Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 16:28 Η Φένια '72: #661 26-11-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε...δεν ειναι περαστικα...το αγορακι μας θα κανει ινσουλινη καθε μερα 4 φορες για το υπολοιπο της ζωης του...τι να κανουμε...υπαρχουν και χειροτερα...σκουπιζουμε τα δακρυα και προχωραμε... Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι καλή μου. Επι διαβητολογικού αν χρειαστείς οτιδήποτε μου λες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 17:21 Η bastet_13: #662 26-11-09 17:21 εχει ολη μου η οικογενεια ιστορικο διαβητη...η προσαρμογη ειναι δυσκολη...μετα με καλη διατροφη και την ινσουλινη θα ειναι μια χαρα!!!!αρκει αυτο..να το προσεχει!!!και ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 18:30 Η Νεκταρια έγραψε: #663 26-11-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια το mega ειναι Μεσογειων 117 διπλα ακριβως απο το Ερρικος Ντυναν...εκει ημουν πριν... Click για ανάπτυξη... Bad news δυστυχως μας φαγαν οι εκλογεςΔεν εχουν χρονο λενε .... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε...δεν ειναι περαστικα...το αγορακι μας θα κανει ινσουλινη καθε μερα 4 φορες για το υπολοιπο της ζωης του...τι να κανουμε...υπαρχουν και χειροτερα...σκουπιζουμε τα δακρυα και προχωραμε... Click για ανάπτυξη... Ο ανηψιος μου τρυπιεται απο 3 χρονωνκαι ειναι 26 Οπως ειπαν και πιο πανω με σωστη διατροφη και φυσικα η απαραιτητη ενεση ολα θα πανε καλα.Να λεμε ολα καλοδεχουμενα,και να δοξαζουμε το Θεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:26 Η kounelaki: #664 26-11-09 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στον Ερρικο ημουνα...ειχαμε ενα θεμα με το γιο του Μαριου... Click για ανάπτυξη... Ερρικος???? Μαριος??? γιος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:29 Η kounelaki: #665 26-11-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε...δεν ειναι περαστικα...το αγορακι μας θα κανει ινσουλινη καθε μερα 4 φορες για το υπολοιπο της ζωης του...τι να κανουμε...υπαρχουν και χειροτερα...σκουπιζουμε τα δακρυα και προχωραμε... Click για ανάπτυξη... Διαβητη?Και μια κολλητη μου εχει!Απο οταν γεννηθηκε!Δεν ειναι πραμα,μαθαινεις να ζεις με αυτο εξαλλου οι ενεσεις ειναι υποδορειες που σημαινει οτι δεν πονανε σχεδον καθολου και οπως πανε συντομα θα βγαλουν και την εισπνευσιμη ινσουλινη.Ολα θα πανε καλα,υπαρχουν και πολυυυ χειροτερα πραγματα στον κοσμο!Τα φιλια μου στον κουκλο γιο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:33 Η kounelaki: #666 26-11-09 19:33 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: εχει ολη μου η οικογενεια ιστορικο διαβητη...η προσαρμογη ειναι δυσκολη...μετα με καλη διατροφη και την ινσουλινη θα ειναι μια χαρα!!!!αρκει αυτο..να το προσεχει!!!και ολα καλα Click για ανάπτυξη... Εμενα παλι η φιλη μου τρωει σχεδον τα παντα!Λιγες τροφες εχει αποκλεισει τελειως απο το διαιτολογιο της,αρκει να κανει την ενεση μετα. Παει και γυμναστηριο και τωρα εφτιαξε και κορμι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:38 Η Hlianna έγραψε: #667 26-11-09 19:38 εμενα ενας συμμαθητης μου που εχει απο πολυ μικρος διαβητη εχει βαλει τωρα συσκευη..εκανε ενεσεις αλλα δεν τον βολευαν καθολου..αυτο το εχει μονιμως πανω του με μια πεταλουδα το βαζεις ή στην κοιλια ή στον πωπω και πεταει μονο του ινσουλινη οποτε χρειαζεται ο οργανισμος(κατι τετοιο)..ειναι σε μεγεθος κουτιου απο τσιγαρα..τον εχει βολεψει παρα πολυ γιατι τρωει οτι θελει οποτε θελει χωρις να ανησυχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:41 Η kounelaki: #668 26-11-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα ενας συμμαθητης μου που εχει απο πολυ μικρος διαβητη εχει βαλει τωρα συσκευη..εκανε ενεσεις αλλα δεν τον βολευαν καθολου..αυτο το εχει μονιμως πανω του με μια πεταλουδα το βαζεις ή στην κοιλια ή στον πωπω και πεταει μονο του ινσουλινη οποτε χρειαζεται ο οργανισμος(κατι τετοιο)..ειναι σε μεγεθος κουτιου απο τσιγαρα..τον εχει βολεψει παρα πολυ γιατι τρωει οτι θελει οποτε θελει χωρις να ανησυχει.. Click για ανάπτυξη... Καλο! Δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοια συσκευη!Βεβαια στον πωπω δεν θα μπορει να κατσει ο ανθρωπος αλλα στην κοιλια οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:42 Η kounelaki: #669 26-11-09 19:42 Τελικα θα σας δουμε στο μεγκα αυριο η τσου?(συγχωρεστεμε αλλα δεν καταλαβα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:43 Η Hlianna έγραψε: #670 26-11-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Καλο! Δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοια συσκευη!Βεβαια στον πωπω δεν θα μπορει να κατσει ο ανθρωπος αλλα στην κοιλια οκ! Click για ανάπτυξη... οχι..ισα ισα που οταν ειχα και εγω την ιδια απορια μου εδειξε την κοιλια του και φαινονταν τα μικρα μικρα τσιμπιματακια..και τωρα το βαζει στον πωπω..εξαλλου μπαινει πολυ ψηλα..λιγο πιο κατω απο την μεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:57 Η Πουπουλίνα: #671 26-11-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τελικα θα σας δουμε στο μεγκα αυριο η τσου?(συγχωρεστεμε αλλα δεν καταλαβα) Click για ανάπτυξη... μαλλον τσου........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #672 26-11-09 20:03 σας ζητω συγνωμη για το off του διαβητη...και σας ευχαριστω για τα λογια συμπαραστασης ολους! θα το αντιμετωπισουμε και το αγορακι μας υψους 1.90 και κουκλος θα ζησει συντροφια με την απαραιτητη ινσουλινη του οχι Ελενακι Κουνελακι...δεν θα βγουμε αυριο...εν'οψη εκλογων Ν.Δ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #673 26-11-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μαλλον τσου........ Click για ανάπτυξη... Θα μπαινοβγαινουμε ομως ολο το σ/κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:19 Η Πουπουλίνα: #674 26-11-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα μπαινοβγαινουμε ομως ολο το σ/κ Click για ανάπτυξη... εγω θα σας δω....live!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:31 Η kounelaki: #675 26-11-09 20:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι Ελενακι Κουνελακι...δεν θα βγουμε αυριο...εν'οψη εκλογων Ν.Δ. Click για ανάπτυξη... Αμαν αυτη η ΝΔ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:43 Η bunny έγραψε: #676 26-11-09 20:43 Σοζυ ρε παιζιααα...Ζεν θα βλέπει ο κόσμος Σεμέλη και θα βλέπει τη Ντορίτα;(πλακιζω,για τυχόν παρεξηγήσεις...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:45 Η bunny έγραψε: #677 26-11-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε...δεν ειναι περαστικα...το αγορακι μας θα κανει ινσουλινη καθε μερα 4 φορες για το υπολοιπο της ζωης του...τι να κανουμε...υπαρχουν και χειροτερα...σκουπιζουμε τα δακρυα και προχωραμε... Click για ανάπτυξη... Ωχ.... Don't worry,be happy(άσχετοοοο....anywayyyyy) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #678 26-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σοζυ ρε παιζιααα...Ζεν θα βλέπει ο κόσμος Σεμέλη και θα βλέπει τη Ντορίτα;(πλακιζω,για τυχόν παρεξηγήσεις...) Click για ανάπτυξη... αν της βαλουμε ουρα, μουστακια και παρει το αγαθο βλεμμα καλυτερα θα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #679 27-11-09 08:57 Δεν ξερω το σαββατοκυριακο ποιος θα κερδισει, ποιος θα χασει, ποιος θα παρει κυπελα και ποιος δεν θα παρει... Παμε να δειξουμε στο κοσμο ποσο ομορφα, εξυπνα και ξεχωριστα πλασματα ειναι οι γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 09:53 Η Voula έγραψε: #680 27-11-09 09:53 Καλή επιτυχία σε όλα τα φοβερά γατόνια που θα πάρουν μέρος στην έκθεση Επίσης εύχομαι ολόψυχα μέσω της έκθεσης να βοηθηθούν κι όσα αδεσποτάκια προβληθούν για να βρουν σπιτάκι. Δεν θα μπορέσω να έρθω και λυπάμαι πολύ που δεν θα δω όσα κορίτσια είναι εκεί (Δωράκι, Aramis, Αναστασία, Γιούλη και όποια άλλη ξεχνάω, συγνώμη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε...δεν ειναι περαστικα...το αγορακι μας θα κανει ινσουλινη καθε μερα 4 φορες για το υπολοιπο της ζωης του...τι να κανουμε...υπαρχουν και χειροτερα...σκουπιζουμε τα δακρυα και προχωραμε... Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι καλή μου. Επι διαβητολογικού αν χρειαστείς οτιδήποτε μου λες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 17:21 Η bastet_13: #662 26-11-09 17:21 εχει ολη μου η οικογενεια ιστορικο διαβητη...η προσαρμογη ειναι δυσκολη...μετα με καλη διατροφη και την ινσουλινη θα ειναι μια χαρα!!!!αρκει αυτο..να το προσεχει!!!και ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 18:30 Η Νεκταρια έγραψε: #663 26-11-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια το mega ειναι Μεσογειων 117 διπλα ακριβως απο το Ερρικος Ντυναν...εκει ημουν πριν... Click για ανάπτυξη... Bad news δυστυχως μας φαγαν οι εκλογεςΔεν εχουν χρονο λενε .... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε...δεν ειναι περαστικα...το αγορακι μας θα κανει ινσουλινη καθε μερα 4 φορες για το υπολοιπο της ζωης του...τι να κανουμε...υπαρχουν και χειροτερα...σκουπιζουμε τα δακρυα και προχωραμε... Click για ανάπτυξη... Ο ανηψιος μου τρυπιεται απο 3 χρονωνκαι ειναι 26 Οπως ειπαν και πιο πανω με σωστη διατροφη και φυσικα η απαραιτητη ενεση ολα θα πανε καλα.Να λεμε ολα καλοδεχουμενα,και να δοξαζουμε το Θεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:26 Η kounelaki: #664 26-11-09 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στον Ερρικο ημουνα...ειχαμε ενα θεμα με το γιο του Μαριου... Click για ανάπτυξη... Ερρικος???? Μαριος??? γιος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:29 Η kounelaki: #665 26-11-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε...δεν ειναι περαστικα...το αγορακι μας θα κανει ινσουλινη καθε μερα 4 φορες για το υπολοιπο της ζωης του...τι να κανουμε...υπαρχουν και χειροτερα...σκουπιζουμε τα δακρυα και προχωραμε... Click για ανάπτυξη... Διαβητη?Και μια κολλητη μου εχει!Απο οταν γεννηθηκε!