Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 10:20 Η Νεκταρια έγραψε: #461 06-11-09 10:20 Αν ξερει καποιος καποιον κτηνιατρο που να προσφερεται να εξετασει τις γατες στην εκθεση ας γραψει ονομα και τηλεφωνο να επικοινωνησουμε. Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 11:10 Η sabi έγραψε: #462 06-11-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν ξερει καποιος καποιον κτηνιατρο που να προσφερεται να εξετασει τις γατες στην εκθεση ας γραψει ονομα και τηλεφωνο να επικοινωνησουμε. Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Εχω μειλεισει με τον γιατρο που παω εγω,και ρωταει για πωση ορα τον χρεαζεστεαυτο ειναι δορεαν ετσει δεν ειναι?γιατι εγω ετσει τον ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 11:19 Η Νεκταρια έγραψε: #463 06-11-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Εχω μειλεισει με τον γιατρο που παω εγω,και ρωταει για πωση ορα τον χρεαζεστεαυτο ειναι δορεαν ετσει δεν ειναι?γιατι εγω ετσει τον ειπα Click για ανάπτυξη... Απο τις 8πμ-11πμ . Ναι για δωρεαν μιλαμε Αν δεχτει να μας δωσει τα στοιχεια του για να μπει το ονομα του στον καταλογο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 11:20 Η sabi έγραψε: #464 06-11-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Απο τις 8πμ-11πμ . Ναι για δωρεαν μιλαμε Αν δεχτει να μας δωσει τα στοιχεια του για να μπει το ονομα του στον καταλογο. Click για ανάπτυξη... και σαββατο και κυριακη το ιδιοΜου εινε τωρα οτι θα ερθει,και ειναι καταπλικτικος γιατρος.Τον λενε Γκικας Ηλιας,γιατριο ειναι στην Νεα Ερηθρεα τ.2106250734,κ.6937001918 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 11:29 Η Νεκταρια έγραψε: #465 06-11-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και σαββατο και κυριακη το ιδιο Click για ανάπτυξη... Κανονικα ο κτηνιατρος θα πρεπει βασει λογικης να παρευρισκεται καθ`ολη τη διαρκεια μιας εκθεσης.Τουλαχιστον αν δεν μπορει,να ξερουμε οτι ανα πασα στιγμη οτι θα τον βρουμε. Για την Κυριακη δεν χρειαζεται,εκτος αν μας δηλωσουν συμμετοχη μονο για Κυριακη οποτε θα πρεπει να ειναι για να εξετασει το γατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 11:31 Η sabi έγραψε: #466 06-11-09 11:31 Κτινηγιατρος που παω εγω τωσα χρωνια ειναι παρα πολυ καλος,εχει εξερετικη επαθη με τα ζωα,και δεχτεικε να ερθει στην εκθεσει. Τον λενε Γκικας Ηλιας,γιατριο ειναι στην Νεα Ερηθρεια τ.2106250734,κ.6937001918 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 11:41 Η Νεκταρια έγραψε: #467 06-11-09 11:41 Μολις κλεισαμε τον κτηνιατρο για την εκθεση σε ευχαριστουμε ακομη μια φορα Σαβινα μας:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 13:53 Η sabi έγραψε: #468 06-11-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μολις κλεισαμε τον κτηνιατρο για την εκθεση σε ευχαριστουμε ακομη μια φορα Σαβινα μας:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Παρακαλω ,οτι μπωρο κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 14:53 Η Νεκταρια έγραψε: #469 06-11-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Παρακαλω ,οτι μπωρο κανω Click για ανάπτυξη... Οσοι δουλευουμε ,ξοδευουμε χρηματα,προσωπικο χρονο,αποκτουμε αγχος,τρεξιμο,και ολα αυτα γιατι?Για να αναστησουμε εναν ομιλο και να τον φτασουμε εκει που του πρεπειΑγωνιζομαστε για τη δοξα και οχι για το χρημα.Στις μερες μας δεν βρισκεις τετοιους ανθρωπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 17:51 Η sabi έγραψε: #470 06-11-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οσοι δουλευουμε ,ξοδευουμε χρηματα,προσωπικο χρονο,αποκτουμε αγχος,τρεξιμο,και ολα αυτα γιατι?Για να αναστησουμε εναν ομιλο και να τον φτασουμε εκει που του πρεπειΑγωνιζομαστε για τη δοξα και οχι για το χρημα.Στις μερες μας δεν βρισκεις τετοιους ανθρωπους Click για ανάπτυξη... Χαιρουμε οτι ομηλος επειτελους αποκτισε σοστο προεδρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:20 Η Νεκταρια έγραψε: #471 06-11-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Χαιρουμε οτι ομηλος επειτελους αποκτισε σοστο προεδρο Click για ανάπτυξη... Σαμπινα μου ο καιρος θα δειξει αν ειμαι σωστη η οχι.Ασχολουμαι με την εκθεση απο τον Αυγουστο και αν υπολογισεις δυο εκθεσεις τον χρονο δλδ καπου 8 μηνες δουλειας ε ας ξεκουραστω τους αλλους τεσσερις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #472 06-11-09 18:25 Νεκταρια θα γινει και δευτερη εκθεση μεσα στη χρονια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Νεκταρια έγραψε: #473 06-11-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια θα γινει και δευτερη εκθεση μεσα στη χρονια; Click για ανάπτυξη... κοιτα καναμε μια τον Μαρτη και αλλη μια τωρα τον Νοεμβρη αρα δυο.Η επομενη θα γινει λεμε τον Απριλη και μετα παλι τον Νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 09:58 Η sabi έγραψε: #474 07-11-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σαμπινα μου ο καιρος θα δειξει αν ειμαι σωστη η οχι.Ασχολουμαι με την εκθεση απο τον Αυγουστο και αν υπολογισεις δυο εκθεσεις τον χρονο δλδ καπου 8 μηνες δουλειας ε ας ξεκουραστω τους αλλους τεσσερις Click για ανάπτυξη... Και βεβεα θα δειξει,ειδη εχει δειξει καπια πραγματα.Εχω αιστηση για τους ανθροπους...ξερω τι λεωΕχεις διναμη και θελεση,τα εποληπα θα ερθουνε.Στο δινατο και διμιουργικο ατομο,χαρα να βοηθας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 20:27 Η kounelaki: #475 11-11-09 20:27 Το εισητηριο για τους επισκεπτες ποσο ειναι?Θα το πληρωσουμε στην εισοδο? Μαλλον θα ερθω κι εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #476 12-11-09 09:37 περιμενω απαντησεις απο εκτροφεια Βιρμανιας για συμμετοχες...μακαρι να ερθουν... αν δεν ερθουν θα τους πρηξω για το Μαρτη!! Νεκταρινι σκεφτομουν για τη καλπη να βαλω χαρτι με γατονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η Hlianna έγραψε: #477 12-11-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Το εισητηριο για τους επισκεπτες ποσο ειναι?Θα το πληρωσουμε στην εισοδο? Μαλλον θα ερθω κι εγω! Click για ανάπτυξη... νομιζω ειναι 3 ευρω..αν δεν κανω λαθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 14:51 Η Νεκταρια έγραψε: #478 12-11-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: νομιζω ειναι 3 ευρω..αν δεν κανω λαθος..[/quo Αρχικα ειχε ειπωθει για 3 ευρω αλλα θα ειναι 2 ευρω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 14:54 Η avtwvia έγραψε: #479 12-11-09 14:54 Θα εχει και παιδικο; Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 16:14 Η Νεκταρια έγραψε: #480 12-11-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Θα εχει και παιδικο; Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9.. Click για ανάπτυξη... Τα παιδια δεν πληρωνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν ξερει καποιος καποιον κτηνιατρο που να προσφερεται να εξετασει τις γατες στην εκθεση ας γραψει ονομα και τηλεφωνο να επικοινωνησουμε. Ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 11:10 Η sabi έγραψε: #462 06-11-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν ξερει καποιος καποιον κτηνιατρο που να προσφερεται να εξετασει τις γατες στην εκθεση ας γραψει ονομα και τηλεφωνο να επικοινωνησουμε. Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Εχω μειλεισει με τον γιατρο που παω εγω,και ρωταει για πωση ορα τον χρεαζεστεαυτο ειναι δορεαν ετσει δεν ειναι?γιατι εγω ετσει τον ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 11:19 Η Νεκταρια έγραψε: #463 06-11-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Εχω μειλεισει με τον γιατρο που παω εγω,και ρωταει για πωση ορα τον χρεαζεστεαυτο ειναι δορεαν ετσει δεν ειναι?γιατι εγω ετσει τον ειπα Click για ανάπτυξη... Απο τις 8πμ-11πμ . Ναι για δωρεαν μιλαμε Αν δεχτει να μας δωσει τα στοιχεια του για να μπει το ονομα του στον καταλογο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 11:20 Η sabi έγραψε: #464 06-11-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Απο τις 8πμ-11πμ . Ναι για δωρεαν μιλαμε Αν δεχτει να μας δωσει τα στοιχεια του για να μπει το ονομα του στον καταλογο. Click για ανάπτυξη... και σαββατο και κυριακη το ιδιοΜου εινε τωρα οτι θα ερθει,και ειναι καταπλικτικος γιατρος.Τον λενε Γκικας Ηλιας,γιατριο ειναι στην Νεα Ερηθρεα τ.2106250734,κ.6937001918 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 11:29 Η Νεκταρια έγραψε: #465 06-11-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και σαββατο και κυριακη το ιδιο Click για ανάπτυξη... Κανονικα ο κτηνιατρος θα πρεπει βασει λογικης να παρευρισκεται καθ`ολη τη διαρκεια μιας εκθεσης.