ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 09:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #321 14-10-09 09:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα κι εσυ...θα ειμαι μονη μου φετος.Γι'αυτο αργησα να γραφτω,στενοχωριομουν πολυ. Click για ανάπτυξη... Wind εχετε εκει? Χαμηλα γατοδεντρα? Αναμορφωτηριο να παρκαρω το Χρηστο? Αν ναι, ερχομαστε οικογενειακως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 09:44 Η moukelis έγραψε: #322 14-10-09 09:44 Εχομεν απο ολα,ελατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #323 14-10-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχομεν απο ολα,ελατε! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss: χθες εδειξα στο Χρηστο τις φωτο σου, και τον ρωτησα αν θα ηθελε μια τετοια αδελφουλα... Απαντηση... Καλη ειναι...αν φερει και τις barbie της θα βαλουμε τους action men να τις πηδ@#$%$ξουν να στανιαρουν κι αυτοι... Δεν εχω εγω παιδι Δωρα, το διαολο εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 09:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #324 14-10-09 09:52 θα ερθει και στην εκθεση το καμαρι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 09:55 Η moukelis έγραψε: #325 14-10-09 09:55 Δεν εχω barbie να του πεις!Κι εγω με αυτοκινητακια επαιζα μικρη.Ειχα μια κουκλα,αλλα ολα τους τα σπιτια,αυτοκινητα,μεχρι και μιανης τη βεσπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 09:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #326 14-10-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχω barbie να του πεις!Κι εγω με αυτοκινητακια επαιζα μικρη.Ειχα μια κουκλα,αλλα ολα τους τα σπιτια,αυτοκινητα,μεχρι και μιανης τη βεσπα... Click για ανάπτυξη... Παμε στο θεμα της Καλυψους να σε πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:10 Η bunny έγραψε: #327 14-10-09 22:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: :kiss::kiss::kiss::kiss: χθες εδειξα στο Χρηστο τις φωτο σου, και τον ρωτησα αν θα ηθελε μια τετοια αδελφουλα... Απαντηση... Καλη ειναι...αν φερει και τις barbie της θα βαλουμε τους action men να τις πηδ@#$%$ξουν να στανιαρουν κι αυτοι... Δεν εχω εγω παιδι Δωρα, το διαολο εχω Click για ανάπτυξη... Γιούλη αγόρι έχεις,δεν έχεις διάολο!Απλά καμιά φορά μοιάζουν... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ερθει και στην εκθεση το καμαρι μου... Click για ανάπτυξη... Το έχεις πει,σου αρέσει η ιδέα μάλλον...Εγώ πάντως θα έλεγα ότι είμαι περίεργη να τον γνωρίσω... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχω barbie να του πεις!Κι εγω με αυτοκινητακια επαιζα μικρη.Ειχα μια κουκλα,αλλα ολα τους τα σπιτια,αυτοκινητα,μεχρι και μιανης τη βεσπα... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:28 Η elvenstar: #328 14-10-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα κι εσυ...θα ειμαι μονη μου φετος.Γι'αυτο αργησα να γραφτω,στενοχωριομουν πολυ. Click για ανάπτυξη... Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει δυνατότερους Αρχική Δημοσίευση από bunny: Το έχεις πει,σου αρέσει η ιδέα μάλλον...Εγώ πάντως θα έλεγα ότι είμαι περίεργη να τον γνωρίσω... Click για ανάπτυξη... Αφού δεν είσαι η Μπαρμπι μπορείς να έχεις όση περιέργεια θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:56 Η staman2 έγραψε: #329 14-10-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχει αλλη ξενη γλωσσα προς το παρον,την Πεμπτη ξεκιναω δευτερο κυκλο φωτογραφιας. Click για ανάπτυξη... Φιλεναδα τέλεια!!! Θα έχουμε και την προσωπική μας φωτογράφο στην έκθεση τοτε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: :kiss::kiss::kiss::kiss: χθες εδειξα στο Χρηστο τις φωτο σου, και τον ρωτησα αν θα ηθελε μια τετοια αδελφουλα... Απαντηση... Καλη ειναι...αν φερει και τις barbie της θα βαλουμε τους action men να τις πηδ@#$%$ξουν να στανιαρουν κι αυτοι... Δεν εχω εγω παιδι Δωρα, το διαολο εχω Click για ανάπτυξη... Εχεις παιδι παίδαρο Γιουλάκο μου. Πες του πως χαιρομαι πολύ που θα τον έχουμε συντροφιά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #330 14-10-09 23:05 Ο προσωπικος σας φωτογραφος θα εχει και δυο νορβηγακια παραμασχαλα οποτε φωτογραφιες γιοκ.Εγω πονταρω στον Παυλο,που βγαζει καταπληκτικες φωτογραφιες και θελω να μας βγαλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #331 15-10-09 14:05 τι ειναι η Εκθεση Μορφολογιας για τον υπευθυνο εκτροφεα... Aπο link εκτροφειου... [FONT=Times New Roman, Times, Serif]Cat-Showing, for us, is not just a hobby. It's a way to confirm that what we do is right, that our determination and effort is leading us down the correct path.Visiting exhibitions abroad, admiring cats, talking with highly experienced breeders and exchanging opinions is the least we can do to try and get deeper and deeper in the knowledge of Birman Cats. [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 00:29 Η staman2 έγραψε: #332 16-10-09 00:29 Παιδια σήμερα μίλησα με τη Νεκταρία. Πήγε το μεσημέρι στο ΔΑΪΣ να δει τον χώρο της εκθεσης και μου έστειλε τις φωτογραφίες που τράβηξε απο τον χώρο. Τις παραθέτω εγώ εκ μέρους της λοιπον. Ειναι άνετος ο χωρος και φωτεινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 13:26 Η bunny έγραψε: #333 16-10-09 13:26 Γήπεδο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:43 Η bunny έγραψε: #334 16-10-09 15:43 Θα έρθει και ο Σίμπα,σας το είπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:46 Η Νεκταρια έγραψε: #335 16-10-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Θα έρθει και ο Σίμπα,σας το είπα; Click για ανάπτυξη... μμμμ θαχουν ν`ασχοληθουν οι γατουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 16:06 Η kristy314: #336 16-10-09 16:06 Νεκταρια θα ερθουμε κ εμεις με τον Leo μαλλον!Την αιτηση την συμπληρωνω εγω η το εκτροφείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Νεκταρια έγραψε: #337 16-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Νεκταρια θα ερθουμε κ εμεις με τον Leo μαλλον!Την αιτηση την συμπληρωνω εγω η το εκτροφείο? Click για ανάπτυξη... Παντα ελεγα οτι ο μικρος ειναι εκθεσιακος.Αν μπορουσα θα τον ειχα κρατησει.Εδω οι φιλοι μου ξερουν οτι εψαχνα ενα αρσενικο κρεμ.Τελος παντων θα χαρω να τον δω και να διαγωνιστει φυσικα.Θα ειμαι μια μεγααααλη κουνομανα εκεινες τις μερες Λοιπον τα διαδικαστικα εχουν ως εξης: Τηλεφωνησε στη Φωτεινη 210 9648304 η στειλε μειλ svetikarytch@hotmail.com για να βγαλεις το πεντιγκρι.Αν δεν εχεις κανει το αντιλυσσικο ,να το κανεις.Μετα θα δηλωσεις συμμετοχη για τον κουναρο Φτασε μεχρι εδω και αν εχεις καποιο προβλημα εγω ειμαι δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 19:34 Η bunny έγραψε: #338 16-10-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μμμμ θαχουν ν`ασχοληθουν οι γατουλες Click για ανάπτυξη... Μπα,έχει το μέγεθος γατιού 3 μηνών περίπου θα έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 19:58 Η Μυρτω4038: #339 16-10-09 19:58 Να ρωτήσω κάτι που φαντάζομαι ότι ενδιαφέρει εμάς που θα έρθουμε από πιό μακρυά. Θα προταθούν κάποια ξενοδοχεία που βρίσκονται σχετικά στον χώρο της Έκθεσης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #340 21-10-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μπα,έχει το μέγεθος γατιού 3 μηνών περίπου θα έλεγα Click για ανάπτυξη... ενος φυσιολογικου γατιου 3 μηνων ομως... θα τον δωσουμε στα τεραστια Κουν τοτε να παιξουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα κι εσυ...θα ειμαι μονη μου φετος.Γι'αυτο αργησα να γραφτω,στενοχωριομουν πολυ. Click για ανάπτυξη... Wind εχετε εκει? Χαμηλα γατοδεντρα? Αναμορφωτηριο να παρκαρω το Χρηστο? Αν ναι, ερχομαστε οικογενειακως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 09:44 Η moukelis έγραψε: #322 14-10-09 09:44 Εχομεν απο ολα,ελατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #323 14-10-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχομεν απο ολα,ελατε! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss: χθες εδειξα στο Χρηστο τις φωτο σου, και τον ρωτησα αν θα ηθελε μια τετοια αδελφουλα... Απαντηση... Καλη ειναι...αν φερει και τις barbie της θα βαλουμε τους action men να τις πηδ@#$%$ξουν να στανιαρουν κι αυτοι... Δεν εχω εγω παιδι Δωρα, το διαολο εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 09:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #324 14-10-09 09:52 θα ερθει και στην εκθεση το καμαρι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 09:55 Η moukelis έγραψε: #325 14-10-09 09:55 Δεν εχω barbie να του πεις!Κι εγω με αυτοκινητακια επαιζα μικρη.Ειχα μια κουκλα,αλλα ολα τους τα σπιτια,αυτοκινητα,μεχρι και μιανης τη βεσπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 09:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #326 14-10-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχω barbie να του πεις!Κι εγω με αυτοκινητακια επαιζα μικρη.Ειχα μια κουκλα,αλλα ολα τους τα σπιτια,αυτοκινητα,μεχρι και μιανης τη βεσπα... Click για ανάπτυξη... Παμε στο θεμα της Καλυψους να σε πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:10 Η bunny έγραψε: #327 14-10-09 22:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: :kiss::kiss::kiss::kiss: χθες εδειξα στο Χρηστο τις φωτο σου, και τον ρωτησα αν θα ηθελε μια τετοια αδελφουλα... Απαντηση... Καλη ειναι...αν φερει και τις barbie της θα βαλουμε τους action men να τις πηδ@#$%$ξουν να στανιαρουν κι αυτοι... Δεν εχω εγω παιδι Δωρα, το διαολο εχω Click για ανάπτυξη... Γιούλη αγόρι έχεις,δεν έχεις διάολο!Απλά καμιά φορά μοιάζουν... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ερθει και στην εκθεση το καμαρι μου... Click για ανάπτυξη... Το έχεις πει,σου αρέσει η ιδέα μάλλον...Εγώ πάντως θα έλεγα ότι είμαι περίεργη να τον γνωρίσω... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχω barbie να του πεις!Κι εγω με αυτοκινητακια επαιζα μικρη.Ειχα μια κουκλα,αλλα ολα τους τα σπιτια,αυτοκινητα,μεχρι και μιανης τη βεσπα... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:28 Η elvenstar: #328 14-10-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα κι εσυ...θα ειμαι μονη μου φετος.