Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχαριστουμε...δεν ειναι περαστικα...το αγορακι μας θα κανει ινσουλινη καθε μερα 4 φορες για το υπολοιπο της ζωης του...τι να κανουμε...υπαρχουν και χειροτερα...σκουπιζουμε τα δακρυα και προχωραμε...
Λυπάμαι καλή μου.
Επι διαβητολογικού αν χρειαστείς οτιδήποτε μου λες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Bad newsΝεκταρια το mega ειναι Μεσογειων 117 διπλα ακριβως απο το Ερρικος Ντυναν...εκει ημουν πριν...
δυστυχως μας φαγαν οι εκλογες
Δεν εχουν χρονο λενε ....Ο ανηψιος μου τρυπιεται απο 3 χρονωνευχαριστουμε...δεν ειναι περαστικα...το αγορακι μας θα κανει ινσουλινη καθε μερα 4 φορες για το υπολοιπο της ζωης του...τι να κανουμε...υπαρχουν και χειροτερα...σκουπιζουμε τα δακρυα και προχωραμε...
και ειναι 26
Οπως ειπαν και πιο πανω με σωστη διατροφη και φυσικα η απαραιτητη ενεση ολα θα πανε καλα.Να λεμε ολα καλοδεχουμενα,και να δοξαζουμε το Θεο
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ερρικος???? Μαριος??? γιος???στον Ερρικο ημουνα...ειχαμε ενα θεμα με το γιο του Μαριου...
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Διαβητη?Και μια κολλητη μου εχει!Απο οταν γεννηθηκε!Δεν ειναι πραμα,μαθαινεις να ζεις με αυτο εξαλλου οι ενεσεις ειναι υποδορειες που σημαινει οτι δεν πονανε σχεδον καθολου και οπως πανε συντομα θα βγαλουν και την εισπνευσιμη ινσουλινη.Ολα θα πανε καλα,υπαρχουν και πολυυυ χειροτερα πραγματα στον κοσμο!Τα φιλια μου στον κουκλο γιο σου!ευχαριστουμε...δεν ειναι περαστικα...το αγορακι μας θα κανει ινσουλινη καθε μερα 4 φορες για το υπολοιπο της ζωης του...τι να κανουμε...υπαρχουν και χειροτερα...σκουπιζουμε τα δακρυα και προχωραμε...

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Εμενα παλι η φιλη μου τρωει σχεδον τα παντα!Λιγες τροφες εχει αποκλεισει τελειως απο το διαιτολογιο της,αρκει να κανει την ενεση μετα. Παει και γυμναστηριο και τωρα εφτιαξε και κορμι!εχει ολη μου η οικογενεια ιστορικο διαβητη...η προσαρμογη ειναι δυσκολη...μετα με καλη διατροφη και την ινσουλινη θα ειναι μια χαρα!!!!αρκει αυτο..να το προσεχει!!!και ολα καλα![]()

Hlianna
Διάσημο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Καλο!εμενα ενας συμμαθητης μου που εχει απο πολυ μικρος διαβητη εχει βαλει τωρα συσκευη..εκανε ενεσεις αλλα δεν τον βολευαν καθολου..αυτο το εχει μονιμως πανω του με μια πεταλουδα το βαζεις ή στην κοιλια ή στον πωπω και πεταει μονο του ινσουλινη οποτε χρειαζεται ο οργανισμος(κατι τετοιο)..ειναι σε μεγεθος κουτιου απο τσιγαρα..τον εχει βολεψει παρα πολυ γιατι τρωει οτι θελει οποτε θελει χωρις να ανησυχει..
Δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοια συσκευη!Βεβαια στον πωπω δεν θα μπορει να κατσει ο ανθρωπος
αλλα στην κοιλια οκ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Καλο!Δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοια συσκευη!Βεβαια στον πωπω δεν θα μπορει να κατσει ο ανθρωπος
αλλα στην κοιλια οκ!
οχι..ισα ισα που οταν ειχα και εγω την ιδια απορια μου εδειξε την κοιλια του και φαινονταν τα μικρα μικρα τσιμπιματακια..και τωρα το βαζει στον πωπω..εξαλλου μπαινει πολυ ψηλα..λιγο πιο κατω απο την μεση..
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Τελικα θα σας δουμε στο μεγκα αυριο η τσου?(συγχωρεστεμε αλλα δεν καταλαβα)
μαλλον τσου........

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
θα το αντιμετωπισουμε και το αγορακι μας υψους 1.90 και κουκλος θα ζησει συντροφια με την απαραιτητη ινσουλινη του
οχι Ελενακι Κουνελακι...δεν θα βγουμε αυριο...εν'οψη εκλογων Ν.Δ.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Θα μπαινοβγαινουμε ομως ολο το σ/κμαλλον τσου........![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Θα μπαινοβγαινουμε ομως ολο το σ/κ![]()
εγω θα σας δω....live!!!!!!!!!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
οχι Ελενακι Κουνελακι...δεν θα βγουμε αυριο...εν'οψη εκλογων Ν.Δ.

Αμαν αυτη η ΝΔ!
bunny
Περιβόητο μέλος

(πλακιζω,για τυχόν παρεξηγήσεις...)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Ωχ....ευχαριστουμε...δεν ειναι περαστικα...το αγορακι μας θα κανει ινσουλινη καθε μερα 4 φορες για το υπολοιπο της ζωης του...τι να κανουμε...υπαρχουν και χειροτερα...σκουπιζουμε τα δακρυα και προχωραμε...
Don't worry,be happy
(άσχετοοοο....anywayyyyy
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σοζυ ρε παιζιααα...Ζεν θα βλέπει ο κόσμος Σεμέλη και θα βλέπει τη Ντορίτα;(πλακιζω,για τυχόν παρεξηγήσεις...)

αν της βαλουμε ουρα, μουστακια και παρει το αγαθο βλεμμα καλυτερα θα ειναι?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Παμε να δειξουμε στο κοσμο ποσο ομορφα, εξυπνα και ξεχωριστα πλασματα ειναι οι γατες...
Voula
Διάσημο μέλος

Επίσης εύχομαι ολόψυχα μέσω της έκθεσης να βοηθηθούν κι όσα αδεσποτάκια προβληθούν για να βρουν σπιτάκι.
Δεν θα μπορέσω να έρθω και λυπάμαι πολύ που δεν θα δω όσα κορίτσια είναι εκεί (Δωράκι, Aramis, Αναστασία, Γιούλη και όποια άλλη ξεχνάω, συγνώμη).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool