kitty<3
Νεοφερμένο μέλος
συγχαρητηριααα!!! αφου ηταν μια κουκλιτσα μωρε δεν μπορουσε να μην τα παει τελεια!!για 1η φορα μπορω να πω τελεια..αν και ειμασταν ψιλοξυρισμενες ο κριτης ενθουσιαστηκε..πηραμε και τις 2 μερες excellent 1 και την 2η πηραμε και CAP
..αν καταλαβα καλα με 3 CAP γινεται πρωταθλητρια
αν κανω λαθος διορθωστε με..μετα μας συγκριναν με ενα αλλο περσικο απο εκτροφειο ομως αλλα πηρε το κυπελο η αλλη λογω του οτι η δικια μας δεν ειχε τελεια αναπτυξει την τριχα της..δεν πειραζει..την επομενη φορα
![]()
αντε τον απριλη παλι!! πολλα μουσουδοφιλακια να της δοσεις!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
συγχαρητηριααα!!! αφου ηταν μια κουκλιτσα μωρε δεν μπορουσε να μην τα παει τελεια!!αντε τον απριλη παλι!! πολλα μουσουδοφιλακια να της δοσεις!!!
![]()
και εσυ στην δικια σου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitty<3
Νεοφερμένο μέλος
ααα!!! δεν κανουμε και αλλη δουλεια ολη μερα!! αγκαλιτσες και φιλακια συνεχειααααα!!!και εσυ στην δικια σου...![]()

(την βλεπω να κατσαζει το καλο μου με τοσο ζουπηγμα!!!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Οι αγάπες μου(γατες και μη,ειναι ακόμη εκεί),καλή δύναμη τους εύχομαι,ξέρουν αυτοί
Αρχίζω
Σεμελονιιιιι
Στο backround ειναι το fun club

Η Γιούλη είναι περήφανη για το μωό μας
Και γιατί να μην είναι άλλωστε;
Σήμερα ήταν μια μεγάλη μέρα.Το ίδιο και χθες.
Αλλά εγώ δε λέω τίποτις,θα σας τα πουν οι κυρίες όταν θα έθουν
bunny
Περιβόητο μέλος

Σεβαχ
Aurora
bunny
Περιβόητο μέλος

Πέσμου πως έχεις κι άλλες;!;! 

Παιδιά ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ!!!!!!!!! 

Έπρεπε να έρθω κι εγώ δεν είναι δίκαιο!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ax πανέμορφες είστε κι εσείς!!!!!Να και εμεις

Μπράβο σε όλες!!! 

bunny
Περιβόητο μέλος
Αν εχω λέει;Συνέχισε Χριστινάκι μου συνέχισε!!!!!Πέσμου πως έχεις κι άλλες;!;!
Παιδιά ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ!!!!!!!!!
Έπρεπε να έρθω κι εγώ δεν είναι δίκαιο!!!!!!!

Α σας ειδα κι εσαςΝα και εμεις
Κουκλάκια
avtwvia
Διάσημο μέλος

Ενα εξοτικο περσικο(που ακομα απορω γιατι δεν το εχωσα μεσα στην τσαντα
)
Η Αουρορα η θεα!

Η Μπρινα που εσκισε
Ρωσικα μπλε νινακια
Σφιγγες
Σεμελη στην αγκαλια της μαμας

Συνεχίστε να μας βομβαρδίζετε με φωτογραφίες!!!!!!!!!!!!! 

Ποπο ρε παιδιά δε ξέρετε πόσο ζηλέυω;!;!;!;!!!!! Η Μπρίνα είναι φοβερή!!!!! ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΕΣ!!!!!!!!!!!

bunny
Περιβόητο μέλος

Πού να σας βαλει το μουκελάκι αυτές που έβγαλε ο φωτογραφος...

Σοβαρά μιλάς;;;;;;;;;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΩΡΑ;!;!;!;!;!;! Παιδιά είμαι έτοιμη να σκάσω απ' τη ζήλια μου!!!!!!!!!!!!!!Γιογιουδινι μωε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πού να σας βαλει το μουκελάκι αυτές που έβγαλε ο φωτογραφος...![]()

Ο Γιο-γιο δεν παίζεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φώτο φώτο!!φωτο,φωτο,φωτο![]()
Περιμένουμε περιμένουμε!! 
ria23
Διάσημο μέλος
Ρία είσουν κι εσύ;;;;; Τι έγινε ρε παιδιά μόνο εγώ είμαι η χαζή που δεν πήγα;φωτο και απο μας!![]()

Πανέμορφες είστε Ρία μου!!!
Περιμένουμε κι άλλες! 

ria23
Διάσημο μέλος
Ααααααααααα!!!!!!!!!!! Όσο πάει τόσο πιο πολύ ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σεβαχ το κουκλι και επισης μια θεικη γατα
γιγας της αφροδιτης που ανετα θα τσεπωνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()

ria23
Διάσημο μέλος
Ρία είσουν κι εσύ;;;;; Τι έγινε ρε παιδιά μόνο εγώ είμαι η χαζή που δεν πήγα;
Πανέμορφες είστε Ρία μου!!!Περιμένουμε κι άλλες!
![]()
δυστυχως οι γατουλες γλυκια μου δεν ειναι δικες μου ..μακαρι να ηταν..ειμασταν απλοι επισκεπτες!!!!!!!
και μερικες ακομη..

Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
αν κανω λαθος διορθωστε με..μετα μας συγκριναν με ενα αλλο περσικο απο εκτροφειο ομως αλλα πηρε το κυπελο η αλλη λογω του οτι η δικια μας δεν ειχε τελεια αναπτυξει την τριχα της..δεν πειραζει..την επομενη φορα