10η και 11η Έκθεση Γάτας

Νεκταρία ειναι πολύ όμορφα τα κλουβιά!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου αδερφουλη!!!!! Με το καλό να σε δουμε στην έκθεση!!!
Λοιπον το μπανάκι θα πρέπει να το κάνεις σίγουρα κανένα 20ήμερο πριν την έκθεση γιατι το τρίχωμά τους ειναι τέτοιο που δεν θέλει μπάνια. Αν θες και λεπτομέρειες στείλε πμ στη Φωτεινή να σου πει που ξέρει απο τα βρετανικά.... Εγω τον Σεβάχ ευτυχώς τον έκανα εβδομάδες μπάνιο πριν την περασμένη έκθεση και λέω ευτυχως γιατι δεν ήξερα και το τρίχωμά του κάθισε και κάτσιασε και χρειάστηκε τόσες μέρες για να επανέλθει. Επίσης να μην τον στεγνώσεις με σεσουάρ. Δεν το ήξερα. Εμένα μου το ειπε η Φωτεινή πως γι αυτο του επιρρέασα την υφή του τριχώματος. Το τριχωμα στα βρετανικά πρεπει να ειναι τραχύ οσο το δυνατόν περισσότερο και να το στεγνώνουμε μετα το μπανιο με πετσέτες πολλες και να το βάλεις σε δωμάτιο με αερόθερμο ή ζεστό κλιματισμό. Οσο για τα νυχάκια ειναι απαραιτητο να του τα κόψεις. Φιλάκιααααααααα
Θα ξαναπαρετε μερος ελπιζουμε ετσι???

πωπω...μου φαινονται τοσο δυσκολα αυτα.....!!!!να σας τον στειλω να μου τον ετοιμασετε για την έκθεση???!!!:lol::lol:
και κουβερτούλα για το κλουβάκι χρειαζόμαστε δηλαδή...Ηδη έχω αγχωθεί!:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτά θα υπάρχουν στην έκθεση ή θα τα αγοράσουμε εμείς?
Συγγνώμη για τις πολλές χαζούλες ερωτήσεις...αλλά...από εκθέσεις δεν γνωρίζω τπτ!!

Αυτα ειναι τα κλουβια του ομιλου:)Εσεις απλα θα βαλετε μεσα τα γατονια σας;)
στη Θεσσαλονίκη κορίτσια γιατί δεν γίνονται εκθέσεις ??:|η έκθεση Νεκταρία είναι προσωπική σου πρωτοβουλία? σκέφτεσαι αργότερα να κάνεις και καμία προς τα εδώ για εμάς ??:redface::D
Κανονικα θα πρεπει να γινει κατι σαν παραρτημα του ομιλου εκει.Ειναι πολυ νωρις για τετοια εδω στην Ελλαδα.Για να κανουμε εκθεση εκει θα ειναι πολυ δυσκολο για μενα αφου κατοικω εδω.Δεν ειναι προσωπικη πρωτοβουλια (προσωπικο στοιχημα αναβαθμησης του ομιλου,ναι).

Αυτα ειναι τα κλουβια του ομιλου:)Εσεις απλα θα βαλετε μεσα τα γατονια σας;)

Κανονικα θα πρεπει να γινει κατι σαν παραρτημα του ομιλου εκει.Ειναι πολυ νωρις για τετοια εδω στην Ελλαδα.Για να κανουμε εκθεση εκει θα ειναι πολυ δυσκολο για μενα αφου κατοικω εδω.Δεν ειναι προσωπικη πρωτοβουλια (προσωπικο στοιχημα αναβαθμησης του ομιλου,ναι).

ελπίζω κάποια στιγμή να τα καταφέρετε και σας εύχομαι σύντομα :):):) καλή επιτυχία στην έκθεση σας:up::up: και ελπίζω να καταφέρω να έρθω! :)

bb75bddf3f80407b3c23bf317c89433a.gif
τελια τα κλουβια,αν θα μπουνε μαξηλαρια και κουρτινακια,θα ειναι αριστουργιμα.το πατο κατο ειναι 61 η 68?:hmm:

bb75bddf3f80407b3c23bf317c89433a.gif
τελια τα κλουβια,αν θα μπουνε μαξηλαρια και κουρτινακια,θα ειναι αριστουργιμα.το πατο κατο ειναι 61 η 68?:hmm:
1.20 ειναι το μηκος και 0.61 το πλατος.Υψος 0.68

Νεκταρια τα μικρα ειναι τα δευτερα που εβαλες και οι διαστασεις ειναι αυτες που γραφουν;

Νεκταρια τα μικρα ειναι τα δευτερα που εβαλες και οι διαστασεις ειναι αυτες που γραφουν;

76 χ 53χ 61
showcage0001-_397847.jpg

.jpg12.jpg

121χ61χ68

Ευχαριστω!:)

www.eog.gr το site του ομιλου μας!!!

