Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 23:03 Η Hlianna έγραψε: #521 20-11-09 23:03 μηπως ξερετε κανεναν groomer που να βρισκεται αθηνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 23:47 Η SvetikaR έγραψε: #522 20-11-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Παρακαλω σε μενα με κουριερ Click για ανάπτυξη... OK, θα το προσπαθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 00:02 Η Hlianna έγραψε: #523 21-11-09 00:02 θελω και εγω αφισες..μπορω να ερθω συνταγμα..στειλτε μου πμ να μου πειτε διευθυνση κλπ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 09:05 Η sabi έγραψε: #524 21-11-09 09:05 Παρασκευη 27.11 τι ωρα πρεπει να ειμαιστε στην Μαρουσι για να βοηθεισουμε για στο στισιμο?Και μεχρη τι Ωρα θα ειναι καποιος εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 09:11 Η sabi έγραψε: #525 21-11-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: OK, θα το προσπαθήσω Click για ανάπτυξη... Προσπαθεισε την δευτερα,για να τα εχω την τριτι,γιατι δεν εχουμε πολυ χρωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 10:13 Η bunny έγραψε: #526 21-11-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: απαντηθηκε απο πάνω Click για ανάπτυξη... Α συγνωμη δεν το είδα Κι έχω 11:00' με 2:00' χορωδία και τις δύο μέρες... Θα πω να φύγω νωρίτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 10:32 Η elvenstar: #527 21-11-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Οποιος-α ενδιαφερεται να βαλει αφισσες της εκθεσης στη γειτονια του και οχι μονο σε pet-shop αλλα και σε αλλα καταστηματα μπορουν να τις προμηθευονται απο το γραφειο της Φωτεινης(Συνταγμα),σπιτι της (Γλυφαδα) η να αποσταλουν μεσω κουριερ. Περιμενουμε εθελοντες. Ευχαριστουμε ΕΟΓ Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται να υπάρχει κ σε ηλεκτρονική μορφή Νεκταρία να το κατεβάσουμε κ να τυπώσουμε εμείς την αφίσα; Εγώ θα ήθελα να βάλω στον κτηνίατρο κ σε 2-3 πετ σοπ που πηγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 11:15 Η SvetikaR έγραψε: #528 21-11-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν γίνεται να υπάρχει κ σε ηλεκτρονική μορφή Νεκταρία να το κατεβάσουμε κ να τυπώσουμε εμείς την αφίσα; Εγώ θα ήθελα να βάλω στον κτηνίατρο κ σε 2-3 πετ σοπ που πηγαίνω Click για ανάπτυξη... Σου τη στέλνω τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 11:24 Η elvenstar: #529 21-11-09 11:24 Φωτεινή μου ευχαριστώ πήρα μία από το μειλ της Νεκταρίας αυτή είναι; Την τυπώνω τώρα κ μετά πάω για αφισοκόλληση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 12:51 Η Νεκταρια έγραψε: #530 21-11-09 12:51 Παιδια οποια θελει την αφισσα σε ηλεκρονικη μορφη και μπορει να την τυπωσει,ας δωσει το μειλ και τη στελνω Αν και τελευταια ωρα πιστευω να καταφερουμε να γεμισουμε την Αθηνα και υπολοιπη Ελλαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #531 21-11-09 17:15 Νεκταρινι στειλε τη και σε μενα σε παρακαλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 17:21 Ο mixalakis: #532 21-11-09 17:21 Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, ώστε να προτιμήσουμε κάποια συγκεκριμένη ώρα ή μέρα, ή όποτε και να πάμε είναι το ίδιο; Θα ήθελα και εγώ 1-2 αφίσες για το βιβλιοπωλείο της μάνας μου, αλλά από πού ακριβώς θα μπορώ να τις πάρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:32 Η staman2 έγραψε: #533 22-11-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Οι συμμετοχές μας αυτή τη φορά είναι ελαφρώς λιγότερες, αλλά έχω την εντύπωση πως η προσέλευση θα είναι μεγαλύτερη. Όσο για την ποικιλία, θα είναι σαφώς μεγαλύτερη με συμμετοχές από την Κύπρο και Βουλγαρία και ράτσες και χρώματα που δεν έχουμε δει εδώ, αλλά δεν σας λέω περισσότερα για να τα δειτε με τα μάτια σας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: ναι, 5-6, αλλά και περισσότερες Rag dolls, British, Aιγαίου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Xωρις ολους εσας διπλα μου δεν θα ειχα καταφερει τπτ,οχι γιατι ειμαι χαζη αλλα απο ενα ατομο δεν γινεται.Ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους με στηριζουν και ειδικα στην Φωτεινη μας Click για ανάπτυξη... Μπράβο σε όλους σας Νεκταρία μου που δουλεύετε γι αυτην την έκθεση και προσπαθείτε τόσο πολύ για το καλλίτερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #534 22-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, ώστε να προτιμήσουμε κάποια συγκεκριμένη ώρα ή μέρα, ή όποτε και να πάμε είναι το ίδιο; Θα ήθελα και εγώ 1-2 αφίσες για το βιβλιοπωλείο της μάνας μου, αλλά από πού ακριβώς θα μπορώ να τις πάρω; Click για ανάπτυξη... Μου ειπε η Φωτεινη οτι σου εστειλε πμ,οποτε μαλλον ολα ειναι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 04:38 Η bastet_13: #535 23-11-09 04:38 παιδια θα ηθελα και εγω να μαθω αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα για να ξερω τι ωρα θα ερθω...μπορουμε να ερθουμε ασ πουμε μεσημερι...να φυγουμε και να ξαναερθουμε αργοτερα?κ γινεται με το ιδιο εισιτριο η πληρωνουμε παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:33 Η Νεκταρια έγραψε: #536 23-11-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: παιδια θα ηθελα και εγω να μαθω αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα για να ξερω τι ωρα θα ερθω...μπορουμε να ερθουμε ασ πουμε μεσημερι...να φυγουμε και να ξαναερθουμε αργοτερα?κ γινεται με το ιδιο εισιτριο η πληρωνουμε παλι? Click για ανάπτυξη... Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:45 Η bastet_13: #537 23-11-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Click για ανάπτυξη... ωραια θα ειμαστε εκει και τις δυο μερες....να υποθεσω οτι ο τελικος γινεται κυριακη??? υπαρχει καποια συγκεκριμενη ωρα που θα γινουν αυτα?το best in show και ο κουνο /νορβηγοδιαγωνισμος...ξερουμε περιπου τι ωρα θα ειναι?για να μην τα χασουμε αυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Νεκταρια έγραψε: #538 23-11-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ωραια θα ειμαστε εκει και τις δυο μερες....να υποθεσω οτι ο τελικος γινεται κυριακη??? υπαρχει καποια συγκεκριμενη ωρα που θα γινουν αυτα?το best in show και ο κουνο /νορβηγοδιαγωνισμος...ξερουμε περιπου τι ωρα θα ειναι?για να μην τα χασουμε αυτα!!!! Click για ανάπτυξη... Θα γινουν δυο εκθεσεις,μια το Σαββατο,μια την Κυριακηκουνο /νορβηγοδιαγωνισμος επισημως δεν θα υπαρξει.Ολα τα γατονια ανεξαρτητως διαγωνισμου,για μας θα ειναι ΠΑΝΤΑ BEST και νικητες της καρδιας μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:51 Η bastet_13: #539 23-11-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα γινουν δυο εκθεσεις,μια το Σαββατο,μια την Κυριακηκουνο /νορβηγοδιαγωνισμος επισημως δεν θα υπαρξει.Ολα τα γατονια ανεξαρτητως διαγωνισμου,για μας θα ειναι ΠΑΝΤΑ BEST και νικητες της καρδιας μας Click για ανάπτυξη... ενταξει λοιπον θα ερθω προς μεσημερακι και θα χαζεψω οοοοοολααααααααα τα μπαλακια!!! κριμα που δεν μπορω να τα ζουληξω.... να με προσεχετε μονο μη σας τα κλεψω...χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:27 Η sabi έγραψε: #540 24-11-09 11:27 συγνομη,ισως ειμαι παντελως χαζηδεν βρεισκω ακριβος την διευθενση το "Δαις"πειτε μου παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μηπως ξερετε κανεναν groomer που να βρισκεται αθηνα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 23:47 Η SvetikaR έγραψε: #522 20-11-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Παρακαλω σε μενα με κουριερ Click για ανάπτυξη... OK, θα το προσπαθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 00:02 Η Hlianna έγραψε: #523 21-11-09 00:02 θελω και εγω αφισες..μπορω να ερθω συνταγμα..στειλτε μου πμ να μου πειτε διευθυνση κλπ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 09:05 Η sabi έγραψε: #524 21-11-09 09:05 Παρασκευη 27.11 τι ωρα πρεπει να ειμαιστε στην Μαρουσι για να βοηθεισουμε για στο στισιμο?Και μεχρη τι Ωρα θα ειναι καποιος εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 09:11 Η sabi έγραψε: #525 21-11-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: OK, θα το προσπαθήσω Click για ανάπτυξη... Προσπαθεισε την δευτερα,για να τα εχω την τριτι,γιατι δεν εχουμε πολυ χρωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 10:13 Η bunny έγραψε: #526 21-11-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: απαντηθηκε απο πάνω Click για ανάπτυξη... Α συγνωμη δεν το είδα Κι έχω 11:00' με 2:00' χορωδία και τις δύο μέρες... Θα πω να φύγω νωρίτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 10:32 Η elvenstar: #527 21-11-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Οποιος-α ενδιαφερεται να βαλει αφισσες της εκθεσης στη γειτονια του και οχι μονο σε pet-shop αλλα και σε αλλα καταστηματα μπορουν να τις προμηθευονται απο το γραφειο της Φωτεινης(Συνταγμα),σπιτι της (Γλυφαδα) η να αποσταλουν μεσω κουριερ. Περιμενουμε εθελοντες. Ευχαριστουμε ΕΟΓ Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται να υπάρχει κ σε ηλεκτρονική μορφή Νεκταρία να το κατεβάσουμε κ να τυπώσουμε εμείς την αφίσα; Εγώ θα ήθελα να βάλω στον κτηνίατρο κ σε 2-3 πετ σοπ που πηγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 11:15 Η SvetikaR έγραψε: #528 21-11-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν γίνεται να υπάρχει κ σε ηλεκτρονική μορφή Νεκταρία να το κατεβάσουμε κ να τυπώσουμε εμείς την αφίσα; Εγώ θα ήθελα να βάλω στον κτηνίατρο κ σε 2-3 πετ σοπ που πηγαίνω Click για ανάπτυξη... Σου τη στέλνω τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 11:24 Η elvenstar: #529 21-11-09 11:24 Φωτεινή μου ευχαριστώ πήρα μία από το μειλ της Νεκταρίας αυτή είναι; Την τυπώνω τώρα κ μετά πάω για αφισοκόλληση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 12:51 Η Νεκταρια έγραψε: #530 21-11-09 12:51 Παιδια οποια θελει την αφισσα σε ηλεκρονικη μορφη και μπορει να την τυπωσει,ας δωσει το μειλ και τη στελνω Αν και τελευταια ωρα πιστευω να καταφερουμε να γεμισουμε την Αθηνα και υπολοιπη Ελλαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #531 21-11-09 17:15 Νεκταρινι στειλε τη και σε μενα σε παρακαλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 17:21 Ο mixalakis: #532 21-11-09 17:21 Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, ώστε να προτιμήσουμε κάποια συγκεκριμένη ώρα ή μέρα, ή όποτε και να πάμε είναι το ίδιο; Θα ήθελα και εγώ 1-2 αφίσες για το βιβλιοπωλείο της μάνας μου, αλλά από πού ακριβώς θα μπορώ να τις πάρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:32 Η staman2 έγραψε: #533 22-11-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Οι συμμετοχές μας αυτή τη φορά είναι ελαφρώς λιγότερες, αλλά έχω την εντύπωση πως η προσέλευση θα είναι μεγαλύτερη. Όσο για την ποικιλία, θα είναι σαφώς μεγαλύτερη με συμμετοχές από την Κύπρο και Βουλγαρία και ράτσες και χρώματα που δεν έχουμε δει εδώ, αλλά δεν σας λέω περισσότερα για να τα δειτε με τα μάτια σας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: ναι, 5-6, αλλά και περισσότερες Rag dolls, British, Aιγαίου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Xωρις ολους εσας διπλα μου δεν θα ειχα καταφερει τπτ,οχι γιατι ειμαι χαζη αλλα απο ενα ατομο δεν γινεται.Ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους με στηριζουν και ειδικα στην Φωτεινη μας Click για ανάπτυξη... Μπράβο σε όλους σας Νεκταρία μου που δουλεύετε γι αυτην την έκθεση και προσπαθείτε τόσο πολύ για το καλλίτερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #534 22-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, ώστε να προτιμήσουμε κάποια συγκεκριμένη ώρα ή μέρα, ή όποτε και να πάμε είναι το ίδιο; Θα ήθελα και εγώ 1-2 αφίσες για το βιβλιοπωλείο της μάνας μου, αλλά από πού ακριβώς θα μπορώ να τις πάρω; Click για ανάπτυξη... Μου ειπε η Φωτεινη οτι σου εστειλε πμ,οποτε μαλλον ολα ειναι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 04:38 Η bastet_13: #535 23-11-09 04:38 παιδια θα ηθελα και εγω να μαθω αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα για να ξερω τι ωρα θα ερθω...μπορουμε να ερθουμε ασ πουμε μεσημερι...να φυγουμε και να ξαναερθουμε αργοτερα?κ γινεται με το ιδιο εισιτριο η πληρωνουμε παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:33 Η Νεκταρια έγραψε: #536 23-11-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: παιδια θα ηθελα και εγω να μαθω αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα για να ξερω τι ωρα θα ερθω...μπορουμε να ερθουμε ασ πουμε μεσημερι...να φυγουμε και να ξαναερθουμε αργοτερα?κ γινεται με το ιδιο εισιτριο η πληρωνουμε παλι? Click για ανάπτυξη... Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:45 Η bastet_13: #537 23-11-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Click για ανάπτυξη... ωραια θα ειμαστε εκει και τις δυο μερες....να υποθεσω οτι ο τελικος γινεται κυριακη??? υπαρχει καποια συγκεκριμενη ωρα που θα γινουν αυτα?το best in show και ο κουνο /νορβηγοδιαγωνισμος...ξερουμε περιπου τι ωρα θα ειναι?για να μην τα χασουμε αυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Νεκταρια έγραψε: #538 23-11-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ωραια θα ειμαστε εκει και τις δυο μερες....να υποθεσω οτι ο τελικος γινεται κυριακη??? υπαρχει καποια συγκεκριμενη ωρα που θα γινουν αυτα?το best in show και ο κουνο /νορβηγοδιαγωνισμος...ξερουμε περιπου τι ωρα θα ειναι?για να μην τα χασουμε αυτα!!!! Click για ανάπτυξη... Θα γινουν δυο εκθεσεις,μια το Σαββατο,μια την Κυριακηκουνο /νορβηγοδιαγωνισμος επισημως δεν θα υπαρξει.Ολα τα γατονια ανεξαρτητως διαγωνισμου,για μας θα ειναι ΠΑΝΤΑ BEST και νικητες της καρδιας μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:51 Η bastet_13: #539 23-11-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα γινουν δυο εκθεσεις,μια το Σαββατο,μια την Κυριακηκουνο /νορβηγοδιαγωνισμος επισημως δεν θα υπαρξει.Ολα τα γατονια ανεξαρτητως διαγωνισμου,για μας θα ειναι ΠΑΝΤΑ BEST και νικητες της καρδιας μας Click για ανάπτυξη... ενταξει λοιπον θα ερθω προς μεσημερακι και θα χαζεψω οοοοοολααααααααα τα μπαλακια!!! κριμα που δεν μπορω να τα ζουληξω.... να με προσεχετε μονο μη σας τα κλεψω...χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:27 Η sabi έγραψε: #540 24-11-09 11:27 συγνομη,ισως ειμαι παντελως χαζηδεν βρεισκω ακριβος την διευθενση το "Δαις"πειτε μου παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Παρακαλω σε μενα με κουριερ Click για ανάπτυξη... OK, θα το προσπαθήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 00:02 Η Hlianna έγραψε: #523 21-11-09 00:02 θελω και εγω αφισες..μπορω να ερθω συνταγμα..στειλτε μου πμ να μου πειτε διευθυνση κλπ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 09:05 Η sabi έγραψε: #524 21-11-09 09:05 Παρασκευη 27.11 τι ωρα πρεπει να ειμαιστε στην Μαρουσι για να βοηθεισουμε για στο στισιμο?Και μεχρη τι Ωρα θα ειναι καποιος εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 09:11 Η sabi έγραψε: #525 21-11-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: OK, θα το προσπαθήσω Click για ανάπτυξη... Προσπαθεισε την δευτερα,για να τα εχω την τριτι,γιατι δεν εχουμε πολυ χρωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 10:13 Η bunny έγραψε: #526 21-11-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: απαντηθηκε απο πάνω Click για ανάπτυξη... Α συγνωμη δεν το είδα Κι έχω 11:00' με 2:00' χορωδία και τις δύο μέρες... Θα πω να φύγω νωρίτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 10:32 Η elvenstar: #527 21-11-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Οποιος-α ενδιαφερεται να βαλει αφισσες της εκθεσης στη γειτονια του και οχι μονο σε pet-shop αλλα και σε αλλα καταστηματα μπορουν να τις προμηθευονται απο το γραφειο της Φωτεινης(Συνταγμα),σπιτι της (Γλυφαδα) η να αποσταλουν μεσω κουριερ. Περιμενουμε εθελοντες. Ευχαριστουμε ΕΟΓ Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται να υπάρχει κ σε ηλεκτρονική μορφή Νεκταρία να το κατεβάσουμε κ να τυπώσουμε εμείς την αφίσα; Εγώ θα ήθελα να βάλω στον κτηνίατρο κ σε 2-3 πετ σοπ που πηγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 11:15 Η SvetikaR έγραψε: #528 21-11-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν γίνεται να υπάρχει κ σε ηλεκτρονική μορφή Νεκταρία να το κατεβάσουμε κ να τυπώσουμε εμείς την αφίσα; Εγώ θα ήθελα να βάλω στον κτηνίατρο κ σε 2-3 πετ σοπ που πηγαίνω Click για ανάπτυξη... Σου τη στέλνω τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 11:24 Η elvenstar: #529 21-11-09 11:24 Φωτεινή μου ευχαριστώ πήρα μία από το μειλ της Νεκταρίας αυτή είναι; Την τυπώνω τώρα κ μετά πάω για αφισοκόλληση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 12:51 Η Νεκταρια έγραψε: #530 21-11-09 12:51 Παιδια οποια θελει την αφισσα σε ηλεκρονικη μορφη και μπορει να την τυπωσει,ας δωσει το μειλ και τη στελνω Αν και τελευταια ωρα πιστευω να καταφερουμε να γεμισουμε την Αθηνα και υπολοιπη Ελλαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #531 21-11-09 17:15 Νεκταρινι στειλε τη και σε μενα σε παρακαλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 17:21 Ο mixalakis: #532 21-11-09 17:21 Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, ώστε να προτιμήσουμε κάποια συγκεκριμένη ώρα ή μέρα, ή όποτε και να πάμε είναι το ίδιο; Θα ήθελα και εγώ 1-2 αφίσες για το βιβλιοπωλείο της μάνας μου, αλλά από πού ακριβώς θα μπορώ να τις πάρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:32 Η staman2 έγραψε: #533 22-11-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Οι συμμετοχές μας αυτή τη φορά είναι ελαφρώς λιγότερες, αλλά έχω την εντύπωση πως η προσέλευση θα είναι μεγαλύτερη. Όσο για την ποικιλία, θα είναι σαφώς μεγαλύτερη με συμμετοχές από την Κύπρο και Βουλγαρία και ράτσες και χρώματα που δεν έχουμε δει εδώ, αλλά δεν σας λέω περισσότερα για να τα δειτε με τα μάτια σας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: ναι, 5-6, αλλά και περισσότερες Rag dolls, British, Aιγαίου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Xωρις ολους εσας διπλα μου δεν θα ειχα καταφερει τπτ,οχι γιατι ειμαι χαζη αλλα απο ενα ατομο δεν γινεται.Ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους με στηριζουν και ειδικα στην Φωτεινη μας Click για ανάπτυξη... Μπράβο σε όλους σας Νεκταρία μου που δουλεύετε γι αυτην την έκθεση και προσπαθείτε τόσο πολύ για το καλλίτερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #534 22-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, ώστε να προτιμήσουμε κάποια συγκεκριμένη ώρα ή μέρα, ή όποτε και να πάμε είναι το ίδιο; Θα ήθελα και εγώ 1-2 αφίσες για το βιβλιοπωλείο της μάνας μου, αλλά από πού ακριβώς θα μπορώ να τις πάρω; Click για ανάπτυξη... Μου ειπε η Φωτεινη οτι σου εστειλε πμ,οποτε μαλλον ολα ειναι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 04:38 Η bastet_13: #535 23-11-09 04:38 παιδια θα ηθελα και εγω να μαθω αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα για να ξερω τι ωρα θα ερθω...μπορουμε να ερθουμε ασ πουμε μεσημερι...να φυγουμε και να ξαναερθουμε αργοτερα?κ γινεται με το ιδιο εισιτριο η πληρωνουμε παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:33 Η Νεκταρια έγραψε: #536 23-11-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: παιδια θα ηθελα και εγω να μαθω αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα για να ξερω τι ωρα θα ερθω...μπορουμε να ερθουμε ασ πουμε μεσημερι...να φυγουμε και να ξαναερθουμε αργοτερα?κ γινεται με το ιδιο εισιτριο η πληρωνουμε παλι? Click για ανάπτυξη... Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:45 Η bastet_13: #537 23-11-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Click για ανάπτυξη... ωραια θα ειμαστε εκει και τις δυο μερες....να υποθεσω οτι ο τελικος γινεται κυριακη??? υπαρχει καποια συγκεκριμενη ωρα που θα γινουν αυτα?το best in show και ο κουνο /νορβηγοδιαγωνισμος...ξερουμε περιπου τι ωρα θα ειναι?για να μην τα χασουμε αυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Νεκταρια έγραψε: #538 23-11-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ωραια θα ειμαστε εκει και τις δυο μερες....να υποθεσω οτι ο τελικος γινεται κυριακη??? υπαρχει καποια συγκεκριμενη ωρα που θα γινουν αυτα?το best in show και ο κουνο /νορβηγοδιαγωνισμος...ξερουμε περιπου τι ωρα θα ειναι?για να μην τα χασουμε αυτα!!!! Click για ανάπτυξη... Θα γινουν δυο εκθεσεις,μια το Σαββατο,μια την Κυριακηκουνο /νορβηγοδιαγωνισμος επισημως δεν θα υπαρξει.Ολα τα γατονια ανεξαρτητως διαγωνισμου,για μας θα ειναι ΠΑΝΤΑ BEST και νικητες της καρδιας μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:51 Η bastet_13: #539 23-11-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα γινουν δυο εκθεσεις,μια το Σαββατο,μια την Κυριακηκουνο /νορβηγοδιαγωνισμος επισημως δεν θα υπαρξει.Ολα τα γατονια ανεξαρτητως διαγωνισμου,για μας θα ειναι ΠΑΝΤΑ BEST και νικητες της καρδιας μας Click για ανάπτυξη... ενταξει λοιπον θα ερθω προς μεσημερακι και θα χαζεψω οοοοοολααααααααα τα μπαλακια!!! κριμα που δεν μπορω να τα ζουληξω.... να με προσεχετε μονο μη σας τα κλεψω...χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:27 Η sabi έγραψε: #540 24-11-09 11:27 συγνομη,ισως ειμαι παντελως χαζηδεν βρεισκω ακριβος την διευθενση το "Δαις"πειτε μου παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θελω και εγω αφισες..μπορω να ερθω συνταγμα..στειλτε μου πμ να μου πειτε διευθυνση κλπ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 09:05 Η sabi έγραψε: #524 21-11-09 09:05 Παρασκευη 27.11 τι ωρα πρεπει να ειμαιστε στην Μαρουσι για να βοηθεισουμε για στο στισιμο?