Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ Γιούλη μουειναι εκτροφη της Νεκταριας και τον εχει μια μια κυριαΘΕΟΣ
![]()
δεν ξέρω πως αλλά κάπου καπως χαθήκαμε
. Εγώ μιλούσα για τα savannah cats.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

κοιταξτε τη μαμα του πως τον περιποιειται!
και με τι υπομονη καθεται στο "χαδι" της βουρτσας

το πιο καλοκαρδο γατι μας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

αριστος σε ΟΛΑ! Μα πανω απ'ολα στη διαγωγη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Υπεροχα γατια, θα τα καμαρωσω τον Απριλη απο κοντα ελπιζω
Βαλτε και αλλες φωτογραφιες καλεεεε, δεν χορταινω να βλεπω! 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Αριστος σε ολα??
Μπραβο καλη κυρια! Τη γλιτωσες τη φαπα

Δωρα: Συγνωμη κυρια Κριτη ξεχασα να σας πω να μου τον κρινετε και ως αρκουδι...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
και φοντο την Αναστασια

Νεκταρια
Διάσημο μέλος

Λιγο υπομονη γιατι ειμαστε ζωντανα "πτωματα"
Η φωνη μου δεν ακουγεται,χρειαζομαι "σιωπιλοθεραπεια"

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Μπορει να ακουστει χαζο αλλα εχω συγκινηθει

που βλεπω τις φωτο,ουτε δικα μου να ηταν τα γατουνακια
!!!Φανταζομαι εσεις που ειναι τα δικα σας παιδακια,δεν κλαιτε;
Δεν καταφερα να βγαλω φωτο γιατι ετρεχα συνεχεια και ηθελα να χαζεψω τα γατουνακια αντι να βγαζω συνεχεια φωτο,οποτε περιμενω απο σας να ξαναχαλβαδιασω τα ζουζουνια!!!

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
1. καλά τι παιδί είνια αυτό!?!!!!!Λιποθυμάωοταν ο Σεβαχ ανεβαινει στο κριτη....εχουμε μαζικες λιποθυμιες...
![]()
![]()
![]()
2. Ο πέρσυς της Αναστασίας βασικά εμένα μου φαίνεται ότι ο καλός του χαρακτήρας βγαίνει γιατί φαίνεται ευτυχισμένο γατί.
3. Επίσης να πώ ότι έχει πολύ πλάκα που στις φώτος που είναι η Δώρα βλέπεις από πισω ότι την πλαισιώνουν ως θεατές τα κορίτσια του my cat.

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
1. καλά τι παιδί είνια αυτό!?!!!!!Λιποθυμάω
2. Ο πέρσυς της Αναστασίας βασικά εμένα μου φαίνεται ότι ο καλός του χαρακτήρας βγαίνει γιατί φαίνεται ευτυχισμένο γατί.
3. Επίσης να πώ ότι έχει πολύ πλάκα που στις φώτος που είναι η Δώρα βλέπεις από πισω ότι την πλαισιώνουν ως θεατές τα κορίτσια του my cat.![]()
Ο Σεβαχ ειναι για δαγκωμα ετσι νταρντανοζουμπουρλο που ειναι!

Ο Περσης παιδια ηταν απιστευτη φατσα,με δυο ματαρες να κατασκοπευουν στο ολοστρογγυλο μουτρακι του!!!
Αναστασια θελω να βουτηξω τα χερακια μου στα μαλλακια του!!!

Η Δωρα ειχε και τους ακολουθους!!!Τρελλαθηκα με τον τροπο που κρατουσε την Μπρινουλα ,με τα πισω ποδαρακια της στον ωμο!
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ράνια, από τα άλλα τα αδεσποτόγατα που ήταν στην έκθεση, πόσα (και ποία) βρήκαν σπίτια; Μήπως πήρε τίποτα το αυτί σου;Παιδιά συγχαρητήρια κι από εδώ σε όλα τα γατάκια που συμμετείχαν στην έκθεση και όχι μόνο στα γατάκια ράτσας αλλά και τα ημιαιμάκια που μας έδωσαν μεγάλες χαρές. Μάλιστα είχαμε και μια υιοθεσία τέλεια σε ένα από τα γατάκια της Βίκυς![]()
vickymoon
Διάσημο μέλος

εφερα 2 μαυρα αδεσποτακια στην εκθεση και το ενα, το αρσενικο το πηρε ενα αγορι καταπληκτικο.
δεν θα μπορρουσε να εχει καλυτερη τυχη το ζωακι, ο ανθρωπος δεν παιζεται ποσο αγαπαει τα ζωα.
και το δευτερο αδεσποτακι μου βγηκε καλυτερη μακριτριχη γατα σπιτιου

αμ πως

μπραβο σε ολους οσους εφεραν τα γατια τους και σε ολους τους εστεμμενους παρακαλω.
πραγματικα δεν εχω δει πιο ωραιες γατες, επαθα τη πλακα μου.
ειμαι πολυυυυυυυυυ χαρουμενη, το ειπα???
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
αχ ειμαι πολυ πολυ πολυ πολυ πολυυυυυυυυυυυ χαρουμενη
εφερα 2 μαυρα αδεσποτακια στην εκθεση και το ενα, το αρσενικο το πηρε ενα αγορι κατπληκτικο.
δεν θα μπορρουσε να εχει ακαλυτερη τυχη το ζωακι, ο ανθρωπος δεν παιζεται ποσο αγαπαει τα ζωα.
και το δευτερο αδεσποτακι μου βγηκε καλυτερη μακριτριχη γατα σπιτιου
αμ πως
μπραβο σε ολους οσους εφεραν τα γατια τους και σε ολους τους εστεμμενους παρακαλω.
πραγματικα δεν εχω δει πιο ωραιες γατες, επαθα τη πλακα μου.
ειμαι πολυυυυυυυυυ χαρουμενη, το ειπα???

Ένας από τους λόγους που στηρίζω τον θεσμό της Έκθεσης.

Έμαθε κανείς πώς τα πήγαν με τις υιοθεσίες τα γατάκια της Φιλοζωικής του Χαλανδρίου;

Βίκυ χάρηκα πολύ που σε γνώρισα.Ευχάριστούμε άλλη μιά φορά που μας βρήκες μιά πολύ καλή προσφορά διαμονής σε ένα πολύ καλό ξενοδοχείο.

vickymoon
Διάσημο μέλος
Έμαθε κανείς πώς τα πήγαν με τις υιοθεσίες τα γατάκια της Φιλοζωικής του Χαλανδρίου;
Βίκυ χάρηκα πολύ που σε γνώρισα.Ευχάριστούμε άλλη μιά φορά που μας βρήκες μιά πολύ καλή προσφορά διαμονής σε ένα πολύ καλό ξενοδοχείο.![]()
και εγω χαρηκα που σας γνώρισα θεσσαλονικάκια

natalouko
Επιφανές μέλος
Μέχρι την ώρα που έφυγα, είχαν δώσει δύο γατουλάκια!!!!
Βίκυ χάρηκα πολύ που σε γνώρισα.Ευχάριστούμε άλλη μιά φορά που μας βρήκες μιά πολύ καλή προσφορά διαμονής σε ένα πολύ καλό ξενοδοχείο.![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Μέχρι την ώρα που έφυγα, είχαν δώσει δύο γατουλάκια!!!!![]()
Αυτά κ' αν είναι φανταστικά νέα!!!

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool