Νομίζω ότι ήταν η πιο ωραία έκθεση που έχω επισκεφθεί ever!!!
Θερμά συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν για τη διοργάνωση

Θερμά συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν

Φυσικά ακόμα περισσότερα συγχαρητήρια σε όσους κέρδισαν

Μπορώ να πω ότι έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις από ένα γατοπαράδεισο

Γάτες, γάτες γάτες, παντού, όλες οι φυλές, όλα τα χρώματα και οι συνδυασμοί, πολλοί άνθρωποι, ευχάριστοι, έτοιμοι να συζητήσουν μαζί σου για τη φυλή και τα χαρακτηριστικά της, για τη συμβίωση με τη γάτα. Θαύμασα όλα τα ζωάκια, καμάρωσα τα ρώσικα μπλε, τον υπάροχο Ζούκοφ

, το σκοτσέζο Γιούρι, τα κουνάκια (γιατί χρησιμοποιούμε υποκοριστικό για αυτά τα λιοντάρια καλέ;;;

), τα περσικά, τα ραγκντολ, τα βρετανικά, τα πανέμορφα μαυράκια κεραμιδάκια της Βίκυς, τα ράγκντολ, τα νορβηγικά της Δώρας (

) τη Σεμέλη, για την οποία έχω πει τόσα πολλά, τα γυάλινα εκφραστικά μάτια των Σφυνξ... είμαι πλημμυρισμένη από εντυπώσεις

Γνώρισα από κοντά την Πασκάλ (aramis) και τα μακρύτριχα βρετανικά της, αλλά και τη γλυκειά γαλλική της προφορά

τόσες άλλες κοπέλες, την Ελενα-πρώην Σλίθεριν, τη Νίκη τη Ζωή από Θεσσαλονίκη, τη Σούπερ Μοντερατόρισσα Ρούλα, την Πουπουλίνα... και τόσους άλλους.
Καμάρωσα τα αδεσποτάκια και στέλνω πολλά συγχαρητήρια στο Φιλοζωικό σωματείο Χαλανδρίου για την ενεργή συμμετοχή, περιμένω να δω περισσότερες γάτες σπιτιού στις επόμενες διοργανώσεις, και πού ξερετε; Μπορεί σε κάποια να δείτε και τα δικά μου παιδιά

Γύρισα σπίτι και είχα τόση υπερένταση, τόσες όμορφες εντυπώσεις τόσα πρόσωπα και τόσες πληροφορίες να ταξινομήσω....
Η΄έκθεση γάτας ήταν μια συναρπαστική εμπειρία, και είμαι περήφανη που είχα την ευκαιρία να τη δω από κοντά... δηλώνω φανατική υποστηρίκτρια του θεσμού και θα με βλέπετε σε όλες τις επόμενες