Δεν ειναι πραμα,μαθαινεις να ζεις με αυτο εξαλλου οι ενεσεις ειναι υποδορειες που σημαινει οτι δεν πονανε σχεδον καθολου και οπως πανε συντομα θα βγαλουν και την εισπνευσιμη ινσουλινη.Ολα θα πανε καλα,υπαρχουν και πολυυυ χειροτερα πραγματα στον κοσμο!Τα φιλια μου στον κουκλο γιο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:33 Η kounelaki: #666 26-11-09 19:33 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: εχει ολη μου η οικογενεια ιστορικο διαβητη...η προσαρμογη ειναι δυσκολη...μετα με καλη διατροφη και την ινσουλινη θα ειναι μια χαρα!!!!αρκει αυτο..να το προσεχει!!!και ολα καλα Click για ανάπτυξη... Εμενα παλι η φιλη μου τρωει σχεδον τα παντα!Λιγες τροφες εχει αποκλεισει τελειως απο το διαιτολογιο της,αρκει να κανει την ενεση μετα. Παει και γυμναστηριο και τωρα εφτιαξε και κορμι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:38 Η Hlianna έγραψε: #667 26-11-09 19:38 εμενα ενας συμμαθητης μου που εχει απο πολυ μικρος διαβητη εχει βαλει τωρα συσκευη..εκανε ενεσεις αλλα δεν τον βολευαν καθολου..αυτο το εχει μονιμως πανω του με μια πεταλουδα το βαζεις ή στην κοιλια ή στον πωπω και πεταει μονο του ινσουλινη οποτε χρειαζεται ο οργανισμος(κατι τετοιο)..ειναι σε μεγεθος κουτιου απο τσιγαρα..τον εχει βολεψει παρα πολυ γιατι τρωει οτι θελει οποτε θελει χωρις να ανησυχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:41 Η kounelaki: #668 26-11-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα ενας συμμαθητης μου που εχει απο πολυ μικρος διαβητη εχει βαλει τωρα συσκευη..εκανε ενεσεις αλλα δεν τον βολευαν καθολου..αυτο το εχει μονιμως πανω του με μια πεταλουδα το βαζεις ή στην κοιλια ή στον πωπω και πεταει μονο του ινσουλινη οποτε χρειαζεται ο οργανισμος(κατι τετοιο)..ειναι σε μεγεθος κουτιου απο τσιγαρα..τον εχει βολεψει παρα πολυ γιατι τρωει οτι θελει οποτε θελει χωρις να ανησυχει.. Click για ανάπτυξη... Καλο! Δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοια συσκευη!Βεβαια στον πωπω δεν θα μπορει να κατσει ο ανθρωπος αλλα στην κοιλια οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:42 Η kounelaki: #669 26-11-09 19:42 Τελικα θα σας δουμε στο μεγκα αυριο η τσου?(συγχωρεστεμε αλλα δεν καταλαβα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:43 Η Hlianna έγραψε: #670 26-11-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Καλο! Δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοια συσκευη!Βεβαια στον πωπω δεν θα μπορει να κατσει ο ανθρωπος αλλα στην κοιλια οκ! Click για ανάπτυξη... οχι..ισα ισα που οταν ειχα και εγω την ιδια απορια μου εδειξε την κοιλια του και φαινονταν τα μικρα μικρα τσιμπιματακια..και τωρα το βαζει στον πωπω..εξαλλου μπαινει πολυ ψηλα..λιγο πιο κατω απο την μεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:57 Η Πουπουλίνα: #671 26-11-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τελικα θα σας δουμε στο μεγκα αυριο η τσου?(συγχωρεστεμε αλλα δεν καταλαβα) Click για ανάπτυξη... μαλλον τσου........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #672 26-11-09 20:03 σας ζητω συγνωμη για το off του διαβητη...και σας ευχαριστω για τα λογια συμπαραστασης ολους! θα το αντιμετωπισουμε και το αγορακι μας υψους 1.90 και κουκλος θα ζησει συντροφια με την απαραιτητη ινσουλινη του οχι Ελενακι Κουνελακι...δεν θα βγουμε αυριο...εν'οψη εκλογων Ν.Δ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #673 26-11-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μαλλον τσου........ Click για ανάπτυξη... Θα μπαινοβγαινουμε ομως ολο το σ/κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:19 Η Πουπουλίνα: #674 26-11-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα μπαινοβγαινουμε ομως ολο το σ/κ Click για ανάπτυξη... εγω θα σας δω....live!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:31 Η kounelaki: #675 26-11-09 20:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι Ελενακι Κουνελακι...δεν θα βγουμε αυριο...εν'οψη εκλογων Ν.Δ. Click για ανάπτυξη... Αμαν αυτη η ΝΔ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:43 Η bunny έγραψε: #676 26-11-09 20:43 Σοζυ ρε παιζιααα...Ζεν θα βλέπει ο κόσμος Σεμέλη και θα βλέπει τη Ντορίτα;(πλακιζω,για τυχόν παρεξηγήσεις...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:45 Η bunny έγραψε: #677 26-11-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε...δεν ειναι περαστικα...το αγορακι μας θα κανει ινσουλινη καθε μερα 4 φορες για το υπολοιπο της ζωης του...τι να κανουμε...υπαρχουν και χειροτερα...σκουπιζουμε τα δακρυα και προχωραμε... Click για ανάπτυξη... Ωχ.... Don't worry,be happy(άσχετοοοο....anywayyyyy) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #678 26-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σοζυ ρε παιζιααα...Ζεν θα βλέπει ο κόσμος Σεμέλη και θα βλέπει τη Ντορίτα;(πλακιζω,για τυχόν παρεξηγήσεις...) Click για ανάπτυξη... αν της βαλουμε ουρα, μουστακια και παρει το αγαθο βλεμμα καλυτερα θα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #679 27-11-09 08:57 Δεν ξερω το σαββατοκυριακο ποιος θα κερδισει, ποιος θα χασει, ποιος θα παρει κυπελα και ποιος δεν θα παρει... Παμε να δειξουμε στο κοσμο ποσο ομορφα, εξυπνα και ξεχωριστα πλασματα ειναι οι γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 09:53 Η Voula έγραψε: #680 27-11-09 09:53 Καλή επιτυχία σε όλα τα φοβερά γατόνια που θα πάρουν μέρος στην έκθεση Επίσης εύχομαι ολόψυχα μέσω της έκθεσης να βοηθηθούν κι όσα αδεσποτάκια προβληθούν για να βρουν σπιτάκι. Δεν θα μπορέσω να έρθω και λυπάμαι πολύ που δεν θα δω όσα κορίτσια είναι εκεί (Δωράκι, Aramis, Αναστασία, Γιούλη και όποια άλλη ξεχνάω, συγνώμη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εχει ολη μου η οικογενεια ιστορικο διαβητη...η προσαρμογη ειναι δυσκολη...μετα με καλη διατροφη και την ινσουλινη θα ειναι μια χαρα!!!!αρκει αυτο..να το προσεχει!!!και ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 18:30 Η Νεκταρια έγραψε: #663 26-11-09 18:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια το mega ειναι Μεσογειων 117 διπλα ακριβως απο το Ερρικος Ντυναν...εκει ημουν πριν... Click για ανάπτυξη... Bad news δυστυχως μας φαγαν οι εκλογεςΔεν εχουν χρονο λενε .... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε...δεν ειναι περαστικα...το αγορακι μας θα κανει ινσουλινη καθε μερα 4 φορες για το υπολοιπο της ζωης του...τι να κανουμε...υπαρχουν και χειροτερα...σκουπιζουμε τα δακρυα και προχωραμε... Click για ανάπτυξη... Ο ανηψιος μου τρυπιεται απο 3 χρονωνκαι ειναι 26 Οπως ειπαν και πιο πανω με σωστη διατροφη και φυσικα η απαραιτητη ενεση ολα θα πανε καλα.Να λεμε ολα καλοδεχουμενα,και να δοξαζουμε το Θεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:26 Η kounelaki: #664 26-11-09 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στον Ερρικο ημουνα...ειχαμε ενα θεμα με το γιο του Μαριου... Click για ανάπτυξη... Ερρικος???? Μαριος??? γιος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:29 Η kounelaki: #665 26-11-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε...δεν ειναι περαστικα...το αγορακι μας θα κανει ινσουλινη καθε μερα 4 φορες για το υπολοιπο της ζωης του...τι να κανουμε...υπαρχουν και χειροτερα...σκουπιζουμε τα δακρυα και προχωραμε... Click για ανάπτυξη... Διαβητη?Και μια κολλητη μου εχει!Απο οταν γεννηθηκε!Δεν ειναι πραμα,μαθαινεις να ζεις με αυτο εξαλλου οι ενεσεις ειναι υποδορειες που σημαινει οτι δεν πονανε σχεδον καθολου και οπως πανε συντομα θα βγαλουν και την εισπνευσιμη ινσουλινη.Ολα θα πανε καλα,υπαρχουν και πολυυυ χειροτερα πραγματα στον κοσμο!Τα φιλια μου στον κουκλο γιο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:33 Η kounelaki: #666 26-11-09 19:33 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: εχει ολη μου η οικογενεια ιστορικο διαβητη...η προσαρμογη ειναι δυσκολη...μετα με καλη διατροφη και την ινσουλινη θα ειναι μια χαρα!!!!αρκει αυτο..να το προσεχει!!!και ολα καλα Click για ανάπτυξη... Εμενα παλι η φιλη μου τρωει σχεδον τα παντα!Λιγες τροφες εχει αποκλεισει τελειως απο το διαιτολογιο της,αρκει να κανει την ενεση μετα. Παει και γυμναστηριο και τωρα εφτιαξε και κορμι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:38 Η Hlianna έγραψε: #667 26-11-09 19:38 εμενα ενας συμμαθητης μου που εχει απο πολυ μικρος διαβητη εχει βαλει τωρα συσκευη..εκανε ενεσεις αλλα δεν τον βολευαν καθολου..αυτο το εχει μονιμως πανω του με μια πεταλουδα το βαζεις ή στην κοιλια ή στον πωπω και πεταει μονο του ινσουλινη οποτε χρειαζεται ο οργανισμος(κατι τετοιο)..ειναι σε μεγεθος κουτιου απο τσιγαρα..τον εχει βολεψει παρα πολυ γιατι τρωει οτι θελει οποτε θελει χωρις να ανησυχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:41 Η kounelaki: #668 26-11-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα ενας συμμαθητης μου που εχει απο πολυ μικρος διαβητη εχει βαλει τωρα συσκευη..εκανε ενεσεις αλλα δεν τον βολευαν καθολου..αυτο το εχει μονιμως πανω του με μια πεταλουδα το βαζεις ή στην κοιλια ή στον πωπω και πεταει μονο του ινσουλινη οποτε χρειαζεται ο οργανισμος(κατι τετοιο)..ειναι σε μεγεθος κουτιου απο τσιγαρα..τον εχει βολεψει παρα πολυ γιατι τρωει οτι θελει οποτε θελει χωρις να ανησυχει.. Click για ανάπτυξη... Καλο! Δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοια συσκευη!Βεβαια στον πωπω δεν θα μπορει να κατσει ο ανθρωπος αλλα στην κοιλια οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:42 Η kounelaki: #669 26-11-09 19:42 Τελικα θα σας δουμε στο μεγκα αυριο η τσου?(συγχωρεστεμε αλλα δεν καταλαβα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:43 Η Hlianna έγραψε: #670 26-11-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Καλο! Δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοια συσκευη!Βεβαια στον πωπω δεν θα μπορει να κατσει ο ανθρωπος αλλα στην κοιλια οκ! Click για ανάπτυξη... οχι..ισα ισα που οταν ειχα και εγω την ιδια απορια μου εδειξε την κοιλια του και φαινονταν τα μικρα μικρα τσιμπιματακια..και τωρα το βαζει στον πωπω..εξαλλου μπαινει πολυ ψηλα..