10η και 11η Έκθεση Γάτας

ευχαριστουμε...δεν ειναι περαστικα...το αγορακι μας θα κανει ινσουλινη καθε μερα 4 φορες για το υπολοιπο της ζωης του...τι να κανουμε...υπαρχουν και χειροτερα...σκουπιζουμε τα δακρυα και προχωραμε...

Λυπάμαι καλή μου.
Επι διαβητολογικού αν χρειαστείς οτιδήποτε μου λες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχει ολη μου η οικογενεια ιστορικο διαβητη...η προσαρμογη ειναι δυσκολη...μετα με καλη διατροφη και την ινσουλινη θα ειναι μια χαρα!!!!αρκει αυτο..να το προσεχει!!!και ολα καλα ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νεκταρια το mega ειναι Μεσογειων 117 διπλα ακριβως απο το Ερρικος Ντυναν...εκει ημουν πριν...
Bad news:( δυστυχως μας φαγαν οι εκλογες:(Δεν εχουν χρονο λενε ....

ευχαριστουμε...δεν ειναι περαστικα...το αγορακι μας θα κανει ινσουλινη καθε μερα 4 φορες για το υπολοιπο της ζωης του...τι να κανουμε...υπαρχουν και χειροτερα...σκουπιζουμε τα δακρυα και προχωραμε...
Ο ανηψιος μου τρυπιεται απο 3 χρονων:blink:και ειναι 26 :blink:Οπως ειπαν και πιο πανω με σωστη διατροφη και φυσικα η απαραιτητη ενεση ολα θα πανε καλα.Να λεμε ολα καλοδεχουμενα,και να δοξαζουμε το Θεο:/:

στον Ερρικο ημουνα...ειχαμε ενα θεμα με το γιο του Μαριου...
Ερρικος???? Μαριος??? γιος???

Διαβητη?Και μια κολλητη μου εχει!Απο οταν γεννηθηκε!Δεν ειναι πραμα,μαθαινεις να ζεις με αυτο εξαλλου οι ενεσεις ειναι υποδορειες που σημαινει οτι δεν πονανε σχεδον καθολου και οπως πανε συντομα θα βγαλουν και την εισπνευσιμη ινσουλινη.Ολα θα πανε καλα,υπαρχουν και πολυυυ χειροτερα πραγματα στον κοσμο!Τα φιλια μου στον κουκλο γιο σου!:redface:

εχει ολη μου η οικογενεια ιστορικο διαβητη...η προσαρμογη ειναι δυσκολη...μετα με καλη διατροφη και την ινσουλινη θα ειναι μια χαρα!!!!αρκει αυτο..να το προσεχει!!!και ολα καλα ;)
Εμενα παλι η φιλη μου τρωει σχεδον τα παντα!Λιγες τροφες εχει αποκλεισει τελειως απο το διαιτολογιο της,αρκει να κανει την ενεση μετα. Παει και γυμναστηριο και τωρα εφτιαξε και κορμι!:up:

εμενα ενας συμμαθητης μου που εχει απο πολυ μικρος διαβητη εχει βαλει τωρα συσκευη..εκανε ενεσεις αλλα δεν τον βολευαν καθολου..αυτο το εχει μονιμως πανω του με μια πεταλουδα το βαζεις ή στην κοιλια ή στον πωπω και πεταει μονο του ινσουλινη οποτε χρειαζεται ο οργανισμος(κατι τετοιο)..ειναι σε μεγεθος κουτιου απο τσιγαρα..τον εχει βολεψει παρα πολυ γιατι τρωει οτι θελει οποτε θελει χωρις να ανησυχει..

εμενα ενας συμμαθητης μου που εχει απο πολυ μικρος διαβητη εχει βαλει τωρα συσκευη..εκανε ενεσεις αλλα δεν τον βολευαν καθολου..αυτο το εχει μονιμως πανω του με μια πεταλουδα το βαζεις ή στην κοιλια ή στον πωπω και πεταει μονο του ινσουλινη οποτε χρειαζεται ο οργανισμος(κατι τετοιο)..ειναι σε μεγεθος κουτιου απο τσιγαρα..τον εχει βολεψει παρα πολυ γιατι τρωει οτι θελει οποτε θελει χωρις να ανησυχει..
Καλο!:up: Δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοια συσκευη!Βεβαια στον πωπω δεν θα μπορει να κατσει ο ανθρωπος:lol: αλλα στην κοιλια οκ!

Τελικα θα σας δουμε στο μεγκα αυριο η τσου?(συγχωρεστεμε αλλα δεν καταλαβα:redface:)

Καλο!:up: Δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοια συσκευη!Βεβαια στον πωπω δεν θα μπορει να κατσει ο ανθρωπος:lol: αλλα στην κοιλια οκ!

οχι..ισα ισα που οταν ειχα και εγω την ιδια απορια μου εδειξε την κοιλια του και φαινονταν τα μικρα μικρα τσιμπιματακια..και τωρα το βαζει στον πωπω..εξαλλου μπαινει πολυ ψηλα..λιγο πιο κατω απο την μεση..

Τελικα θα σας δουμε στο μεγκα αυριο η τσου?(συγχωρεστεμε αλλα δεν καταλαβα:redface:)

μαλλον τσου........:mad::mad::mad::lol:

σας ζητω συγνωμη για το off του διαβητη...και σας ευχαριστω για τα λογια συμπαραστασης ολους! :)θα το αντιμετωπισουμε και το αγορακι μας υψους 1.90 και κουκλος θα ζησει συντροφια με την απαραιτητη ινσουλινη του:)

οχι Ελενακι Κουνελακι...δεν θα βγουμε αυριο...εν'οψη εκλογων Ν.Δ.

Σοζυ ρε παιζιααα...Ζεν θα βλέπει ο κόσμος Σεμέλη και θα βλέπει τη Ντορίτα;:confused::lol:(πλακιζω,για τυχόν παρεξηγήσεις...)

Ωχ....:/: Don't worry,be happy:D(άσχετοοοο....anywayyyyy:redface:)

Σοζυ ρε παιζιααα...Ζεν θα βλέπει ο κόσμος Σεμέλη και θα βλέπει τη Ντορίτα;:confused::lol:(πλακιζω,για τυχόν παρεξηγήσεις...)
:lol::lol::lol::lol::lol:αν της βαλουμε ουρα, μουστακια και παρει το αγαθο βλεμμα καλυτερα θα ειναι?:lol::lol::lol:

Δεν ξερω το σαββατοκυριακο ποιος θα κερδισει, ποιος θα χασει, ποιος θα παρει κυπελα και ποιος δεν θα παρει...
Παμε να δειξουμε στο κοσμο ποσο ομορφα, εξυπνα και ξεχωριστα πλασματα ειναι οι γατες...

Καλή επιτυχία σε όλα τα φοβερά γατόνια που θα πάρουν μέρος στην έκθεση:)

Επίσης εύχομαι ολόψυχα μέσω της έκθεσης να βοηθηθούν κι όσα αδεσποτάκια προβληθούν για να βρουν σπιτάκι.

Δεν θα μπορέσω να έρθω και λυπάμαι πολύ που δεν θα δω όσα κορίτσια είναι εκεί (Δωράκι, Aramis, Αναστασία, Γιούλη και όποια άλλη ξεχνάω, συγνώμη).

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back