Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Koριτσια το επιβεβαιωνω και γω,η Κρεμα ειναιενας Θεος...ή μια θεα...δεν ξερω ακριβως!!!!!
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωραία φώτο.....και η Βασιλησσα της καρδιας μου....αλλα και παρα πολλων αλλων....Αουρορα...
![]()

Παιδιά εμένα από όλη την έκθεση αυτό το γάτι μου έμεινε
. Είχε κάτι ιδιαίτερο
μια φωτογένεια παράξενη.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite
Διάσημο μέλος

Κοριτσια ηταν απιθανα ολα τα γατουλια.Γυρισα τα κλουβια τους 3 φορες και δεν τα χορταινα.Δεν μπορουσα να ξεκολλησω στην κυριολεξια.Χαρηκα παρα πολυ που απεκτεισαν υποσταση τα ονοματα (μερικα )με τα οποια επικοινωνω εδω .Μου εμεινε μες στην καρδια μου η αγκαλια που εκανα στον Γιογκι .Χαζεψα με τον Περση ,αλλα δεν μπορεσα να τον χαιδεψω,ετοιμαζοταν για τον κριτη.Εκατσα ελαχιστα και δεν ειδα ολες τις κοπελες του μαικατ που ηταν εκει.Στην επομενη εκθεση θα ερθω μονη μου,για να εχω ολο τον χρονο δικο μου και να σας γνωρισω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Αναρρωτιεμαι...Ιντα ρατσα ειναι η Αurora?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ,ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ Η ΜΑΥΡΗ ΧΕΙΡ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΓΑΤΑ
![]()
ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΤΙ ΚΡΙΜΑ . ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ.
![]()
![]()

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Το καημένο το ζώο μπορεί να είναι όμορφο όμως ο Θεος ξέρει που θα καταλήξειΛιποθυμω!
![]()
όταν πάψει πια να της είναι χρήσιμο.Άστα ρε Ελενα.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
:cry::cry::cry::cry::cry: Ποια ειναι αυτη?Το καημένο το ζώο μπορεί να είναι όμορφο όμως ο Θεος ξέρει που θα καταλήξειόταν πάψει πια να της είναι χρήσιμο.
Άστα ρε Ελενα.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί την γνωρίζω πολύ καλά.Γιατι το λες αυτο;;;

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ελεος ρε γμτ. Και στις φωτο δε φαινεται κακια.Βεβαια το περιτυλιγμα ποτε δεν λεει κατι...Γιατί την γνωρίζω πολύ καλά.![]()
Κριμα για τα ζωακια
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Οταν ημουν στην εισοδο,βγηκε μια με εναν κυριο κι ενα κλουβι με ενα περσικο λευκο και φωναζε και χτυπιοτανε γιατι δεν διακριθηκε το γατι της,ελεος!!!!!
Ελεγε οτι θα σπασει τα μουτρα της/του κριτη και κατι τετοια.Αναρωτιεμαι αν εβγαλε τα νευρα της και στο ζωακι...
Ηταν μια με ενα περιεργο δικτυωτο καλσον και φουστα.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ααααα,καταλαβα....
Οταν ημουν στην εισοδο,βγηκε μια με εναν κυριο κι ενα κλουβι με ενα περσικο λευκο και φωναζε και χτυπιοτανε γιατι δεν διακριθηκε το γατι της,ελεος!!!!!
Ελεγε οτι θα σπασει τα μουτρα της/του κριτη και κατι τετοια.Αναρωτιεμαι αν εβγαλε τα νευρα της και στο ζωακι...Ηταν μια με ενα περιεργο δικτυωτο καλσον και φουστα.
![]()

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

καλα σορρυ για οσες την ξερουν και τα πανε καλα μαζι της..αλλα εχει προβλημα η κοπελα μεγαλο! ειχε φρικαρει το ενα το γατι της και ηθελε να βγει απο το κλουβι, το ειδα και πηγα εχει να το απασχολησω, και με ειδε αυτη και ετρεξε πανω μου και μου εβαλε της φωνες οτι θα το κολλησω αρρωστιες απο αλλα γατια
και εννοειται της την ειπα ασχημα, μετα πηγε και καλα εκνευρισμενη και απλωσε τα ποδια της πανω σε μια καρεκλα..σκεφτηκα οτι την επομενη φορα θα της δωσω καρτουλα για ψυχιατρο γιατι θα την χρειαστει! και η φαση ειναι οτι ηταν διαθεσιμο το συγκεκριμενο γατακι και θα μπορουσα να ημουν μια ενδιαφερομενη..παλιοτερα που σκεφτομουνα για περσακι μιλησα μαζι της απο το τηλεφωνο, δεν υπαρχει ξανα τετοια περιπτωση.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Και που να ήξερες.αααααααααααααα ειναι η κοπελα με την οποια τσακωθηκααααααααακαλα σορρυ για οσες την ξερουν και τα πανε καλα μαζι της..αλλα εχει προβλημα η κοπελα μεγαλο!
ειχε φρικαρει το ενα το γατι της και ηθελε να βγει απο το κλουβι, το ειδα και πηγα εχει να το απασχολησω, και με ειδε αυτη και ετρεξε πανω μου και μου εβαλε της φωνες οτι θα το κολλησω αρρωστιες απο αλλα γατιακαι εννοειται της την ειπα ασχημα, μετα πηγε και καλα εκνευρισμενη και απλωσε τα ποδια της πανω σε μια καρεκλα..σκεφτηκα οτι την επομενη φορα θα της δωσω καρτουλα για ψυχιατρο γιατι θα την χρειαστει! και η φαση ειναι οτι ηταν διαθεσιμο το συγκεκριμενο γατακι και θα μπορουσα να ημουν μια ενδιαφερομενη..παλιοτερα που σκεφτομουνα για περσακι μιλησα μαζι της απο το τηλεφωνο, δεν υπαρχει ξανα τετοια περιπτωση.
Ελενααααα , Θεοδώραααααα. τι έλεγα?