λιγο πιο κατω απο την μεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:57 Η Πουπουλίνα: #671 26-11-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τελικα θα σας δουμε στο μεγκα αυριο η τσου?(συγχωρεστεμε αλλα δεν καταλαβα) Click για ανάπτυξη... μαλλον τσου........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #672 26-11-09 20:03 σας ζητω συγνωμη για το off του διαβητη...και σας ευχαριστω για τα λογια συμπαραστασης ολους! θα το αντιμετωπισουμε και το αγορακι μας υψους 1.90 και κουκλος θα ζησει συντροφια με την απαραιτητη ινσουλινη του οχι Ελενακι Κουνελακι...δεν θα βγουμε αυριο...εν'οψη εκλογων Ν.Δ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #673 26-11-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μαλλον τσου........ Click για ανάπτυξη... Θα μπαινοβγαινουμε ομως ολο το σ/κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:19 Η Πουπουλίνα: #674 26-11-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα μπαινοβγαινουμε ομως ολο το σ/κ Click για ανάπτυξη... εγω θα σας δω....live!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:31 Η kounelaki: #675 26-11-09 20:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι Ελενακι Κουνελακι...δεν θα βγουμε αυριο...εν'οψη εκλογων Ν.Δ. Click για ανάπτυξη... Αμαν αυτη η ΝΔ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:43 Η bunny έγραψε: #676 26-11-09 20:43 Σοζυ ρε παιζιααα...Ζεν θα βλέπει ο κόσμος Σεμέλη και θα βλέπει τη Ντορίτα;(πλακιζω,για τυχόν παρεξηγήσεις...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:45 Η bunny έγραψε: #677 26-11-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε...δεν ειναι περαστικα...το αγορακι μας θα κανει ινσουλινη καθε μερα 4 φορες για το υπολοιπο της ζωης του...τι να κανουμε...υπαρχουν και χειροτερα...σκουπιζουμε τα δακρυα και προχωραμε... Click για ανάπτυξη... Ωχ.... Don't worry,be happy(άσχετοοοο....anywayyyyy) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #678 26-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σοζυ ρε παιζιααα...Ζεν θα βλέπει ο κόσμος Σεμέλη και θα βλέπει τη Ντορίτα;(πλακιζω,για τυχόν παρεξηγήσεις...) Click για ανάπτυξη... αν της βαλουμε ουρα, μουστακια και παρει το αγαθο βλεμμα καλυτερα θα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #679 27-11-09 08:57 Δεν ξερω το σαββατοκυριακο ποιος θα κερδισει, ποιος θα χασει, ποιος θα παρει κυπελα και ποιος δεν θα παρει... Παμε να δειξουμε στο κοσμο ποσο ομορφα, εξυπνα και ξεχωριστα πλασματα ειναι οι γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 09:53 Η Voula έγραψε: #680 27-11-09 09:53 Καλή επιτυχία σε όλα τα φοβερά γατόνια που θα πάρουν μέρος στην έκθεση Επίσης εύχομαι ολόψυχα μέσω της έκθεσης να βοηθηθούν κι όσα αδεσποτάκια προβληθούν για να βρουν σπιτάκι. Δεν θα μπορέσω να έρθω και λυπάμαι πολύ που δεν θα δω όσα κορίτσια είναι εκεί (Δωράκι, Aramis, Αναστασία, Γιούλη και όποια άλλη ξεχνάω, συγνώμη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια το mega ειναι Μεσογειων 117 διπλα ακριβως απο το Ερρικος Ντυναν...εκει ημουν πριν... Click για ανάπτυξη... Bad news δυστυχως μας φαγαν οι εκλογεςΔεν εχουν χρονο λενε .... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε...δεν ειναι περαστικα...το αγορακι μας θα κανει ινσουλινη καθε μερα 4 φορες για το υπολοιπο της ζωης του...τι να κανουμε...υπαρχουν και χειροτερα...σκουπιζουμε τα δακρυα και προχωραμε... Click για ανάπτυξη... Ο ανηψιος μου τρυπιεται απο 3 χρονωνκαι ειναι 26 Οπως ειπαν και πιο πανω με σωστη διατροφη και φυσικα η απαραιτητη ενεση ολα θα πανε καλα.Να λεμε ολα καλοδεχουμενα,και να δοξαζουμε το Θεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:26 Η kounelaki: #664 26-11-09 19:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στον Ερρικο ημουνα...ειχαμε ενα θεμα με το γιο του Μαριου... Click για ανάπτυξη... Ερρικος???? Μαριος??? γιος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:29 Η kounelaki: #665 26-11-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε...δεν ειναι περαστικα...το αγορακι μας θα κανει ινσουλινη καθε μερα 4 φορες για το υπολοιπο της ζωης του...τι να κανουμε...υπαρχουν και χειροτερα...σκουπιζουμε τα δακρυα και προχωραμε... Click για ανάπτυξη... Διαβητη?Και μια κολλητη μου εχει!Απο οταν γεννηθηκε!Δεν ειναι πραμα,μαθαινεις να ζεις με αυτο εξαλλου οι ενεσεις ειναι υποδορειες που σημαινει οτι δεν πονανε σχεδον καθολου και οπως πανε συντομα θα βγαλουν και την εισπνευσιμη ινσουλινη.Ολα θα πανε καλα,υπαρχουν και πολυυυ χειροτερα πραγματα στον κοσμο!Τα φιλια μου στον κουκλο γιο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:33 Η kounelaki: #666 26-11-09 19:33 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: εχει ολη μου η οικογενεια ιστορικο διαβητη...η προσαρμογη ειναι δυσκολη...μετα με καλη διατροφη και την ινσουλινη θα ειναι μια χαρα!!!!αρκει αυτο..να το προσεχει!!!και ολα καλα Click για ανάπτυξη... Εμενα παλι η φιλη μου τρωει σχεδον τα παντα!Λιγες τροφες εχει αποκλεισει τελειως απο το διαιτολογιο της,αρκει να κανει την ενεση μετα. Παει και γυμναστηριο και τωρα εφτιαξε και κορμι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:38 Η Hlianna έγραψε: #667 26-11-09 19:38 εμενα ενας συμμαθητης μου που εχει απο πολυ μικρος διαβητη εχει βαλει τωρα συσκευη..εκανε ενεσεις αλλα δεν τον βολευαν καθολου..αυτο το εχει μονιμως πανω του με μια πεταλουδα το βαζεις ή στην κοιλια ή στον πωπω και πεταει μονο του ινσουλινη οποτε χρειαζεται ο οργανισμος(κατι τετοιο)..ειναι σε μεγεθος κουτιου απο τσιγαρα..τον εχει βολεψει παρα πολυ γιατι τρωει οτι θελει οποτε θελει χωρις να ανησυχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:41 Η kounelaki: #668 26-11-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα ενας συμμαθητης μου που εχει απο πολυ μικρος διαβητη εχει βαλει τωρα συσκευη..εκανε ενεσεις αλλα δεν τον βολευαν καθολου..αυτο το εχει μονιμως πανω του με μια πεταλουδα το βαζεις ή στην κοιλια ή στον πωπω και πεταει μονο του ινσουλινη οποτε χρειαζεται ο οργανισμος(κατι τετοιο)..ειναι σε μεγεθος κουτιου απο τσιγαρα..τον εχει βολεψει παρα πολυ γιατι τρωει οτι θελει οποτε θελει χωρις να ανησυχει.. Click για ανάπτυξη... Καλο! Δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοια συσκευη!Βεβαια στον πωπω δεν θα μπορει να κατσει ο ανθρωπος αλλα στην κοιλια οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:42 Η kounelaki: #669 26-11-09 19:42 Τελικα θα σας δουμε στο μεγκα αυριο η τσου?(συγχωρεστεμε αλλα δεν καταλαβα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:43 Η Hlianna έγραψε: #670 26-11-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Καλο! Δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοια συσκευη!Βεβαια στον πωπω δεν θα μπορει να κατσει ο ανθρωπος αλλα στην κοιλια οκ! Click για ανάπτυξη... οχι..ισα ισα που οταν ειχα και εγω την ιδια απορια μου εδειξε την κοιλια του και φαινονταν τα μικρα μικρα τσιμπιματακια..και τωρα το βαζει στον πωπω..εξαλλου μπαινει πολυ ψηλα..λιγο πιο κατω απο την μεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:57 Η Πουπουλίνα: #671 26-11-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τελικα θα σας δουμε στο μεγκα αυριο η τσου?(συγχωρεστεμε αλλα δεν καταλαβα) Click για ανάπτυξη... μαλλον τσου........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #672 26-11-09 20:03 σας ζητω συγνωμη για το off του διαβητη...και σας ευχαριστω για τα λογια συμπαραστασης ολους! θα το αντιμετωπισουμε και το αγορακι μας υψους 1.90 και κουκλος θα ζησει συντροφια με την απαραιτητη ινσουλινη του οχι Ελενακι Κουνελακι...δεν θα βγουμε αυριο...εν'οψη εκλογων Ν.Δ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #673 26-11-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μαλλον τσου........ Click για ανάπτυξη... Θα μπαινοβγαινουμε ομως ολο το σ/κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:19 Η Πουπουλίνα: #674 26-11-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα μπαινοβγαινουμε ομως ολο το σ/κ Click για ανάπτυξη... εγω θα σας δω....live!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:31 Η kounelaki: #675 26-11-09 20:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι Ελενακι Κουνελακι...δεν θα βγουμε αυριο...εν'οψη εκλογων Ν.Δ. Click για ανάπτυξη... Αμαν αυτη η ΝΔ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:43 Η bunny έγραψε: #676 26-11-09 20:43 Σοζυ ρε παιζιααα...Ζεν θα βλέπει ο κόσμος Σεμέλη και θα βλέπει τη Ντορίτα;(πλακιζω,για τυχόν παρεξηγήσεις...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:45 Η bunny έγραψε: #677 26-11-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε...δεν ειναι περαστικα...το αγορακι μας θα κανει ινσουλινη καθε μερα 4 φορες για το υπολοιπο της ζωης του...τι να κανουμε...υπαρχουν και χειροτερα...σκουπιζουμε τα δακρυα και προχωραμε... Click για ανάπτυξη... Ωχ.... Don't worry,be happy(άσχετοοοο....anywayyyyy) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #678 26-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σοζυ ρε παιζιααα...Ζεν θα βλέπει ο κόσμος Σεμέλη και θα βλέπει τη Ντορίτα;(πλακιζω,για τυχόν παρεξηγήσεις...) Click για ανάπτυξη... αν της βαλουμε ουρα, μουστακια και παρει το αγαθο βλεμμα καλυτερα θα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #679 27-11-09 08:57 Δεν ξερω το σαββατοκυριακο ποιος θα κερδισει, ποιος θα χασει, ποιος θα παρει κυπελα και ποιος δεν θα παρει... Παμε να δειξουμε στο κοσμο ποσο ομορφα, εξυπνα και ξεχωριστα πλασματα ειναι οι γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 09:53 Η Voula έγραψε: #680 27-11-09 09:53 Καλή επιτυχία σε όλα τα φοβερά γατόνια που θα πάρουν μέρος στην έκθεση Επίσης εύχομαι ολόψυχα μέσω της έκθεσης να βοηθηθούν κι όσα αδεσποτάκια προβληθούν για να βρουν σπιτάκι. Δεν θα μπορέσω να έρθω και λυπάμαι πολύ που δεν θα δω όσα κορίτσια είναι εκεί (Δωράκι, Aramis, Αναστασία, Γιούλη και όποια άλλη ξεχνάω, συγνώμη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στον Ερρικο ημουνα...