bunny
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

Τέλεια όλα τα γατάκια!!!!!!Δυστυχώς δεν μπόρεσα κι εγώ να έρθω....Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ζηλεύω αυτούς που ήταν εκεί!!

Γιο γιο,Μπρίνα,Σεμέλη,Πέρσης όλα τα λεφτά!!Φυσικά και τα αγαπημένα μου Κουνάκια!!Φαντάζομαι αύριο θα βάλει η Νεκταρία φωτό και θα σχολιάσω καταλλήλως!!!

Σκέφτομαι να κλείσω αεροπορικά εισητήρια για τον Απρίλιο απο τώρα!!Μόλις μάθω την ημερομηνία φυσικά!Δεν την χάνω την άλλη έκθεση με ΤΙΠΟΤΑ!!!!Περιμένω με αγωνία τις επόμενες φωτό!!!Συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν και σε όλα τα γατούλια άσχετα αν πήραν τίτλους ή όχι!!
Νεκταρία συγχαρητήρια για την διοργάνωση και σε όσους βοήθησαν!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Καταρχήν ο χώρος του Δαΐς
Πολύ καλός και βολικός.
Η νικήτρια στις γάτες σπιτιού την 1η μέρα
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
και η Breena
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Τρελάθηκα με τα αυτάκια του

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Και ο φίλος του
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτά από εμένα

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Μπράβο σε όλα τα γατοκορίτσια και γατοαγόρια που πήραν μέρος και έφεραν και βραβεία...Η Σεμέλη θεά...ο yo yo και η breena αρχοντόγατα...Ο πέρσης κούκλος,και όλα τα άλλα απλως φανταστικά...Περιμένουμε αύριο τις υπόλοιπες φωτο...

bunny
Περιβόητο μέλος

Κουνακια
Ράγκντολ
Σφύγγες
Αβησσυνιας
Περσομωρό
Κι ο ζβίγκος

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

πήγα κ εγώ σήμερα στην έκθεση, κ ήταν η πρώτη φορά μου κ πολύ το χάρηκα. Πολύ ωραίος ο χώρος, άνετος, - μόνο που δεν εντόπισα κυλικείο κ πολύ χαλάστηκα
- πολύ ωραία τα στολισμένα κλουβάκια, υπέροχα τα γατάκια ΟΛΑ όμως
χαίρομαι που είδα κ τα δικά μας κορίτσια, μπράβο σε όλες, είτε πήραν βραβεια είτε όχι. Υπέροχες κ οι γατούλες αιγαίου - αν δεν παινέψεις το είδος σου 
Πολύ θετικό που υπήρχαν αδεσποτάκια, ή γατάκια όχι ράτσας που διαγωνίστικαν, άλλα που ήρθαν για να βρούνε οικογένεια

αν κ περίμενα να δω περισσότερα σε αυτές τις κατηγορίες, εννοώ όχι ράτσας, κ γατάκια προς υιοθεσία, τι να πω ίσως υπήρχαν κι άλλα κ δόθηκαν
. Ο χώρος για όσους αγαπάνε τη γάτα ήταν παράδεισος, γεμάάάάτος με γατούλες 
Εύχομαι να το απολαύσατε κ εσείς οι εκθέτες όσο εμείς οι επισκέπτες.
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στους εκθέτες και στους εθελοντές. Εύχομαι η επόμενη έκθεση να είναι ακόμα καλύτερη και να δούμε κ περισσότερα ζωάκια

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αλλα η καρδια μας ζωντανη απο τις ομορφες στιγμες που ζησαμε!!! Μπραβο Νεκταρια!!!
μη μασας προχωρα!! κι εμεις στο πλευρο σου παντα θα ειμαστε! κι αν καμια φορα "μασησεις" καθαριζουμε εμεις για παρτη σου
μπραβο και στους καταπληκτικους stewards!!

μπραβο σε οσους δουλεψαν για αυτη την υπεροχη μας εκθεση!!!

Μπραβο σε ολα τα βραβευμενα μας γατια!

Μπραβο στα νεα εκτροφεια που σαρρωσαν με τη μια

Μπραβο στις κοπελες που συνεβαλαν για τις υιοθεσιες των αδεσποτων! και στα ημερολογια

Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Οι εντυπώσεις από την Έκθεση σε γενικές γραμμές θετικές.

Από τις πρώτες φωτό που πέρασα στον υπολογιστή ξεχωρίσα μερικές.