Και μεχρη τι Ωρα θα ειναι καποιος εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 09:11 Η sabi έγραψε: #525 21-11-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: OK, θα το προσπαθήσω Click για ανάπτυξη... Προσπαθεισε την δευτερα,για να τα εχω την τριτι,γιατι δεν εχουμε πολυ χρωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 10:13 Η bunny έγραψε: #526 21-11-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: απαντηθηκε απο πάνω Click για ανάπτυξη... Α συγνωμη δεν το είδα Κι έχω 11:00' με 2:00' χορωδία και τις δύο μέρες... Θα πω να φύγω νωρίτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 10:32 Η elvenstar: #527 21-11-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Οποιος-α ενδιαφερεται να βαλει αφισσες της εκθεσης στη γειτονια του και οχι μονο σε pet-shop αλλα και σε αλλα καταστηματα μπορουν να τις προμηθευονται απο το γραφειο της Φωτεινης(Συνταγμα),σπιτι της (Γλυφαδα) η να αποσταλουν μεσω κουριερ. Περιμενουμε εθελοντες. Ευχαριστουμε ΕΟΓ Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται να υπάρχει κ σε ηλεκτρονική μορφή Νεκταρία να το κατεβάσουμε κ να τυπώσουμε εμείς την αφίσα; Εγώ θα ήθελα να βάλω στον κτηνίατρο κ σε 2-3 πετ σοπ που πηγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 11:15 Η SvetikaR έγραψε: #528 21-11-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν γίνεται να υπάρχει κ σε ηλεκτρονική μορφή Νεκταρία να το κατεβάσουμε κ να τυπώσουμε εμείς την αφίσα; Εγώ θα ήθελα να βάλω στον κτηνίατρο κ σε 2-3 πετ σοπ που πηγαίνω Click για ανάπτυξη... Σου τη στέλνω τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 11:24 Η elvenstar: #529 21-11-09 11:24 Φωτεινή μου ευχαριστώ πήρα μία από το μειλ της Νεκταρίας αυτή είναι; Την τυπώνω τώρα κ μετά πάω για αφισοκόλληση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 12:51 Η Νεκταρια έγραψε: #530 21-11-09 12:51 Παιδια οποια θελει την αφισσα σε ηλεκρονικη μορφη και μπορει να την τυπωσει,ας δωσει το μειλ και τη στελνω Αν και τελευταια ωρα πιστευω να καταφερουμε να γεμισουμε την Αθηνα και υπολοιπη Ελλαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #531 21-11-09 17:15 Νεκταρινι στειλε τη και σε μενα σε παρακαλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 17:21 Ο mixalakis: #532 21-11-09 17:21 Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, ώστε να προτιμήσουμε κάποια συγκεκριμένη ώρα ή μέρα, ή όποτε και να πάμε είναι το ίδιο; Θα ήθελα και εγώ 1-2 αφίσες για το βιβλιοπωλείο της μάνας μου, αλλά από πού ακριβώς θα μπορώ να τις πάρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:32 Η staman2 έγραψε: #533 22-11-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Οι συμμετοχές μας αυτή τη φορά είναι ελαφρώς λιγότερες, αλλά έχω την εντύπωση πως η προσέλευση θα είναι μεγαλύτερη. Όσο για την ποικιλία, θα είναι σαφώς μεγαλύτερη με συμμετοχές από την Κύπρο και Βουλγαρία και ράτσες και χρώματα που δεν έχουμε δει εδώ, αλλά δεν σας λέω περισσότερα για να τα δειτε με τα μάτια σας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: ναι, 5-6, αλλά και περισσότερες Rag dolls, British, Aιγαίου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Xωρις ολους εσας διπλα μου δεν θα ειχα καταφερει τπτ,οχι γιατι ειμαι χαζη αλλα απο ενα ατομο δεν γινεται.Ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους με στηριζουν και ειδικα στην Φωτεινη μας Click για ανάπτυξη... Μπράβο σε όλους σας Νεκταρία μου που δουλεύετε γι αυτην την έκθεση και προσπαθείτε τόσο πολύ για το καλλίτερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #534 22-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, ώστε να προτιμήσουμε κάποια συγκεκριμένη ώρα ή μέρα, ή όποτε και να πάμε είναι το ίδιο; Θα ήθελα και εγώ 1-2 αφίσες για το βιβλιοπωλείο της μάνας μου, αλλά από πού ακριβώς θα μπορώ να τις πάρω; Click για ανάπτυξη... Μου ειπε η Φωτεινη οτι σου εστειλε πμ,οποτε μαλλον ολα ειναι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 04:38 Η bastet_13: #535 23-11-09 04:38 παιδια θα ηθελα και εγω να μαθω αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα για να ξερω τι ωρα θα ερθω...μπορουμε να ερθουμε ασ πουμε μεσημερι...να φυγουμε και να ξαναερθουμε αργοτερα?κ γινεται με το ιδιο εισιτριο η πληρωνουμε παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:33 Η Νεκταρια έγραψε: #536 23-11-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: παιδια θα ηθελα και εγω να μαθω αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα για να ξερω τι ωρα θα ερθω...μπορουμε να ερθουμε ασ πουμε μεσημερι...να φυγουμε και να ξαναερθουμε αργοτερα?κ γινεται με το ιδιο εισιτριο η πληρωνουμε παλι? Click για ανάπτυξη... Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:45 Η bastet_13: #537 23-11-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Click για ανάπτυξη... ωραια θα ειμαστε εκει και τις δυο μερες....να υποθεσω οτι ο τελικος γινεται κυριακη??? υπαρχει καποια συγκεκριμενη ωρα που θα γινουν αυτα?το best in show και ο κουνο /νορβηγοδιαγωνισμος...ξερουμε περιπου τι ωρα θα ειναι?για να μην τα χασουμε αυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Νεκταρια έγραψε: #538 23-11-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ωραια θα ειμαστε εκει και τις δυο μερες....να υποθεσω οτι ο τελικος γινεται κυριακη??? υπαρχει καποια συγκεκριμενη ωρα που θα γινουν αυτα?το best in show και ο κουνο /νορβηγοδιαγωνισμος...ξερουμε περιπου τι ωρα θα ειναι?για να μην τα χασουμε αυτα!!!! Click για ανάπτυξη... Θα γινουν δυο εκθεσεις,μια το Σαββατο,μια την Κυριακηκουνο /νορβηγοδιαγωνισμος επισημως δεν θα υπαρξει.Ολα τα γατονια ανεξαρτητως διαγωνισμου,για μας θα ειναι ΠΑΝΤΑ BEST και νικητες της καρδιας μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:51 Η bastet_13: #539 23-11-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα γινουν δυο εκθεσεις,μια το Σαββατο,μια την Κυριακηκουνο /νορβηγοδιαγωνισμος επισημως δεν θα υπαρξει.Ολα τα γατονια ανεξαρτητως διαγωνισμου,για μας θα ειναι ΠΑΝΤΑ BEST και νικητες της καρδιας μας Click για ανάπτυξη... ενταξει λοιπον θα ερθω προς μεσημερακι και θα χαζεψω οοοοοολααααααααα τα μπαλακια!!! κριμα που δεν μπορω να τα ζουληξω.... να με προσεχετε μονο μη σας τα κλεψω...χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:27 Η sabi έγραψε: #540 24-11-09 11:27 συγνομη,ισως ειμαι παντελως χαζηδεν βρεισκω ακριβος την διευθενση το "Δαις"πειτε μου παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παρασκευη 27.11 τι ωρα πρεπει να ειμαιστε στην Μαρουσι για να βοηθεισουμε για στο στισιμο?Και μεχρη τι Ωρα θα ειναι καποιος εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 09:11 Η sabi έγραψε: #525 21-11-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: OK, θα το προσπαθήσω Click για ανάπτυξη... Προσπαθεισε την δευτερα,για να τα εχω την τριτι,γιατι δεν εχουμε πολυ χρωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 10:13 Η bunny έγραψε: #526 21-11-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: απαντηθηκε απο πάνω Click για ανάπτυξη... Α συγνωμη δεν το είδα Κι έχω 11:00' με 2:00' χορωδία και τις δύο μέρες... Θα πω να φύγω νωρίτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 10:32 Η elvenstar: #527 21-11-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Οποιος-α ενδιαφερεται να βαλει αφισσες της εκθεσης στη γειτονια του και οχι μονο σε pet-shop αλλα και σε αλλα καταστηματα μπορουν να τις προμηθευονται απο το γραφειο της Φωτεινης(Συνταγμα),σπιτι της (Γλυφαδα) η να αποσταλουν μεσω κουριερ. Περιμενουμε εθελοντες. Ευχαριστουμε ΕΟΓ Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται να υπάρχει κ σε ηλεκτρονική μορφή Νεκταρία να το κατεβάσουμε κ να τυπώσουμε εμείς την αφίσα; Εγώ θα ήθελα να βάλω στον κτηνίατρο κ σε 2-3 πετ σοπ που πηγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 11:15 Η SvetikaR έγραψε: #528 21-11-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν γίνεται να υπάρχει κ σε ηλεκτρονική μορφή Νεκταρία να το κατεβάσουμε κ να τυπώσουμε εμείς την αφίσα; Εγώ θα ήθελα να βάλω στον κτηνίατρο κ σε 2-3 πετ σοπ που πηγαίνω Click για ανάπτυξη... Σου τη στέλνω τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 11:24 Η elvenstar: #529 21-11-09 11:24 Φωτεινή μου ευχαριστώ πήρα μία από το μειλ της Νεκταρίας αυτή είναι; Την τυπώνω τώρα κ μετά πάω για αφισοκόλληση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 12:51 Η Νεκταρια έγραψε: #530 21-11-09 12:51 Παιδια οποια θελει την αφισσα σε ηλεκρονικη μορφη και μπορει να την τυπωσει,ας δωσει το μειλ και τη στελνω Αν και τελευταια ωρα πιστευω να καταφερουμε να γεμισουμε την Αθηνα και υπολοιπη Ελλαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #531 21-11-09 17:15 Νεκταρινι στειλε τη και σε μενα σε παρακαλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 17:21 Ο mixalakis: #532 21-11-09 17:21 Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, ώστε να προτιμήσουμε κάποια συγκεκριμένη ώρα ή μέρα, ή όποτε και να πάμε είναι το ίδιο; Θα ήθελα και εγώ 1-2 αφίσες για το βιβλιοπωλείο της μάνας μου, αλλά από πού ακριβώς θα μπορώ να τις πάρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:32 Η staman2 έγραψε: #533 22-11-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Οι συμμετοχές μας αυτή τη φορά είναι ελαφρώς λιγότερες, αλλά έχω την εντύπωση πως η προσέλευση θα είναι μεγαλύτερη. Όσο για την ποικιλία, θα είναι σαφώς μεγαλύτερη με συμμετοχές από την Κύπρο και Βουλγαρία και ράτσες και χρώματα που δεν έχουμε δει εδώ, αλλά δεν σας λέω περισσότερα για να τα δειτε με τα μάτια σας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: ναι, 5-6, αλλά και περισσότερες Rag dolls, British, Aιγαίου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Xωρις ολους εσας διπλα μου δεν θα ειχα καταφερει τπτ,οχι γιατι ειμαι χαζη αλλα απο ενα ατομο δεν γινεται.Ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους με στηριζουν και ειδικα στην Φωτεινη μας Click για ανάπτυξη... Μπράβο σε όλους σας Νεκταρία μου που δουλεύετε γι αυτην την έκθεση και προσπαθείτε τόσο πολύ για το καλλίτερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #534 22-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, ώστε να προτιμήσουμε κάποια συγκεκριμένη ώρα ή μέρα, ή όποτε και να πάμε είναι το ίδιο; Θα ήθελα και εγώ 1-2 αφίσες για το βιβλιοπωλείο της μάνας μου, αλλά από πού ακριβώς θα μπορώ να τις πάρω; Click για ανάπτυξη... Μου ειπε η Φωτεινη οτι σου εστειλε πμ,οποτε μαλλον ολα ειναι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 04:38 Η bastet_13: #535 23-11-09 04:38 παιδια θα ηθελα και εγω να μαθω αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα για να ξερω τι ωρα θα ερθω...μπορουμε να ερθουμε ασ πουμε μεσημερι...να φυγουμε και να ξαναερθουμε αργοτερα?κ γινεται με το ιδιο εισιτριο η πληρωνουμε παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:33 Η Νεκταρια έγραψε: #536 23-11-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: παιδια θα ηθελα και εγω να μαθω αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα για να ξερω τι ωρα θα ερθω...μπορουμε να ερθουμε ασ πουμε μεσημερι...να φυγουμε και να ξαναερθουμε αργοτερα?κ γινεται με το ιδιο εισιτριο η πληρωνουμε παλι? Click για ανάπτυξη... Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:45 Η bastet_13: #537 23-11-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Click για ανάπτυξη... ωραια θα ειμαστε εκει και τις δυο μερες....να υποθεσω οτι ο τελικος γινεται κυριακη??? υπαρχει καποια συγκεκριμενη ωρα που θα γινουν αυτα?το best in show και ο κουνο /νορβηγοδιαγωνισμος...ξερουμε περιπου τι ωρα θα ειναι?για να μην τα χασουμε αυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Νεκταρια έγραψε: #538 23-11-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ωραια θα ειμαστε εκει και τις δυο μερες....να υποθεσω οτι ο τελικος γινεται κυριακη??? υπαρχει καποια συγκεκριμενη ωρα που θα γινουν αυτα?το best in show και ο κουνο /νορβηγοδιαγωνισμος...ξερουμε περιπου τι ωρα θα ειναι?για να μην τα χασουμε αυτα!!!! Click για ανάπτυξη... Θα γινουν δυο εκθεσεις,μια το Σαββατο,μια την Κυριακηκουνο /νορβηγοδιαγωνισμος επισημως δεν θα υπαρξει.Ολα τα γατονια ανεξαρτητως διαγωνισμου,για μας θα ειναι ΠΑΝΤΑ BEST και νικητες της καρδιας μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:51 Η bastet_13: #539 23-11-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα γινουν δυο εκθεσεις,μια το Σαββατο,μια την Κυριακηκουνο /νορβηγοδιαγωνισμος επισημως δεν θα υπαρξει.