10η και 11η Έκθεση Γάτας

Καλά βρε φιλενάδα, επίτηδες το κάνεις τώρα;;;; Είδα κι έπαθα να τον ξεπεράσω αυτόν τον γάτο κι εσύ πάλι αναζωπυρώνεις τον εθισμό μου;;;;

:P:P:P:P:P
Ασε φιλενάδα το ίδιο έπαθα και εγώ!;):lol::lol::lol::P
Δεν μπορώ να τον ξεχάσω:inlove:....τον γάτο..για να μην παρεξηγούμαι!:blink::blink:
Βλέπω και αυτόν της Βεγγάλης (γάτος και αυτός ήταν) και παρηγορούμαι λίγο.;):inlove::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:P:P:P:P:P
Ασε φιλενάδα το ίδιο έπαθα και εγώ!;):lol::lol::lol::P
Δεν μπορώ να τον ξεχάσω:inlove:....τον γάτο..για να μην παρεξηγούμαι!:blink::blink:
Βλέπω και αυτόν της Βεγγάλης (γάτος και αυτός ήταν) και παρηγορούμαι λίγο.;):inlove::lol::lol:
Και της Βεγγάλης ήταν υπέροχος. Χρυσαφί γάτος με μπλε μάτια!

Πάρ' το απόφαση, εμάς μας αρέσουν οι εξωτικοί γατοάντρες! :lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και της Βεγγάλης ήταν υπέροχος. Χρυσαφί γάτος με μπλε μάτια!

Πάρ' το απόφαση, εμάς μας αρέσουν οι εξωτικοί γατοάντρες! :lol::lol:

:up::up::up::lol::lol::lol:
Και για να σε τσιγλίσω λίγο ακόμη ,αλλές δύο!:P
Αλλές δεν έχω,μην ανησυχείς!!!:P

7jpg.jpg

8jpg.jpg

:up::up::up::lol::lol::lol:
Και για να σε τσιγλίσω λίγο ακόμη ,αλλές δύο!:P
Αλλές δεν έχω,μην ανησυχείς!!!:P

7jpg.jpg

8jpg.jpg

αδυνατουλικο ειναι παντως..:blink::redface::redface:

Ζωή φιλενάδα ,το Σιμωνάκι βγήκε νοκ-αούτ!:blink::lol::lol::P
Μείναμε εμείς οι δύο!:P:P:P

Ο γάτος είναι 1 χρόνου, δηλαδή δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως ακόμα. Οι γάτοι Αβυσσηνίας μπορεί να μεγαλώνουν και μέχρι τα 2 χρόνια! Είναι πίτσικος ο καημένος, γι' αυτό είναι ακόμα αδύνατος. Να σκεφτείς πως, παρ' όλο που είναι αστείρωτος, στον ένα χρόνο του δεν έχει ακόμα τη σβερκάδα και την κεφάλα των αρσενικών.
Όμως εμένα μου άρεσε κι έτσι!

Δεν την ειδες Χριστινακι μου γιατι δεν ειχε ερθει:PΤην κορη της θα ειδες;)
Ναι; Ειδα μια κυρία που λεγόταν Κονδάκη Διαμαντώ,αλλά μου φάνηκε πολύ νέα για να είναι εκτροφέας.Η κόρη της θα ήταν,οκ:lol:

απο ολες τις φωτογραφιες, μου αρεσε πολυ και η κρεμ γατουλα της Νεκταριας. Μου αρεσει πολυ αυτο το χρωμα σε μακρυτριχες γατες :inlove::inlove::inlove::inlove:

απο ολες τις φωτογραφιες, μου αρεσε πολυ και η κρεμ γατουλα της Νεκταριας. Μου αρεσει πολυ αυτο το χρωμα σε μακρυτριχες γατες :inlove::inlove::inlove::inlove:

που να την δεις και ζωντανα!!!!!:D:D:D...παθαινεις πλακα.....ειναι και τεραστιες αυτες οι γατες....αστα να πανε!!!!!! επαθα σοκ οταν ειδα ολες τις γατες της Νεκταριας...θεικες!!!!!!!:D:D:D