Ρίξτε μιά ματιά

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Αυτός, αυτός, είναι ο γατίσιος θεός από την Αβυσσηνία!
Δείτε με τι λατρεία τον κοιτάζει ο "αφεντικός" του...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

τον Ηλια και την Αναστασια..την Γιουλη, την Δωρα, την Ελενα.... την Ρανια...και ολους τους υπολοιπους που γνωρισα και εκτος εκθεσης!!...ειστε ολοι υπεροχοι!!!!

.......α.......και την ανεπαναληπτη Νεκταρια φυσικα!!!!!!!

ΥΓ1....βρε εβελυν...ποτε ηρθες βρε τερας και δεν σε ειδα????

ΥΓ2.......zbeebz...ειδες εσυ κανεναν γατομπαμπα??? γιατι εγω δεν ειδα κανεναν...εκτος απο τον Ηλια βεβαια...

Hlianna
Διάσημο μέλος
παιδια σορρυ που θα το πω ισως και να εχω αδικο..αλλα αυτος ο εκτροφεας δεν τους φεροταν και με το καλυτερο τροπο..δεν τα εβλεπε με αγαπη εννοω..και δεν ειναι μονο δικη μου αποψη..το παρατηρησαν πολυ..επειδη ηταν κοντα στα δικα μας κλουβια τον παρακαλουθουσαμε συχνα..το ενα το γατι εκανε εμετο απο το πολυ κουνημα..οκ ετσι πρεπει να γινεται λογω του grooming αλλα αυτος το ειχε παρακανει
ισως και να κανω λαθος βεβαια και μακαρι κι ολας..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
πουπουλινα ουτε εσενα ειδα..αμαααααν...παιδια σορρυ που θα το πω ισως και να εχω αδικο..αλλα αυτος ο εκτροφεας δεν τους φεροταν και με το καλυτερο τροπο..δεν τα εβλεπε με αγαπη εννοω..και δεν ειναι μονο δικη μου αποψη..το παρατηρησαν πολυ..επειδη ηταν κοντα στα δικα μας κλουβια τον παρακαλουθουσαμε συχνα..το ενα το γατι εκανε εμετο απο το πολυ κουνημα..οκ ετσι πρεπει να γινεται λογω του grooming αλλα αυτος το ειχε παρακανει
ισως και να κανω λαθος βεβαια και μακαρι κι ολας..
για τον εκτροφεα με το αβυσσηνιας λες?????? θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου.....και εγω το σχολιαζα συνεχεια!!!!!!
ποια ησουνα μαρη??????

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Θα σε αναγνωρίζαμε στη στιγμή!

Κρίμα που δεν σε γνωρίσαμε από κοντά!

Να πώ και από εδώ ,οτι χάρηκα πάρα πολύ που ξαναείδα όλες τις γατομαμάδες που ήδη ήξερα και ότι γνώρισα από κοντά και άλλες, που δεν έτυχε τόσο καιρό να γνωριστούμε, αλλά μιλάμε καθημερινά στο φόρουμ!

Είστε όλες σας υπέροχες!!!

Στην Νεκταρία αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους που εργάστηκαν με πολύ αγάπη για αυτήν την διοργάνωση .....πολλά συγχαρητήρια και από μένα.

Hlianna
Διάσημο μέλος
για τον εκτροφεα με το αβυσσηνιας λες?????? θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου.....και εγω το σχολιαζα συνεχεια!!!!!!
ποια ησουνα μαρη??????![]()
ημουν διπλα απο τον γρκριζλι τον αδερφο του σεβαχ..κοντα σε αυτον..γι αυτον λεω..ειχε και περσικα..αυτο το αβυσσηνιας δεν το πασπατευε πολυ..τα περσικα τα ειχε τσακισει..και πραγματικα πιστευω οτι αυτο το βλεμα ειναι προσωπικης του ικανοποιησης που το γατι του κερδιζει βραβεια και οχι θαυμασμου..και παραδειγμα θα σου δωσω την δωρα που τα νορβηγακια πηραν τοσα βραβεια ποσο καμαρωνε αλλα για τα γατια της και οχι επειδη πηρε τα βραβεια και πως τα ΄΄καμαρωνε αυτος΄΄..και θα σου δωσω παραδειγμα και απο μενα που εμενα απλα καταφερε και πηρε το pedigree πηρε παρα πολυ καλα σχολια απο τους κριτες πηραμε και το CAP παρολο που ειμασταν τσουρομαδημενες..και δηλαδη που δεν πηραμε βραβειο τι?θα την αγαπαω λιγοτερο?να δεις πως τα πεταγε μεσα στο κλουβι αυτα που δεν κερδιζαν δεν εχεις ιδεα..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool