10η και 11η Έκθεση Γάτας

Κοριτσια καποια ειχε βαλει μια ωραια πανοραμικη φωτογραφια της εκθεσης που φαινοταν ο χωρος,μπορει να μας ξαναβαλει τη φωτο;Επισης,εχετε καθολου φωτογραφιες απο βραβευσεις;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

100_2621.jpg

Απο τις βραβευσεις δεν έχω τίποτα, είχα φύγει :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η αγαπημένη μου φωτογραφία με μια μικρή σφίγγα. Μου άρεσε η τρυφερότητα με την οποία την κρατούσε ο μπαμπάς της.

DSCI0077.jpg

Για την Βίκυ που χαμογελάει ευτυχισμένη από το ένα αυτί ως το άλλο ...ούτε μιά κουβέντα!:blink::down::down:
Οχι ότι φαίνεται δηλαδή.... πόσο πολύ χαίρεται που χαιδεύει ένα σφιγγάκι....;)
Και φυσικά την ζηλεύω πολύυυυυυ!!!:mad:

O Έλντραντ που πήρε το βραβείο καλύτερου ημιμακρύτριχου στην κατηγορία pet.

Και για του λόγου το αληθές, να τος να επιθεωρεί το κύπελό του. Δυστυχώς, δεν είχε κροκέτες μέσα. :lol:

DSCI0161.jpg

:up::up::up::up::up:

Ευχαριστω πολυ Σοφακι!
Νεκταρινι αποθηκευσε την.;)

Παρτε ενα Σεμελακι φουντωτο :P

untitled_7.jpg

μπορω να εχω αυτο το υπεροχο πλασμα....χωμενο μεσα στην μουρη μου???? ευχαριστω....:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κοριτσια καποια ειχε βαλει μια ωραια πανοραμικη φωτογραφια της εκθεσης που φαινοταν ο χωρος,μπορει να μας ξαναβαλει τη φωτο;Επισης,εχετε καθολου φωτογραφιες απο βραβευσεις;

Εγώ Δώρα έχω αυτές τις δύο

efec53aa.jpg

5-4.jpg

Δυστυχώς δεν έχω φωτό από βραβεύσεις.:(

έχω καλύψει όλες τις βραβεύσεις.. λίγη υπομονή παρακαλώ ;)

Super Moderator

Περιοχή: Αθήνα (Αττική)
Φύλο:
female.gif

Με λίγη καθυστέρηση, σας βάζω και μερικές δικές μου φωτογραφίες απ' την έκθεση. Συγγνώμη για τη μέτρια ποιότητα, αλλά η μηχανή μου είναι λίγο της πλάκας. Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλους

και εγω Ρουλα μου χαρηκα παρα πολυ που σε γνωρισα...εισαι ενας γλυκυτατος ανθρωπος!!!:):):)

Γιουρι Γιαννα και Vice ηταν ολοι μια ομορφη και ταιριαστη οικογενεια!
Γιαννα το παιδι σας μοιαζει:blink::lol:
αληθεια:P

Είναι πάρα πολύ όμορφος, του πάνε τα αυτάκια τα γυριστά :D
Και έχει δίκιο η Γιούλη... σου μοιάζει :rolleyes::D

εχουν και οι τρεις την ιδια γλυκα:rolleyes:

εκτος απο την αφραταδα την δικια μου και του yuri που τα ειδατε το υπολοιπα
??:blink::blink::blink:
Παρτε ενα Σεμελακι φουντωτο :P

untitled_7.jpg

Σαν κουραμπιεδακι ειναι μωρεεε!!!!!:rolleyes::rolleyes::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

εχω κι εγω κατι φωτογραφιες αλλα θα τις βαλω το βραδυ απο το σπιτι!!!:happy::happy:

Εμένα μ'αρέσει η ηρεμία και η σιγουριά στο ύφος σου Γιουλάκο....

Νίκη εξασφαλισμένη... μαμά και κόρη :up:
Μωρε ημουν σιγουρη εκεινη τη στιγμη...μπαινοντας μετα η Ice μας κοπηκαν τα ποδια:redface::lol:
μπορω να εχω αυτο το υπεροχο πλασμα....χωμενο μεσα στην μουρη μου???? ευχαριστω....:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
οχι...αλλα μπορουμε να χωσουμε τη μουρη σου μεσα σε αυτο το υπεροχο πλασμα...Ζακυνθος - Ερυθραια ειναι μακρυα?:hmm::lol:
Οποτε ξαναερθεις Εφη, με χαρα να σε αφησουμε να κανεις μια βουτια;):P

Μωρε ημουν σιγουρη εκεινη τη στιγμη...μπαινοντας μετα η Ice μας κοπηκαν τα ποδια:redface::lol:

Της ειπα: " Ρε Ice τι εκανες?δεν ειπαμε ν`αφησεις το Σεμελιω να κερδισει?"
Ice: "επρεπε να παρω τον τιτλο μου πισω, μιας και μου το πηρες μεσα απο τα χερια μου στην Κυπρο.Χαζοβιολα μαννα"
:lol::lol::lol::lol:

Της ειπα: " Ρε Ice τι εκανες?δεν ειπαμε ν`αφησεις το Σεμελιω να κερδισει?"
Ice: "επρεπε να παρω τον τιτλο μου πισω, μιας και μου το πηρες μεσα απο τα χερια μου στην Κυπρο.Χαζοβιολα μαννα"
:lol::lol::lol::lol:
η εκδικηση της Ice:P

κι εμενα αυτο το ποστ με ενοχλησε...κι οχι τα σχολια των κοριτσιων για ασχημες αυμπεριφορες που εγιναν στην εκθεση...τα κοριτσια μιλησαν καθαρα σωστα και με επιχειρηματα.
το παραπανω ποστ το θεωρω σποντα και λασπη...
Ξαναλεω οτι τη κοπελα δεν τη ξερω...απλα δεν θελω μια φωτογραφια μου να ειναι αφορμη για τετοιου ειδους συμπεριφορες...αυτο με στεναχωρησε.

