10η και 11η Έκθεση Γάτας

Αυτά κ' αν είναι φανταστικά νέα!!!:up::up::up::up::up:
Ναι, και εγώ χάρηκα πάρα πολύ!!!:up::up::up::D:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οτι δωθεικανε τα γατακια στην εκθεση ειναι τελιο:up:,εινας λογος παραπανω γιατι πρεπει να γινουν εκθεσης,και πρεπει να γινει καλητερη διαφιμιση τους,για να ερχετε κοσμος και να φευγει με υπεροχα γατακια.Τον μαυρο (Μπαγιρα,κατα λαθος)εχω ερωτευτει :inlove:απο προτη στυγμη που τον ειδα,φανταστηκο ζωο:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χαιρεται και απο μας!!!
Ενα μεγαλο μπραβο στη Νεκταρία και στη Φωτεινη για όλη αυτή τη φοβερη διοργάνωση και την ευκαιρια που μας δινουν να μοιραζομαστε την αγάπη μας για τις γατούλες...Απο οσα διαβασα δυστυχως δεν γνωρισα αρκετες απο τις κοπέλες που ειτε συμμετειχαν ειτε μας επισκεφτηκαν....Ειχα αρκετο αγχος και ο γκριζλυ ειδικοτερα τη πρωτη μέρα.Προσπαθουσα να ειμαι μαζι του και να του μιλαω και να τον χαιδευω οσο περισσοτερο μπορουσα.Ενα μεγαλο ευχαριστω για τη γειτονισσα μου Ηλιαννα που μοιραστηκε μαζι μου ολες αυτες τις ωρες...!!Και στην υπεροχη Φλαφι της που μας εκανε τι τιμη να βρισκεται διπλα μας.Ολα τα γατονια ηταν υπεροχα και οι γατομαμαδες του mycat φυσικα!!Γλυκητατες ολες οσες μας επισκεφτηκαν...Ευχαριστούμε natalouko,νονικα, σιμώνη, gatouni, αντωνία, αναστασία, γιάννα, elvenstar...Συγγνωμη αν ξεχναω κάποια...Ολες γλυκυτατες και κούκλες!
για οσες δεν ξερουν ο μικρός μου πηρε και τις δυο μερες exe1 και cac.O κριτης ενθουσιαστηκε με το μέγεθος του και τους μυς του, και ο άλλος κριτης την επομενη μέρα μου ειπε να τον εχω πιο περιποιημενο γιατι αξιζει βραβειο!Ωστοσο επειδη διαγωνιζομασταν στη κατηγορία αρσενικά μη στειρωμένα, οι αντίπαλοι ηταν πολλοι και εκτροφεις...Οποτε δεν ειχαμε καμια πιθανοτητα να συγκριθουμε με αυτη της Αβυσσανιας ή της Βεγγαλης που μας συγκριναν...Οποτε ο Γκριζλακος δεν πηρε nom.Ελπιζουμε την επομενη φορα που το πιθανοτερο ειναι να ειμαστε στειρωμενοι να σαρώσουμε! :)

Α οκ:) Και τι θεωρειται;:hmm:
Επιτρεπεται να διαγωνιστει στις γατες σπιτιου.;):)

Οτι δωθεικανε τα γατακια στην εκθεση ειναι τελιο:up:,εινας λογος παραπανω γιατι πρεπει να γινουν εκθεσης,και πρεπει να γινει καλητερη διαφιμιση τους,για να ερχετε κοσμος και να φευγει με υπεροχα γατακια.Τον μαυρο (Μπαγιρα,κατα λαθος)εχω ερωτευτει :inlove:απο προτη στυγμη που τον ειδα,φανταστηκο ζωο:up:

ο μπαγγιρα δοθηκε τελικα:up::up::up:
οντως καταπληκτικος γατος

Παιδιά ΖΗ-ΛΕΥ-Ω!!!!!!!!!! :mad::lol::lol::lol: Αχ, φαίνεται πως περάσατε ΤΕ-ΛΕΙ-Α!!! :D:D:D Οι καλύτερες φώτος που είδα ποτέ!! :up::up::up: Έπρεπε να τραβήξετε κι άλλες με την παρέα από εδώ μέσα!! Μια χαρά είδα καφέδες μπισκοτάκια!! ;):D:up:

Παιδιά ΖΗ-ΛΕΥ-Ω!!!!!!!!!! :mad::lol::lol::lol: Αχ, φαίνεται πως περάσατε ΤΕ-ΛΕΙ-Α!!! :D:D:D Οι καλύτερες φώτος που είδα ποτέ!! :up::up::up: Έπρεπε να τραβήξετε κι άλλες με την παρέα από εδώ μέσα!! Μια χαρά είδα καφέδες μπισκοτάκια!! ;):D:up:

Ορίστε μερικές ακόμη από τα στιγμιότυπα και τα πηγαδάκια της Έκθεσης.;)

4373b4a9.jpg

3cd1e205.jpg

aee311fd.jpg

32c316a9.jpg

806af948.jpg

Υ.Γ Φυσικά όποιος έχει αντίρρηση για κάποια φωτό, την σβήνω αμέσως.:)

Τι ωραίες που είστε!!!!! :up: Τώρα σας βλέπω όλες με άλλο μάτι! :D Νίκι ευχαριστώ που έκανες τον κόπο να τις ανεβάσεις! :):D

Υ.Γ. Η κοπέλα στο τέλος με τη γατούλα στα χέρια ποια είναι; :redface:

aee311fd.jpg

αυτην κουμπαρουλα.....δεν επρεπε να την βαλεις!!!!!:mad::mad::mad::mad:......:lol::lol::lol::lol:(...εννοειται πως κανω πλακα...:lol:)

Τι ωραίες που είστε!!!!! :up: Τώρα σας βλέπω όλες με άλλο μάτι! :D Νίκι ευχαριστώ που έκανες τον κόπο να τις ανεβάσεις! :):D

Υ.Γ. Η κοπέλα στο τέλος με τη γατούλα στα χέρια ποια είναι; :redface:

Η Κατερίνα (Havana) με ένα από τα υπέροχα ραγκντολάκια της.Ετοιμαζόταν να το πάει για να διαγωνιστεί!:D:D:D

Χαβανάκι ελπίζω να μη σε πειράζει....:hmm:

aee311fd.jpg

αυτην κουμπαρουλα.....δεν επρεπε να την βαλεις!!!!!:mad::mad::mad::mad:......:lol::lol::lol::lol:(...εννοειται πως κανω πλακα...:lol:)

Δίκιο έχεις...η Έλενα δεν βγήκε καλά!:blink: Ούτε η Αναστασία!:blink::lol::lol::lol::P
Αντε από 'δώ...μιά χαρά βγήκες!;):up::up:

aee311fd.jpg

αυτην κουμπαρουλα.....δεν επρεπε να την βαλεις!!!!!:mad::mad:......:lol:(...εννοειται πως κανω πλακα...:lol:)

Γιατί καλέ;;;;;; :blink::blink::blink::lol::lol::lol: Μα μόνο σ' αυτή φαίνεσαι καλά, που χαμογελάς! :D:DΠάντα όταν τις κοιτάζω σε σένα πέφτει το βλέμμα μου δε ξέρω γιατί!!!!!!!! :lol::lol::lol: Το ξανθό το μάλλι θα φταίει..... Όλες είσαστε τέλειες σας ζηλεύω το είπα και το ξαναλέω!!!!!!!!!!!!! :up::up::up:

Αλήθεια γιατί χαμογελάς;;; :lol:

αντε...παρα τον πονοκεφαλο...θα βαλω και εγω μερικες...πρωτα....ο Περσης μας ,αν δεν κανω λαθος...του Ηλια δηλαδη και της Αναστασιας...:D:D

dsc00821800x600.jpg

Γιατί καλέ;;;;;; :blink::blink::lol::lol: Μα μόνο σ' αυτή φαίνεσαι καλά, που χαμογελάς! :D:DΠάντα όταν τις κοιτάζω σε σένα πέφτει το βλέμμα μου δε ξέρω γιατί!!!!!!!! :lol::lol::lol: Το ξανθό το μάλλι θα φταίει..... Όλες είσαστε τέλειες σας ζηλεύω το είπα και το ξαναλέω!!!!!!!!!!!!! :up::up::up:

Για αυτό την πείραξε....;):P:P:P

Αλήθεια γιατί χαμογελάς;;; :lol:

Ελα μου ντέ....κάτι θέλει να κρύψει! ;):P

Σταματάω εδώ γιατί ξεφύγαμε από το θέμα.:redface:

η breena της Δωρας...αν και την αδικει η φωτο...

dsc00816800x600.jpg

αντε...παρα τον πονοκεφαλο...θα βαλω και εγω μερικες...πρωτα....ο Περσης μας ,αν δεν κανω λαθος...του Ηλια δηλαδη και της Αναστασιας...:D:D

dsc00821800x600.jpg
Δε το πιστεύω!!!!!!!!!!!!!!!! Το μαξιλάρι που είναι στο βάθος το είχα μικρή και το έχω ακόμα εδώ δίπλα μου είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Για αυτό την πείραξε....;):P:P:P

Ελα μου ντέ....κάτι θέλει να κρύψει! ;):P

Σταματάω εδώ γιατί ξεφύγαμε από το θέμα.:redface:

Δε μου τα λέτε καλά τώρα....... :P:lol: Ίσα-ίσα, καλύτερα που χαμογελάει!!! :lol: Εγώ πάω κόντρα τώρα!! :lol::lol:

Οκ, πατάμε φρένο.... :redface: Πάμε για φώτος τώρα!!!!!!! :up::up::up::lol::lol:

αυτα ειναι...η ρατσα της Ναλας...για αυτο και κολλησα!!!!!:lol::lol::lol:

dsc00824800x600.jpg

...υπεροχα.οινοπνευματι ματια!!!!!!!!!:D:D

dsc00826800x600.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back