ειχαμε ενα θεμα με το γιο του Μαριου... Click για ανάπτυξη... Ερρικος???? Μαριος??? γιος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:29 Η kounelaki: #665 26-11-09 19:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε...δεν ειναι περαστικα...το αγορακι μας θα κανει ινσουλινη καθε μερα 4 φορες για το υπολοιπο της ζωης του...τι να κανουμε...υπαρχουν και χειροτερα...σκουπιζουμε τα δακρυα και προχωραμε... Click για ανάπτυξη... Διαβητη?Και μια κολλητη μου εχει!Απο οταν γεννηθηκε!Δεν ειναι πραμα,μαθαινεις να ζεις με αυτο εξαλλου οι ενεσεις ειναι υποδορειες που σημαινει οτι δεν πονανε σχεδον καθολου και οπως πανε συντομα θα βγαλουν και την εισπνευσιμη ινσουλινη.Ολα θα πανε καλα,υπαρχουν και πολυυυ χειροτερα πραγματα στον κοσμο!Τα φιλια μου στον κουκλο γιο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:33 Η kounelaki: #666 26-11-09 19:33 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: εχει ολη μου η οικογενεια ιστορικο διαβητη...η προσαρμογη ειναι δυσκολη...μετα με καλη διατροφη και την ινσουλινη θα ειναι μια χαρα!!!!αρκει αυτο..να το προσεχει!!!και ολα καλα Click για ανάπτυξη... Εμενα παλι η φιλη μου τρωει σχεδον τα παντα!Λιγες τροφες εχει αποκλεισει τελειως απο το διαιτολογιο της,αρκει να κανει την ενεση μετα. Παει και γυμναστηριο και τωρα εφτιαξε και κορμι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:38 Η Hlianna έγραψε: #667 26-11-09 19:38 εμενα ενας συμμαθητης μου που εχει απο πολυ μικρος διαβητη εχει βαλει τωρα συσκευη..εκανε ενεσεις αλλα δεν τον βολευαν καθολου..αυτο το εχει μονιμως πανω του με μια πεταλουδα το βαζεις ή στην κοιλια ή στον πωπω και πεταει μονο του ινσουλινη οποτε χρειαζεται ο οργανισμος(κατι τετοιο)..ειναι σε μεγεθος κουτιου απο τσιγαρα..τον εχει βολεψει παρα πολυ γιατι τρωει οτι θελει οποτε θελει χωρις να ανησυχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:41 Η kounelaki: #668 26-11-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα ενας συμμαθητης μου που εχει απο πολυ μικρος διαβητη εχει βαλει τωρα συσκευη..εκανε ενεσεις αλλα δεν τον βολευαν καθολου..αυτο το εχει μονιμως πανω του με μια πεταλουδα το βαζεις ή στην κοιλια ή στον πωπω και πεταει μονο του ινσουλινη οποτε χρειαζεται ο οργανισμος(κατι τετοιο)..ειναι σε μεγεθος κουτιου απο τσιγαρα..τον εχει βολεψει παρα πολυ γιατι τρωει οτι θελει οποτε θελει χωρις να ανησυχει.. Click για ανάπτυξη... Καλο! Δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοια συσκευη!Βεβαια στον πωπω δεν θα μπορει να κατσει ο ανθρωπος αλλα στην κοιλια οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:42 Η kounelaki: #669 26-11-09 19:42 Τελικα θα σας δουμε στο μεγκα αυριο η τσου?(συγχωρεστεμε αλλα δεν καταλαβα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:43 Η Hlianna έγραψε: #670 26-11-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Καλο! Δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοια συσκευη!Βεβαια στον πωπω δεν θα μπορει να κατσει ο ανθρωπος αλλα στην κοιλια οκ! Click για ανάπτυξη... οχι..ισα ισα που οταν ειχα και εγω την ιδια απορια μου εδειξε την κοιλια του και φαινονταν τα μικρα μικρα τσιμπιματακια..και τωρα το βαζει στον πωπω..εξαλλου μπαινει πολυ ψηλα..λιγο πιο κατω απο την μεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:57 Η Πουπουλίνα: #671 26-11-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τελικα θα σας δουμε στο μεγκα αυριο η τσου?(συγχωρεστεμε αλλα δεν καταλαβα) Click για ανάπτυξη... μαλλον τσου........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #672 26-11-09 20:03 σας ζητω συγνωμη για το off του διαβητη...και σας ευχαριστω για τα λογια συμπαραστασης ολους! θα το αντιμετωπισουμε και το αγορακι μας υψους 1.90 και κουκλος θα ζησει συντροφια με την απαραιτητη ινσουλινη του οχι Ελενακι Κουνελακι...δεν θα βγουμε αυριο...εν'οψη εκλογων Ν.Δ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #673 26-11-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μαλλον τσου........ Click για ανάπτυξη... Θα μπαινοβγαινουμε ομως ολο το σ/κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:19 Η Πουπουλίνα: #674 26-11-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα μπαινοβγαινουμε ομως ολο το σ/κ Click για ανάπτυξη... εγω θα σας δω....live!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:31 Η kounelaki: #675 26-11-09 20:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι Ελενακι Κουνελακι...δεν θα βγουμε αυριο...εν'οψη εκλογων Ν.Δ. Click για ανάπτυξη... Αμαν αυτη η ΝΔ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:43 Η bunny έγραψε: #676 26-11-09 20:43 Σοζυ ρε παιζιααα...Ζεν θα βλέπει ο κόσμος Σεμέλη και θα βλέπει τη Ντορίτα;(πλακιζω,για τυχόν παρεξηγήσεις...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:45 Η bunny έγραψε: #677 26-11-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε...δεν ειναι περαστικα...το αγορακι μας θα κανει ινσουλινη καθε μερα 4 φορες για το υπολοιπο της ζωης του...τι να κανουμε...υπαρχουν και χειροτερα...σκουπιζουμε τα δακρυα και προχωραμε... Click για ανάπτυξη... Ωχ.... Don't worry,be happy(άσχετοοοο....anywayyyyy) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #678 26-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σοζυ ρε παιζιααα...Ζεν θα βλέπει ο κόσμος Σεμέλη και θα βλέπει τη Ντορίτα;(πλακιζω,για τυχόν παρεξηγήσεις...) Click για ανάπτυξη... αν της βαλουμε ουρα, μουστακια και παρει το αγαθο βλεμμα καλυτερα θα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #679 27-11-09 08:57 Δεν ξερω το σαββατοκυριακο ποιος θα κερδισει, ποιος θα χασει, ποιος θα παρει κυπελα και ποιος δεν θα παρει... Παμε να δειξουμε στο κοσμο ποσο ομορφα, εξυπνα και ξεχωριστα πλασματα ειναι οι γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 09:53 Η Voula έγραψε: #680 27-11-09 09:53 Καλή επιτυχία σε όλα τα φοβερά γατόνια που θα πάρουν μέρος στην έκθεση Επίσης εύχομαι ολόψυχα μέσω της έκθεσης να βοηθηθούν κι όσα αδεσποτάκια προβληθούν για να βρουν σπιτάκι. Δεν θα μπορέσω να έρθω και λυπάμαι πολύ που δεν θα δω όσα κορίτσια είναι εκεί (Δωράκι, Aramis, Αναστασία, Γιούλη και όποια άλλη ξεχνάω, συγνώμη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε...δεν ειναι περαστικα...το αγορακι μας θα κανει ινσουλινη καθε μερα 4 φορες για το υπολοιπο της ζωης του...τι να κανουμε...υπαρχουν και χειροτερα...σκουπιζουμε τα δακρυα και προχωραμε... Click για ανάπτυξη... Διαβητη?Και μια κολλητη μου εχει!Απο οταν γεννηθηκε!Δεν ειναι πραμα,μαθαινεις να ζεις με αυτο εξαλλου οι ενεσεις ειναι υποδορειες που σημαινει οτι δεν πονανε σχεδον καθολου και οπως πανε συντομα θα βγαλουν και την εισπνευσιμη ινσουλινη.Ολα θα πανε καλα,υπαρχουν και πολυυυ χειροτερα πραγματα στον κοσμο!Τα φιλια μου στον κουκλο γιο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:33 Η kounelaki: #666 26-11-09 19:33 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: εχει ολη μου η οικογενεια ιστορικο διαβητη...η προσαρμογη ειναι δυσκολη...μετα με καλη διατροφη και την ινσουλινη θα ειναι μια χαρα!!!!αρκει αυτο..να το προσεχει!!!και ολα καλα Click για ανάπτυξη... Εμενα παλι η φιλη μου τρωει σχεδον τα παντα!Λιγες τροφες εχει αποκλεισει τελειως απο το διαιτολογιο της,αρκει να κανει την ενεση μετα. Παει και γυμναστηριο και τωρα εφτιαξε και κορμι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:38 Η Hlianna έγραψε: #667 26-11-09 19:38 εμενα ενας συμμαθητης μου που εχει απο πολυ μικρος διαβητη εχει βαλει τωρα συσκευη..εκανε ενεσεις αλλα δεν τον βολευαν καθολου..αυτο το εχει μονιμως πανω του με μια πεταλουδα το βαζεις ή στην κοιλια ή στον πωπω και πεταει μονο του ινσουλινη οποτε χρειαζεται ο οργανισμος(κατι τετοιο)..ειναι σε μεγεθος κουτιου απο τσιγαρα..τον εχει βολεψει παρα πολυ γιατι τρωει οτι θελει οποτε θελει χωρις να ανησυχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:41 Η kounelaki: #668 26-11-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα ενας συμμαθητης μου που εχει απο πολυ μικρος διαβητη εχει βαλει τωρα συσκευη..εκανε ενεσεις αλλα δεν τον βολευαν καθολου..αυτο το εχει μονιμως πανω του με μια πεταλουδα το βαζεις ή στην κοιλια ή στον πωπω και πεταει μονο του ινσουλινη οποτε χρειαζεται ο οργανισμος(κατι τετοιο)..ειναι σε μεγεθος κουτιου απο τσιγαρα..τον εχει βολεψει παρα πολυ γιατι τρωει οτι θελει οποτε θελει χωρις να ανησυχει.. Click για ανάπτυξη... Καλο! Δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοια συσκευη!Βεβαια στον πωπω δεν θα μπορει να κατσει ο ανθρωπος αλλα στην κοιλια οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:42 Η kounelaki: #669 26-11-09 19:42 Τελικα θα σας δουμε στο μεγκα αυριο η τσου?(συγχωρεστεμε αλλα δεν καταλαβα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:43 Η Hlianna έγραψε: #670 26-11-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Καλο! Δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοια συσκευη!Βεβαια στον πωπω δεν θα μπορει να κατσει ο ανθρωπος αλλα στην κοιλια οκ! Click για ανάπτυξη... οχι..ισα ισα που οταν ειχα και εγω την ιδια απορια μου εδειξε την κοιλια του και φαινονταν τα μικρα μικρα τσιμπιματακια..και τωρα το βαζει στον πωπω..εξαλλου μπαινει πολυ ψηλα..λιγο πιο κατω απο την μεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:57 Η Πουπουλίνα: #671 26-11-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τελικα θα σας δουμε στο μεγκα αυριο η τσου?(συγχωρεστεμε αλλα δεν καταλαβα) Click για ανάπτυξη... μαλλον τσου........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #672 26-11-09 20:03 σας ζητω συγνωμη για το off του διαβητη...και σας ευχαριστω για τα λογια συμπαραστασης ολους! θα το αντιμετωπισουμε και το αγορακι μας υψους 1.90 και κουκλος θα ζησει συντροφια με την απαραιτητη ινσουλινη του οχι Ελενακι Κουνελακι...δεν θα βγουμε αυριο...εν'οψη εκλογων Ν.Δ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #673 26-11-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μαλλον τσου........ Click για ανάπτυξη... Θα μπαινοβγαινουμε ομως ολο το σ/κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:19 Η Πουπουλίνα: #674 26-11-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα μπαινοβγαινουμε ομως ολο το σ/κ Click για ανάπτυξη... εγω θα σας δω....live!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:31 Η kounelaki: #675 26-11-09 20:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι Ελενακι Κουνελακι...δεν θα βγουμε αυριο...εν'οψη εκλογων Ν.Δ. Click για ανάπτυξη... Αμαν αυτη η ΝΔ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:43 Η bunny έγραψε: #676 26-11-09 20:43 Σοζυ ρε παιζιααα...Ζεν θα βλέπει ο κόσμος Σεμέλη και θα βλέπει τη Ντορίτα;(πλακιζω,για τυχόν παρεξηγήσεις...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:45 Η bunny έγραψε: #677 26-11-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε...δεν ειναι περαστικα...το αγορακι μας θα κανει ινσουλινη καθε μερα 4 φορες για το υπολοιπο της ζωης του...τι να κανουμε...υπαρχουν και χειροτερα...σκουπιζουμε τα δακρυα και προχωραμε... Click για ανάπτυξη... Ωχ.... Don't worry,be happy(άσχετοοοο....anywayyyyy) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #678 26-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σοζυ ρε παιζιααα...Ζεν θα βλέπει ο κόσμος Σεμέλη και θα βλέπει τη Ντορίτα;(πλακιζω,για τυχόν παρεξηγήσεις...) Click για ανάπτυξη... αν της βαλουμε ουρα, μουστακια και παρει το αγαθο βλεμμα καλυτερα θα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #679 27-11-09 08:57 Δεν ξερω το σαββατοκυριακο ποιος θα κερδισει, ποιος θα χασει, ποιος θα παρει κυπελα και ποιος δεν θα παρει... Παμε να δειξουμε στο κοσμο ποσο ομορφα, εξυπνα και ξεχωριστα πλασματα ειναι οι γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 09:53 Η Voula έγραψε: #680 27-11-09 09:53 Καλή επιτυχία σε όλα τα φοβερά γατόνια που θα πάρουν μέρος στην έκθεση Επίσης εύχομαι ολόψυχα μέσω της έκθεσης να βοηθηθούν κι όσα αδεσποτάκια προβληθούν για να βρουν σπιτάκι. Δεν θα μπορέσω να έρθω και λυπάμαι πολύ που δεν θα δω όσα κορίτσια είναι εκεί (Δωράκι, Aramis, Αναστασία, Γιούλη και όποια άλλη ξεχνάω, συγνώμη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: εχει ολη μου η οικογενεια ιστορικο διαβητη...η προσαρμογη ειναι δυσκολη...μετα με καλη διατροφη και την ινσουλινη θα ειναι μια χαρα!!!!αρκει αυτο..να το προσεχει!!!και ολα καλα Click για ανάπτυξη... Εμενα παλι η φιλη μου τρωει σχεδον τα παντα!Λιγες τροφες εχει αποκλεισει τελειως απο το διαιτολογιο της,αρκει να κανει την ενεση μετα. Παει και γυμναστηριο και τωρα εφτιαξε και κορμι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:38 Η Hlianna έγραψε: #667 26-11-09 19:38 εμενα ενας συμμαθητης μου που εχει απο πολυ μικρος διαβητη εχει βαλει τωρα συσκευη..εκανε ενεσεις αλλα δεν τον βολευαν καθολου..αυτο το εχει μονιμως πανω του με μια πεταλουδα το βαζεις ή στην κοιλια ή στον πωπω και πεταει μονο του ινσουλινη οποτε χρειαζεται ο οργανισμος(κατι τετοιο)..ειναι σε μεγεθος κουτιου απο τσιγαρα..τον εχει βολεψει παρα πολυ γιατι τρωει οτι θελει οποτε θελει χωρις να ανησυχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:41 Η kounelaki: #668 26-11-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα ενας συμμαθητης μου που εχει απο πολυ μικρος διαβητη εχει βαλει τωρα συσκευη..εκανε ενεσεις αλλα δεν τον βολευαν καθολου..αυτο το εχει μονιμως πανω του με μια πεταλουδα το βαζεις ή στην κοιλια ή στον πωπω και πεταει μονο του ινσουλινη οποτε χρειαζεται ο οργανισμος(κατι τετοιο)..ειναι σε μεγεθος κουτιου απο τσιγαρα..τον εχει βολεψει παρα πολυ γιατι τρωει οτι θελει οποτε θελει χωρις να ανησυχει.. Click για ανάπτυξη... Καλο! Δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοια συσκευη!Βεβαια στον πωπω δεν θα μπορει να κατσει ο ανθρωπος αλλα στην κοιλια οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:42 Η kounelaki: #669 26-11-09 19:42 Τελικα θα σας δουμε στο μεγκα αυριο η τσου?(συγχωρεστεμε αλλα δεν καταλαβα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:43 Η Hlianna έγραψε: #670 26-11-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Καλο! Δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοια συσκευη!Βεβαια στον πωπω δεν θα μπορει να κατσει ο ανθρωπος αλλα στην κοιλια οκ! Click για ανάπτυξη... οχι..ισα ισα που οταν ειχα και εγω την ιδια απορια μου εδειξε την κοιλια του και φαινονταν τα μικρα μικρα τσιμπιματακια..και τωρα το βαζει στον πωπω..εξαλλου μπαινει πολυ ψηλα..λιγο πιο κατω απο την μεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:57 Η Πουπουλίνα: #671 26-11-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τελικα θα σας δουμε στο μεγκα αυριο η τσου?(συγχωρεστεμε αλλα δεν καταλαβα) Click για ανάπτυξη... μαλλον τσου........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #672 26-11-09 20:03 σας ζητω συγνωμη για το off του διαβητη...και σας ευχαριστω για τα λογια συμπαραστασης ολους! θα το αντιμετωπισουμε και το αγορακι μας υψους 1.90 και κουκλος θα ζησει συντροφια με την απαραιτητη ινσουλινη του οχι Ελενακι Κουνελακι...δεν θα βγουμε αυριο...εν'οψη εκλογων Ν.Δ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #673 26-11-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μαλλον τσου........ Click για ανάπτυξη... Θα μπαινοβγαινουμε ομως ολο το σ/κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:19 Η Πουπουλίνα: #674 26-11-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα μπαινοβγαινουμε ομως ολο το σ/κ Click για ανάπτυξη... εγω θα σας δω....live!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:31 Η kounelaki: #675 26-11-09 20:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι Ελενακι Κουνελακι...δεν θα βγουμε αυριο...εν'οψη εκλογων Ν.Δ. Click για ανάπτυξη... Αμαν αυτη η ΝΔ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:43 Η bunny έγραψε: #676 26-11-09 20:43 Σοζυ ρε παιζιααα...Ζεν θα βλέπει ο κόσμος Σεμέλη και θα βλέπει τη Ντορίτα;(πλακιζω,για τυχόν παρεξηγήσεις...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:45 Η bunny έγραψε: #677 26-11-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε...δεν ειναι περαστικα...το αγορακι μας θα κανει ινσουλινη καθε μερα 4 φορες για το υπολοιπο της ζωης του...τι να κανουμε...υπαρχουν και χειροτερα...σκουπιζουμε τα δακρυα και προχωραμε... Click για ανάπτυξη... Ωχ.... Don't worry,be happy(άσχετοοοο....anywayyyyy) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #678 26-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σοζυ ρε παιζιααα...Ζεν θα βλέπει ο κόσμος Σεμέλη και θα βλέπει τη Ντορίτα;(πλακιζω,για τυχόν παρεξηγήσεις...) Click για ανάπτυξη... αν της βαλουμε ουρα, μουστακια και παρει το αγαθο βλεμμα καλυτερα θα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #679 27-11-09 08:57 Δεν ξερω το σαββατοκυριακο ποιος θα κερδισει, ποιος θα χασει, ποιος θα παρει κυπελα και ποιος δεν θα παρει... Παμε να δειξουμε στο κοσμο ποσο ομορφα, εξυπνα και ξεχωριστα πλασματα ειναι οι γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 09:53 Η Voula έγραψε: #680 27-11-09 09:53 Καλή επιτυχία σε όλα τα φοβερά γατόνια που θα πάρουν μέρος στην έκθεση Επίσης εύχομαι ολόψυχα μέσω της έκθεσης να βοηθηθούν κι όσα αδεσποτάκια προβληθούν για να βρουν σπιτάκι. Δεν θα μπορέσω να έρθω και λυπάμαι πολύ που δεν θα δω όσα κορίτσια είναι εκεί (Δωράκι, Aramis, Αναστασία, Γιούλη και όποια άλλη ξεχνάω, συγνώμη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμενα ενας συμμαθητης μου που εχει απο πολυ μικρος διαβητη εχει βαλει τωρα συσκευη..εκανε ενεσεις αλλα δεν τον βολευαν καθολου..αυτο το εχει μονιμως πανω του με μια πεταλουδα το βαζεις ή στην κοιλια ή στον πωπω και πεταει μονο του ινσουλινη οποτε χρειαζεται ο οργανισμος(κατι τετοιο)..ειναι σε μεγεθος κουτιου απο τσιγαρα..τον εχει βολεψει παρα πολυ γιατι τρωει οτι θελει οποτε θελει χωρις να ανησυχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:41 Η kounelaki: #668 26-11-09 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα ενας συμμαθητης μου που εχει απο πολυ μικρος διαβητη εχει βαλει τωρα συσκευη..εκανε ενεσεις αλλα δεν τον βολευαν καθολου..αυτο το εχει μονιμως πανω του με μια πεταλουδα το βαζεις ή στην κοιλια ή στον πωπω και πεταει μονο του ινσουλινη οποτε χρειαζεται ο οργανισμος(κατι τετοιο)..ειναι σε μεγεθος κουτιου απο τσιγαρα..τον εχει βολεψει παρα πολυ γιατι τρωει οτι θελει οποτε θελει χωρις να ανησυχει.. Click για ανάπτυξη... Καλο! Δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοια συσκευη!Βεβαια στον πωπω δεν θα μπορει να κατσει ο ανθρωπος αλλα στην κοιλια οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:42 Η kounelaki: #669 26-11-09 19:42 Τελικα θα σας δουμε στο μεγκα αυριο η τσου?(συγχωρεστεμε αλλα δεν καταλαβα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:43 Η Hlianna έγραψε: #670 26-11-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Καλο! Δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοια συσκευη!Βεβαια στον πωπω δεν θα μπορει να κατσει ο ανθρωπος αλλα στην κοιλια οκ! Click για ανάπτυξη... οχι..ισα ισα που οταν ειχα και εγω την ιδια απορια μου εδειξε την κοιλια του και φαινονταν τα μικρα μικρα τσιμπιματακια..και τωρα το βαζει στον πωπω..εξαλλου μπαινει πολυ ψηλα..λιγο πιο κατω απο την μεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:57 Η Πουπουλίνα: #671 26-11-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τελικα θα σας δουμε στο μεγκα αυριο η τσου?(συγχωρεστεμε αλλα δεν καταλαβα) Click για ανάπτυξη... μαλλον τσου........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #672 26-11-09 20:03 σας ζητω συγνωμη για το off του διαβητη...και σας ευχαριστω για τα λογια συμπαραστασης ολους! θα το αντιμετωπισουμε και το αγορακι μας υψους 1.90 και κουκλος θα ζησει συντροφια με την απαραιτητη ινσουλινη του οχι Ελενακι Κουνελακι...δεν θα βγουμε αυριο...εν'οψη εκλογων Ν.Δ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #673 26-11-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μαλλον τσου........ Click για ανάπτυξη... Θα μπαινοβγαινουμε ομως ολο το σ/κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:19 Η Πουπουλίνα: #674 26-11-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα μπαινοβγαινουμε ομως ολο το σ/κ Click για ανάπτυξη... εγω θα σας δω....live!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:31 Η kounelaki: #675 26-11-09 20:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι Ελενακι Κουνελακι...δεν θα βγουμε αυριο...εν'οψη εκλογων Ν.Δ. Click για ανάπτυξη... Αμαν αυτη η ΝΔ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:43 Η bunny έγραψε: #676 26-11-09 20:43 Σοζυ ρε παιζιααα...Ζεν θα βλέπει ο κόσμος Σεμέλη και θα βλέπει τη Ντορίτα;(πλακιζω,για τυχόν παρεξηγήσεις...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:45 Η bunny έγραψε: #677 26-11-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε...δεν ειναι περαστικα...το αγορακι μας θα κανει ινσουλινη καθε μερα 4 φορες για το υπολοιπο της ζωης του...τι να κανουμε...υπαρχουν και χειροτερα...σκουπιζουμε τα δακρυα και προχωραμε... Click για ανάπτυξη... Ωχ.... Don't worry,be happy(άσχετοοοο....anywayyyyy) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #678 26-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σοζυ ρε παιζιααα...Ζεν θα βλέπει ο κόσμος Σεμέλη και θα βλέπει τη Ντορίτα;(πλακιζω,για τυχόν παρεξηγήσεις...) Click για ανάπτυξη... αν της βαλουμε ουρα, μουστακια και παρει το αγαθο βλεμμα καλυτερα θα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #679 27-11-09 08:57 Δεν ξερω το σαββατοκυριακο ποιος θα κερδισει, ποιος θα χασει, ποιος θα παρει κυπελα και ποιος δεν θα παρει... Παμε να δειξουμε στο κοσμο ποσο ομορφα, εξυπνα και ξεχωριστα πλασματα ειναι οι γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 09:53 Η Voula έγραψε: #680 27-11-09 09:53 Καλή επιτυχία σε όλα τα φοβερά γατόνια που θα πάρουν μέρος στην έκθεση Επίσης εύχομαι ολόψυχα μέσω της έκθεσης να βοηθηθούν κι όσα αδεσποτάκια προβληθούν για να βρουν σπιτάκι. Δεν θα μπορέσω να έρθω και λυπάμαι πολύ που δεν θα δω όσα κορίτσια είναι εκεί (Δωράκι, Aramis, Αναστασία, Γιούλη και όποια άλλη ξεχνάω, συγνώμη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμενα ενας συμμαθητης μου που εχει απο πολυ μικρος διαβητη εχει βαλει τωρα συσκευη..εκανε ενεσεις αλλα δεν τον βολευαν καθολου..αυτο το εχει μονιμως πανω του με μια πεταλουδα το βαζεις ή στην κοιλια ή στον πωπω και πεταει μονο του ινσουλινη οποτε χρειαζεται ο οργανισμος(κατι τετοιο)..ειναι σε μεγεθος κουτιου απο τσιγαρα..τον εχει βολεψει παρα πολυ γιατι τρωει οτι θελει οποτε θελει χωρις να ανησυχει.. Click για ανάπτυξη... Καλο! Δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοια συσκευη!Βεβαια στον πωπω δεν θα μπορει να κατσει ο ανθρωπος αλλα στην κοιλια οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:42 Η kounelaki: #669 26-11-09 19:42 Τελικα θα σας δουμε στο μεγκα αυριο η τσου?(συγχωρεστεμε αλλα δεν καταλαβα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:43 Η Hlianna έγραψε: #670 26-11-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Καλο! Δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοια συσκευη!Βεβαια στον πωπω δεν θα μπορει να κατσει ο ανθρωπος αλλα στην κοιλια οκ! Click για ανάπτυξη... οχι..ισα ισα που οταν ειχα και εγω την ιδια απορια μου εδειξε την κοιλια του και φαινονταν τα μικρα μικρα τσιμπιματακια..και τωρα το βαζει στον πωπω..εξαλλου μπαινει πολυ ψηλα..λιγο πιο κατω απο την μεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:57 Η Πουπουλίνα: #671 26-11-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τελικα θα σας δουμε στο μεγκα αυριο η τσου?(συγχωρεστεμε αλλα δεν καταλαβα) Click για ανάπτυξη... μαλλον τσου........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #672 26-11-09 20:03 σας ζητω συγνωμη για το off του διαβητη...και σας ευχαριστω για τα λογια συμπαραστασης ολους! θα το αντιμετωπισουμε και το αγορακι μας υψους 1.90 και κουκλος θα ζησει συντροφια με την απαραιτητη ινσουλινη του οχι Ελενακι Κουνελακι...δεν θα βγουμε αυριο...εν'οψη εκλογων Ν.Δ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #673 26-11-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μαλλον τσου........ Click για ανάπτυξη... Θα μπαινοβγαινουμε ομως ολο το σ/κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:19 Η Πουπουλίνα: #674 26-11-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα μπαινοβγαινουμε ομως ολο το σ/κ Click για ανάπτυξη... εγω θα σας δω....live!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:31 Η kounelaki: #675 26-11-09 20:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι Ελενακι Κουνελακι...δεν θα βγουμε αυριο...εν'οψη εκλογων Ν.Δ. Click για ανάπτυξη... Αμαν αυτη η ΝΔ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:43 Η bunny έγραψε: #676 26-11-09 20:43 Σοζυ ρε παιζιααα...Ζεν θα βλέπει ο κόσμος Σεμέλη και θα βλέπει τη Ντορίτα;(πλακιζω,για τυχόν παρεξηγήσεις...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:45 Η bunny έγραψε: #677 26-11-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε...δεν ειναι περαστικα...το αγορακι μας θα κανει ινσουλινη καθε μερα 4 φορες για το υπολοιπο της ζωης του...τι να κανουμε...υπαρχουν και χειροτερα...σκουπιζουμε τα δακρυα και προχωραμε... Click για ανάπτυξη... Ωχ.... Don't worry,be happy(άσχετοοοο....anywayyyyy) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #678 26-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σοζυ ρε παιζιααα...Ζεν θα βλέπει ο κόσμος Σεμέλη και θα βλέπει τη Ντορίτα;(πλακιζω,για τυχόν παρεξηγήσεις...) Click για ανάπτυξη... αν της βαλουμε ουρα, μουστακια και παρει το αγαθο βλεμμα καλυτερα θα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #679 27-11-09 08:57 Δεν ξερω το σαββατοκυριακο ποιος θα κερδισει, ποιος θα χασει, ποιος θα παρει κυπελα και ποιος δεν θα παρει... Παμε να δειξουμε στο κοσμο ποσο ομορφα, εξυπνα και ξεχωριστα πλασματα ειναι οι γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 09:53 Η Voula έγραψε: #680 27-11-09 09:53 Καλή επιτυχία σε όλα τα φοβερά γατόνια που θα πάρουν μέρος στην έκθεση Επίσης εύχομαι ολόψυχα μέσω της έκθεσης να βοηθηθούν κι όσα αδεσποτάκια προβληθούν για να βρουν σπιτάκι. Δεν θα μπορέσω να έρθω και λυπάμαι πολύ που δεν θα δω όσα κορίτσια είναι εκεί (Δωράκι, Aramis, Αναστασία, Γιούλη και όποια άλλη ξεχνάω, συγνώμη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελικα θα σας δουμε στο μεγκα αυριο η τσου?(συγχωρεστεμε αλλα δεν καταλαβα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:43 Η Hlianna έγραψε: #670 26-11-09 19:43 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Καλο! Δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοια συσκευη!Βεβαια στον πωπω δεν θα μπορει να κατσει ο ανθρωπος αλλα στην κοιλια οκ! Click για ανάπτυξη... οχι..ισα ισα που οταν ειχα και εγω την ιδια απορια μου εδειξε την κοιλια του και φαινονταν τα μικρα μικρα τσιμπιματακια..και τωρα το βαζει στον πωπω..εξαλλου μπαινει πολυ ψηλα..λιγο πιο κατω απο την μεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:57 Η Πουπουλίνα: #671 26-11-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τελικα θα σας δουμε στο μεγκα αυριο η τσου?(συγχωρεστεμε αλλα δεν καταλαβα) Click για ανάπτυξη... μαλλον τσου........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #672 26-11-09 20:03 σας ζητω συγνωμη για το off του διαβητη...και σας ευχαριστω για τα λογια συμπαραστασης ολους! θα το αντιμετωπισουμε και το αγορακι μας υψους 1.90 και κουκλος θα ζησει συντροφια με την απαραιτητη ινσουλινη του οχι Ελενακι Κουνελακι...δεν θα βγουμε αυριο...εν'οψη εκλογων Ν.Δ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #673 26-11-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μαλλον τσου........ Click για ανάπτυξη... Θα μπαινοβγαινουμε ομως ολο το σ/κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:19 Η Πουπουλίνα: #674 26-11-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα μπαινοβγαινουμε ομως ολο το σ/κ Click για ανάπτυξη... εγω θα σας δω....live!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:31 Η kounelaki: #675 26-11-09 20:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι Ελενακι Κουνελακι...δεν θα βγουμε αυριο...εν'οψη εκλογων Ν.Δ. Click για ανάπτυξη... Αμαν αυτη η ΝΔ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:43 Η bunny έγραψε: #676 26-11-09 20:43 Σοζυ ρε παιζιααα...Ζεν θα βλέπει ο κόσμος Σεμέλη και θα βλέπει τη Ντορίτα;(πλακιζω,για τυχόν παρεξηγήσεις...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:45 Η bunny έγραψε: #677 26-11-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε...δεν ειναι περαστικα...το αγορακι μας θα κανει ινσουλινη καθε μερα 4 φορες για το υπολοιπο της ζωης του...τι να κανουμε...υπαρχουν και χειροτερα...σκουπιζουμε τα δακρυα και προχωραμε... Click για ανάπτυξη... Ωχ.... Don't worry,be happy(άσχετοοοο....anywayyyyy) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #678 26-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σοζυ ρε παιζιααα...Ζεν θα βλέπει ο κόσμος Σεμέλη και θα βλέπει τη Ντορίτα;(πλακιζω,για τυχόν παρεξηγήσεις...) Click για ανάπτυξη... αν της βαλουμε ουρα, μουστακια και παρει το αγαθο βλεμμα καλυτερα θα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #679 27-11-09 08:57 Δεν ξερω το σαββατοκυριακο ποιος θα κερδισει, ποιος θα χασει, ποιος θα παρει κυπελα και ποιος δεν θα παρει... Παμε να δειξουμε στο κοσμο ποσο ομορφα, εξυπνα και ξεχωριστα πλασματα ειναι οι γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 09:53 Η Voula έγραψε: #680 27-11-09 09:53 Καλή επιτυχία σε όλα τα φοβερά γατόνια που θα πάρουν μέρος στην έκθεση Επίσης εύχομαι ολόψυχα μέσω της έκθεσης να βοηθηθούν κι όσα αδεσποτάκια προβληθούν για να βρουν σπιτάκι. Δεν θα μπορέσω να έρθω και λυπάμαι πολύ που δεν θα δω όσα κορίτσια είναι εκεί (Δωράκι, Aramis, Αναστασία, Γιούλη και όποια άλλη ξεχνάω, συγνώμη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Καλο! Δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοια συσκευη!