ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μεχρι ποια ηλικια Νεκ?? τελειωσες με τα τρεχαματα?Τα παιδια δεν πληρωνουν![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Δεν θα ζηταμε και ταυτοτητα ξερω και γω?ποτε παβεις να εισαι παιδι?στα 12,13?μεχρι ποια ηλικια Νεκ?? τελειωσες με τα τρεχαματα?
οσο για τα τρεχαματα τελειωμο δεν εχουν,θα παω τη Δευτερα στην εφορια εδω και μετα παλι στην Αθηνα.Και εχεις και τη Jasty που δεν λεει να γεννησει
να λασκαρω .Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Η επομενη γατοεκθεση ποτε ειναι?Δεν θα ζηταμε και ταυτοτητα ξερω και γω?ποτε παβεις να εισαι παιδι?στα 12,13?
οσο για τα τρεχαματα τελειωμο δεν εχουν,θα παω τη Δευτερα στην εφορια εδω και μετα παλι στην Αθηνα.Και εχεις και τη Jasty που δεν λεει να γεννησεινα λασκαρω .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Τον Απριλη (μετα το Πασχα) αν ζωΗ επομενη γατοεκθεση ποτε ειναι?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δεν θα ζηταμε και ταυτοτητα ξερω και γω?ποτε παυεις να εισαι παιδι?στα 12,13?
οσο για τα τρεχαματα τελειωμο δεν εχουν,θα παω τη Δευτερα στην εφορια εδω και μετα παλι στην Αθηνα.Και εχεις και τη Jasty που δεν λεει να γεννησεινα λασκαρω .
αυτο ζουζου ειναι θεμα για νεο thread...Ποτε παυεις να εισαι παιδι??

Αν το βαλουμε ετσι....σιγα μη πληρωσει κανενας

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ακομα η ατιμη? δειχνει καλα ε?Δεν θα ζηταμε και ταυτοτητα ξερω και γω?ποτε παβεις να εισαι παιδι?στα 12,13?
παψε μη λες τετοια...σε χρειαζομαστε Μεγαλη ΓατομαναΤον Απριλη (μετα το Πασχα) αν ζω![]()

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Το σιγουρο ειναι πως ΟΛΟΙ οι αντρες δεν θα πληρωσουναυτο ζουζου ειναι θεμα για νεο thread...
Ποτε παυεις να εισαι παιδι??
Αν το βαλουμε ετσι....σιγα μη πληρωσει κανενας![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αλλιως αν ερθουν οι Βιρμανοεκτροφεις του Βορρα του χρονου που τους τα επρηξα
θα μας φανε λαχανο
μωρε ας ερθουν και χαλαλι τους
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αυτους ακριβως σκεφτομουν...αν και στο event μας δεν θα ειναι και παρα πολλοι....Το σιγουρο ειναι πως ΟΛΟΙ οι αντρες δεν θα πληρωσουν![]()

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Μακαρι να ερθουν Γιουλακι μουελπιζω μονο Νεκ του χρονου να μας εχει μεινει μαλλι...να ευχηθειτε πολλα κρυα μεχρι και τελος μαρτη παιδια...
Αλλιως αν ερθουν οι Βιρμανοεκτροφεις του Βορρα του χρονου που τους τα επρηξαθα μας φανε λαχανο
μωρε ας ερθουν και χαλαλι τους
![]()
Εχω τοοοοσα στο κεφαλι μου που αυτο που με ενδιαφερει ειναι να παειν καλα η εκθεση μας και οχι αν θα διακριθουν τα γατια μου.Τωρα αν συμβει και αυτο, καλα θα ειναι
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Γιαντα να μη ζεις?Δεν ηρθε ακομη το 2012!Τον Απριλη (μετα το Πασχα) αν ζω![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλε ναι! ολα για τις συμμετοχεςΜακαρι να ερθουν Γιουλακι μουΕχω τοοοοσα στο κεφαλι μου που αυτο που με ενδιαφερει ειναι να παειν καλα η εκθεση μας και οχι αν θα διακριθουν τα γατια μου.Τωρα αν συμβει και αυτο, καλα θα ειναι
![]()

Ελενα...το ανεκδοτο με το κρητικο και την πιστολα στο αεροδρομιο το ξερεις?Γιαντα να μη ζεις?Δεν ηρθε ακομη το 2012!![]()

Havana
Διάσημο μέλος
180 το δικλινοΓιουλάκο, λίγο πιο κάτω απ'τον ΟΤΕ υπάρχει ένα νέο ξενοδοχείο, το CIVITEL. Ξέρεις τι παίζει από τιμές;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μονο180 το δικλινο
παντως ειναι πολυ ωραιο..μοντερνο, εντυπωσιακο με ωραια χρωματα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Γιαντα να μη ζεις?Δεν ηρθε ακομη το 2012!![]()

αυτο το εργο εβλεπα τωρα
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ό'ι'!Γροικώ μπρε κοπελι,λεγε!καλε ναι! ολα για τις συμμετοχες
Ελενα...το ανεκδοτο με το κρητικο και την πιστολα στο αεροδρομιο το ξερεις?![]()
SvetikaR
Νεοφερμένο μέλος
Το Σαββατακύριακο κλείνει ο κατάλογος της έκθεσης και δεν θα δεχτούμε άλλες συμμετοχες. Αν κάποιος θέλει να λάβει μέρος, επικοινωνήστε μαζί μου το συντομότερο!
Και καλή διασκέδαση!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
θα στο στειλω σε pmΌ'ι'!Γροικώ μπρε κοπελι,λεγε!

Καλημέρα σε όλους!
Το Σαββατακύριακο κλείνει ο κατάλογος της έκθεσης και δεν θα δεχτούμε άλλες συμμετοχες. Αν κάποιος θέλει να λάβει μέρος, επικοινωνήστε μαζί μου το συντομότερο!
Και καλή διασκέδαση!
περισσοτερες συμμετοχες απο το Μαρτη ειχαμε Φωτεινη?
kounelaki
Περιβόητο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Επειδή κ εγώ είμαι Ελενα το θέλω κ εγώ σε ΡΜθα στο στειλω σε pm
περισσοτερες συμμετοχες απο το Μαρτη ειχαμε Φωτεινη?
![]()

Αλήθεια κ εγώ έχω αγωνία πόσες συμμετοχές έχουμε αυτή τη φορά; Από το εξωτερικό θα έρθουν περισσότεροι εκτροφείς;
το κατέβασες κιολας βρε θηρίο μπες στο τι θα δουμε σήμερα να το συζητήσουμεαυτο το εργο εβλεπα τωρα
![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool