10η και 11η Έκθεση Γάτας

ειναι εκτροφη της Νεκταριας και τον εχει μια μια κυρια:)ΘΕΟΣ:up:
Ευχαριστώ Γιούλη μου:D δεν ξέρω πως αλλά κάπου καπως χαθήκαμε:blink::blink: . Εγώ μιλούσα για τα savannah cats.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ενα φιλακι πριν απο το γκρουμαρισμα του Περση μας :)

cimg5596.jpg

κοιταξτε τη μαμα του πως τον περιποιειται!

cimg5598.jpg

cimg5599.jpg

και με τι υπομονη καθεται στο "χαδι" της βουρτσας :lol:

cimg5595.jpg

το πιο καλοκαρδο γατι μας :)

cimg5597.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η γυναικα....τα εχει χασει...δεν εχει ματαξαναδει τετοιο Περσικο:blink::up::P

cimg5610.jpg

αριστος σε ΟΛΑ! Μα πανω απ'ολα στη διαγωγη:up::lol:

cimg5613.jpg

Συγχαρητηρια σε ΟΛΟΥΣ :up: Υπεροχα γατια, θα τα καμαρωσω τον Απριλη απο κοντα ελπιζω :rolleyes: Βαλτε και αλλες φωτογραφιες καλεεεε, δεν χορταινω να βλεπω! :redface:

οταν ο Σεβαχ ανεβαινει στο κριτη....εχουμε μαζικες λιποθυμιες...:inlove::lol:

cimg5590.jpg

cimg5589.jpg

cimg5586.jpg

Σκεψη Δωρας: ετσι και μου πεις κανενα για τον αρκουδο μου σε επνιξα!!! :blink:

cimg5602.jpg

Αριστος σε ολα??:up: Μπραβο καλη κυρια! Τη γλιτωσες τη φαπα:D
:lol:

cimg5606_151804.jpg

Δωρα: Συγνωμη κυρια Κριτη ξεχασα να σας πω να μου τον κρινετε και ως αρκουδι...:redface:

cimg5608.jpg

μια τρυφερη στιγμη:inlove::inlove:

cimg5618_658142.jpg

η αδελφη του Περση Λουνα με την ομορφη εκτροφεα της :)

cimg5593.jpg

η χαμογελαστη γραμματεας μας Φωτεινη με τον Ιασωνα της με αεροπλανικα αυτακια:P και φοντο την Αναστασια:lol::lol:

cimg5592.jpg

Συντομα θα εχετε τα αποτελεσματα και των δυο εκθεσεων:)
Λιγο υπομονη γιατι ειμαστε ζωντανα "πτωματα"
Η φωνη μου δεν ακουγεται,χρειαζομαι "σιωπιλοθεραπεια":(

Αχ Θεε μου,τα μαναρακιαααααα!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Μπορει να ακουστει χαζο αλλα εχω συγκινηθει :redface::redface::redface: που βλεπω τις φωτο,ουτε δικα μου να ηταν τα γατουνακια:rolleyes:!!!Φανταζομαι εσεις που ειναι τα δικα σας παιδακια,δεν κλαιτε;:lol:

Δεν καταφερα να βγαλω φωτο γιατι ετρεχα συνεχεια και ηθελα να χαζεψω τα γατουνακια αντι να βγαζω συνεχεια φωτο,οποτε περιμενω απο σας να ξαναχαλβαδιασω τα ζουζουνια!!!:D

οταν ο Σεβαχ ανεβαινει στο κριτη....εχουμε μαζικες λιποθυμιες...:inlove::lol:

cimg5590.jpg

cimg5589.jpg

cimg5586.jpg
1. καλά τι παιδί είνια αυτό!?!!!!!Λιποθυμάω
2. Ο πέρσυς της Αναστασίας βασικά εμένα μου φαίνεται ότι ο καλός του χαρακτήρας βγαίνει γιατί φαίνεται ευτυχισμένο γατί.
3. Επίσης να πώ ότι έχει πολύ πλάκα που στις φώτος που είναι η Δώρα βλέπεις από πισω ότι την πλαισιώνουν ως θεατές τα κορίτσια του my cat.:D:up::up:

1. καλά τι παιδί είνια αυτό!?!!!!!Λιποθυμάω
2. Ο πέρσυς της Αναστασίας βασικά εμένα μου φαίνεται ότι ο καλός του χαρακτήρας βγαίνει γιατί φαίνεται ευτυχισμένο γατί.
3. Επίσης να πώ ότι έχει πολύ πλάκα που στις φώτος που είναι η Δώρα βλέπεις από πισω ότι την πλαισιώνουν ως θεατές τα κορίτσια του my cat.:D:up::up:

Ο Σεβαχ ειναι για δαγκωμα ετσι νταρντανοζουμπουρλο που ειναι!:D

Ο Περσης παιδια ηταν απιστευτη φατσα,με δυο ματαρες να κατασκοπευουν στο ολοστρογγυλο μουτρακι του!!!
Αναστασια θελω να βουτηξω τα χερακια μου στα μαλλακια του!!!:D:D:D

Η Δωρα ειχε και τους ακολουθους!!!Τρελλαθηκα με τον τροπο που κρατουσε την Μπρινουλα ,με τα πισω ποδαρακια της στον ωμο!