Γι'αυτο αργησα να γραφτω,στενοχωριομουν πολυ. Click για ανάπτυξη... Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει δυνατότερους Αρχική Δημοσίευση από bunny: Το έχεις πει,σου αρέσει η ιδέα μάλλον...Εγώ πάντως θα έλεγα ότι είμαι περίεργη να τον γνωρίσω... Click για ανάπτυξη... Αφού δεν είσαι η Μπαρμπι μπορείς να έχεις όση περιέργεια θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:56 Η staman2 έγραψε: #329 14-10-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχει αλλη ξενη γλωσσα προς το παρον,την Πεμπτη ξεκιναω δευτερο κυκλο φωτογραφιας. Click για ανάπτυξη... Φιλεναδα τέλεια!!! Θα έχουμε και την προσωπική μας φωτογράφο στην έκθεση τοτε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: :kiss::kiss::kiss::kiss: χθες εδειξα στο Χρηστο τις φωτο σου, και τον ρωτησα αν θα ηθελε μια τετοια αδελφουλα... Απαντηση... Καλη ειναι...αν φερει και τις barbie της θα βαλουμε τους action men να τις πηδ@#$%$ξουν να στανιαρουν κι αυτοι... Δεν εχω εγω παιδι Δωρα, το διαολο εχω Click για ανάπτυξη... Εχεις παιδι παίδαρο Γιουλάκο μου. Πες του πως χαιρομαι πολύ που θα τον έχουμε συντροφιά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #330 14-10-09 23:05 Ο προσωπικος σας φωτογραφος θα εχει και δυο νορβηγακια παραμασχαλα οποτε φωτογραφιες γιοκ.Εγω πονταρω στον Παυλο,που βγαζει καταπληκτικες φωτογραφιες και θελω να μας βγαλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #331 15-10-09 14:05 τι ειναι η Εκθεση Μορφολογιας για τον υπευθυνο εκτροφεα... Aπο link εκτροφειου... [FONT=Times New Roman, Times, Serif]Cat-Showing, for us, is not just a hobby. It's a way to confirm that what we do is right, that our determination and effort is leading us down the correct path.Visiting exhibitions abroad, admiring cats, talking with highly experienced breeders and exchanging opinions is the least we can do to try and get deeper and deeper in the knowledge of Birman Cats. [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 00:29 Η staman2 έγραψε: #332 16-10-09 00:29 Παιδια σήμερα μίλησα με τη Νεκταρία. Πήγε το μεσημέρι στο ΔΑΪΣ να δει τον χώρο της εκθεσης και μου έστειλε τις φωτογραφίες που τράβηξε απο τον χώρο. Τις παραθέτω εγώ εκ μέρους της λοιπον. Ειναι άνετος ο χωρος και φωτεινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 13:26 Η bunny έγραψε: #333 16-10-09 13:26 Γήπεδο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:43 Η bunny έγραψε: #334 16-10-09 15:43 Θα έρθει και ο Σίμπα,σας το είπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:46 Η Νεκταρια έγραψε: #335 16-10-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Θα έρθει και ο Σίμπα,σας το είπα; Click για ανάπτυξη... μμμμ θαχουν ν`ασχοληθουν οι γατουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 16:06 Η kristy314: #336 16-10-09 16:06 Νεκταρια θα ερθουμε κ εμεις με τον Leo μαλλον!Την αιτηση την συμπληρωνω εγω η το εκτροφείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Νεκταρια έγραψε: #337 16-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Νεκταρια θα ερθουμε κ εμεις με τον Leo μαλλον!Την αιτηση την συμπληρωνω εγω η το εκτροφείο? Click για ανάπτυξη... Παντα ελεγα οτι ο μικρος ειναι εκθεσιακος.Αν μπορουσα θα τον ειχα κρατησει.Εδω οι φιλοι μου ξερουν οτι εψαχνα ενα αρσενικο κρεμ.Τελος παντων θα χαρω να τον δω και να διαγωνιστει φυσικα.Θα ειμαι μια μεγααααλη κουνομανα εκεινες τις μερες Λοιπον τα διαδικαστικα εχουν ως εξης: Τηλεφωνησε στη Φωτεινη 210 9648304 η στειλε μειλ svetikarytch@hotmail.com για να βγαλεις το πεντιγκρι.Αν δεν εχεις κανει το αντιλυσσικο ,να το κανεις.Μετα θα δηλωσεις συμμετοχη για τον κουναρο Φτασε μεχρι εδω και αν εχεις καποιο προβλημα εγω ειμαι δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 19:34 Η bunny έγραψε: #338 16-10-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μμμμ θαχουν ν`ασχοληθουν οι γατουλες Click για ανάπτυξη... Μπα,έχει το μέγεθος γατιού 3 μηνών περίπου θα έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 19:58 Η Μυρτω4038: #339 16-10-09 19:58 Να ρωτήσω κάτι που φαντάζομαι ότι ενδιαφέρει εμάς που θα έρθουμε από πιό μακρυά. Θα προταθούν κάποια ξενοδοχεία που βρίσκονται σχετικά στον χώρο της Έκθεσης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #340 21-10-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μπα,έχει το μέγεθος γατιού 3 μηνών περίπου θα έλεγα Click για ανάπτυξη... ενος φυσιολογικου γατιου 3 μηνων ομως... θα τον δωσουμε στα τεραστια Κουν τοτε να παιξουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχομεν απο ολα,ελατε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 09:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #323 14-10-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχομεν απο ολα,ελατε! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss: χθες εδειξα στο Χρηστο τις φωτο σου, και τον ρωτησα αν θα ηθελε μια τετοια αδελφουλα... Απαντηση... Καλη ειναι...αν φερει και τις barbie της θα βαλουμε τους action men να τις πηδ@#$%$ξουν να στανιαρουν κι αυτοι... Δεν εχω εγω παιδι Δωρα, το διαολο εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 09:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #324 14-10-09 09:52 θα ερθει και στην εκθεση το καμαρι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 09:55 Η moukelis έγραψε: #325 14-10-09 09:55 Δεν εχω barbie να του πεις!Κι εγω με αυτοκινητακια επαιζα μικρη.Ειχα μια κουκλα,αλλα ολα τους τα σπιτια,αυτοκινητα,μεχρι και μιανης τη βεσπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 09:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #326 14-10-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχω barbie να του πεις!Κι εγω με αυτοκινητακια επαιζα μικρη.Ειχα μια κουκλα,αλλα ολα τους τα σπιτια,αυτοκινητα,μεχρι και μιανης τη βεσπα... Click για ανάπτυξη... Παμε στο θεμα της Καλυψους να σε πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:10 Η bunny έγραψε: #327 14-10-09 22:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: :kiss::kiss::kiss::kiss: χθες εδειξα στο Χρηστο τις φωτο σου, και τον ρωτησα αν θα ηθελε μια τετοια αδελφουλα... Απαντηση... Καλη ειναι...αν φερει και τις barbie της θα βαλουμε τους action men να τις πηδ@#$%$ξουν να στανιαρουν κι αυτοι... Δεν εχω εγω παιδι Δωρα, το διαολο εχω Click για ανάπτυξη... Γιούλη αγόρι έχεις,δεν έχεις διάολο!Απλά καμιά φορά μοιάζουν... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ερθει και στην εκθεση το καμαρι μου... Click για ανάπτυξη... Το έχεις πει,σου αρέσει η ιδέα μάλλον...Εγώ πάντως θα έλεγα ότι είμαι περίεργη να τον γνωρίσω... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχω barbie να του πεις!Κι εγω με αυτοκινητακια επαιζα μικρη.Ειχα μια κουκλα,αλλα ολα τους τα σπιτια,αυτοκινητα,μεχρι και μιανης τη βεσπα... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:28 Η elvenstar: #328 14-10-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα κι εσυ...θα ειμαι μονη μου φετος.Γι'αυτο αργησα να γραφτω,στενοχωριομουν πολυ. Click για ανάπτυξη... Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει δυνατότερους Αρχική Δημοσίευση από bunny: Το έχεις πει,σου αρέσει η ιδέα μάλλον...Εγώ πάντως θα έλεγα ότι είμαι περίεργη να τον γνωρίσω... Click για ανάπτυξη... Αφού δεν είσαι η Μπαρμπι μπορείς να έχεις όση περιέργεια θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:56 Η staman2 έγραψε: #329 14-10-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχει αλλη ξενη γλωσσα προς το παρον,την Πεμπτη ξεκιναω δευτερο κυκλο φωτογραφιας. Click για ανάπτυξη... Φιλεναδα τέλεια!!! Θα έχουμε και την προσωπική μας φωτογράφο στην έκθεση τοτε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: :kiss::kiss::kiss::kiss: χθες εδειξα στο Χρηστο τις φωτο σου, και τον ρωτησα αν θα ηθελε μια τετοια αδελφουλα... Απαντηση... Καλη ειναι...αν φερει και τις barbie της θα βαλουμε τους action men να τις πηδ@#$%$ξουν να στανιαρουν κι αυτοι... Δεν εχω εγω παιδι Δωρα, το διαολο εχω Click για ανάπτυξη... Εχεις παιδι παίδαρο Γιουλάκο μου. Πες του πως χαιρομαι πολύ που θα τον έχουμε συντροφιά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #330 14-10-09 23:05 Ο προσωπικος σας φωτογραφος θα εχει και δυο νορβηγακια παραμασχαλα οποτε φωτογραφιες γιοκ.Εγω πονταρω στον Παυλο,που βγαζει καταπληκτικες φωτογραφιες και θελω να μας βγαλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #331 15-10-09 14:05 τι ειναι η Εκθεση Μορφολογιας για τον υπευθυνο εκτροφεα... Aπο link εκτροφειου... [FONT=Times New Roman, Times, Serif]Cat-Showing, for us, is not just a hobby. It's a way to confirm that what we do is right, that our determination and effort is leading us down the correct path.Visiting exhibitions abroad, admiring cats, talking with highly experienced breeders and exchanging opinions is the least we can do to try and get deeper and deeper in the knowledge of Birman Cats. [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 00:29 Η staman2 έγραψε: #332 16-10-09 00:29 Παιδια σήμερα μίλησα με τη Νεκταρία. Πήγε το μεσημέρι στο ΔΑΪΣ να δει τον χώρο της εκθεσης και μου έστειλε τις φωτογραφίες που τράβηξε απο τον χώρο. Τις παραθέτω εγώ εκ μέρους της λοιπον. Ειναι άνετος ο χωρος και φωτεινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 13:26 Η bunny έγραψε: #333 16-10-09 13:26 Γήπεδο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:43 Η bunny έγραψε: #334 16-10-09 15:43 Θα έρθει και ο Σίμπα,σας το είπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:46 Η Νεκταρια έγραψε: #335 16-10-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Θα έρθει και ο Σίμπα,σας το είπα; Click για ανάπτυξη... μμμμ θαχουν ν`ασχοληθουν οι γατουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 16:06 Η kristy314: #336 16-10-09 16:06 Νεκταρια θα ερθουμε κ εμεις με τον Leo μαλλον!Την αιτηση την συμπληρωνω εγω η το εκτροφείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Νεκταρια έγραψε: #337 16-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Νεκταρια θα ερθουμε κ εμεις με τον Leo μαλλον!