Βεβαια στον πωπω δεν θα μπορει να κατσει ο ανθρωπος αλλα στην κοιλια οκ! Click για ανάπτυξη... οχι..ισα ισα που οταν ειχα και εγω την ιδια απορια μου εδειξε την κοιλια του και φαινονταν τα μικρα μικρα τσιμπιματακια..και τωρα το βαζει στον πωπω..εξαλλου μπαινει πολυ ψηλα..λιγο πιο κατω απο την μεση.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 19:57 Η Πουπουλίνα: #671 26-11-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τελικα θα σας δουμε στο μεγκα αυριο η τσου?(συγχωρεστεμε αλλα δεν καταλαβα) Click για ανάπτυξη... μαλλον τσου........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #672 26-11-09 20:03 σας ζητω συγνωμη για το off του διαβητη...και σας ευχαριστω για τα λογια συμπαραστασης ολους! θα το αντιμετωπισουμε και το αγορακι μας υψους 1.90 και κουκλος θα ζησει συντροφια με την απαραιτητη ινσουλινη του οχι Ελενακι Κουνελακι...δεν θα βγουμε αυριο...εν'οψη εκλογων Ν.Δ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #673 26-11-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μαλλον τσου........ Click για ανάπτυξη... Θα μπαινοβγαινουμε ομως ολο το σ/κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:19 Η Πουπουλίνα: #674 26-11-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα μπαινοβγαινουμε ομως ολο το σ/κ Click για ανάπτυξη... εγω θα σας δω....live!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:31 Η kounelaki: #675 26-11-09 20:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι Ελενακι Κουνελακι...δεν θα βγουμε αυριο...εν'οψη εκλογων Ν.Δ. Click για ανάπτυξη... Αμαν αυτη η ΝΔ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:43 Η bunny έγραψε: #676 26-11-09 20:43 Σοζυ ρε παιζιααα...Ζεν θα βλέπει ο κόσμος Σεμέλη και θα βλέπει τη Ντορίτα;(πλακιζω,για τυχόν παρεξηγήσεις...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:45 Η bunny έγραψε: #677 26-11-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε...δεν ειναι περαστικα...το αγορακι μας θα κανει ινσουλινη καθε μερα 4 φορες για το υπολοιπο της ζωης του...τι να κανουμε...υπαρχουν και χειροτερα...σκουπιζουμε τα δακρυα και προχωραμε... Click για ανάπτυξη... Ωχ.... Don't worry,be happy(άσχετοοοο....anywayyyyy) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #678 26-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σοζυ ρε παιζιααα...Ζεν θα βλέπει ο κόσμος Σεμέλη και θα βλέπει τη Ντορίτα;(πλακιζω,για τυχόν παρεξηγήσεις...) Click για ανάπτυξη... αν της βαλουμε ουρα, μουστακια και παρει το αγαθο βλεμμα καλυτερα θα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #679 27-11-09 08:57 Δεν ξερω το σαββατοκυριακο ποιος θα κερδισει, ποιος θα χασει, ποιος θα παρει κυπελα και ποιος δεν θα παρει... Παμε να δειξουμε στο κοσμο ποσο ομορφα, εξυπνα και ξεχωριστα πλασματα ειναι οι γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 09:53 Η Voula έγραψε: #680 27-11-09 09:53 Καλή επιτυχία σε όλα τα φοβερά γατόνια που θα πάρουν μέρος στην έκθεση Επίσης εύχομαι ολόψυχα μέσω της έκθεσης να βοηθηθούν κι όσα αδεσποτάκια προβληθούν για να βρουν σπιτάκι. Δεν θα μπορέσω να έρθω και λυπάμαι πολύ που δεν θα δω όσα κορίτσια είναι εκεί (Δωράκι, Aramis, Αναστασία, Γιούλη και όποια άλλη ξεχνάω, συγνώμη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Τελικα θα σας δουμε στο μεγκα αυριο η τσου?(συγχωρεστεμε αλλα δεν καταλαβα) Click για ανάπτυξη... μαλλον τσου........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #672 26-11-09 20:03 σας ζητω συγνωμη για το off του διαβητη...και σας ευχαριστω για τα λογια συμπαραστασης ολους! θα το αντιμετωπισουμε και το αγορακι μας υψους 1.90 και κουκλος θα ζησει συντροφια με την απαραιτητη ινσουλινη του οχι Ελενακι Κουνελακι...δεν θα βγουμε αυριο...εν'οψη εκλογων Ν.Δ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #673 26-11-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μαλλον τσου........ Click για ανάπτυξη... Θα μπαινοβγαινουμε ομως ολο το σ/κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:19 Η Πουπουλίνα: #674 26-11-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα μπαινοβγαινουμε ομως ολο το σ/κ Click για ανάπτυξη... εγω θα σας δω....live!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:31 Η kounelaki: #675 26-11-09 20:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι Ελενακι Κουνελακι...δεν θα βγουμε αυριο...εν'οψη εκλογων Ν.Δ. Click για ανάπτυξη... Αμαν αυτη η ΝΔ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:43 Η bunny έγραψε: #676 26-11-09 20:43 Σοζυ ρε παιζιααα...Ζεν θα βλέπει ο κόσμος Σεμέλη και θα βλέπει τη Ντορίτα;(πλακιζω,για τυχόν παρεξηγήσεις...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:45 Η bunny έγραψε: #677 26-11-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε...δεν ειναι περαστικα...το αγορακι μας θα κανει ινσουλινη καθε μερα 4 φορες για το υπολοιπο της ζωης του...τι να κανουμε...υπαρχουν και χειροτερα...σκουπιζουμε τα δακρυα και προχωραμε... Click για ανάπτυξη... Ωχ.... Don't worry,be happy(άσχετοοοο....anywayyyyy) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #678 26-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σοζυ ρε παιζιααα...Ζεν θα βλέπει ο κόσμος Σεμέλη και θα βλέπει τη Ντορίτα;(πλακιζω,για τυχόν παρεξηγήσεις...) Click για ανάπτυξη... αν της βαλουμε ουρα, μουστακια και παρει το αγαθο βλεμμα καλυτερα θα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #679 27-11-09 08:57 Δεν ξερω το σαββατοκυριακο ποιος θα κερδισει, ποιος θα χασει, ποιος θα παρει κυπελα και ποιος δεν θα παρει... Παμε να δειξουμε στο κοσμο ποσο ομορφα, εξυπνα και ξεχωριστα πλασματα ειναι οι γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 09:53 Η Voula έγραψε: #680 27-11-09 09:53 Καλή επιτυχία σε όλα τα φοβερά γατόνια που θα πάρουν μέρος στην έκθεση Επίσης εύχομαι ολόψυχα μέσω της έκθεσης να βοηθηθούν κι όσα αδεσποτάκια προβληθούν για να βρουν σπιτάκι. Δεν θα μπορέσω να έρθω και λυπάμαι πολύ που δεν θα δω όσα κορίτσια είναι εκεί (Δωράκι, Aramis, Αναστασία, Γιούλη και όποια άλλη ξεχνάω, συγνώμη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σας ζητω συγνωμη για το off του διαβητη...και σας ευχαριστω για τα λογια συμπαραστασης ολους! θα το αντιμετωπισουμε και το αγορακι μας υψους 1.90 και κουκλος θα ζησει συντροφια με την απαραιτητη ινσουλινη του οχι Ελενακι Κουνελακι...δεν θα βγουμε αυριο...εν'οψη εκλογων Ν.Δ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #673 26-11-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μαλλον τσου........ Click για ανάπτυξη... Θα μπαινοβγαινουμε ομως ολο το σ/κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:19 Η Πουπουλίνα: #674 26-11-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα μπαινοβγαινουμε ομως ολο το σ/κ Click για ανάπτυξη... εγω θα σας δω....live!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:31 Η kounelaki: #675 26-11-09 20:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι Ελενακι Κουνελακι...δεν θα βγουμε αυριο...εν'οψη εκλογων Ν.Δ. Click για ανάπτυξη... Αμαν αυτη η ΝΔ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:43 Η bunny έγραψε: #676 26-11-09 20:43 Σοζυ ρε παιζιααα...Ζεν θα βλέπει ο κόσμος Σεμέλη και θα βλέπει τη Ντορίτα;(πλακιζω,για τυχόν παρεξηγήσεις...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:45 Η bunny έγραψε: #677 26-11-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε...δεν ειναι περαστικα...το αγορακι μας θα κανει ινσουλινη καθε μερα 4 φορες για το υπολοιπο της ζωης του...τι να κανουμε...υπαρχουν και χειροτερα...σκουπιζουμε τα δακρυα και προχωραμε... Click για ανάπτυξη... Ωχ.... Don't worry,be happy(άσχετοοοο....anywayyyyy) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #678 26-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σοζυ ρε παιζιααα...Ζεν θα βλέπει ο κόσμος Σεμέλη και θα βλέπει τη Ντορίτα;(πλακιζω,για τυχόν παρεξηγήσεις...) Click για ανάπτυξη... αν της βαλουμε ουρα, μουστακια και παρει το αγαθο βλεμμα καλυτερα θα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #679 27-11-09 08:57 Δεν ξερω το σαββατοκυριακο ποιος θα κερδισει, ποιος θα χασει, ποιος θα παρει κυπελα και ποιος δεν θα παρει... Παμε να δειξουμε στο κοσμο ποσο ομορφα, εξυπνα και ξεχωριστα πλασματα ειναι οι γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 09:53 Η Voula έγραψε: #680 27-11-09 09:53 Καλή επιτυχία σε όλα τα φοβερά γατόνια που θα πάρουν μέρος στην έκθεση Επίσης εύχομαι ολόψυχα μέσω της έκθεσης να βοηθηθούν κι όσα αδεσποτάκια προβληθούν για να βρουν σπιτάκι. Δεν θα μπορέσω να έρθω και λυπάμαι πολύ που δεν θα δω όσα κορίτσια είναι εκεί (Δωράκι, Aramis, Αναστασία, Γιούλη και όποια άλλη ξεχνάω, συγνώμη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: μαλλον τσου........ Click για ανάπτυξη... Θα μπαινοβγαινουμε ομως ολο το σ/κ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.259 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:19 Η Πουπουλίνα: #674 26-11-09 20:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα μπαινοβγαινουμε ομως ολο το σ/κ Click για ανάπτυξη... εγω θα σας δω....live!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:31 Η kounelaki: #675 26-11-09 20:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι Ελενακι Κουνελακι...δεν θα βγουμε αυριο...εν'οψη εκλογων Ν.Δ. Click για ανάπτυξη... Αμαν αυτη η ΝΔ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:43 Η bunny έγραψε: #676 26-11-09 20:43 Σοζυ ρε παιζιααα...Ζεν θα βλέπει ο κόσμος Σεμέλη και θα βλέπει τη Ντορίτα;(πλακιζω,για τυχόν παρεξηγήσεις...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:45 Η bunny έγραψε: #677 26-11-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε...δεν ειναι περαστικα...το αγορακι μας θα κανει ινσουλινη καθε μερα 4 φορες για το υπολοιπο της ζωης του...