Τουλαχιστον αν δεν μπορει,να ξερουμε οτι ανα πασα στιγμη οτι θα τον βρουμε. Για την Κυριακη δεν χρειαζεται,εκτος αν μας δηλωσουν συμμετοχη μονο για Κυριακη οποτε θα πρεπει να ειναι για να εξετασει το γατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 11:31 Η sabi έγραψε: #466 06-11-09 11:31 Κτινηγιατρος που παω εγω τωσα χρωνια ειναι παρα πολυ καλος,εχει εξερετικη επαθη με τα ζωα,και δεχτεικε να ερθει στην εκθεσει. Τον λενε Γκικας Ηλιας,γιατριο ειναι στην Νεα Ερηθρεια τ.2106250734,κ.6937001918 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 11:41 Η Νεκταρια έγραψε: #467 06-11-09 11:41 Μολις κλεισαμε τον κτηνιατρο για την εκθεση σε ευχαριστουμε ακομη μια φορα Σαβινα μας:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 13:53 Η sabi έγραψε: #468 06-11-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μολις κλεισαμε τον κτηνιατρο για την εκθεση σε ευχαριστουμε ακομη μια φορα Σαβινα μας:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Παρακαλω ,οτι μπωρο κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 14:53 Η Νεκταρια έγραψε: #469 06-11-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Παρακαλω ,οτι μπωρο κανω Click για ανάπτυξη... Οσοι δουλευουμε ,ξοδευουμε χρηματα,προσωπικο χρονο,αποκτουμε αγχος,τρεξιμο,και ολα αυτα γιατι?Για να αναστησουμε εναν ομιλο και να τον φτασουμε εκει που του πρεπειΑγωνιζομαστε για τη δοξα και οχι για το χρημα.Στις μερες μας δεν βρισκεις τετοιους ανθρωπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 17:51 Η sabi έγραψε: #470 06-11-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οσοι δουλευουμε ,ξοδευουμε χρηματα,προσωπικο χρονο,αποκτουμε αγχος,τρεξιμο,και ολα αυτα γιατι?Για να αναστησουμε εναν ομιλο και να τον φτασουμε εκει που του πρεπειΑγωνιζομαστε για τη δοξα και οχι για το χρημα.Στις μερες μας δεν βρισκεις τετοιους ανθρωπους Click για ανάπτυξη... Χαιρουμε οτι ομηλος επειτελους αποκτισε σοστο προεδρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:20 Η Νεκταρια έγραψε: #471 06-11-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Χαιρουμε οτι ομηλος επειτελους αποκτισε σοστο προεδρο Click για ανάπτυξη... Σαμπινα μου ο καιρος θα δειξει αν ειμαι σωστη η οχι.Ασχολουμαι με την εκθεση απο τον Αυγουστο και αν υπολογισεις δυο εκθεσεις τον χρονο δλδ καπου 8 μηνες δουλειας ε ας ξεκουραστω τους αλλους τεσσερις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #472 06-11-09 18:25 Νεκταρια θα γινει και δευτερη εκθεση μεσα στη χρονια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Νεκταρια έγραψε: #473 06-11-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια θα γινει και δευτερη εκθεση μεσα στη χρονια; Click για ανάπτυξη... κοιτα καναμε μια τον Μαρτη και αλλη μια τωρα τον Νοεμβρη αρα δυο.Η επομενη θα γινει λεμε τον Απριλη και μετα παλι τον Νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 09:58 Η sabi έγραψε: #474 07-11-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σαμπινα μου ο καιρος θα δειξει αν ειμαι σωστη η οχι.Ασχολουμαι με την εκθεση απο τον Αυγουστο και αν υπολογισεις δυο εκθεσεις τον χρονο δλδ καπου 8 μηνες δουλειας ε ας ξεκουραστω τους αλλους τεσσερις Click για ανάπτυξη... Και βεβεα θα δειξει,ειδη εχει δειξει καπια πραγματα.Εχω αιστηση για τους ανθροπους...ξερω τι λεωΕχεις διναμη και θελεση,τα εποληπα θα ερθουνε.Στο δινατο και διμιουργικο ατομο,χαρα να βοηθας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 20:27 Η kounelaki: #475 11-11-09 20:27 Το εισητηριο για τους επισκεπτες ποσο ειναι?Θα το πληρωσουμε στην εισοδο? Μαλλον θα ερθω κι εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #476 12-11-09 09:37 περιμενω απαντησεις απο εκτροφεια Βιρμανιας για συμμετοχες...μακαρι να ερθουν... αν δεν ερθουν θα τους πρηξω για το Μαρτη!! Νεκταρινι σκεφτομουν για τη καλπη να βαλω χαρτι με γατονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η Hlianna έγραψε: #477 12-11-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Το εισητηριο για τους επισκεπτες ποσο ειναι?Θα το πληρωσουμε στην εισοδο? Μαλλον θα ερθω κι εγω! Click για ανάπτυξη... νομιζω ειναι 3 ευρω..αν δεν κανω λαθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 14:51 Η Νεκταρια έγραψε: #478 12-11-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: νομιζω ειναι 3 ευρω..αν δεν κανω λαθος..[/quo Αρχικα ειχε ειπωθει για 3 ευρω αλλα θα ειναι 2 ευρω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 14:54 Η avtwvia έγραψε: #479 12-11-09 14:54 Θα εχει και παιδικο; Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 16:14 Η Νεκταρια έγραψε: #480 12-11-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Θα εχει και παιδικο; Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9.. Click για ανάπτυξη... Τα παιδια δεν πληρωνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αν ξερει καποιος καποιον κτηνιατρο που να προσφερεται να εξετασει τις γατες στην εκθεση ας γραψει ονομα και τηλεφωνο να επικοινωνησουμε. Ευχαριστω Click για ανάπτυξη... Εχω μειλεισει με τον γιατρο που παω εγω,και ρωταει για πωση ορα τον χρεαζεστεαυτο ειναι δορεαν ετσει δεν ειναι?γιατι εγω ετσει τον ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 11:19 Η Νεκταρια έγραψε: #463 06-11-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Εχω μειλεισει με τον γιατρο που παω εγω,και ρωταει για πωση ορα τον χρεαζεστεαυτο ειναι δορεαν ετσει δεν ειναι?γιατι εγω ετσει τον ειπα Click για ανάπτυξη... Απο τις 8πμ-11πμ . Ναι για δωρεαν μιλαμε Αν δεχτει να μας δωσει τα στοιχεια του για να μπει το ονομα του στον καταλογο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 11:20 Η sabi έγραψε: #464 06-11-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Απο τις 8πμ-11πμ . Ναι για δωρεαν μιλαμε Αν δεχτει να μας δωσει τα στοιχεια του για να μπει το ονομα του στον καταλογο. Click για ανάπτυξη... και σαββατο και κυριακη το ιδιοΜου εινε τωρα οτι θα ερθει,και ειναι καταπλικτικος γιατρος.Τον λενε Γκικας Ηλιας,γιατριο ειναι στην Νεα Ερηθρεα τ.2106250734,κ.6937001918 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 11:29 Η Νεκταρια έγραψε: #465 06-11-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και σαββατο και κυριακη το ιδιο Click για ανάπτυξη... Κανονικα ο κτηνιατρος θα πρεπει βασει λογικης να παρευρισκεται καθ`ολη τη διαρκεια μιας εκθεσης.Τουλαχιστον αν δεν μπορει,να ξερουμε οτι ανα πασα στιγμη οτι θα τον βρουμε. Για την Κυριακη δεν χρειαζεται,εκτος αν μας δηλωσουν συμμετοχη μονο για Κυριακη οποτε θα πρεπει να ειναι για να εξετασει το γατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 11:31 Η sabi έγραψε: #466 06-11-09 11:31 Κτινηγιατρος που παω εγω τωσα χρωνια ειναι παρα πολυ καλος,εχει εξερετικη επαθη με τα ζωα,και δεχτεικε να ερθει στην εκθεσει. Τον λενε Γκικας Ηλιας,γιατριο ειναι στην Νεα Ερηθρεια τ.2106250734,κ.6937001918 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 11:41 Η Νεκταρια έγραψε: #467 06-11-09 11:41 Μολις κλεισαμε τον κτηνιατρο για την εκθεση σε ευχαριστουμε ακομη μια φορα Σαβινα μας:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 13:53 Η sabi έγραψε: #468 06-11-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μολις κλεισαμε τον κτηνιατρο για την εκθεση σε ευχαριστουμε ακομη μια φορα Σαβινα μας:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Παρακαλω ,οτι μπωρο κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 14:53 Η Νεκταρια έγραψε: #469 06-11-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Παρακαλω ,οτι μπωρο κανω Click για ανάπτυξη... Οσοι δουλευουμε ,ξοδευουμε χρηματα,προσωπικο χρονο,αποκτουμε αγχος,τρεξιμο,και ολα αυτα γιατι?Για να αναστησουμε εναν ομιλο και να τον φτασουμε εκει που του πρεπειΑγωνιζομαστε για τη δοξα και οχι για το χρημα.Στις μερες μας δεν βρισκεις τετοιους ανθρωπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 17:51 Η sabi έγραψε: #470 06-11-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οσοι δουλευουμε ,ξοδευουμε χρηματα,προσωπικο χρονο,αποκτουμε αγχος,τρεξιμο,και ολα αυτα γιατι?Για να αναστησουμε εναν ομιλο και να τον φτασουμε εκει που του πρεπειΑγωνιζομαστε για τη δοξα και οχι για το χρημα.Στις μερες μας δεν βρισκεις τετοιους ανθρωπους Click για ανάπτυξη... Χαιρουμε οτι ομηλος επειτελους αποκτισε σοστο προεδρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:20 Η Νεκταρια έγραψε: #471 06-11-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Χαιρουμε οτι ομηλος επειτελους αποκτισε σοστο προεδρο Click για ανάπτυξη... Σαμπινα μου ο καιρος θα δειξει αν ειμαι σωστη η οχι.