Την αιτηση την συμπληρωνω εγω η το εκτροφείο? Click για ανάπτυξη... Παντα ελεγα οτι ο μικρος ειναι εκθεσιακος.Αν μπορουσα θα τον ειχα κρατησει.Εδω οι φιλοι μου ξερουν οτι εψαχνα ενα αρσενικο κρεμ.Τελος παντων θα χαρω να τον δω και να διαγωνιστει φυσικα.Θα ειμαι μια μεγααααλη κουνομανα εκεινες τις μερες Λοιπον τα διαδικαστικα εχουν ως εξης: Τηλεφωνησε στη Φωτεινη 210 9648304 η στειλε μειλ svetikarytch@hotmail.com για να βγαλεις το πεντιγκρι.Αν δεν εχεις κανει το αντιλυσσικο ,να το κανεις.Μετα θα δηλωσεις συμμετοχη για τον κουναρο Φτασε μεχρι εδω και αν εχεις καποιο προβλημα εγω ειμαι δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 19:34 Η bunny έγραψε: #338 16-10-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μμμμ θαχουν ν`ασχοληθουν οι γατουλες Click για ανάπτυξη... Μπα,έχει το μέγεθος γατιού 3 μηνών περίπου θα έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 19:58 Η Μυρτω4038: #339 16-10-09 19:58 Να ρωτήσω κάτι που φαντάζομαι ότι ενδιαφέρει εμάς που θα έρθουμε από πιό μακρυά. Θα προταθούν κάποια ξενοδοχεία που βρίσκονται σχετικά στον χώρο της Έκθεσης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #340 21-10-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μπα,έχει το μέγεθος γατιού 3 μηνών περίπου θα έλεγα Click για ανάπτυξη... ενος φυσιολογικου γατιου 3 μηνων ομως... θα τον δωσουμε στα τεραστια Κουν τοτε να παιξουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχομεν απο ολα,ελατε! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss: χθες εδειξα στο Χρηστο τις φωτο σου, και τον ρωτησα αν θα ηθελε μια τετοια αδελφουλα... Απαντηση... Καλη ειναι...αν φερει και τις barbie της θα βαλουμε τους action men να τις πηδ@#$%$ξουν να στανιαρουν κι αυτοι... Δεν εχω εγω παιδι Δωρα, το διαολο εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 09:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #324 14-10-09 09:52 θα ερθει και στην εκθεση το καμαρι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 09:55 Η moukelis έγραψε: #325 14-10-09 09:55 Δεν εχω barbie να του πεις!Κι εγω με αυτοκινητακια επαιζα μικρη.Ειχα μια κουκλα,αλλα ολα τους τα σπιτια,αυτοκινητα,μεχρι και μιανης τη βεσπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 09:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #326 14-10-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχω barbie να του πεις!Κι εγω με αυτοκινητακια επαιζα μικρη.Ειχα μια κουκλα,αλλα ολα τους τα σπιτια,αυτοκινητα,μεχρι και μιανης τη βεσπα... Click για ανάπτυξη... Παμε στο θεμα της Καλυψους να σε πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:10 Η bunny έγραψε: #327 14-10-09 22:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: :kiss::kiss::kiss::kiss: χθες εδειξα στο Χρηστο τις φωτο σου, και τον ρωτησα αν θα ηθελε μια τετοια αδελφουλα... Απαντηση... Καλη ειναι...αν φερει και τις barbie της θα βαλουμε τους action men να τις πηδ@#$%$ξουν να στανιαρουν κι αυτοι... Δεν εχω εγω παιδι Δωρα, το διαολο εχω Click για ανάπτυξη... Γιούλη αγόρι έχεις,δεν έχεις διάολο!Απλά καμιά φορά μοιάζουν... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ερθει και στην εκθεση το καμαρι μου... Click για ανάπτυξη... Το έχεις πει,σου αρέσει η ιδέα μάλλον...Εγώ πάντως θα έλεγα ότι είμαι περίεργη να τον γνωρίσω... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχω barbie να του πεις!Κι εγω με αυτοκινητακια επαιζα μικρη.Ειχα μια κουκλα,αλλα ολα τους τα σπιτια,αυτοκινητα,μεχρι και μιανης τη βεσπα... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:28 Η elvenstar: #328 14-10-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα κι εσυ...θα ειμαι μονη μου φετος.Γι'αυτο αργησα να γραφτω,στενοχωριομουν πολυ. Click για ανάπτυξη... Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει δυνατότερους Αρχική Δημοσίευση από bunny: Το έχεις πει,σου αρέσει η ιδέα μάλλον...Εγώ πάντως θα έλεγα ότι είμαι περίεργη να τον γνωρίσω... Click για ανάπτυξη... Αφού δεν είσαι η Μπαρμπι μπορείς να έχεις όση περιέργεια θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:56 Η staman2 έγραψε: #329 14-10-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχει αλλη ξενη γλωσσα προς το παρον,την Πεμπτη ξεκιναω δευτερο κυκλο φωτογραφιας. Click για ανάπτυξη... Φιλεναδα τέλεια!!! Θα έχουμε και την προσωπική μας φωτογράφο στην έκθεση τοτε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: :kiss::kiss::kiss::kiss: χθες εδειξα στο Χρηστο τις φωτο σου, και τον ρωτησα αν θα ηθελε μια τετοια αδελφουλα... Απαντηση... Καλη ειναι...αν φερει και τις barbie της θα βαλουμε τους action men να τις πηδ@#$%$ξουν να στανιαρουν κι αυτοι... Δεν εχω εγω παιδι Δωρα, το διαολο εχω Click για ανάπτυξη... Εχεις παιδι παίδαρο Γιουλάκο μου. Πες του πως χαιρομαι πολύ που θα τον έχουμε συντροφιά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #330 14-10-09 23:05 Ο προσωπικος σας φωτογραφος θα εχει και δυο νορβηγακια παραμασχαλα οποτε φωτογραφιες γιοκ.Εγω πονταρω στον Παυλο,που βγαζει καταπληκτικες φωτογραφιες και θελω να μας βγαλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #331 15-10-09 14:05 τι ειναι η Εκθεση Μορφολογιας για τον υπευθυνο εκτροφεα... Aπο link εκτροφειου... [FONT=Times New Roman, Times, Serif]Cat-Showing, for us, is not just a hobby. It's a way to confirm that what we do is right, that our determination and effort is leading us down the correct path.Visiting exhibitions abroad, admiring cats, talking with highly experienced breeders and exchanging opinions is the least we can do to try and get deeper and deeper in the knowledge of Birman Cats. [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 00:29 Η staman2 έγραψε: #332 16-10-09 00:29 Παιδια σήμερα μίλησα με τη Νεκταρία. Πήγε το μεσημέρι στο ΔΑΪΣ να δει τον χώρο της εκθεσης και μου έστειλε τις φωτογραφίες που τράβηξε απο τον χώρο. Τις παραθέτω εγώ εκ μέρους της λοιπον. Ειναι άνετος ο χωρος και φωτεινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 13:26 Η bunny έγραψε: #333 16-10-09 13:26 Γήπεδο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:43 Η bunny έγραψε: #334 16-10-09 15:43 Θα έρθει και ο Σίμπα,σας το είπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:46 Η Νεκταρια έγραψε: #335 16-10-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Θα έρθει και ο Σίμπα,σας το είπα; Click για ανάπτυξη... μμμμ θαχουν ν`ασχοληθουν οι γατουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 16:06 Η kristy314: #336 16-10-09 16:06 Νεκταρια θα ερθουμε κ εμεις με τον Leo μαλλον!Την αιτηση την συμπληρωνω εγω η το εκτροφείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Νεκταρια έγραψε: #337 16-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Νεκταρια θα ερθουμε κ εμεις με τον Leo μαλλον!Την αιτηση την συμπληρωνω εγω η το εκτροφείο? Click για ανάπτυξη... Παντα ελεγα οτι ο μικρος ειναι εκθεσιακος.Αν μπορουσα θα τον ειχα κρατησει.Εδω οι φιλοι μου ξερουν οτι εψαχνα ενα αρσενικο κρεμ.Τελος παντων θα χαρω να τον δω και να διαγωνιστει φυσικα.Θα ειμαι μια μεγααααλη κουνομανα εκεινες τις μερες Λοιπον τα διαδικαστικα εχουν ως εξης: Τηλεφωνησε στη Φωτεινη 210 9648304 η στειλε μειλ svetikarytch@hotmail.com για να βγαλεις το πεντιγκρι.Αν δεν εχεις κανει το αντιλυσσικο ,να το κανεις.Μετα θα δηλωσεις συμμετοχη για τον κουναρο Φτασε μεχρι εδω και αν εχεις καποιο προβλημα εγω ειμαι δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 19:34 Η bunny έγραψε: #338 16-10-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μμμμ θαχουν ν`ασχοληθουν οι γατουλες Click για ανάπτυξη... Μπα,έχει το μέγεθος γατιού 3 μηνών περίπου θα έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 19:58 Η Μυρτω4038: #339 16-10-09 19:58 Να ρωτήσω κάτι που φαντάζομαι ότι ενδιαφέρει εμάς που θα έρθουμε από πιό μακρυά. Θα προταθούν κάποια ξενοδοχεία που βρίσκονται σχετικά στον χώρο της Έκθεσης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #340 21-10-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μπα,έχει το μέγεθος γατιού 3 μηνών περίπου θα έλεγα Click για ανάπτυξη... ενος φυσιολογικου γατιου 3 μηνων ομως... θα τον δωσουμε στα τεραστια Κουν τοτε να παιξουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα ερθει και στην εκθεση το καμαρι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 09:55 Η moukelis έγραψε: #325 14-10-09 09:55 Δεν εχω barbie να του πεις!Κι εγω με αυτοκινητακια επαιζα μικρη.Ειχα μια κουκλα,αλλα ολα τους τα σπιτια,αυτοκινητα,μεχρι και μιανης τη βεσπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 09:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #326 14-10-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχω barbie να του πεις!Κι εγω με αυτοκινητακια επαιζα μικρη.Ειχα μια κουκλα,αλλα ολα τους τα σπιτια,αυτοκινητα,μεχρι και μιανης τη βεσπα... Click για ανάπτυξη... Παμε στο θεμα της Καλυψους να σε πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:10 Η bunny έγραψε: #327 14-10-09 22:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: :kiss::kiss::kiss::kiss: χθες εδειξα στο Χρηστο τις φωτο σου, και τον ρωτησα αν θα ηθελε μια τετοια αδελφουλα... Απαντηση... Καλη ειναι...αν φερει και τις barbie της θα βαλουμε τους action men να τις πηδ@#$%$ξουν να στανιαρουν κι αυτοι... Δεν εχω εγω παιδι Δωρα, το διαολο εχω Click για ανάπτυξη... Γιούλη αγόρι έχεις,δεν έχεις διάολο!Απλά καμιά φορά μοιάζουν... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ερθει και στην εκθεση το καμαρι μου... Click για ανάπτυξη... Το έχεις πει,σου αρέσει η ιδέα μάλλον...Εγώ πάντως θα έλεγα ότι είμαι περίεργη να τον γνωρίσω... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχω barbie να του πεις!Κι εγω με αυτοκινητακια επαιζα μικρη.Ειχα μια κουκλα,αλλα ολα τους τα σπιτια,αυτοκινητα,μεχρι και μιανης τη βεσπα... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:28 Η elvenstar: #328 14-10-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα κι εσυ...θα ειμαι μονη μου φετος.Γι'αυτο αργησα να γραφτω,στενοχωριομουν πολυ. Click για ανάπτυξη... Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει δυνατότερους Αρχική Δημοσίευση από bunny: Το έχεις πει,σου αρέσει η ιδέα μάλλον...Εγώ πάντως θα έλεγα ότι είμαι περίεργη να τον γνωρίσω... Click για ανάπτυξη... Αφού δεν είσαι η Μπαρμπι μπορείς να έχεις όση περιέργεια θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:56 Η staman2 έγραψε: #329 14-10-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχει αλλη ξενη γλωσσα προς το παρον,την Πεμπτη ξεκιναω δευτερο κυκλο φωτογραφιας. Click για ανάπτυξη... Φιλεναδα τέλεια!!! Θα έχουμε και την προσωπική μας φωτογράφο στην έκθεση τοτε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: :kiss::kiss::kiss::kiss: χθες εδειξα στο Χρηστο τις φωτο σου, και τον ρωτησα αν θα ηθελε μια τετοια αδελφουλα... Απαντηση... Καλη ειναι...αν φερει και τις barbie της θα βαλουμε τους action men να τις πηδ@#$%$ξουν να στανιαρουν κι αυτοι... Δεν εχω εγω παιδι Δωρα, το διαολο εχω Click για ανάπτυξη... Εχεις παιδι παίδαρο Γιουλάκο μου. Πες του πως χαιρομαι πολύ που θα τον έχουμε συντροφιά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #330 14-10-09 23:05 Ο προσωπικος σας φωτογραφος θα εχει και δυο νορβηγακια παραμασχαλα οποτε φωτογραφιες γιοκ.Εγω πονταρω στον Παυλο,που βγαζει καταπληκτικες φωτογραφιες και θελω να μας βγαλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #331 15-10-09 14:05 τι ειναι η Εκθεση Μορφολογιας για τον υπευθυνο εκτροφεα... Aπο link εκτροφειου... [FONT=Times New Roman, Times, Serif]Cat-Showing, for us, is not just a hobby. It's a way to confirm that what we do is right, that our determination and effort is leading us down the correct path.Visiting exhibitions abroad, admiring cats, talking with highly experienced breeders and exchanging opinions is the least we can do to try and get deeper and deeper in the knowledge of Birman Cats. [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 00:29 Η staman2 έγραψε: #332 16-10-09 00:29 Παιδια σήμερα μίλησα με τη Νεκταρία. Πήγε το μεσημέρι στο ΔΑΪΣ να δει τον χώρο της εκθεσης και μου έστειλε τις φωτογραφίες που τράβηξε απο τον χώρο. Τις παραθέτω εγώ εκ μέρους της λοιπον. Ειναι άνετος ο χωρος και φωτεινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 13:26 Η bunny έγραψε: #333 16-10-09 13:26 Γήπεδο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:43 Η bunny έγραψε: #334 16-10-09 15:43 Θα έρθει και ο Σίμπα,σας το είπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:46 Η Νεκταρια έγραψε: #335 16-10-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Θα έρθει και ο Σίμπα,σας το είπα; Click για ανάπτυξη... μμμμ θαχουν ν`ασχοληθουν οι γατουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 16:06 Η kristy314: #336 16-10-09 16:06 Νεκταρια θα ερθουμε κ εμεις με τον Leo μαλλον!Την αιτηση την συμπληρωνω εγω η το εκτροφείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Νεκταρια έγραψε: #337 16-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Νεκταρια θα ερθουμε κ εμεις με τον Leo μαλλον!Την αιτηση την συμπληρωνω εγω η το εκτροφείο? Click για ανάπτυξη... Παντα ελεγα οτι ο μικρος ειναι εκθεσιακος.Αν μπορουσα θα τον ειχα κρατησει.Εδω οι φιλοι μου ξερουν οτι εψαχνα ενα αρσενικο κρεμ.Τελος παντων θα χαρω να τον δω και να διαγωνιστει φυσικα.Θα ειμαι μια μεγααααλη κουνομανα εκεινες τις μερες Λοιπον τα διαδικαστικα εχουν ως εξης: Τηλεφωνησε στη Φωτεινη 210 9648304 η στειλε μειλ svetikarytch@hotmail.com για να βγαλεις το πεντιγκρι.Αν δεν εχεις κανει το αντιλυσσικο ,να το κανεις.Μετα θα δηλωσεις συμμετοχη για τον κουναρο Φτασε μεχρι εδω και αν εχεις καποιο προβλημα εγω ειμαι δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 19:34 Η bunny έγραψε: #338 16-10-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μμμμ θαχουν ν`ασχοληθουν οι γατουλες Click για ανάπτυξη... Μπα,έχει το μέγεθος γατιού 3 μηνών περίπου θα έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 19:58 Η Μυρτω4038: #339 16-10-09 19:58 Να ρωτήσω κάτι που φαντάζομαι ότι ενδιαφέρει εμάς που θα έρθουμε από πιό μακρυά. Θα προταθούν κάποια ξενοδοχεία που βρίσκονται σχετικά στον χώρο της Έκθεσης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #340 21-10-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μπα,έχει το μέγεθος γατιού 3 μηνών περίπου θα έλεγα Click για ανάπτυξη... ενος φυσιολογικου γατιου 3 μηνων ομως... θα τον δωσουμε στα τεραστια Κουν τοτε να παιξουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν εχω barbie να του πεις!Κι εγω με αυτοκινητακια επαιζα μικρη.Ειχα μια κουκλα,αλλα ολα τους τα σπιτια,αυτοκινητα,μεχρι και μιανης τη βεσπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 09:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #326 14-10-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχω barbie να του πεις!Κι εγω με αυτοκινητακια επαιζα μικρη.Ειχα μια κουκλα,αλλα ολα τους τα σπιτια,αυτοκινητα,μεχρι και μιανης τη βεσπα... Click για ανάπτυξη... Παμε στο θεμα της Καλυψους να σε πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:10 Η bunny έγραψε: #327 14-10-09 22:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: :kiss::kiss::kiss::kiss: χθες εδειξα στο Χρηστο τις φωτο σου, και τον ρωτησα αν θα ηθελε μια τετοια αδελφουλα... Απαντηση... Καλη ειναι...αν φερει και τις barbie της θα βαλουμε τους action men να τις πηδ@#$%$ξουν να στανιαρουν κι αυτοι... Δεν εχω εγω παιδι Δωρα, το διαολο εχω Click για ανάπτυξη... Γιούλη αγόρι έχεις,δεν έχεις διάολο!Απλά καμιά φορά μοιάζουν... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ερθει και στην εκθεση το καμαρι μου... Click για ανάπτυξη... Το έχεις πει,σου αρέσει η ιδέα μάλλον...Εγώ πάντως θα έλεγα ότι είμαι περίεργη να τον γνωρίσω... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχω barbie να του πεις!Κι εγω με αυτοκινητακια επαιζα μικρη.Ειχα μια κουκλα,αλλα ολα τους τα σπιτια,αυτοκινητα,μεχρι και μιανης τη βεσπα... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:28 Η elvenstar: #328 14-10-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα κι εσυ...θα ειμαι μονη μου φετος.Γι'αυτο αργησα να γραφτω,στενοχωριομουν πολυ. Click για ανάπτυξη... Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει δυνατότερους Αρχική Δημοσίευση από bunny: Το έχεις πει,σου αρέσει η ιδέα μάλλον...Εγώ πάντως θα έλεγα ότι είμαι περίεργη να τον γνωρίσω... Click για ανάπτυξη... Αφού δεν είσαι η Μπαρμπι μπορείς να έχεις όση περιέργεια θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:56 Η staman2 έγραψε: #329 14-10-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχει αλλη ξενη γλωσσα προς το παρον,την Πεμπτη ξεκιναω δευτερο κυκλο φωτογραφιας. Click για ανάπτυξη... Φιλεναδα τέλεια!!! Θα έχουμε και την προσωπική μας φωτογράφο στην έκθεση τοτε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: :kiss::kiss::kiss::kiss: χθες εδειξα στο Χρηστο τις φωτο σου, και τον ρωτησα αν θα ηθελε μια τετοια αδελφουλα... Απαντηση... Καλη ειναι...αν φερει και τις barbie της θα βαλουμε τους action men να τις πηδ@#$%$ξουν να στανιαρουν κι αυτοι... Δεν εχω εγω παιδι Δωρα, το διαολο εχω Click για ανάπτυξη... Εχεις παιδι παίδαρο Γιουλάκο μου. Πες του πως χαιρομαι πολύ που θα τον έχουμε συντροφιά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #330 14-10-09 23:05 Ο προσωπικος σας φωτογραφος θα εχει και δυο νορβηγακια παραμασχαλα οποτε φωτογραφιες γιοκ.Εγω πονταρω στον Παυλο,που βγαζει καταπληκτικες φωτογραφιες και θελω να μας βγαλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #331 15-10-09 14:05 τι ειναι η Εκθεση Μορφολογιας για τον υπευθυνο εκτροφεα... Aπο link εκτροφειου... [FONT=Times New Roman, Times, Serif]Cat-Showing, for us, is not just a hobby. It's a way to confirm that what we do is right, that our determination and effort is leading us down the correct path.Visiting exhibitions abroad, admiring cats, talking with highly experienced breeders and exchanging opinions is the least we can do to try and get deeper and deeper in the knowledge of Birman Cats. [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 00:29 Η staman2 έγραψε: #332 16-10-09 00:29 Παιδια σήμερα μίλησα με τη Νεκταρία. Πήγε το μεσημέρι στο ΔΑΪΣ να δει τον χώρο της εκθεσης και μου έστειλε τις φωτογραφίες που τράβηξε απο τον χώρο. Τις παραθέτω εγώ εκ μέρους της λοιπον. Ειναι άνετος ο χωρος και φωτεινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 13:26 Η bunny έγραψε: #333 16-10-09 13:26 Γήπεδο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:43 Η bunny έγραψε: #334 16-10-09 15:43 Θα έρθει και ο Σίμπα,σας το είπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:46 Η Νεκταρια έγραψε: #335 16-10-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Θα έρθει και ο Σίμπα,σας το είπα; Click για ανάπτυξη... μμμμ θαχουν ν`ασχοληθουν οι γατουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 16:06 Η kristy314: #336 16-10-09 16:06 Νεκταρια θα ερθουμε κ εμεις με τον Leo μαλλον!Την αιτηση την συμπληρωνω εγω η το εκτροφείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Νεκταρια έγραψε: #337 16-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Νεκταρια θα ερθουμε κ εμεις με τον Leo μαλλον!Την αιτηση την συμπληρωνω εγω η το εκτροφείο? Click για ανάπτυξη... Παντα ελεγα οτι ο μικρος ειναι εκθεσιακος.Αν μπορουσα θα τον ειχα κρατησει.Εδω οι φιλοι μου ξερουν οτι εψαχνα ενα αρσενικο κρεμ.Τελος παντων θα χαρω να τον δω και να διαγωνιστει φυσικα.Θα ειμαι μια μεγααααλη κουνομανα εκεινες τις μερες Λοιπον τα διαδικαστικα εχουν ως εξης: Τηλεφωνησε στη Φωτεινη 210 9648304 η στειλε μειλ svetikarytch@hotmail.com για να βγαλεις το πεντιγκρι.Αν δεν εχεις κανει το αντιλυσσικο ,να το κανεις.