Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:21 Η Νεκταρια έγραψε: #161 29-09-09 21:21 Dear cat – lovers ! Feline Federation of Greece invites everyone to take part in our 10th – 11th International Cat Show (two one-day shows, two certificates). The Show will take place in Dais Cultural Center in Athens on 28-29/11/09. (https://www.daiscenter.gr/conference.htm), instructions how to get there: https://www.daiscenter.gr/info.htm Invited Judgies: Mrs. Lili Anciau (PT) Cat. I, II, III and IV Mr. Alfred Wittich (CH) Cat. I, II, III and IV Mrs. Olga Sizova (RU) Cat. I, II and III The cost of participation is 15 Euro for the 1st cat, 10 Euro for the 2nd cat and 7 Euro for every next cat or for the House Cat category per day. You can send your application forms (https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=18119&d=1253002863) to svetikarytch@hotmail.com or fax +30-2103230745. The catalogue closing date is November 15, 2009. You can make your payments by a bank transfer to the National Bank of Greece: Account № 18561668148, Beneficiary: Nektaria Foundou IBAN: GR61 0110 1850 0000 1856 1668 148 SWIFT: (BIC) ETHNGRAA Cats participating at the show must: -be healthy, free from any acute or latent infections and parasitic diseases; -have valid and documented vaccinations against feline viral rhinotracheitis upper respiratory infection, panleukopenia and rabies made not earlier than 1 year and not later than one month before the show. Owners can present their cats to judges. Cats participating at the show must meet the following requirements: -be at least 3 months old -have undergone a veterinary inspection -have been placed in the show catalogue -have tips of their claws clipped Cats must be kept in cages until the end of the show. The show program for both days is: 8:00 – 9:30 – veterinary check 10:00 – 16:00 – judging of cats 17:00 – 19:00 – Best in Show Recommended hotelsaccepting visitors with pets: Atlantic - https://www.fashionhotels.gr/atlantic/atlanticen.html (single 45 euro, double 50.Brefcast 7 euro.) Olypmic - https://www.fashionhotels.gr/olympic/olympicen.html single 75 euro, double 95) Chris - https://www.hotel-chris.gr/ ( single 60 euro,double 70 euro) If you need any additional information, please, contact us by phone: 1. +30-2104656509, +30-6948230476 - Ms. Nektaria Foundou 2. +30-2109648304, +30-6972012495 – Ms. Svetlana Rychkova or by e-mail: nektaria@nektarcats.com, svetikarytch@hotmail.com. FFG President, Nektaria Foundou FFG Secretary, Svetlana Rychkova Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:23 Η Νεκταρια έγραψε: #162 29-09-09 21:23 Ελενα μπορεις να το φτιαξεις να το βαλω κι αυτο στην υπογραφη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:26 Η moukelis έγραψε: #163 29-09-09 21:26 Νεκταρια να το βαλω και σε ξενα γατογκρουπ στο facebook; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:03 Η Νεκταρια έγραψε: #164 29-09-09 23:03 Dear cat – lovers ! Feline Federation of Greece invites everyone to take part in our 10th – 11th International Cat Show (two one-day shows, two certificates). The Show will take place in Dais Cultural Center in Athens on 28-29/11/09. (https://www.daiscenter.gr/conference.htm), instructions how to get there: https://www.daiscenter.gr/info.htm Invited Judgies:Mrs. Lili Anciau (PT) Cat. I, II, III and IV Mr. Alfred Wittich (CH) Cat. I, II, III and IV Mrs. Olga Sizova (RU) Cat. I, II and III The cost of participation is 15 Euro for the 1st cat, 10 Euro for the 2nd cat and 7 Euro for every next cat or for the House Cat category per day. You can send your application forms (https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmen tid=18119&d=1253002863) to svetikarytch@hotmail.com or fax +30-2103230745. The catalogue closing date is November 15, 2009. You can make your payments by a bank transfer to the National Bank of Greece: Account № 18561668148, Beneficiary: Nektaria Foundou IBAN: GR61 0110 1850 0000 1856 1668 148 SWIFT: (BIC) ETHNGRAA Cats participating at the show must: -be healthy, free from any acute or latent infections and parasitic diseases; -have valid and documented vaccinations against feline viral rhinotracheitis upper respiratory infection, panleukopenia and rabies made not earlier than 1 year and not later than one month before the show. Owners can present their cats to judges. Cats participating at the show must meet the following requirements: -be at least 3 months old -have undergone a veterinary inspection -have been placed in the show catalogue -have tips of their claws clipped Cats must be kept in cages until the end of the show. The show program for both days is: 8:00 – 9:30 – veterinary check 10:00 – 16:00 – judging of cats 17:00 – 19:00 – Best in Show Recommended hotelsaccepting visitors with pets: Atlantic - https://www.fashionhotels.gr/atlantic/atlanticen.ht ml (single 45 euro, double 50.Brefcast 7 euro.) Olypmic - https://www.fashionhotels.gr/olympic/olympicen.html single 75 euro, double 95) Chris - https://www.hotel-chris.gr/ ( single 60 euro,double 70 euro) If you need any additional information, please, contact us by phone: 1. +30-2104656509, +30-6948230476 - Ms. Nektaria Foundou 2. +30-2109648304, +30-6972012495 – Ms. Svetlana Rychkova or by e-mail: nektaria@nektarcats.com, svetikarytch@hotmail.com. FFG President, Nektaria Foundou FFG Secretary, Svetlana Rychkova __________________ Εκανα μια διορθωση,ναι Δωρακι μπορεις να το βαλεις οπου εσυ νομιζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #165 29-09-09 23:05 ΟΚ,μπηκε facebook και united cats. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:25 Η Νεκταρια έγραψε: #166 29-09-09 23:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,μπηκε facebook και united cats. Click για ανάπτυξη... Thanks τσουπρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:40 Η moukelis έγραψε: #167 30-09-09 22:40 Ερωτηση: Τι θα χρειαστει να φερουμε φετος μαζι μας;Αμμολεκανη;Αν ναι,σε τι διαστασεις;Αμμο;Επιτρεπεται διακοσμηση,φυλλαδια,καρτελακια;Απλα για να ενημερωνονται κι οσοι δεν εχουν συμμετασχει ξανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:51 Η Νεκταρια έγραψε: #168 30-09-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ερωτηση: Τι θα χρειαστει να φερουμε φετος μαζι μας;Αμμολεκανη;Αν ναι,σε τι διαστασεις;Αμμο;Επιτρεπεται διακοσμηση,φυλλαδια,καρτελακια;Απλα για να ενημερωνονται κι οσοι δεν εχουν συμμετασχει ξανα. Click για ανάπτυξη... oταν πηγαινω στο εξωτερικο παιρνω ταψακια της sanitas και λιγη αμμο(εδω θα σε ενημερωσω για την αμμο).τα μισα κλουβια θα εχουν διαστασεις 80χ80χ80 και τα αλλα μισα 70χ57χ60(γι`αυτα δεν ειμαι ακριβως σιγουρη,αλλα θα σε ενημερωσω συντομα)Ολα τα παραπανω επιτρεπονται που ειπες.Για τη διακοσμηση θα βαλεις κουρτινακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #169 30-09-09 23:06 ΟΚ,ευχαριστω πολυ! Δηλαδη δεν θα εχουν αυτες τις μικρες αμμολεκανες οπως περσι με αμμο,ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:20 Η staman2 έγραψε: #170 30-09-09 23:20 Μανάρια μου ειστε μέσα ε??? Τι κάνετε ? Δωράκι μου τα sanitas βολεύουν πολύ.Τετοια είχαμε και στην προηγούμενη έκθεση του 2007. Εγώ μάλιστα δεν θα τα έχω κια διαρκώς μέσα γιατι ουτως ή άλλως δεν τα χρησιμοποιούν σχεδόν ποτε. Θα τα βάζω και θα τα βγάζω μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:27 Η moukelis έγραψε: #171 30-09-09 23:27 Εμενα που να χωρεσει στο sanitas μαρη Αναστασια το παιδοβουβαλο;Εδω στην κανονικη αμμολεκανη και ειναι τσιμα τσιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #172 01-10-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,μπηκε facebook και united cats. Click για ανάπτυξη... Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #173 01-10-09 10:02 Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:22 Η staman2 έγραψε: #174 01-10-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Click για ανάπτυξη... Γιουλη μου στην περσινή αμμολεκάνη δεν χωράει ουτε ο κ%$λος τους Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Click για ανάπτυξη... Ναι Δωράκι κι εγώ τόσα θα δώσω. Δυο μέρες 2 φορες η πληρωμή. ακριβώς όπως τα λες. Εχω ρωτήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:23 Η moukelis έγραψε: #175 01-10-09 10:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλη μου στην περσινή αμμολεκάνη δεν χωράει ουτε ο κ%$λος τους Click για ανάπτυξη... Ναι Αναστασια αυτο πιστευω κι εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:31 Η Νεκταρια έγραψε: #176 01-10-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα που να χωρεσει στο sanitas μαρη Αναστασια το παιδοβουβαλο;Εδω στην κανονικη αμμολεκανη και ειναι τσιμα τσιμα. Click για ανάπτυξη... τοσα χρονια παω σε εκθεσεις,πρωτον δεν τη χρησιμοποιουν και δευτερον αν θελουν να κανουν να εισαι σιγουρη θα κανουν εστω και σε μικρη. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Click για ανάπτυξη... Και να κοιμουνται Ζουσουνα μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Click για ανάπτυξη... Ειναι δυο ξεχωριστες εκθεσεις Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 01-10-09 10:37 κι εμενα η χοντρη Σεμελη θα ξεχυλισει στο λεκανακι θα τη παρω μαζι μου στο gym να της μαζεψω τη κοιλια μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:42 Η staman2 έγραψε: #178 01-10-09 10:42 Καλημέρα Νεκταρία !!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενα η χοντρη Σεμελη θα ξεχυλισει στο λεκανακι θα τη παρω μαζι μου στο gym να της μαζεψω τη κοιλια μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Αντε άντε τον έφαγες το κορίτσαρό μαςΚαλά κάνει! Τα πάχη της τα κάλη της. Ασε που ειναι απλά δεμένη κι όχι χοντρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 01-10-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Νεκταρία !!!!!!!!!!! Αντε άντε τον έφαγες το κορίτσαρό μαςΚαλά κάνει! Τα πάχη της τα κάλη της. Ασε που ειναι απλά δεμένη κι όχι χοντρή Click για ανάπτυξη... Αναστασω μου, ολη την ωρα τρωει? θελω να συμβουλευτω τις καταλινεςπαει για 4 κιλα και σκουρηνε πολυ το μουτρι της...σα σοκοφρετα εγινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #180 01-10-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: τοσα χρονια παω σε εκθεσεις,πρωτον δεν τη χρησιμοποιουν και δευτερον αν θελουν να κανουν να εισαι σιγουρη θα κανουν εστω και σε μικρη. Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος περσι τη χρησιμοποιησε εις διπλουν.Τελος παντων,μαλλον θα του τη βαλω εκτος κλουβιου,για να ειναι πιο ανετα.