Συνημμένα

• eog_banner2.jpg
    eog_banner2.jpg
    57,3 KB · Εμφανίσεις: 32
Νεκταρια πολυ ωραιο το site,συγχαρητηρια!
Μονο η μουσικουλα δε με ξετρελανε...Στα εκτροφεια μηπως να βαζατε και ποιας φυλης ειναι το καθε ενα;

Νεκταρια πολυ ωραιο το site,συγχαρητηρια!
Μονο η μουσικουλα δε με ξετρελανε...Στα εκτροφεια μηπως να βαζατε και ποιας φυλης ειναι το καθε ενα;
Ακομα δεν εχει τελειωσει:( Στειλε τις διορθωσεις σου στη Κατερινα σε παρακαλω.Και στο λεω αυτο γιατι ειπες να βοηθησεις;)

Δεν ειναι διορθωσεις βρε,απλα τη γνωμη μου ειπα.Οπως σας αρεσει εσας καλυτερα,εξαλλου εχετε πολυ μεγαλυτερη πειρα απο εμενα σε τετοια θεματα.

Πάρα πολύ ωραίο το σάιτ :up::up: κ προσεγμένο από χρώματα να μην κουράζουν το μάτι
συγχαρητήρια Νεκταρία πολύ καλή δουλειά κάνατε, εμένα μου άρεσε κ η Κάντρυ μουσική σας:lol:

Δεν ειναι διορθωσεις βρε,απλα τη γνωμη μου ειπα.Οπως σας αρεσει εσας καλυτερα,εξαλλου εχετε πολυ μεγαλυτερη πειρα απο εμενα σε τετοια θεματα.
Βρε χαζουλα ξερουμε οτι χρειαζονται διορθωσεις γι`αυτο σου λεω που εχεις χρονο ,ο,τι βλεπεις να το επισημανεις στη Κατερινα.;)

ΟΚ,νομιζα οτι το πηρες στραβα (ωρα ειναι να αρχισουμε να παρεξηγουμαστε και οι κακιες εκτροφεις μεταξυ μας:lol:) μολις παρει την τελικη του μορφη θα στειλω αν εντοπισω κατι στην Κατερινα.:)

ΟΚ,νομιζα οτι το πηρες στραβα (ωρα ειναι να αρχισουμε να παρεξηγουμαστε και οι κακιες εκτροφεις μεταξυ μας:lol:) μολις παρει την τελικη του μορφη θα στειλω αν εντοπισω κατι στην Κατερινα.:)
Οχι μολις παρει την τελικη μορφη Δωρακι μου,τωρα να κανεις τις παρατηρησεις.Βοηθεια χρειαζομαστε;)

Δωρα κοιτα αυτο   https://www.zfds.si/index-en.html και πατα στα shows

lipe.gif

FDL

Organizer: FELINOLOSKO DRUSTVO LJUBLJANA - FDL
www.fd-ljubljana.si
LJUBLJANA 2010
Sports Club GIB Ljubljana Siska
Drenikova 32, Ljubljana
February 13th / 14th, 2010
zfdslogo2.gif

ZFDS
fifelogo3.jpg
FIFe

2 International Cat Shows - 2 Certificates
Both days - All Breeds

Closing date: February 3, 2010
Judges invited:

Mrs. Vesna Riznar- Resetic (HR) allroundMrs. Laura Burani (IT) allround
Mrs. Olga Sizova (RU) I, II, III
Mr. Henry Hornel (NO) I, II, IV
Mr. Marek Chadaj (PL) allround
Inscription / Information: Fani Kralj
Tel/Fax: +386 1 507 12 22
e-mail:
fani.kralj@amis.net

Steward application: Mojca V. Godek
Tel: +386 31 811 700
e-mail:
mojca.godek@t-2.net
FEES until 25. 1. 2010 One dayBoth daysFEES from 26. 1. 2010 to 3. 2. 2010One dayBoth days1st cat (1-13)25 €45 €1st cat (1-13)30 €55 €2nd cats and more (1-13) 20 €35 €2nd and more (1-13)25 €45 €PH (1-2), house cat (14),
veteran (over 7 years)
15 €25 €PH (1-2), house cat (14),
veteran (over 7 years)
20 €35 €Out of contest (15) 20 €35 €Out of contest (15)25 €45 €Litter - min. 3 kittens (11-12) 40 €70 €Litter - min. 3 kittens (11-12)45 €80 €Double cage for ONE cat1020 €Double cage for ONE cat1020 €
Event. accepted entries after official closing date (3. 2. 2010) will be charged 5 € per cat.
Additional discount for the members of FD Ljubljana and FD Zagreb (HR) is valid until 25. 1. 2010.
From 26. 1. 2010 onwards the regular fees are valid.
Single cage: l = 75 cm, w = 65 cm, h = 60 cm / Double cage: l = 150 cm, w = 65 cm, h = 60 cm
Program:
whiskasslogan.jpg
7.30 – 9.00
Entrance of the cats and vet control
10.00
Beginning of judging
16.00
Best in Show / Best of Best
18.00
Close of the show

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back