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Μπράβο στους stewards που με τοση υπομονή στήριξαν την έκθεση καθώς και ένα μεγάλο μπράβο σε όλα μα ΟΛΑ τα γατόνια που συμμετειχαν είτε πήραν διάκριση είτε όχι.!!!

Χαρηκα πολύ που γνώρισα ακόμη περισσότερα άτομα απο το φόρουμ και ειναι τιμή μας που μας επισκέφθηκαν.!

Ο Περσουλης, ο Σεβαχουλης και η Aurora σας ευχαριστουν για την αγάπη σας.

ΕΝΑ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους φωτογράφησανν τα γατόνια μας, στη Γιούλη, στο υπέροχο και ώριμο Χριστινάκι μας, στην Αντωνία στη Νίκη μας, στην Αλίνα στη Ρία, στην Εφη μας, και αν ξεχνω κάποια άτομα συγγνώμη, αλλα ειναι και αργά...

Ο Σεβάχ και η Aurora 'ήρθαν πρώτοι στην κατηγορία τους και πήραν και Nom για τον τελικό best of the best αλλα ο Σεβάχ βγήκε 3ος στον τελικό...
Ολα τα γατόνια ηταν υπέροχα!!!

Η Μπρίνα ειναι ΘΕΑ καθώς και ο Γιόγκι...

Το Σεμελάκι ΥΠΕΡΟΧΟ και πουδρένιο.

Ο Γκρίζλι μανάρι μοναδικο και τεράαααστιο!

Ο Γιούρι το καβούρι ένα μοναδικο πλασμα με λούτρινο γουνάκι!

Η Ολια η αδερφούλα μας ζουζουνα υπέροχη και εκφραστική!

Τα κουνάκια της Νεκταριας το ένα καλλίτερο απ΄το άλλο
Το ζουζουνάκι αυτο της Ηλιάνας ειναι ΥΠΕΡΟΧΟ! 
Ομορφη παρουσία είχαν τα αδεσποτάκια καθώς και οι άνθρωποι που κάνουν μεγάλη προσπάθεια στο πλάι τους για βρεθουν οικογένειες για υιοθεσία.
και μπράβο που υιοθετήθηκαν και αδεσποτάκια!Ενα γλυκό φιλάκι απο την Aurora και μια γλυκεια και απαλή ανασα από τον Περσούλη μου....καθώς και ένα ζεστό βλέμμα απο τον Σεβάχ εξαιρετικά αφιερωμένα σε ολους σας

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εγω απλα εβαλα τη φωτογραφια για να θαυμασουμε την αδελφη του Περση. την εκτροφεα δεν την γνωριζω προσωπικα απλα σχολιασα το γλυκο της προσωπο.Και που να ήξερες.
Ελενααααα , Αντωνίααααααα. τι έλεγα?![]()
Δεν ειναι ο στοχος και το επιπεδο του forum πιστευω να κρινουμε και να κατακρινουμε ανθρωπους ερημην τους...
Λυπαμαι που σταθηκα η αφορμη για κατι τετοιο...
προσωπικα ενοχληθηκα κι εγω απο καποια συμπριφορα στην εκθεση αλλα ασχοληθηκα επιτοπου και στο προσωπο με τον ανθρωπο που με ενοχλησε εκει...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ααααα,καταλαβα....
Ελεγε οτι θα σπασει τα μουτρα της/του κριτη και κατι τετοια.Αναρωτιεμαι αν εβγαλε τα νευρα της και στο ζωακι...Ηταν μια με ενα περιεργο δικτυωτο καλσον και φουστα.
![]()
και κατι τελευταιο και το κλεινω εδω, η κοπελα με την ασπρη Περσικη φορουσε τζηναααααααααααααα ειναι η κοπελα με την οποια τσακωθηκααααααααακαλα σορρυ για οσες την ξερουν και τα πανε καλα μαζι της..αλλα εχει προβλημα η κοπελα μεγαλο!
ειχε φρικαρει το ενα το γατι της και ηθελε να βγει απο το κλουβι, το ειδα και πηγα εχει να το απασχολησω, και με ειδε αυτη και ετρεξε πανω μου και μου εβαλε της φωνες οτι θα το κολλησω αρρωστιες απο αλλα γατιακαι εννοειται της την ειπα ασχημα, μετα πηγε και καλα εκνευρισμενη και απλωσε τα ποδια της πανω σε μια καρεκλα..σκεφτηκα οτι την επομενη φορα θα της δωσω καρτουλα για ψυχιατρο γιατι θα την χρειαστει! και η φαση ειναι οτι ηταν διαθεσιμο το συγκεκριμενο γατακι και θα μπορουσα να ημουν μια ενδιαφερομενη..παλιοτερα που σκεφτομουνα για περσακι μιλησα μαζι της απο το τηλεφωνο, δεν υπαρχει ξανα τετοια περιπτωση.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Λιποθυμω!