Οποτε εχεις διαστασεις Νεκταρινι πες μας να ξερουμε να προμηθευτουμε συνεργα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Dear cat – lovers ! Feline Federation of Greece invites everyone to take part in our 10th – 11th International Cat Show (two one-day shows, two certificates). The Show will take place in Dais Cultural Center in Athens on 28-29/11/09. (https://www.daiscenter.gr/conference.htm), instructions how to get there: https://www.daiscenter.gr/info.htm Invited Judgies: Mrs. Lili Anciau (PT) Cat. I, II, III and IV Mr. Alfred Wittich (CH) Cat. I, II, III and IV Mrs. Olga Sizova (RU) Cat. I, II and III The cost of participation is 15 Euro for the 1st cat, 10 Euro for the 2nd cat and 7 Euro for every next cat or for the House Cat category per day. You can send your application forms (https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=18119&d=1253002863) to svetikarytch@hotmail.com or fax +30-2103230745. The catalogue closing date is November 15, 2009. You can make your payments by a bank transfer to the National Bank of Greece: Account № 18561668148, Beneficiary: Nektaria Foundou IBAN: GR61 0110 1850 0000 1856 1668 148 SWIFT: (BIC) ETHNGRAA Cats participating at the show must: -be healthy, free from any acute or latent infections and parasitic diseases; -have valid and documented vaccinations against feline viral rhinotracheitis upper respiratory infection, panleukopenia and rabies made not earlier than 1 year and not later than one month before the show. Owners can present their cats to judges. Cats participating at the show must meet the following requirements: -be at least 3 months old -have undergone a veterinary inspection -have been placed in the show catalogue -have tips of their claws clipped Cats must be kept in cages until the end of the show. The show program for both days is: 8:00 – 9:30 – veterinary check 10:00 – 16:00 – judging of cats 17:00 – 19:00 – Best in Show Recommended hotelsaccepting visitors with pets: Atlantic - https://www.fashionhotels.gr/atlantic/atlanticen.html (single 45 euro, double 50.Brefcast 7 euro.) Olypmic - https://www.fashionhotels.gr/olympic/olympicen.html single 75 euro, double 95) Chris - https://www.hotel-chris.gr/ ( single 60 euro,double 70 euro) If you need any additional information, please, contact us by phone: 1. +30-2104656509, +30-6948230476 - Ms. Nektaria Foundou 2. +30-2109648304, +30-6972012495 – Ms. Svetlana Rychkova or by e-mail: nektaria@nektarcats.com, svetikarytch@hotmail.com. FFG President, Nektaria Foundou FFG Secretary, Svetlana Rychkova Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:23 Η Νεκταρια έγραψε: #162 29-09-09 21:23 Ελενα μπορεις να το φτιαξεις να το βαλω κι αυτο στην υπογραφη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:26 Η moukelis έγραψε: #163 29-09-09 21:26 Νεκταρια να το βαλω και σε ξενα γατογκρουπ στο facebook; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:03 Η Νεκταρια έγραψε: #164 29-09-09 23:03 Dear cat – lovers ! Feline Federation of Greece invites everyone to take part in our 10th – 11th International Cat Show (two one-day shows, two certificates). The Show will take place in Dais Cultural Center in Athens on 28-29/11/09. (https://www.daiscenter.gr/conference.htm), instructions how to get there: https://www.daiscenter.gr/info.htm Invited Judgies:Mrs. Lili Anciau (PT) Cat. I, II, III and IV Mr. Alfred Wittich (CH) Cat. I, II, III and IV Mrs. Olga Sizova (RU) Cat. I, II and III The cost of participation is 15 Euro for the 1st cat, 10 Euro for the 2nd cat and 7 Euro for every next cat or for the House Cat category per day. You can send your application forms (https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmen tid=18119&d=1253002863) to svetikarytch@hotmail.com or fax +30-2103230745. The catalogue closing date is November 15, 2009. You can make your payments by a bank transfer to the National Bank of Greece: Account № 18561668148, Beneficiary: Nektaria Foundou IBAN: GR61 0110 1850 0000 1856 1668 148 SWIFT: (BIC) ETHNGRAA Cats participating at the show must: -be healthy, free from any acute or latent infections and parasitic diseases; -have valid and documented vaccinations against feline viral rhinotracheitis upper respiratory infection, panleukopenia and rabies made not earlier than 1 year and not later than one month before the show. Owners can present their cats to judges. Cats participating at the show must meet the following requirements: -be at least 3 months old -have undergone a veterinary inspection -have been placed in the show catalogue -have tips of their claws clipped Cats must be kept in cages until the end of the show. The show program for both days is: 8:00 – 9:30 – veterinary check 10:00 – 16:00 – judging of cats 17:00 – 19:00 – Best in Show Recommended hotelsaccepting visitors with pets: Atlantic - https://www.fashionhotels.gr/atlantic/atlanticen.ht ml (single 45 euro, double 50.Brefcast 7 euro.) Olypmic - https://www.fashionhotels.gr/olympic/olympicen.html single 75 euro, double 95) Chris - https://www.hotel-chris.gr/ ( single 60 euro,double 70 euro) If you need any additional information, please, contact us by phone: 1. +30-2104656509, +30-6948230476 - Ms. Nektaria Foundou 2. +30-2109648304, +30-6972012495 – Ms. Svetlana Rychkova or by e-mail: nektaria@nektarcats.com, svetikarytch@hotmail.com. FFG President, Nektaria Foundou FFG Secretary, Svetlana Rychkova __________________ Εκανα μια διορθωση,ναι Δωρακι μπορεις να το βαλεις οπου εσυ νομιζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #165 29-09-09 23:05 ΟΚ,μπηκε facebook και united cats. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:25 Η Νεκταρια έγραψε: #166 29-09-09 23:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,μπηκε facebook και united cats. Click για ανάπτυξη... Thanks τσουπρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:40 Η moukelis έγραψε: #167 30-09-09 22:40 Ερωτηση: Τι θα χρειαστει να φερουμε φετος μαζι μας;Αμμολεκανη;Αν ναι,σε τι διαστασεις;Αμμο;Επιτρεπεται διακοσμηση,φυλλαδια,καρτελακια;Απλα για να ενημερωνονται κι οσοι δεν εχουν συμμετασχει ξανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:51 Η Νεκταρια έγραψε: #168 30-09-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ερωτηση: Τι θα χρειαστει να φερουμε φετος μαζι μας;Αμμολεκανη;Αν ναι,σε τι διαστασεις;Αμμο;Επιτρεπεται διακοσμηση,φυλλαδια,καρτελακια;Απλα για να ενημερωνονται κι οσοι δεν εχουν συμμετασχει ξανα. Click για ανάπτυξη... oταν πηγαινω στο εξωτερικο παιρνω ταψακια της sanitas και λιγη αμμο(εδω θα σε ενημερωσω για την αμμο).τα μισα κλουβια θα εχουν διαστασεις 80χ80χ80 και τα αλλα μισα 70χ57χ60(γι`αυτα δεν ειμαι ακριβως σιγουρη,αλλα θα σε ενημερωσω συντομα)Ολα τα παραπανω επιτρεπονται που ειπες.Για τη διακοσμηση θα βαλεις κουρτινακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #169 30-09-09 23:06 ΟΚ,ευχαριστω πολυ! Δηλαδη δεν θα εχουν αυτες τις μικρες αμμολεκανες οπως περσι με αμμο,ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:20 Η staman2 έγραψε: #170 30-09-09 23:20 Μανάρια μου ειστε μέσα ε??? Τι κάνετε ? Δωράκι μου τα sanitas βολεύουν πολύ.Τετοια είχαμε και στην προηγούμενη έκθεση του 2007. Εγώ μάλιστα δεν θα τα έχω κια διαρκώς μέσα γιατι ουτως ή άλλως δεν τα χρησιμοποιούν σχεδόν ποτε. Θα τα βάζω και θα τα βγάζω μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:27 Η moukelis έγραψε: #171 30-09-09 23:27 Εμενα που να χωρεσει στο sanitas μαρη Αναστασια το παιδοβουβαλο;Εδω στην κανονικη αμμολεκανη και ειναι τσιμα τσιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #172 01-10-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,μπηκε facebook και united cats. Click για ανάπτυξη... Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #173 01-10-09 10:02 Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:22 Η staman2 έγραψε: #174 01-10-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Click για ανάπτυξη... Γιουλη μου στην περσινή αμμολεκάνη δεν χωράει ουτε ο κ%$λος τους Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Click για ανάπτυξη... Ναι Δωράκι κι εγώ τόσα θα δώσω. Δυο μέρες 2 φορες η πληρωμή. ακριβώς όπως τα λες. Εχω ρωτήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:23 Η moukelis έγραψε: #175 01-10-09 10:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλη μου στην περσινή αμμολεκάνη δεν χωράει ουτε ο κ%$λος τους Click για ανάπτυξη... Ναι Αναστασια αυτο πιστευω κι εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:31 Η Νεκταρια έγραψε: #176 01-10-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα που να χωρεσει στο sanitas μαρη Αναστασια το παιδοβουβαλο;Εδω στην κανονικη αμμολεκανη και ειναι τσιμα τσιμα. Click για ανάπτυξη... τοσα χρονια παω σε εκθεσεις,πρωτον δεν τη χρησιμοποιουν και δευτερον αν θελουν να κανουν να εισαι σιγουρη θα κανουν εστω και σε μικρη. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Click για ανάπτυξη... Και να κοιμουνται Ζουσουνα μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Click για ανάπτυξη... Ειναι δυο ξεχωριστες εκθεσεις Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 01-10-09 10:37 κι εμενα η χοντρη Σεμελη θα ξεχυλισει στο λεκανακι θα τη παρω μαζι μου στο gym να της μαζεψω τη κοιλια μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:42 Η staman2 έγραψε: #178 01-10-09 10:42 Καλημέρα Νεκταρία !!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενα η χοντρη Σεμελη θα ξεχυλισει στο λεκανακι θα τη παρω μαζι μου στο gym να της μαζεψω τη κοιλια μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Αντε άντε τον έφαγες το κορίτσαρό μαςΚαλά κάνει! Τα πάχη της τα κάλη της. Ασε που ειναι απλά δεμένη κι όχι χοντρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 01-10-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Νεκταρία !!!!!!!!!!! Αντε άντε τον έφαγες το κορίτσαρό μαςΚαλά κάνει! Τα πάχη της τα κάλη της. Ασε που ειναι απλά δεμένη κι όχι χοντρή Click για ανάπτυξη... Αναστασω μου, ολη την ωρα τρωει? θελω να συμβουλευτω τις καταλινεςπαει για 4 κιλα και σκουρηνε πολυ το μουτρι της...σα σοκοφρετα εγινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #180 01-10-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: τοσα χρονια παω σε εκθεσεις,πρωτον δεν τη χρησιμοποιουν και δευτερον αν θελουν να κανουν να εισαι σιγουρη θα κανουν εστω και σε μικρη. Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος περσι τη χρησιμοποιησε εις διπλουν.Τελος παντων,μαλλον θα του τη βαλω εκτος κλουβιου,για να ειναι πιο ανετα.Οποτε εχεις διαστασεις Νεκταρινι πες μας να ξερουμε να προμηθευτουμε συνεργα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελενα μπορεις να το φτιαξεις να το βαλω κι αυτο στην υπογραφη μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:26 Η moukelis έγραψε: #163 29-09-09 21:26 Νεκταρια να το βαλω και σε ξενα γατογκρουπ στο facebook; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:03 Η Νεκταρια έγραψε: #164 29-09-09 23:03 Dear cat – lovers ! Feline Federation of Greece invites everyone to take part in our 10th – 11th International Cat Show (two one-day shows, two certificates). The Show will take place in Dais Cultural Center in Athens on 28-29/11/09. (https://www.daiscenter.gr/conference.htm), instructions how to get there: https://www.daiscenter.gr/info.htm Invited Judgies:Mrs. Lili Anciau (PT) Cat. I, II, III and IV Mr. Alfred Wittich (CH) Cat. I, II, III and IV Mrs. Olga Sizova (RU) Cat. I, II and III The cost of participation is 15 Euro for the 1st cat, 10 Euro for the 2nd cat and 7 Euro for every next cat or for the House Cat category per day. You can send your application forms (https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmen tid=18119&d=1253002863) to svetikarytch@hotmail.com or fax +30-2103230745. The catalogue closing date is November 15, 2009. You can make your payments by a bank transfer to the National Bank of Greece: Account № 18561668148, Beneficiary: Nektaria Foundou IBAN: GR61 0110 1850 0000 1856 1668 148 SWIFT: (BIC) ETHNGRAA Cats participating at the show must: -be healthy, free from any acute or latent infections and parasitic diseases; -have valid and documented vaccinations against feline viral rhinotracheitis upper respiratory infection, panleukopenia and rabies made not earlier than 1 year and not later than one month before the show. Owners can present their cats to judges. Cats participating at the show must meet the following requirements: -be at least 3 months old -have undergone a veterinary inspection -have been placed in the show catalogue -have tips of their claws clipped Cats must be kept in cages until the end of the show. The show program for both days is: 8:00 – 9:30 – veterinary check 10:00 – 16:00 – judging of cats 17:00 – 19:00 – Best in Show Recommended hotelsaccepting visitors with pets: Atlantic - https://www.fashionhotels.gr/atlantic/atlanticen.ht ml (single 45 euro, double 50.Brefcast 7 euro.) Olypmic - https://www.fashionhotels.gr/olympic/olympicen.html single 75 euro, double 95) Chris - https://www.hotel-chris.gr/ ( single 60 euro,double 70 euro) If you need any additional information, please, contact us by phone: 1. +30-2104656509, +30-6948230476 - Ms. Nektaria Foundou 2. +30-2109648304, +30-6972012495 – Ms. Svetlana Rychkova or by e-mail: nektaria@nektarcats.com, svetikarytch@hotmail.com. FFG President, Nektaria Foundou FFG Secretary, Svetlana Rychkova __________________ Εκανα μια διορθωση,ναι Δωρακι μπορεις να το βαλεις οπου εσυ νομιζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #165 29-09-09 23:05 ΟΚ,μπηκε facebook και united cats. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:25 Η Νεκταρια έγραψε: #166 29-09-09 23:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,μπηκε facebook και united cats. Click για ανάπτυξη... Thanks τσουπρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:40 Η moukelis έγραψε: #167 30-09-09 22:40 Ερωτηση: Τι θα χρειαστει να φερουμε φετος μαζι μας;Αμμολεκανη;Αν ναι,σε τι διαστασεις;Αμμο;Επιτρεπεται διακοσμηση,φυλλαδια,καρτελακια;Απλα για να ενημερωνονται κι οσοι δεν εχουν συμμετασχει ξανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:51 Η Νεκταρια έγραψε: #168 30-09-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ερωτηση: Τι θα χρειαστει να φερουμε φετος μαζι μας;Αμμολεκανη;Αν ναι,σε τι διαστασεις;Αμμο;Επιτρεπεται διακοσμηση,φυλλαδια,καρτελακια;Απλα για να ενημερωνονται κι οσοι δεν εχουν συμμετασχει ξανα. Click για ανάπτυξη... oταν πηγαινω στο εξωτερικο παιρνω ταψακια της sanitas και λιγη αμμο(εδω θα σε ενημερωσω για την αμμο).τα μισα κλουβια θα εχουν διαστασεις 80χ80χ80 και τα αλλα μισα 70χ57χ60(γι`αυτα δεν ειμαι ακριβως σιγουρη,αλλα θα σε ενημερωσω συντομα)Ολα τα παραπανω επιτρεπονται που ειπες.Για τη διακοσμηση θα βαλεις κουρτινακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #169 30-09-09 23:06 ΟΚ,ευχαριστω πολυ! Δηλαδη δεν θα εχουν αυτες τις μικρες αμμολεκανες οπως περσι με αμμο,ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:20 Η staman2 έγραψε: #170 30-09-09 23:20 Μανάρια μου ειστε μέσα ε??? Τι κάνετε ? Δωράκι μου τα sanitas βολεύουν πολύ.Τετοια είχαμε και στην προηγούμενη έκθεση του 2007. Εγώ μάλιστα δεν θα τα έχω κια διαρκώς μέσα γιατι ουτως ή άλλως δεν τα χρησιμοποιούν σχεδόν ποτε. Θα τα βάζω και θα τα βγάζω μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:27 Η moukelis έγραψε: #171 30-09-09 23:27 Εμενα που να χωρεσει στο sanitas μαρη Αναστασια το παιδοβουβαλο;Εδω στην κανονικη αμμολεκανη και ειναι τσιμα τσιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #172 01-10-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,μπηκε facebook και united cats. Click για ανάπτυξη... Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #173 01-10-09 10:02 Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:22 Η staman2 έγραψε: #174 01-10-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Click για ανάπτυξη... Γιουλη μου στην περσινή αμμολεκάνη δεν χωράει ουτε ο κ%$λος τους Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Click για ανάπτυξη... Ναι Δωράκι κι εγώ τόσα θα δώσω. Δυο μέρες 2 φορες η πληρωμή. ακριβώς όπως τα λες. Εχω ρωτήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:23 Η moukelis έγραψε: #175 01-10-09 10:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλη μου στην περσινή αμμολεκάνη δεν χωράει ουτε ο κ%$λος τους Click για ανάπτυξη... Ναι Αναστασια αυτο πιστευω κι εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:31 Η Νεκταρια έγραψε: #176 01-10-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα που να χωρεσει στο sanitas μαρη Αναστασια το παιδοβουβαλο;Εδω στην κανονικη αμμολεκανη και ειναι τσιμα τσιμα. Click για ανάπτυξη... τοσα χρονια παω σε εκθεσεις,πρωτον δεν τη χρησιμοποιουν και δευτερον αν θελουν να κανουν να εισαι σιγουρη θα κανουν εστω και σε μικρη. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Click για ανάπτυξη... Και να κοιμουνται Ζουσουνα μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Click για ανάπτυξη... Ειναι δυο ξεχωριστες εκθεσεις Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 01-10-09 10:37 κι εμενα η χοντρη Σεμελη θα ξεχυλισει στο λεκανακι θα τη παρω μαζι μου στο gym να της μαζεψω τη κοιλια μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:42 Η staman2 έγραψε: #178 01-10-09 10:42 Καλημέρα Νεκταρία !!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενα η χοντρη Σεμελη θα ξεχυλισει στο λεκανακι θα τη παρω μαζι μου στο gym να της μαζεψω τη κοιλια μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Αντε άντε τον έφαγες το κορίτσαρό μαςΚαλά κάνει! Τα πάχη της τα κάλη της. Ασε που ειναι απλά δεμένη κι όχι χοντρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 01-10-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Νεκταρία !!!!!!!!!!! Αντε άντε τον έφαγες το κορίτσαρό μαςΚαλά κάνει! Τα πάχη της τα κάλη της. Ασε που ειναι απλά δεμένη κι όχι χοντρή Click για ανάπτυξη... Αναστασω μου, ολη την ωρα τρωει? θελω να συμβουλευτω τις καταλινεςπαει για 4 κιλα και σκουρηνε πολυ το μουτρι της...σα σοκοφρετα εγινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #180 01-10-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: τοσα χρονια παω σε εκθεσεις,πρωτον δεν τη χρησιμοποιουν και δευτερον αν θελουν να κανουν να εισαι σιγουρη θα κανουν εστω και σε μικρη. Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος περσι τη χρησιμοποιησε εις διπλουν.Τελος παντων,μαλλον θα του τη βαλω εκτος κλουβιου,για να ειναι πιο ανετα.Οποτε εχεις διαστασεις Νεκταρινι πες μας να ξερουμε να προμηθευτουμε συνεργα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νεκταρια να το βαλω και σε ξενα γατογκρουπ στο facebook; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:03 Η Νεκταρια έγραψε: #164 29-09-09 23:03 Dear cat – lovers ! Feline Federation of Greece invites everyone to take part in our 10th – 11th International Cat Show (two one-day shows, two certificates). The Show will take place in Dais Cultural Center in Athens on 28-29/11/09. (https://www.daiscenter.gr/conference.htm), instructions how to get there: https://www.daiscenter.gr/info.htm Invited Judgies:Mrs. Lili Anciau (PT) Cat. I, II, III and IV Mr. Alfred Wittich (CH) Cat. I, II, III and IV Mrs. Olga Sizova (RU) Cat. I, II and III The cost of participation is 15 Euro for the 1st cat, 10 Euro for the 2nd cat and 7 Euro for every next cat or for the House Cat category per day. You can send your application forms (https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmen tid=18119&d=1253002863) to svetikarytch@hotmail.com or fax +30-2103230745. The catalogue closing date is November 15, 2009. You can make your payments by a bank transfer to the National Bank of Greece: Account № 18561668148, Beneficiary: Nektaria Foundou IBAN: GR61 0110 1850 0000 1856 1668 148 SWIFT: (BIC) ETHNGRAA Cats participating at the show must: -be healthy, free from any acute or latent infections and parasitic diseases; -have valid and documented vaccinations against feline viral rhinotracheitis upper respiratory infection, panleukopenia and rabies made not earlier than 1 year and not later than one month before the show. Owners can present their cats to judges. Cats participating at the show must meet the following requirements: -be at least 3 months old -have undergone a veterinary inspection -have been placed in the show catalogue -have tips of their claws clipped Cats must be kept in cages until the end of the show. The show program for both days is: 8:00 – 9:30 – veterinary check 10:00 – 16:00 – judging of cats 17:00 – 19:00 – Best in Show Recommended hotelsaccepting visitors with pets: Atlantic - https://www.fashionhotels.gr/atlantic/atlanticen.ht ml (single 45 euro, double 50.Brefcast 7 euro.) Olypmic - https://www.fashionhotels.gr/olympic/olympicen.html single 75 euro, double 95) Chris - https://www.hotel-chris.gr/ ( single 60 euro,double 70 euro) If you need any additional information, please, contact us by phone: 1. +30-2104656509, +30-6948230476 - Ms. Nektaria Foundou 2. +30-2109648304, +30-6972012495 – Ms. Svetlana Rychkova or by e-mail: nektaria@nektarcats.com, svetikarytch@hotmail.com. FFG President, Nektaria Foundou FFG Secretary, Svetlana Rychkova __________________ Εκανα μια διορθωση,ναι Δωρακι μπορεις να το βαλεις οπου εσυ νομιζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #165 29-09-09 23:05 ΟΚ,μπηκε facebook και united cats. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:25 Η Νεκταρια έγραψε: #166 29-09-09 23:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,μπηκε facebook και united cats. Click για ανάπτυξη... Thanks τσουπρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:40 Η moukelis έγραψε: #167 30-09-09 22:40 Ερωτηση: Τι θα χρειαστει να φερουμε φετος μαζι μας;Αμμολεκανη;Αν ναι,σε τι διαστασεις;Αμμο;Επιτρεπεται διακοσμηση,φυλλαδια,καρτελακια;Απλα για να ενημερωνονται κι οσοι δεν εχουν συμμετασχει ξανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:51 Η Νεκταρια έγραψε: #168 30-09-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ερωτηση: Τι θα χρειαστει να φερουμε φετος μαζι μας;Αμμολεκανη;Αν ναι,σε τι διαστασεις;Αμμο;Επιτρεπεται διακοσμηση,φυλλαδια,καρτελακια;Απλα για να ενημερωνονται κι οσοι δεν εχουν συμμετασχει ξανα. Click για ανάπτυξη... oταν πηγαινω στο εξωτερικο παιρνω ταψακια της sanitas και λιγη αμμο(εδω θα σε ενημερωσω για την αμμο).τα μισα κλουβια θα εχουν διαστασεις 80χ80χ80 και τα αλλα μισα 70χ57χ60(γι`αυτα δεν ειμαι ακριβως σιγουρη,αλλα θα σε ενημερωσω συντομα)Ολα τα παραπανω επιτρεπονται που ειπες.Για τη διακοσμηση θα βαλεις κουρτινακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #169 30-09-09 23:06 ΟΚ,ευχαριστω πολυ! Δηλαδη δεν θα εχουν αυτες τις μικρες αμμολεκανες οπως περσι με αμμο,ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:20 Η staman2 έγραψε: #170 30-09-09 23:20 Μανάρια μου ειστε μέσα ε??? Τι κάνετε ? Δωράκι μου τα sanitas βολεύουν πολύ.Τετοια είχαμε και στην προηγούμενη έκθεση του 2007. Εγώ μάλιστα δεν θα τα έχω κια διαρκώς μέσα γιατι ουτως ή άλλως δεν τα χρησιμοποιούν σχεδόν ποτε. Θα τα βάζω και θα τα βγάζω μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:27 Η moukelis έγραψε: #171 30-09-09 23:27 Εμενα που να χωρεσει στο sanitas μαρη Αναστασια το παιδοβουβαλο;Εδω στην κανονικη αμμολεκανη και ειναι τσιμα τσιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #172 01-10-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,μπηκε facebook και united cats. Click για ανάπτυξη... Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #173 01-10-09 10:02 Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:22 Η staman2 έγραψε: #174 01-10-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Click για ανάπτυξη... Γιουλη μου στην περσινή αμμολεκάνη δεν χωράει ουτε ο κ%$λος τους Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Click για ανάπτυξη... Ναι Δωράκι κι εγώ τόσα θα δώσω. Δυο μέρες 2 φορες η πληρωμή. ακριβώς όπως τα λες. Εχω ρωτήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:23 Η moukelis έγραψε: #175 01-10-09 10:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλη μου στην περσινή αμμολεκάνη δεν χωράει ουτε ο κ%$λος τους Click για ανάπτυξη... Ναι Αναστασια αυτο πιστευω κι εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:31 Η Νεκταρια έγραψε: #176 01-10-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα που να χωρεσει στο sanitas μαρη Αναστασια το παιδοβουβαλο;Εδω στην κανονικη αμμολεκανη και ειναι τσιμα τσιμα. Click για ανάπτυξη... τοσα χρονια παω σε εκθεσεις,πρωτον δεν τη χρησιμοποιουν και δευτερον αν θελουν να κανουν να εισαι σιγουρη θα κανουν εστω και σε μικρη. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Click για ανάπτυξη... Και να κοιμουνται Ζουσουνα μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Click για ανάπτυξη... Ειναι δυο ξεχωριστες εκθεσεις Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 01-10-09 10:37 κι εμενα η χοντρη Σεμελη θα ξεχυλισει στο λεκανακι θα τη παρω μαζι μου στο gym να της μαζεψω τη κοιλια μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:42 Η staman2 έγραψε: #178 01-10-09 10:42 Καλημέρα Νεκταρία !!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενα η χοντρη Σεμελη θα ξεχυλισει στο λεκανακι θα τη παρω μαζι μου στο gym να της μαζεψω τη κοιλια μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Αντε άντε τον έφαγες το κορίτσαρό μαςΚαλά κάνει! Τα πάχη της τα κάλη της. Ασε που ειναι απλά δεμένη κι όχι χοντρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 01-10-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Νεκταρία !!!!!!!!!!! Αντε άντε τον έφαγες το κορίτσαρό μαςΚαλά κάνει! Τα πάχη της τα κάλη της. Ασε που ειναι απλά δεμένη κι όχι χοντρή Click για ανάπτυξη... Αναστασω μου, ολη την ωρα τρωει? θελω να συμβουλευτω τις καταλινεςπαει για 4 κιλα και σκουρηνε πολυ το μουτρι της...σα σοκοφρετα εγινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #180 01-10-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: τοσα χρονια παω σε εκθεσεις,πρωτον δεν τη χρησιμοποιουν και δευτερον αν θελουν να κανουν να εισαι σιγουρη θα κανουν εστω και σε μικρη. Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος περσι τη χρησιμοποιησε εις διπλουν.Τελος παντων,μαλλον θα του τη βαλω εκτος κλουβιου,για να ειναι πιο ανετα.Οποτε εχεις διαστασεις Νεκταρινι πες μας να ξερουμε να προμηθευτουμε συνεργα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Dear cat – lovers ! Feline Federation of Greece invites everyone to take part in our 10th – 11th International Cat Show (two one-day shows, two certificates). The Show will take place in Dais Cultural Center in Athens on 28-29/11/09. (https://www.daiscenter.gr/conference.htm), instructions how to get there: https://www.daiscenter.gr/info.htm Invited Judgies:Mrs. Lili Anciau (PT) Cat. I, II, III and IV Mr. Alfred Wittich (CH) Cat. I, II, III and IV Mrs. Olga Sizova (RU) Cat. I, II and III The cost of participation is 15 Euro for the 1st cat, 10 Euro for the 2nd cat and 7 Euro for every next cat or for the House Cat category per day. You can send your application forms (https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmen tid=18119&d=1253002863) to svetikarytch@hotmail.com or fax +30-2103230745. The catalogue closing date is November 15, 2009. You can make your payments by a bank transfer to the National Bank of Greece: Account № 18561668148, Beneficiary: Nektaria Foundou IBAN: GR61 0110 1850 0000 1856 1668 148 SWIFT: (BIC) ETHNGRAA Cats participating at the show must: -be healthy, free from any acute or latent infections and parasitic diseases; -have valid and documented vaccinations against feline viral rhinotracheitis upper respiratory infection, panleukopenia and rabies made not earlier than 1 year and not later than one month before the show. Owners can present their cats to judges. Cats participating at the show must meet the following requirements: -be at least 3 months old -have undergone a veterinary inspection -have been placed in the show catalogue -have tips of their claws clipped Cats must be kept in cages until the end of the show. The show program for both days is: 8:00 – 9:30 – veterinary check 10:00 – 16:00 – judging of cats 17:00 – 19:00 – Best in Show Recommended hotelsaccepting visitors with pets: Atlantic - https://www.fashionhotels.gr/atlantic/atlanticen.ht ml (single 45 euro, double 50.Brefcast 7 euro.) Olypmic - https://www.fashionhotels.gr/olympic/olympicen.html single 75 euro, double 95) Chris - https://www.hotel-chris.gr/ ( single 60 euro,double 70 euro) If you need any additional information, please, contact us by phone: 1. +30-2104656509, +30-6948230476 - Ms. Nektaria Foundou 2. +30-2109648304, +30-6972012495 – Ms. Svetlana Rychkova or by e-mail: nektaria@nektarcats.com, svetikarytch@hotmail.com. FFG President, Nektaria Foundou FFG Secretary, Svetlana Rychkova __________________ Εκανα μια διορθωση,ναι Δωρακι μπορεις να το βαλεις οπου εσυ νομιζεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #165 29-09-09 23:05 ΟΚ,μπηκε facebook και united cats. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:25 Η Νεκταρια έγραψε: #166 29-09-09 23:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,μπηκε facebook και united cats. Click για ανάπτυξη... Thanks τσουπρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:40 Η moukelis έγραψε: #167 30-09-09 22:40 Ερωτηση: Τι θα χρειαστει να φερουμε φετος μαζι μας;Αμμολεκανη;Αν ναι,σε τι διαστασεις;Αμμο;Επιτρεπεται διακοσμηση,φυλλαδια,καρτελακια;Απλα για να ενημερωνονται κι οσοι δεν εχουν συμμετασχει ξανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:51 Η Νεκταρια έγραψε: #168 30-09-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ερωτηση: Τι θα χρειαστει να φερουμε φετος μαζι μας;Αμμολεκανη;Αν ναι,σε τι διαστασεις;Αμμο;Επιτρεπεται διακοσμηση,φυλλαδια,καρτελακια;Απλα για να ενημερωνονται κι οσοι δεν εχουν συμμετασχει ξανα. Click για ανάπτυξη... oταν πηγαινω στο εξωτερικο παιρνω ταψακια της sanitas και λιγη αμμο(εδω θα σε ενημερωσω για την αμμο).τα μισα κλουβια θα εχουν διαστασεις 80χ80χ80 και τα αλλα μισα 70χ57χ60(γι`αυτα δεν ειμαι ακριβως σιγουρη,αλλα θα σε ενημερωσω συντομα)Ολα τα παραπανω επιτρεπονται που ειπες.Για τη διακοσμηση θα βαλεις κουρτινακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #169 30-09-09 23:06 ΟΚ,ευχαριστω πολυ! Δηλαδη δεν θα εχουν αυτες τις μικρες αμμολεκανες οπως περσι με αμμο,ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:20 Η staman2 έγραψε: #170 30-09-09 23:20 Μανάρια μου ειστε μέσα ε??? Τι κάνετε ? Δωράκι μου τα sanitas βολεύουν πολύ.Τετοια είχαμε και στην προηγούμενη έκθεση του 2007. Εγώ μάλιστα δεν θα τα έχω κια διαρκώς μέσα γιατι ουτως ή άλλως δεν τα χρησιμοποιούν σχεδόν ποτε. Θα τα βάζω και θα τα βγάζω μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:27 Η moukelis έγραψε: #171 30-09-09 23:27 Εμενα που να χωρεσει στο sanitas μαρη Αναστασια το παιδοβουβαλο;Εδω στην κανονικη αμμολεκανη και ειναι τσιμα τσιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #172 01-10-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,μπηκε facebook και united cats. Click για ανάπτυξη... Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #173 01-10-09 10:02 Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:22 Η staman2 έγραψε: #174 01-10-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Click για ανάπτυξη... Γιουλη μου στην περσινή αμμολεκάνη δεν χωράει ουτε ο κ%$λος τους Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Click για ανάπτυξη... Ναι Δωράκι κι εγώ τόσα θα δώσω. Δυο μέρες 2 φορες η πληρωμή. ακριβώς όπως τα λες. Εχω ρωτήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:23 Η moukelis έγραψε: #175 01-10-09 10:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλη μου στην περσινή αμμολεκάνη δεν χωράει ουτε ο κ%$λος τους Click για ανάπτυξη... Ναι Αναστασια αυτο πιστευω κι εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:31 Η Νεκταρια έγραψε: #176 01-10-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα που να χωρεσει στο sanitas μαρη Αναστασια το παιδοβουβαλο;Εδω στην κανονικη αμμολεκανη και ειναι τσιμα τσιμα. Click για ανάπτυξη... τοσα χρονια παω σε εκθεσεις,πρωτον δεν τη χρησιμοποιουν και δευτερον αν θελουν να κανουν να εισαι σιγουρη θα κανουν εστω και σε μικρη. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Click για ανάπτυξη... Και να κοιμουνται Ζουσουνα μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Click για ανάπτυξη... Ειναι δυο ξεχωριστες εκθεσεις Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 01-10-09 10:37 κι εμενα η χοντρη Σεμελη θα ξεχυλισει στο λεκανακι θα τη παρω μαζι μου στο gym να της μαζεψω τη κοιλια μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:42 Η staman2 έγραψε: #178 01-10-09 10:42 Καλημέρα Νεκταρία !!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενα η χοντρη Σεμελη θα ξεχυλισει στο λεκανακι θα τη παρω μαζι μου στο gym να της μαζεψω τη κοιλια μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Αντε άντε τον έφαγες το κορίτσαρό μαςΚαλά κάνει! Τα πάχη της τα κάλη της. Ασε που ειναι απλά δεμένη κι όχι χοντρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 01-10-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Νεκταρία !!!!!!!!!!! Αντε άντε τον έφαγες το κορίτσαρό μαςΚαλά κάνει! Τα πάχη της τα κάλη της. Ασε που ειναι απλά δεμένη κι όχι χοντρή Click για ανάπτυξη... Αναστασω μου, ολη την ωρα τρωει? θελω να συμβουλευτω τις καταλινεςπαει για 4 κιλα και σκουρηνε πολυ το μουτρι της...σα σοκοφρετα εγινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #180 01-10-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: τοσα χρονια παω σε εκθεσεις,πρωτον δεν τη χρησιμοποιουν και δευτερον αν θελουν να κανουν να εισαι σιγουρη θα κανουν εστω και σε μικρη. Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος περσι τη χρησιμοποιησε εις διπλουν.Τελος παντων,μαλλον θα του τη βαλω εκτος κλουβιου,για να ειναι πιο ανετα.Οποτε εχεις διαστασεις Νεκταρινι πες μας να ξερουμε να προμηθευτουμε συνεργα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΟΚ,μπηκε facebook και united cats. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:25 Η Νεκταρια έγραψε: #166 29-09-09 23:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,μπηκε facebook και united cats. Click για ανάπτυξη... Thanks τσουπρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:40 Η moukelis έγραψε: #167 30-09-09 22:40 Ερωτηση: Τι θα χρειαστει να φερουμε φετος μαζι μας;Αμμολεκανη;Αν ναι,σε τι διαστασεις;Αμμο;Επιτρεπεται διακοσμηση,φυλλαδια,καρτελακια;Απλα για να ενημερωνονται κι οσοι δεν εχουν συμμετασχει ξανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:51 Η Νεκταρια έγραψε: #168 30-09-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ερωτηση: Τι θα χρειαστει να φερουμε φετος μαζι μας;Αμμολεκανη;Αν ναι,σε τι διαστασεις;Αμμο;Επιτρεπεται διακοσμηση,φυλλαδια,καρτελακια;Απλα για να ενημερωνονται κι οσοι δεν εχουν συμμετασχει ξανα. Click για ανάπτυξη... oταν πηγαινω στο εξωτερικο παιρνω ταψακια της sanitas και λιγη αμμο(εδω θα σε ενημερωσω για την αμμο).τα μισα κλουβια θα εχουν διαστασεις 80χ80χ80 και τα αλλα μισα 70χ57χ60(γι`αυτα δεν ειμαι ακριβως σιγουρη,αλλα θα σε ενημερωσω συντομα)Ολα τα παραπανω επιτρεπονται που ειπες.