Μετα θα δηλωσεις συμμετοχη για τον κουναρο Φτασε μεχρι εδω και αν εχεις καποιο προβλημα εγω ειμαι δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 19:34 Η bunny έγραψε: #338 16-10-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μμμμ θαχουν ν`ασχοληθουν οι γατουλες Click για ανάπτυξη... Μπα,έχει το μέγεθος γατιού 3 μηνών περίπου θα έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 19:58 Η Μυρτω4038: #339 16-10-09 19:58 Να ρωτήσω κάτι που φαντάζομαι ότι ενδιαφέρει εμάς που θα έρθουμε από πιό μακρυά. Θα προταθούν κάποια ξενοδοχεία που βρίσκονται σχετικά στον χώρο της Έκθεσης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #340 21-10-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μπα,έχει το μέγεθος γατιού 3 μηνών περίπου θα έλεγα Click για ανάπτυξη... ενος φυσιολογικου γατιου 3 μηνων ομως... θα τον δωσουμε στα τεραστια Κουν τοτε να παιξουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχω barbie να του πεις!Κι εγω με αυτοκινητακια επαιζα μικρη.Ειχα μια κουκλα,αλλα ολα τους τα σπιτια,αυτοκινητα,μεχρι και μιανης τη βεσπα... Click για ανάπτυξη... Παμε στο θεμα της Καλυψους να σε πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:10 Η bunny έγραψε: #327 14-10-09 22:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: :kiss::kiss::kiss::kiss: χθες εδειξα στο Χρηστο τις φωτο σου, και τον ρωτησα αν θα ηθελε μια τετοια αδελφουλα... Απαντηση... Καλη ειναι...αν φερει και τις barbie της θα βαλουμε τους action men να τις πηδ@#$%$ξουν να στανιαρουν κι αυτοι... Δεν εχω εγω παιδι Δωρα, το διαολο εχω Click για ανάπτυξη... Γιούλη αγόρι έχεις,δεν έχεις διάολο!Απλά καμιά φορά μοιάζουν... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ερθει και στην εκθεση το καμαρι μου... Click για ανάπτυξη... Το έχεις πει,σου αρέσει η ιδέα μάλλον...Εγώ πάντως θα έλεγα ότι είμαι περίεργη να τον γνωρίσω... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχω barbie να του πεις!Κι εγω με αυτοκινητακια επαιζα μικρη.Ειχα μια κουκλα,αλλα ολα τους τα σπιτια,αυτοκινητα,μεχρι και μιανης τη βεσπα... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:28 Η elvenstar: #328 14-10-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα κι εσυ...θα ειμαι μονη μου φετος.Γι'αυτο αργησα να γραφτω,στενοχωριομουν πολυ. Click για ανάπτυξη... Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει δυνατότερους Αρχική Δημοσίευση από bunny: Το έχεις πει,σου αρέσει η ιδέα μάλλον...Εγώ πάντως θα έλεγα ότι είμαι περίεργη να τον γνωρίσω... Click για ανάπτυξη... Αφού δεν είσαι η Μπαρμπι μπορείς να έχεις όση περιέργεια θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:56 Η staman2 έγραψε: #329 14-10-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχει αλλη ξενη γλωσσα προς το παρον,την Πεμπτη ξεκιναω δευτερο κυκλο φωτογραφιας. Click για ανάπτυξη... Φιλεναδα τέλεια!!! Θα έχουμε και την προσωπική μας φωτογράφο στην έκθεση τοτε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: :kiss::kiss::kiss::kiss: χθες εδειξα στο Χρηστο τις φωτο σου, και τον ρωτησα αν θα ηθελε μια τετοια αδελφουλα... Απαντηση... Καλη ειναι...αν φερει και τις barbie της θα βαλουμε τους action men να τις πηδ@#$%$ξουν να στανιαρουν κι αυτοι... Δεν εχω εγω παιδι Δωρα, το διαολο εχω Click για ανάπτυξη... Εχεις παιδι παίδαρο Γιουλάκο μου. Πες του πως χαιρομαι πολύ που θα τον έχουμε συντροφιά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #330 14-10-09 23:05 Ο προσωπικος σας φωτογραφος θα εχει και δυο νορβηγακια παραμασχαλα οποτε φωτογραφιες γιοκ.Εγω πονταρω στον Παυλο,που βγαζει καταπληκτικες φωτογραφιες και θελω να μας βγαλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #331 15-10-09 14:05 τι ειναι η Εκθεση Μορφολογιας για τον υπευθυνο εκτροφεα... Aπο link εκτροφειου... [FONT=Times New Roman, Times, Serif]Cat-Showing, for us, is not just a hobby. It's a way to confirm that what we do is right, that our determination and effort is leading us down the correct path.Visiting exhibitions abroad, admiring cats, talking with highly experienced breeders and exchanging opinions is the least we can do to try and get deeper and deeper in the knowledge of Birman Cats. [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 00:29 Η staman2 έγραψε: #332 16-10-09 00:29 Παιδια σήμερα μίλησα με τη Νεκταρία. Πήγε το μεσημέρι στο ΔΑΪΣ να δει τον χώρο της εκθεσης και μου έστειλε τις φωτογραφίες που τράβηξε απο τον χώρο. Τις παραθέτω εγώ εκ μέρους της λοιπον. Ειναι άνετος ο χωρος και φωτεινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 13:26 Η bunny έγραψε: #333 16-10-09 13:26 Γήπεδο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:43 Η bunny έγραψε: #334 16-10-09 15:43 Θα έρθει και ο Σίμπα,σας το είπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:46 Η Νεκταρια έγραψε: #335 16-10-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Θα έρθει και ο Σίμπα,σας το είπα; Click για ανάπτυξη... μμμμ θαχουν ν`ασχοληθουν οι γατουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 16:06 Η kristy314: #336 16-10-09 16:06 Νεκταρια θα ερθουμε κ εμεις με τον Leo μαλλον!Την αιτηση την συμπληρωνω εγω η το εκτροφείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Νεκταρια έγραψε: #337 16-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Νεκταρια θα ερθουμε κ εμεις με τον Leo μαλλον!Την αιτηση την συμπληρωνω εγω η το εκτροφείο? Click για ανάπτυξη... Παντα ελεγα οτι ο μικρος ειναι εκθεσιακος.Αν μπορουσα θα τον ειχα κρατησει.Εδω οι φιλοι μου ξερουν οτι εψαχνα ενα αρσενικο κρεμ.Τελος παντων θα χαρω να τον δω και να διαγωνιστει φυσικα.Θα ειμαι μια μεγααααλη κουνομανα εκεινες τις μερες Λοιπον τα διαδικαστικα εχουν ως εξης: Τηλεφωνησε στη Φωτεινη 210 9648304 η στειλε μειλ svetikarytch@hotmail.com για να βγαλεις το πεντιγκρι.Αν δεν εχεις κανει το αντιλυσσικο ,να το κανεις.Μετα θα δηλωσεις συμμετοχη για τον κουναρο Φτασε μεχρι εδω και αν εχεις καποιο προβλημα εγω ειμαι δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 19:34 Η bunny έγραψε: #338 16-10-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μμμμ θαχουν ν`ασχοληθουν οι γατουλες Click για ανάπτυξη... Μπα,έχει το μέγεθος γατιού 3 μηνών περίπου θα έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 19:58 Η Μυρτω4038: #339 16-10-09 19:58 Να ρωτήσω κάτι που φαντάζομαι ότι ενδιαφέρει εμάς που θα έρθουμε από πιό μακρυά. Θα προταθούν κάποια ξενοδοχεία που βρίσκονται σχετικά στον χώρο της Έκθεσης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #340 21-10-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μπα,έχει το μέγεθος γατιού 3 μηνών περίπου θα έλεγα Click για ανάπτυξη... ενος φυσιολογικου γατιου 3 μηνων ομως... θα τον δωσουμε στα τεραστια Κουν τοτε να παιξουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: :kiss::kiss::kiss::kiss: χθες εδειξα στο Χρηστο τις φωτο σου, και τον ρωτησα αν θα ηθελε μια τετοια αδελφουλα... Απαντηση... Καλη ειναι...αν φερει και τις barbie της θα βαλουμε τους action men να τις πηδ@#$%$ξουν να στανιαρουν κι αυτοι... Δεν εχω εγω παιδι Δωρα, το διαολο εχω Click για ανάπτυξη... Γιούλη αγόρι έχεις,δεν έχεις διάολο!Απλά καμιά φορά μοιάζουν... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα ερθει και στην εκθεση το καμαρι μου... Click για ανάπτυξη... Το έχεις πει,σου αρέσει η ιδέα μάλλον...Εγώ πάντως θα έλεγα ότι είμαι περίεργη να τον γνωρίσω... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχω barbie να του πεις!Κι εγω με αυτοκινητακια επαιζα μικρη.Ειχα μια κουκλα,αλλα ολα τους τα σπιτια,αυτοκινητα,μεχρι και μιανης τη βεσπα... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:28 Η elvenstar: #328 14-10-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα κι εσυ...θα ειμαι μονη μου φετος.Γι'αυτο αργησα να γραφτω,στενοχωριομουν πολυ. Click για ανάπτυξη... Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει δυνατότερους Αρχική Δημοσίευση από bunny: Το έχεις πει,σου αρέσει η ιδέα μάλλον...Εγώ πάντως θα έλεγα ότι είμαι περίεργη να τον γνωρίσω... Click για ανάπτυξη... Αφού δεν είσαι η Μπαρμπι μπορείς να έχεις όση περιέργεια θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:56 Η staman2 έγραψε: #329 14-10-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχει αλλη ξενη γλωσσα προς το παρον,την Πεμπτη ξεκιναω δευτερο κυκλο φωτογραφιας. Click για ανάπτυξη... Φιλεναδα τέλεια!!! Θα έχουμε και την προσωπική μας φωτογράφο στην έκθεση τοτε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: :kiss::kiss::kiss::kiss: χθες εδειξα στο Χρηστο τις φωτο σου, και τον ρωτησα αν θα ηθελε μια τετοια αδελφουλα... Απαντηση... Καλη ειναι...αν φερει και τις barbie της θα βαλουμε τους action men να τις πηδ@#$%$ξουν να στανιαρουν κι αυτοι... Δεν εχω εγω παιδι Δωρα, το διαολο εχω Click για ανάπτυξη... Εχεις παιδι παίδαρο Γιουλάκο μου. Πες του πως χαιρομαι πολύ που θα τον έχουμε συντροφιά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #330 14-10-09 23:05 Ο προσωπικος σας φωτογραφος θα εχει και δυο νορβηγακια παραμασχαλα οποτε φωτογραφιες γιοκ.Εγω πονταρω στον Παυλο,που βγαζει καταπληκτικες φωτογραφιες και θελω να μας βγαλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #331 15-10-09 14:05 τι ειναι η Εκθεση Μορφολογιας για τον υπευθυνο εκτροφεα... Aπο link εκτροφειου... [FONT=Times New Roman, Times, Serif]Cat-Showing, for us, is not just a hobby. It's a way to confirm that what we do is right, that our determination and effort is leading us down the correct path.Visiting exhibitions abroad, admiring cats, talking with highly experienced breeders and exchanging opinions is the least we can do to try and get deeper and deeper in the knowledge of Birman Cats. [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 00:29 Η staman2 έγραψε: #332 16-10-09 00:29 Παιδια σήμερα μίλησα με τη Νεκταρία. Πήγε το μεσημέρι στο ΔΑΪΣ να δει τον χώρο της εκθεσης και μου έστειλε τις φωτογραφίες που τράβηξε απο τον χώρο. Τις παραθέτω εγώ εκ μέρους της λοιπον. Ειναι άνετος ο χωρος και φωτεινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 13:26 Η bunny έγραψε: #333 16-10-09 13:26 Γήπεδο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:43 Η bunny έγραψε: #334 16-10-09 15:43 Θα έρθει και ο Σίμπα,σας το είπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:46 Η Νεκταρια έγραψε: #335 16-10-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Θα έρθει και ο Σίμπα,σας το είπα; Click για ανάπτυξη... μμμμ θαχουν ν`ασχοληθουν οι γατουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 16:06 Η kristy314: #336 16-10-09 16:06 Νεκταρια θα ερθουμε κ εμεις με τον Leo μαλλον!