10η και 11η Έκθεση Γάτας

μεχρι ποια ηλικια Νεκ?? τελειωσες με τα τρεχαματα?
Δεν θα ζηταμε και ταυτοτητα ξερω και γω?ποτε παβεις να εισαι παιδι?στα 12,13?
οσο για τα τρεχαματα τελειωμο δεν εχουν,θα παω τη Δευτερα στην εφορια εδω και μετα παλι στην Αθηνα.Και εχεις και τη Jasty που δεν λεει να γεννησει:( να λασκαρω .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οσο για τα τρεχαματα τελειωμο δεν εχουν,θα παω τη Δευτερα στην εφορια εδω και μετα παλι στην Αθηνα.Και εχεις και τη Jasty που δεν λεει να γεννησει:( να λασκαρω .
Η επομενη γατοεκθεση ποτε ειναι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν θα ζηταμε και ταυτοτητα ξερω και γω?ποτε παυεις να εισαι παιδι?στα 12,13?
:lol:αυτο ζουζου ειναι θεμα για νεο thread...
Ποτε παυεις να εισαι παιδι??:hmm::hmm::lol::lol::lol:

Αν το βαλουμε ετσι....σιγα μη πληρωσει κανενας:lol:

ακομα η ατιμη? δειχνει καλα ε?
Τον Απριλη (μετα το Πασχα) αν ζω:lol:
παψε μη λες τετοια...σε χρειαζομαστε Μεγαλη Γατομανα:lol::lol:

:lol:αυτο ζουζου ειναι θεμα για νεο thread...
Ποτε παυεις να εισαι παιδι??:hmm::hmm::lol::lol::lol:

Αν το βαλουμε ετσι....σιγα μη πληρωσει κανενας:lol:
Το σιγουρο ειναι πως ΟΛΟΙ οι αντρες δεν θα πληρωσουν:lol::lol::lol:

ελπιζω μονο Νεκ του χρονου να μας εχει μεινει μαλλι...να ευχηθειτε πολλα κρυα μεχρι και τελος μαρτη παιδια...
Αλλιως αν ερθουν οι Βιρμανοεκτροφεις του Βορρα του χρονου που τους τα επρηξα:redface: θα μας φανε λαχανο:lol:μωρε ας ερθουν και χαλαλι τους:up:

Το σιγουρο ειναι πως ΟΛΟΙ οι αντρες δεν θα πληρωσουν:lol::lol::lol:
αυτους ακριβως σκεφτομουν...αν και στο event μας δεν θα ειναι και παρα πολλοι....:lol::lol::lol:

ελπιζω μονο Νεκ του χρονου να μας εχει μεινει μαλλι...να ευχηθειτε πολλα κρυα μεχρι και τελος μαρτη παιδια...
Αλλιως αν ερθουν οι Βιρμανοεκτροφεις του Βορρα του χρονου που τους τα επρηξα:redface: θα μας φανε λαχανο:lol:μωρε ας ερθουν και χαλαλι τους:up:
Μακαρι να ερθουν Γιουλακι μου:)Εχω τοοοοσα στο κεφαλι μου που αυτο που με ενδιαφερει ειναι να παειν καλα η εκθεση μας και οχι αν θα διακριθουν τα γατια μου.Τωρα αν συμβει και αυτο, καλα θα ειναι;)

Μακαρι να ερθουν Γιουλακι μου:)Εχω τοοοοσα στο κεφαλι μου που αυτο που με ενδιαφερει ειναι να παειν καλα η εκθεση μας και οχι αν θα διακριθουν τα γατια μου.Τωρα αν συμβει και αυτο, καλα θα ειναι;)
καλε ναι! ολα για τις συμμετοχες;):)
Γιαντα να μη ζεις?Δεν ηρθε ακομη το 2012!:lol::lol::lol::lol::lol:
Ελενα...το ανεκδοτο με το κρητικο και την πιστολα στο αεροδρομιο το ξερεις?:P

Γιουλάκο, λίγο πιο κάτω απ'τον ΟΤΕ υπάρχει ένα νέο ξενοδοχείο, το CIVITEL. Ξέρεις τι παίζει από τιμές;
180 το δικλινο

180 το δικλινο
Μονο:Pπαντως ειναι πολυ ωραιο..μοντερνο, εντυπωσιακο με ωραια χρωματα...

καλε ναι! ολα για τις συμμετοχες;):)

Ελενα...το ανεκδοτο με το κρητικο και την πιστολα στο αεροδρομιο το ξερεις?:P
Ό'ι'!Γροικώ μπρε κοπελι,λεγε!

Καλημέρα σε όλους!
Το Σαββατακύριακο κλείνει ο κατάλογος της έκθεσης και δεν θα δεχτούμε άλλες συμμετοχες. Αν κάποιος θέλει να λάβει μέρος, επικοινωνήστε μαζί μου το συντομότερο!
Και καλή διασκέδαση!

Ό'ι'!Γροικώ μπρε κοπελι,λεγε!
θα στο στειλω σε pm:P
Καλημέρα σε όλους!
Το Σαββατακύριακο κλείνει ο κατάλογος της έκθεσης και δεν θα δεχτούμε άλλες συμμετοχες. Αν κάποιος θέλει να λάβει μέρος, επικοινωνήστε μαζί μου το συντομότερο!
Και καλή διασκέδαση!
:up:περισσοτερες συμμετοχες απο το Μαρτη ειχαμε Φωτεινη?:)

Nα ρωτησω,τι ωρες ειναι η εκθεση?Την πρωτη μερα τι κανουν και τη δευτερη?(δεν εχω ξαναπαει σε εκθεση γατας..:P)

θα στο στειλω σε pm:P

:up:περισσοτερες συμμετοχες απο το Μαρτη ειχαμε Φωτεινη?:)
Επειδή κ εγώ είμαι Ελενα το θέλω κ εγώ σε ΡΜ:lol:
Αλήθεια κ εγώ έχω αγωνία πόσες συμμετοχές έχουμε αυτή τη φορά; Από το εξωτερικό θα έρθουν περισσότεροι εκτροφείς;
:lol::lol::lol:αυτο το εργο εβλεπα τωρα:P
το κατέβασες κιολας βρε θηρίο μπες στο τι θα δουμε σήμερα να το συζητήσουμε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back