Για τη διακοσμηση θα βαλεις κουρτινακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #169 30-09-09 23:06 ΟΚ,ευχαριστω πολυ! Δηλαδη δεν θα εχουν αυτες τις μικρες αμμολεκανες οπως περσι με αμμο,ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:20 Η staman2 έγραψε: #170 30-09-09 23:20 Μανάρια μου ειστε μέσα ε??? Τι κάνετε ? Δωράκι μου τα sanitas βολεύουν πολύ.Τετοια είχαμε και στην προηγούμενη έκθεση του 2007. Εγώ μάλιστα δεν θα τα έχω κια διαρκώς μέσα γιατι ουτως ή άλλως δεν τα χρησιμοποιούν σχεδόν ποτε. Θα τα βάζω και θα τα βγάζω μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:27 Η moukelis έγραψε: #171 30-09-09 23:27 Εμενα που να χωρεσει στο sanitas μαρη Αναστασια το παιδοβουβαλο;Εδω στην κανονικη αμμολεκανη και ειναι τσιμα τσιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #172 01-10-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,μπηκε facebook και united cats. Click για ανάπτυξη... Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #173 01-10-09 10:02 Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:22 Η staman2 έγραψε: #174 01-10-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Click για ανάπτυξη... Γιουλη μου στην περσινή αμμολεκάνη δεν χωράει ουτε ο κ%$λος τους Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Click για ανάπτυξη... Ναι Δωράκι κι εγώ τόσα θα δώσω. Δυο μέρες 2 φορες η πληρωμή. ακριβώς όπως τα λες. Εχω ρωτήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:23 Η moukelis έγραψε: #175 01-10-09 10:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλη μου στην περσινή αμμολεκάνη δεν χωράει ουτε ο κ%$λος τους Click για ανάπτυξη... Ναι Αναστασια αυτο πιστευω κι εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:31 Η Νεκταρια έγραψε: #176 01-10-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα που να χωρεσει στο sanitas μαρη Αναστασια το παιδοβουβαλο;Εδω στην κανονικη αμμολεκανη και ειναι τσιμα τσιμα. Click για ανάπτυξη... τοσα χρονια παω σε εκθεσεις,πρωτον δεν τη χρησιμοποιουν και δευτερον αν θελουν να κανουν να εισαι σιγουρη θα κανουν εστω και σε μικρη. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Click για ανάπτυξη... Και να κοιμουνται Ζουσουνα μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Click για ανάπτυξη... Ειναι δυο ξεχωριστες εκθεσεις Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 01-10-09 10:37 κι εμενα η χοντρη Σεμελη θα ξεχυλισει στο λεκανακι θα τη παρω μαζι μου στο gym να της μαζεψω τη κοιλια μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:42 Η staman2 έγραψε: #178 01-10-09 10:42 Καλημέρα Νεκταρία !!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενα η χοντρη Σεμελη θα ξεχυλισει στο λεκανακι θα τη παρω μαζι μου στο gym να της μαζεψω τη κοιλια μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Αντε άντε τον έφαγες το κορίτσαρό μαςΚαλά κάνει! Τα πάχη της τα κάλη της. Ασε που ειναι απλά δεμένη κι όχι χοντρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 01-10-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Νεκταρία !!!!!!!!!!! Αντε άντε τον έφαγες το κορίτσαρό μαςΚαλά κάνει! Τα πάχη της τα κάλη της. Ασε που ειναι απλά δεμένη κι όχι χοντρή Click για ανάπτυξη... Αναστασω μου, ολη την ωρα τρωει? θελω να συμβουλευτω τις καταλινεςπαει για 4 κιλα και σκουρηνε πολυ το μουτρι της...σα σοκοφρετα εγινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #180 01-10-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: τοσα χρονια παω σε εκθεσεις,πρωτον δεν τη χρησιμοποιουν και δευτερον αν θελουν να κανουν να εισαι σιγουρη θα κανουν εστω και σε μικρη. Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος περσι τη χρησιμοποιησε εις διπλουν.Τελος παντων,μαλλον θα του τη βαλω εκτος κλουβιου,για να ειναι πιο ανετα.Οποτε εχεις διαστασεις Νεκταρινι πες μας να ξερουμε να προμηθευτουμε συνεργα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,μπηκε facebook και united cats. Click για ανάπτυξη... Thanks τσουπρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:40 Η moukelis έγραψε: #167 30-09-09 22:40 Ερωτηση: Τι θα χρειαστει να φερουμε φετος μαζι μας;Αμμολεκανη;Αν ναι,σε τι διαστασεις;Αμμο;Επιτρεπεται διακοσμηση,φυλλαδια,καρτελακια;Απλα για να ενημερωνονται κι οσοι δεν εχουν συμμετασχει ξανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:51 Η Νεκταρια έγραψε: #168 30-09-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ερωτηση: Τι θα χρειαστει να φερουμε φετος μαζι μας;Αμμολεκανη;Αν ναι,σε τι διαστασεις;Αμμο;Επιτρεπεται διακοσμηση,φυλλαδια,καρτελακια;Απλα για να ενημερωνονται κι οσοι δεν εχουν συμμετασχει ξανα. Click για ανάπτυξη... oταν πηγαινω στο εξωτερικο παιρνω ταψακια της sanitas και λιγη αμμο(εδω θα σε ενημερωσω για την αμμο).τα μισα κλουβια θα εχουν διαστασεις 80χ80χ80 και τα αλλα μισα 70χ57χ60(γι`αυτα δεν ειμαι ακριβως σιγουρη,αλλα θα σε ενημερωσω συντομα)Ολα τα παραπανω επιτρεπονται που ειπες.Για τη διακοσμηση θα βαλεις κουρτινακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #169 30-09-09 23:06 ΟΚ,ευχαριστω πολυ! Δηλαδη δεν θα εχουν αυτες τις μικρες αμμολεκανες οπως περσι με αμμο,ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:20 Η staman2 έγραψε: #170 30-09-09 23:20 Μανάρια μου ειστε μέσα ε??? Τι κάνετε ? Δωράκι μου τα sanitas βολεύουν πολύ.Τετοια είχαμε και στην προηγούμενη έκθεση του 2007. Εγώ μάλιστα δεν θα τα έχω κια διαρκώς μέσα γιατι ουτως ή άλλως δεν τα χρησιμοποιούν σχεδόν ποτε. Θα τα βάζω και θα τα βγάζω μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:27 Η moukelis έγραψε: #171 30-09-09 23:27 Εμενα που να χωρεσει στο sanitas μαρη Αναστασια το παιδοβουβαλο;Εδω στην κανονικη αμμολεκανη και ειναι τσιμα τσιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #172 01-10-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,μπηκε facebook και united cats. Click για ανάπτυξη... Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #173 01-10-09 10:02 Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:22 Η staman2 έγραψε: #174 01-10-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Click για ανάπτυξη... Γιουλη μου στην περσινή αμμολεκάνη δεν χωράει ουτε ο κ%$λος τους Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Click για ανάπτυξη... Ναι Δωράκι κι εγώ τόσα θα δώσω. Δυο μέρες 2 φορες η πληρωμή. ακριβώς όπως τα λες. Εχω ρωτήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:23 Η moukelis έγραψε: #175 01-10-09 10:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλη μου στην περσινή αμμολεκάνη δεν χωράει ουτε ο κ%$λος τους Click για ανάπτυξη... Ναι Αναστασια αυτο πιστευω κι εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:31 Η Νεκταρια έγραψε: #176 01-10-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα που να χωρεσει στο sanitas μαρη Αναστασια το παιδοβουβαλο;Εδω στην κανονικη αμμολεκανη και ειναι τσιμα τσιμα. Click για ανάπτυξη... τοσα χρονια παω σε εκθεσεις,πρωτον δεν τη χρησιμοποιουν και δευτερον αν θελουν να κανουν να εισαι σιγουρη θα κανουν εστω και σε μικρη. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Click για ανάπτυξη... Και να κοιμουνται Ζουσουνα μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Click για ανάπτυξη... Ειναι δυο ξεχωριστες εκθεσεις Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 01-10-09 10:37 κι εμενα η χοντρη Σεμελη θα ξεχυλισει στο λεκανακι θα τη παρω μαζι μου στο gym να της μαζεψω τη κοιλια μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:42 Η staman2 έγραψε: #178 01-10-09 10:42 Καλημέρα Νεκταρία !!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενα η χοντρη Σεμελη θα ξεχυλισει στο λεκανακι θα τη παρω μαζι μου στο gym να της μαζεψω τη κοιλια μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Αντε άντε τον έφαγες το κορίτσαρό μαςΚαλά κάνει! Τα πάχη της τα κάλη της. Ασε που ειναι απλά δεμένη κι όχι χοντρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 01-10-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Νεκταρία !!!!!!!!!!! Αντε άντε τον έφαγες το κορίτσαρό μαςΚαλά κάνει! Τα πάχη της τα κάλη της. Ασε που ειναι απλά δεμένη κι όχι χοντρή Click για ανάπτυξη... Αναστασω μου, ολη την ωρα τρωει? θελω να συμβουλευτω τις καταλινεςπαει για 4 κιλα και σκουρηνε πολυ το μουτρι της...σα σοκοφρετα εγινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #180 01-10-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: τοσα χρονια παω σε εκθεσεις,πρωτον δεν τη χρησιμοποιουν και δευτερον αν θελουν να κανουν να εισαι σιγουρη θα κανουν εστω και σε μικρη. Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος περσι τη χρησιμοποιησε εις διπλουν.Τελος παντων,μαλλον θα του τη βαλω εκτος κλουβιου,για να ειναι πιο ανετα.Οποτε εχεις διαστασεις Νεκταρινι πες μας να ξερουμε να προμηθευτουμε συνεργα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ερωτηση: Τι θα χρειαστει να φερουμε φετος μαζι μας;Αμμολεκανη;Αν ναι,σε τι διαστασεις;Αμμο;Επιτρεπεται διακοσμηση,φυλλαδια,καρτελακια;Απλα για να ενημερωνονται κι οσοι δεν εχουν συμμετασχει ξανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:51 Η Νεκταρια έγραψε: #168 30-09-09 22:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ερωτηση: Τι θα χρειαστει να φερουμε φετος μαζι μας;Αμμολεκανη;Αν ναι,σε τι διαστασεις;Αμμο;Επιτρεπεται διακοσμηση,φυλλαδια,καρτελακια;Απλα για να ενημερωνονται κι οσοι δεν εχουν συμμετασχει ξανα. Click για ανάπτυξη... oταν πηγαινω στο εξωτερικο παιρνω ταψακια της sanitas και λιγη αμμο(εδω θα σε ενημερωσω για την αμμο).τα μισα κλουβια θα εχουν διαστασεις 80χ80χ80 και τα αλλα μισα 70χ57χ60(γι`αυτα δεν ειμαι ακριβως σιγουρη,αλλα θα σε ενημερωσω συντομα)Ολα τα παραπανω επιτρεπονται που ειπες.Για τη διακοσμηση θα βαλεις κουρτινακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #169 30-09-09 23:06 ΟΚ,ευχαριστω πολυ! Δηλαδη δεν θα εχουν αυτες τις μικρες αμμολεκανες οπως περσι με αμμο,ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:20 Η staman2 έγραψε: #170 30-09-09 23:20 Μανάρια μου ειστε μέσα ε??? Τι κάνετε ? Δωράκι μου τα sanitas βολεύουν πολύ.Τετοια είχαμε και στην προηγούμενη έκθεση του 2007. Εγώ μάλιστα δεν θα τα έχω κια διαρκώς μέσα γιατι ουτως ή άλλως δεν τα χρησιμοποιούν σχεδόν ποτε. Θα τα βάζω και θα τα βγάζω μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:27 Η moukelis έγραψε: #171 30-09-09 23:27 Εμενα που να χωρεσει στο sanitas μαρη Αναστασια το παιδοβουβαλο;Εδω στην κανονικη αμμολεκανη και ειναι τσιμα τσιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #172 01-10-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,μπηκε facebook και united cats. Click για ανάπτυξη... Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #173 01-10-09 10:02 Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:22 Η staman2 έγραψε: #174 01-10-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Click για ανάπτυξη... Γιουλη μου στην περσινή αμμολεκάνη δεν χωράει ουτε ο κ%$λος τους Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Click για ανάπτυξη... Ναι Δωράκι κι εγώ τόσα θα δώσω. Δυο μέρες 2 φορες η πληρωμή. ακριβώς όπως τα λες. Εχω ρωτήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:23 Η moukelis έγραψε: #175 01-10-09 10:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλη μου στην περσινή αμμολεκάνη δεν χωράει ουτε ο κ%$λος τους Click για ανάπτυξη... Ναι Αναστασια αυτο πιστευω κι εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:31 Η Νεκταρια έγραψε: #176 01-10-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα που να χωρεσει στο sanitas μαρη Αναστασια το παιδοβουβαλο;Εδω στην κανονικη αμμολεκανη και ειναι τσιμα τσιμα. Click για ανάπτυξη... τοσα χρονια παω σε εκθεσεις,πρωτον δεν τη χρησιμοποιουν και δευτερον αν θελουν να κανουν να εισαι σιγουρη θα κανουν εστω και σε μικρη. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Click για ανάπτυξη... Και να κοιμουνται Ζουσουνα μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Click για ανάπτυξη... Ειναι δυο ξεχωριστες εκθεσεις Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 01-10-09 10:37 κι εμενα η χοντρη Σεμελη θα ξεχυλισει στο λεκανακι θα τη παρω μαζι μου στο gym να της μαζεψω τη κοιλια μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:42 Η staman2 έγραψε: #178 01-10-09 10:42 Καλημέρα Νεκταρία !!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενα η χοντρη Σεμελη θα ξεχυλισει στο λεκανακι θα τη παρω μαζι μου στο gym να της μαζεψω τη κοιλια μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Αντε άντε τον έφαγες το κορίτσαρό μαςΚαλά κάνει! Τα πάχη της τα κάλη της. Ασε που ειναι απλά δεμένη κι όχι χοντρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 01-10-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Νεκταρία !!!!!!!!!!! Αντε άντε τον έφαγες το κορίτσαρό μαςΚαλά κάνει! Τα πάχη της τα κάλη της. Ασε που ειναι απλά δεμένη κι όχι χοντρή Click για ανάπτυξη... Αναστασω μου, ολη την ωρα τρωει? θελω να συμβουλευτω τις καταλινεςπαει για 4 κιλα και σκουρηνε πολυ το μουτρι της...σα σοκοφρετα εγινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #180 01-10-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: τοσα χρονια παω σε εκθεσεις,πρωτον δεν τη χρησιμοποιουν και δευτερον αν θελουν να κανουν να εισαι σιγουρη θα κανουν εστω και σε μικρη. Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος περσι τη χρησιμοποιησε εις διπλουν.Τελος παντων,μαλλον θα του τη βαλω εκτος κλουβιου,για να ειναι πιο ανετα.Οποτε εχεις διαστασεις Νεκταρινι πες μας να ξερουμε να προμηθευτουμε συνεργα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ερωτηση: Τι θα χρειαστει να φερουμε φετος μαζι μας;Αμμολεκανη;Αν ναι,σε τι διαστασεις;Αμμο;Επιτρεπεται διακοσμηση,φυλλαδια,καρτελακια;Απλα για να ενημερωνονται κι οσοι δεν εχουν συμμετασχει ξανα. Click για ανάπτυξη... oταν πηγαινω στο εξωτερικο παιρνω ταψακια της sanitas και λιγη αμμο(εδω θα σε ενημερωσω για την αμμο).τα μισα κλουβια θα εχουν διαστασεις 80χ80χ80 και τα αλλα μισα 70χ57χ60(γι`αυτα δεν ειμαι ακριβως σιγουρη,αλλα θα σε ενημερωσω συντομα)Ολα τα παραπανω επιτρεπονται που ειπες.Για τη διακοσμηση θα βαλεις κουρτινακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #169 30-09-09 23:06 ΟΚ,ευχαριστω πολυ! Δηλαδη δεν θα εχουν αυτες τις μικρες αμμολεκανες οπως περσι με αμμο,ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:20 Η staman2 έγραψε: #170 30-09-09 23:20 Μανάρια μου ειστε μέσα ε??? Τι κάνετε ? Δωράκι μου τα sanitas βολεύουν πολύ.Τετοια είχαμε και στην προηγούμενη έκθεση του 2007. Εγώ μάλιστα δεν θα τα έχω κια διαρκώς μέσα γιατι ουτως ή άλλως δεν τα χρησιμοποιούν σχεδόν ποτε. Θα τα βάζω και θα τα βγάζω μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:27 Η moukelis έγραψε: #171 30-09-09 23:27 Εμενα που να χωρεσει στο sanitas μαρη Αναστασια το παιδοβουβαλο;Εδω στην κανονικη αμμολεκανη και ειναι τσιμα τσιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #172 01-10-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,μπηκε facebook και united cats. Click για ανάπτυξη... Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #173 01-10-09 10:02 Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:22 Η staman2 έγραψε: #174 01-10-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Click για ανάπτυξη... Γιουλη μου στην περσινή αμμολεκάνη δεν χωράει ουτε ο κ%$λος τους Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Click για ανάπτυξη... Ναι Δωράκι κι εγώ τόσα θα δώσω. Δυο μέρες 2 φορες η πληρωμή. ακριβώς όπως τα λες. Εχω ρωτήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:23 Η moukelis έγραψε: #175 01-10-09 10:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλη μου στην περσινή αμμολεκάνη δεν χωράει ουτε ο κ%$λος τους Click για ανάπτυξη... Ναι Αναστασια αυτο πιστευω κι εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:31 Η Νεκταρια έγραψε: #176 01-10-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα που να χωρεσει στο sanitas μαρη Αναστασια το παιδοβουβαλο;Εδω στην κανονικη αμμολεκανη και ειναι τσιμα τσιμα. Click για ανάπτυξη... τοσα χρονια παω σε εκθεσεις,πρωτον δεν τη χρησιμοποιουν και δευτερον αν θελουν να κανουν να εισαι σιγουρη θα κανουν εστω και σε μικρη. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Click για ανάπτυξη... Και να κοιμουνται Ζουσουνα μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Click για ανάπτυξη... Ειναι δυο ξεχωριστες εκθεσεις Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 01-10-09 10:37 κι εμενα η χοντρη Σεμελη θα ξεχυλισει στο λεκανακι θα τη παρω μαζι μου στο gym να της μαζεψω τη κοιλια μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:42 Η staman2 έγραψε: #178 01-10-09 10:42 Καλημέρα Νεκταρία !!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενα η χοντρη Σεμελη θα ξεχυλισει στο λεκανακι θα τη παρω μαζι μου στο gym να της μαζεψω τη κοιλια μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Αντε άντε τον έφαγες το κορίτσαρό μαςΚαλά κάνει! Τα πάχη της τα κάλη της. Ασε που ειναι απλά δεμένη κι όχι χοντρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 01-10-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Νεκταρία !!!!!!!!!!! Αντε άντε τον έφαγες το κορίτσαρό μαςΚαλά κάνει! Τα πάχη της τα κάλη της. Ασε που ειναι απλά δεμένη κι όχι χοντρή Click για ανάπτυξη... Αναστασω μου, ολη την ωρα τρωει? θελω να συμβουλευτω τις καταλινεςπαει για 4 κιλα και σκουρηνε πολυ το μουτρι της...σα σοκοφρετα εγινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #180 01-10-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: τοσα χρονια παω σε εκθεσεις,πρωτον δεν τη χρησιμοποιουν και δευτερον αν θελουν να κανουν να εισαι σιγουρη θα κανουν εστω και σε μικρη. Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος περσι τη χρησιμοποιησε εις διπλουν.Τελος παντων,μαλλον θα του τη βαλω εκτος κλουβιου,για να ειναι πιο ανετα.Οποτε εχεις διαστασεις Νεκταρινι πες μας να ξερουμε να προμηθευτουμε συνεργα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΟΚ,ευχαριστω πολυ! Δηλαδη δεν θα εχουν αυτες τις μικρες αμμολεκανες οπως περσι με αμμο,ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:20 Η staman2 έγραψε: #170 30-09-09 23:20 Μανάρια μου ειστε μέσα ε??? Τι κάνετε ? Δωράκι μου τα sanitas βολεύουν πολύ.Τετοια είχαμε και στην προηγούμενη έκθεση του 2007. Εγώ μάλιστα δεν θα τα έχω κια διαρκώς μέσα γιατι ουτως ή άλλως δεν τα χρησιμοποιούν σχεδόν ποτε. Θα τα βάζω και θα τα βγάζω μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:27 Η moukelis έγραψε: #171 30-09-09 23:27 Εμενα που να χωρεσει στο sanitas μαρη Αναστασια το παιδοβουβαλο;Εδω στην κανονικη αμμολεκανη και ειναι τσιμα τσιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #172 01-10-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,μπηκε facebook και united cats. Click για ανάπτυξη... Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #173 01-10-09 10:02 Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:22 Η staman2 έγραψε: #174 01-10-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Click για ανάπτυξη... Γιουλη μου στην περσινή αμμολεκάνη δεν χωράει ουτε ο κ%$λος τους Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Click για ανάπτυξη... Ναι Δωράκι κι εγώ τόσα θα δώσω. Δυο μέρες 2 φορες η πληρωμή. ακριβώς όπως τα λες. Εχω ρωτήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:23 Η moukelis έγραψε: #175 01-10-09 10:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλη μου στην περσινή αμμολεκάνη δεν χωράει ουτε ο κ%$λος τους Click για ανάπτυξη... Ναι Αναστασια αυτο πιστευω κι εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:31 Η Νεκταρια έγραψε: #176 01-10-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα που να χωρεσει στο sanitas μαρη Αναστασια το παιδοβουβαλο;Εδω στην κανονικη αμμολεκανη και ειναι τσιμα τσιμα. Click για ανάπτυξη... τοσα χρονια παω σε εκθεσεις,πρωτον δεν τη χρησιμοποιουν και δευτερον αν θελουν να κανουν να εισαι σιγουρη θα κανουν εστω και σε μικρη. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Click για ανάπτυξη... Και να κοιμουνται Ζουσουνα μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Click για ανάπτυξη... Ειναι δυο ξεχωριστες εκθεσεις Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 01-10-09 10:37 κι εμενα η χοντρη Σεμελη θα ξεχυλισει στο λεκανακι θα τη παρω μαζι μου στο gym να της μαζεψω τη κοιλια μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:42 Η staman2 έγραψε: #178 01-10-09 10:42 Καλημέρα Νεκταρία !!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενα η χοντρη Σεμελη θα ξεχυλισει στο λεκανακι θα τη παρω μαζι μου στο gym να της μαζεψω τη κοιλια μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Αντε άντε τον έφαγες το κορίτσαρό μαςΚαλά κάνει! Τα πάχη της τα κάλη της. Ασε που ειναι απλά δεμένη κι όχι χοντρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 01-10-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Νεκταρία !!!!!!!!!!! Αντε άντε τον έφαγες το κορίτσαρό μαςΚαλά κάνει! Τα πάχη της τα κάλη της. Ασε που ειναι απλά δεμένη κι όχι χοντρή Click για ανάπτυξη... Αναστασω μου, ολη την ωρα τρωει? θελω να συμβουλευτω τις καταλινεςπαει για 4 κιλα και σκουρηνε πολυ το μουτρι της...σα σοκοφρετα εγινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #180 01-10-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: τοσα χρονια παω σε εκθεσεις,πρωτον δεν τη χρησιμοποιουν και δευτερον αν θελουν να κανουν να εισαι σιγουρη θα κανουν εστω και σε μικρη. Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος περσι τη χρησιμοποιησε εις διπλουν.Τελος παντων,μαλλον θα του τη βαλω εκτος κλουβιου,για να ειναι πιο ανετα.Οποτε εχεις διαστασεις Νεκταρινι πες μας να ξερουμε να προμηθευτουμε συνεργα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μανάρια μου ειστε μέσα ε??? Τι κάνετε ? Δωράκι μου τα sanitas βολεύουν πολύ.Τετοια είχαμε και στην προηγούμενη έκθεση του 2007. Εγώ μάλιστα δεν θα τα έχω κια διαρκώς μέσα γιατι ουτως ή άλλως δεν τα χρησιμοποιούν σχεδόν ποτε. Θα τα βάζω και θα τα βγάζω μάλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:27 Η moukelis έγραψε: #171 30-09-09 23:27 Εμενα που να χωρεσει στο sanitas μαρη Αναστασια το παιδοβουβαλο;Εδω στην κανονικη αμμολεκανη και ειναι τσιμα τσιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #172 01-10-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,μπηκε facebook και united cats. Click για ανάπτυξη... Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #173 01-10-09 10:02 Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:22 Η staman2 έγραψε: #174 01-10-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Click για ανάπτυξη... Γιουλη μου στην περσινή αμμολεκάνη δεν χωράει ουτε ο κ%$λος τους Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Click για ανάπτυξη... Ναι Δωράκι κι εγώ τόσα θα δώσω. Δυο μέρες 2 φορες η πληρωμή. ακριβώς όπως τα λες. Εχω ρωτήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:23 Η moukelis έγραψε: #175 01-10-09 10:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλη μου στην περσινή αμμολεκάνη δεν χωράει ουτε ο κ%$λος τους Click για ανάπτυξη... Ναι Αναστασια αυτο πιστευω κι εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:31 Η Νεκταρια έγραψε: #176 01-10-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα που να χωρεσει στο sanitas μαρη Αναστασια το παιδοβουβαλο;Εδω στην κανονικη αμμολεκανη και ειναι τσιμα τσιμα. Click για ανάπτυξη... τοσα χρονια παω σε εκθεσεις,πρωτον δεν τη χρησιμοποιουν και δευτερον αν θελουν να κανουν να εισαι σιγουρη θα κανουν εστω και σε μικρη. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Click για ανάπτυξη... Και να κοιμουνται Ζουσουνα μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Click για ανάπτυξη... Ειναι δυο ξεχωριστες εκθεσεις Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 01-10-09 10:37 κι εμενα η χοντρη Σεμελη θα ξεχυλισει στο λεκανακι θα τη παρω μαζι μου στο gym να της μαζεψω τη κοιλια μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:42 Η staman2 έγραψε: #178 01-10-09 10:42 Καλημέρα Νεκταρία !!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενα η χοντρη Σεμελη θα ξεχυλισει στο λεκανακι θα τη παρω μαζι μου στο gym να της μαζεψω τη κοιλια μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Αντε άντε τον έφαγες το κορίτσαρό μαςΚαλά κάνει! Τα πάχη της τα κάλη της. Ασε που ειναι απλά δεμένη κι όχι χοντρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 01-10-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Νεκταρία !!!!!!!!!!! Αντε άντε τον έφαγες το κορίτσαρό μαςΚαλά κάνει! Τα πάχη της τα κάλη της. Ασε που ειναι απλά δεμένη κι όχι χοντρή Click για ανάπτυξη... Αναστασω μου, ολη την ωρα τρωει? θελω να συμβουλευτω τις καταλινεςπαει για 4 κιλα και σκουρηνε πολυ το μουτρι της...σα σοκοφρετα εγινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #180 01-10-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: τοσα χρονια παω σε εκθεσεις,πρωτον δεν τη χρησιμοποιουν και δευτερον αν θελουν να κανουν να εισαι σιγουρη θα κανουν εστω και σε μικρη. Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος περσι τη χρησιμοποιησε εις διπλουν.Τελος παντων,μαλλον θα του τη βαλω εκτος κλουβιου,για να ειναι πιο ανετα.Οποτε εχεις διαστασεις Νεκταρινι πες μας να ξερουμε να προμηθευτουμε συνεργα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμενα που να χωρεσει στο sanitas μαρη Αναστασια το παιδοβουβαλο;Εδω στην κανονικη αμμολεκανη και ειναι τσιμα τσιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #172 01-10-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,μπηκε facebook και united cats. Click για ανάπτυξη... Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #173 01-10-09 10:02 Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:22 Η staman2 έγραψε: #174 01-10-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Click για ανάπτυξη... Γιουλη μου στην περσινή αμμολεκάνη δεν χωράει ουτε ο κ%$λος τους Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Click για ανάπτυξη... Ναι Δωράκι κι εγώ τόσα θα δώσω. Δυο μέρες 2 φορες η πληρωμή. ακριβώς όπως τα λες. Εχω ρωτήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:23 Η moukelis έγραψε: #175 01-10-09 10:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλη μου στην περσινή αμμολεκάνη δεν χωράει ουτε ο κ%$λος τους Click για ανάπτυξη... Ναι Αναστασια αυτο πιστευω κι εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:31 Η Νεκταρια έγραψε: #176 01-10-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα που να χωρεσει στο sanitas μαρη Αναστασια το παιδοβουβαλο;Εδω στην κανονικη αμμολεκανη και ειναι τσιμα τσιμα. Click για ανάπτυξη... τοσα χρονια παω σε εκθεσεις,πρωτον δεν τη χρησιμοποιουν και δευτερον αν θελουν να κανουν να εισαι σιγουρη θα κανουν εστω και σε μικρη. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Click για ανάπτυξη... Και να κοιμουνται Ζουσουνα μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Click για ανάπτυξη... Ειναι δυο ξεχωριστες εκθεσεις Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 01-10-09 10:37 κι εμενα η χοντρη Σεμελη θα ξεχυλισει στο λεκανακι θα τη παρω μαζι μου στο gym να της μαζεψω τη κοιλια μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:42 Η staman2 έγραψε: #178 01-10-09 10:42 Καλημέρα Νεκταρία !!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενα η χοντρη Σεμελη θα ξεχυλισει στο λεκανακι θα τη παρω μαζι μου στο gym να της μαζεψω τη κοιλια μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Αντε άντε τον έφαγες το κορίτσαρό μαςΚαλά κάνει! Τα πάχη της τα κάλη της. Ασε που ειναι απλά δεμένη κι όχι χοντρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 01-10-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Νεκταρία !!!!!!!!!!! Αντε άντε τον έφαγες το κορίτσαρό μαςΚαλά κάνει! Τα πάχη της τα κάλη της. Ασε που ειναι απλά δεμένη κι όχι χοντρή Click για ανάπτυξη... Αναστασω μου, ολη την ωρα τρωει? θελω να συμβουλευτω τις καταλινεςπαει για 4 κιλα και σκουρηνε πολυ το μουτρι της...σα σοκοφρετα εγινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #180 01-10-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: τοσα χρονια παω σε εκθεσεις,πρωτον δεν τη χρησιμοποιουν και δευτερον αν θελουν να κανουν να εισαι σιγουρη θα κανουν εστω και σε μικρη. Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος περσι τη χρησιμοποιησε εις διπλουν.Τελος παντων,μαλλον θα του τη βαλω εκτος κλουβιου,για να ειναι πιο ανετα.Οποτε εχεις διαστασεις Νεκταρινι πες μας να ξερουμε να προμηθευτουμε συνεργα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,μπηκε facebook και united cats. Click για ανάπτυξη... Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:02 Η moukelis έγραψε: #173 01-10-09 10:02 Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:22 Η staman2 έγραψε: #174 01-10-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Click για ανάπτυξη... Γιουλη μου στην περσινή αμμολεκάνη δεν χωράει ουτε ο κ%$λος τους Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Click για ανάπτυξη... Ναι Δωράκι κι εγώ τόσα θα δώσω. Δυο μέρες 2 φορες η πληρωμή. ακριβώς όπως τα λες. Εχω ρωτήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:23 Η moukelis έγραψε: #175 01-10-09 10:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλη μου στην περσινή αμμολεκάνη δεν χωράει ουτε ο κ%$λος τους Click για ανάπτυξη... Ναι Αναστασια αυτο πιστευω κι εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:31 Η Νεκταρια έγραψε: #176 01-10-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα που να χωρεσει στο sanitas μαρη Αναστασια το παιδοβουβαλο;Εδω στην κανονικη αμμολεκανη και ειναι τσιμα τσιμα. Click για ανάπτυξη... τοσα χρονια παω σε εκθεσεις,πρωτον δεν τη χρησιμοποιουν και δευτερον αν θελουν να κανουν να εισαι σιγουρη θα κανουν εστω και σε μικρη. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Click για ανάπτυξη... Και να κοιμουνται Ζουσουνα μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Click για ανάπτυξη... Ειναι δυο ξεχωριστες εκθεσεις Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 01-10-09 10:37 κι εμενα η χοντρη Σεμελη θα ξεχυλισει στο λεκανακι θα τη παρω μαζι μου στο gym να της μαζεψω τη κοιλια μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:42 Η staman2 έγραψε: #178 01-10-09 10:42 Καλημέρα Νεκταρία !!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενα η χοντρη Σεμελη θα ξεχυλισει στο λεκανακι θα τη παρω μαζι μου στο gym να της μαζεψω τη κοιλια μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Αντε άντε τον έφαγες το κορίτσαρό μαςΚαλά κάνει! Τα πάχη της τα κάλη της. Ασε που ειναι απλά δεμένη κι όχι χοντρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 01-10-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Νεκταρία !!!!!!!!!!! Αντε άντε τον έφαγες το κορίτσαρό μαςΚαλά κάνει! Τα πάχη της τα κάλη της. Ασε που ειναι απλά δεμένη κι όχι χοντρή Click για ανάπτυξη... Αναστασω μου, ολη την ωρα τρωει? θελω να συμβουλευτω τις καταλινεςπαει για 4 κιλα και σκουρηνε πολυ το μουτρι της...σα σοκοφρετα εγινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #180 01-10-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: τοσα χρονια παω σε εκθεσεις,πρωτον δεν τη χρησιμοποιουν και δευτερον αν θελουν να κανουν να εισαι σιγουρη θα κανουν εστω και σε μικρη. Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος περσι τη χρησιμοποιησε εις διπλουν.Τελος παντων,μαλλον θα του τη βαλω εκτος κλουβιου,για να ειναι πιο ανετα.Οποτε εχεις διαστασεις Νεκταρινι πες μας να ξερουμε να προμηθευτουμε συνεργα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:22 Η staman2 έγραψε: #174 01-10-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Click για ανάπτυξη... Γιουλη μου στην περσινή αμμολεκάνη δεν χωράει ουτε ο κ%$λος τους Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Click για ανάπτυξη... Ναι Δωράκι κι εγώ τόσα θα δώσω. Δυο μέρες 2 φορες η πληρωμή. ακριβώς όπως τα λες. Εχω ρωτήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:23 Η moukelis έγραψε: #175 01-10-09 10:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλη μου στην περσινή αμμολεκάνη δεν χωράει ουτε ο κ%$λος τους Click για ανάπτυξη... Ναι Αναστασια αυτο πιστευω κι εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:31 Η Νεκταρια έγραψε: #176 01-10-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα που να χωρεσει στο sanitas μαρη Αναστασια το παιδοβουβαλο;Εδω στην κανονικη αμμολεκανη και ειναι τσιμα τσιμα. Click για ανάπτυξη... τοσα χρονια παω σε εκθεσεις,πρωτον δεν τη χρησιμοποιουν και δευτερον αν θελουν να κανουν να εισαι σιγουρη θα κανουν εστω και σε μικρη. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Click για ανάπτυξη... Και να κοιμουνται Ζουσουνα μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Click για ανάπτυξη... Ειναι δυο ξεχωριστες εκθεσεις Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 01-10-09 10:37 κι εμενα η χοντρη Σεμελη θα ξεχυλισει στο λεκανακι θα τη παρω μαζι μου στο gym να της μαζεψω τη κοιλια μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:42 Η staman2 έγραψε: #178 01-10-09 10:42 Καλημέρα Νεκταρία !!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενα η χοντρη Σεμελη θα ξεχυλισει στο λεκανακι θα τη παρω μαζι μου στο gym να της μαζεψω τη κοιλια μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Αντε άντε τον έφαγες το κορίτσαρό μαςΚαλά κάνει! Τα πάχη της τα κάλη της. Ασε που ειναι απλά δεμένη κι όχι χοντρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 01-10-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Νεκταρία !!!!!!!!!!! Αντε άντε τον έφαγες το κορίτσαρό μαςΚαλά κάνει! Τα πάχη της τα κάλη της. Ασε που ειναι απλά δεμένη κι όχι χοντρή Click για ανάπτυξη... Αναστασω μου, ολη την ωρα τρωει? θελω να συμβουλευτω τις καταλινεςπαει για 4 κιλα και σκουρηνε πολυ το μουτρι της...σα σοκοφρετα εγινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #180 01-10-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: τοσα χρονια παω σε εκθεσεις,πρωτον δεν τη χρησιμοποιουν και δευτερον αν θελουν να κανουν να εισαι σιγουρη θα κανουν εστω και σε μικρη. Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος περσι τη χρησιμοποιησε εις διπλουν.Τελος παντων,μαλλον θα του τη βαλω εκτος κλουβιου,για να ειναι πιο ανετα.