Ασχολουμαι με την εκθεση απο τον Αυγουστο και αν υπολογισεις δυο εκθεσεις τον χρονο δλδ καπου 8 μηνες δουλειας ε ας ξεκουραστω τους αλλους τεσσερις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #472 06-11-09 18:25 Νεκταρια θα γινει και δευτερη εκθεση μεσα στη χρονια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Νεκταρια έγραψε: #473 06-11-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια θα γινει και δευτερη εκθεση μεσα στη χρονια; Click για ανάπτυξη... κοιτα καναμε μια τον Μαρτη και αλλη μια τωρα τον Νοεμβρη αρα δυο.Η επομενη θα γινει λεμε τον Απριλη και μετα παλι τον Νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 09:58 Η sabi έγραψε: #474 07-11-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σαμπινα μου ο καιρος θα δειξει αν ειμαι σωστη η οχι.Ασχολουμαι με την εκθεση απο τον Αυγουστο και αν υπολογισεις δυο εκθεσεις τον χρονο δλδ καπου 8 μηνες δουλειας ε ας ξεκουραστω τους αλλους τεσσερις Click για ανάπτυξη... Και βεβεα θα δειξει,ειδη εχει δειξει καπια πραγματα.Εχω αιστηση για τους ανθροπους...ξερω τι λεωΕχεις διναμη και θελεση,τα εποληπα θα ερθουνε.Στο δινατο και διμιουργικο ατομο,χαρα να βοηθας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 20:27 Η kounelaki: #475 11-11-09 20:27 Το εισητηριο για τους επισκεπτες ποσο ειναι?Θα το πληρωσουμε στην εισοδο? Μαλλον θα ερθω κι εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #476 12-11-09 09:37 περιμενω απαντησεις απο εκτροφεια Βιρμανιας για συμμετοχες...μακαρι να ερθουν... αν δεν ερθουν θα τους πρηξω για το Μαρτη!! Νεκταρινι σκεφτομουν για τη καλπη να βαλω χαρτι με γατονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η Hlianna έγραψε: #477 12-11-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Το εισητηριο για τους επισκεπτες ποσο ειναι?Θα το πληρωσουμε στην εισοδο? Μαλλον θα ερθω κι εγω! Click για ανάπτυξη... νομιζω ειναι 3 ευρω..αν δεν κανω λαθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 14:51 Η Νεκταρια έγραψε: #478 12-11-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: νομιζω ειναι 3 ευρω..αν δεν κανω λαθος..[/quo Αρχικα ειχε ειπωθει για 3 ευρω αλλα θα ειναι 2 ευρω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 14:54 Η avtwvia έγραψε: #479 12-11-09 14:54 Θα εχει και παιδικο; Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 16:14 Η Νεκταρια έγραψε: #480 12-11-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Θα εχει και παιδικο; Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9.. Click για ανάπτυξη... Τα παιδια δεν πληρωνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Εχω μειλεισει με τον γιατρο που παω εγω,και ρωταει για πωση ορα τον χρεαζεστεαυτο ειναι δορεαν ετσει δεν ειναι?γιατι εγω ετσει τον ειπα Click για ανάπτυξη... Απο τις 8πμ-11πμ . Ναι για δωρεαν μιλαμε Αν δεχτει να μας δωσει τα στοιχεια του για να μπει το ονομα του στον καταλογο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 11:20 Η sabi έγραψε: #464 06-11-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Απο τις 8πμ-11πμ . Ναι για δωρεαν μιλαμε Αν δεχτει να μας δωσει τα στοιχεια του για να μπει το ονομα του στον καταλογο. Click για ανάπτυξη... και σαββατο και κυριακη το ιδιοΜου εινε τωρα οτι θα ερθει,και ειναι καταπλικτικος γιατρος.Τον λενε Γκικας Ηλιας,γιατριο ειναι στην Νεα Ερηθρεα τ.2106250734,κ.6937001918 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 11:29 Η Νεκταρια έγραψε: #465 06-11-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και σαββατο και κυριακη το ιδιο Click για ανάπτυξη... Κανονικα ο κτηνιατρος θα πρεπει βασει λογικης να παρευρισκεται καθ`ολη τη διαρκεια μιας εκθεσης.Τουλαχιστον αν δεν μπορει,να ξερουμε οτι ανα πασα στιγμη οτι θα τον βρουμε. Για την Κυριακη δεν χρειαζεται,εκτος αν μας δηλωσουν συμμετοχη μονο για Κυριακη οποτε θα πρεπει να ειναι για να εξετασει το γατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 11:31 Η sabi έγραψε: #466 06-11-09 11:31 Κτινηγιατρος που παω εγω τωσα χρωνια ειναι παρα πολυ καλος,εχει εξερετικη επαθη με τα ζωα,και δεχτεικε να ερθει στην εκθεσει. Τον λενε Γκικας Ηλιας,γιατριο ειναι στην Νεα Ερηθρεια τ.2106250734,κ.6937001918 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 11:41 Η Νεκταρια έγραψε: #467 06-11-09 11:41 Μολις κλεισαμε τον κτηνιατρο για την εκθεση σε ευχαριστουμε ακομη μια φορα Σαβινα μας:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 13:53 Η sabi έγραψε: #468 06-11-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μολις κλεισαμε τον κτηνιατρο για την εκθεση σε ευχαριστουμε ακομη μια φορα Σαβινα μας:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Παρακαλω ,οτι μπωρο κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 14:53 Η Νεκταρια έγραψε: #469 06-11-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Παρακαλω ,οτι μπωρο κανω Click για ανάπτυξη... Οσοι δουλευουμε ,ξοδευουμε χρηματα,προσωπικο χρονο,αποκτουμε αγχος,τρεξιμο,και ολα αυτα γιατι?Για να αναστησουμε εναν ομιλο και να τον φτασουμε εκει που του πρεπειΑγωνιζομαστε για τη δοξα και οχι για το χρημα.Στις μερες μας δεν βρισκεις τετοιους ανθρωπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 17:51 Η sabi έγραψε: #470 06-11-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οσοι δουλευουμε ,ξοδευουμε χρηματα,προσωπικο χρονο,αποκτουμε αγχος,τρεξιμο,και ολα αυτα γιατι?Για να αναστησουμε εναν ομιλο και να τον φτασουμε εκει που του πρεπειΑγωνιζομαστε για τη δοξα και οχι για το χρημα.Στις μερες μας δεν βρισκεις τετοιους ανθρωπους Click για ανάπτυξη... Χαιρουμε οτι ομηλος επειτελους αποκτισε σοστο προεδρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:20 Η Νεκταρια έγραψε: #471 06-11-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Χαιρουμε οτι ομηλος επειτελους αποκτισε σοστο προεδρο Click για ανάπτυξη... Σαμπινα μου ο καιρος θα δειξει αν ειμαι σωστη η οχι.Ασχολουμαι με την εκθεση απο τον Αυγουστο και αν υπολογισεις δυο εκθεσεις τον χρονο δλδ καπου 8 μηνες δουλειας ε ας ξεκουραστω τους αλλους τεσσερις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #472 06-11-09 18:25 Νεκταρια θα γινει και δευτερη εκθεση μεσα στη χρονια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Νεκταρια έγραψε: #473 06-11-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια θα γινει και δευτερη εκθεση μεσα στη χρονια; Click για ανάπτυξη... κοιτα καναμε μια τον Μαρτη και αλλη μια τωρα τον Νοεμβρη αρα δυο.Η επομενη θα γινει λεμε τον Απριλη και μετα παλι τον Νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 09:58 Η sabi έγραψε: #474 07-11-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σαμπινα μου ο καιρος θα δειξει αν ειμαι σωστη η οχι.Ασχολουμαι με την εκθεση απο τον Αυγουστο και αν υπολογισεις δυο εκθεσεις τον χρονο δλδ καπου 8 μηνες δουλειας ε ας ξεκουραστω τους αλλους τεσσερις Click για ανάπτυξη... Και βεβεα θα δειξει,ειδη εχει δειξει καπια πραγματα.Εχω αιστηση για τους ανθροπους...ξερω τι λεωΕχεις διναμη και θελεση,τα εποληπα θα ερθουνε.Στο δινατο και διμιουργικο ατομο,χαρα να βοηθας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 20:27 Η kounelaki: #475 11-11-09 20:27 Το εισητηριο για τους επισκεπτες ποσο ειναι?Θα το πληρωσουμε στην εισοδο? Μαλλον θα ερθω κι εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #476 12-11-09 09:37 περιμενω απαντησεις απο εκτροφεια Βιρμανιας για συμμετοχες...μακαρι να ερθουν... αν δεν ερθουν θα τους πρηξω για το Μαρτη!! Νεκταρινι σκεφτομουν για τη καλπη να βαλω χαρτι με γατονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η Hlianna έγραψε: #477 12-11-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Το εισητηριο για τους επισκεπτες ποσο ειναι?Θα το πληρωσουμε στην εισοδο? Μαλλον θα ερθω κι εγω! Click για ανάπτυξη... νομιζω ειναι 3 ευρω..αν δεν κανω λαθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 14:51 Η Νεκταρια έγραψε: #478 12-11-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: νομιζω ειναι 3 ευρω..αν δεν κανω λαθος..[/quo Αρχικα ειχε ειπωθει για 3 ευρω αλλα θα ειναι 2 ευρω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 14:54 Η avtwvia έγραψε: #479 12-11-09 14:54 Θα εχει και παιδικο; Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 16:14 Η Νεκταρια έγραψε: #480 12-11-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Θα εχει και παιδικο; Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9.. Click για ανάπτυξη... Τα παιδια δεν πληρωνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Απο τις 8πμ-11πμ . Ναι για δωρεαν μιλαμε Αν δεχτει να μας δωσει τα στοιχεια του για να μπει το ονομα του στον καταλογο. Click για ανάπτυξη... και σαββατο και κυριακη το ιδιοΜου εινε τωρα οτι θα ερθει,και ειναι καταπλικτικος γιατρος.