Κι εμεις χαρηκαμε που σας γνωρισαμε επιτελους απο κοντα!Πατε ασορτι με το γιοκα,μες τη γλυκα και το ναζι!
Ησασταν αξιοι αντιπαλοι,την επομενη φορα ειμαι σιγουρη οτι θα σαρωσετε!:up:
πραγματι ο Μανου ειναι γλυκυτατο πλασμα...τι ωραια γουνα, τι χρωμα, τι ματια...γλυκος σαν τη μαμα του!!! :)

Ήθελα να γράψω ένα αρθράκι για την έκθεση, αλλά μέχρι τότε, ας πω κι εγώ τα δικά μου! :)
Χάρηκα πολύ που σας είδα όλες εκεί, και με τα καταπληκτικά γατώνια σας... Πραγματικά δεν ξέρω τι να πρωτοπώ και για ποιο...:inlove:
Ένα ευχαριστώ και πάλι στην πρόεδρο και στην διοργάνωση που φιλοξένησε και το Αδεσποτολόγιο στην γιορτή αυτή. Μεγάλη τιμή μας και χαρά μας γιατί είναι μια πολύ ευχάριστη εμπειρία να βλέπει κανείς όλα αυτά τα κουκλιά.

Χάρηκα ιδιαίτερα για τα μαυράκια μας που κέρδισαν τις εντυπώσεις, η Μόνικα με διάκριση και ο Μπακίρα που ξετρέλανε μια εκτροφέα που μας έλεγε ότι στη Ρωσία θα έπαιρνε βραβεία και ότι πρέπει κανονικά να αναγνωριστεί σαν οριένταλ ρωσικό μαύρο (αν κατάλαβα καλά, γιατι με τις ράτσες δεν τα πάω καλά...)
Και τα 2 ζωάκια που βρέθηκαν στα σκουπίδια... Τι να πει κανεις.
Για τον Έλντραντ μου δεν συζητώ, ελπίζω να πάνε όλα καλά και με την υιοθεσία του, και να συνεχίσει να είναι κούκλος και τυχερούλης.
Χάρηκα επίσης και με την υιοθεσία του Abricot, άλλο αγαπημένο γατάκι (αν και περιμένουμε επιβεβαίωση από την Πασκάλ.
Δεν ξέρω τι έγινε και με το τιγράκι που είχε φέρει η Νεκταρία, είχαμε καμιά εξέλιξη άραγε; Όπως και με τα ζωάκια από το Χαλάνδρι.

Μιλήσαμε με πολύ συμπαθητικούς ανθρώπους εκτός των εμάς εδώ, όπως ένα ζευγάρι που έδειχνε με περηφάνια τον γατούλη τους σε φωτο στο κινητο, που μεγάλωσαν απο μωρό απο τα σκουπίδια και την κυρία που έψαχνε φτηνούς γιατρούς να στειρώσει τις γατούλες έξω από την δουλειά της.

Ευχαριστώ και στις κοπέλες που ήταν εκει στον πάγκο μας, και ειδικά την Βίκυ και τη Ρούλα που κάθισαν όλη μέρα και τις 2 μέρες.

Και να πω για μια ακόμα φορά, μια που αρκετούς υπάρχει η παρεξηγημένη αντίληψη ότι η έκθεση είναι για γάτες ράτσας και όχι για τους "κοινούς θνητούς", ότι είναι καιρός πλέον να στηρίξουμε τέτοιες διοργανώσεις με την παρουσία μας με το δικό μας ζωάκι και τα αδεσποτάκια μας. Πολύ απλά γιατί όλες οι γατούλες αξίζουν και μπορούν να είναι σταρ!

