10η και 11η Έκθεση Γάτας

Dear cat – lovers !

Feline Federation of Greece invites everyone to take part in our 10th – 11th International Cat Show (two one-day
shows, two certificates). The Show will take place in Dais Cultural Center in Athens on 28-29/11/09. (https://www.daiscenter.gr/conference.htm), instructions how to get there: https://www.daiscenter.gr/info.htm

Invited Judgies:

Mrs. Lili Anciau (PT) Cat. I, II, III and IV
Mr. Alfred Wittich (CH) Cat. I, II, III and IV
Mrs. Olga Sizova (RU) Cat. I, II and III
The cost of participation is 15 Euro for the 1st cat, 10 Euro for the 2nd cat and 7 Euro for every next cat or for the House Cat category per day. You can send your application forms (https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=18119&d=1253002863) to svetikarytch@hotmail.com or fax +30-2103230745. The catalogue closing date is November 15, 2009.

You can make your payments by a bank transfer to the National Bank of Greece:
Account № 18561668148,
Beneficiary: Nektaria Foundou
IBAN: GR61 0110 1850 0000 1856 1668 148
SWIFT: (BIC) ETHNGRAA

Cats participating at the show must:
-be healthy, free from any acute or latent infections and parasitic diseases;
-have valid and documented vaccinations against feline viral rhinotracheitis upper respiratory infection, panleukopenia and rabies made not earlier than 1 year and not later than one month before the show.
Owners can present their cats to judges.

Cats participating at the show must meet the following requirements:
-be at least 3 months old
-have undergone a veterinary inspection
-have been placed in the show catalogue
-have tips of their claws clipped
Cats must be kept in cages until the end of the show.

The show program for both days is:
8:00 – 9:30 – veterinary check
10:00 – 16:00 – judging of cats
17:00 – 19:00 – Best in Show

Recommended hotelsaccepting visitors with pets:
Atlantic - https://www.fashionhotels.gr/atlantic/atlanticen.html (single 45 euro, double 50.Brefcast 7 euro.)
Olypmic - https://www.fashionhotels.gr/olympic/olympicen.html single 75 euro, double 95)
Chris - https://www.hotel-chris.gr/ ( single 60 euro,double 70 euro)

If you need any additional information, please, contact us by phone:
1. +30-2104656509, +30-6948230476 - Ms. Nektaria Foundou
2. +30-2109648304, +30-6972012495 – Ms. Svetlana Rychkova
or by e-mail: nektaria@nektarcats.com, svetikarytch@hotmail.com.
FFG President, Nektaria Foundou
FFG Secretary, Svetlana Rychkova

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελενα μπορεις να το φτιαξεις να το βαλω κι αυτο στην υπογραφη μου?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νεκταρια να το βαλω και σε ξενα γατογκρουπ στο facebook;

Dear cat – lovers !

Feline Federation of Greece invites everyone to take part in our 10th – 11th International Cat Show (two one-day
shows, two certificates). The Show will take place in Dais Cultural Center in Athens on 28-29/11/09. (https://www.daiscenter.gr/conference.htm), instructions how to get there: https://www.daiscenter.gr/info.htm
Invited Judgies:
Mrs. Lili Anciau (PT) Cat. I, II, III and IV
Mr. Alfred Wittich (CH) Cat. I, II, III and IV
Mrs. Olga Sizova (RU) Cat. I, II and III
The cost of participation is 15 Euro for the 1st cat, 10 Euro for the 2nd cat and 7 Euro for every next cat or for the House Cat category per day. You can send your application forms (https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmen tid=18119&d=1253002863) to svetikarytch@hotmail.com or fax +30-2103230745. The catalogue closing date is November 15, 2009.

You can make your payments by a bank transfer to the National Bank of Greece:
Account № 18561668148,
Beneficiary: Nektaria Foundou
IBAN: GR61 0110 1850 0000 1856 1668 148
SWIFT: (BIC) ETHNGRAA

Cats participating at the show must:
-be healthy, free from any acute or latent infections and parasitic diseases;
-have valid and documented vaccinations against feline viral rhinotracheitis upper respiratory infection, panleukopenia and rabies made not earlier than 1 year and not later than one month before the show.
Owners can present their cats to judges.

Cats participating at the show must meet the following requirements:
-be at least 3 months old
-have undergone a veterinary inspection
-have been placed in the show catalogue
-have tips of their claws clipped
Cats must be kept in cages until the end of the show.

The show program for both days is:
8:00 – 9:30 – veterinary check
10:00 – 16:00 – judging of cats
17:00 – 19:00 – Best in Show

Recommended hotelsaccepting visitors with pets:
Atlantic - https://www.fashionhotels.gr/atlantic/atlanticen.ht ml (single 45 euro, double 50.Brefcast 7 euro.)
Olypmic - https://www.fashionhotels.gr/olympic/olympicen.html single 75 euro, double 95)
Chris - https://www.hotel-chris.gr/ ( single 60 euro,double 70 euro)

If you need any additional information, please, contact us by phone:
1. +30-2104656509, +30-6948230476 - Ms. Nektaria Foundou
2. +30-2109648304, +30-6972012495 – Ms. Svetlana Rychkova
or by e-mail: nektaria@nektarcats.com, svetikarytch@hotmail.com.
FFG President, Nektaria Foundou
FFG Secretary, Svetlana Rychkova

ΟΚ,μπηκε facebook και united cats.;)

Ερωτηση:
Τι θα χρειαστει να φερουμε φετος μαζι μας;Αμμολεκανη;Αν ναι,σε τι διαστασεις;Αμμο;Επιτρεπεται διακοσμηση,φυλλαδια,καρτελακια;Απλα για να ενημερωνονται κι οσοι δεν εχουν συμμετασχει ξανα.