Τον λενε Γκικας Ηλιας,γιατριο ειναι στην Νεα Ερηθρεα τ.2106250734,κ.6937001918 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 11:29 Η Νεκταρια έγραψε: #465 06-11-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από sabi: και σαββατο και κυριακη το ιδιο Click για ανάπτυξη... Κανονικα ο κτηνιατρος θα πρεπει βασει λογικης να παρευρισκεται καθ`ολη τη διαρκεια μιας εκθεσης.Τουλαχιστον αν δεν μπορει,να ξερουμε οτι ανα πασα στιγμη οτι θα τον βρουμε. Για την Κυριακη δεν χρειαζεται,εκτος αν μας δηλωσουν συμμετοχη μονο για Κυριακη οποτε θα πρεπει να ειναι για να εξετασει το γατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 11:31 Η sabi έγραψε: #466 06-11-09 11:31 Κτινηγιατρος που παω εγω τωσα χρωνια ειναι παρα πολυ καλος,εχει εξερετικη επαθη με τα ζωα,και δεχτεικε να ερθει στην εκθεσει. Τον λενε Γκικας Ηλιας,γιατριο ειναι στην Νεα Ερηθρεια τ.2106250734,κ.6937001918 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 11:41 Η Νεκταρια έγραψε: #467 06-11-09 11:41 Μολις κλεισαμε τον κτηνιατρο για την εκθεση σε ευχαριστουμε ακομη μια φορα Σαβινα μας:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 13:53 Η sabi έγραψε: #468 06-11-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μολις κλεισαμε τον κτηνιατρο για την εκθεση σε ευχαριστουμε ακομη μια φορα Σαβινα μας:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Παρακαλω ,οτι μπωρο κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 14:53 Η Νεκταρια έγραψε: #469 06-11-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Παρακαλω ,οτι μπωρο κανω Click για ανάπτυξη... Οσοι δουλευουμε ,ξοδευουμε χρηματα,προσωπικο χρονο,αποκτουμε αγχος,τρεξιμο,και ολα αυτα γιατι?Για να αναστησουμε εναν ομιλο και να τον φτασουμε εκει που του πρεπειΑγωνιζομαστε για τη δοξα και οχι για το χρημα.Στις μερες μας δεν βρισκεις τετοιους ανθρωπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 17:51 Η sabi έγραψε: #470 06-11-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οσοι δουλευουμε ,ξοδευουμε χρηματα,προσωπικο χρονο,αποκτουμε αγχος,τρεξιμο,και ολα αυτα γιατι?Για να αναστησουμε εναν ομιλο και να τον φτασουμε εκει που του πρεπειΑγωνιζομαστε για τη δοξα και οχι για το χρημα.Στις μερες μας δεν βρισκεις τετοιους ανθρωπους Click για ανάπτυξη... Χαιρουμε οτι ομηλος επειτελους αποκτισε σοστο προεδρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:20 Η Νεκταρια έγραψε: #471 06-11-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Χαιρουμε οτι ομηλος επειτελους αποκτισε σοστο προεδρο Click για ανάπτυξη... Σαμπινα μου ο καιρος θα δειξει αν ειμαι σωστη η οχι.Ασχολουμαι με την εκθεση απο τον Αυγουστο και αν υπολογισεις δυο εκθεσεις τον χρονο δλδ καπου 8 μηνες δουλειας ε ας ξεκουραστω τους αλλους τεσσερις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #472 06-11-09 18:25 Νεκταρια θα γινει και δευτερη εκθεση μεσα στη χρονια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Νεκταρια έγραψε: #473 06-11-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια θα γινει και δευτερη εκθεση μεσα στη χρονια; Click για ανάπτυξη... κοιτα καναμε μια τον Μαρτη και αλλη μια τωρα τον Νοεμβρη αρα δυο.Η επομενη θα γινει λεμε τον Απριλη και μετα παλι τον Νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 09:58 Η sabi έγραψε: #474 07-11-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σαμπινα μου ο καιρος θα δειξει αν ειμαι σωστη η οχι.Ασχολουμαι με την εκθεση απο τον Αυγουστο και αν υπολογισεις δυο εκθεσεις τον χρονο δλδ καπου 8 μηνες δουλειας ε ας ξεκουραστω τους αλλους τεσσερις Click για ανάπτυξη... Και βεβεα θα δειξει,ειδη εχει δειξει καπια πραγματα.Εχω αιστηση για τους ανθροπους...ξερω τι λεωΕχεις διναμη και θελεση,τα εποληπα θα ερθουνε.Στο δινατο και διμιουργικο ατομο,χαρα να βοηθας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 20:27 Η kounelaki: #475 11-11-09 20:27 Το εισητηριο για τους επισκεπτες ποσο ειναι?Θα το πληρωσουμε στην εισοδο? Μαλλον θα ερθω κι εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #476 12-11-09 09:37 περιμενω απαντησεις απο εκτροφεια Βιρμανιας για συμμετοχες...μακαρι να ερθουν... αν δεν ερθουν θα τους πρηξω για το Μαρτη!! Νεκταρινι σκεφτομουν για τη καλπη να βαλω χαρτι με γατονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η Hlianna έγραψε: #477 12-11-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Το εισητηριο για τους επισκεπτες ποσο ειναι?Θα το πληρωσουμε στην εισοδο? Μαλλον θα ερθω κι εγω! Click για ανάπτυξη... νομιζω ειναι 3 ευρω..αν δεν κανω λαθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 14:51 Η Νεκταρια έγραψε: #478 12-11-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: νομιζω ειναι 3 ευρω..αν δεν κανω λαθος..[/quo Αρχικα ειχε ειπωθει για 3 ευρω αλλα θα ειναι 2 ευρω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 14:54 Η avtwvia έγραψε: #479 12-11-09 14:54 Θα εχει και παιδικο; Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 16:14 Η Νεκταρια έγραψε: #480 12-11-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Θα εχει και παιδικο; Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9.. Click για ανάπτυξη... Τα παιδια δεν πληρωνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: και σαββατο και κυριακη το ιδιο Click για ανάπτυξη... Κανονικα ο κτηνιατρος θα πρεπει βασει λογικης να παρευρισκεται καθ`ολη τη διαρκεια μιας εκθεσης.Τουλαχιστον αν δεν μπορει,να ξερουμε οτι ανα πασα στιγμη οτι θα τον βρουμε. Για την Κυριακη δεν χρειαζεται,εκτος αν μας δηλωσουν συμμετοχη μονο για Κυριακη οποτε θα πρεπει να ειναι για να εξετασει το γατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 11:31 Η sabi έγραψε: #466 06-11-09 11:31 Κτινηγιατρος που παω εγω τωσα χρωνια ειναι παρα πολυ καλος,εχει εξερετικη επαθη με τα ζωα,και δεχτεικε να ερθει στην εκθεσει. Τον λενε Γκικας Ηλιας,γιατριο ειναι στην Νεα Ερηθρεια τ.2106250734,κ.6937001918 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 11:41 Η Νεκταρια έγραψε: #467 06-11-09 11:41 Μολις κλεισαμε τον κτηνιατρο για την εκθεση σε ευχαριστουμε ακομη μια φορα Σαβινα μας:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 13:53 Η sabi έγραψε: #468 06-11-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μολις κλεισαμε τον κτηνιατρο για την εκθεση σε ευχαριστουμε ακομη μια φορα Σαβινα μας:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Παρακαλω ,οτι μπωρο κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 14:53 Η Νεκταρια έγραψε: #469 06-11-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Παρακαλω ,οτι μπωρο κανω Click για ανάπτυξη... Οσοι δουλευουμε ,ξοδευουμε χρηματα,προσωπικο χρονο,αποκτουμε αγχος,τρεξιμο,και ολα αυτα γιατι?Για να αναστησουμε εναν ομιλο και να τον φτασουμε εκει που του πρεπειΑγωνιζομαστε για τη δοξα και οχι για το χρημα.Στις μερες μας δεν βρισκεις τετοιους ανθρωπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 17:51 Η sabi έγραψε: #470 06-11-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οσοι δουλευουμε ,ξοδευουμε χρηματα,προσωπικο χρονο,αποκτουμε αγχος,τρεξιμο,και ολα αυτα γιατι?Για να αναστησουμε εναν ομιλο και να τον φτασουμε εκει που του πρεπειΑγωνιζομαστε για τη δοξα και οχι για το χρημα.Στις μερες μας δεν βρισκεις τετοιους ανθρωπους Click για ανάπτυξη... Χαιρουμε οτι ομηλος επειτελους αποκτισε σοστο προεδρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:20 Η Νεκταρια έγραψε: #471 06-11-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Χαιρουμε οτι ομηλος επειτελους αποκτισε σοστο προεδρο Click για ανάπτυξη... Σαμπινα μου ο καιρος θα δειξει αν ειμαι σωστη η οχι.Ασχολουμαι με την εκθεση απο τον Αυγουστο και αν υπολογισεις δυο εκθεσεις τον χρονο δλδ καπου 8 μηνες δουλειας ε ας ξεκουραστω τους αλλους τεσσερις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #472 06-11-09 18:25 Νεκταρια θα γινει και δευτερη εκθεση μεσα στη χρονια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Νεκταρια έγραψε: #473 06-11-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια θα γινει και δευτερη εκθεση μεσα στη χρονια; Click για ανάπτυξη... κοιτα καναμε μια τον Μαρτη και αλλη μια τωρα τον Νοεμβρη αρα δυο.Η επομενη θα γινει λεμε τον Απριλη και μετα παλι τον Νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 09:58 Η sabi έγραψε: #474 07-11-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σαμπινα μου ο καιρος θα δειξει αν ειμαι σωστη η οχι.Ασχολουμαι με την εκθεση απο τον Αυγουστο και αν υπολογισεις δυο εκθεσεις τον χρονο δλδ καπου 8 μηνες δουλειας ε ας ξεκουραστω τους αλλους τεσσερις Click για ανάπτυξη... Και βεβεα θα δειξει,ειδη εχει δειξει καπια πραγματα.Εχω αιστηση για τους ανθροπους...ξερω τι λεωΕχεις διναμη και θελεση,τα εποληπα θα ερθουνε.Στο δινατο και διμιουργικο ατομο,χαρα να βοηθας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 20:27 Η kounelaki: #475 11-11-09 20:27 Το εισητηριο για τους επισκεπτες ποσο ειναι?Θα το πληρωσουμε στην εισοδο? Μαλλον θα ερθω κι εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #476 12-11-09 09:37 περιμενω απαντησεις απο εκτροφεια Βιρμανιας για συμμετοχες...μακαρι να ερθουν... αν δεν ερθουν θα τους πρηξω για το Μαρτη!! Νεκταρινι σκεφτομουν για τη καλπη να βαλω χαρτι με γατονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η Hlianna έγραψε: #477 12-11-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Το εισητηριο για τους επισκεπτες ποσο ειναι?Θα το πληρωσουμε στην εισοδο? Μαλλον θα ερθω κι εγω! Click για ανάπτυξη... νομιζω ειναι 3 ευρω..αν δεν κανω λαθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 14:51 Η Νεκταρια έγραψε: #478 12-11-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: νομιζω ειναι 3 ευρω..αν δεν κανω λαθος..[/quo Αρχικα ειχε ειπωθει για 3 ευρω αλλα θα ειναι 2 ευρω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 14:54 Η avtwvia έγραψε: #479 12-11-09 14:54 Θα εχει και παιδικο; Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 16:14 Η Νεκταρια έγραψε: #480 12-11-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Θα εχει και παιδικο; Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9.. Click για ανάπτυξη... Τα παιδια δεν πληρωνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κτινηγιατρος που παω εγω τωσα χρωνια ειναι παρα πολυ καλος,εχει εξερετικη επαθη με τα ζωα,και δεχτεικε να ερθει στην εκθεσει. Τον λενε Γκικας Ηλιας,γιατριο ειναι στην Νεα Ερηθρεια τ.2106250734,κ.6937001918 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 11:41 Η Νεκταρια έγραψε: #467 06-11-09 11:41 Μολις κλεισαμε τον κτηνιατρο για την εκθεση σε ευχαριστουμε ακομη μια φορα Σαβινα μας:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 13:53 Η sabi έγραψε: #468 06-11-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μολις κλεισαμε τον κτηνιατρο για την εκθεση σε ευχαριστουμε ακομη μια φορα Σαβινα μας:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Παρακαλω ,οτι μπωρο κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 14:53 Η Νεκταρια έγραψε: #469 06-11-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Παρακαλω ,οτι μπωρο κανω Click για ανάπτυξη... Οσοι δουλευουμε ,ξοδευουμε χρηματα,προσωπικο χρονο,αποκτουμε αγχος,τρεξιμο,και ολα αυτα γιατι?Για να αναστησουμε εναν ομιλο και να τον φτασουμε εκει που του πρεπειΑγωνιζομαστε για τη δοξα και οχι για το χρημα.Στις μερες μας δεν βρισκεις τετοιους ανθρωπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 17:51 Η sabi έγραψε: #470 06-11-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οσοι δουλευουμε ,ξοδευουμε χρηματα,προσωπικο χρονο,αποκτουμε αγχος,τρεξιμο,και ολα αυτα γιατι?Για να αναστησουμε εναν ομιλο και να τον φτασουμε εκει που του πρεπειΑγωνιζομαστε για τη δοξα και οχι για το χρημα.Στις μερες μας δεν βρισκεις τετοιους ανθρωπους Click για ανάπτυξη... Χαιρουμε οτι ομηλος επειτελους αποκτισε σοστο προεδρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:20 Η Νεκταρια έγραψε: #471 06-11-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Χαιρουμε οτι ομηλος επειτελους αποκτισε σοστο προεδρο Click για ανάπτυξη... Σαμπινα μου ο καιρος θα δειξει αν ειμαι σωστη η οχι.Ασχολουμαι με την εκθεση απο τον Αυγουστο και αν υπολογισεις δυο εκθεσεις τον χρονο δλδ καπου 8 μηνες δουλειας ε ας ξεκουραστω τους αλλους τεσσερις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #472 06-11-09 18:25 Νεκταρια θα γινει και δευτερη εκθεση μεσα στη χρονια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Νεκταρια έγραψε: #473 06-11-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια θα γινει και δευτερη εκθεση μεσα στη χρονια; Click για ανάπτυξη... κοιτα καναμε μια τον Μαρτη και αλλη μια τωρα τον Νοεμβρη αρα δυο.Η επομενη θα γινει λεμε τον Απριλη και μετα παλι τον Νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 09:58 Η sabi έγραψε: #474 07-11-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σαμπινα μου ο καιρος θα δειξει αν ειμαι σωστη η οχι.Ασχολουμαι με την εκθεση απο τον Αυγουστο και αν υπολογισεις δυο εκθεσεις τον χρονο δλδ καπου 8 μηνες δουλειας ε ας ξεκουραστω τους αλλους τεσσερις Click για ανάπτυξη... Και βεβεα θα δειξει,ειδη εχει δειξει καπια πραγματα.Εχω αιστηση για τους ανθροπους...ξερω τι λεωΕχεις διναμη και θελεση,τα εποληπα θα ερθουνε.Στο δινατο και διμιουργικο ατομο,χαρα να βοηθας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 20:27 Η kounelaki: #475 11-11-09 20:27 Το εισητηριο για τους επισκεπτες ποσο ειναι?Θα το πληρωσουμε στην εισοδο? Μαλλον θα ερθω κι εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #476 12-11-09 09:37 περιμενω απαντησεις απο εκτροφεια Βιρμανιας για συμμετοχες...μακαρι να ερθουν... αν δεν ερθουν θα τους πρηξω για το Μαρτη!! Νεκταρινι σκεφτομουν για τη καλπη να βαλω χαρτι με γατονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η Hlianna έγραψε: #477 12-11-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Το εισητηριο για τους επισκεπτες ποσο ειναι?Θα το πληρωσουμε στην εισοδο? Μαλλον θα ερθω κι εγω! Click για ανάπτυξη... νομιζω ειναι 3 ευρω..αν δεν κανω λαθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 14:51 Η Νεκταρια έγραψε: #478 12-11-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: νομιζω ειναι 3 ευρω..αν δεν κανω λαθος..[/quo Αρχικα ειχε ειπωθει για 3 ευρω αλλα θα ειναι 2 ευρω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 14:54 Η avtwvia έγραψε: #479 12-11-09 14:54 Θα εχει και παιδικο; Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 16:14 Η Νεκταρια έγραψε: #480 12-11-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Θα εχει και παιδικο; Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9.. Click για ανάπτυξη... Τα παιδια δεν πληρωνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μολις κλεισαμε τον κτηνιατρο για την εκθεση σε ευχαριστουμε ακομη μια φορα Σαβινα μας:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 13:53 Η sabi έγραψε: #468 06-11-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μολις κλεισαμε τον κτηνιατρο για την εκθεση σε ευχαριστουμε ακομη μια φορα Σαβινα μας:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Παρακαλω ,οτι μπωρο κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 14:53 Η Νεκταρια έγραψε: #469 06-11-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Παρακαλω ,οτι μπωρο κανω Click για ανάπτυξη... Οσοι δουλευουμε ,ξοδευουμε χρηματα,προσωπικο χρονο,αποκτουμε αγχος,τρεξιμο,και ολα αυτα γιατι?Για να αναστησουμε εναν ομιλο και να τον φτασουμε εκει που του πρεπειΑγωνιζομαστε για τη δοξα και οχι για το χρημα.Στις μερες μας δεν βρισκεις τετοιους ανθρωπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 17:51 Η sabi έγραψε: #470 06-11-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οσοι δουλευουμε ,ξοδευουμε χρηματα,προσωπικο χρονο,αποκτουμε αγχος,τρεξιμο,και ολα αυτα γιατι?Για να αναστησουμε εναν ομιλο και να τον φτασουμε εκει που του πρεπειΑγωνιζομαστε για τη δοξα και οχι για το χρημα.Στις μερες μας δεν βρισκεις τετοιους ανθρωπους Click για ανάπτυξη... Χαιρουμε οτι ομηλος επειτελους αποκτισε σοστο προεδρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:20 Η Νεκταρια έγραψε: #471 06-11-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Χαιρουμε οτι ομηλος επειτελους αποκτισε σοστο προεδρο Click για ανάπτυξη... Σαμπινα μου ο καιρος θα δειξει αν ειμαι σωστη η οχι.Ασχολουμαι με την εκθεση απο τον Αυγουστο και αν υπολογισεις δυο εκθεσεις τον χρονο δλδ καπου 8 μηνες δουλειας ε ας ξεκουραστω τους αλλους τεσσερις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #472 06-11-09 18:25 Νεκταρια θα γινει και δευτερη εκθεση μεσα στη χρονια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Νεκταρια έγραψε: #473 06-11-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια θα γινει και δευτερη εκθεση μεσα στη χρονια; Click για ανάπτυξη... κοιτα καναμε μια τον Μαρτη και αλλη μια τωρα τον Νοεμβρη αρα δυο.Η επομενη θα γινει λεμε τον Απριλη και μετα παλι τον Νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 09:58 Η sabi έγραψε: #474 07-11-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σαμπινα μου ο καιρος θα δειξει αν ειμαι σωστη η οχι.Ασχολουμαι με την εκθεση απο τον Αυγουστο και αν υπολογισεις δυο εκθεσεις τον χρονο δλδ καπου 8 μηνες δουλειας ε ας ξεκουραστω τους αλλους τεσσερις Click για ανάπτυξη... Και βεβεα θα δειξει,ειδη εχει δειξει καπια πραγματα.Εχω αιστηση για τους ανθροπους...ξερω τι λεωΕχεις διναμη και θελεση,τα εποληπα θα ερθουνε.