10η και 11η Έκθεση Γάτας

...υπεροχα.οινοπνευματι ματια!!!!!!!!!:D:D

dsc00826800x600.jpg
Ξέχασες το σαν καθρεύτης!!! :lol:
Κούκλα είναι! :inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ενας Θεος...ή μια θεα...δεν ξερω ακριβως!!!!!:lol::lol::lol:

dsc00831800x600.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ενας Θεος...ή μια θεα...δεν ξερω ακριβως!!!!!:lol::lol::lol:

dsc00831800x600.jpg
Νομίζω Θεός... Το καταλαβαίνω απ' τα μάτια..! :blink::blink:
Κούκλος!!(καλά ίσως και να είναι -η..!!) :inlove::inlove::up::up:

η Γιουλη με το πανεμορφο πλασμα Σεμελη!!!!!!!
dsc00834800x600.jpg

dsc00834800x600.jpg
Χα! Αύτη την ξαναείδα! (Νομίζω, μπορεί να είδα άλλη.. Τέσπα!)
Μια Θεά είναι η Σεμέλη ωραία μάτια έχει!!! :D:D:D:up::up::up::inlove::inlove::inlove:

.....και η Βασιλησσα της καρδιας μου....αλλα και παρα πολλων αλλων....Αουρορα...:D:D:D

dsc00819800x600.jpg

.....και η Βασιλησσα της καρδιας μου....αλλα και παρα πολλων αλλων....Αουρορα...:D:D:D

dsc00819800x600.jpg
Κι αυτή την είδα... :P Αυτή κι αν είναι ΘΕΑ!! :up::up::up::inlove:
Ευχαριστώ κι εσένα πάαααρα πολύ για τις φώτος Πουπουλίνα!! :):):):)

Κοριτσι ειναι,νομιζω η Κρέμα της Νεκταριας.
Ιιιιιι!!! Ντροπή μου!.... :redface:
Χρειάζομαι κι άλλη εξάσκηση..... :hmm::lol:

Κοριτσι ειναι,νομιζω η Κρέμα της Νεκταριας.

ναι........και εγω ειμαι σχεδον σιγουρη οτι ειναι της Νεκταριας...:D

Να'μαστε κι εμεις!
_DSC2370.jpg
_DSC2380.jpg
_DSC2381.jpg
_DSC2384.jpg

Μερικά ακόμη από τα "καθημερινά" στιγμιότυπα της Έκθεσης
Ο φιλαράκος μας ...της Αββησηνίας
935de673.jpg

Ο τιγράκος της Βεγγάλης δέχεται χαδάκια, μάλλον για να ηρεμήσει
3e46ac16.jpg

Η Σεμελίτσα μας κοιμάται αμέριμηνη παρέα με τον Γκαρφλιντ της
d4e340f7.jpg

Η Αουρόρα μας θέλει να πεί νεράκι
772434ee.jpg

Ο Τρου πάει να διαγωνιστεί
abe5ae2d.jpg

Τα μπε-μπέ ρωσσάκια κοιμούνται
d18571b8.jpg

Η μικρή Ολια μας με την όμορφη μαμά της
3d3f1ace.jpg

Η γνωστή "Μαύρη χειρ" χουφτώνει τον Σαίμον μας
fda83253.jpg

Η Μόνικα μας κοιμάται
d2ee6a13.jpg

Το ιδιαίτερο σφιγγάκι μετά τον διαγωνισμό
8452a4b2.jpg

Το πανέμορφο Γιογκίνι ποζάρει σαν επαγγελματίας
gi.jpg

ναι........και εγω ειμαι σχεδον σιγουρη οτι ειναι της Νεκταριας...:D
Της Νεκταρίας είναι,εχω βαλει και φωτο που τη γκρουμαρουν;)

_DSC2394.jpg
_DSC2392.jpg
_DSC2386.jpg
_DSC2385.jpg

Κορίτσια πολύ ωραίες οι φωτό:up:

dsc00834800x600.jpg

Απαπα, αυτη την φωτογραφια την βλεπω και λιωνω :inlove: Σαν το μωρο εχει ξαπλωσει η Σεμελιτσα στην μαμα της :redface: Και εγω εχω εδω τον Μικοτακο που τον παιρνω αγκαλια και μου σπρωχνει με την πατουσα την μουρη, ο επαναστατης teenager :down: :lol: Πρεπει να ειναι πολυ αγαπησιαρα γατα, ε κα. Γιουλη? :redface::redface: Τι υπεροχα πλασματα τα Βιρμανακια ρε παιδι μου :inlove:

_DSC2402.jpg
_DSC2396.jpg
_DSC2395.jpg

Ιντα ρατσα ειναι η Αurora?

Eγω τωρα τι να πω....τα ειπατε ολα ρε κοριτσια!!!!!!!!!!!
Ημουν και τις δυο μερες εκει,πολλες ωρες(ας οψονται τα Φλοισβακια) και γνωρισα ποοοολυ κοσμο!!!!Ειδα ξανα ανθρωπους που ειχα καιρο να δω και αγκαλιαστηκα με ανθρωπους που δεν ηξερα καν πως δειχνουν!!!!
Υπεροχες γατες και ακομα πιο υπεροχοι ανθρωποι!!!
(Ενα μεγαλο ευχαριστω εκ μερους των γατακιων του Φλοισβου για τον οβολον σας)

Εχω τοσα περιστατικα που θα μπορουσα να περιγραψω....
το καλυτερο απο ολα ομως ηταν το χουφτωμα που εκανα στο Γιογκι μετα και απο την τελικη του βραβευση:inlove::inlove::inlove::inlove: τα φιλια που μου εδωσε,το γουργουρητο του και η αγαπησιαρα δαγκωνια που μου εδωσε στη μυτη την ωρα που χαιδευομασταν!!!Τι τρυφερο πλασμα....
Μακαρι να ειχα περισσοτερο χρονο με ολες σας κοριτσια...
Και φυσικα, συγχαρητηρια για τη διοργανωση και για τις πανεμορφες γατες που διαγωνιστηκαν και μη(λευτερια στο συντροφο Γιουρι)!!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back