Ολα τα γατονια ανεξαρτητως διαγωνισμου,για μας θα ειναι ΠΑΝΤΑ BEST και νικητες της καρδιας μας Click για ανάπτυξη... ενταξει λοιπον θα ερθω προς μεσημερακι και θα χαζεψω οοοοοολααααααααα τα μπαλακια!!! κριμα που δεν μπορω να τα ζουληξω.... να με προσεχετε μονο μη σας τα κλεψω...χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:27 Η sabi έγραψε: #540 24-11-09 11:27 συγνομη,ισως ειμαι παντελως χαζηδεν βρεισκω ακριβος την διευθενση το "Δαις"πειτε μου παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: OK, θα το προσπαθήσω Click για ανάπτυξη... Προσπαθεισε την δευτερα,για να τα εχω την τριτι,γιατι δεν εχουμε πολυ χρωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 10:13 Η bunny έγραψε: #526 21-11-09 10:13 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: απαντηθηκε απο πάνω Click για ανάπτυξη... Α συγνωμη δεν το είδα Κι έχω 11:00' με 2:00' χορωδία και τις δύο μέρες... Θα πω να φύγω νωρίτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 10:32 Η elvenstar: #527 21-11-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Οποιος-α ενδιαφερεται να βαλει αφισσες της εκθεσης στη γειτονια του και οχι μονο σε pet-shop αλλα και σε αλλα καταστηματα μπορουν να τις προμηθευονται απο το γραφειο της Φωτεινης(Συνταγμα),σπιτι της (Γλυφαδα) η να αποσταλουν μεσω κουριερ. Περιμενουμε εθελοντες. Ευχαριστουμε ΕΟΓ Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται να υπάρχει κ σε ηλεκτρονική μορφή Νεκταρία να το κατεβάσουμε κ να τυπώσουμε εμείς την αφίσα; Εγώ θα ήθελα να βάλω στον κτηνίατρο κ σε 2-3 πετ σοπ που πηγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 11:15 Η SvetikaR έγραψε: #528 21-11-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν γίνεται να υπάρχει κ σε ηλεκτρονική μορφή Νεκταρία να το κατεβάσουμε κ να τυπώσουμε εμείς την αφίσα; Εγώ θα ήθελα να βάλω στον κτηνίατρο κ σε 2-3 πετ σοπ που πηγαίνω Click για ανάπτυξη... Σου τη στέλνω τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 11:24 Η elvenstar: #529 21-11-09 11:24 Φωτεινή μου ευχαριστώ πήρα μία από το μειλ της Νεκταρίας αυτή είναι; Την τυπώνω τώρα κ μετά πάω για αφισοκόλληση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 12:51 Η Νεκταρια έγραψε: #530 21-11-09 12:51 Παιδια οποια θελει την αφισσα σε ηλεκρονικη μορφη και μπορει να την τυπωσει,ας δωσει το μειλ και τη στελνω Αν και τελευταια ωρα πιστευω να καταφερουμε να γεμισουμε την Αθηνα και υπολοιπη Ελλαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #531 21-11-09 17:15 Νεκταρινι στειλε τη και σε μενα σε παρακαλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 17:21 Ο mixalakis: #532 21-11-09 17:21 Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, ώστε να προτιμήσουμε κάποια συγκεκριμένη ώρα ή μέρα, ή όποτε και να πάμε είναι το ίδιο; Θα ήθελα και εγώ 1-2 αφίσες για το βιβλιοπωλείο της μάνας μου, αλλά από πού ακριβώς θα μπορώ να τις πάρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:32 Η staman2 έγραψε: #533 22-11-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Οι συμμετοχές μας αυτή τη φορά είναι ελαφρώς λιγότερες, αλλά έχω την εντύπωση πως η προσέλευση θα είναι μεγαλύτερη. Όσο για την ποικιλία, θα είναι σαφώς μεγαλύτερη με συμμετοχές από την Κύπρο και Βουλγαρία και ράτσες και χρώματα που δεν έχουμε δει εδώ, αλλά δεν σας λέω περισσότερα για να τα δειτε με τα μάτια σας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: ναι, 5-6, αλλά και περισσότερες Rag dolls, British, Aιγαίου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Xωρις ολους εσας διπλα μου δεν θα ειχα καταφερει τπτ,οχι γιατι ειμαι χαζη αλλα απο ενα ατομο δεν γινεται.Ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους με στηριζουν και ειδικα στην Φωτεινη μας Click για ανάπτυξη... Μπράβο σε όλους σας Νεκταρία μου που δουλεύετε γι αυτην την έκθεση και προσπαθείτε τόσο πολύ για το καλλίτερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #534 22-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, ώστε να προτιμήσουμε κάποια συγκεκριμένη ώρα ή μέρα, ή όποτε και να πάμε είναι το ίδιο; Θα ήθελα και εγώ 1-2 αφίσες για το βιβλιοπωλείο της μάνας μου, αλλά από πού ακριβώς θα μπορώ να τις πάρω; Click για ανάπτυξη... Μου ειπε η Φωτεινη οτι σου εστειλε πμ,οποτε μαλλον ολα ειναι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 04:38 Η bastet_13: #535 23-11-09 04:38 παιδια θα ηθελα και εγω να μαθω αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα για να ξερω τι ωρα θα ερθω...μπορουμε να ερθουμε ασ πουμε μεσημερι...να φυγουμε και να ξαναερθουμε αργοτερα?κ γινεται με το ιδιο εισιτριο η πληρωνουμε παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:33 Η Νεκταρια έγραψε: #536 23-11-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: παιδια θα ηθελα και εγω να μαθω αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα για να ξερω τι ωρα θα ερθω...μπορουμε να ερθουμε ασ πουμε μεσημερι...να φυγουμε και να ξαναερθουμε αργοτερα?κ γινεται με το ιδιο εισιτριο η πληρωνουμε παλι? Click για ανάπτυξη... Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:45 Η bastet_13: #537 23-11-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Click για ανάπτυξη... ωραια θα ειμαστε εκει και τις δυο μερες....να υποθεσω οτι ο τελικος γινεται κυριακη??? υπαρχει καποια συγκεκριμενη ωρα που θα γινουν αυτα?το best in show και ο κουνο /νορβηγοδιαγωνισμος...ξερουμε περιπου τι ωρα θα ειναι?για να μην τα χασουμε αυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Νεκταρια έγραψε: #538 23-11-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ωραια θα ειμαστε εκει και τις δυο μερες....να υποθεσω οτι ο τελικος γινεται κυριακη??? υπαρχει καποια συγκεκριμενη ωρα που θα γινουν αυτα?το best in show και ο κουνο /νορβηγοδιαγωνισμος...ξερουμε περιπου τι ωρα θα ειναι?για να μην τα χασουμε αυτα!!!! Click για ανάπτυξη... Θα γινουν δυο εκθεσεις,μια το Σαββατο,μια την Κυριακηκουνο /νορβηγοδιαγωνισμος επισημως δεν θα υπαρξει.Ολα τα γατονια ανεξαρτητως διαγωνισμου,για μας θα ειναι ΠΑΝΤΑ BEST και νικητες της καρδιας μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:51 Η bastet_13: #539 23-11-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα γινουν δυο εκθεσεις,μια το Σαββατο,μια την Κυριακηκουνο /νορβηγοδιαγωνισμος επισημως δεν θα υπαρξει.Ολα τα γατονια ανεξαρτητως διαγωνισμου,για μας θα ειναι ΠΑΝΤΑ BEST και νικητες της καρδιας μας Click για ανάπτυξη... ενταξει λοιπον θα ερθω προς μεσημερακι και θα χαζεψω οοοοοολααααααααα τα μπαλακια!!! κριμα που δεν μπορω να τα ζουληξω.... να με προσεχετε μονο μη σας τα κλεψω...χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:27 Η sabi έγραψε: #540 24-11-09 11:27 συγνομη,ισως ειμαι παντελως χαζηδεν βρεισκω ακριβος την διευθενση το "Δαις"πειτε μου παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: απαντηθηκε απο πάνω Click για ανάπτυξη... Α συγνωμη δεν το είδα Κι έχω 11:00' με 2:00' χορωδία και τις δύο μέρες... Θα πω να φύγω νωρίτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 10:32 Η elvenstar: #527 21-11-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Οποιος-α ενδιαφερεται να βαλει αφισσες της εκθεσης στη γειτονια του και οχι μονο σε pet-shop αλλα και σε αλλα καταστηματα μπορουν να τις προμηθευονται απο το γραφειο της Φωτεινης(Συνταγμα),σπιτι της (Γλυφαδα) η να αποσταλουν μεσω κουριερ. Περιμενουμε εθελοντες. Ευχαριστουμε ΕΟΓ Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται να υπάρχει κ σε ηλεκτρονική μορφή Νεκταρία να το κατεβάσουμε κ να τυπώσουμε εμείς την αφίσα; Εγώ θα ήθελα να βάλω στον κτηνίατρο κ σε 2-3 πετ σοπ που πηγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 11:15 Η SvetikaR έγραψε: #528 21-11-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν γίνεται να υπάρχει κ σε ηλεκτρονική μορφή Νεκταρία να το κατεβάσουμε κ να τυπώσουμε εμείς την αφίσα; Εγώ θα ήθελα να βάλω στον κτηνίατρο κ σε 2-3 πετ σοπ που πηγαίνω Click για ανάπτυξη... Σου τη στέλνω τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 11:24 Η elvenstar: #529 21-11-09 11:24 Φωτεινή μου ευχαριστώ πήρα μία από το μειλ της Νεκταρίας αυτή είναι; Την τυπώνω τώρα κ μετά πάω για αφισοκόλληση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 12:51 Η Νεκταρια έγραψε: #530 21-11-09 12:51 Παιδια οποια θελει την αφισσα σε ηλεκρονικη μορφη και μπορει να την τυπωσει,ας δωσει το μειλ και τη στελνω Αν και τελευταια ωρα πιστευω να καταφερουμε να γεμισουμε την Αθηνα και υπολοιπη Ελλαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #531 21-11-09 17:15 Νεκταρινι στειλε τη και σε μενα σε παρακαλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 17:21 Ο mixalakis: #532 21-11-09 17:21 Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, ώστε να προτιμήσουμε κάποια συγκεκριμένη ώρα ή μέρα, ή όποτε και να πάμε είναι το ίδιο; Θα ήθελα και εγώ 1-2 αφίσες για το βιβλιοπωλείο της μάνας μου, αλλά από πού ακριβώς θα μπορώ να τις πάρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:32 Η staman2 έγραψε: #533 22-11-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Οι συμμετοχές μας αυτή τη φορά είναι ελαφρώς λιγότερες, αλλά έχω την εντύπωση πως η προσέλευση θα είναι μεγαλύτερη. Όσο για την ποικιλία, θα είναι σαφώς μεγαλύτερη με συμμετοχές από την Κύπρο και Βουλγαρία και ράτσες και χρώματα που δεν έχουμε δει εδώ, αλλά δεν σας λέω περισσότερα για να τα δειτε με τα μάτια σας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: ναι, 5-6, αλλά και περισσότερες Rag dolls, British, Aιγαίου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Xωρις ολους εσας διπλα μου δεν θα ειχα καταφερει τπτ,οχι γιατι ειμαι χαζη αλλα απο ενα ατομο δεν γινεται.Ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους με στηριζουν και ειδικα στην Φωτεινη μας Click για ανάπτυξη... Μπράβο σε όλους σας Νεκταρία μου που δουλεύετε γι αυτην την έκθεση και προσπαθείτε τόσο πολύ για το καλλίτερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #534 22-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, ώστε να προτιμήσουμε κάποια συγκεκριμένη ώρα ή μέρα, ή όποτε και να πάμε είναι το ίδιο; Θα ήθελα και εγώ 1-2 αφίσες για το βιβλιοπωλείο της μάνας μου, αλλά από πού ακριβώς θα μπορώ να τις πάρω; Click για ανάπτυξη... Μου ειπε η Φωτεινη οτι σου εστειλε πμ,οποτε μαλλον ολα ειναι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 04:38 Η bastet_13: #535 23-11-09 04:38 παιδια θα ηθελα και εγω να μαθω αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα για να ξερω τι ωρα θα ερθω...μπορουμε να ερθουμε ασ πουμε μεσημερι...να φυγουμε και να ξαναερθουμε αργοτερα?κ γινεται με το ιδιο εισιτριο η πληρωνουμε παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:33 Η Νεκταρια έγραψε: #536 23-11-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: παιδια θα ηθελα και εγω να μαθω αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα για να ξερω τι ωρα θα ερθω...μπορουμε να ερθουμε ασ πουμε μεσημερι...να φυγουμε και να ξαναερθουμε αργοτερα?κ γινεται με το ιδιο εισιτριο η πληρωνουμε παλι? Click για ανάπτυξη... Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:45 Η bastet_13: #537 23-11-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Click για ανάπτυξη... ωραια θα ειμαστε εκει και τις δυο μερες....να υποθεσω οτι ο τελικος γινεται κυριακη??? υπαρχει καποια συγκεκριμενη ωρα που θα γινουν αυτα?το best in show και ο κουνο /νορβηγοδιαγωνισμος...ξερουμε περιπου τι ωρα θα ειναι?