10η και 11η Έκθεση Γάτας

Οι συμμετοχές μας αυτή τη φορά είναι ελαφρώς λιγότερες, αλλά έχω την εντύπωση πως η προσέλευση θα είναι μεγαλύτερη. Όσο για την ποικιλία, θα είναι σαφώς μεγαλύτερη με συμμετοχές από την Κύπρο και Βουλγαρία και ράτσες και χρώματα που δεν έχουμε δει εδώ, αλλά δεν σας λέω περισσότερα για να τα δειτε με τα μάτια σας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα δουμε και Σφυνξ?:mpliaks:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φωτεινη θα φερουν και βρετανακια σε χρωματα που δεν εχουμε εδω;Καμια αλλη φυλη που δεν ειδαμε περσι;

Οι συμμετοχές μας αυτή τη φορά είναι ελαφρώς λιγότερες, αλλά έχω την εντύπωση πως η προσέλευση θα είναι μεγαλύτερη. Όσο για την ποικιλία, θα είναι σαφώς μεγαλύτερη με συμμετοχές από την Κύπρο και Βουλγαρία και ράτσες και χρώματα που δεν έχουμε δει εδώ, αλλά δεν σας λέω περισσότερα για να τα δειτε με τα μάτια σας!
Από την Κύπρο Φωτεινη είναι από το εκτροφείο των περσικών;

Θα δουμε και Σφυνξ?:mpliaks:
Από κοντά οι Σφίγγες κουνελάκι σε πληροφορώ ότι είναι πολύ εντυπωσιακές

Από την Κύπρο Φωτεινη είναι από το εκτροφείο των περσικών;
ναι, και όχι μόνο
Δε θα πω τίποτε άλλο, ΟΚ?

Κακιά Φωτεινή,κακια Φωτεινη...:P:lol:

ναι, και όχι μόνο
Δε θα πω τίποτε άλλο, ΟΚ?
Εντάξει ενταξει να έχει κ σασπενς:lol: απλά ήθελα να δω αν θα είναι μία συγκεκριμένη εκτροφεας γιατί της είχα πει από πριν ότι θα γινόταν έκθεση στην Αθήνα κ ήθελα να δω αν τελικά θα έρθει πιστεύω ότι θα είναι κ αυτή:up:

Από κοντά οι Σφίγγες κουνελάκι σε πληροφορώ ότι είναι πολύ εντυπωσιακές

Κουνελάκι θα συμφωνήσω με την αγαπητή μου Elvenstar, οι Σφίγγες από κοντά είναι πραγματικά εντυπωσιακές!:up:
Εγώ πέρσι δεν ξεκολούσα από δίπλα...μου την δώσαν αγκαλιά και έχω και φωτό!:P:P

Εγω διαφωνω:blink:Λοιπον μπορει στη προηγουμενη να ειχαμε περισσοτερες δηλωσεις συμμετοχης αλλα μεγαλη αποχη.Αυτη τη φορα πιστευω και ευχομαι να κρατηθουν μεγαλα ποσοστα:up:
Ειχαμε "χαθει" για χρονια και μονο που καναμε μονοημερη εδιχνε πολυ κοσμο του εξωτερικου.Τωρα ομως ΟΛΑ αλλαξαν,εχρονται καλυτερες μερες.:up::down:

Νικη βάλε τη φωτογραφία σου στο θέμα σου να την δούμε;)
Ειχαμε "χαθει" για χρονια και μονο που καναμε μονοημερη εδιχνε πολυ κοσμο του εξωτερικου.Τωρα ομως ΟΛΑ αλλαξαν,εχρονται καλυτερες μερες.:up::down:
Νεκταρία μου όλα αυτά που λες με συγκηνούν πάρα πολύ ελπίζω όλες να βοηθήσουμε όσο μπορούμε να έρθουν αυτές οι μέρες κ να μπορέσουμε να αλλάξουμε κ το κλίμα στην Ελλάδα κ να αγαπήσει μεγάλο ποσοστό τη γάτα όπως την αγαπάμε εμείς.
Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για όλα όσα κάνετε :up:

