10η και 11η Έκθεση Γάτας

μηπως ξερετε κανεναν groomer που να βρισκεται αθηνα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θελω και εγω αφισες..μπορω να ερθω συνταγμα..στειλτε μου πμ να μου πειτε διευθυνση κλπ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παρασκευη 27.11 τι ωρα πρεπει να ειμαιστε στην Μαρουσι για να βοηθεισουμε για στο στισιμο?:hmm:Και μεχρη τι Ωρα θα ειναι καποιος εκει:hmm:

OK, θα το προσπαθήσω
Προσπαθεισε την δευτερα,για να τα εχω την τριτι,γιατι δεν εχουμε πολυ χρωνο

απαντηθηκε απο πάνω
Α συγνωμη δεν το είδα:redface: Κι έχω 11:00' με 2:00' χορωδία και τις δύο μέρες...:/: Θα πω να φύγω νωρίτερα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Οποιος-α ενδιαφερεται να βαλει αφισσες της εκθεσης στη γειτονια του και οχι μονο σε pet-shop αλλα και σε αλλα καταστηματα μπορουν να τις προμηθευονται απο το γραφειο της Φωτεινης(Συνταγμα),σπιτι της (Γλυφαδα) η να αποσταλουν μεσω κουριερ.
Περιμενουμε εθελοντες.
Ευχαριστουμε
ΕΟΓ
Δεν γίνεται να υπάρχει κ σε ηλεκτρονική μορφή Νεκταρία να το κατεβάσουμε κ να τυπώσουμε εμείς την αφίσα; Εγώ θα ήθελα να βάλω στον κτηνίατρο κ σε 2-3 πετ σοπ που πηγαίνω

Δεν γίνεται να υπάρχει κ σε ηλεκτρονική μορφή Νεκταρία να το κατεβάσουμε κ να τυπώσουμε εμείς την αφίσα; Εγώ θα ήθελα να βάλω στον κτηνίατρο κ σε 2-3 πετ σοπ που πηγαίνω
Σου τη στέλνω τώρα!:)

Φωτεινή μου ευχαριστώ πήρα μία από το μειλ της Νεκταρίας αυτή είναι; Την τυπώνω τώρα κ μετά πάω για αφισοκόλληση :D:up:

Παιδια οποια θελει την αφισσα σε ηλεκρονικη μορφη και μπορει να την τυπωσει,ας δωσει το μειλ και τη στελνω:up:
Αν και τελευταια ωρα πιστευω να καταφερουμε να γεμισουμε την Αθηνα και υπολοιπη Ελλαδα.:)

Νεκταρινι στειλε τη και σε μενα σε παρακαλω.

Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, ώστε να προτιμήσουμε κάποια συγκεκριμένη ώρα ή μέρα, ή όποτε και να πάμε είναι το ίδιο;

Θα ήθελα και εγώ 1-2 αφίσες για το βιβλιοπωλείο της μάνας μου, αλλά από πού ακριβώς θα μπορώ να τις πάρω;

Οι συμμετοχές μας αυτή τη φορά είναι ελαφρώς λιγότερες, αλλά έχω την εντύπωση πως η προσέλευση θα είναι μεγαλύτερη. Όσο για την ποικιλία, θα είναι σαφώς μεγαλύτερη με συμμετοχές από την Κύπρο και Βουλγαρία και ράτσες και χρώματα που δεν έχουμε δει εδώ, αλλά δεν σας λέω περισσότερα για να τα δειτε με τα μάτια σας!
:up::up::up:

ναι, 5-6, αλλά και περισσότερες Rag dolls, British, Aιγαίου
:up::up::up:

Xωρις ολους εσας διπλα μου δεν θα ειχα καταφερει τπτ,οχι γιατι ειμαι χαζη αλλα απο ενα ατομο δεν γινεται.Ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους με στηριζουν και ειδικα στην Φωτεινη μας:up::up::up:
Μπράβο σε όλους σας Νεκταρία μου που δουλεύετε γι αυτην την έκθεση και προσπαθείτε τόσο πολύ για το καλλίτερο!!!

Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, ώστε να προτιμήσουμε κάποια συγκεκριμένη ώρα ή μέρα, ή όποτε και να πάμε είναι το ίδιο;

Θα ήθελα και εγώ 1-2 αφίσες για το βιβλιοπωλείο της μάνας μου, αλλά από πού ακριβώς θα μπορώ να τις πάρω;
Μου ειπε η Φωτεινη οτι σου εστειλε πμ,οποτε μαλλον ολα ειναι οκ:up:

παιδια θα ηθελα και εγω να μαθω αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα για να ξερω τι ωρα θα ερθω...μπορουμε να ερθουμε ασ πουμε μεσημερι...να φυγουμε και να ξαναερθουμε αργοτερα?κ γινεται με το ιδιο εισιτριο η πληρωνουμε παλι?

παιδια θα ηθελα και εγω να μαθω αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα για να ξερω τι ωρα θα ερθω...μπορουμε να ερθουμε ασ πουμε μεσημερι...να φυγουμε και να ξαναερθουμε αργοτερα?κ γινεται με το ιδιο εισιτριο η πληρωνουμε παλι?
Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι":)

Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι":)
ωραια θα ειμαστε εκει και τις δυο μερες....να υποθεσω οτι ο τελικος γινεται κυριακη???

υπαρχει καποια συγκεκριμενη ωρα που θα γινουν αυτα?το best in show και ο κουνο /νορβηγοδιαγωνισμος...ξερουμε περιπου τι ωρα θα ειναι?για να μην τα χασουμε αυτα!!!!

ωραια θα ειμαστε εκει και τις δυο μερες....να υποθεσω οτι ο τελικος γινεται κυριακη???

υπαρχει καποια συγκεκριμενη ωρα που θα γινουν αυτα?το best in show και ο κουνο /νορβηγοδιαγωνισμος...ξερουμε περιπου τι ωρα θα ειναι?για να μην τα χασουμε αυτα!!!!
Θα γινουν δυο εκθεσεις,μια το Σαββατο,μια την Κυριακη:up:κουνο /νορβηγοδιαγωνισμος επισημως δεν θα υπαρξει.Ολα τα γατονια ανεξαρτητως διαγωνισμου,για μας θα ειναι ΠΑΝΤΑ BEST και νικητες της καρδιας μας:happy::happy::happy:

Θα γινουν δυο εκθεσεις,μια το Σαββατο,μια την Κυριακη:up:κουνο /νορβηγοδιαγωνισμος επισημως δεν θα υπαρξει.Ολα τα γατονια ανεξαρτητως διαγωνισμου,για μας θα ειναι ΠΑΝΤΑ BEST και νικητες της καρδιας μας:happy::happy::happy:
ενταξει λοιπον θα ερθω προς μεσημερακι και θα χαζεψω οοοοοολααααααααα τα μπαλακια!!!:)

κριμα που δεν μπορω να τα ζουληξω....
να με προσεχετε μονο μη σας τα κλεψω...χαχαχαχαχαχαχα

συγνομη,ισως ειμαι παντελως χαζη:redface:δεν βρεισκω ακριβος την διευθενση το "Δαις":hmm:πειτε μου παρακαλω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back