Στο δινατο και διμιουργικο ατομο,χαρα να βοηθας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 20:27 Η kounelaki: #475 11-11-09 20:27 Το εισητηριο για τους επισκεπτες ποσο ειναι?Θα το πληρωσουμε στην εισοδο? Μαλλον θα ερθω κι εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #476 12-11-09 09:37 περιμενω απαντησεις απο εκτροφεια Βιρμανιας για συμμετοχες...μακαρι να ερθουν... αν δεν ερθουν θα τους πρηξω για το Μαρτη!! Νεκταρινι σκεφτομουν για τη καλπη να βαλω χαρτι με γατονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η Hlianna έγραψε: #477 12-11-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Το εισητηριο για τους επισκεπτες ποσο ειναι?Θα το πληρωσουμε στην εισοδο? Μαλλον θα ερθω κι εγω! Click για ανάπτυξη... νομιζω ειναι 3 ευρω..αν δεν κανω λαθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 14:51 Η Νεκταρια έγραψε: #478 12-11-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: νομιζω ειναι 3 ευρω..αν δεν κανω λαθος..[/quo Αρχικα ειχε ειπωθει για 3 ευρω αλλα θα ειναι 2 ευρω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 14:54 Η avtwvia έγραψε: #479 12-11-09 14:54 Θα εχει και παιδικο; Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 16:14 Η Νεκταρια έγραψε: #480 12-11-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Θα εχει και παιδικο; Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9.. Click για ανάπτυξη... Τα παιδια δεν πληρωνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Μολις κλεισαμε τον κτηνιατρο για την εκθεση σε ευχαριστουμε ακομη μια φορα Σαβινα μας:kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Παρακαλω ,οτι μπωρο κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 14:53 Η Νεκταρια έγραψε: #469 06-11-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Παρακαλω ,οτι μπωρο κανω Click για ανάπτυξη... Οσοι δουλευουμε ,ξοδευουμε χρηματα,προσωπικο χρονο,αποκτουμε αγχος,τρεξιμο,και ολα αυτα γιατι?Για να αναστησουμε εναν ομιλο και να τον φτασουμε εκει που του πρεπειΑγωνιζομαστε για τη δοξα και οχι για το χρημα.Στις μερες μας δεν βρισκεις τετοιους ανθρωπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 17:51 Η sabi έγραψε: #470 06-11-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οσοι δουλευουμε ,ξοδευουμε χρηματα,προσωπικο χρονο,αποκτουμε αγχος,τρεξιμο,και ολα αυτα γιατι?Για να αναστησουμε εναν ομιλο και να τον φτασουμε εκει που του πρεπειΑγωνιζομαστε για τη δοξα και οχι για το χρημα.Στις μερες μας δεν βρισκεις τετοιους ανθρωπους Click για ανάπτυξη... Χαιρουμε οτι ομηλος επειτελους αποκτισε σοστο προεδρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:20 Η Νεκταρια έγραψε: #471 06-11-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Χαιρουμε οτι ομηλος επειτελους αποκτισε σοστο προεδρο Click για ανάπτυξη... Σαμπινα μου ο καιρος θα δειξει αν ειμαι σωστη η οχι.Ασχολουμαι με την εκθεση απο τον Αυγουστο και αν υπολογισεις δυο εκθεσεις τον χρονο δλδ καπου 8 μηνες δουλειας ε ας ξεκουραστω τους αλλους τεσσερις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #472 06-11-09 18:25 Νεκταρια θα γινει και δευτερη εκθεση μεσα στη χρονια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Νεκταρια έγραψε: #473 06-11-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια θα γινει και δευτερη εκθεση μεσα στη χρονια; Click για ανάπτυξη... κοιτα καναμε μια τον Μαρτη και αλλη μια τωρα τον Νοεμβρη αρα δυο.Η επομενη θα γινει λεμε τον Απριλη και μετα παλι τον Νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 09:58 Η sabi έγραψε: #474 07-11-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σαμπινα μου ο καιρος θα δειξει αν ειμαι σωστη η οχι.Ασχολουμαι με την εκθεση απο τον Αυγουστο και αν υπολογισεις δυο εκθεσεις τον χρονο δλδ καπου 8 μηνες δουλειας ε ας ξεκουραστω τους αλλους τεσσερις Click για ανάπτυξη... Και βεβεα θα δειξει,ειδη εχει δειξει καπια πραγματα.Εχω αιστηση για τους ανθροπους...ξερω τι λεωΕχεις διναμη και θελεση,τα εποληπα θα ερθουνε.Στο δινατο και διμιουργικο ατομο,χαρα να βοηθας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 20:27 Η kounelaki: #475 11-11-09 20:27 Το εισητηριο για τους επισκεπτες ποσο ειναι?Θα το πληρωσουμε στην εισοδο? Μαλλον θα ερθω κι εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #476 12-11-09 09:37 περιμενω απαντησεις απο εκτροφεια Βιρμανιας για συμμετοχες...μακαρι να ερθουν... αν δεν ερθουν θα τους πρηξω για το Μαρτη!! Νεκταρινι σκεφτομουν για τη καλπη να βαλω χαρτι με γατονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η Hlianna έγραψε: #477 12-11-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Το εισητηριο για τους επισκεπτες ποσο ειναι?Θα το πληρωσουμε στην εισοδο? Μαλλον θα ερθω κι εγω! Click για ανάπτυξη... νομιζω ειναι 3 ευρω..αν δεν κανω λαθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 14:51 Η Νεκταρια έγραψε: #478 12-11-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: νομιζω ειναι 3 ευρω..αν δεν κανω λαθος..[/quo Αρχικα ειχε ειπωθει για 3 ευρω αλλα θα ειναι 2 ευρω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 14:54 Η avtwvia έγραψε: #479 12-11-09 14:54 Θα εχει και παιδικο; Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 16:14 Η Νεκταρια έγραψε: #480 12-11-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Θα εχει και παιδικο; Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9.. Click για ανάπτυξη... Τα παιδια δεν πληρωνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Παρακαλω ,οτι μπωρο κανω Click για ανάπτυξη... Οσοι δουλευουμε ,ξοδευουμε χρηματα,προσωπικο χρονο,αποκτουμε αγχος,τρεξιμο,και ολα αυτα γιατι?Για να αναστησουμε εναν ομιλο και να τον φτασουμε εκει που του πρεπειΑγωνιζομαστε για τη δοξα και οχι για το χρημα.Στις μερες μας δεν βρισκεις τετοιους ανθρωπους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 17:51 Η sabi έγραψε: #470 06-11-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οσοι δουλευουμε ,ξοδευουμε χρηματα,προσωπικο χρονο,αποκτουμε αγχος,τρεξιμο,και ολα αυτα γιατι?Για να αναστησουμε εναν ομιλο και να τον φτασουμε εκει που του πρεπειΑγωνιζομαστε για τη δοξα και οχι για το χρημα.Στις μερες μας δεν βρισκεις τετοιους ανθρωπους Click για ανάπτυξη... Χαιρουμε οτι ομηλος επειτελους αποκτισε σοστο προεδρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:20 Η Νεκταρια έγραψε: #471 06-11-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Χαιρουμε οτι ομηλος επειτελους αποκτισε σοστο προεδρο Click για ανάπτυξη... Σαμπινα μου ο καιρος θα δειξει αν ειμαι σωστη η οχι.Ασχολουμαι με την εκθεση απο τον Αυγουστο και αν υπολογισεις δυο εκθεσεις τον χρονο δλδ καπου 8 μηνες δουλειας ε ας ξεκουραστω τους αλλους τεσσερις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #472 06-11-09 18:25 Νεκταρια θα γινει και δευτερη εκθεση μεσα στη χρονια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Νεκταρια έγραψε: #473 06-11-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια θα γινει και δευτερη εκθεση μεσα στη χρονια; Click για ανάπτυξη... κοιτα καναμε μια τον Μαρτη και αλλη μια τωρα τον Νοεμβρη αρα δυο.Η επομενη θα γινει λεμε τον Απριλη και μετα παλι τον Νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 09:58 Η sabi έγραψε: #474 07-11-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σαμπινα μου ο καιρος θα δειξει αν ειμαι σωστη η οχι.Ασχολουμαι με την εκθεση απο τον Αυγουστο και αν υπολογισεις δυο εκθεσεις τον χρονο δλδ καπου 8 μηνες δουλειας ε ας ξεκουραστω τους αλλους τεσσερις Click για ανάπτυξη... Και βεβεα θα δειξει,ειδη εχει δειξει καπια πραγματα.Εχω αιστηση για τους ανθροπους...ξερω τι λεωΕχεις διναμη και θελεση,τα εποληπα θα ερθουνε.Στο δινατο και διμιουργικο ατομο,χαρα να βοηθας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 20:27 Η kounelaki: #475 11-11-09 20:27 Το εισητηριο για τους επισκεπτες ποσο ειναι?Θα το πληρωσουμε στην εισοδο? Μαλλον θα ερθω κι εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #476 12-11-09 09:37 περιμενω απαντησεις απο εκτροφεια Βιρμανιας για συμμετοχες...μακαρι να ερθουν... αν δεν ερθουν θα τους πρηξω για το Μαρτη!! Νεκταρινι σκεφτομουν για τη καλπη να βαλω χαρτι με γατονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η Hlianna έγραψε: #477 12-11-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Το εισητηριο για τους επισκεπτες ποσο ειναι?Θα το πληρωσουμε στην εισοδο? Μαλλον θα ερθω κι εγω! Click για ανάπτυξη... νομιζω ειναι 3 ευρω..αν δεν κανω λαθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 14:51 Η Νεκταρια έγραψε: #478 12-11-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: νομιζω ειναι 3 ευρω..αν δεν κανω λαθος..