10η και 11η Έκθεση Γάτας

για 1η φορα μπορω να πω τελεια..:Dαν και ειμασταν ψιλοξυρισμενες ο κριτης ενθουσιαστηκε..πηραμε και τις 2 μερες excellent 1 και την 2η πηραμε και CAP:happy:..αν καταλαβα καλα με 3 CAP γινεται πρωταθλητρια:hmm:αν κανω λαθος διορθωστε με..μετα μας συγκριναν με ενα αλλο περσικο απο εκτροφειο ομως αλλα πηρε το κυπελο η αλλη λογω του οτι η δικια μας δεν ειχε τελεια αναπτυξει την τριχα της..δεν πειραζει..την επομενη φορα:D
συγχαρητηριααα!!! αφου ηταν μια κουκλιτσα μωρε δεν μπορουσε να μην τα παει τελεια!! :up: αντε τον απριλη παλι!! πολλα μουσουδοφιλακια να της δοσεις!!!:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συγχαρητηριααα!!! αφου ηταν μια κουκλιτσα μωρε δεν μπορουσε να μην τα παει τελεια!! :up: αντε τον απριλη παλι!! πολλα μουσουδοφιλακια να της δοσεις!!!:P:P

και εσυ στην δικια σου...:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και εσυ στην δικια σου...:D
ααα!!! δεν κανουμε και αλλη δουλεια ολη μερα!! αγκαλιτσες και φιλακια συνεχειααααα!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: (την βλεπω να κατσαζει το καλο μου με τοσο ζουπηγμα!!!:whistle::rolleyes:)

Μολις γυρισα απο την Έκθεση:D Οι αγάπες μου(γατες και μη,ειναι ακόμη εκεί),καλή δύναμη τους εύχομαι,ξέρουν αυτοί:)
Αρχίζω:D Σεμελονιιιιι:happy:
IMG_4973.jpg
IMG_4976.jpg

IMG_4979.jpg
IMG_4982.jpg

IMG_4995.jpg
IMG_4998.jpg

IMG_5000.jpg

Στο backround ειναι το fun club:P
IMG_5001.jpg

Η Γιούλη είναι περήφανη για το μωό μας:rolleyes: Και γιατί να μην είναι άλλωστε;
IMG_5006-1.jpg

IMG_4924.jpg
IMG_4927.jpg

Σήμερα ήταν μια μεγάλη μέρα.Το ίδιο και χθες.:) Αλλά εγώ δε λέω τίποτις,θα σας τα πουν οι κυρίες όταν θα έθουν:rolleyes:

Περσούλης:happy:
IMG_4941.jpg

IMG_5010.jpg
IMG_5011.jpg
IMG_5012.jpg

Σεβαχ
IMG_5013.jpg

Aurora
IMG_4942.jpg
IMG_4943.jpg
IMG_5020.jpg

Αυτη τη ξεχασα:P
IMG_5017.jpg

Συνέχισε Χριστινάκι μου συνέχισε!!!!! :D:D:D:D:D Πέσμου πως έχεις κι άλλες;!;! :up::up::up: Παιδιά ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ!!!!!!!!! :up::up::up: Έπρεπε να έρθω κι εγώ δεν είναι δίκαιο!!!!!!!

Να και εμεις

Συνημμένα

• _DSC2348.jpg
    _DSC2348.jpg
    97,4 KB · Εμφανίσεις: 32
Συνέχισε Χριστινάκι μου συνέχισε!!!!! :D:D:D:D:D Πέσμου πως έχεις κι άλλες;!;! :up::up::up: Παιδιά ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ!!!!!!!!! :up::up::up: Έπρεπε να έρθω κι εγώ δεν είναι δίκαιο!!!!!!!
Αν εχω λέει;:P:lol::lol:
Να και εμεις
Α σας ειδα κι εσας:D Κουκλάκια:)

Περσης η αγαπη μου!!:inlove::inlove::inlove:
100_2718.jpg

Ενα εξοτικο περσικο(που ακομα απορω γιατι δεν το εχωσα μεσα στην τσαντα:lol:)
100_2649.jpg

Η Αουρορα η θεα!:rolleyes:
100_2725.jpg

Η Μπρινα που εσκισε
100_2698.jpg

Ρωσικα μπλε νινακια
100_2677.jpg

Σφιγγες
100_2671.jpg

Σεμελη στην αγκαλια της μαμας:)
100_2731.jpg

Παιδιά σας ευχαριστώ όλες!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D Συνεχίστε να μας βομβαρδίζετε με φωτογραφίες!!!!!!!!!!!!! :up::up::up::up::up:

Ποπο ρε παιδιά δε ξέρετε πόσο ζηλέυω;!;!;!;!!!!! Η Μπρίνα είναι φοβερή!!!!! ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΕΣ!!!!!!!!!!! :up::up::up::up::D:D:D:D:D

Γιογιουδινι μωε:rolleyes:
IMG_5056.jpg
IMG_5057.jpg

IMG_5062.jpg
IMG_5064.jpg

IMG_5025.jpg
IMG_5026.jpg

Πού να σας βαλει το μουκελάκι αυτές που έβγαλε ο φωτογραφος...:up:

Γιογιουδινι μωε:rolleyes:
IMG_5056.jpg
IMG_5057.jpg

IMG_5062.jpg
IMG_5064.jpg

IMG_5025.jpg
IMG_5026.jpg

Πού να σας βαλει το μουκελάκι αυτές που έβγαλε ο φωτογραφος...:up:
Σοβαρά μιλάς;;;;;;;;;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΩΡΑ;!;!;!;!;!;! Παιδιά είμαι έτοιμη να σκάσω απ' τη ζήλια μου!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Ο Γιο-γιο δεν παίζεται!!!!!!!!!!!!!!!!!! :up::up::up::up::up:

φωτο και απο μας!:P

Συνημμένα

• PB120001.jpg
    PB120001.jpg
    279,8 KB · Εμφανίσεις: 30
  • PB120002.jpg
    PB120002.jpg
    248,9 KB · Εμφανίσεις: 36
φωτο και απο μας!:P
Ρία είσουν κι εσύ;;;;; Τι έγινε ρε παιδιά μόνο εγώ είμαι η χαζή που δεν πήγα; :(

Πανέμορφες είστε Ρία μου!!! :D Περιμένουμε κι άλλες! :up::up:

σεβαχ το κουκλι και επισης μια θεικη γατα
γιγας της αφροδιτης που ανετα θα τσεπωνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Συνημμένα

• PB120005.jpg
    PB120005.jpg
    232,4 KB · Εμφανίσεις: 29
  • PB120006.jpg
    PB120006.jpg
    243,4 KB · Εμφανίσεις: 37
σεβαχ το κουκλι και επισης μια θεικη γατα
γιγας της αφροδιτης που ανετα θα τσεπωνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:
Ααααααααααα!!!!!!!!!!! Όσο πάει τόσο πιο πολύ ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Ρία είσουν κι εσύ;;;;; Τι έγινε ρε παιδιά μόνο εγώ είμαι η χαζή που δεν πήγα; :(

Πανέμορφες είστε Ρία μου!!! :D Περιμένουμε κι άλλες! :up::up:

δυστυχως οι γατουλες γλυκια μου δεν ειναι δικες μου ..μακαρι να ηταν..ειμασταν απλοι επισκεπτες!!!!!!!

και μερικες ακομη..:up:

Συνημμένα

• PB120003.jpg
    PB120003.jpg
    284,6 KB · Εμφανίσεις: 31
  • PB120004.jpg
    PB120004.jpg
    264,7 KB · Εμφανίσεις: 33

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back