για να μην τα χασουμε αυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Νεκταρια έγραψε: #538 23-11-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ωραια θα ειμαστε εκει και τις δυο μερες....να υποθεσω οτι ο τελικος γινεται κυριακη??? υπαρχει καποια συγκεκριμενη ωρα που θα γινουν αυτα?το best in show και ο κουνο /νορβηγοδιαγωνισμος...ξερουμε περιπου τι ωρα θα ειναι?για να μην τα χασουμε αυτα!!!! Click για ανάπτυξη... Θα γινουν δυο εκθεσεις,μια το Σαββατο,μια την Κυριακηκουνο /νορβηγοδιαγωνισμος επισημως δεν θα υπαρξει.Ολα τα γατονια ανεξαρτητως διαγωνισμου,για μας θα ειναι ΠΑΝΤΑ BEST και νικητες της καρδιας μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:51 Η bastet_13: #539 23-11-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα γινουν δυο εκθεσεις,μια το Σαββατο,μια την Κυριακηκουνο /νορβηγοδιαγωνισμος επισημως δεν θα υπαρξει.Ολα τα γατονια ανεξαρτητως διαγωνισμου,για μας θα ειναι ΠΑΝΤΑ BEST και νικητες της καρδιας μας Click για ανάπτυξη... ενταξει λοιπον θα ερθω προς μεσημερακι και θα χαζεψω οοοοοολααααααααα τα μπαλακια!!! κριμα που δεν μπορω να τα ζουληξω.... να με προσεχετε μονο μη σας τα κλεψω...χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:27 Η sabi έγραψε: #540 24-11-09 11:27 συγνομη,ισως ειμαι παντελως χαζηδεν βρεισκω ακριβος την διευθενση το "Δαις"πειτε μου παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Οποιος-α ενδιαφερεται να βαλει αφισσες της εκθεσης στη γειτονια του και οχι μονο σε pet-shop αλλα και σε αλλα καταστηματα μπορουν να τις προμηθευονται απο το γραφειο της Φωτεινης(Συνταγμα),σπιτι της (Γλυφαδα) η να αποσταλουν μεσω κουριερ. Περιμενουμε εθελοντες. Ευχαριστουμε ΕΟΓ Click για ανάπτυξη... Δεν γίνεται να υπάρχει κ σε ηλεκτρονική μορφή Νεκταρία να το κατεβάσουμε κ να τυπώσουμε εμείς την αφίσα; Εγώ θα ήθελα να βάλω στον κτηνίατρο κ σε 2-3 πετ σοπ που πηγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SvetikaR Νεοφερμένο μέλος Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 11:15 Η SvetikaR έγραψε: #528 21-11-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν γίνεται να υπάρχει κ σε ηλεκτρονική μορφή Νεκταρία να το κατεβάσουμε κ να τυπώσουμε εμείς την αφίσα; Εγώ θα ήθελα να βάλω στον κτηνίατρο κ σε 2-3 πετ σοπ που πηγαίνω Click για ανάπτυξη... Σου τη στέλνω τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 11:24 Η elvenstar: #529 21-11-09 11:24 Φωτεινή μου ευχαριστώ πήρα μία από το μειλ της Νεκταρίας αυτή είναι; Την τυπώνω τώρα κ μετά πάω για αφισοκόλληση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 12:51 Η Νεκταρια έγραψε: #530 21-11-09 12:51 Παιδια οποια θελει την αφισσα σε ηλεκρονικη μορφη και μπορει να την τυπωσει,ας δωσει το μειλ και τη στελνω Αν και τελευταια ωρα πιστευω να καταφερουμε να γεμισουμε την Αθηνα και υπολοιπη Ελλαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #531 21-11-09 17:15 Νεκταρινι στειλε τη και σε μενα σε παρακαλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 17:21 Ο mixalakis: #532 21-11-09 17:21 Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, ώστε να προτιμήσουμε κάποια συγκεκριμένη ώρα ή μέρα, ή όποτε και να πάμε είναι το ίδιο; Θα ήθελα και εγώ 1-2 αφίσες για το βιβλιοπωλείο της μάνας μου, αλλά από πού ακριβώς θα μπορώ να τις πάρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:32 Η staman2 έγραψε: #533 22-11-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Οι συμμετοχές μας αυτή τη φορά είναι ελαφρώς λιγότερες, αλλά έχω την εντύπωση πως η προσέλευση θα είναι μεγαλύτερη. Όσο για την ποικιλία, θα είναι σαφώς μεγαλύτερη με συμμετοχές από την Κύπρο και Βουλγαρία και ράτσες και χρώματα που δεν έχουμε δει εδώ, αλλά δεν σας λέω περισσότερα για να τα δειτε με τα μάτια σας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: ναι, 5-6, αλλά και περισσότερες Rag dolls, British, Aιγαίου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Xωρις ολους εσας διπλα μου δεν θα ειχα καταφερει τπτ,οχι γιατι ειμαι χαζη αλλα απο ενα ατομο δεν γινεται.Ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους με στηριζουν και ειδικα στην Φωτεινη μας Click για ανάπτυξη... Μπράβο σε όλους σας Νεκταρία μου που δουλεύετε γι αυτην την έκθεση και προσπαθείτε τόσο πολύ για το καλλίτερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #534 22-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, ώστε να προτιμήσουμε κάποια συγκεκριμένη ώρα ή μέρα, ή όποτε και να πάμε είναι το ίδιο; Θα ήθελα και εγώ 1-2 αφίσες για το βιβλιοπωλείο της μάνας μου, αλλά από πού ακριβώς θα μπορώ να τις πάρω; Click για ανάπτυξη... Μου ειπε η Φωτεινη οτι σου εστειλε πμ,οποτε μαλλον ολα ειναι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 04:38 Η bastet_13: #535 23-11-09 04:38 παιδια θα ηθελα και εγω να μαθω αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα για να ξερω τι ωρα θα ερθω...μπορουμε να ερθουμε ασ πουμε μεσημερι...να φυγουμε και να ξαναερθουμε αργοτερα?κ γινεται με το ιδιο εισιτριο η πληρωνουμε παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:33 Η Νεκταρια έγραψε: #536 23-11-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: παιδια θα ηθελα και εγω να μαθω αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα για να ξερω τι ωρα θα ερθω...μπορουμε να ερθουμε ασ πουμε μεσημερι...να φυγουμε και να ξαναερθουμε αργοτερα?κ γινεται με το ιδιο εισιτριο η πληρωνουμε παλι? Click για ανάπτυξη... Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:45 Η bastet_13: #537 23-11-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Click για ανάπτυξη... ωραια θα ειμαστε εκει και τις δυο μερες....να υποθεσω οτι ο τελικος γινεται κυριακη??? υπαρχει καποια συγκεκριμενη ωρα που θα γινουν αυτα?το best in show και ο κουνο /νορβηγοδιαγωνισμος...ξερουμε περιπου τι ωρα θα ειναι?για να μην τα χασουμε αυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Νεκταρια έγραψε: #538 23-11-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ωραια θα ειμαστε εκει και τις δυο μερες....να υποθεσω οτι ο τελικος γινεται κυριακη??? υπαρχει καποια συγκεκριμενη ωρα που θα γινουν αυτα?το best in show και ο κουνο /νορβηγοδιαγωνισμος...ξερουμε περιπου τι ωρα θα ειναι?για να μην τα χασουμε αυτα!!!! Click για ανάπτυξη... Θα γινουν δυο εκθεσεις,μια το Σαββατο,μια την Κυριακηκουνο /νορβηγοδιαγωνισμος επισημως δεν θα υπαρξει.Ολα τα γατονια ανεξαρτητως διαγωνισμου,για μας θα ειναι ΠΑΝΤΑ BEST και νικητες της καρδιας μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:51 Η bastet_13: #539 23-11-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα γινουν δυο εκθεσεις,μια το Σαββατο,μια την Κυριακηκουνο /νορβηγοδιαγωνισμος επισημως δεν θα υπαρξει.Ολα τα γατονια ανεξαρτητως διαγωνισμου,για μας θα ειναι ΠΑΝΤΑ BEST και νικητες της καρδιας μας Click για ανάπτυξη... ενταξει λοιπον θα ερθω προς μεσημερακι και θα χαζεψω οοοοοολααααααααα τα μπαλακια!!! κριμα που δεν μπορω να τα ζουληξω.... να με προσεχετε μονο μη σας τα κλεψω...χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:27 Η sabi έγραψε: #540 24-11-09 11:27 συγνομη,ισως ειμαι παντελως χαζηδεν βρεισκω ακριβος την διευθενση το "Δαις"πειτε μου παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν γίνεται να υπάρχει κ σε ηλεκτρονική μορφή Νεκταρία να το κατεβάσουμε κ να τυπώσουμε εμείς την αφίσα; Εγώ θα ήθελα να βάλω στον κτηνίατρο κ σε 2-3 πετ σοπ που πηγαίνω Click για ανάπτυξη... Σου τη στέλνω τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 11:24 Η elvenstar: #529 21-11-09 11:24 Φωτεινή μου ευχαριστώ πήρα μία από το μειλ της Νεκταρίας αυτή είναι; Την τυπώνω τώρα κ μετά πάω για αφισοκόλληση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 12:51 Η Νεκταρια έγραψε: #530 21-11-09 12:51 Παιδια οποια θελει την αφισσα σε ηλεκρονικη μορφη και μπορει να την τυπωσει,ας δωσει το μειλ και τη στελνω Αν και τελευταια ωρα πιστευω να καταφερουμε να γεμισουμε την Αθηνα και υπολοιπη Ελλαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #531 21-11-09 17:15 Νεκταρινι στειλε τη και σε μενα σε παρακαλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 17:21 Ο mixalakis: #532 21-11-09 17:21 Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, ώστε να προτιμήσουμε κάποια συγκεκριμένη ώρα ή μέρα, ή όποτε και να πάμε είναι το ίδιο; Θα ήθελα και εγώ 1-2 αφίσες για το βιβλιοπωλείο της μάνας μου, αλλά από πού ακριβώς θα μπορώ να τις πάρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:32 Η staman2 έγραψε: #533 22-11-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Οι συμμετοχές μας αυτή τη φορά είναι ελαφρώς λιγότερες, αλλά έχω την εντύπωση πως η προσέλευση θα είναι μεγαλύτερη. Όσο για την ποικιλία, θα είναι σαφώς μεγαλύτερη με συμμετοχές από την Κύπρο και Βουλγαρία και ράτσες και χρώματα που δεν έχουμε δει εδώ, αλλά δεν σας λέω περισσότερα για να τα δειτε με τα μάτια σας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: ναι, 5-6, αλλά και περισσότερες Rag dolls, British, Aιγαίου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Xωρις ολους εσας διπλα μου δεν θα ειχα καταφερει τπτ,οχι γιατι ειμαι χαζη αλλα απο ενα ατομο δεν γινεται.Ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους με στηριζουν και ειδικα στην Φωτεινη μας Click για ανάπτυξη... Μπράβο σε όλους σας Νεκταρία μου που δουλεύετε γι αυτην την έκθεση και προσπαθείτε τόσο πολύ για το καλλίτερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #534 22-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, ώστε να προτιμήσουμε κάποια συγκεκριμένη ώρα ή μέρα, ή όποτε και να πάμε είναι το ίδιο; Θα ήθελα και εγώ 1-2 αφίσες για το βιβλιοπωλείο της μάνας μου, αλλά από πού ακριβώς θα μπορώ να τις πάρω; Click για ανάπτυξη... Μου ειπε η Φωτεινη οτι σου εστειλε πμ,οποτε μαλλον ολα ειναι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 04:38 Η bastet_13: #535 23-11-09 04:38 παιδια θα ηθελα και εγω να μαθω αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα για να ξερω τι ωρα θα ερθω...μπορουμε να ερθουμε ασ πουμε μεσημερι...να φυγουμε και να ξαναερθουμε αργοτερα?κ γινεται με το ιδιο εισιτριο η πληρωνουμε παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:33 Η Νεκταρια έγραψε: #536 23-11-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: παιδια θα ηθελα και εγω να μαθω αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα για να ξερω τι ωρα θα ερθω...μπορουμε να ερθουμε ασ πουμε μεσημερι...να φυγουμε και να ξαναερθουμε αργοτερα?κ γινεται με το ιδιο εισιτριο η πληρωνουμε παλι? Click για ανάπτυξη... Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:45 Η bastet_13: #537 23-11-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Click για ανάπτυξη... ωραια θα ειμαστε εκει και τις δυο μερες....να υποθεσω οτι ο τελικος γινεται κυριακη??? υπαρχει καποια συγκεκριμενη ωρα που θα γινουν αυτα?το best in show και ο κουνο /νορβηγοδιαγωνισμος...ξερουμε περιπου τι ωρα θα ειναι?για να μην τα χασουμε αυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Νεκταρια έγραψε: #538 23-11-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ωραια θα ειμαστε εκει και τις δυο μερες....να υποθεσω οτι ο τελικος γινεται κυριακη??? υπαρχει καποια συγκεκριμενη ωρα που θα γινουν αυτα?το best in show και ο κουνο /νορβηγοδιαγωνισμος...ξερουμε περιπου τι ωρα θα ειναι?για να μην τα χασουμε αυτα!!!! Click για ανάπτυξη... Θα γινουν δυο εκθεσεις,μια το Σαββατο,μια την Κυριακηκουνο /νορβηγοδιαγωνισμος επισημως δεν θα υπαρξει.