[/quo Αρχικα ειχε ειπωθει για 3 ευρω αλλα θα ειναι 2 ευρω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 14:54 Η avtwvia έγραψε: #479 12-11-09 14:54 Θα εχει και παιδικο; Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 16:14 Η Νεκταρια έγραψε: #480 12-11-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Θα εχει και παιδικο; Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9.. Click για ανάπτυξη... Τα παιδια δεν πληρωνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οσοι δουλευουμε ,ξοδευουμε χρηματα,προσωπικο χρονο,αποκτουμε αγχος,τρεξιμο,και ολα αυτα γιατι?Για να αναστησουμε εναν ομιλο και να τον φτασουμε εκει που του πρεπειΑγωνιζομαστε για τη δοξα και οχι για το χρημα.Στις μερες μας δεν βρισκεις τετοιους ανθρωπους Click για ανάπτυξη... Χαιρουμε οτι ομηλος επειτελους αποκτισε σοστο προεδρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:20 Η Νεκταρια έγραψε: #471 06-11-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Χαιρουμε οτι ομηλος επειτελους αποκτισε σοστο προεδρο Click για ανάπτυξη... Σαμπινα μου ο καιρος θα δειξει αν ειμαι σωστη η οχι.Ασχολουμαι με την εκθεση απο τον Αυγουστο και αν υπολογισεις δυο εκθεσεις τον χρονο δλδ καπου 8 μηνες δουλειας ε ας ξεκουραστω τους αλλους τεσσερις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #472 06-11-09 18:25 Νεκταρια θα γινει και δευτερη εκθεση μεσα στη χρονια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Νεκταρια έγραψε: #473 06-11-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια θα γινει και δευτερη εκθεση μεσα στη χρονια; Click για ανάπτυξη... κοιτα καναμε μια τον Μαρτη και αλλη μια τωρα τον Νοεμβρη αρα δυο.Η επομενη θα γινει λεμε τον Απριλη και μετα παλι τον Νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 09:58 Η sabi έγραψε: #474 07-11-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σαμπινα μου ο καιρος θα δειξει αν ειμαι σωστη η οχι.Ασχολουμαι με την εκθεση απο τον Αυγουστο και αν υπολογισεις δυο εκθεσεις τον χρονο δλδ καπου 8 μηνες δουλειας ε ας ξεκουραστω τους αλλους τεσσερις Click για ανάπτυξη... Και βεβεα θα δειξει,ειδη εχει δειξει καπια πραγματα.Εχω αιστηση για τους ανθροπους...ξερω τι λεωΕχεις διναμη και θελεση,τα εποληπα θα ερθουνε.Στο δινατο και διμιουργικο ατομο,χαρα να βοηθας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 20:27 Η kounelaki: #475 11-11-09 20:27 Το εισητηριο για τους επισκεπτες ποσο ειναι?Θα το πληρωσουμε στην εισοδο? Μαλλον θα ερθω κι εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #476 12-11-09 09:37 περιμενω απαντησεις απο εκτροφεια Βιρμανιας για συμμετοχες...μακαρι να ερθουν... αν δεν ερθουν θα τους πρηξω για το Μαρτη!! Νεκταρινι σκεφτομουν για τη καλπη να βαλω χαρτι με γατονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η Hlianna έγραψε: #477 12-11-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Το εισητηριο για τους επισκεπτες ποσο ειναι?Θα το πληρωσουμε στην εισοδο? Μαλλον θα ερθω κι εγω! Click για ανάπτυξη... νομιζω ειναι 3 ευρω..αν δεν κανω λαθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 14:51 Η Νεκταρια έγραψε: #478 12-11-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: νομιζω ειναι 3 ευρω..αν δεν κανω λαθος..[/quo Αρχικα ειχε ειπωθει για 3 ευρω αλλα θα ειναι 2 ευρω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 14:54 Η avtwvia έγραψε: #479 12-11-09 14:54 Θα εχει και παιδικο; Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 16:14 Η Νεκταρια έγραψε: #480 12-11-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Θα εχει και παιδικο; Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9.. Click για ανάπτυξη... Τα παιδια δεν πληρωνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Χαιρουμε οτι ομηλος επειτελους αποκτισε σοστο προεδρο Click για ανάπτυξη... Σαμπινα μου ο καιρος θα δειξει αν ειμαι σωστη η οχι.Ασχολουμαι με την εκθεση απο τον Αυγουστο και αν υπολογισεις δυο εκθεσεις τον χρονο δλδ καπου 8 μηνες δουλειας ε ας ξεκουραστω τους αλλους τεσσερις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:25 Η moukelis έγραψε: #472 06-11-09 18:25 Νεκταρια θα γινει και δευτερη εκθεση μεσα στη χρονια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Νεκταρια έγραψε: #473 06-11-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια θα γινει και δευτερη εκθεση μεσα στη χρονια; Click για ανάπτυξη... κοιτα καναμε μια τον Μαρτη και αλλη μια τωρα τον Νοεμβρη αρα δυο.Η επομενη θα γινει λεμε τον Απριλη και μετα παλι τον Νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 09:58 Η sabi έγραψε: #474 07-11-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σαμπινα μου ο καιρος θα δειξει αν ειμαι σωστη η οχι.Ασχολουμαι με την εκθεση απο τον Αυγουστο και αν υπολογισεις δυο εκθεσεις τον χρονο δλδ καπου 8 μηνες δουλειας ε ας ξεκουραστω τους αλλους τεσσερις Click για ανάπτυξη... Και βεβεα θα δειξει,ειδη εχει δειξει καπια πραγματα.Εχω αιστηση για τους ανθροπους...ξερω τι λεωΕχεις διναμη και θελεση,τα εποληπα θα ερθουνε.Στο δινατο και διμιουργικο ατομο,χαρα να βοηθας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 20:27 Η kounelaki: #475 11-11-09 20:27 Το εισητηριο για τους επισκεπτες ποσο ειναι?Θα το πληρωσουμε στην εισοδο? Μαλλον θα ερθω κι εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #476 12-11-09 09:37 περιμενω απαντησεις απο εκτροφεια Βιρμανιας για συμμετοχες...μακαρι να ερθουν... αν δεν ερθουν θα τους πρηξω για το Μαρτη!! Νεκταρινι σκεφτομουν για τη καλπη να βαλω χαρτι με γατονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η Hlianna έγραψε: #477 12-11-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Το εισητηριο για τους επισκεπτες ποσο ειναι?Θα το πληρωσουμε στην εισοδο? Μαλλον θα ερθω κι εγω! Click για ανάπτυξη... νομιζω ειναι 3 ευρω..αν δεν κανω λαθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 14:51 Η Νεκταρια έγραψε: #478 12-11-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: νομιζω ειναι 3 ευρω..αν δεν κανω λαθος..[/quo Αρχικα ειχε ειπωθει για 3 ευρω αλλα θα ειναι 2 ευρω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 14:54 Η avtwvia έγραψε: #479 12-11-09 14:54 Θα εχει και παιδικο; Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 16:14 Η Νεκταρια έγραψε: #480 12-11-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Θα εχει και παιδικο; Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9.. Click για ανάπτυξη... Τα παιδια δεν πληρωνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νεκταρια θα γινει και δευτερη εκθεση μεσα στη χρονια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 19:14 Η Νεκταρια έγραψε: #473 06-11-09 19:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια θα γινει και δευτερη εκθεση μεσα στη χρονια; Click για ανάπτυξη... κοιτα καναμε μια τον Μαρτη και αλλη μια τωρα τον Νοεμβρη αρα δυο.Η επομενη θα γινει λεμε τον Απριλη και μετα παλι τον Νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 09:58 Η sabi έγραψε: #474 07-11-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σαμπινα μου ο καιρος θα δειξει αν ειμαι σωστη η οχι.Ασχολουμαι με την εκθεση απο τον Αυγουστο και αν υπολογισεις δυο εκθεσεις τον χρονο δλδ καπου 8 μηνες δουλειας ε ας ξεκουραστω τους αλλους τεσσερις Click για ανάπτυξη... Και βεβεα θα δειξει,ειδη εχει δειξει καπια πραγματα.Εχω αιστηση για τους ανθροπους...ξερω τι λεωΕχεις διναμη και θελεση,τα εποληπα θα ερθουνε.Στο δινατο και διμιουργικο ατομο,χαρα να βοηθας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 20:27 Η kounelaki: #475 11-11-09 20:27 Το εισητηριο για τους επισκεπτες ποσο ειναι?Θα το πληρωσουμε στην εισοδο? Μαλλον θα ερθω κι εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #476 12-11-09 09:37 περιμενω απαντησεις απο εκτροφεια Βιρμανιας για συμμετοχες...μακαρι να ερθουν... αν δεν ερθουν θα τους πρηξω για το Μαρτη!! Νεκταρινι σκεφτομουν για τη καλπη να βαλω χαρτι με γατονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η Hlianna έγραψε: #477 12-11-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Το εισητηριο για τους επισκεπτες ποσο ειναι?Θα το πληρωσουμε στην εισοδο? Μαλλον θα ερθω κι εγω! Click για ανάπτυξη... νομιζω ειναι 3 ευρω..αν δεν κανω λαθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 14:51 Η Νεκταρια έγραψε: #478 12-11-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: νομιζω ειναι 3 ευρω..αν δεν κανω λαθος..[/quo Αρχικα ειχε ειπωθει για 3 ευρω αλλα θα ειναι 2 ευρω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 14:54 Η avtwvia έγραψε: #479 12-11-09 14:54 Θα εχει και παιδικο; Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 16:14 Η Νεκταρια έγραψε: #480 12-11-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Θα εχει και παιδικο; Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9.. Click για ανάπτυξη... Τα παιδια δεν πληρωνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια θα γινει και δευτερη εκθεση μεσα στη χρονια; Click για ανάπτυξη... κοιτα καναμε μια τον Μαρτη και αλλη μια τωρα τον Νοεμβρη αρα δυο.