Περιμένουμε λοιπόν από την Νεκταρία ανυπόμονα την επόμενη διοργάνωση! :D

Σας βάζω κ τον Σαλαζαρ για όσους τον γνωρισαν από κοντά στην έκθεση κ τον αγάπησαν πολύ ιδιαίτερα αφιερωμένη η φωτογραφία στον μπαμπα κ στη γιαγιά της Δώρας;)
attachment.php
Να σου ζήσει το μωρό Έλενα!!!:):):)Είναι κουκλί, σκέτη ζωγραφιά!!!:P:P:P Και εγώ δεν το είδα στην έκθεση..;);)

Βρε βρωμοσλιθερίνα, Σάλαζαρ το έβγαλες το γατί;;;; :lol::lol::lol:
Να σου ζήσει!! :)

Βρε βρωμοσλιθερίνα, Σάλαζαρ το έβγαλες το γατί;;;; :lol::lol::lol:
Να σου ζήσει!! :)
:confused::lol::lol::lol::lol: Μ' άρεσε αυτό:lol::lol::lol:

Επειδή απ΄ότι κατάλαβα, σε πολλούς έκανε εντύπωση ο καταπληκτικός γάτος Αβησσυνίας και η μάλλον ξεχωριστή σχέση με τον ιδιοκτήτη του, επιτρέψτε μου να βάλω μερικές ακόμη φωτόγραφίες από το χαρακτηριστικό αυτό δίδυμο!;)

2-23.jpg

3-7.jpg

5jpg.jpg

4jpg.jpg

1-50.jpg
περιττό να αναφέρω πως γάτα και αφεντικό ταριάζουν στα χρώματα...

περιττό να αναφέρω πως γάτα και αφεντικό ταριάζουν στα χρώματα...

Ναι ίσως για αυτό και αυτοί οι δύο δέναν τόσο καλά οπτικά μαζί.
Από μακριά σου χτυπούσε στο μάτι αυτό το ξεχωριστό δίδυμο.;):)

ΣλιθερινοΈλενα να το χαίρεσαι το κουκλίστικο περσάκι σου.:up::up::up:
Είναι αυτός που βλέπαμε μαζί, έτσι;:D

Βιβή(Drusillia) δεν μπορούσες να τα πείς καλύτερα!:up:
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!:D

να ρωτησω, το παιδί από πισω είχε ένα όμορφο γκρι γατί... ;;;

να ρωτησω, το παιδί από πισω είχε ένα όμορφο γκρι γατί... ;;;

Αν εννοείς αυτόν τον γάτο, αυτός είναι Βεγγάλης...ένα ΟΝΕΙΡΟ!:inlove::inlove:
3e46ac16.jpg

Δεν ξέρω αν ήταν του νεαρού, γιατί νομίζω ότι διαγωνίσθηκε με την κυρία που κάθεται δίπλα.:)
Νομίζω ότι ο ίδιος νεαρός ήταν μαζί με τα σφιγγάκια και μάλιστα αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να είναι ό ίδιος που τους άνοιξε θεματάκι και εδώ στο φόρουμ.:)

Υ.Γ Να κάνω ένα μικρό ΟΦΦ:redface: και να πώ ότι χαίρομαι πολύ που τα σφιγγάκια της έκθεσης έχουν εδώ δικό τους θεματάκι, και θα μαθαίνουμε τα νέα τους.:up:

Eμαθα πως καποιος εβγαλε φωτογραφια τον Τρουφακο και το Σημελονι :redface: Μηπως μπορειτε να τις ανεβασετε και αυτες? :redface::rolleyes:

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;475117:
Eμαθα πως καποιος εβγαλε φωτογραφια τον Τρουφακο και το Σημελονι :redface: Μηπως μπορειτε να τις ανεβασετε και αυτες? :redface::rolleyes:

Εγώ έβγαλα μιά πολύ καλή φωτό του Τρούφα και της Σημέλας να τους καρατούν τα παιδιά αγκαλιά, και αυτά να γλύφουν το ένα το άλλο.:inlove::inlove:
Δυστυχώς ήταν με την φωτογραφική μηχανή της Ζήνας.;)
Και εγώ την θέλω πολύ αυτήν την φωτό, άσε που την υποσχέθηκα και στα παιδιά.;)Το βράδυ θα επικοινωνήσω με την Ζήνα να μου την στείλει ή να την ανεβάσει ή ίδια.:D:D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back