Ολα τα γατονια ανεξαρτητως διαγωνισμου,για μας θα ειναι ΠΑΝΤΑ BEST και νικητες της καρδιας μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:51 Η bastet_13: #539 23-11-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα γινουν δυο εκθεσεις,μια το Σαββατο,μια την Κυριακηκουνο /νορβηγοδιαγωνισμος επισημως δεν θα υπαρξει.Ολα τα γατονια ανεξαρτητως διαγωνισμου,για μας θα ειναι ΠΑΝΤΑ BEST και νικητες της καρδιας μας Click για ανάπτυξη... ενταξει λοιπον θα ερθω προς μεσημερακι και θα χαζεψω οοοοοολααααααααα τα μπαλακια!!! κριμα που δεν μπορω να τα ζουληξω.... να με προσεχετε μονο μη σας τα κλεψω...χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:27 Η sabi έγραψε: #540 24-11-09 11:27 συγνομη,ισως ειμαι παντελως χαζηδεν βρεισκω ακριβος την διευθενση το "Δαις"πειτε μου παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φωτεινή μου ευχαριστώ πήρα μία από το μειλ της Νεκταρίας αυτή είναι; Την τυπώνω τώρα κ μετά πάω για αφισοκόλληση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 12:51 Η Νεκταρια έγραψε: #530 21-11-09 12:51 Παιδια οποια θελει την αφισσα σε ηλεκρονικη μορφη και μπορει να την τυπωσει,ας δωσει το μειλ και τη στελνω Αν και τελευταια ωρα πιστευω να καταφερουμε να γεμισουμε την Αθηνα και υπολοιπη Ελλαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #531 21-11-09 17:15 Νεκταρινι στειλε τη και σε μενα σε παρακαλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 17:21 Ο mixalakis: #532 21-11-09 17:21 Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, ώστε να προτιμήσουμε κάποια συγκεκριμένη ώρα ή μέρα, ή όποτε και να πάμε είναι το ίδιο; Θα ήθελα και εγώ 1-2 αφίσες για το βιβλιοπωλείο της μάνας μου, αλλά από πού ακριβώς θα μπορώ να τις πάρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:32 Η staman2 έγραψε: #533 22-11-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Οι συμμετοχές μας αυτή τη φορά είναι ελαφρώς λιγότερες, αλλά έχω την εντύπωση πως η προσέλευση θα είναι μεγαλύτερη. Όσο για την ποικιλία, θα είναι σαφώς μεγαλύτερη με συμμετοχές από την Κύπρο και Βουλγαρία και ράτσες και χρώματα που δεν έχουμε δει εδώ, αλλά δεν σας λέω περισσότερα για να τα δειτε με τα μάτια σας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: ναι, 5-6, αλλά και περισσότερες Rag dolls, British, Aιγαίου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Xωρις ολους εσας διπλα μου δεν θα ειχα καταφερει τπτ,οχι γιατι ειμαι χαζη αλλα απο ενα ατομο δεν γινεται.Ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους με στηριζουν και ειδικα στην Φωτεινη μας Click για ανάπτυξη... Μπράβο σε όλους σας Νεκταρία μου που δουλεύετε γι αυτην την έκθεση και προσπαθείτε τόσο πολύ για το καλλίτερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #534 22-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, ώστε να προτιμήσουμε κάποια συγκεκριμένη ώρα ή μέρα, ή όποτε και να πάμε είναι το ίδιο; Θα ήθελα και εγώ 1-2 αφίσες για το βιβλιοπωλείο της μάνας μου, αλλά από πού ακριβώς θα μπορώ να τις πάρω; Click για ανάπτυξη... Μου ειπε η Φωτεινη οτι σου εστειλε πμ,οποτε μαλλον ολα ειναι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 04:38 Η bastet_13: #535 23-11-09 04:38 παιδια θα ηθελα και εγω να μαθω αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα για να ξερω τι ωρα θα ερθω...μπορουμε να ερθουμε ασ πουμε μεσημερι...να φυγουμε και να ξαναερθουμε αργοτερα?κ γινεται με το ιδιο εισιτριο η πληρωνουμε παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:33 Η Νεκταρια έγραψε: #536 23-11-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: παιδια θα ηθελα και εγω να μαθω αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα για να ξερω τι ωρα θα ερθω...μπορουμε να ερθουμε ασ πουμε μεσημερι...να φυγουμε και να ξαναερθουμε αργοτερα?κ γινεται με το ιδιο εισιτριο η πληρωνουμε παλι? Click για ανάπτυξη... Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:45 Η bastet_13: #537 23-11-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Click για ανάπτυξη... ωραια θα ειμαστε εκει και τις δυο μερες....να υποθεσω οτι ο τελικος γινεται κυριακη??? υπαρχει καποια συγκεκριμενη ωρα που θα γινουν αυτα?το best in show και ο κουνο /νορβηγοδιαγωνισμος...ξερουμε περιπου τι ωρα θα ειναι?για να μην τα χασουμε αυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Νεκταρια έγραψε: #538 23-11-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ωραια θα ειμαστε εκει και τις δυο μερες....να υποθεσω οτι ο τελικος γινεται κυριακη??? υπαρχει καποια συγκεκριμενη ωρα που θα γινουν αυτα?το best in show και ο κουνο /νορβηγοδιαγωνισμος...ξερουμε περιπου τι ωρα θα ειναι?για να μην τα χασουμε αυτα!!!! Click για ανάπτυξη... Θα γινουν δυο εκθεσεις,μια το Σαββατο,μια την Κυριακηκουνο /νορβηγοδιαγωνισμος επισημως δεν θα υπαρξει.Ολα τα γατονια ανεξαρτητως διαγωνισμου,για μας θα ειναι ΠΑΝΤΑ BEST και νικητες της καρδιας μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:51 Η bastet_13: #539 23-11-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα γινουν δυο εκθεσεις,μια το Σαββατο,μια την Κυριακηκουνο /νορβηγοδιαγωνισμος επισημως δεν θα υπαρξει.Ολα τα γατονια ανεξαρτητως διαγωνισμου,για μας θα ειναι ΠΑΝΤΑ BEST και νικητες της καρδιας μας Click για ανάπτυξη... ενταξει λοιπον θα ερθω προς μεσημερακι και θα χαζεψω οοοοοολααααααααα τα μπαλακια!!! κριμα που δεν μπορω να τα ζουληξω.... να με προσεχετε μονο μη σας τα κλεψω...χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:27 Η sabi έγραψε: #540 24-11-09 11:27 συγνομη,ισως ειμαι παντελως χαζηδεν βρεισκω ακριβος την διευθενση το "Δαις"πειτε μου παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια οποια θελει την αφισσα σε ηλεκρονικη μορφη και μπορει να την τυπωσει,ας δωσει το μειλ και τη στελνω Αν και τελευταια ωρα πιστευω να καταφερουμε να γεμισουμε την Αθηνα και υπολοιπη Ελλαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #531 21-11-09 17:15 Νεκταρινι στειλε τη και σε μενα σε παρακαλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 17:21 Ο mixalakis: #532 21-11-09 17:21 Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, ώστε να προτιμήσουμε κάποια συγκεκριμένη ώρα ή μέρα, ή όποτε και να πάμε είναι το ίδιο; Θα ήθελα και εγώ 1-2 αφίσες για το βιβλιοπωλείο της μάνας μου, αλλά από πού ακριβώς θα μπορώ να τις πάρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:32 Η staman2 έγραψε: #533 22-11-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Οι συμμετοχές μας αυτή τη φορά είναι ελαφρώς λιγότερες, αλλά έχω την εντύπωση πως η προσέλευση θα είναι μεγαλύτερη. Όσο για την ποικιλία, θα είναι σαφώς μεγαλύτερη με συμμετοχές από την Κύπρο και Βουλγαρία και ράτσες και χρώματα που δεν έχουμε δει εδώ, αλλά δεν σας λέω περισσότερα για να τα δειτε με τα μάτια σας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: ναι, 5-6, αλλά και περισσότερες Rag dolls, British, Aιγαίου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Xωρις ολους εσας διπλα μου δεν θα ειχα καταφερει τπτ,οχι γιατι ειμαι χαζη αλλα απο ενα ατομο δεν γινεται.Ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους με στηριζουν και ειδικα στην Φωτεινη μας Click για ανάπτυξη... Μπράβο σε όλους σας Νεκταρία μου που δουλεύετε γι αυτην την έκθεση και προσπαθείτε τόσο πολύ για το καλλίτερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #534 22-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, ώστε να προτιμήσουμε κάποια συγκεκριμένη ώρα ή μέρα, ή όποτε και να πάμε είναι το ίδιο; Θα ήθελα και εγώ 1-2 αφίσες για το βιβλιοπωλείο της μάνας μου, αλλά από πού ακριβώς θα μπορώ να τις πάρω; Click για ανάπτυξη... Μου ειπε η Φωτεινη οτι σου εστειλε πμ,οποτε μαλλον ολα ειναι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 04:38 Η bastet_13: #535 23-11-09 04:38 παιδια θα ηθελα και εγω να μαθω αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα για να ξερω τι ωρα θα ερθω...μπορουμε να ερθουμε ασ πουμε μεσημερι...να φυγουμε και να ξαναερθουμε αργοτερα?κ γινεται με το ιδιο εισιτριο η πληρωνουμε παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:33 Η Νεκταρια έγραψε: #536 23-11-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: παιδια θα ηθελα και εγω να μαθω αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα για να ξερω τι ωρα θα ερθω...μπορουμε να ερθουμε ασ πουμε μεσημερι...να φυγουμε και να ξαναερθουμε αργοτερα?κ γινεται με το ιδιο εισιτριο η πληρωνουμε παλι? Click για ανάπτυξη... Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:45 Η bastet_13: #537 23-11-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Click για ανάπτυξη... ωραια θα ειμαστε εκει και τις δυο μερες....να υποθεσω οτι ο τελικος γινεται κυριακη??? υπαρχει καποια συγκεκριμενη ωρα που θα γινουν αυτα?το best in show και ο κουνο /νορβηγοδιαγωνισμος...ξερουμε περιπου τι ωρα θα ειναι?για να μην τα χασουμε αυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Νεκταρια έγραψε: #538 23-11-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ωραια θα ειμαστε εκει και τις δυο μερες....να υποθεσω οτι ο τελικος γινεται κυριακη??? υπαρχει καποια συγκεκριμενη ωρα που θα γινουν αυτα?το best in show και ο κουνο /νορβηγοδιαγωνισμος...ξερουμε περιπου τι ωρα θα ειναι?για να μην τα χασουμε αυτα!!!! Click για ανάπτυξη... Θα γινουν δυο εκθεσεις,μια το Σαββατο,μια την Κυριακηκουνο /νορβηγοδιαγωνισμος επισημως δεν θα υπαρξει.Ολα τα γατονια ανεξαρτητως διαγωνισμου,για μας θα ειναι ΠΑΝΤΑ BEST και νικητες της καρδιας μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:51 Η bastet_13: #539 23-11-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα γινουν δυο εκθεσεις,μια το Σαββατο,μια την Κυριακηκουνο /νορβηγοδιαγωνισμος επισημως δεν θα υπαρξει.Ολα τα γατονια ανεξαρτητως διαγωνισμου,για μας θα ειναι ΠΑΝΤΑ BEST και νικητες της καρδιας μας Click για ανάπτυξη... ενταξει λοιπον θα ερθω προς μεσημερακι και θα χαζεψω οοοοοολααααααααα τα μπαλακια!!! κριμα που δεν μπορω να τα ζουληξω.... να με προσεχετε μονο μη σας τα κλεψω...χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:27 Η sabi έγραψε: #540 24-11-09 11:27 συγνομη,ισως ειμαι παντελως χαζηδεν βρεισκω ακριβος την διευθενση το "Δαις"πειτε μου παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νεκταρινι στειλε τη και σε μενα σε παρακαλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mixalakis Νεοφερμένο μέλος Ο mixalakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2009 στις 17:21 Ο mixalakis: #532 21-11-09 17:21 Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, ώστε να προτιμήσουμε κάποια συγκεκριμένη ώρα ή μέρα, ή όποτε και να πάμε είναι το ίδιο; Θα ήθελα και εγώ 1-2 αφίσες για το βιβλιοπωλείο της μάνας μου, αλλά από πού ακριβώς θα μπορώ να τις πάρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:32 Η staman2 έγραψε: #533 22-11-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Οι συμμετοχές μας αυτή τη φορά είναι ελαφρώς λιγότερες, αλλά έχω την εντύπωση πως η προσέλευση θα είναι μεγαλύτερη. Όσο για την ποικιλία, θα είναι σαφώς μεγαλύτερη με συμμετοχές από την Κύπρο και Βουλγαρία και ράτσες και χρώματα που δεν έχουμε δει εδώ, αλλά δεν σας λέω περισσότερα για να τα δειτε με τα μάτια σας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: ναι, 5-6, αλλά και περισσότερες Rag dolls, British, Aιγαίου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Xωρις ολους εσας διπλα μου δεν θα ειχα καταφερει τπτ,οχι γιατι ειμαι χαζη αλλα απο ενα ατομο δεν γινεται.Ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους με στηριζουν και ειδικα στην Φωτεινη μας Click για ανάπτυξη... Μπράβο σε όλους σας Νεκταρία μου που δουλεύετε γι αυτην την έκθεση και προσπαθείτε τόσο πολύ για το καλλίτερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #534 22-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, ώστε να προτιμήσουμε κάποια συγκεκριμένη ώρα ή μέρα, ή όποτε και να πάμε είναι το ίδιο; Θα ήθελα και εγώ 1-2 αφίσες για το βιβλιοπωλείο της μάνας μου, αλλά από πού ακριβώς θα μπορώ να τις πάρω; Click για ανάπτυξη... Μου ειπε η Φωτεινη οτι σου εστειλε πμ,οποτε μαλλον ολα ειναι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 04:38 Η bastet_13: #535 23-11-09 04:38 παιδια θα ηθελα και εγω να μαθω αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα για να ξερω τι ωρα θα ερθω...μπορουμε να ερθουμε ασ πουμε μεσημερι...να φυγουμε και να ξαναερθουμε αργοτερα?κ γινεται με το ιδιο εισιτριο η πληρωνουμε παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:33 Η Νεκταρια έγραψε: #536 23-11-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: παιδια θα ηθελα και εγω να μαθω αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα για να ξερω τι ωρα θα ερθω...μπορουμε να ερθουμε ασ πουμε μεσημερι...να φυγουμε και να ξαναερθουμε αργοτερα?κ γινεται με το ιδιο εισιτριο η πληρωνουμε παλι? Click για ανάπτυξη... Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:45 Η bastet_13: #537 23-11-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Click για ανάπτυξη... ωραια θα ειμαστε εκει και τις δυο μερες....να υποθεσω οτι ο τελικος γινεται κυριακη??? υπαρχει καποια συγκεκριμενη ωρα που θα γινουν αυτα?το best in show και ο κουνο /νορβηγοδιαγωνισμος...ξερουμε περιπου τι ωρα θα ειναι?για να μην τα χασουμε αυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Νεκταρια έγραψε: #538 23-11-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ωραια θα ειμαστε εκει και τις δυο μερες....να υποθεσω οτι ο τελικος γινεται κυριακη??? υπαρχει καποια συγκεκριμενη ωρα που θα γινουν αυτα?το best in show και ο κουνο /νορβηγοδιαγωνισμος...ξερουμε περιπου τι ωρα θα ειναι?για να μην τα χασουμε αυτα!!!! Click για ανάπτυξη... Θα γινουν δυο εκθεσεις,μια το Σαββατο,μια την Κυριακηκουνο /νορβηγοδιαγωνισμος επισημως δεν θα υπαρξει.Ολα τα γατονια ανεξαρτητως διαγωνισμου,για μας θα ειναι ΠΑΝΤΑ BEST και νικητες της καρδιας μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:51 Η bastet_13: #539 23-11-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα γινουν δυο εκθεσεις,μια το Σαββατο,μια την Κυριακηκουνο /νορβηγοδιαγωνισμος επισημως δεν θα υπαρξει.Ολα τα γατονια ανεξαρτητως διαγωνισμου,για μας θα ειναι ΠΑΝΤΑ BEST και νικητες της καρδιας μας Click για ανάπτυξη... ενταξει λοιπον θα ερθω προς μεσημερακι και θα χαζεψω οοοοοολααααααααα τα μπαλακια!!! κριμα που δεν μπορω να τα ζουληξω.... να με προσεχετε μονο μη σας τα κλεψω...χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:27 Η sabi έγραψε: #540 24-11-09 11:27 συγνομη,ισως ειμαι παντελως χαζηδεν βρεισκω ακριβος την διευθενση το "Δαις"πειτε μου παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, ώστε να προτιμήσουμε κάποια συγκεκριμένη ώρα ή μέρα, ή όποτε και να πάμε είναι το ίδιο; Θα ήθελα και εγώ 1-2 αφίσες για το βιβλιοπωλείο της μάνας μου, αλλά από πού ακριβώς θα μπορώ να τις πάρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 22:32 Η staman2 έγραψε: #533 22-11-09 22:32 Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Οι συμμετοχές μας αυτή τη φορά είναι ελαφρώς λιγότερες, αλλά έχω την εντύπωση πως η προσέλευση θα είναι μεγαλύτερη. Όσο για την ποικιλία, θα είναι σαφώς μεγαλύτερη με συμμετοχές από την Κύπρο και Βουλγαρία και ράτσες και χρώματα που δεν έχουμε δει εδώ, αλλά δεν σας λέω περισσότερα για να τα δειτε με τα μάτια σας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: ναι, 5-6, αλλά και περισσότερες Rag dolls, British, Aιγαίου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Xωρις ολους εσας διπλα μου δεν θα ειχα καταφερει τπτ,οχι γιατι ειμαι χαζη αλλα απο ενα ατομο δεν γινεται.Ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους με στηριζουν και ειδικα στην Φωτεινη μας Click για ανάπτυξη... Μπράβο σε όλους σας Νεκταρία μου που δουλεύετε γι αυτην την έκθεση και προσπαθείτε τόσο πολύ για το καλλίτερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #534 22-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, ώστε να προτιμήσουμε κάποια συγκεκριμένη ώρα ή μέρα, ή όποτε και να πάμε είναι το ίδιο; Θα ήθελα και εγώ 1-2 αφίσες για το βιβλιοπωλείο της μάνας μου, αλλά από πού ακριβώς θα μπορώ να τις πάρω; Click για ανάπτυξη... Μου ειπε η Φωτεινη οτι σου εστειλε πμ,οποτε μαλλον ολα ειναι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 04:38 Η bastet_13: #535 23-11-09 04:38 παιδια θα ηθελα και εγω να μαθω αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα για να ξερω τι ωρα θα ερθω...μπορουμε να ερθουμε ασ πουμε μεσημερι...να φυγουμε και να ξαναερθουμε αργοτερα?κ γινεται με το ιδιο εισιτριο η πληρωνουμε παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:33 Η Νεκταρια έγραψε: #536 23-11-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: παιδια θα ηθελα και εγω να μαθω αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα για να ξερω τι ωρα θα ερθω...μπορουμε να ερθουμε ασ πουμε μεσημερι...να φυγουμε και να ξαναερθουμε αργοτερα?κ γινεται με το ιδιο εισιτριο η πληρωνουμε παλι? Click για ανάπτυξη... Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:45 Η bastet_13: #537 23-11-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Click για ανάπτυξη... ωραια θα ειμαστε εκει και τις δυο μερες....να υποθεσω οτι ο τελικος γινεται κυριακη??? υπαρχει καποια συγκεκριμενη ωρα που θα γινουν αυτα?το best in show και ο κουνο /νορβηγοδιαγωνισμος...ξερουμε περιπου τι ωρα θα ειναι?για να μην τα χασουμε αυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Νεκταρια έγραψε: #538 23-11-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ωραια θα ειμαστε εκει και τις δυο μερες....να υποθεσω οτι ο τελικος γινεται κυριακη??? υπαρχει καποια συγκεκριμενη ωρα που θα γινουν αυτα?το best in show και ο κουνο /νορβηγοδιαγωνισμος...ξερουμε περιπου τι ωρα θα ειναι?για να μην τα χασουμε αυτα!!!! Click για ανάπτυξη... Θα γινουν δυο εκθεσεις,μια το Σαββατο,μια την Κυριακηκουνο /νορβηγοδιαγωνισμος επισημως δεν θα υπαρξει.Ολα τα γατονια ανεξαρτητως διαγωνισμου,για μας θα ειναι ΠΑΝΤΑ BEST και νικητες της καρδιας μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:51 Η bastet_13: #539 23-11-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα γινουν δυο εκθεσεις,μια το Σαββατο,μια την Κυριακηκουνο /νορβηγοδιαγωνισμος επισημως δεν θα υπαρξει.Ολα τα γατονια ανεξαρτητως διαγωνισμου,για μας θα ειναι ΠΑΝΤΑ BEST και νικητες της καρδιας μας Click για ανάπτυξη... ενταξει λοιπον θα ερθω προς μεσημερακι και θα χαζεψω οοοοοολααααααααα τα μπαλακια!!! κριμα που δεν μπορω να τα ζουληξω.... να με προσεχετε μονο μη σας τα κλεψω...χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:27 Η sabi έγραψε: #540 24-11-09 11:27 συγνομη,ισως ειμαι παντελως χαζηδεν βρεισκω ακριβος την διευθενση το "Δαις"πειτε μου παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: Οι συμμετοχές μας αυτή τη φορά είναι ελαφρώς λιγότερες, αλλά έχω την εντύπωση πως η προσέλευση θα είναι μεγαλύτερη. Όσο για την ποικιλία, θα είναι σαφώς μεγαλύτερη με συμμετοχές από την Κύπρο και Βουλγαρία και ράτσες και χρώματα που δεν έχουμε δει εδώ, αλλά δεν σας λέω περισσότερα για να τα δειτε με τα μάτια σας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SvetikaR: ναι, 5-6, αλλά και περισσότερες Rag dolls, British, Aιγαίου Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Xωρις ολους εσας διπλα μου δεν θα ειχα καταφερει τπτ,οχι γιατι ειμαι χαζη αλλα απο ενα ατομο δεν γινεται.Ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους με στηριζουν και ειδικα στην Φωτεινη μας Click για ανάπτυξη... Μπράβο σε όλους σας Νεκταρία μου που δουλεύετε γι αυτην την έκθεση και προσπαθείτε τόσο πολύ για το καλλίτερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 23:52 Η Νεκταρια έγραψε: #534 22-11-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, ώστε να προτιμήσουμε κάποια συγκεκριμένη ώρα ή μέρα, ή όποτε και να πάμε είναι το ίδιο; Θα ήθελα και εγώ 1-2 αφίσες για το βιβλιοπωλείο της μάνας μου, αλλά από πού ακριβώς θα μπορώ να τις πάρω; Click για ανάπτυξη... Μου ειπε η Φωτεινη οτι σου εστειλε πμ,οποτε μαλλον ολα ειναι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 04:38 Η bastet_13: #535 23-11-09 04:38 παιδια θα ηθελα και εγω να μαθω αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα για να ξερω τι ωρα θα ερθω...μπορουμε να ερθουμε ασ πουμε μεσημερι...να φυγουμε και να ξαναερθουμε αργοτερα?κ γινεται με το ιδιο εισιτριο η πληρωνουμε παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:33 Η Νεκταρια έγραψε: #536 23-11-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: παιδια θα ηθελα και εγω να μαθω αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα για να ξερω τι ωρα θα ερθω...μπορουμε να ερθουμε ασ πουμε μεσημερι...να φυγουμε και να ξαναερθουμε αργοτερα?κ γινεται με το ιδιο εισιτριο η πληρωνουμε παλι? Click για ανάπτυξη... Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:45 Η bastet_13: #537 23-11-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Click για ανάπτυξη... ωραια θα ειμαστε εκει και τις δυο μερες....να υποθεσω οτι ο τελικος γινεται κυριακη??? υπαρχει καποια συγκεκριμενη ωρα που θα γινουν αυτα?το best in show και ο κουνο /νορβηγοδιαγωνισμος...ξερουμε περιπου τι ωρα θα ειναι?για να μην τα χασουμε αυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Νεκταρια έγραψε: #538 23-11-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ωραια θα ειμαστε εκει και τις δυο μερες....να υποθεσω οτι ο τελικος γινεται κυριακη??? υπαρχει καποια συγκεκριμενη ωρα που θα γινουν αυτα?το best in show και ο κουνο /νορβηγοδιαγωνισμος...ξερουμε περιπου τι ωρα θα ειναι?για να μην τα χασουμε αυτα!!!! Click για ανάπτυξη... Θα γινουν δυο εκθεσεις,μια το Σαββατο,μια την Κυριακηκουνο /νορβηγοδιαγωνισμος επισημως δεν θα υπαρξει.Ολα τα γατονια ανεξαρτητως διαγωνισμου,για μας θα ειναι ΠΑΝΤΑ BEST και νικητες της καρδιας μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:51 Η bastet_13: #539 23-11-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα γινουν δυο εκθεσεις,μια το Σαββατο,μια την Κυριακηκουνο /νορβηγοδιαγωνισμος επισημως δεν θα υπαρξει.Ολα τα γατονια ανεξαρτητως διαγωνισμου,για μας θα ειναι ΠΑΝΤΑ BEST και νικητες της καρδιας μας Click για ανάπτυξη... ενταξει λοιπον θα ερθω προς μεσημερακι και θα χαζεψω οοοοοολααααααααα τα μπαλακια!!! κριμα που δεν μπορω να τα ζουληξω.... να με προσεχετε μονο μη σας τα κλεψω...χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:27 Η sabi έγραψε: #540 24-11-09 11:27 συγνομη,ισως ειμαι παντελως χαζηδεν βρεισκω ακριβος την διευθενση το "Δαις"πειτε μου παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mixalakis: Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, ώστε να προτιμήσουμε κάποια συγκεκριμένη ώρα ή μέρα, ή όποτε και να πάμε είναι το ίδιο; Θα ήθελα και εγώ 1-2 αφίσες για το βιβλιοπωλείο της μάνας μου, αλλά από πού ακριβώς θα μπορώ να τις πάρω; Click για ανάπτυξη... Μου ειπε η Φωτεινη οτι σου εστειλε πμ,οποτε μαλλον ολα ειναι οκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 04:38 Η bastet_13: #535 23-11-09 04:38 παιδια θα ηθελα και εγω να μαθω αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα για να ξερω τι ωρα θα ερθω...μπορουμε να ερθουμε ασ πουμε μεσημερι...να φυγουμε και να ξαναερθουμε αργοτερα?κ γινεται με το ιδιο εισιτριο η πληρωνουμε παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:33 Η Νεκταρια έγραψε: #536 23-11-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: παιδια θα ηθελα και εγω να μαθω αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα για να ξερω τι ωρα θα ερθω...μπορουμε να ερθουμε ασ πουμε μεσημερι...να φυγουμε και να ξαναερθουμε αργοτερα?κ γινεται με το ιδιο εισιτριο η πληρωνουμε παλι? Click για ανάπτυξη... Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:45 Η bastet_13: #537 23-11-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Click για ανάπτυξη... ωραια θα ειμαστε εκει και τις δυο μερες....να υποθεσω οτι ο τελικος γινεται κυριακη??? υπαρχει καποια συγκεκριμενη ωρα που θα γινουν αυτα?το best in show και ο κουνο /νορβηγοδιαγωνισμος...ξερουμε περιπου τι ωρα θα ειναι?για να μην τα χασουμε αυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Νεκταρια έγραψε: #538 23-11-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ωραια θα ειμαστε εκει και τις δυο μερες....να υποθεσω οτι ο τελικος γινεται κυριακη??? υπαρχει καποια συγκεκριμενη ωρα που θα γινουν αυτα?το best in show και ο κουνο /νορβηγοδιαγωνισμος...ξερουμε περιπου τι ωρα θα ειναι?για να μην τα χασουμε αυτα!!!! Click για ανάπτυξη... Θα γινουν δυο εκθεσεις,μια το Σαββατο,μια την Κυριακηκουνο /νορβηγοδιαγωνισμος επισημως δεν θα υπαρξει.Ολα τα γατονια ανεξαρτητως διαγωνισμου,για μας θα ειναι ΠΑΝΤΑ BEST και νικητες της καρδιας μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:51 Η bastet_13: #539 23-11-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα γινουν δυο εκθεσεις,μια το Σαββατο,μια την Κυριακηκουνο /νορβηγοδιαγωνισμος επισημως δεν θα υπαρξει.Ολα τα γατονια ανεξαρτητως διαγωνισμου,για μας θα ειναι ΠΑΝΤΑ BEST και νικητες της καρδιας μας Click για ανάπτυξη... ενταξει λοιπον θα ερθω προς μεσημερακι και θα χαζεψω οοοοοολααααααααα τα μπαλακια!!! κριμα που δεν μπορω να τα ζουληξω.... να με προσεχετε μονο μη σας τα κλεψω...χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:27 Η sabi έγραψε: #540 24-11-09 11:27 συγνομη,ισως ειμαι παντελως χαζηδεν βρεισκω ακριβος την διευθενση το "Δαις"πειτε μου παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια θα ηθελα και εγω να μαθω αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα για να ξερω τι ωρα θα ερθω...μπορουμε να ερθουμε ασ πουμε μεσημερι...να φυγουμε και να ξαναερθουμε αργοτερα?κ γινεται με το ιδιο εισιτριο η πληρωνουμε παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 09:33 Η Νεκταρια έγραψε: #536 23-11-09 09:33 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: παιδια θα ηθελα και εγω να μαθω αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα για να ξερω τι ωρα θα ερθω...μπορουμε να ερθουμε ασ πουμε μεσημερι...να φυγουμε και να ξαναερθουμε αργοτερα?κ γινεται με το ιδιο εισιτριο η πληρωνουμε παλι? Click για ανάπτυξη... Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:45 Η bastet_13: #537 23-11-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Click για ανάπτυξη... ωραια θα ειμαστε εκει και τις δυο μερες....να υποθεσω οτι ο τελικος γινεται κυριακη??? υπαρχει καποια συγκεκριμενη ωρα που θα γινουν αυτα?το best in show και ο κουνο /νορβηγοδιαγωνισμος...ξερουμε περιπου τι ωρα θα ειναι?για να μην τα χασουμε αυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Νεκταρια έγραψε: #538 23-11-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ωραια θα ειμαστε εκει και τις δυο μερες....να υποθεσω οτι ο τελικος γινεται κυριακη??? υπαρχει καποια συγκεκριμενη ωρα που θα γινουν αυτα?το best in show και ο κουνο /νορβηγοδιαγωνισμος...ξερουμε περιπου τι ωρα θα ειναι?για να μην τα χασουμε αυτα!!!! Click για ανάπτυξη... Θα γινουν δυο εκθεσεις,μια το Σαββατο,μια την Κυριακηκουνο /νορβηγοδιαγωνισμος επισημως δεν θα υπαρξει.Ολα τα γατονια ανεξαρτητως διαγωνισμου,για μας θα ειναι ΠΑΝΤΑ BEST και νικητες της καρδιας μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:51 Η bastet_13: #539 23-11-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα γινουν δυο εκθεσεις,μια το Σαββατο,μια την Κυριακηκουνο /νορβηγοδιαγωνισμος επισημως δεν θα υπαρξει.Ολα τα γατονια ανεξαρτητως διαγωνισμου,για μας θα ειναι ΠΑΝΤΑ BEST και νικητες της καρδιας μας Click για ανάπτυξη... ενταξει λοιπον θα ερθω προς μεσημερακι και θα χαζεψω οοοοοολααααααααα τα μπαλακια!!! κριμα που δεν μπορω να τα ζουληξω.... να με προσεχετε μονο μη σας τα κλεψω...χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:27 Η sabi έγραψε: #540 24-11-09 11:27 συγνομη,ισως ειμαι παντελως χαζηδεν βρεισκω ακριβος την διευθενση το "Δαις"πειτε μου παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: παιδια θα ηθελα και εγω να μαθω αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα για να ξερω τι ωρα θα ερθω...μπορουμε να ερθουμε ασ πουμε μεσημερι...να φυγουμε και να ξαναερθουμε αργοτερα?κ γινεται με το ιδιο εισιτριο η πληρωνουμε παλι? Click για ανάπτυξη... Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:45 Η bastet_13: #537 23-11-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Click για ανάπτυξη... ωραια θα ειμαστε εκει και τις δυο μερες....να υποθεσω οτι ο τελικος γινεται κυριακη??? υπαρχει καποια συγκεκριμενη ωρα που θα γινουν αυτα?το best in show και ο κουνο /νορβηγοδιαγωνισμος...ξερουμε περιπου τι ωρα θα ειναι?για να μην τα χασουμε αυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Νεκταρια έγραψε: #538 23-11-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ωραια θα ειμαστε εκει και τις δυο μερες....να υποθεσω οτι ο τελικος γινεται κυριακη??? υπαρχει καποια συγκεκριμενη ωρα που θα γινουν αυτα?το best in show και ο κουνο /νορβηγοδιαγωνισμος...ξερουμε περιπου τι ωρα θα ειναι?για να μην τα χασουμε αυτα!!!! Click για ανάπτυξη... Θα γινουν δυο εκθεσεις,μια το Σαββατο,μια την Κυριακηκουνο /νορβηγοδιαγωνισμος επισημως δεν θα υπαρξει.Ολα τα γατονια ανεξαρτητως διαγωνισμου,για μας θα ειναι ΠΑΝΤΑ BEST και νικητες της καρδιας μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:51 Η bastet_13: #539 23-11-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα γινουν δυο εκθεσεις,μια το Σαββατο,μια την Κυριακηκουνο /νορβηγοδιαγωνισμος επισημως δεν θα υπαρξει.Ολα τα γατονια ανεξαρτητως διαγωνισμου,για μας θα ειναι ΠΑΝΤΑ BEST και νικητες της καρδιας μας Click για ανάπτυξη... ενταξει λοιπον θα ερθω προς μεσημερακι και θα χαζεψω οοοοοολααααααααα τα μπαλακια!!! κριμα που δεν μπορω να τα ζουληξω.... να με προσεχετε μονο μη σας τα κλεψω...χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:27 Η sabi έγραψε: #540 24-11-09 11:27 συγνομη,ισως ειμαι παντελως χαζηδεν βρεισκω ακριβος την διευθενση το "Δαις"πειτε μου παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Click για ανάπτυξη... ωραια θα ειμαστε εκει και τις δυο μερες....να υποθεσω οτι ο τελικος γινεται κυριακη??? υπαρχει καποια συγκεκριμενη ωρα που θα γινουν αυτα?το best in show και ο κουνο /νορβηγοδιαγωνισμος...ξερουμε περιπου τι ωρα θα ειναι?για να μην τα χασουμε αυτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Νεκταρια έγραψε: #538 23-11-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ωραια θα ειμαστε εκει και τις δυο μερες....να υποθεσω οτι ο τελικος γινεται κυριακη??? υπαρχει καποια συγκεκριμενη ωρα που θα γινουν αυτα?το best in show και ο κουνο /νορβηγοδιαγωνισμος...ξερουμε περιπου τι ωρα θα ειναι?για να μην τα χασουμε αυτα!!!! Click για ανάπτυξη... Θα γινουν δυο εκθεσεις,μια το Σαββατο,μια την Κυριακηκουνο /νορβηγοδιαγωνισμος επισημως δεν θα υπαρξει.Ολα τα γατονια ανεξαρτητως διαγωνισμου,για μας θα ειναι ΠΑΝΤΑ BEST και νικητες της καρδιας μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:51 Η bastet_13: #539 23-11-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα γινουν δυο εκθεσεις,μια το Σαββατο,μια την Κυριακηκουνο /νορβηγοδιαγωνισμος επισημως δεν θα υπαρξει.Ολα τα γατονια ανεξαρτητως διαγωνισμου,για μας θα ειναι ΠΑΝΤΑ BEST και νικητες της καρδιας μας Click για ανάπτυξη... ενταξει λοιπον θα ερθω προς μεσημερακι και θα χαζεψω οοοοοολααααααααα τα μπαλακια!!! κριμα που δεν μπορω να τα ζουληξω.... να με προσεχετε μονο μη σας τα κλεψω...χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:27 Η sabi έγραψε: #540 24-11-09 11:27 συγνομη,ισως ειμαι παντελως χαζηδεν βρεισκω ακριβος την διευθενση το "Δαις"πειτε μου παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: ωραια θα ειμαστε εκει και τις δυο μερες....να υποθεσω οτι ο τελικος γινεται κυριακη??? υπαρχει καποια συγκεκριμενη ωρα που θα γινουν αυτα?το best in show και ο κουνο /νορβηγοδιαγωνισμος...ξερουμε περιπου τι ωρα θα ειναι?για να μην τα χασουμε αυτα!!!! Click για ανάπτυξη... Θα γινουν δυο εκθεσεις,μια το Σαββατο,μια την Κυριακηκουνο /νορβηγοδιαγωνισμος επισημως δεν θα υπαρξει.Ολα τα γατονια ανεξαρτητως διαγωνισμου,για μας θα ειναι ΠΑΝΤΑ BEST και νικητες της καρδιας μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 14:51 Η bastet_13: #539 23-11-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα γινουν δυο εκθεσεις,μια το Σαββατο,μια την Κυριακηκουνο /νορβηγοδιαγωνισμος επισημως δεν θα υπαρξει.Ολα τα γατονια ανεξαρτητως διαγωνισμου,για μας θα ειναι ΠΑΝΤΑ BEST και νικητες της καρδιας μας Click για ανάπτυξη... ενταξει λοιπον θα ερθω προς μεσημερακι και θα χαζεψω οοοοοολααααααααα τα μπαλακια!!! κριμα που δεν μπορω να τα ζουληξω.... να με προσεχετε μονο μη σας τα κλεψω...χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:27 Η sabi έγραψε: #540 24-11-09 11:27 συγνομη,ισως ειμαι παντελως χαζηδεν βρεισκω ακριβος την διευθενση το "Δαις"πειτε μου παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ολες οι γατες περνανε απο τους κριτες,διαλεγουν τις καλυτερες και τις στελνουν στα τελικα.Εκαινη την ωρα (των κρισεων) υπαρχει μια σχετικη ηρεμια,το best in show ειναι το κατι αλλο.Μη ξεχνατε οτι θα υπαρχειο ειδικο βραβειο συμπαθειας κοινου,που θα θελαμε ολοι να ψηφισετε.Επισης και ενας διαγωνισμος για το "καλυτερο διακοσμημενο κλουβι" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα γινουν δυο εκθεσεις,μια το Σαββατο,μια την Κυριακηκουνο /νορβηγοδιαγωνισμος επισημως δεν θα υπαρξει.Ολα τα γατονια ανεξαρτητως διαγωνισμου,για μας θα ειναι ΠΑΝΤΑ BEST και νικητες της καρδιας μας Click για ανάπτυξη... ενταξει λοιπον θα ερθω προς μεσημερακι και θα χαζεψω οοοοοολααααααααα τα μπαλακια!!! κριμα που δεν μπορω να τα ζουληξω.... να με προσεχετε μονο μη σας τα κλεψω...χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 11:27 Η sabi έγραψε: #540 24-11-09 11:27 συγνομη,ισως ειμαι παντελως χαζηδεν βρεισκω ακριβος την διευθενση το "Δαις"πειτε μου παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
συγνομη,ισως ειμαι παντελως χαζηδεν βρεισκω ακριβος την διευθενση το "Δαις"πειτε μου παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.