τι να κανουμε...υπαρχουν και χειροτερα...σκουπιζουμε τα δακρυα και προχωραμε... Click για ανάπτυξη... Ωχ.... Don't worry,be happy(άσχετοοοο....anywayyyyy) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #678 26-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σοζυ ρε παιζιααα...Ζεν θα βλέπει ο κόσμος Σεμέλη και θα βλέπει τη Ντορίτα;(πλακιζω,για τυχόν παρεξηγήσεις...) Click για ανάπτυξη... αν της βαλουμε ουρα, μουστακια και παρει το αγαθο βλεμμα καλυτερα θα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #679 27-11-09 08:57 Δεν ξερω το σαββατοκυριακο ποιος θα κερδισει, ποιος θα χασει, ποιος θα παρει κυπελα και ποιος δεν θα παρει... Παμε να δειξουμε στο κοσμο ποσο ομορφα, εξυπνα και ξεχωριστα πλασματα ειναι οι γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 09:53 Η Voula έγραψε: #680 27-11-09 09:53 Καλή επιτυχία σε όλα τα φοβερά γατόνια που θα πάρουν μέρος στην έκθεση Επίσης εύχομαι ολόψυχα μέσω της έκθεσης να βοηθηθούν κι όσα αδεσποτάκια προβληθούν για να βρουν σπιτάκι. Δεν θα μπορέσω να έρθω και λυπάμαι πολύ που δεν θα δω όσα κορίτσια είναι εκεί (Δωράκι, Aramis, Αναστασία, Γιούλη και όποια άλλη ξεχνάω, συγνώμη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα μπαινοβγαινουμε ομως ολο το σ/κ Click για ανάπτυξη... εγω θα σας δω....live!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:31 Η kounelaki: #675 26-11-09 20:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι Ελενακι Κουνελακι...δεν θα βγουμε αυριο...εν'οψη εκλογων Ν.Δ. Click για ανάπτυξη... Αμαν αυτη η ΝΔ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:43 Η bunny έγραψε: #676 26-11-09 20:43 Σοζυ ρε παιζιααα...Ζεν θα βλέπει ο κόσμος Σεμέλη και θα βλέπει τη Ντορίτα;(πλακιζω,για τυχόν παρεξηγήσεις...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:45 Η bunny έγραψε: #677 26-11-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε...δεν ειναι περαστικα...το αγορακι μας θα κανει ινσουλινη καθε μερα 4 φορες για το υπολοιπο της ζωης του...τι να κανουμε...υπαρχουν και χειροτερα...σκουπιζουμε τα δακρυα και προχωραμε... Click για ανάπτυξη... Ωχ.... Don't worry,be happy(άσχετοοοο....anywayyyyy) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #678 26-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σοζυ ρε παιζιααα...Ζεν θα βλέπει ο κόσμος Σεμέλη και θα βλέπει τη Ντορίτα;(πλακιζω,για τυχόν παρεξηγήσεις...) Click για ανάπτυξη... αν της βαλουμε ουρα, μουστακια και παρει το αγαθο βλεμμα καλυτερα θα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #679 27-11-09 08:57 Δεν ξερω το σαββατοκυριακο ποιος θα κερδισει, ποιος θα χασει, ποιος θα παρει κυπελα και ποιος δεν θα παρει... Παμε να δειξουμε στο κοσμο ποσο ομορφα, εξυπνα και ξεχωριστα πλασματα ειναι οι γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 09:53 Η Voula έγραψε: #680 27-11-09 09:53 Καλή επιτυχία σε όλα τα φοβερά γατόνια που θα πάρουν μέρος στην έκθεση Επίσης εύχομαι ολόψυχα μέσω της έκθεσης να βοηθηθούν κι όσα αδεσποτάκια προβληθούν για να βρουν σπιτάκι. Δεν θα μπορέσω να έρθω και λυπάμαι πολύ που δεν θα δω όσα κορίτσια είναι εκεί (Δωράκι, Aramis, Αναστασία, Γιούλη και όποια άλλη ξεχνάω, συγνώμη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι Ελενακι Κουνελακι...δεν θα βγουμε αυριο...εν'οψη εκλογων Ν.Δ. Click για ανάπτυξη... Αμαν αυτη η ΝΔ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:43 Η bunny έγραψε: #676 26-11-09 20:43 Σοζυ ρε παιζιααα...Ζεν θα βλέπει ο κόσμος Σεμέλη και θα βλέπει τη Ντορίτα;(πλακιζω,για τυχόν παρεξηγήσεις...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:45 Η bunny έγραψε: #677 26-11-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε...δεν ειναι περαστικα...το αγορακι μας θα κανει ινσουλινη καθε μερα 4 φορες για το υπολοιπο της ζωης του...τι να κανουμε...υπαρχουν και χειροτερα...σκουπιζουμε τα δακρυα και προχωραμε... Click για ανάπτυξη... Ωχ.... Don't worry,be happy(άσχετοοοο....anywayyyyy) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #678 26-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σοζυ ρε παιζιααα...Ζεν θα βλέπει ο κόσμος Σεμέλη και θα βλέπει τη Ντορίτα;(πλακιζω,για τυχόν παρεξηγήσεις...) Click για ανάπτυξη... αν της βαλουμε ουρα, μουστακια και παρει το αγαθο βλεμμα καλυτερα θα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #679 27-11-09 08:57 Δεν ξερω το σαββατοκυριακο ποιος θα κερδισει, ποιος θα χασει, ποιος θα παρει κυπελα και ποιος δεν θα παρει... Παμε να δειξουμε στο κοσμο ποσο ομορφα, εξυπνα και ξεχωριστα πλασματα ειναι οι γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 09:53 Η Voula έγραψε: #680 27-11-09 09:53 Καλή επιτυχία σε όλα τα φοβερά γατόνια που θα πάρουν μέρος στην έκθεση Επίσης εύχομαι ολόψυχα μέσω της έκθεσης να βοηθηθούν κι όσα αδεσποτάκια προβληθούν για να βρουν σπιτάκι. Δεν θα μπορέσω να έρθω και λυπάμαι πολύ που δεν θα δω όσα κορίτσια είναι εκεί (Δωράκι, Aramis, Αναστασία, Γιούλη και όποια άλλη ξεχνάω, συγνώμη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σοζυ ρε παιζιααα...Ζεν θα βλέπει ο κόσμος Σεμέλη και θα βλέπει τη Ντορίτα;(πλακιζω,για τυχόν παρεξηγήσεις...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:45 Η bunny έγραψε: #677 26-11-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε...δεν ειναι περαστικα...το αγορακι μας θα κανει ινσουλινη καθε μερα 4 φορες για το υπολοιπο της ζωης του...τι να κανουμε...υπαρχουν και χειροτερα...σκουπιζουμε τα δακρυα και προχωραμε... Click για ανάπτυξη... Ωχ.... Don't worry,be happy(άσχετοοοο....anywayyyyy) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #678 26-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σοζυ ρε παιζιααα...Ζεν θα βλέπει ο κόσμος Σεμέλη και θα βλέπει τη Ντορίτα;(πλακιζω,για τυχόν παρεξηγήσεις...) Click για ανάπτυξη... αν της βαλουμε ουρα, μουστακια και παρει το αγαθο βλεμμα καλυτερα θα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #679 27-11-09 08:57 Δεν ξερω το σαββατοκυριακο ποιος θα κερδισει, ποιος θα χασει, ποιος θα παρει κυπελα και ποιος δεν θα παρει... Παμε να δειξουμε στο κοσμο ποσο ομορφα, εξυπνα και ξεχωριστα πλασματα ειναι οι γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 09:53 Η Voula έγραψε: #680 27-11-09 09:53 Καλή επιτυχία σε όλα τα φοβερά γατόνια που θα πάρουν μέρος στην έκθεση Επίσης εύχομαι ολόψυχα μέσω της έκθεσης να βοηθηθούν κι όσα αδεσποτάκια προβληθούν για να βρουν σπιτάκι. Δεν θα μπορέσω να έρθω και λυπάμαι πολύ που δεν θα δω όσα κορίτσια είναι εκεί (Δωράκι, Aramis, Αναστασία, Γιούλη και όποια άλλη ξεχνάω, συγνώμη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε...δεν ειναι περαστικα...το αγορακι μας θα κανει ινσουλινη καθε μερα 4 φορες για το υπολοιπο της ζωης του...τι να κανουμε...υπαρχουν και χειροτερα...σκουπιζουμε τα δακρυα και προχωραμε... Click για ανάπτυξη... Ωχ.... Don't worry,be happy(άσχετοοοο....anywayyyyy) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #678 26-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σοζυ ρε παιζιααα...Ζεν θα βλέπει ο κόσμος Σεμέλη και θα βλέπει τη Ντορίτα;(πλακιζω,για τυχόν παρεξηγήσεις...) Click για ανάπτυξη... αν της βαλουμε ουρα, μουστακια και παρει το αγαθο βλεμμα καλυτερα θα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #679 27-11-09 08:57 Δεν ξερω το σαββατοκυριακο ποιος θα κερδισει, ποιος θα χασει, ποιος θα παρει κυπελα και ποιος δεν θα παρει... Παμε να δειξουμε στο κοσμο ποσο ομορφα, εξυπνα και ξεχωριστα πλασματα ειναι οι γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 09:53 Η Voula έγραψε: #680 27-11-09 09:53 Καλή επιτυχία σε όλα τα φοβερά γατόνια που θα πάρουν μέρος στην έκθεση Επίσης εύχομαι ολόψυχα μέσω της έκθεσης να βοηθηθούν κι όσα αδεσποτάκια προβληθούν για να βρουν σπιτάκι. Δεν θα μπορέσω να έρθω και λυπάμαι πολύ που δεν θα δω όσα κορίτσια είναι εκεί (Δωράκι, Aramis, Αναστασία, Γιούλη και όποια άλλη ξεχνάω, συγνώμη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Σοζυ ρε παιζιααα...Ζεν θα βλέπει ο κόσμος Σεμέλη και θα βλέπει τη Ντορίτα;(πλακιζω,για τυχόν παρεξηγήσεις...) Click για ανάπτυξη... αν της βαλουμε ουρα, μουστακια και παρει το αγαθο βλεμμα καλυτερα θα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #679 27-11-09 08:57 Δεν ξερω το σαββατοκυριακο ποιος θα κερδισει, ποιος θα χασει, ποιος θα παρει κυπελα και ποιος δεν θα παρει... Παμε να δειξουμε στο κοσμο ποσο ομορφα, εξυπνα και ξεχωριστα πλασματα ειναι οι γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 09:53 Η Voula έγραψε: #680 27-11-09 09:53 Καλή επιτυχία σε όλα τα φοβερά γατόνια που θα πάρουν μέρος στην έκθεση Επίσης εύχομαι ολόψυχα μέσω της έκθεσης να βοηθηθούν κι όσα αδεσποτάκια προβληθούν για να βρουν σπιτάκι. Δεν θα μπορέσω να έρθω και λυπάμαι πολύ που δεν θα δω όσα κορίτσια είναι εκεί (Δωράκι, Aramis, Αναστασία, Γιούλη και όποια άλλη ξεχνάω, συγνώμη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δεν ξερω το σαββατοκυριακο ποιος θα κερδισει, ποιος θα χασει, ποιος θα παρει κυπελα και ποιος δεν θα παρει... Παμε να δειξουμε στο κοσμο ποσο ομορφα, εξυπνα και ξεχωριστα πλασματα ειναι οι γατες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 09:53 Η Voula έγραψε: #680 27-11-09 09:53 Καλή επιτυχία σε όλα τα φοβερά γατόνια που θα πάρουν μέρος στην έκθεση Επίσης εύχομαι ολόψυχα μέσω της έκθεσης να βοηθηθούν κι όσα αδεσποτάκια προβληθούν για να βρουν σπιτάκι. Δεν θα μπορέσω να έρθω και λυπάμαι πολύ που δεν θα δω όσα κορίτσια είναι εκεί (Δωράκι, Aramis, Αναστασία, Γιούλη και όποια άλλη ξεχνάω, συγνώμη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλή επιτυχία σε όλα τα φοβερά γατόνια που θα πάρουν μέρος στην έκθεση Επίσης εύχομαι ολόψυχα μέσω της έκθεσης να βοηθηθούν κι όσα αδεσποτάκια προβληθούν για να βρουν σπιτάκι. Δεν θα μπορέσω να έρθω και λυπάμαι πολύ που δεν θα δω όσα κορίτσια είναι εκεί (Δωράκι, Aramis, Αναστασία, Γιούλη και όποια άλλη ξεχνάω, συγνώμη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.