Την αιτηση την συμπληρωνω εγω η το εκτροφείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Νεκταρια έγραψε: #337 16-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Νεκταρια θα ερθουμε κ εμεις με τον Leo μαλλον!Την αιτηση την συμπληρωνω εγω η το εκτροφείο? Click για ανάπτυξη... Παντα ελεγα οτι ο μικρος ειναι εκθεσιακος.Αν μπορουσα θα τον ειχα κρατησει.Εδω οι φιλοι μου ξερουν οτι εψαχνα ενα αρσενικο κρεμ.Τελος παντων θα χαρω να τον δω και να διαγωνιστει φυσικα.Θα ειμαι μια μεγααααλη κουνομανα εκεινες τις μερες Λοιπον τα διαδικαστικα εχουν ως εξης: Τηλεφωνησε στη Φωτεινη 210 9648304 η στειλε μειλ svetikarytch@hotmail.com για να βγαλεις το πεντιγκρι.Αν δεν εχεις κανει το αντιλυσσικο ,να το κανεις.Μετα θα δηλωσεις συμμετοχη για τον κουναρο Φτασε μεχρι εδω και αν εχεις καποιο προβλημα εγω ειμαι δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 19:34 Η bunny έγραψε: #338 16-10-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μμμμ θαχουν ν`ασχοληθουν οι γατουλες Click για ανάπτυξη... Μπα,έχει το μέγεθος γατιού 3 μηνών περίπου θα έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 19:58 Η Μυρτω4038: #339 16-10-09 19:58 Να ρωτήσω κάτι που φαντάζομαι ότι ενδιαφέρει εμάς που θα έρθουμε από πιό μακρυά. Θα προταθούν κάποια ξενοδοχεία που βρίσκονται σχετικά στον χώρο της Έκθεσης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #340 21-10-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μπα,έχει το μέγεθος γατιού 3 μηνών περίπου θα έλεγα Click για ανάπτυξη... ενος φυσιολογικου γατιου 3 μηνων ομως... θα τον δωσουμε στα τεραστια Κουν τοτε να παιξουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα κι εσυ...θα ειμαι μονη μου φετος.Γι'αυτο αργησα να γραφτω,στενοχωριομουν πολυ. Click για ανάπτυξη... Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει δυνατότερους Αρχική Δημοσίευση από bunny: Το έχεις πει,σου αρέσει η ιδέα μάλλον...Εγώ πάντως θα έλεγα ότι είμαι περίεργη να τον γνωρίσω... Click για ανάπτυξη... Αφού δεν είσαι η Μπαρμπι μπορείς να έχεις όση περιέργεια θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:56 Η staman2 έγραψε: #329 14-10-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχει αλλη ξενη γλωσσα προς το παρον,την Πεμπτη ξεκιναω δευτερο κυκλο φωτογραφιας. Click για ανάπτυξη... Φιλεναδα τέλεια!!! Θα έχουμε και την προσωπική μας φωτογράφο στην έκθεση τοτε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: :kiss::kiss::kiss::kiss: χθες εδειξα στο Χρηστο τις φωτο σου, και τον ρωτησα αν θα ηθελε μια τετοια αδελφουλα... Απαντηση... Καλη ειναι...αν φερει και τις barbie της θα βαλουμε τους action men να τις πηδ@#$%$ξουν να στανιαρουν κι αυτοι... Δεν εχω εγω παιδι Δωρα, το διαολο εχω Click για ανάπτυξη... Εχεις παιδι παίδαρο Γιουλάκο μου. Πες του πως χαιρομαι πολύ που θα τον έχουμε συντροφιά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #330 14-10-09 23:05 Ο προσωπικος σας φωτογραφος θα εχει και δυο νορβηγακια παραμασχαλα οποτε φωτογραφιες γιοκ.Εγω πονταρω στον Παυλο,που βγαζει καταπληκτικες φωτογραφιες και θελω να μας βγαλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #331 15-10-09 14:05 τι ειναι η Εκθεση Μορφολογιας για τον υπευθυνο εκτροφεα... Aπο link εκτροφειου... [FONT=Times New Roman, Times, Serif]Cat-Showing, for us, is not just a hobby. It's a way to confirm that what we do is right, that our determination and effort is leading us down the correct path.Visiting exhibitions abroad, admiring cats, talking with highly experienced breeders and exchanging opinions is the least we can do to try and get deeper and deeper in the knowledge of Birman Cats. [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 00:29 Η staman2 έγραψε: #332 16-10-09 00:29 Παιδια σήμερα μίλησα με τη Νεκταρία. Πήγε το μεσημέρι στο ΔΑΪΣ να δει τον χώρο της εκθεσης και μου έστειλε τις φωτογραφίες που τράβηξε απο τον χώρο. Τις παραθέτω εγώ εκ μέρους της λοιπον. Ειναι άνετος ο χωρος και φωτεινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 13:26 Η bunny έγραψε: #333 16-10-09 13:26 Γήπεδο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:43 Η bunny έγραψε: #334 16-10-09 15:43 Θα έρθει και ο Σίμπα,σας το είπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:46 Η Νεκταρια έγραψε: #335 16-10-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Θα έρθει και ο Σίμπα,σας το είπα; Click για ανάπτυξη... μμμμ θαχουν ν`ασχοληθουν οι γατουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 16:06 Η kristy314: #336 16-10-09 16:06 Νεκταρια θα ερθουμε κ εμεις με τον Leo μαλλον!Την αιτηση την συμπληρωνω εγω η το εκτροφείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Νεκταρια έγραψε: #337 16-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Νεκταρια θα ερθουμε κ εμεις με τον Leo μαλλον!Την αιτηση την συμπληρωνω εγω η το εκτροφείο? Click για ανάπτυξη... Παντα ελεγα οτι ο μικρος ειναι εκθεσιακος.Αν μπορουσα θα τον ειχα κρατησει.Εδω οι φιλοι μου ξερουν οτι εψαχνα ενα αρσενικο κρεμ.Τελος παντων θα χαρω να τον δω και να διαγωνιστει φυσικα.Θα ειμαι μια μεγααααλη κουνομανα εκεινες τις μερες Λοιπον τα διαδικαστικα εχουν ως εξης: Τηλεφωνησε στη Φωτεινη 210 9648304 η στειλε μειλ svetikarytch@hotmail.com για να βγαλεις το πεντιγκρι.Αν δεν εχεις κανει το αντιλυσσικο ,να το κανεις.Μετα θα δηλωσεις συμμετοχη για τον κουναρο Φτασε μεχρι εδω και αν εχεις καποιο προβλημα εγω ειμαι δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 19:34 Η bunny έγραψε: #338 16-10-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μμμμ θαχουν ν`ασχοληθουν οι γατουλες Click για ανάπτυξη... Μπα,έχει το μέγεθος γατιού 3 μηνών περίπου θα έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 19:58 Η Μυρτω4038: #339 16-10-09 19:58 Να ρωτήσω κάτι που φαντάζομαι ότι ενδιαφέρει εμάς που θα έρθουμε από πιό μακρυά. Θα προταθούν κάποια ξενοδοχεία που βρίσκονται σχετικά στον χώρο της Έκθεσης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #340 21-10-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μπα,έχει το μέγεθος γατιού 3 μηνών περίπου θα έλεγα Click για ανάπτυξη... ενος φυσιολογικου γατιου 3 μηνων ομως... θα τον δωσουμε στα τεραστια Κουν τοτε να παιξουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχει αλλη ξενη γλωσσα προς το παρον,την Πεμπτη ξεκιναω δευτερο κυκλο φωτογραφιας. Click για ανάπτυξη... Φιλεναδα τέλεια!!! Θα έχουμε και την προσωπική μας φωτογράφο στην έκθεση τοτε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: :kiss::kiss::kiss::kiss: χθες εδειξα στο Χρηστο τις φωτο σου, και τον ρωτησα αν θα ηθελε μια τετοια αδελφουλα... Απαντηση... Καλη ειναι...αν φερει και τις barbie της θα βαλουμε τους action men να τις πηδ@#$%$ξουν να στανιαρουν κι αυτοι... Δεν εχω εγω παιδι Δωρα, το διαολο εχω Click για ανάπτυξη... Εχεις παιδι παίδαρο Γιουλάκο μου. Πες του πως χαιρομαι πολύ που θα τον έχουμε συντροφιά μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #330 14-10-09 23:05 Ο προσωπικος σας φωτογραφος θα εχει και δυο νορβηγακια παραμασχαλα οποτε φωτογραφιες γιοκ.Εγω πονταρω στον Παυλο,που βγαζει καταπληκτικες φωτογραφιες και θελω να μας βγαλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #331 15-10-09 14:05 τι ειναι η Εκθεση Μορφολογιας για τον υπευθυνο εκτροφεα... Aπο link εκτροφειου... [FONT=Times New Roman, Times, Serif]Cat-Showing, for us, is not just a hobby. It's a way to confirm that what we do is right, that our determination and effort is leading us down the correct path.Visiting exhibitions abroad, admiring cats, talking with highly experienced breeders and exchanging opinions is the least we can do to try and get deeper and deeper in the knowledge of Birman Cats. [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 00:29 Η staman2 έγραψε: #332 16-10-09 00:29 Παιδια σήμερα μίλησα με τη Νεκταρία. Πήγε το μεσημέρι στο ΔΑΪΣ να δει τον χώρο της εκθεσης και μου έστειλε τις φωτογραφίες που τράβηξε απο τον χώρο. Τις παραθέτω εγώ εκ μέρους της λοιπον. Ειναι άνετος ο χωρος και φωτεινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 13:26 Η bunny έγραψε: #333 16-10-09 13:26 Γήπεδο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:43 Η bunny έγραψε: #334 16-10-09 15:43 Θα έρθει και ο Σίμπα,σας το είπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:46 Η Νεκταρια έγραψε: #335 16-10-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Θα έρθει και ο Σίμπα,σας το είπα; Click για ανάπτυξη... μμμμ θαχουν ν`ασχοληθουν οι γατουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 16:06 Η kristy314: #336 16-10-09 16:06 Νεκταρια θα ερθουμε κ εμεις με τον Leo μαλλον!Την αιτηση την συμπληρωνω εγω η το εκτροφείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Νεκταρια έγραψε: #337 16-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Νεκταρια θα ερθουμε κ εμεις με τον Leo μαλλον!Την αιτηση την συμπληρωνω εγω η το εκτροφείο? Click για ανάπτυξη... Παντα ελεγα οτι ο μικρος ειναι εκθεσιακος.Αν μπορουσα θα τον ειχα κρατησει.Εδω οι φιλοι μου ξερουν οτι εψαχνα ενα αρσενικο κρεμ.Τελος παντων θα χαρω να τον δω και να διαγωνιστει φυσικα.Θα ειμαι μια μεγααααλη κουνομανα εκεινες τις μερες Λοιπον τα διαδικαστικα εχουν ως εξης: Τηλεφωνησε στη Φωτεινη 210 9648304 η στειλε μειλ svetikarytch@hotmail.com για να βγαλεις το πεντιγκρι.Αν δεν εχεις κανει το αντιλυσσικο ,να το κανεις.Μετα θα δηλωσεις συμμετοχη για τον κουναρο Φτασε μεχρι εδω και αν εχεις καποιο προβλημα εγω ειμαι δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 19:34 Η bunny έγραψε: #338 16-10-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μμμμ θαχουν ν`ασχοληθουν οι γατουλες Click για ανάπτυξη... Μπα,έχει το μέγεθος γατιού 3 μηνών περίπου θα έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 19:58 Η Μυρτω4038: #339 16-10-09 19:58 Να ρωτήσω κάτι που φαντάζομαι ότι ενδιαφέρει εμάς που θα έρθουμε από πιό μακρυά. Θα προταθούν κάποια ξενοδοχεία που βρίσκονται σχετικά στον χώρο της Έκθεσης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #340 21-10-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μπα,έχει το μέγεθος γατιού 3 μηνών περίπου θα έλεγα Click για ανάπτυξη... ενος φυσιολογικου γατιου 3 μηνων ομως... θα τον δωσουμε στα τεραστια Κουν τοτε να παιξουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο προσωπικος σας φωτογραφος θα εχει και δυο νορβηγακια παραμασχαλα οποτε φωτογραφιες γιοκ.Εγω πονταρω στον Παυλο,που βγαζει καταπληκτικες φωτογραφιες και θελω να μας βγαλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 14:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #331 15-10-09 14:05 τι ειναι η Εκθεση Μορφολογιας για τον υπευθυνο εκτροφεα... Aπο link εκτροφειου... [FONT=Times New Roman, Times, Serif]Cat-Showing, for us, is not just a hobby. It's a way to confirm that what we do is right, that our determination and effort is leading us down the correct path.Visiting exhibitions abroad, admiring cats, talking with highly experienced breeders and exchanging opinions is the least we can do to try and get deeper and deeper in the knowledge of Birman Cats. [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 00:29 Η staman2 έγραψε: #332 16-10-09 00:29 Παιδια σήμερα μίλησα με τη Νεκταρία. Πήγε το μεσημέρι στο ΔΑΪΣ να δει τον χώρο της εκθεσης και μου έστειλε τις φωτογραφίες που τράβηξε απο τον χώρο. Τις παραθέτω εγώ εκ μέρους της λοιπον. Ειναι άνετος ο χωρος και φωτεινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 13:26 Η bunny έγραψε: #333 16-10-09 13:26 Γήπεδο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:43 Η bunny έγραψε: #334 16-10-09 15:43 Θα έρθει και ο Σίμπα,σας το είπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:46 Η Νεκταρια έγραψε: #335 16-10-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Θα έρθει και ο Σίμπα,σας το είπα; Click για ανάπτυξη... μμμμ θαχουν ν`ασχοληθουν οι γατουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 16:06 Η kristy314: #336 16-10-09 16:06 Νεκταρια θα ερθουμε κ εμεις με τον Leo μαλλον!Την αιτηση την συμπληρωνω εγω η το εκτροφείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Νεκταρια έγραψε: #337 16-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Νεκταρια θα ερθουμε κ εμεις με τον Leo μαλλον!Την αιτηση την συμπληρωνω εγω η το εκτροφείο? Click για ανάπτυξη... Παντα ελεγα οτι ο μικρος ειναι εκθεσιακος.Αν μπορουσα θα τον ειχα κρατησει.Εδω οι φιλοι μου ξερουν οτι εψαχνα ενα αρσενικο κρεμ.Τελος παντων θα χαρω να τον δω και να διαγωνιστει φυσικα.Θα ειμαι μια μεγααααλη κουνομανα εκεινες τις μερες Λοιπον τα διαδικαστικα εχουν ως εξης: Τηλεφωνησε στη Φωτεινη 210 9648304 η στειλε μειλ svetikarytch@hotmail.com για να βγαλεις το πεντιγκρι.Αν δεν εχεις κανει το αντιλυσσικο ,να το κανεις.Μετα θα δηλωσεις συμμετοχη για τον κουναρο Φτασε μεχρι εδω και αν εχεις καποιο προβλημα εγω ειμαι δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 19:34 Η bunny έγραψε: #338 16-10-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μμμμ θαχουν ν`ασχοληθουν οι γατουλες Click για ανάπτυξη... Μπα,έχει το μέγεθος γατιού 3 μηνών περίπου θα έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 19:58 Η Μυρτω4038: #339 16-10-09 19:58 Να ρωτήσω κάτι που φαντάζομαι ότι ενδιαφέρει εμάς που θα έρθουμε από πιό μακρυά. Θα προταθούν κάποια ξενοδοχεία που βρίσκονται σχετικά στον χώρο της Έκθεσης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #340 21-10-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μπα,έχει το μέγεθος γατιού 3 μηνών περίπου θα έλεγα Click για ανάπτυξη... ενος φυσιολογικου γατιου 3 μηνων ομως... θα τον δωσουμε στα τεραστια Κουν τοτε να παιξουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι ειναι η Εκθεση Μορφολογιας για τον υπευθυνο εκτροφεα... Aπο link εκτροφειου... [FONT=Times New Roman, Times, Serif]Cat-Showing, for us, is not just a hobby. It's a way to confirm that what we do is right, that our determination and effort is leading us down the correct path.Visiting exhibitions abroad, admiring cats, talking with highly experienced breeders and exchanging opinions is the least we can do to try and get deeper and deeper in the knowledge of Birman Cats. [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 00:29 Η staman2 έγραψε: #332 16-10-09 00:29 Παιδια σήμερα μίλησα με τη Νεκταρία. Πήγε το μεσημέρι στο ΔΑΪΣ να δει τον χώρο της εκθεσης και μου έστειλε τις φωτογραφίες που τράβηξε απο τον χώρο. Τις παραθέτω εγώ εκ μέρους της λοιπον. Ειναι άνετος ο χωρος και φωτεινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 13:26 Η bunny έγραψε: #333 16-10-09 13:26 Γήπεδο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:43 Η bunny έγραψε: #334 16-10-09 15:43 Θα έρθει και ο Σίμπα,σας το είπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:46 Η Νεκταρια έγραψε: #335 16-10-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Θα έρθει και ο Σίμπα,σας το είπα; Click για ανάπτυξη... μμμμ θαχουν ν`ασχοληθουν οι γατουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 16:06 Η kristy314: #336 16-10-09 16:06 Νεκταρια θα ερθουμε κ εμεις με τον Leo μαλλον!Την αιτηση την συμπληρωνω εγω η το εκτροφείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Νεκταρια έγραψε: #337 16-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Νεκταρια θα ερθουμε κ εμεις με τον Leo μαλλον!Την αιτηση την συμπληρωνω εγω η το εκτροφείο? Click για ανάπτυξη... Παντα ελεγα οτι ο μικρος ειναι εκθεσιακος.Αν μπορουσα θα τον ειχα κρατησει.Εδω οι φιλοι μου ξερουν οτι εψαχνα ενα αρσενικο κρεμ.Τελος παντων θα χαρω να τον δω και να διαγωνιστει φυσικα.Θα ειμαι μια μεγααααλη κουνομανα εκεινες τις μερες Λοιπον τα διαδικαστικα εχουν ως εξης: Τηλεφωνησε στη Φωτεινη 210 9648304 η στειλε μειλ svetikarytch@hotmail.com για να βγαλεις το πεντιγκρι.Αν δεν εχεις κανει το αντιλυσσικο ,να το κανεις.Μετα θα δηλωσεις συμμετοχη για τον κουναρο Φτασε μεχρι εδω και αν εχεις καποιο προβλημα εγω ειμαι δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 19:34 Η bunny έγραψε: #338 16-10-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μμμμ θαχουν ν`ασχοληθουν οι γατουλες Click για ανάπτυξη... Μπα,έχει το μέγεθος γατιού 3 μηνών περίπου θα έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 19:58 Η Μυρτω4038: #339 16-10-09 19:58 Να ρωτήσω κάτι που φαντάζομαι ότι ενδιαφέρει εμάς που θα έρθουμε από πιό μακρυά. Θα προταθούν κάποια ξενοδοχεία που βρίσκονται σχετικά στον χώρο της Έκθεσης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #340 21-10-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μπα,έχει το μέγεθος γατιού 3 μηνών περίπου θα έλεγα Click για ανάπτυξη... ενος φυσιολογικου γατιου 3 μηνων ομως... θα τον δωσουμε στα τεραστια Κουν τοτε να παιξουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια σήμερα μίλησα με τη Νεκταρία. Πήγε το μεσημέρι στο ΔΑΪΣ να δει τον χώρο της εκθεσης και μου έστειλε τις φωτογραφίες που τράβηξε απο τον χώρο. Τις παραθέτω εγώ εκ μέρους της λοιπον. Ειναι άνετος ο χωρος και φωτεινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 13:26 Η bunny έγραψε: #333 16-10-09 13:26 Γήπεδο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:43 Η bunny έγραψε: #334 16-10-09 15:43 Θα έρθει και ο Σίμπα,σας το είπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:46 Η Νεκταρια έγραψε: #335 16-10-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Θα έρθει και ο Σίμπα,σας το είπα; Click για ανάπτυξη... μμμμ θαχουν ν`ασχοληθουν οι γατουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 16:06 Η kristy314: #336 16-10-09 16:06 Νεκταρια θα ερθουμε κ εμεις με τον Leo μαλλον!Την αιτηση την συμπληρωνω εγω η το εκτροφείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Νεκταρια έγραψε: #337 16-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Νεκταρια θα ερθουμε κ εμεις με τον Leo μαλλον!Την αιτηση την συμπληρωνω εγω η το εκτροφείο? Click για ανάπτυξη... Παντα ελεγα οτι ο μικρος ειναι εκθεσιακος.Αν μπορουσα θα τον ειχα κρατησει.Εδω οι φιλοι μου ξερουν οτι εψαχνα ενα αρσενικο κρεμ.Τελος παντων θα χαρω να τον δω και να διαγωνιστει φυσικα.Θα ειμαι μια μεγααααλη κουνομανα εκεινες τις μερες Λοιπον τα διαδικαστικα εχουν ως εξης: Τηλεφωνησε στη Φωτεινη 210 9648304 η στειλε μειλ svetikarytch@hotmail.com για να βγαλεις το πεντιγκρι.Αν δεν εχεις κανει το αντιλυσσικο ,να το κανεις.Μετα θα δηλωσεις συμμετοχη για τον κουναρο Φτασε μεχρι εδω και αν εχεις καποιο προβλημα εγω ειμαι δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 19:34 Η bunny έγραψε: #338 16-10-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μμμμ θαχουν ν`ασχοληθουν οι γατουλες Click για ανάπτυξη... Μπα,έχει το μέγεθος γατιού 3 μηνών περίπου θα έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 19:58 Η Μυρτω4038: #339 16-10-09 19:58 Να ρωτήσω κάτι που φαντάζομαι ότι ενδιαφέρει εμάς που θα έρθουμε από πιό μακρυά. Θα προταθούν κάποια ξενοδοχεία που βρίσκονται σχετικά στον χώρο της Έκθεσης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #340 21-10-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μπα,έχει το μέγεθος γατιού 3 μηνών περίπου θα έλεγα Click για ανάπτυξη... ενος φυσιολογικου γατιου 3 μηνων ομως... θα τον δωσουμε στα τεραστια Κουν τοτε να παιξουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γήπεδο είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:43 Η bunny έγραψε: #334 16-10-09 15:43 Θα έρθει και ο Σίμπα,σας το είπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:46 Η Νεκταρια έγραψε: #335 16-10-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Θα έρθει και ο Σίμπα,σας το είπα; Click για ανάπτυξη... μμμμ θαχουν ν`ασχοληθουν οι γατουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 16:06 Η kristy314: #336 16-10-09 16:06 Νεκταρια θα ερθουμε κ εμεις με τον Leo μαλλον!Την αιτηση την συμπληρωνω εγω η το εκτροφείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Νεκταρια έγραψε: #337 16-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Νεκταρια θα ερθουμε κ εμεις με τον Leo μαλλον!