Νικη βάλε τη φωτογραφία σου στο θέμα σου να την δούμε;)

Νεκταρία μου όλα αυτά που λες με συγκηνούν πάρα πολύ ελπίζω όλες να βοηθήσουμε όσο μπορούμε να έρθουν αυτές οι μέρες κ να μπορέσουμε να αλλάξουμε κ το κλίμα στην Ελλάδα κ να αγαπήσει μεγάλο ποσοστό τη γάτα όπως την αγαπάμε εμείς.
Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για όλα όσα κάνετε :up:
Xωρις ολους εσας διπλα μου δεν θα ειχα καταφερει τπτ,οχι γιατι ειμαι χαζη αλλα απο ενα ατομο δεν γινεται.Ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους με στηριζουν και ειδικα στην Φωτεινη μας:up::up::up:

Εγω διαφωνω:blink:Λοιπον μπορει στη προηγουμενη να ειχαμε περισσοτερες δηλωσεις συμμετοχης αλλα μεγαλη αποχη.Αυτη τη φορα πιστευω και ευχομαι να κρατηθουν μεγαλα ποσοστα:up:
Δεν διαφωνούμε! Με "προσέλευση" εννοούσα των γατιών, όχι επισκεπτών!;)

Κουνελάκι θα συμφωνήσω με την αγαπητή μου Elvenstar, οι Σφίγγες από κοντά είναι πραγματικά εντυπωσιακές!:up:
:mpliaks::mpliaks::mpliaks:Καλε και μονο που σκεφτομαι οτι ο Σηφης ειναι ετσι απο κατω αηδιαζω.Πως ειναι να χαιδευεις αραγε Σφυνξ?:rolleyes:

Ζεν μου ειπατε ομως τι ωρες ειναι η εκθεση...

Εγω δεν θα ερθω,θα ερθει η μαμα μου:( Θα ερθω τον Απριλιο:) Ευχομαι να εχουμε παλι πολλα μελη απο μαικατ για να σας γνωρισω!

Ζεν μου ειπατε ομως τι ωρες ειναι η εκθεση...

Εγω δεν θα ερθω,θα ερθει η μαμα μου:( Θα ερθω τον Απριλιο:) Ευχομαι να εχουμε παλι πολλα μελη απο μαικατ για να σας γνωρισω!
Ωρες προσελευσης του κοινου ειναι 11-6.30μμ:)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Οποιος-α ενδιαφερεται να βαλει αφισσες της εκθεσης στη γειτονια του και οχι μονο σε pet-shop αλλα και σε αλλα καταστηματα μπορουν να τις προμηθευονται απο το γραφειο της Φωτεινης(Συνταγμα),σπιτι της (Γλυφαδα) η να αποσταλουν μεσω κουριερ.
Περιμενουμε εθελοντες.
Ευχαριστουμε
ΕΟΓ

Mπορεί κάποιος να μου πει τις ώρες της έκθεσης;:hmm:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Οποιος-α ενδιαφερεται να βαλει αφισσες της εκθεσης στη γειτονια του και οχι μονο σε pet-shop αλλα και σε αλλα καταστηματα μπορουν να τις προμηθευονται απο το γραφειο της Φωτεινης(Συνταγμα),σπιτι της (Γλυφαδα) η να αποσταλουν μεσω κουριερ.
Περιμενουμε εθελοντες.
Ευχαριστουμε
ΕΟΓ
Παρακαλω σε μενα με κουριερ(θα τον πλειροσω εγω )θελω 10-20 αφισσες.
15127 Μελισσια,Ελ.Βενιζελου 17 "S&SBEAUTYLAND" τηλ.2108102519

Mπορεί κάποιος να μου πει τις ώρες της έκθεσης;:hmm:
απαντηθηκε απο πάνω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back