Ήθελα να γράψω ένα αρθράκι για την έκθεση, αλλά μέχρι τότε, ας πω κι εγώ τα δικά μου!

Χάρηκα πολύ που σας είδα όλες εκεί, και με τα καταπληκτικά γατώνια σας... Πραγματικά δεν ξέρω τι να πρωτοπώ και για ποιο...

Ένα ευχαριστώ και πάλι στην πρόεδρο και στην διοργάνωση που φιλοξένησε και το Αδεσποτολόγιο στην γιορτή αυτή. Μεγάλη τιμή μας και χαρά μας γιατί είναι μια πολύ ευχάριστη εμπειρία να βλέπει κανείς όλα αυτά τα κουκλιά.
Χάρηκα ιδιαίτερα για τα μαυράκια μας που κέρδισαν τις εντυπώσεις, η Μόνικα με διάκριση και ο Μπακίρα που ξετρέλανε μια εκτροφέα που μας έλεγε ότι στη Ρωσία θα έπαιρνε βραβεία και ότι πρέπει κανονικά να αναγνωριστεί σαν οριένταλ ρωσικό μαύρο (αν κατάλαβα καλά, γιατι με τις ράτσες δεν τα πάω καλά...)
Και τα 2 ζωάκια που βρέθηκαν στα σκουπίδια... Τι να πει κανεις.
Για τον Έλντραντ μου δεν συζητώ, ελπίζω να πάνε όλα καλά και με την υιοθεσία του, και να συνεχίσει να είναι κούκλος και τυχερούλης.
Χάρηκα επίσης και με την υιοθεσία του Abricot, άλλο αγαπημένο γατάκι (αν και περιμένουμε επιβεβαίωση από την Πασκάλ.
Δεν ξέρω τι έγινε και με το τιγράκι που είχε φέρει η Νεκταρία, είχαμε καμιά εξέλιξη άραγε; Όπως και με τα ζωάκια από το Χαλάνδρι.
Μιλήσαμε με πολύ συμπαθητικούς ανθρώπους εκτός των εμάς εδώ, όπως ένα ζευγάρι που έδειχνε με περηφάνια τον γατούλη τους σε φωτο στο κινητο, που μεγάλωσαν απο μωρό απο τα σκουπίδια και την κυρία που έψαχνε φτηνούς γιατρούς να στειρώσει τις γατούλες έξω από την δουλειά της.
Ευχαριστώ και στις κοπέλες που ήταν εκει στον πάγκο μας, και ειδικά την Βίκυ και τη Ρούλα που κάθισαν όλη μέρα και τις 2 μέρες.
Και να πω για μια ακόμα φορά, μια που αρκετούς υπάρχει η παρεξηγημένη αντίληψη ότι η έκθεση είναι για γάτες ράτσας και όχι για τους "κοινούς θνητούς", ότι είναι καιρός πλέον να στηρίξουμε τέτοιες διοργανώσεις με την παρουσία μας με το δικό μας ζωάκι και τα αδεσποτάκια μας. Πολύ απλά γιατί όλες οι γατούλες αξίζουν και μπορούν να είναι σταρ!
Περιμένουμε λοιπόν από την Νεκταρία ανυπόμονα την επόμενη διοργάνωση!