10η και 11η Έκθεση Γάτας

Αν ξερει καποιος καποιον κτηνιατρο που να προσφερεται να εξετασει τις γατες στην εκθεση ας γραψει ονομα και τηλεφωνο να επικοινωνησουμε.
Ευχαριστω:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν ξερει καποιος καποιον κτηνιατρο που να προσφερεται να εξετασει τις γατες στην εκθεση ας γραψει ονομα και τηλεφωνο να επικοινωνησουμε.
Ευχαριστω:)
Εχω μειλεισει με τον γιατρο που παω εγω,και ρωταει για πωση ορα τον χρεαζεστε:hmm:αυτο ειναι δορεαν ετσει δεν ειναι?:hmm:γιατι εγω ετσει τον ειπα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχω μειλεισει με τον γιατρο που παω εγω,και ρωταει για πωση ορα τον χρεαζεστε:hmm:αυτο ειναι δορεαν ετσει δεν ειναι?:hmm:γιατι εγω ετσει τον ειπα
Απο τις 8πμ-11πμ . Ναι για δωρεαν μιλαμε:) Αν δεχτει να μας δωσει τα στοιχεια του για να μπει το ονομα του στον καταλογο.

Απο τις 8πμ-11πμ . Ναι για δωρεαν μιλαμε:) Αν δεχτει να μας δωσει τα στοιχεια του για να μπει το ονομα του στον καταλογο.
και σαββατο και κυριακη το ιδιο:hmm:Μου εινε τωρα οτι θα ερθει,και ειναι καταπλικτικος γιατρος.Τον λενε Γκικας Ηλιας,γιατριο ειναι στην Νεα Ερηθρεα τ.2106250734,κ.6937001918

και σαββατο και κυριακη το ιδιο:hmm:
Κανονικα ο κτηνιατρος θα πρεπει βασει λογικης να παρευρισκεται καθ`ολη τη διαρκεια μιας εκθεσης.Τουλαχιστον αν δεν μπορει,να ξερουμε οτι ανα πασα στιγμη οτι θα τον βρουμε.
Για την Κυριακη δεν χρειαζεται,εκτος αν μας δηλωσουν συμμετοχη μονο για Κυριακη οποτε θα πρεπει να ειναι για να εξετασει το γατι.

6dc0ff335df9f1f5bec2eeb259acdb1a.gif
Κτινηγιατρος που παω εγω τωσα χρωνια ειναι παρα πολυ καλος,εχει εξερετικη επαθη με τα ζωα,και δεχτεικε να ερθει στην εκθεσει.
Τον λενε Γκικας Ηλιας,γιατριο ειναι στην Νεα Ερηθρεια τ.2106250734,κ.6937001918

Μολις κλεισαμε τον κτηνιατρο για την εκθεση:)
σε ευχαριστουμε ακομη μια φορα Σαβινα μας:kiss::kiss::kiss:

Μολις κλεισαμε τον κτηνιατρο για την εκθεση:)
σε ευχαριστουμε ακομη μια φορα Σαβινα μας:kiss::kiss::kiss:
383f44353b8da23549192fd5dd540f5f.gif
Παρακαλω ,οτι μπωρο κανω:redface::redface::redface:

383f44353b8da23549192fd5dd540f5f.gif
Παρακαλω ,οτι μπωρο κανω:redface::redface::redface:
Οσοι δουλευουμε ,ξοδευουμε χρηματα,προσωπικο χρονο,αποκτουμε αγχος,τρεξιμο,και ολα αυτα γιατι?Για να αναστησουμε εναν ομιλο και να τον φτασουμε εκει που του πρεπει;)Αγωνιζομαστε για τη δοξα και οχι για το χρημα.Στις μερες μας δεν βρισκεις τετοιους ανθρωπους:(

Οσοι δουλευουμε ,ξοδευουμε χρηματα,προσωπικο χρονο,αποκτουμε αγχος,τρεξιμο,και ολα αυτα γιατι?Για να αναστησουμε εναν ομιλο και να τον φτασουμε εκει που του πρεπει;)Αγωνιζομαστε για τη δοξα και οχι για το χρημα.Στις μερες μας δεν βρισκεις τετοιους ανθρωπους:(
Χαιρουμε οτι ομηλος επειτελους αποκτισε σοστο προεδρο;)

Χαιρουμε οτι ομηλος επειτελους αποκτισε σοστο προεδρο;)
Σαμπινα μου ο καιρος θα δειξει αν ειμαι σωστη η οχι.Ασχολουμαι με την εκθεση απο τον Αυγουστο και αν υπολογισεις δυο εκθεσεις τον χρονο δλδ καπου 8 μηνες δουλειας ε ας ξεκουραστω τους αλλους τεσσερις:lol::lol::lol:

Νεκταρια θα γινει και δευτερη εκθεση μεσα στη χρονια;

Νεκταρια θα γινει και δευτερη εκθεση μεσα στη χρονια;
κοιτα καναμε μια τον Μαρτη και αλλη μια τωρα τον Νοεμβρη αρα δυο.Η επομενη θα γινει λεμε τον Απριλη και μετα παλι τον Νοεμβρη;)

Σαμπινα μου ο καιρος θα δειξει αν ειμαι σωστη η οχι.Ασχολουμαι με την εκθεση απο τον Αυγουστο και αν υπολογισεις δυο εκθεσεις τον χρονο δλδ καπου 8 μηνες δουλειας ε ας ξεκουραστω τους αλλους τεσσερις:lol::lol::lol:
Και βεβεα θα δειξει,ειδη εχει δειξει καπια πραγματα.Εχω αιστηση για τους ανθροπους...ξερω τι λεω;)Εχεις διναμη και θελεση,τα εποληπα θα ερθουνε.Στο δινατο και διμιουργικο ατομο,χαρα να βοηθας:)

Το εισητηριο για τους επισκεπτες ποσο ειναι?Θα το πληρωσουμε στην εισοδο?
:rolleyes: Μαλλον θα ερθω κι εγω!

περιμενω απαντησεις απο εκτροφεια Βιρμανιας για συμμετοχες...μακαρι να ερθουν...
αν δεν ερθουν θα τους πρηξω για το Μαρτη!! :P

Νεκταρινι σκεφτομουν για τη καλπη να βαλω χαρτι με γατονια:up:

Το εισητηριο για τους επισκεπτες ποσο ειναι?Θα το πληρωσουμε στην εισοδο?
:rolleyes: Μαλλον θα ερθω κι εγω!

νομιζω ειναι 3 ευρω..αν δεν κανω λαθος..:redface:

νομιζω ειναι 3 ευρω..αν δεν κανω λαθος..:redface:[/quo
Αρχικα ειχε ειπωθει για 3 ευρω αλλα θα ειναι 2 ευρω:)

Θα εχει και παιδικο;:hmm:
Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9..:P:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Θα εχει και παιδικο;:hmm:
Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9..:P:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Τα παιδια δεν πληρωνουν:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back