίνονται εκθέσεις ??η έκθεση Νεκταρία είναι προσωπική σου πρωτοβουλία? σκέφτεσαι αργότερα να κάνεις και καμία προς τα εδώ για εμάς ??
![]()
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτα ειναι τα κλουβια του ομιλουΕσεις απλα θα βαλετε μεσα τα γατονια σας
Κανονικα θα πρεπει να γινει κατι σαν παραρτημα του ομιλου εκει.Ειναι πολυ νωρις για τετοια εδω στην Ελλαδα.Για να κανουμε εκθεση εκει θα ειναι πολυ δυσκολο για μενα αφου κατοικω εδω.Δεν ειναι προσωπικη πρωτοβουλια (προσωπικο στοιχημα αναβαθμησης του ομιλου,ναι).
ελπίζω κάποια στιγμή να τα καταφέρετε και σας εύχομαι σύντομα

καλή επιτυχία στην έκθεση σας
και ελπίζω να καταφέρω να έρθω! 
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
1.20 ειναι το μηκος και 0.61 το πλατος.Υψος 0.68τελια τα κλουβια,αν θα μπουνε μαξηλαρια και κουρτινακια,θα ειναι αριστουργιμα.το πατο κατο ειναι 61 η 68?![]()
![]()
moukelis
Επιφανές μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Νεκταρια τα μικρα ειναι τα δευτερα που εβαλες και οι διαστασεις ειναι αυτες που γραφουν;
76 χ 53χ 61
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
121χ61χ68

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Μονο η μουσικουλα δε με ξετρελανε...Στα εκτροφεια μηπως να βαζατε και ποιας φυλης ειναι το καθε ενα;
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ακομα δεν εχει τελειωσειΝεκταρια πολυ ωραιο το site,συγχαρητηρια!
Μονο η μουσικουλα δε με ξετρελανε...Στα εκτροφεια μηπως να βαζατε και ποιας φυλης ειναι το καθε ενα;
Στειλε τις διορθωσεις σου στη Κατερινα σε παρακαλω.Και στο λεω αυτο γιατι ειπες να βοηθησεις
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος

κ προσεγμένο από χρώματα να μην κουράζουν το μάτι συγχαρητήρια Νεκταρία πολύ καλή δουλειά κάνατε, εμένα μου άρεσε κ η Κάντρυ μουσική σας

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Βρε χαζουλα ξερουμε οτι χρειαζονται διορθωσεις γι`αυτο σου λεω που εχεις χρονο ,ο,τι βλεπεις να το επισημανεις στη Κατερινα.Δεν ειναι διορθωσεις βρε,απλα τη γνωμη μου ειπα.Οπως σας αρεσει εσας καλυτερα,εξαλλου εχετε πολυ μεγαλυτερη πειρα απο εμενα σε τετοια θεματα.

moukelis
Επιφανές μέλος
) μολις παρει την τελικη του μορφη θα στειλω αν εντοπισω κατι στην Κατερινα.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Οχι μολις παρει την τελικη μορφη Δωρακι μου,τωρα να κανεις τις παρατηρησεις.Βοηθεια χρειαζομαστεΟΚ,νομιζα οτι το πηρες στραβα (ωρα ειναι να αρχισουμε να παρεξηγουμαστε και οι κακιες εκτροφεις μεταξυ μας) μολις παρει την τελικη του μορφη θα στειλω αν εντοπισω κατι στην Κατερινα.
![]()

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
FDL
www.fd-ljubljana.si
LJUBLJANA 2010
February 13th / 14th, 2010
ZFDS
2 International Cat Shows - 2 Certificates
Both days - All Breeds
Closing date: February 3, 2010
Mrs. Vesna Riznar- Resetic (HR) allroundMrs. Laura Burani (IT) allround
Mrs. Olga Sizova (RU) I, II, III
Mr. Henry Hornel (NO) I, II, IV
Mr. Marek Chadaj (PL) allround
Tel/Fax: +386 1 507 12 22
e-mail: fani.kralj@amis.net
Steward application: Mojca V. Godek
Tel: +386 31 811 700
e-mail: mojca.godek@t-2.net
veteran (over 7 years) 15 €25 €PH (1-2), house cat (14),
veteran (over 7 years)20 €35 €Out of contest (15) 20 €35 €Out of contest (15)25 €45 €Litter - min. 3 kittens (11-12) 40 €70 €Litter - min. 3 kittens (11-12)45 €80 €Double cage for ONE cat10 € 20 €Double cage for ONE cat10 € 20 €
Additional discount for the members of FD Ljubljana and FD Zagreb (HR) is valid until 25. 1. 2010.
From 26. 1. 2010 onwards the regular fees are valid.
Single cage: l = 75 cm, w = 65 cm, h = 60 cm / Double cage: l = 150 cm, w = 65 cm, h = 60 cm
Entrance of the cats and vet control
10.00
Beginning of judging
16.00
Best in Show / Best of Best
18.00
Close of the show
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
η έκθεση Νεκταρία είναι προσωπική σου πρωτοβουλία? σκέφτεσαι αργότερα να κάνεις και καμία προς τα εδώ για εμάς ??