Η επομενη θα γινει λεμε τον Απριλη και μετα παλι τον Νοεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 09:58 Η sabi έγραψε: #474 07-11-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σαμπινα μου ο καιρος θα δειξει αν ειμαι σωστη η οχι.Ασχολουμαι με την εκθεση απο τον Αυγουστο και αν υπολογισεις δυο εκθεσεις τον χρονο δλδ καπου 8 μηνες δουλειας ε ας ξεκουραστω τους αλλους τεσσερις Click για ανάπτυξη... Και βεβεα θα δειξει,ειδη εχει δειξει καπια πραγματα.Εχω αιστηση για τους ανθροπους...ξερω τι λεωΕχεις διναμη και θελεση,τα εποληπα θα ερθουνε.Στο δινατο και διμιουργικο ατομο,χαρα να βοηθας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 20:27 Η kounelaki: #475 11-11-09 20:27 Το εισητηριο για τους επισκεπτες ποσο ειναι?Θα το πληρωσουμε στην εισοδο? Μαλλον θα ερθω κι εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #476 12-11-09 09:37 περιμενω απαντησεις απο εκτροφεια Βιρμανιας για συμμετοχες...μακαρι να ερθουν... αν δεν ερθουν θα τους πρηξω για το Μαρτη!! Νεκταρινι σκεφτομουν για τη καλπη να βαλω χαρτι με γατονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η Hlianna έγραψε: #477 12-11-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Το εισητηριο για τους επισκεπτες ποσο ειναι?Θα το πληρωσουμε στην εισοδο? Μαλλον θα ερθω κι εγω! Click για ανάπτυξη... νομιζω ειναι 3 ευρω..αν δεν κανω λαθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 14:51 Η Νεκταρια έγραψε: #478 12-11-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: νομιζω ειναι 3 ευρω..αν δεν κανω λαθος..[/quo Αρχικα ειχε ειπωθει για 3 ευρω αλλα θα ειναι 2 ευρω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 14:54 Η avtwvia έγραψε: #479 12-11-09 14:54 Θα εχει και παιδικο; Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 16:14 Η Νεκταρια έγραψε: #480 12-11-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Θα εχει και παιδικο; Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9.. Click για ανάπτυξη... Τα παιδια δεν πληρωνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Σαμπινα μου ο καιρος θα δειξει αν ειμαι σωστη η οχι.Ασχολουμαι με την εκθεση απο τον Αυγουστο και αν υπολογισεις δυο εκθεσεις τον χρονο δλδ καπου 8 μηνες δουλειας ε ας ξεκουραστω τους αλλους τεσσερις Click για ανάπτυξη... Και βεβεα θα δειξει,ειδη εχει δειξει καπια πραγματα.Εχω αιστηση για τους ανθροπους...ξερω τι λεωΕχεις διναμη και θελεση,τα εποληπα θα ερθουνε.Στο δινατο και διμιουργικο ατομο,χαρα να βοηθας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2009 στις 20:27 Η kounelaki: #475 11-11-09 20:27 Το εισητηριο για τους επισκεπτες ποσο ειναι?Θα το πληρωσουμε στην εισοδο? Μαλλον θα ερθω κι εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #476 12-11-09 09:37 περιμενω απαντησεις απο εκτροφεια Βιρμανιας για συμμετοχες...μακαρι να ερθουν... αν δεν ερθουν θα τους πρηξω για το Μαρτη!! Νεκταρινι σκεφτομουν για τη καλπη να βαλω χαρτι με γατονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η Hlianna έγραψε: #477 12-11-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Το εισητηριο για τους επισκεπτες ποσο ειναι?Θα το πληρωσουμε στην εισοδο? Μαλλον θα ερθω κι εγω! Click για ανάπτυξη... νομιζω ειναι 3 ευρω..αν δεν κανω λαθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 14:51 Η Νεκταρια έγραψε: #478 12-11-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: νομιζω ειναι 3 ευρω..αν δεν κανω λαθος..[/quo Αρχικα ειχε ειπωθει για 3 ευρω αλλα θα ειναι 2 ευρω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 14:54 Η avtwvia έγραψε: #479 12-11-09 14:54 Θα εχει και παιδικο; Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 16:14 Η Νεκταρια έγραψε: #480 12-11-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Θα εχει και παιδικο; Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9.. Click για ανάπτυξη... Τα παιδια δεν πληρωνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το εισητηριο για τους επισκεπτες ποσο ειναι?Θα το πληρωσουμε στην εισοδο? Μαλλον θα ερθω κι εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #476 12-11-09 09:37 περιμενω απαντησεις απο εκτροφεια Βιρμανιας για συμμετοχες...μακαρι να ερθουν... αν δεν ερθουν θα τους πρηξω για το Μαρτη!! Νεκταρινι σκεφτομουν για τη καλπη να βαλω χαρτι με γατονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η Hlianna έγραψε: #477 12-11-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Το εισητηριο για τους επισκεπτες ποσο ειναι?Θα το πληρωσουμε στην εισοδο? Μαλλον θα ερθω κι εγω! Click για ανάπτυξη... νομιζω ειναι 3 ευρω..αν δεν κανω λαθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 14:51 Η Νεκταρια έγραψε: #478 12-11-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: νομιζω ειναι 3 ευρω..αν δεν κανω λαθος..[/quo Αρχικα ειχε ειπωθει για 3 ευρω αλλα θα ειναι 2 ευρω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 14:54 Η avtwvia έγραψε: #479 12-11-09 14:54 Θα εχει και παιδικο; Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 16:14 Η Νεκταρια έγραψε: #480 12-11-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Θα εχει και παιδικο; Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9.. Click για ανάπτυξη... Τα παιδια δεν πληρωνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
περιμενω απαντησεις απο εκτροφεια Βιρμανιας για συμμετοχες...μακαρι να ερθουν... αν δεν ερθουν θα τους πρηξω για το Μαρτη!! Νεκταρινι σκεφτομουν για τη καλπη να βαλω χαρτι με γατονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η Hlianna έγραψε: #477 12-11-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Το εισητηριο για τους επισκεπτες ποσο ειναι?Θα το πληρωσουμε στην εισοδο? Μαλλον θα ερθω κι εγω! Click για ανάπτυξη... νομιζω ειναι 3 ευρω..αν δεν κανω λαθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 14:51 Η Νεκταρια έγραψε: #478 12-11-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: νομιζω ειναι 3 ευρω..αν δεν κανω λαθος..[/quo Αρχικα ειχε ειπωθει για 3 ευρω αλλα θα ειναι 2 ευρω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 14:54 Η avtwvia έγραψε: #479 12-11-09 14:54 Θα εχει και παιδικο; Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 16:14 Η Νεκταρια έγραψε: #480 12-11-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Θα εχει και παιδικο; Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9.. Click για ανάπτυξη... Τα παιδια δεν πληρωνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Το εισητηριο για τους επισκεπτες ποσο ειναι?Θα το πληρωσουμε στην εισοδο? Μαλλον θα ερθω κι εγω! Click για ανάπτυξη... νομιζω ειναι 3 ευρω..αν δεν κανω λαθος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 14:51 Η Νεκταρια έγραψε: #478 12-11-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: νομιζω ειναι 3 ευρω..αν δεν κανω λαθος..[/quo Αρχικα ειχε ειπωθει για 3 ευρω αλλα θα ειναι 2 ευρω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 14:54 Η avtwvia έγραψε: #479 12-11-09 14:54 Θα εχει και παιδικο; Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 16:14 Η Νεκταρια έγραψε: #480 12-11-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Θα εχει και παιδικο; Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9.. Click για ανάπτυξη... Τα παιδια δεν πληρωνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: νομιζω ειναι 3 ευρω..αν δεν κανω λαθος..[/quo Αρχικα ειχε ειπωθει για 3 ευρω αλλα θα ειναι 2 ευρω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 14:54 Η avtwvia έγραψε: #479 12-11-09 14:54 Θα εχει και παιδικο; Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 16:14 Η Νεκταρια έγραψε: #480 12-11-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Θα εχει και παιδικο; Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9.. Click για ανάπτυξη... Τα παιδια δεν πληρωνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Θα εχει και παιδικο; Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2009 στις 16:14 Η Νεκταρια έγραψε: #480 12-11-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Θα εχει και παιδικο; Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9.. Click για ανάπτυξη... Τα παιδια δεν πληρωνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Θα εχει και παιδικο; Εγω θα ερθω με την κουνιαδα που ειναι 9.. Click για ανάπτυξη... Τα παιδια δεν πληρωνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.