Παιδιά συγχαρητήρια κι από εδώ σε όλα τα γατάκια που συμμετείχαν στην έκθεση και όχι μόνο στα γατάκια ράτσας αλλά και τα ημιαιμάκια που μας έδωσαν μεγάλες χαρές. Μάλιστα είχαμε και μια υιοθεσία τέλεια σε ένα από τα γατάκια της Βίκυς:up:
Ράνια, από τα άλλα τα αδεσποτόγατα που ήταν στην έκθεση, πόσα (και ποία) βρήκαν σπίτια; Μήπως πήρε τίποτα το αυτί σου;

αχ ειμαι πολυ πολυ πολυ πολυ πολυυυυυυυυυυυ χαρουμενη:up::up::up:
εφερα 2 μαυρα αδεσποτακια στην εκθεση και το ενα, το αρσενικο το πηρε ενα αγορι καταπληκτικο.
δεν θα μπορρουσε να εχει καλυτερη τυχη το ζωακι, ο ανθρωπος δεν παιζεται ποσο αγαπαει τα ζωα.
και το δευτερο αδεσποτακι μου βγηκε καλυτερη μακριτριχη γατα σπιτιου:up::up:
αμ πως:up::up::up:

μπραβο σε ολους οσους εφεραν τα γατια τους και σε ολους τους εστεμμενους παρακαλω.
πραγματικα δεν εχω δει πιο ωραιες γατες, επαθα τη πλακα μου.

ειμαι πολυυυυυυυυυ χαρουμενη, το ειπα???

αχ ειμαι πολυ πολυ πολυ πολυ πολυυυυυυυυυυυ χαρουμενη:up::up::up:
εφερα 2 μαυρα αδεσποτακια στην εκθεση και το ενα, το αρσενικο το πηρε ενα αγορι κατπληκτικο.
δεν θα μπορρουσε να εχει ακαλυτερη τυχη το ζωακι, ο ανθρωπος δεν παιζεται ποσο αγαπαει τα ζωα.
και το δευτερο αδεσποτακι μου βγηκε καλυτερη μακριτριχη γατα σπιτιου:up::up:
αμ πως:up::up::up:

μπραβο σε ολους οσους εφεραν τα γατια τους και σε ολους τους εστεμμενους παρακαλω.
πραγματικα δεν εχω δει πιο ωραιες γατες, επαθα τη πλακα μου.

ειμαι πολυυυυυυυυυ χαρουμενη, το ειπα???

:up::up::up::up::up:
Ένας από τους λόγους που στηρίζω τον θεσμό της Έκθεσης.:)
Έμαθε κανείς πώς τα πήγαν με τις υιοθεσίες τα γατάκια της Φιλοζωικής του Χαλανδρίου;:hmm:

Βίκυ χάρηκα πολύ που σε γνώρισα.Ευχάριστούμε άλλη μιά φορά που μας βρήκες μιά πολύ καλή προσφορά διαμονής σε ένα πολύ καλό ξενοδοχείο.:D

Έμαθε κανείς πώς τα πήγαν με τις υιοθεσίες τα γατάκια της Φιλοζωικής του Χαλανδρίου;:hmm:

Βίκυ χάρηκα πολύ που σε γνώρισα.Ευχάριστούμε άλλη μιά φορά που μας βρήκες μιά πολύ καλή προσφορά διαμονής σε ένα πολύ καλό ξενοδοχείο.:D

και εγω χαρηκα που σας γνώρισα θεσσαλονικάκια :up:

Μέχρι την ώρα που έφυγα, είχαν δώσει δύο γατουλάκια!!!!:P:P:P

Μέχρι την ώρα που έφυγα, είχαν δώσει δύο γατουλάκια!!!!:P:P:P

Αυτά κ' αν είναι φανταστικά νέα!!!:up::up::up::up::up:

Κατι ακουσα οτι δωθηκε εκεινο το μικρουτσικο πορτοκαλακι,ισχυει;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back