10η και 11η Έκθεση Γάτας

Εγω απλα εβαλα τη φωτογραφια για να θαυμασουμε την αδελφη του Περση. την εκτροφεα δεν την γνωριζω προσωπικα απλα σχολιασα το γλυκο της προσωπο.
Δεν ειναι ο στοχος και το επιπεδο του forum πιστευω να κρινουμε και να κατακρινουμε ανθρωπους ερημην τους...
Λυπαμαι που σταθηκα η αφορμη για κατι τετοιο...

προσωπικα ενοχληθηκα κι εγω απο καποια συμπριφορα στην εκθεση αλλα ασχοληθηκα επιτοπου και στο προσωπο με τον ανθρωπο που με ενοχλησε εκει...
Ναι δεν μιλάνε για το ίδιο πρόσωπο.
Εγώ δεν αναφέρθηκα σε κάτι που έκανε στην έκθεση γιατί πολύ απλά εγώ ήρθα στην έκθεση για να χαιρετίσω τα κορίτσια και δεν έμεινα και πολύ ώρα άλλωστε για να δω.Τώρα το τί έγινε με αυτήν μόνο εσείς ξέρετε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω απλα εβαλα τη φωτογραφια για να θαυμασουμε την αδελφη του Περση. την εκτροφεα δεν την γνωριζω προσωπικα απλα σχολιασα το γλυκο της προσωπο.
Δεν ειναι ο στοχος και το επιπεδο του forum πιστευω να κρινουμε και να κατακρινουμε ανθρωπους ερημην τους...
Λυπαμαι που σταθηκα η αφορμη για κατι τετοιο...

προσωπικα ενοχληθηκα κι εγω απο καποια συμπριφορα στην εκθεση αλλα ασχοληθηκα επιτοπου και στο προσωπο με τον ανθρωπο που με ενοχλησε εκει...

Εμενα πως γινεται και βαζεις το ονομα μου στις παραθεσεις σου;; :mad:
Θεοδωρα ειπε η κοπελα!!:)
Και η αδερφη του περση ναι ειναι κουκλα..:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με λίγη καθυστέρηση, σας βάζω και μερικές δικές μου φωτογραφίες απ' την έκθεση. Συγγνώμη για τη μέτρια ποιότητα, αλλά η μηχανή μου είναι λίγο της πλάκας. Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλους, αν και απ' ό,τι είδα, είχαν έρθει πολλά άλλα μέλη που ούτε καν τα πήρα χαμπάρι.:redface: Πού ήσασταν καλέ;:P

Τα ραγκντολάκια της Κατερίνας στο σταντ τους.

DSCI0055.jpg

DSCI0057.jpg

Ο λατρεμένος Σεμπάστιαν, ήρεμος γίγαντας.

DSCI0017.jpg

Αυτή εδώ πρέπει να είναι η Κυπριακή φυλή, Aphrodite Giant.

DSCI0152.jpg

συγνωμη Αντωνια μου...εκανα λαθος στη παραθεση...μετα την αλλαξα...εκανα παραθεση στης νονικα και evelyn...που μιλουσαν για καποια κοπελα με δικτυωτο καλσον.

Αυτη η κυπρια Αφροδιτη ηταν αλλο πραγμα!Εχει το ιδιο βαρος με τον Σεμπαστιαν,απιστευτο ε;

συγνωμη Αντωνια μου...εκανα λαθος στη παραθεση...μετα την αλλαξα...εκανα παραθεση στης νονικα και evelyn...που μιλουσαν για καποια κοπελα με δικτυωτο καλσον.

Δεν πειραζει για να σε τιμωρησω θα σου παρω την Καλυψω και δεν θα ζητησω λυτρα!!:P:lol::lol:

Το σταντ της Δώρας. Όλα τα σταντ ήταν πολύ φροντισμένα, αλλά η Δώρα είχε κατά τη γνώμη μου ένα απ' τα καλύτερα.

DSCI0026.jpg

Η ώρα της κρίσης. Η Δώρα χαμογελάει, αλλά από μέσα της τρέμει. Ο Γιόγκι πέρα βρέχει.:lol:

DSCI0085.jpg

Ο Αβυσσηνίας αυτογκρουμάρεται.

DSCI0053.jpg

Αυτό το βρέφος έχει ξαναμπεί, αλλά είναι αφασία.:baby:

DSCI0061.jpg

Οχι οχι δεν φταίει η Γιουλη εγώ το είχα γράψει στην αρχή λάθος (ήταν και δύο η ώρα τα μεσάνυχτα) και μετά το διόρθωσα. Δεν το έκανε η Γιούλη. Για να μην υπάρχει παρεξήγηση.:happy:

Ευχαριστουμε Ρουλα.Περνα παιδι μου το απογευμα να παρεις την επιταγη σου.:P

Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλους, αν και απ' ό,τι είδα, είχαν έρθει πολλά άλλα μέλη που ούτε καν τα πήρα χαμπάρι.:redface: Πού ήσασταν καλέ;:P

Εγώ εκεί ήμουν πάντως, και χάρηκα πολύ που σε γνώρισα Ρούλα :D

Γενικά ήταν πολύ ζωόφιλο το περιβάλλον, και αυτό με ευχαρίστησε πάρα πολύ :up:
Η έκθεση είναι πολύ καλός θεσμός για να προωθηθεί γενικά η γάτα σαν κατοικίδιο, είτε ανήκει σε κάποια φυλή είτε όχι ;) και είναι καλό που την αξιοποιούμε για να προωθήσουμε και τα αδεσποτάκια :up:

Ένα Αιγαιόγατο που μας επισκέφτηκε στο σταντ του Αδεσποτολογίου.:D

DSCI0046.jpg

Ο αδεσποτούλης Μπαγκίρα που υιοθετήθηκε. Με κάτι τέτοια τσαλίμια τον κέρδισε τον μπαμπά του.

DSCI0050.jpg

Η Κατερίνα με ένα απ' τα μικρά της.

DSCI0087.jpg

Και άλλος ένας αδεσποτούλης που έφερε η Πασκάλ.

DSCI0115.jpg

Η αγαπημένη μου φωτογραφία με μια μικρή σφίγγα. Μου άρεσε η τρυφερότητα με την οποία την κρατούσε ο μπαμπάς της.

DSCI0077.jpg

DSCI0078.jpg

DSCI0080.jpg

O Έλντραντ που πήρε το βραβείο καλύτερου ημιμακρύτριχου στην κατηγορία pet.

DSCI0021.jpg

Και για του λόγου το αληθές, να τος να επιθεωρεί το κύπελό του. Δυστυχώς, δεν είχε κροκέτες μέσα. :lol:

DSCI0161.jpg

κουκλος ο Ελντραντ:)

Οχι οχι δεν φταίει η Γιουλη εγώ το είχα γράψει στην αρχή λάθος (ήταν και δύο η ώρα τα μεσάνυχτα) και μετά το διόρθωσα. Δεν το έκανε η Γιούλη. Για να μην υπάρχει παρεξήγηση.:happy:

Μην ανησυχεις δεν παρεξηγιεμαι εγω με τη Γιουλη..:rolleyes::rolleyes:

Εγώ εκεί ήμουν πάντως, και χάρηκα πολύ που σε γνώρισα Ρούλα :D

Κι εγώ το ίδιο!:D

κουκλος ο Ελντραντ:)

Πραγματικά πολύ ωραίο γατί και με υπέροχο χαρακτήρα.

Ευχαριστουμε Ρουλα.Περνα παιδι μου το απογευμα να παρεις την επιταγη σου.:P

Ευχαριστώ, κυρία. Δέχομαι και μέσω PayPal.

Bαλτε,βαλτε κι αλλες!!!:up::up::up:

Καλε για αλλη κυρια μιλουσα εγω,οχι την κοπελα της φωτο!:P

Συγχαρητήρια για την διοργάνωση της διήμερης έκθεσης, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Στους δε Stewarts αξίζουν μύριες ευχαριστίες, γιατί υπερέβαλαν τον εαυτόν τους.

Απο εδώ και πέρα χρειάζεται περισσότερο ομαδική εργασία, περαιτέρω στελέχωση του Ομίλου με περισσότερα άτομα και να προωθηθεί ο ρόλος της γάτας στο Ελληνικό σπίτι. Τα δε αδέσποτα ζωάκια να τύχουν μεγαλύτερης προστασίας απο το κράτος και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Το αδέσποτο ζώο θα πρέπει να βρεί ένα ανάδοχο σπίτι, που θα το φροντίζει, γιατί ο δρόμος δεν είναι το σπίτι του, με τις όποιες δυσάρεστες συνέπειες. Για να γίνει κάτι τέτοιο το θέμα αυτό πρέπει να περάσει και απο την Εκπαίδευση και να γίνει βίωμα όλων των κατοίκων αυτής της άναρχης πόλης.

Συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν φανερά ή μη για να πραγματοποιηθεί η 10η και 11η έκθεση. Πρέπει δε να πιστέψουμε οτι μπορούμε να επιτύχουμε τις διοργανώσεις του εξωτερικού με 500, 700 και 800 συμμετοχές.

Bαλτε,βαλτε κι αλλες!!!:up::up::up:

Καλε για αλλη κυρια μιλουσα εγω,οχι την κοπελα της φωτο!:P

η κοπελα της φωτο παντως εμενα και το Σαββατο που πηγα δεν μου φανηκε οτι δεν φερεται καλα στα ζωακια της.. και για τον Περση νοιαστηκε τοσο και ας μην ειναι δικος της.. Δεν ξερω για ποια μιλατε γιατι εγω ημουν μονο το Σαββατο στην εκθεση..:/:

Συγχαρητήρια κι απο εμένα σε όλους όσοι έλαβαν μέρος στην έκθεση καθώς και στη Νεκταρία και στη Φωτεινή κ σε όλους όσους δουλεψαν γι αυτο το αποτέλεσμα...
Μπράβο στους stewards που με τοση υπομονή στήριξαν την έκθεση καθώς και ένα μεγάλο μπράβο σε όλα μα ΟΛΑ τα γατόνια που συμμετειχαν είτε πήραν διάκριση είτε όχι.!!!:up:

Χαρηκα πολύ που γνώρισα ακόμη περισσότερα άτομα απο το φόρουμ και ειναι τιμή μας που μας επισκέφθηκαν.!:up:
Ο Περσουλης, ο Σεβαχουλης και η Aurora σας ευχαριστουν για την αγάπη σας. :D
ΕΝΑ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους φωτογράφησανν τα γατόνια μας, στη Γιούλη, στο υπέροχο και ώριμο Χριστινάκι μας, στην Αντωνία στη Νίκη μας, στην Αλίνα στη Ρία, στην Εφη μας, και αν ξεχνω κάποια άτομα συγγνώμη, αλλα ειναι και αργά...:)
Ο Σεβάχ και η Aurora 'ήρθαν πρώτοι στην κατηγορία τους και πήραν και Nom για τον τελικό best of the best αλλα ο Σεβάχ βγήκε 3ος στον τελικό...
Ολα τα γατόνια ηταν υπέροχα!!!:):):)
Η Μπρίνα ειναι ΘΕΑ καθώς και ο Γιόγκι...:up:
Το Σεμελάκι ΥΠΕΡΟΧΟ και πουδρένιο.:up:
Ο Γκρίζλι μανάρι μοναδικο και τεράαααστιο!:up:
Ο Γιούρι το καβούρι ένα μοναδικο πλασμα με λούτρινο γουνάκι!:up:
Η Ολια η αδερφούλα μας ζουζουνα υπέροχη και εκφραστική!:up:
Τα κουνάκια της Νεκταριας το ένα καλλίτερο απ΄το άλλο:up:Το ζουζουνάκι αυτο της Ηλιάνας ειναι ΥΠΕΡΟΧΟ! :up:
Ομορφη παρουσία είχαν τα αδεσποτάκια καθώς και οι άνθρωποι που κάνουν μεγάλη προσπάθεια στο πλάι τους για βρεθουν οικογένειες για υιοθεσία.:up: και μπράβο που υιοθετήθηκαν και αδεσποτάκια!
Ενα γλυκό φιλάκι απο την Aurora και μια γλυκεια και απαλή ανασα από τον Περσούλη μου....καθώς και ένα ζεστό βλέμμα απο τον Σεβάχ εξαιρετικά αφιερωμένα σε ολους σας:):)
:D:DΕυχαριστούμε,πάμε να σας κάνουμε αφιέρωση;)

με ειδες να μιλησω για κοπελα με δικτυωτο καλσον??:hmm: ειδα την φωτο και καταλαβα οτι ηταν η συγκεκριμενη κοπελα, φορουσε τζιν με μαυρες μποτες την κυριακη που πηγα εγω. και δεν λεω πραγματα πισω της, γιατι τα ιδια ειπα και μπροστα της για την συμπεριφορα της. μου την δινει η αγενεια, τι να κανουμε..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back