Οποτε εχεις διαστασεις Νεκταρινι πες μας να ξερουμε να προμηθευτουμε συνεργα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Click για ανάπτυξη... Γιουλη μου στην περσινή αμμολεκάνη δεν χωράει ουτε ο κ%$λος τους Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Click για ανάπτυξη... Ναι Δωράκι κι εγώ τόσα θα δώσω. Δυο μέρες 2 φορες η πληρωμή. ακριβώς όπως τα λες. Εχω ρωτήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:23 Η moukelis έγραψε: #175 01-10-09 10:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλη μου στην περσινή αμμολεκάνη δεν χωράει ουτε ο κ%$λος τους Click για ανάπτυξη... Ναι Αναστασια αυτο πιστευω κι εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:31 Η Νεκταρια έγραψε: #176 01-10-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα που να χωρεσει στο sanitas μαρη Αναστασια το παιδοβουβαλο;Εδω στην κανονικη αμμολεκανη και ειναι τσιμα τσιμα. Click για ανάπτυξη... τοσα χρονια παω σε εκθεσεις,πρωτον δεν τη χρησιμοποιουν και δευτερον αν θελουν να κανουν να εισαι σιγουρη θα κανουν εστω και σε μικρη. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Click για ανάπτυξη... Και να κοιμουνται Ζουσουνα μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Click για ανάπτυξη... Ειναι δυο ξεχωριστες εκθεσεις Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 01-10-09 10:37 κι εμενα η χοντρη Σεμελη θα ξεχυλισει στο λεκανακι θα τη παρω μαζι μου στο gym να της μαζεψω τη κοιλια μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:42 Η staman2 έγραψε: #178 01-10-09 10:42 Καλημέρα Νεκταρία !!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενα η χοντρη Σεμελη θα ξεχυλισει στο λεκανακι θα τη παρω μαζι μου στο gym να της μαζεψω τη κοιλια μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Αντε άντε τον έφαγες το κορίτσαρό μαςΚαλά κάνει! Τα πάχη της τα κάλη της. Ασε που ειναι απλά δεμένη κι όχι χοντρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 01-10-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Νεκταρία !!!!!!!!!!! Αντε άντε τον έφαγες το κορίτσαρό μαςΚαλά κάνει! Τα πάχη της τα κάλη της. Ασε που ειναι απλά δεμένη κι όχι χοντρή Click για ανάπτυξη... Αναστασω μου, ολη την ωρα τρωει? θελω να συμβουλευτω τις καταλινεςπαει για 4 κιλα και σκουρηνε πολυ το μουτρι της...σα σοκοφρετα εγινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #180 01-10-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: τοσα χρονια παω σε εκθεσεις,πρωτον δεν τη χρησιμοποιουν και δευτερον αν θελουν να κανουν να εισαι σιγουρη θα κανουν εστω και σε μικρη. Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος περσι τη χρησιμοποιησε εις διπλουν.Τελος παντων,μαλλον θα του τη βαλω εκτος κλουβιου,για να ειναι πιο ανετα.Οποτε εχεις διαστασεις Νεκταρινι πες μας να ξερουμε να προμηθευτουμε συνεργα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλη μου στην περσινή αμμολεκάνη δεν χωράει ουτε ο κ%$λος τους Click για ανάπτυξη... Ναι Αναστασια αυτο πιστευω κι εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:31 Η Νεκταρια έγραψε: #176 01-10-09 10:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα που να χωρεσει στο sanitas μαρη Αναστασια το παιδοβουβαλο;Εδω στην κανονικη αμμολεκανη και ειναι τσιμα τσιμα. Click για ανάπτυξη... τοσα χρονια παω σε εκθεσεις,πρωτον δεν τη χρησιμοποιουν και δευτερον αν θελουν να κανουν να εισαι σιγουρη θα κανουν εστω και σε μικρη. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Click για ανάπτυξη... Και να κοιμουνται Ζουσουνα μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Click για ανάπτυξη... Ειναι δυο ξεχωριστες εκθεσεις Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 01-10-09 10:37 κι εμενα η χοντρη Σεμελη θα ξεχυλισει στο λεκανακι θα τη παρω μαζι μου στο gym να της μαζεψω τη κοιλια μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:42 Η staman2 έγραψε: #178 01-10-09 10:42 Καλημέρα Νεκταρία !!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενα η χοντρη Σεμελη θα ξεχυλισει στο λεκανακι θα τη παρω μαζι μου στο gym να της μαζεψω τη κοιλια μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Αντε άντε τον έφαγες το κορίτσαρό μαςΚαλά κάνει! Τα πάχη της τα κάλη της. Ασε που ειναι απλά δεμένη κι όχι χοντρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 01-10-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Νεκταρία !!!!!!!!!!! Αντε άντε τον έφαγες το κορίτσαρό μαςΚαλά κάνει! Τα πάχη της τα κάλη της. Ασε που ειναι απλά δεμένη κι όχι χοντρή Click για ανάπτυξη... Αναστασω μου, ολη την ωρα τρωει? θελω να συμβουλευτω τις καταλινεςπαει για 4 κιλα και σκουρηνε πολυ το μουτρι της...σα σοκοφρετα εγινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #180 01-10-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: τοσα χρονια παω σε εκθεσεις,πρωτον δεν τη χρησιμοποιουν και δευτερον αν θελουν να κανουν να εισαι σιγουρη θα κανουν εστω και σε μικρη. Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος περσι τη χρησιμοποιησε εις διπλουν.Τελος παντων,μαλλον θα του τη βαλω εκτος κλουβιου,για να ειναι πιο ανετα.Οποτε εχεις διαστασεις Νεκταρινι πες μας να ξερουμε να προμηθευτουμε συνεργα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα που να χωρεσει στο sanitas μαρη Αναστασια το παιδοβουβαλο;Εδω στην κανονικη αμμολεκανη και ειναι τσιμα τσιμα. Click για ανάπτυξη... τοσα χρονια παω σε εκθεσεις,πρωτον δεν τη χρησιμοποιουν και δευτερον αν θελουν να κανουν να εισαι σιγουρη θα κανουν εστω και σε μικρη. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα αν εχεις τη περσινη πορτοκαλια αμμολεκανη της royal, μπορω να σου δωσω τη δευτερη δικη μου... απλα τελικα ο ρολος τους ειναι για να μπαινουν μεσα και να κλωσσανε την αμμο Click για ανάπτυξη... Και να κοιμουνται Ζουσουνα μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομαι να του εχω μια λεκανη εκτος κλουβιου και να τον βγαζω καποιες στιγμες της ημερας. Η περσινη μας λεκανιτσα ηταν σπασμενη σε ενα σημειο και την εδωσα για τα αδεσποτακια. Να ρωτησω και κατι αλλο;Μια και ειναι δυο εκθεσεις,πληρωνουμε χωριστα για την καθε μια;Το ιδιο ποσο ειναι;Δηλαδη εγω που εχω δυο γατες θα πληρωσω 25 για τη μια μερα και 25 για την αλλη; Click για ανάπτυξη... Ειναι δυο ξεχωριστες εκθεσεις Δωρακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #177 01-10-09 10:37 κι εμενα η χοντρη Σεμελη θα ξεχυλισει στο λεκανακι θα τη παρω μαζι μου στο gym να της μαζεψω τη κοιλια μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:42 Η staman2 έγραψε: #178 01-10-09 10:42 Καλημέρα Νεκταρία !!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενα η χοντρη Σεμελη θα ξεχυλισει στο λεκανακι θα τη παρω μαζι μου στο gym να της μαζεψω τη κοιλια μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Αντε άντε τον έφαγες το κορίτσαρό μαςΚαλά κάνει! Τα πάχη της τα κάλη της. Ασε που ειναι απλά δεμένη κι όχι χοντρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 01-10-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Νεκταρία !!!!!!!!!!! Αντε άντε τον έφαγες το κορίτσαρό μαςΚαλά κάνει! Τα πάχη της τα κάλη της. Ασε που ειναι απλά δεμένη κι όχι χοντρή Click για ανάπτυξη... Αναστασω μου, ολη την ωρα τρωει? θελω να συμβουλευτω τις καταλινεςπαει για 4 κιλα και σκουρηνε πολυ το μουτρι της...σα σοκοφρετα εγινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #180 01-10-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: τοσα χρονια παω σε εκθεσεις,πρωτον δεν τη χρησιμοποιουν και δευτερον αν θελουν να κανουν να εισαι σιγουρη θα κανουν εστω και σε μικρη. Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος περσι τη χρησιμοποιησε εις διπλουν.Τελος παντων,μαλλον θα του τη βαλω εκτος κλουβιου,για να ειναι πιο ανετα.Οποτε εχεις διαστασεις Νεκταρινι πες μας να ξερουμε να προμηθευτουμε συνεργα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κι εμενα η χοντρη Σεμελη θα ξεχυλισει στο λεκανακι θα τη παρω μαζι μου στο gym να της μαζεψω τη κοιλια μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:42 Η staman2 έγραψε: #178 01-10-09 10:42 Καλημέρα Νεκταρία !!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενα η χοντρη Σεμελη θα ξεχυλισει στο λεκανακι θα τη παρω μαζι μου στο gym να της μαζεψω τη κοιλια μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Αντε άντε τον έφαγες το κορίτσαρό μαςΚαλά κάνει! Τα πάχη της τα κάλη της. Ασε που ειναι απλά δεμένη κι όχι χοντρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 01-10-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Νεκταρία !!!!!!!!!!! Αντε άντε τον έφαγες το κορίτσαρό μαςΚαλά κάνει! Τα πάχη της τα κάλη της. Ασε που ειναι απλά δεμένη κι όχι χοντρή Click για ανάπτυξη... Αναστασω μου, ολη την ωρα τρωει? θελω να συμβουλευτω τις καταλινεςπαει για 4 κιλα και σκουρηνε πολυ το μουτρι της...σα σοκοφρετα εγινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #180 01-10-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: τοσα χρονια παω σε εκθεσεις,πρωτον δεν τη χρησιμοποιουν και δευτερον αν θελουν να κανουν να εισαι σιγουρη θα κανουν εστω και σε μικρη. Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος περσι τη χρησιμοποιησε εις διπλουν.Τελος παντων,μαλλον θα του τη βαλω εκτος κλουβιου,για να ειναι πιο ανετα.Οποτε εχεις διαστασεις Νεκταρινι πες μας να ξερουμε να προμηθευτουμε συνεργα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα Νεκταρία !!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενα η χοντρη Σεμελη θα ξεχυλισει στο λεκανακι θα τη παρω μαζι μου στο gym να της μαζεψω τη κοιλια μου φαινεται Click για ανάπτυξη... Αντε άντε τον έφαγες το κορίτσαρό μαςΚαλά κάνει! Τα πάχη της τα κάλη της. Ασε που ειναι απλά δεμένη κι όχι χοντρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #179 01-10-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Νεκταρία !!!!!!!!!!! Αντε άντε τον έφαγες το κορίτσαρό μαςΚαλά κάνει! Τα πάχη της τα κάλη της. Ασε που ειναι απλά δεμένη κι όχι χοντρή Click για ανάπτυξη... Αναστασω μου, ολη την ωρα τρωει? θελω να συμβουλευτω τις καταλινεςπαει για 4 κιλα και σκουρηνε πολυ το μουτρι της...σα σοκοφρετα εγινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #180 01-10-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: τοσα χρονια παω σε εκθεσεις,πρωτον δεν τη χρησιμοποιουν και δευτερον αν θελουν να κανουν να εισαι σιγουρη θα κανουν εστω και σε μικρη. Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος περσι τη χρησιμοποιησε εις διπλουν.Τελος παντων,μαλλον θα του τη βαλω εκτος κλουβιου,για να ειναι πιο ανετα.Οποτε εχεις διαστασεις Νεκταρινι πες μας να ξερουμε να προμηθευτουμε συνεργα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Νεκταρία !!!!!!!!!!! Αντε άντε τον έφαγες το κορίτσαρό μαςΚαλά κάνει! Τα πάχη της τα κάλη της. Ασε που ειναι απλά δεμένη κι όχι χοντρή Click για ανάπτυξη... Αναστασω μου, ολη την ωρα τρωει? θελω να συμβουλευτω τις καταλινεςπαει για 4 κιλα και σκουρηνε πολυ το μουτρι της...σα σοκοφρετα εγινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #180 01-10-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: τοσα χρονια παω σε εκθεσεις,πρωτον δεν τη χρησιμοποιουν και δευτερον αν θελουν να κανουν να εισαι σιγουρη θα κανουν εστω και σε μικρη. Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος περσι τη χρησιμοποιησε εις διπλουν.Τελος παντων,μαλλον θα του τη βαλω εκτος κλουβιου,για να ειναι πιο ανετα.Οποτε εχεις διαστασεις Νεκταρινι πες μας να ξερουμε να προμηθευτουμε συνεργα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: τοσα χρονια παω σε εκθεσεις,πρωτον δεν τη χρησιμοποιουν και δευτερον αν θελουν να κανουν να εισαι σιγουρη θα κανουν εστω και σε μικρη. Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος περσι τη χρησιμοποιησε εις διπλουν.Τελος παντων,μαλλον θα του τη βαλω εκτος κλουβιου,για να ειναι πιο ανετα.Οποτε εχεις διαστασεις Νεκταρινι πες μας να ξερουμε να προμηθευτουμε συνεργα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.