Ναι Γιούλη πράγματι έχεις δίκιο.
Δεν έπρεπε να αναφέρω τίποτα.
(ασχέτως τον τρόπο που συμπεριφέρεται αυτή γιατι έτσι πέφτω και εγώ στο επίπεδο της).
Λυπάμαι ειλικρινά:( και δεν είχα πρόθεση να σε πρόσβαλω μέσω του Ποστ σου.:happy:

η εκδικηση της Ice:P
Πως λενε η εκδικηση της ξανθιας? και δεν απεχει πολυ το χρωμα:lol:

παιδια εγω ερωτευτηκα τον ΕΛΝΤΡΑΝΤ..με αυτον εβγαλα τις περισσοτρες φωτογραφιες. τρελαθηκα με το ποσο καλο και ηρεμο γατι ειναι...παρολο που ειναι αδεσποτακι.μου εκανε τρομερη εντυπωση...
οποιος και να τον επαιρνε αγκαλια καθοταν ανενοχλητος.
ομολογω οτι ειναι το γατι των ονειρων μου... (δεν προδιδω τον πεπιτο μου ποτε!!!:P)
μηπως ξερετε ποιος τον υιοθετησε?

Μαρία χθες όταν διαγωνιζόταν το λευκό με τα γαλανά μάτια από την Κύπρο ,πίσω μου στεκόταν δύο κοπέλες (μιά ξανθιά και μιά μελαχροινή) και άκουσα ότι έλεγαν ...."είναι ίδιο ο Φοίβος μας"...είπα να ρωτήσω μήπως ήσουν εσύ αλλά δίστασα μη κάνω γκάφα...
Τις είδα κάποια στιγμή ότι μιλούσαν με την Βίκυ(vickymoon).
Ήσουν μία από τις δύο;;;:hmm:

Πότε ήρθες Βιργινία και δεν σε είδα; Εμείς φύγαμε χθες γύρω στις 14.30 για να προλάβουμε το ΚΤΕΛ.:(

Ναι μάλλον έγινε κακή συννενόηση Λέττα μου, τελικά είναι δύσκολο να τα οργανώσεις όλα όπως θες.Την άλλη φορά θα τα πούμε... "πιό χορταστικά και πιό αναλυτικά" ;)
Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα από κοντά!:up:
Και ιδού και η Δώρα και "η μαύρη χείρ"
7a95afd9.jpg

Ρία ήσουν εκεί;;;;Εγώ γιατί δεν σε είδα;;;:mad:

ναι Νικακι μου πηγαμε μεσημερι κυριακης με τον αντρα μου κατα τις 4..αλλα δεν σας ειδαμε..:/:ειδαμε μονο την αλινα,την γιουλη ,την αναστασια ,την βικυ,και την χριστινα(kristen)και Χριστινα(bunny):)...τον απριλιο παλι!

ναι Νικακι μου πηγαμε μεσημερι κυριακης με τον αντρα μου κατα τις 4..αλλα δεν σας ειδαμε..:/:ειδαμε μονο την αλινα,την γιουλη ,την αναστασια ,την βικυ,και την χριστινα(kristen)και Χριστινα(bunny):)...τον απριλιο παλι!

Δυστυχώς 3 παρά τέταρτο ήδη φεύγαμε...έπρεπε να προλάβουμε και την επιστροφή.:(
Του χρόνου πάλι.:)

Ααααα,καταλαβα....:(
Οταν ημουν στην εισοδο,βγηκε μια με εναν κυριο κι ενα κλουβι με ενα περσικο λευκο και φωναζε και χτυπιοτανε γιατι δεν διακριθηκε το γατι της,ελεος!!!!!:down::down::down::down:
Ελεγε οτι θα σπασει τα μουτρα της/του κριτη και κατι τετοια.Αναρωτιεμαι αν εβγαλε τα νευρα της και στο ζωακι...:(Ηταν μια με ενα περιεργο δικτυωτο καλσον και φουστα.:hmm:

αυτη που λες ηταν διπλα στην δικια μου..δεν ηταν η εκτροφεας με τα περσικα που λεει η Εβελυν..αυτη με το καλσον ολη την ωρα ουρλιαζε επειδη η γατα της δεν πηρε βραβειο..ειχε παει την ωρα που κατι εκαναν οι κριτες με την γραμματεια και εκανε φασαρια επειδη η γατα της δεν διακριθηκε και τετοια..ηρθε πρωτη φορα στην εκθεση απο κρητη..

αυτη που λες ηταν διπλα στην δικια μου..δεν ηταν η εκτροφεας με τα περσικα που λεει η Εβελυν..αυτη με το καλσον ολη την ωρα ουρλιαζε επειδη η γατα της δεν πηρε βραβειο..ειχε παει την ωρα που κατι εκαναν οι κριτες με την γραμματεια και εκανε φασαρια επειδη η γατα της δεν διακριθηκε και τετοια..ηρθε πρωτη φορα στην εκθεση απο κρητη..
:down::down::down::down::down::down:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back