Την αιτηση την συμπληρωνω εγω η το εκτροφείο? Click για ανάπτυξη... Παντα ελεγα οτι ο μικρος ειναι εκθεσιακος.Αν μπορουσα θα τον ειχα κρατησει.Εδω οι φιλοι μου ξερουν οτι εψαχνα ενα αρσενικο κρεμ.Τελος παντων θα χαρω να τον δω και να διαγωνιστει φυσικα.Θα ειμαι μια μεγααααλη κουνομανα εκεινες τις μερες Λοιπον τα διαδικαστικα εχουν ως εξης: Τηλεφωνησε στη Φωτεινη 210 9648304 η στειλε μειλ svetikarytch@hotmail.com για να βγαλεις το πεντιγκρι.Αν δεν εχεις κανει το αντιλυσσικο ,να το κανεις.Μετα θα δηλωσεις συμμετοχη για τον κουναρο Φτασε μεχρι εδω και αν εχεις καποιο προβλημα εγω ειμαι δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 19:34 Η bunny έγραψε: #338 16-10-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μμμμ θαχουν ν`ασχοληθουν οι γατουλες Click για ανάπτυξη... Μπα,έχει το μέγεθος γατιού 3 μηνών περίπου θα έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 19:58 Η Μυρτω4038: #339 16-10-09 19:58 Να ρωτήσω κάτι που φαντάζομαι ότι ενδιαφέρει εμάς που θα έρθουμε από πιό μακρυά. Θα προταθούν κάποια ξενοδοχεία που βρίσκονται σχετικά στον χώρο της Έκθεσης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #340 21-10-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μπα,έχει το μέγεθος γατιού 3 μηνών περίπου θα έλεγα Click για ανάπτυξη... ενος φυσιολογικου γατιου 3 μηνων ομως... θα τον δωσουμε στα τεραστια Κουν τοτε να παιξουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα έρθει και ο Σίμπα,σας το είπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:46 Η Νεκταρια έγραψε: #335 16-10-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Θα έρθει και ο Σίμπα,σας το είπα; Click για ανάπτυξη... μμμμ θαχουν ν`ασχοληθουν οι γατουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 16:06 Η kristy314: #336 16-10-09 16:06 Νεκταρια θα ερθουμε κ εμεις με τον Leo μαλλον!Την αιτηση την συμπληρωνω εγω η το εκτροφείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Νεκταρια έγραψε: #337 16-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Νεκταρια θα ερθουμε κ εμεις με τον Leo μαλλον!Την αιτηση την συμπληρωνω εγω η το εκτροφείο? Click για ανάπτυξη... Παντα ελεγα οτι ο μικρος ειναι εκθεσιακος.Αν μπορουσα θα τον ειχα κρατησει.Εδω οι φιλοι μου ξερουν οτι εψαχνα ενα αρσενικο κρεμ.Τελος παντων θα χαρω να τον δω και να διαγωνιστει φυσικα.Θα ειμαι μια μεγααααλη κουνομανα εκεινες τις μερες Λοιπον τα διαδικαστικα εχουν ως εξης: Τηλεφωνησε στη Φωτεινη 210 9648304 η στειλε μειλ svetikarytch@hotmail.com για να βγαλεις το πεντιγκρι.Αν δεν εχεις κανει το αντιλυσσικο ,να το κανεις.Μετα θα δηλωσεις συμμετοχη για τον κουναρο Φτασε μεχρι εδω και αν εχεις καποιο προβλημα εγω ειμαι δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 19:34 Η bunny έγραψε: #338 16-10-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μμμμ θαχουν ν`ασχοληθουν οι γατουλες Click για ανάπτυξη... Μπα,έχει το μέγεθος γατιού 3 μηνών περίπου θα έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 19:58 Η Μυρτω4038: #339 16-10-09 19:58 Να ρωτήσω κάτι που φαντάζομαι ότι ενδιαφέρει εμάς που θα έρθουμε από πιό μακρυά. Θα προταθούν κάποια ξενοδοχεία που βρίσκονται σχετικά στον χώρο της Έκθεσης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #340 21-10-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μπα,έχει το μέγεθος γατιού 3 μηνών περίπου θα έλεγα Click για ανάπτυξη... ενος φυσιολογικου γατιου 3 μηνων ομως... θα τον δωσουμε στα τεραστια Κουν τοτε να παιξουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Θα έρθει και ο Σίμπα,σας το είπα; Click για ανάπτυξη... μμμμ θαχουν ν`ασχοληθουν οι γατουλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 16:06 Η kristy314: #336 16-10-09 16:06 Νεκταρια θα ερθουμε κ εμεις με τον Leo μαλλον!Την αιτηση την συμπληρωνω εγω η το εκτροφείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Νεκταρια έγραψε: #337 16-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Νεκταρια θα ερθουμε κ εμεις με τον Leo μαλλον!Την αιτηση την συμπληρωνω εγω η το εκτροφείο? Click για ανάπτυξη... Παντα ελεγα οτι ο μικρος ειναι εκθεσιακος.Αν μπορουσα θα τον ειχα κρατησει.Εδω οι φιλοι μου ξερουν οτι εψαχνα ενα αρσενικο κρεμ.Τελος παντων θα χαρω να τον δω και να διαγωνιστει φυσικα.Θα ειμαι μια μεγααααλη κουνομανα εκεινες τις μερες Λοιπον τα διαδικαστικα εχουν ως εξης: Τηλεφωνησε στη Φωτεινη 210 9648304 η στειλε μειλ svetikarytch@hotmail.com για να βγαλεις το πεντιγκρι.Αν δεν εχεις κανει το αντιλυσσικο ,να το κανεις.Μετα θα δηλωσεις συμμετοχη για τον κουναρο Φτασε μεχρι εδω και αν εχεις καποιο προβλημα εγω ειμαι δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 19:34 Η bunny έγραψε: #338 16-10-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μμμμ θαχουν ν`ασχοληθουν οι γατουλες Click για ανάπτυξη... Μπα,έχει το μέγεθος γατιού 3 μηνών περίπου θα έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 19:58 Η Μυρτω4038: #339 16-10-09 19:58 Να ρωτήσω κάτι που φαντάζομαι ότι ενδιαφέρει εμάς που θα έρθουμε από πιό μακρυά. Θα προταθούν κάποια ξενοδοχεία που βρίσκονται σχετικά στον χώρο της Έκθεσης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #340 21-10-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μπα,έχει το μέγεθος γατιού 3 μηνών περίπου θα έλεγα Click για ανάπτυξη... ενος φυσιολογικου γατιου 3 μηνων ομως... θα τον δωσουμε στα τεραστια Κουν τοτε να παιξουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νεκταρια θα ερθουμε κ εμεις με τον Leo μαλλον!Την αιτηση την συμπληρωνω εγω η το εκτροφείο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η Νεκταρια έγραψε: #337 16-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Νεκταρια θα ερθουμε κ εμεις με τον Leo μαλλον!Την αιτηση την συμπληρωνω εγω η το εκτροφείο? Click για ανάπτυξη... Παντα ελεγα οτι ο μικρος ειναι εκθεσιακος.Αν μπορουσα θα τον ειχα κρατησει.Εδω οι φιλοι μου ξερουν οτι εψαχνα ενα αρσενικο κρεμ.Τελος παντων θα χαρω να τον δω και να διαγωνιστει φυσικα.Θα ειμαι μια μεγααααλη κουνομανα εκεινες τις μερες Λοιπον τα διαδικαστικα εχουν ως εξης: Τηλεφωνησε στη Φωτεινη 210 9648304 η στειλε μειλ svetikarytch@hotmail.com για να βγαλεις το πεντιγκρι.Αν δεν εχεις κανει το αντιλυσσικο ,να το κανεις.Μετα θα δηλωσεις συμμετοχη για τον κουναρο Φτασε μεχρι εδω και αν εχεις καποιο προβλημα εγω ειμαι δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 19:34 Η bunny έγραψε: #338 16-10-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μμμμ θαχουν ν`ασχοληθουν οι γατουλες Click για ανάπτυξη... Μπα,έχει το μέγεθος γατιού 3 μηνών περίπου θα έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 19:58 Η Μυρτω4038: #339 16-10-09 19:58 Να ρωτήσω κάτι που φαντάζομαι ότι ενδιαφέρει εμάς που θα έρθουμε από πιό μακρυά. Θα προταθούν κάποια ξενοδοχεία που βρίσκονται σχετικά στον χώρο της Έκθεσης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #340 21-10-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μπα,έχει το μέγεθος γατιού 3 μηνών περίπου θα έλεγα Click για ανάπτυξη... ενος φυσιολογικου γατιου 3 μηνων ομως... θα τον δωσουμε στα τεραστια Κουν τοτε να παιξουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Νεκταρια θα ερθουμε κ εμεις με τον Leo μαλλον!Την αιτηση την συμπληρωνω εγω η το εκτροφείο? Click για ανάπτυξη... Παντα ελεγα οτι ο μικρος ειναι εκθεσιακος.Αν μπορουσα θα τον ειχα κρατησει.Εδω οι φιλοι μου ξερουν οτι εψαχνα ενα αρσενικο κρεμ.Τελος παντων θα χαρω να τον δω και να διαγωνιστει φυσικα.Θα ειμαι μια μεγααααλη κουνομανα εκεινες τις μερες Λοιπον τα διαδικαστικα εχουν ως εξης: Τηλεφωνησε στη Φωτεινη 210 9648304 η στειλε μειλ svetikarytch@hotmail.com για να βγαλεις το πεντιγκρι.Αν δεν εχεις κανει το αντιλυσσικο ,να το κανεις.Μετα θα δηλωσεις συμμετοχη για τον κουναρο Φτασε μεχρι εδω και αν εχεις καποιο προβλημα εγω ειμαι δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 19:34 Η bunny έγραψε: #338 16-10-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μμμμ θαχουν ν`ασχοληθουν οι γατουλες Click για ανάπτυξη... Μπα,έχει το μέγεθος γατιού 3 μηνών περίπου θα έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 19:58 Η Μυρτω4038: #339 16-10-09 19:58 Να ρωτήσω κάτι που φαντάζομαι ότι ενδιαφέρει εμάς που θα έρθουμε από πιό μακρυά. Θα προταθούν κάποια ξενοδοχεία που βρίσκονται σχετικά στον χώρο της Έκθεσης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #340 21-10-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μπα,έχει το μέγεθος γατιού 3 μηνών περίπου θα έλεγα Click για ανάπτυξη... ενος φυσιολογικου γατιου 3 μηνων ομως... θα τον δωσουμε στα τεραστια Κουν τοτε να παιξουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μμμμ θαχουν ν`ασχοληθουν οι γατουλες Click για ανάπτυξη... Μπα,έχει το μέγεθος γατιού 3 μηνών περίπου θα έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 19:58 Η Μυρτω4038: #339 16-10-09 19:58 Να ρωτήσω κάτι που φαντάζομαι ότι ενδιαφέρει εμάς που θα έρθουμε από πιό μακρυά. Θα προταθούν κάποια ξενοδοχεία που βρίσκονται σχετικά στον χώρο της Έκθεσης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #340 21-10-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μπα,έχει το μέγεθος γατιού 3 μηνών περίπου θα έλεγα Click για ανάπτυξη... ενος φυσιολογικου γατιου 3 μηνων ομως... θα τον δωσουμε στα τεραστια Κουν τοτε να παιξουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Να ρωτήσω κάτι που φαντάζομαι ότι ενδιαφέρει εμάς που θα έρθουμε από πιό μακρυά. Θα προταθούν κάποια ξενοδοχεία που βρίσκονται σχετικά στον χώρο της Έκθεσης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #340 21-10-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μπα,έχει το μέγεθος γατιού 3 μηνών περίπου θα έλεγα Click για ανάπτυξη... ενος φυσιολογικου γατιου 3 μηνων ομως... θα τον δωσουμε στα τεραστια Κουν τοτε να παιξουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μπα,έχει το μέγεθος γατιού 3 μηνών περίπου θα έλεγα Click για ανάπτυξη... ενος φυσιολογικου γατιου 3 μηνων ομως... θα τον δωσουμε στα τεραστια Κουν τοτε να παιξουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.