Ερωτηση:
Τι θα χρειαστει να φερουμε φετος μαζι μας;Αμμολεκανη;Αν ναι,σε τι διαστασεις;Αμμο;Επιτρεπεται διακοσμηση,φυλλαδια,καρτελακια;Απλα για να ενημερωνονται κι οσοι δεν εχουν συμμετασχει ξανα.
oταν πηγαινω στο εξωτερικο παιρνω ταψακια της sanitas και λιγη αμμο(εδω θα σε ενημερωσω για την αμμο).τα μισα κλουβια θα εχουν διαστασεις 80χ80χ80 και τα αλλα μισα 70χ57χ60(γι`αυτα δεν ειμαι ακριβως σιγουρη,αλλα θα σε ενημερωσω συντομα)Ολα τα παραπανω επιτρεπονται που ειπες.Για τη διακοσμηση θα βαλεις κουρτινακια.

ΟΚ,ευχαριστω πολυ!
Δηλαδη δεν θα εχουν αυτες τις μικρες αμμολεκανες οπως περσι με αμμο,ετσι;

Μανάρια μου ειστε μέσα ε??? :):P
Τι κάνετε ?
Δωράκι μου τα sanitas βολεύουν πολύ.Τετοια είχαμε και στην προηγούμενη έκθεση του 2007. Εγώ μάλιστα δεν θα τα έχω κια διαρκώς μέσα γιατι ουτως ή άλλως δεν τα χρησιμοποιούν σχεδόν ποτε. Θα τα βάζω και θα τα βγάζω μάλλον.
:)

Εμενα που να χωρεσει στο sanitas μαρη Αναστασια το παιδοβουβαλο;Εδω στην κανονικη αμμολεκανη και ειναι τσιμα τσιμα.

ΟΚ,μπηκε facebook και united cats.;)
Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου...
απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο:P

Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας.
Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια.
Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη;

Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου...
Γιουλη μου στην περσινή αμμολεκάνη δεν χωράει ουτε ο κ%$λος τους:lol::lol::lol:

Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας.
Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια.
Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη;
Ναι Δωράκι κι εγώ τόσα θα δώσω. Δυο μέρες 2 φορες η πληρωμή. ακριβώς όπως τα λες. Εχω ρωτήσει.:)

Γιουλη μου στην περσινή αμμολεκάνη δεν χωράει ουτε ο κ%$λος τους:lol::lol::lol:
Ναι Αναστασια αυτο πιστευω κι εγω...:lol:

Εμενα που να χωρεσει στο sanitas μαρη Αναστασια το παιδοβουβαλο;Εδω στην κανονικη αμμολεκανη και ειναι τσιμα τσιμα.
τοσα χρονια παω σε εκθεσεις,πρωτον δεν τη χρησιμοποιουν και δευτερον αν θελουν να κανουν να εισαι σιγουρη θα κανουν εστω και σε μικρη.:)

Και να κοιμουνται Ζουσουνα μου:)

Ειναι δυο ξεχωριστες εκθεσεις Δωρακι μου;)

κι εμενα η χοντρη Σεμελη θα ξεχυλισει στο λεκανακι:redface::redface::lol:
θα τη παρω μαζι μου στο gym να της μαζεψω τη κοιλια μου φαινεται:hmm::lol:

Καλημέρα Νεκταρία !!!!!!!!!!!:):):)
κι εμενα η χοντρη Σεμελη θα ξεχυλισει στο λεκανακι:redface::redface::lol:
θα τη παρω μαζι μου στο gym να της μαζεψω τη κοιλια μου φαινεται:hmm::lol:
Αντε άντε τον έφαγες το κορίτσαρό μας:P:lol::lol:Καλά κάνει! Τα πάχη της τα κάλη της. Ασε που ειναι απλά δεμένη κι όχι χοντρή:)

Καλημέρα Νεκταρία !!!!!!!!!!!:):):)

Αντε άντε τον έφαγες το κορίτσαρό μας:P:lol::lol:Καλά κάνει! Τα πάχη της τα κάλη της. Ασε που ειναι απλά δεμένη κι όχι χοντρή:)
Αναστασω μου, ολη την ωρα τρωει? θελω να συμβουλευτω τις καταλινες:/:παει για 4 κιλα:P
και σκουρηνε πολυ το μουτρι της...σα σοκοφρετα εγινε:P:lol:

τοσα χρονια παω σε εκθεσεις,πρωτον δεν τη χρησιμοποιουν και δευτερον αν θελουν να κανουν να εισαι σιγουρη θα κανουν εστω και σε μικρη.:)
Ο Σειριος περσι τη χρησιμοποιησε εις διπλουν.Τελος παντων,μαλλον θα του τη βαλω εκτος κλουβιου,για να ειναι πιο ανετα.Οποτε εχεις διαστασεις Νεκταρινι πες μας να ξερουμε να προμηθευτουμε συνεργα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back